Találatok a következő kifejezésre: Nem túl ha már 15 (2 db)

Nem túl korai, ha már 15 évesen kinőtt a bölcsességfogam?

mert most egy napja n?tt ki,be is van gyulladva körülötte egy kicsit:) de én ugy tudom nem 15 évesen szokott kinöni

Legjobb válasz: én 20 vagyok,és nekem is 15-16körül nõtt ki az elsõ.most a 3.nõ.hozzáteszem (még) egészségesek.pedig nem büszkélkedhetek a fogaim minõségével!

én 20 vagyok, és nekem is 15-16körül nõtt ki az elsõ.most a 3.nõ.hozzáteszem (még) egészségesek.pedig nem büszkélkedhetek a fogaim minõségével!
Általában 16 éves kortol bármikor el kezdhet nõni.Nekedd hamarabb nõ ki.Nekem is elkezdett nõni a bölcsességfogam 17 leszek és szokott is fájni. Ez nem baj neked hamarabb nõtt ki :)
Örülj neki! Én 28 vagyok és a második már vagy hat éve folyamatosan jön. Legalább hamar túl lettél rajta!
abszolút nincs jelentõsége hogy mikor nõ, nekem 30 évesen esett ki az utolsó tejfogam pl. (a többi az rendesen)
Nekem már ki nõtt mindegyik. csak egy picit fájt. 12/L

Akárhányszor elkezdek valamivel játszani kb.10-15 perc után leáll a gép. Csak ha játszok akkor csinálja ezt. Mivel lehet a gond? Játékoknál már túl hevül és nem megfelelő a hűtése?

Dell Inspiron N5010-es laptopom van Ati Radeon HD 5650 1 Gb videokártyával és

Legjobb válasz: Csekkold le hány fokra megy fel játék alatt a proci és a videokari, esetleg az alaplap. Nem kizárt, hogy e miatt áll le (fõleg laptop esetében).

Csekkold le hány fokra megy fel játék alatt a proci és a videokari, esetleg az alaplap. Nem kizárt, hogy e miatt áll le (fõleg laptop esetében).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!