Találatok a következő kifejezésre: Nem túl ha már (111 db)

ha tûegyenes a hajad, mint nekem, akkor pár órát, de fújd be hajlakkal, akkor kibir ;)
A kérdező hozzászólása: Az én hajam 2-3 napig volt göndör fodrász után. Akkor az nem is olyan rossz ezek szerint? :P Ha én csinálom, csak bírja 1-2 napig. Persze, hajlakkot fújok rá.
Örülj, hogy napokig benne maradt. Van, akinek egy óra múlva már egyenes a haja, ez nem feltétlenül a fodrász hibája, egyszerûen van ilyen.

Ha dec.23. -i születésű kutyát hozok el, az kb.12-13 hetes, az nem túl késő már? Vagy ki hogyan van ezzel, 8hetes vagy 12 hetes kutyát hozna el szívesebben?

Attól félek, ha nem 8hetes hozok el, hogy igazából a nagyon aranyos kiskoráról lemaradok. Nem azt mondom, hogy a 12-13 hetes olyan nagy, de már jóval nagyobb. Ti hogyan vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Szerintem nem késõ. Ennyi idõsen már megvan az összes oltása, és mehetsz vele sétálni. Sokkal hamarabb lesz szobatiszta és már kutyaóvodába is viheted. Arról nem is beszélve, hogy ez idõ alatt nagyon sok dolog megtanulhatott az anyjától.

Szerintem nem késõ. Ennyi idõsen már megvan az összes oltása, és mehetsz vele sétálni. Sokkal hamarabb lesz szobatiszta és már kutyaóvodába is viheted. Arról nem is beszélve, hogy ez idõ alatt nagyon sok dolog megtanulhatott az anyjától.
Attól félek, ha nem 8hetes hozok el, hogy igazából a nagyon aranyos kiskoráról lemaradok. és ha már felnõtt akkor fogod és lepasszolod? ne a kölyök kora miatt vegyél már meg egy kutyát mert az csak pár hónap.. viszont a kutya az évekre szól
Szia. Én is 12-13 hetese hozom el a csivimet! :) Igen, csivava. :) Nem szeretem a nagytestû kutyákat. Szerintem egyálatlán nem késõi idõpont, sõt, szerintem ez a normális, mert már teljesen levállt az anya kutyáról, és már "felnõttesebb". Az én véleményem szerint egy 8hetes kutyát bûn elhozni annak még az anya és a testvérkéi között a helye. :) Jó kutyázást.
Nem, hogy rosszabb, még jobb is :) a 12 hetes korig alomban maradt kölykök általában jobb "alapcsomaggal" indulnak az életbe, jobban tudnak kommunikálni más kutyákkal (ennyire sokat számít a tesók és mama mellett eltöltött plusz egy hónap!).
Nem tudom mirõl beszélsz, lesz még bõven részed a kutya aranyos kiskorából :) Én is inkább 12 hetesen hoznám el az anyjától, minthogy 8 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) ) A pórázt meg a nyakörvet is megvettem már, szóval készen állok a nagy sétákra.:) Még azon kell gondolkodjak, hogyan tanítsam meg neki, hogy szeresse a vizet. Mert néha elvinném fürdeni, hogy tiszta legyen. :) )
Az a pár hét nem sokat számít. A mi kutyánk is 3 hónapos volt, mikor elhoztuk, így is pici volt és pajkos. :)
Mi 11 hetesen hoztuk el a boxinkat, igazi kajla kis baba volt. Szerintem még jó is hogy nem elõbb jött, addig a mama nevelte nagyon nyugis jól szocializált kutya volt már kölyöknek is. Ne aggódj semmirõl ne, maradsz le:-)
Durva lenne, ha egy 3 hónapos kutya megmorogna. Egyébként semmirõl nem maradtál le. Itt a tavasz, gondolom mostanra van meg minden oltása, lehet vele menni nagyokat sétálni. Egyébként én legközelebb kifejezetten növendék kutyát fogok keresni, ez a nagyon baba, bepisilõs, játékból kezemet szétharapós korszak annyira nem jött be :D
Dehogy késõ. :) nem veszítesz semmit sem! :) Én 3 éveset vettem magamhoz mert a gazda elakarta altatni...Így lemondtam a kölyökkutyáról keverék lett volna..:) És nem bántam meg..hiányzik egy kölyök kutya bohockodása.. de egyáltalán nem bántam meg! ;) tehát NEM késõ. :)
A kérdező hozzászólása: Labrador! Köszi a válaszokat, holnap megyek érte elvileg, ha szimpatizálunk egymással és nem morog meg. :P
Milyen fajtájú a kölyök?
Mi is 12 hetese hoztuk a miénket, és még akkor is annyira nagyon baba volt, hogy kár is lett volna elõbb. Semmirõl nem maradsz le, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Az 2. üzenem, hogy amikor lesz gyereked és megszületik lemaradsz a kiskoráról, mert mondjuk Afganisztánban szolgálsz katonaként? Te örülnél neki? Én is szívesen örökítenék meg képeket pici koráról, meg jobban megszeret stb. Eldobni? Nem kéne általánosítani, kérdeztem, válaszolsz vagy nem.
A labik alapból szeretik a vizet, szerintem nem lesz nehéz dolgod. Elõbb valami sekély vízben játssz vele, aztán úgyis beljebb fog menni.
Nem.
Mi 6 év után költöztünk össze, vagyis költözünk. Jövõhét pénteken végre a mi kis házunkban és végre kettesben. 23/N
hajrá akkor!!!:) mi már az elsõ honapban együtt éltünk lényegében...mert õ külön lakott én meg folyton nála voltam...aztán két honap után ténylegesen összeköltöztünk....igaz mi azért ismertük egymást még ha nem is olyan behatóan...kicsit nekem gyors volt...még hozzá kell szoknom pár dologhoz:) 23L
A kérdező hozzászólása: 23:01-es az anyagiak nem jelentenek akadalyt en egyedul azon aggodom h nem-e tul gyors ez, a szivem azt mondja h most azonnal osszebutoroznak vele de az eszem meg kicsit varna...
Mi is három hónap után költöztünk össze, ennek már több mint két éve. Remekül megvagyunk, nemsokára esküvõ. Egy év után teljesen természetes szerintem (ha olyan a kapcsolat). Sõt, lakva ismeri meg igazán egymást két ember, úgyhogy jobb is ezen túlesni, nehogy pofára esés legyen belõle. Barátom elõzõ barátnõjével több év után költözött csak össze, olyan hamar szétmentek, hogy csak na...
A kérdező hozzászólása: Mi is mar gyerekkorunk ota ismerjuk egymast 6 eves voltam mikor a varosukba koltoztunk azota ismerjuk egymast... :D
Mi majdnem 200 km-re a szülõvárosunktól, szintén Budapesten kezdtük a közös életünket.Ha elõbb utóbb úgyis ide költöznétek gyertek már most, felesleges elõször máshová költözni..
A kérdező hozzászólása: a szuleink egyaltalan nincsenek ellenunk, aminek rettento mod orulunk, mindketten attol feltunk mi lesz ha nem fgojak megkedvelni a masikat, egy kisebb varosban elunk, de eleg gyakran kell felmenjunk pestre, sztetek eloszor koltozzunk ossze a varosunkban vagy merjunk mar most felkoltozni?
21:23-as vagyok.Mi nem voltunk sokkal sokkal idõsebbek (21 évesek voltunk), mint most ti vagytok.Próba szerencse, majd kiderül van-e közös jövõtök...
Neeem!
Már kezdhettek rajta gondolkozni.
Szia!Szerintem egyáltalán nem gyors!:) Tudod mi volt gyors? Én a párommal úgy jöttem össze, hogy abba az albérletbe költöztem, ahol õ is lakott.Lakótársak lettünk, 5 nap múlva összejöttünk, 2 hét múlva külön laktunk kettesben ;)!Mi a szó szoros értelmében lakva ismertük meg egymást :) !Együtt vagyunk több mint 10 éve, imádjuk egymást a mai napig és természetesen gyerekünk is van már.Soha egy percét nem bántam meg, hogy igy alakult az életem :) )!Sok sikert és boldogságot nektek is (: !
Emberfüggõ: mi három hónap után összeköltöztünk. Mivel mûködött a dolog, 1 évesek voltunk, mikor gyereket vállaltunk. Most 3, 5 éve együtt vagyunk, az esküvõnk a múlt hónapba volt:D
tanultok? dolgoztok? ha el tudjátok tartani magatokat normálisan, és nem kell balhézni a pénz miatt, akkor gyertek pestre. pláne ha az õsök is támogatják a dolgot. ennyi idõsen még kicsit korai, pláne, h elsõ kapcsolat. én az elsõ két barátommal nem költöztem össze, pedig sokáig együtt voltunk. aztán a harmadikkal, akivel már 3 éve együtt élünk, szinte az elsõ hónapban összebútoroztunk. nem is sokat rágódtunk rajta, egyszerûen így alakult. sok idõ kellett míg összecsiszolódtunk, de tudjuk, hogy megéri küzdeni, mert összeillünk és szeretjük egymást. mérlegelj, és azok után dönts. ha már együtt éltek, és mégsem megy, akkor nehezebb a szétválás, mintha csak járnátok.
A kérdező hozzászólása: o az elso kapcsolatom es meg nem tudom megitelni mi az igazan helyes, mert nagyon de nagyon szeretem ot es erzem h o is megorul ertem, a csaladunk mar evek ota ismeri egymas, az en csaladom imadja ot es ahogy hallom az ove is engem :) )) meg csak 18 vagyok, o 19 ezert szerettem volna tudni mi a velemenyetek...
nem. mi 1 hónap után cuccoltunk össze. azóta eltelt 8 év, és ma már a férjem.
Akkor nem túl gyors, ha fenn is tudjátok tartani azt a lakást vagy albérletet, ahova költöztök. Anyós nyakára menni nem célszerû.
Nem gyors :) Természetes


Tippek? Hét? Nem? Ha nem túl unalmas már nektek!?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/121109/DSCI0410_www.kepfelto..

Legjobb válasz: 24. hét, lány

24. hét, lány
A kérdező hozzászólása: a 7-es és a 8-as válaszoló is eltalálta :) Ügyesek vagytok valóban 23.hét és Kislány :) Köszike a válaszokat :) Aranyosak vagytok :)
Anyám mekkora kép! Alig akarta behozni! :) 26-27. hét kislány
23. hét, lány :) mikor árulod el?
23. hét, lány!
30 hét fiú
28.hét kislány
25 fiú
20. hét, lány! Gratulálok :)
30hét fiu
Ohhh pont lemaradtam :( Na de mindegy! Ezek a tippelõsök nem uncsik egyáltalán, hanem inkább izgalmasak. Én 20 hetet és kislányt mondtam volna!!!

Ha valaki nagyon sokat csuklik naponta többször is az egészségtelen? Néha csak 1-2-őt aztán elmúlik, később pedig újra. Mondták már h nem túl jó dolog, de nem hiszem hogy túl nagy baj lenne, nem?

Legjobb válasz: De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

De lehet baj. Nekem így derült ki, hogy veseelégtelenségem van. De más szervi oka is lehet a tartós csuklásnak. Érdemes lenne alaposan kivizsgáltatnod magad!

Melyik típusú lányok jönnek inkább be? A vékony (nem túl vékony), de épphogy semmi fölösleg sincs rajta, ha fogyna már túl vékony lenne, vagy az akin van mit fogni (kicsi has stb, de kicsi)?

Melyikkel jobb együtt lenni, szexelni?

Legjobb válasz: Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f

Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f
Én mindig is a vékony, alacsony, aranyos lányokhoz vonzódtam, remélem egy nap találok olyan lányt, aki jellemre is igazán szeretnivaló nem csak a külseje alapján. 22/F
legyen jo alakja, formás, ugymondanám inkább. legyen jo ránézni.
mutass képet a két kategóriádra...
Alapvetõen nem ettõl függ, de mivel rajtam sem lóg a háj, ezért csajon sem szivesen látnám.
na! vele szerintem semmi gond! :) ennyi plussz ami neki van egy simán belefér...de több nem!
inkább a vékony, de popsija legyen :)
a második verzió, bár én 90 kiló vagyok, szóval gyökérül néznék ki egy 50 kilós nõvel :)
Basszus a második képen lévõ csaj sokkal jobban bejön :D Azthiszem tévedtem :D De ez annyira csalóka... A második csaj sokkal helyesebb :D Plusz az a kis poci tök aranyos :D Na jó, legyen a második! :D 21F
A kérdező hozzászólása: Na megvan: ilyen, vagy egy árnyalattal ducibb. de hasonló http://www.bravoerotica.com/alluring-vixens/chrissy/pool-tim..
Igazából mind kettõ mert egyik sem egy véglet kategória. De ha nagyon kell választani akkor a vékony. 21F
szerintem ezek közül igazából mind a 2. mert vékony de nem gebe! a másik meg van egy pici hasa ami igazából csak amolyan úszógumi kicsi úszogumi féle... szóval ez mind a kettõ jó :)
A kérdező hozzászólása: másikra így hirtelen nem találok, de picit vastagabb mondjuk olyan has, meg hasonlók, ami ha pl homorít, akkor már nem is tûnik plusznak, ha így érthetõ
A kérdező hozzászólása: vékony típus: http://data.whicdn.com/images/20455154/8cd9abfc000272824e635..
A kérdező hozzászólása: Nem lógó háj, írtam, kicsi has. Mert vannak a tipikusan vékony csajok, és azok, akik PICIT teltebbek
Akin van mit fogni az sokkal jobb :)
második. :)

Babám négy és fél hónapos, ha az ölemben tartom mindig ülni nakar, nem túl korai? Amugy már szépen tartja a hátacskáját.

Legjobb válasz: Nem szeretem, hogy olykor ugy lehurrogjak a masikat. En Angliaban elek, es itt mar ujszulott kortol szinte ultetik a babakat. Nem lesz semmi bajuk, sot, gyorsabban erosodnek, ulnek es allnak maguktol. Rokonom Canadaban szuletett, ujszulott osztalyon dolgozott, mar nyugdijas, de o is mondta, hogy nem lesz semmi bajuk, ha ultetik oket. Ugyhogy nyugodtan. Egy masik pl: Angliaban az ujszulott koldoket erheti viz, csak utana fel kell itatni a torulkozovel. Nem kenik semmilyen alkohollal, hintoporral. Es igy is szepen, gyorsan lehullt a picimnek mar egy hetes koraban. Remelem segitettem.

Nem szeretem, hogy olykor ugy lehurrogjak a masikat. En Angliaban elek, es itt mar ujszulott kortol szinte ultetik a babakat. Nem lesz semmi bajuk, sot, gyorsabban erosodnek, ulnek es allnak maguktol. Rokonom Canadaban szuletett, ujszulott osztalyon dolgozott, mar nyugdijas, de o is mondta, hogy nem lesz semmi bajuk, ha ultetik oket. Ugyhogy nyugodtan. Egy masik pl: Angliaban az ujszulott koldoket erheti viz, csak utana fel kell itatni a torulkozovel. Nem kenik semmilyen alkohollal, hintoporral. Es igy is szepen, gyorsan lehullt a picimnek mar egy hetes koraban. Remelem segitettem.
Az én 5 hónaposom is ezt csinálja, jó erõs a hasizmuk:)
A kisfiam 5 hós és õ is ezt csinálja, már csak úgy tudom etetni (mert tápszeres), hogy az ölemben ülõ-fekvõ helyzetben van.(mint az autós hordozóban) Az apja néha fürdésnél küszködik vele. Sajnálom szegényt, mert ülne egész nap.
Az én babám, kb 2, 5 hónapos kora óta nem hajlandó máshogy lenni. Most 6, 5 hónapos, két hete magától felült, rá két órára felállt a fotelbe kapaszkodva. Mi olyan büszkék vagyunk rá, mások meg lehurrognak, hogy jaj, nem szabad erõltetni, mert személyiség-zavarai(?)lesznek. Hát mit csináljak vele??? kötözzem le?? Ja, és olyan egyenesen ül, mint a cövek, semmi baja a gerincének, pedig pár hetes korától játszok vele úgy, hogy én hanyatt fekve a felhúzott lábamnak támasztom. Csináld, ahogy Neked és fõleg ahogy a Babódnak jólesik.
Hagyatkozz a sajat megerzesedre! Csinald azt amit jonak latsz!
12:02-re. Angliában a barátnõmnek péntek éjjel elfojt a magzatvize, vasárnap éjfélre lett meg a baba. Itthon ezt tuti nem hagyták volna és szerintem is egy kicsit kockázatos. Természetesen mindenhol vannak szokások, stílusok, de nem jelenti, hogy mindegyik jó, szerintem. Amúgy az ültetés tényleg nem tesz jót és ez ortopédiailag igazolt.
Persze, hogy ülni akar, úgy érdekesebb a világ. De még nem érett rá. Úgy tudod megnézni, hogy tud-e ülni, hogy lerakod ülõ helyzetbe a gyereket és ha eldõl... akkor még nem. Nem kell kipróbálnod minden áron, úgyis el fog dõlni. Ha még nagyon egy helyzetben szokott lenni, tedd kissé döntött helyzetbe, hogy jobban lásson, de ne segíts neki abban, hogy üljön - nyilván mikor ölben van, a fekvést már nem szereti, neked meg könnyebb ülõ pozícióban tartani vagy kicsit döntve, abból meg már fel tud ülni.
A kérdező hozzászólása: miért privibe? lehet másoknak is hasznos a válaszod...
Szivesen valaszolok Neked privibe!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

5 hós babámnak székrekedésre? Kamilla teát, levolacot már próbáltam. Glicerin kúpozni és hőmérőzni nem szeretném azért állandóan. Talán a tápszer a hibás. Humana ha startot eszik. Válthatok? Azt hallottam, hogy nem túl jó váltogatni.

Legjobb válasz: Az enyém anyatejes 5 hós mégis székrekedése van, a doktornõ mindezeken túl tanácsolta a hozzátáplálást mert egy kis alamalé, répalé gyümölcspép megindíthatja a dolgokat.

Az enyém anyatejes 5 hós mégis székrekedése van, a doktornõ mindezeken túl tanácsolta a hozzátáplálást mert egy kis alamalé, répalé gyümölcspép megindíthatja a dolgokat.
az alma és a répa hasfogós is lehet :(, jó vele vigyázni székrekedéses babánál, persze azért ki lehet próbálni. Õszibarackot is adhatsz neki, az tuti nem fogja a hasát. Tápszert váltani csak orvosi véleménnyel válts szerintem.
Mi is azt ettünk, amióta Beba HA Start Aktív-ra váltottunk, semmi baja a kicsinek! A Humana-tól igen erõs szorulása volt, de nem elsõre, hanem kb 3-4 hét használat után! Válts!!! (és adj neki Laevolac-ot az elsõ néhány "új tápszeres" napon)
Szia! Az én kisfiam is ezt a tápszert kapta átmenetileg, amig az eredeti hiánycikk volt. 5napig nem tudott kakilni! Rémes volt az a pár hét, amig nem tudtuk beszerezni a régi tápszerét. Nekünk dokinõ a cukros kamillateát ajánlotta, amit 3 nap nemkakilás után adtam neki. A lényeg, hogy evés elõtt 15-20 perccel add. Az elkészítés sem mindegy. 1 deci vízbe 1 filter, és 2 teáskanál cukor. Váltsatok tápszert! Nekünk a Milupa Milumil HA nagyon megfelel, de babánként változó, kinek mi jön be. Idõvel, úgyis váltani kell, mert nem eheti 10hósan azt, amit újszülöttként.
Nálunk is ez a márka okozott gondot, most Hipp-et eszünk. Semmi gond.

Ha viszonylag könnyen bejáratható, nem túl drága és tartós acélbetétes bakancsot szeretnék, milyen márkát javasolnátok?

Még sose volt acélbetétes bakancsom, de már nagyon rég óta szeretnék egyet. Sok helyen utánanéztem, és mindenhol különböz?eket írtak/mondtak.

Legjobb válasz: Semmi gond vele ha megy a stílusodhoz. Mondjuk pont jön a hideg idõ, nem ajánlom ilyenkor, mert a lábad bele fog fagyni, nagyon hideg az acél miatt télen. Olyat nem tudok ami keskenyebb... szerintem ezek egyformák nagyjából. Nekem Steel van, már vagy 7 éve, semmi baj vele, szóval nekem ez a márka bejött.

Semmi gond vele ha megy a stílusodhoz. Mondjuk pont jön a hideg idõ, nem ajánlom ilyenkor, mert a lábad bele fog fagyni, nagyon hideg az acél miatt télen. Olyat nem tudok ami keskenyebb... szerintem ezek egyformák nagyjából. Nekem Steel van, már vagy 7 éve, semmi baj vele, szóval nekem ez a márka bejött.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. :) A steelekrõl én is sok rosszat hallottam, de ennek ellenére többnyire steel márkájú bakancsban látom azokat, akik hordanak acélbetétes bakancsot. Még közben eszembe jutott még egy személyes szempont: néhány helyen olvastam, hogy míg bejáratja az ember, akár véresre is törheti a lábat. Na már most ez nem volna baj, csak nekem egy csöppet jobban kiáll a sarkamból egy csont, ami miatt a normál cipõk is gyakran feltörik. Ha kitartóan szenvedek vele, van rá esélyem, hogy egy idõ után már ne törje a sarkam?
Szia 2. vagyok ismét :) Azért van a legtöbb embernek Steel bakancsa, mert ez a legolcsóbb, kb 20 ezer körül van, vagy nemtom pontosan, lehet kevesebb. Persze az már más kérdés, hogy megéri-e mondjuk, ha 1-2 év után szétmegy, vagy inkább beruházni egy minõségire, ami jópár évet kibír. Amúgy én is most tervezek majd venni egy újat, és én is a "nõiesebbek" felé kacsintgatok. :) A bejáratás nekem a régivel nagyon könnyen ment. 1-2 alkalommal kitörte persze a lábam, de nem véresre. Bõrkeményedést okozott, de nem vészeset. Szerintem itt is az a fontos, hogy fokozatosan és mértékletesen csináld. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy fogja bírni a sarkad, biztos nem lesz egyszerû... :( Sok sikert és kitartást hozzá! Majd írd meg milyet választottál végül, engem is érdekel. :D
1. Miért ne hordhatná lány is? :) Én több mint 3 éve hordom a sajátomat. Persze nem éjjel-nappal mindig azt. Én pl fõleg télen hordom, nekem nem fagy bele a lábam, és tökéletesen vízhatlan. Extra hidegben vagy hosszabb kint tartózkodásnál bármiben lefagy a lábad... 2. Én eddig csak rosszat hallottam a Steel-rõl, én nem ajánlanám... Télleg elég uniszex mindegyik, de ha "nõiesebbet" akarsz, azt ajánlom vegyél BT.Steel-t, vagy esetleg RedRoostert. De a legjobb márkák szerintem a Shelly's és a Martens. Mármint a minõségét tekintve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!