Találatok a következő kifejezésre: Nem túl ha (1009 db)

Az emberek kedvére szokták mondani, hogy nem túl rózsás? Ha pl valaki szomorú?

Ez így értelmes hogy kedve nem mindig rózsás?

Legjobb válasz: SZERINTEM ha kapsz aznap egy 3as és egy 2est. Az a nap nem túl rózsás. Nem túl jó. asszem :)

SZERINTEM ha kapsz aznap egy 3as és egy 2est. Az a nap nem túl rózsás. Nem túl jó. asszem :)
Igen, vagy nem túl rózsás a helyzet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Most az alapanyagcsere kalóriáját, vagy a testsúly csökkentéséhez szükséges kalóriát ne lépjem túl? Melyiket ne lépjem túl ha szeretnék csokis napot tartani, de nem is akarom hogy hízzak?

http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html Az alap anyagcsere szükségletem 1394kcal testsúly tartáshoz: 2100kcal testsúly csökkentéshez: 1608kcal Alapvetően 2hónapja váltottam egészséges életmódra, szóval nagyjából(ha nem is tökéletesen) egészségesen táplálkozom, és tisztában vagyok vele hogy a csoki nem egészséges nagy mennyiségben, viszont heti 3-4x előfordul hogy reggeli mellé bekapok 2kis kockát. ám ha havonta-2hetente szeretnék egy napot amikor csak csokit eszem, de nem akarom hogy meglátszódjon akkor az alapanyagcsere szükségletem ne lépjem túl vagy melyikre figyeljek oda? Nem fogyókúrázom, viszont heti 5-6x sportolok, mert kicsit vaskosabb a felsőtestem(alma alkat..pipaszár lábak, erős felsőtest), és hát nem tenne jót egy olyan csokis nap ami utána le is rakódik szépen a csípőmre-hasamra-hátamra Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Az alapanyagcseréhez szükséges kalóriának minden fogyókúrában minden nap meg kell lennie. A testsúlycsökkentéshez szükségeset nem lépheted túl.

Az alapanyagcseréhez szükséges kalóriának minden fogyókúrában minden nap meg kell lennie. A testsúlycsökkentéshez szükségeset nem lépheted túl.
A kérdező hozzászólása: szóval mondjuk ha ma betolok 2tábla csokit(reggeli mellé, így kb nagyjából 1500kcal) de azonkívül semmit akkor is fogyok?:D Az a baj ezzel az egésszel, hogy nem visz rá a lélek hogy ilyen keveset egyek..:/ Sajnálom szeméttel fedezni az 1600kalóriát, mert jóval kevesebbet ehetek belõle mint normális, finom kajából.(pl jó kis párolt zöldség párolt csirkehusival.. nyyaaammm)
Pontosan. Ez az egyik legjobb dolog a fogyókúrában. Megtanulja az ember megbecsülni a standard kajákat (nem csokika, nem édesség stb. :D) Fõleg miután kipróbált tényleg egy csokis napot és rájön, hogy betolt két tábla csokit, egy óra múlva már éhes, és nem ehet többet, mert végére járt az egész napi mennyiségnek... :D
Egyébként, azt leszámítva, hogy a szervezeted számára persze gáz, hogy adott napon nem viszel be például fehérjét egyáltalán, hanem csak szénhidrátot meg zsírt a csoki formájában, úgy van, ahogy írtad. Tehát amíg nem léped túl a kalóriamennyiséget, addig (a fogyókúra szempntjából) nagyjából eheted nyugodtan azt.
A kérdező hozzászólása: Kimerítettem annyiban a dolgot, hogy megittem egy nesquik kakaót(édesítõszerrel 2dl tejjel) plusz 10darab kekszet Így kb 1500 ha szigorú akarok lenni 1600kalóriát eszek ma.. Bár kicsit parázok, mert ma így akkor elég sok tejet juttattam a szervezetembe..:D Mind1, ma már úgy is csak párolt csirkehúst zöldségekkel fogok enni... valamit valamiért :D na meg most letolok egy 2körbõl álló súlyzós edzést.. aztán este elmegyek futni Remélem nem nagyon fog kiütközni ez a kis csalás... mert hát tegnap is bekaptam 2kis szelet csokit ebéd után..és tegnap túlléptem az 1600-at(kb 1800-1900kcalt ettem) Esküszöm jobban megéri egészségesen enni mint utána azon aggódni hogy mi fog meglátszani meg mi nem..:D
Nesquik kakaó + édesítõ (??) helyett inkább kaptál volna be két kis kockát egy jobb étcsokiból. Nesquik kakaó alapból cukros, minek teszel még hozzá édesítõt? Keverj kakaót natúr kakaóporból és esetleg édesítõbõl. Én tuti inkább 1-2 kocka csokit engednék meg magamnak naponta, mint hogy csokinapot tartsak.
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel nekem is kimerült a csokinap Lehet jobban jártam volna, viszont ezt kívántam :) nem hinném hogy holnap reggel ezután 110kilósan fogok felkelni. Jóó tény kicsit sokat bûnöztem az elõzõ héten meg ezen de hát istenem, majd jobban megmozgatom a kufferom aztán hello :D

Ha egy héten 2x gyaloglok kb 15km-t és 2x-3x Norbi-kikboxozom, megpróbálok 5x enni egy nap és nem túl hízlaló dolgokat, akkor kb mennyi idő míg lefogyok?

Most vagyok 160cm és 87kg (26/L).Szerintetek nem sok ez a testmozgás egyszerre?

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani hogy fogyni fogsz e, nemhogy azt hogy milyen gyorsan. Az hogy szerinted nem túl hízlaló dolgokat eszel, de még te se tudod mennyit, nem túl konkrét. A mozgás jó, és jóeséllyel ez így eléglesz hogy normális ütemben elkezdj fogyni, de ez bárhogy elsülhet, nagyon nem mindegy hogy konkrétan mit és hány grammot eszel.

Ebbõl nem lehet megmondani hogy fogyni fogsz e, nemhogy azt hogy milyen gyorsan. Az hogy szerinted nem túl hízlaló dolgokat eszel, de még te se tudod mennyit, nem túl konkrét. A mozgás jó, és jóeséllyel ez így eléglesz hogy normális ütemben elkezdj fogyni, de ez bárhogy elsülhet, nagyon nem mindegy hogy konkrétan mit és hány grammot eszel.


Szünetet tartunk a párommal . De mégis mennyi idõ az ami nem túl sok? 2 éve együtt vagyunk és félek hogy ha túl sokáig távol vagyunk egymástól õ kiszeret belõlem

Második évfordulonk lesz pár nap múlva és õ most költözött el tõlem azzal hogy nem bizik bennem és hogy szünetre van szükségünk. Szeretjük egymást nagyon ! Viszont rettegek az érzéstõl hogy mivan ha túl sok lesz a szünet és túl lép rajtam. Mennyi lenne az ideális szünet tartás ? Tanácstalan vagyok. Tegnap ment el és azóta folyamatosan zokogok. Vissza akarom kapni. Azt se tudom hogy kéne mûködnie egy ilyen szünettartásnak. Beszélünk közben de látszik rajta hogy azt se tudja hogy akarja ezt. Rendbe akarom hozni a kapcsolatunkat , de hogyan ?

Legjobb válasz: Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.

Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.
Ez így sztem is off.
A kérdező hozzászólása: Ami teljesen ki van zàrva az az hogy legyen nõ ! Miattam vàltozott meg annò . Én voltam az akibe igazàn szerelmes lett. Elõttem kicsapongó élete volt . Nàla ez alap hogy mellettem egy csajjal se levelezik. Nem jàrt el bulizni, még a haverokrol is lemondott hogy ne hogy belevigyék vmi rosszba. Tisztàba vagyok vele hogy én rontottam el és hogy besokalt. Tudom hogy tönkrettem a kapcsolatunkat azzal hogy màs pasit kerestem és õ ezt nem tudja feldolgozni . Hiàba mondta hogy megbocsajt a bizalom elszàlt.
Ennek vége, csak a pasi gyáva volt megmondani a szemedbe, vagy tartott attól, hogy cirkuszolni kezdesz, és hisztériás jelenetet fogsz csinálni, ha összepakol. Ne táplálj hiú ábrándokat, mert ez a férfi nem fog visszatérni. Ezt a kapcsolatot már semmivel nem tudod, és nem is szabad eröltetni.
Ürügy az a levelezés, van a háttérben másik nõ, ez biztos. Ne magadat hibáztasd a szakításért, ez tipikusan ócska fal szöveg a pasik részérõl. Szakítani akart, de gyáva ahhoz, hogy a szemedbe mondja ezt. Felejtsd el, de sûrgõsen.
Blabla. Mindenki tudja, hogy mit jelent a szünet. Én is akkor akartam szünetet, amikor már szakítani akartam, de nem mert rögtön elmondani. Én abban sem lennék biztos hogy nicns másik nõ. Sajnálom, ebbõl már nem lesz semmi. :/ A szünet az már a kapcoslat végét jelenti.
A kérdező hozzászólása: Sajnos van oka rá. Nagyon sokat veszekedtem vele és õ ezt nem akarja. Azt mondta hogy mindkettõnknek változtatnia kéne. Sajnos a bizalma megrendült bennem mert én leveleztem egy régi szerelmemmel és õ ezt megtudta. Nem történt megcsalás de õ ezt a levelezést ugy veszi hogy én félre léptem. Belátta hogy én azért kerestem egy másik férfi szavait mert õ elhanyagolt engem. Viszont nem bizik bennem.Ez az oka annak hogy most elment . Nincs màsik nõ az életében.Nagyon szeret engem de nagyon megbàntottam . Mint mondta megbocsàtott nekem de nem bizik bennem .Ezért szeretne tõlem tàvol lenne egy idõre hogy àtgondolja mit akar.
Mi történt h nem bízik?
Ne legyél már ennyire naív, ilyet csak olyan férfi tesz, akinek van már másik barátnõje. Mi az, hogy "szünet"?! Ha szeret téged, akkor eszébe se jutna ez! Sûrgõsen felejtsd el, egyetlen kalandkergetõ pasi se ér annyit, hogy kiborulj miatta.
A kérdező hozzászólása: Párnapra rá visszajött hozzám :) Azóta is remekül megvagyunk, mindent megbeszéltünk

Okoztam egy közúti balesetet, a néni 8 napon túl gyógyuló a sérülést szenvedett ( nem életveszélyes), ha megegyezünk peren kívül akkor is elvehetik a jogosítványomat? Illetve mennyire büntethetnek?

Legjobb válasz: Ha 8 napon túli, akkor szerintem nem úszod meg rendõri intézkedés nélkül. Attól függ ki volt a hibás. Lehet, a néni lépett le körülnézés után. Ha találnak alkoholt nálad, 100% hogy ugrik a jogsi, ha nem akkor nagy eséllyel megmarad. Minden a vétkesen múlik.

Ha 8 napon túli, akkor szerintem nem úszod meg rendõri intézkedés nélkül. Attól függ ki volt a hibás. Lehet, a néni lépett le körülnézés után. Ha találnak alkoholt nálad, 100% hogy ugrik a jogsi, ha nem akkor nagy eséllyel megmarad. Minden a vétkesen múlik.
Semmi köze a büntetésednek ahhoz hogy egyeztek meg.
Az elsõ leírta pontosan a menetét. Akkor miért is ne úszhatná meg?
küldtem neked üzenetet privátban. Olvasd el!
akkor már csak arra kéne figyelni, hogy konkrét ellentételezést fogadjon el, és további követelésekrõl mondjon le, és nem utólag találja ki, hogy mégsem forrt össze olyan jól a csontja, és fizesd a 24 órás ellátását élete végéig ... (egy laikus)

Középszintű MAGYAR ÉS TÖRTÉNELEM érettségit meglehet írni 95%-95%-ra, ha a helyesírásom nem túl jó?

Legjobb válasz: Hát, nem biztos. Magyar érettségin van helyesírási szótár, amit használhatsz, ha jól emlékszem, de ha túl sokat kell lapozgatnod, rengeteg idõd elmegy rá... Szerintem egyszerûbb, ha elkezded fejleszteni, javítani a helyesírásodat és így az érettségin már nem lesz ezzel gondod. :)

Hát, nem biztos. Magyar érettségin van helyesírási szótár, amit használhatsz, ha jól emlékszem, de ha túl sokat kell lapozgatnod, rengeteg idõd elmegy rá... Szerintem egyszerûbb, ha elkezded fejleszteni, javítani a helyesírásodat és így az érettségin már nem lesz ezzel gondod. :)
nem tudom, h mit jelent Nálad, a "nem túl jó" aránylag elég sok pontot el lehet ezzel veszteni magyaron pl. 15-öt úh 90%-ról indulsz, ha esetleg mindet elveszted..:S de azért sztem elég sok hibát ki lehet küszöbölni pl. azzal, ha nem írsz majd le olyan szót, aminek nem vagy biztos a helyesírásában meg valóban - ah az elõzõ hozzászóló is mondta - lehet gyakorolni is töri érettségin is el lehet veszteni 8 pontot ezzel... úh nagyon nem mindegy... am. gyakorlásra tudom ajánlani Antalné Sz. Ágnes: Hogyan írjam? c. gyakorlókönyvét abban minden fontos helyesírási szabályhoz találsz feladatot
a helyesírási szótár használatával nem értek egyet. mivel aki rosszul ír annak nem az idegen kifejezésekkel van a gondja meg azokkal amiket tudja magáról hogy fogalma sincs helyesen leírni. hanem az ilyen apró mindennapos szavakat tévesztik el. sztem csináld azt hogy írsz pár fogalmazást a magyar tanárodnak, õ kijavítja, és akkor meglátod hogy miket szoktál eltéveszteni, azokat pedig megjegyzed. egy volt osztálytársamnak is volt ezzel problémája, volt hogy egy fogalmazása tartalmilag 5ös volt, de annyi szót elírt, hogy végül egyes lett...

Megosztanád a nem túl hízelgő véleményed egy ismerős anyukával, ha összevissza és nem túl jó dolgokkal etetné a gyerekeit?

Van egy ismer?s család akikkel összejárunk, bartomnak azért nem nevezném. Másfél éves a kisebb, 3 a nagyobb gyereke.

Legjobb válasz: Hát ezt te tudod. Ha elmondod, akkor sem lesz hatása, õ ezt láthatóan igy tartja jónak. Max. rád fog haragudni, hogy ilyeneket mondasz. Neked viszont cserébe megnyugszik a lelkiismereted. Ennyi fog történni, ha úgy döntesz, beszélsz. Ha többet nem vársz a dologtól, akkor hajrá.

A kérdező hozzászólása: A gyerekorvos meg a védõnõ nem kérdezik mit esznek a gyerekek. Szokásos méréseknél lemérik és kész. A kisebbik 84 centi és 14 kiló, a nagyobb 100 centi és 18 kiló... persze tudom ez így önmagában nem sokat jelent de azért el lehet képzelni...
Hát ezt te tudod. Ha elmondod, akkor sem lesz hatása, õ ezt láthatóan igy tartja jónak. Max. rád fog haragudni, hogy ilyeneket mondasz. Neked viszont cserébe megnyugszik a lelkiismereted. Ennyi fog történni, ha úgy döntesz, beszélsz. Ha többet nem vársz a dologtól, akkor hajrá.
A te véleményed szerint ez nem jó, az õ véleménye szerint nyilván az. Sértõdés nélkül nem hiszem, hogy meg tudnád említeni neki, (vagy ha igen, esetleg csak legyintene, hogy butaságokat beszélsz, hiszen õ is ilyeneket evett)
Mondjad, de nem fogja betartani, amit mondasz. De kérem, hol a védõnõ meg a gyerekorvos? Én mindig megmondom a barátaimnak, -akikkel összejárunk sétálni, ha valamit másképp gondolok, mint õ, , és majd eldönti, megfogadja a tanácsom, v agy nem... Persze kulturáltan, nem lebaszósan...
Ne azt mond neki, hogy mit csinal rosszul, hanem, hogy te hogy csinaltad es ajanlj neki nehany weboldalt, ahol segitseget talalhat (lehetoleg ne az olyan oldalakat, ahol a divat szerinti merev etetesi tanacsok vannak)
A kérdező hozzászólása: Nem etetNÉ, hanem etetTI. Bocsánat. És rossz dolgokon az alábbiakat értem: rendszeres meki kaja, csak gyümölcs joghurtot (ami cukros ) eszik meg, pudingot, krémtúrót, csipszet, csokit, kekszet, párizsit (jó gagyi tescósat állítólag azt szeretik csak...) virslit és édes péksüteményeket esznek. (kakaós csiga stb.) Illetve süteményt a cukrászdából. Félreértés ne essék, az én gyerekeim is volt már hogy ettek, csokit, kekszet és szoktak enni virslit is párizsit is...szóval én se vagyok öko-bio anyu (nincs is annyi pénzem...) csak ebbõl éljenek egész nap??
Akkor mondd neki azt, hogy "próbáltad már, hogy csak kaja után kapnak csokit?" Vagy ilyesmi. Ezzel nem minõsíted az õ szokásait, de tudsz neki segíteni. Az a legjobb, ha úgy tudsz tanácsot adni, hogy azt gondolja a másik fél: tõle ered az ötlet. Diplomácia kérdése. :-)
A kérdező hozzászólása: Na jó de megkérdezi a véleményem...mit mondjak hogy óóó hát fogalmam sincs?? Nem azt mondtam hogy méreg..:) Csak hogy egy fejlõdésben lévõ 1 másfél évesenk és 3 évesenek TUTI nem tesz jót ha ezeken él...
Azért amiket felsoroltál nem tartoznak a méreg kategóriába. Amúgy én nem szólnék bele. Õ úgyis a kis duci babuciját látja legszebbnek a világon, és lehet, nem is értené, hogy mirõl beszélsz.
A kérdező hozzászólása: Szóval esély sincs rá hogy változtatna?? :(( Furcsa mert amúgy meg értelmes nõ (nek tünik).
A kérdező hozzászólása: Jaj bocsánat ám nem ennyire rossz a helyesírásom, csak rossz a billentyûzetem, és kihagy betûket...:(
Na én pont ugyanilyen helyzetben vagyok. Nekem is van egy jóismerõs "anyukám", aki hasonlóképp eteti a gyerekét, igaz õ már 7 éves. Én azért szóltam neki a töménytelen nasi miatt, mert néha õk vigyáznak az én 2 éves fiamra. Nálunk a fõétkezések között gyümölcs van, ritkán van csak túrórudi, puding stb. Az, hogy a saját gyerekével mit csinál, nem az én dolgom, de kértem, hogy az enyémet ne tömje csipsszel, keksszel. Pláne ne folyamatosan, két étkezés között. Óvatosan, beszélgetésbe szõttem bele a kérésem. Megkérdeztem, hogy õk nem szeretik a gyümölcsöket? (kiderült, hogy egyáltalán nem szeretik - puff neki). Szerintem szólhatsz neki, nem kioktatón, de finoman lehetne figyelmeztetni. Pláne, ha hozzád fordul - nyugodtan adj neki tanácsot. Ha van egy csöpp eszi, felfogja.

9. - es vagyok és megszeretnék pályázni egy ösztöndíjat. Sajnos az átlagaim nem túl jók és ezért olyan kénne amiben a jegyek nem számítanak. Tudtok ilyet? Ha igen, lécci adjátok meg, hogy hol lehet rá pályázni! De tippeket is szívesen elfogadok.

Legjobb válasz: Az ösztöndíj nevében benne van, hogy olyan díj, ami ösztönöz valamire, adott esetben tanulásra. Nem szociális támogatás, amit akkor ítélnek oda, ha nagyon csóró vagy, hanem olyan pénz, ammit a jól tanulóknak adnak, mint írtam, további ösztönzés gyanánt. Ezen kívül persze léteznek sport- és mûvészeti ösztöndíjak, ha netán nem lennél túl jó tanuló, de mondjuk világbajnok sportoló lennél. Egyébként a nagy nullára nem fog neked senki pénzt osztani.

Az ösztöndíj nevében benne van, hogy olyan díj, ami ösztönöz valamire, adott esetben tanulásra. Nem szociális támogatás, amit akkor ítélnek oda, ha nagyon csóró vagy, hanem olyan pénz, ammit a jól tanulóknak adnak, mint írtam, további ösztönzés gyanánt. Ezen kívül persze léteznek sport- és mûvészeti ösztöndíjak, ha netán nem lennél túl jó tanuló, de mondjuk világbajnok sportoló lennél. Egyébként a nagy nullára nem fog neked senki pénzt osztani.
Középiskolában még a kitûnõknek sem osztogatnak ösztöndíjat, nemhogy annak, aki nem tanul jól. Kivéve ha halmozottan hátrányos vagy. Már megbocsáss, de ez a pofátlanság netovábbja.
Vegyél részt az Arany János Tehetség gondozó programban.
nálunk spec gimiben, 4, 5ös átlagra adnak ösztöndijat, illetve az a feltétele a megpályázásának.. csak nálunk utolsó nap közölték hogy a mai nap van a leadási határideje a pályázatnak, aztán bszhattam az egészet hiába voltam 4, 5...pedig havi 5 ezer nem jött volna rosszul. amugy igen, hogyha szeretnél ösztöndijat pályázni, akkor tanulj, és akkor van esélyed.. az ösztöndijnak ez a lényege..:) ))nem semmittevésért kapod h elidd iskola helyett..
ááá ez fájt. az ösztöndíjért meg kell dolgozni. lehetsz te sötét, de ha igyekszel (a 8-9edikes tananyag nem olyan azért mint a kvantumfizika...), akkor simán lehetne egy 4.0ás átlagod. ha csak fél órát fektetnél bele minden nap. nem érdemled meg az ösztöndíjat. max szánalompénzt kaphatnál, ha olyan rossz anyagi helyzetben vagytok. de gimibe nem is nagyon hallottam ösztöndíjról. a semmiért nem kapsz pénzt.
A kérdező hozzászólása: A tavalyi féléves átlagom 3, 9 az év végi pedig 4 egész. azért mondtam, hogy nem a legjobb mert elõtte mindig meg volt a 4, 5 fölötti átlag. Csak a félre értések végébe. Szeretnék bocsánatot kérni azoktól akiket megsértettem a kérdésemmel.

Kreatív ajándékötletek hófordulóra a barátomnak? Tudom hogy a hóforduló nem túl nagy dolog de õ szeretné ha adnánk egymásnak egy kis apróságot, én közös képre gondoltam amit elõhívatok de szerintetek nem túl korai még? 17/L

Legjobb válasz: Én ilyen alkalomkor egy csokor virágnak örülök, de lehet egy szál is, ha maradandót is adnál mellé lehet szerelmes üdvözlõ kártya a virág mellé vagy képeslap.. :)

Én ilyen alkalomkor egy csokor virágnak örülök, de lehet egy szál is, ha maradandót is adnál mellé lehet szerelmes üdvözlõ kártya a virág mellé vagy képeslap.. :)
Bocsika! Most látom lány vagy..:D Egy karkötõ, nyaklánc, olyan hippi félére gondolok.. igazi pasis darabra.. :)
Hol a terv?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, a legfontosabb kimaradt: [link]
Lábnál én még végeznék kitörést vagy lábtoló-gépes nyomást. Vállnál én elhagynám az állig húzást. Egyébként pedig variálhatod a gyakorlatokat, pl tricepsznél is végezhetsz más gyakorlatokat. Nincs kõbe vésett edzésterv. Mikor olvastam, hogy szálkásító edzésterv, akkor kissé kiakadtam, de láttam, hogy azért leírja, hogy étrendfüggõ. Mert ilyen nincs, hogy szálkásító terv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Szóval akkor nyugodtan váltogathatom a gyakorlatokat egy-egy edzésen belül? Ha a 4 alapgyakorlatból az edzéstervben csak egyet hagyok meg, és a másik hármat váltogatom, és hetente újabb és újabb gyakorlatokat teszek bele, az mennyire segíti a fejlõdésemet? Pl: mellnél megcsinálom az elsõ héten ezt a gyakorlatsorozatot, következõ héten elkezdem a fekvenyomással, de a másik kettõ-három helyett mondjuk negatív nyomást, kábeles keresztezést, és áthúzást csinálok.
Na úgy azért nem jó, ha egy nyomás lenne és három izolációs bohóckodás. Nem így gondoltam a variálást. Marad a minimum két nyomás, de pl egyik héten kezdhetsz egykezesekkel nyomással döntött padon, majd sima fekvenyomás rúddal. Másik héten pedig a rudas után az egykezesekkel nyomás. Nem a csigás keresztezések raknak rád izmokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információkat, azt nem (sem) tudtam hogy a nyomások ennyivel hangsúlyosabban járulnak hozzá az izomépítéshez.
Abszolút. Az alapgyakorlatok hozzák jó étrenddel az erõt és tömeget. ÉS mellé mennek a kiegészítõ gyakorlatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!