Találatok a következő kifejezésre: Nem túl a babám (196 db)

Nem tetszik a Maja, Kíra, Mercédesz, Míra, Dzsennifer.
Engem a ma felkapott magyarosított külföldi nevektõl kiráz a hideg.Ilyen a Noel, Brendon és társai.Az õsmagyar nevek is nagyon gyakoriak, mint a Botond, Kolos stb.Én az arany középutat válaszottam, magyar nevet adtam a fiamnak, Szabolcsnak hívják.Nem adnám még az Istvánt, Gézát, Bélát, Jánost, Erzsébetet, Margitot, Ilonát. /Z/
Nem tetszenek a "durván magyarosított" nevek: Kármen, Vanessza, Dzsenifer, Klarissza, Zsülietta, Hilária, Brendon, Kevin stb. Nem választanám a Hanna, Anna, Panna, Lili, Nóra, Norina, Lara, Maja, Noel, Bence, Milán, Marcell neveket sem. Túl gyakoriak mostanában. Az õsmagyar nevek szintén nem jönnek be nálunk: Villõ, Örs, Zétény, Tas, Huba stb. "Papásmamás" nevet sem adnék: József, Béla, Mária, Erzsébet stb. Amelyik neveket mi választottuk, ezek közül egyik kategóriába sem tartozik, így meg vagyok elégedve a választásunkkal és nagyon tetszik. Növénynevet én sem választanék és gyümölcsnevet sem.
Van egy csomó, amit nem adnék.Most viszon tuti nem a Hannát, Miát, Laurát, Norinát, mert rengeteg lett belõle.Legalábbis az ismerõseim között.De amúgy nagyon tetszenek.
Hát én a magyarosított külföldi nevet nem adnék a gyerekemnek. Kiráz a hideg a sok Milán, Martin, Dzsesszika, Jüliette, Noel és társai nevektõl... Meg persze a most felkapott divatnevek sem jönnek be. Minden oviscsoportban van min. 2-3 Beni, Domi, Lili, Hanna...
Ernõ, Jenõ, Béla, József, Ferenc, István, Mária, Erzsébet, Magdolna... így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezeket tutira nem. Felnõtthöz passzol, de egy kisbabához.... Viszont Bendegúz nevû bankigazgatót sem tudnék elképzelni. :D Szóval inkább olyan nevet választok, ami kisbabának is jó, de felnõttnek sem idétlen.
Dezsõ, Rezsõ, Ernõ, Jenõ, Béla, János, László. Ezeket soha nem adnám a fiamnak.
Én vagyok az ellentábor. :-) Sosem adnám ezeket a most felkapott Maja, Hanna, Emma, Lili stb neveket. Valamint a rendkívül õsmagyar Zselyke, Villõ, stb sem jönnek be.
hát ezeket a nagyon különlegeseket mint Eufrozina, Lavínia, ezeket nem adnám..növényneveket sem..régieseket, mint Mária vagy Sarolta sem.Maja, Lili, Anna, Hanna, Sára, Nóra, Lara nekem ezek jönnek be nagyon, de mivel nagyon felkapottak, egy Norinám és egy Aminám van.
Anna, Lili fõként, ezekbõl nálunk rengeteg van, még a baráti társaságokban is adják úgy, hogy már van belõle legalább 2, de azért még mindig ezt adják a soron következõ babának... Nem tetszik: Márk, Gemínián, Pál, Béla, György.
Lány nevek közül a Nikolett, Boglárka és Andrea volt a tuti nem fiúból a Bence ellenszenvesek nekem nem személyhez kötötten. nem szeretem a magyar neveket sem, de a szappanoperából lopottakat sem.
Nekem sem tetszenek a szappanoperákból szedett nevek. És a "hagyományos" nevek, mint az Ilona, Mária, Erzsébet illetve Károly, István, János, József stb...... A mai "divat" nevek viszont annál jobban. Nekem Norinám van.
Most azért szórakozik valaki a lepontozással, mert az ember megmondja mi nem tetszik neki?Na, többet ilyen kérdésre sem válaszolok.

Tegnap feltettem egy kérdést, belinkeltem alul, most van több infóm, szóval, nem eszik a babám túl sokat?

Legjobb válasz: Szia mennyi idõs a picid?Én is voltam hasonló kétségekben de rájöttem,hogy igazán õk tudják mikor mennyire van szüksége ha nem éhes úgysem eszi!Az én manóm most 14 hónapos és mióta ilyen meleg van szinte csak teát és dinnyét eszik na meg ebédre amit mi de fele annyit mint eddig!A babáknál elég sokszor van hirtelen étvágy ugrás vagy éppen visszaesés egyik nap nálunk is 150 táp kellett pár nap múlva 250 aztán 300 most meg talán ha 200elfogy felkeléskor... Az én babám 3690-el született és 6550g 61,5 cm volt 9hetesen=) most meg 14 hós és 11kiló=) jó egászséget

Szia mennyi idõs a picid?Én is voltam hasonló kétségekben de rájöttem, hogy igazán õk tudják mikor mennyire van szüksége ha nem éhes úgysem eszi!Az én manóm most 14 hónapos és mióta ilyen meleg van szinte csak teát és dinnyét eszik na meg ebédre amit mi de fele annyit mint eddig!A babáknál elég sokszor van hirtelen étvágy ugrás vagy éppen visszaesés egyik nap nálunk is 150 táp kellett pár nap múlva 250 aztán 300 most meg talán ha 200elfogy felkeléskor... Az én babám 3690-el született és 6550g 61, 5 cm volt 9hetesen=) most meg 14 hós és 11kiló=) jó egászséget
A kérdező hozzászólása: Szia. 5, 5 hónapos. 2700-al született, és most 6300. Köszönöm a választ! :-)

A háton fekvést miért nem szeretik a babák, miért nem túl jó póz?

Legjobb válasz: Azért nem szeretik mert így nehezebben jutnak oxigénhez, a legjobb póz szerintem ha a bal oldaladon fekszel, így neked is jobb és a picinek is! Én így hallottam, nekem ez bevált, bár így a terhesség vége felé örülök, ha aludni tudok! Gratula a babához! 34hetes kismama

Azért nem szeretik mert így nehezebben jutnak oxigénhez, a legjobb póz szerintem ha a bal oldaladon fekszel, így neked is jobb és a picinek is! Én így hallottam, nekem ez bevált, bár így a terhesség vége felé örülök, ha aludni tudok! Gratula a babához! 34hetes kismama
Mert romlik az anya és a baba vérkeringése is. Én pl szinte fuldoklom, ha háton kell feküdnöm, el is szédülök. 40 hetes kismama

Van rá esély, hogy nem hordom túl a babát?

Hétfõre vagyok kiírva,de semmi jele nincsen,hogy megakarna születni a kicsi,nagyon nem szeretném túl hordani.Szerintetek attól mert semmi bajom,még megszülethet a héten?

Legjobb válasz: Persze, nekem se volt semmi jele, aztán este joghurt evés közben elöntött a víz :-) Sok sikert és könnyû szülést. :-)

Persze, nekem se volt semmi jele, aztán este joghurt evés közben elöntött a víz :-) Sok sikert és könnyû szülést. :-)
Szia! Na, mi a helyzet?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Minden esélyed meg van hogy idõre szülessen a kicsid :-) Nekem az elsõnél semmi jel nem volt, szerdára voltam kiírva és azon a héten pénteken délután már beszélni kezdtem a pocaklakóhoz, hogy jó lenne ha kibújna, mert kezdek aggódni. Semmi elõszele nem volt, szombaton hajnalban megindult a szülés, 1:57 perc alatt meg is volt a kicsi lány :-) Azóta is igyekszik a kedvemben járni, ritka szuper gyerek! :-D A második nem volt ilyen kegyes, már bevetettünk pár praktikát, de kereken 1 hetet késett :-) A harmadiknál már bemeséltem magamnak, hogy túl fogom hordani, vasárnap az egyik ismerõs kérdezte is pont, Neki is mondtam, hogy úgy is ráhúzunk 1-2 hetet, el is terveztem a kövi hetet, erre keresztül húzva a számításaimat megszületett másnap. :-)A kiírás elõtti napon. Igaz ott volt annyi jel, hogy az étvágyam megváltozott két nappal elõtte. A negyedik volt, aki fél héttel korábban jött, na ott semmi, de semmi jele nem volt annak, hogy Õ kibújna :-) Mielõbbi könnyû szülést és egészséges kisbabát!!! :-)
Én is ebben a cipõben járok, hétfõn nekem is be kell feküdnöm, akkorra vagyok kiírva. Bízom én is a szombati hideg frontban, de nagyon :) Akkor könnyû szülést mindenkinek :)
Nekem a védõnõ mondta hogy a számitott születési idõ utan terminus tullépés És a 42 .hét már túlhordás. Ezért sok orvos nem engedi betölteni a 41 hetet hanem 40+6nál beinditja vagy császár...
A kérdező hozzászólása: Köszi a felvilágosítást! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó.Nem tudtam, én azt hittem hogy ha túl lépem a 40-et akkor az már túl hordás.
Ugye tudod, hogy a túlhordás a 42. betöltött hét után van? Addig maximum terminustúllépés lehet, de hidd el, tudja a gyereked, hogy mikor akar a világra jönni! Azért szorítok, hogy mielõbb babázhass :) :)
nekem az még megvan. vagyis nem találkoztam vele. :( 5ösvoltam
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi bíztató jel nincs.37 hetesen Elment a nyákdugóm mégsincs sajna semmi.
Akkor csatlakozom. Szombatra vagyok kiirva, ha nem jön akkor hétfõn reggel be kell feküdnöm. Jo tudni hogy sokan bízunk hold és a front hatásába..Mindenkinek drukk. Sok idõ ez még. Van valami ami esetleg bíztat hogy talán meglesz? nekem az arcom furcsa lett de kb ennyi. Meg fáj a derekam. A védõnõ bíztat hogy sok idõ van még hétfõig ne aggodjak. De ez nem nyugtat meg sajna.
A kérdező hozzászólása: Jaj én is bízom a hideg frontba, remélem lesz hatása.
Én túlhordtam. De nem ért annyira váratlanul, mert Anyu a testvéreimet és engem is mind túlhordott. A nõvérem is túlhordta a babáját, úgyhogy számítottam rá. (Vagy csak szimplán rosszul számolták ki a szülés várható idõpontját, mert menstruációhoz nézték, nem pedig szabálytalan ciklushoz).
Nyugi, én is abban bízom, vasárnap jön a hidegfront és pont akkor éjjel telihold lesz :D szóval te is reménykedj :) szorítok neked is :)
sziasztok.5ösz vagyok. 3. napja korhazban és még mindig nem szültem meg. 15.ére voltam kiirva. A baba magasan és ennyi... Amugy minden eredmény jo a méhlepény sem öregszik....nem tudom mi lesz igy..

Van olyan aki nem szedte a magnéziumot 3 dik trimeszterében és könnyebben szült? és időben és nem hordta tul a babát?

Legjobb válasz: én nem szedtem végig, és a 38.héten szültem; 36.héten hagytam abba

én nem szedtem végig, és a 38.héten szültem; 36.héten hagytam abba
A kérdező hozzászólása: 33 hetes vagyok mátol nem szedném mert nem szeretném ujra tlhordani és szeretném elkerülni azt hogy indítózzanak oxitocinnal feleslegesen
36. hétig szedtem, 37 hetesen már egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam az orvosi vizsgálaton, rá 3 napra gyermekem szétrúgta a magzatburkot és megindult a szülés, ekkor 2 ujjnyira voltam nyitva DE fájásaim nem voltak annak ellenére hogy elfolyt a magzatvíz. Ezért sajnos ugyanúgy oxitocin infúziót kaptam mint akinek indítják, bár abból a szempontból szerencsésebb volt a helyzetem hogy nem nulláról indultam hanem két ujjról, így kevesebb fájásból meglett a 4 vagy mennyi kell a kitoláshoz :-) Szerintem ezt annak köszönhetem hogy nem szedtem a magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: 28 hetesen 2000 res értékem vol jövö héten megyek vizsgálatra kiderül mi lesz
nem szedtem az utolsó trimeszterben, de így is túlhordtam és indítani kellett, de nem volt kellemetlen az indítás, mert már ennyira vártam a kislányunkat, hogy belefért :)

Veseprobléma miatt kiemelten sokat kell innom, a túl sok folyadékbevitel nem árthat a babának/terhességnek?

Arra gondolok,hoyg pl túl sok lesz t?le a magzatvíz,vagy ilyesmi. Naponta 4-6 litert kell innom sokkterápia szer?en. Azaz hirtelen kell sokat innom,hogy a vesehomok/k? ürüljön és ne legyenek görcseim.

Legjobb válasz: -,- Miért ártana. Magzatvíz nem ettõl függ. Csak a tápanyag is elegendõ legyen.

-, - Miért ártana. Magzatvíz nem ettõl függ. Csak a tápanyag is elegendõ legyen.
Hát, szerintem kérdezz rá orvostól, mert az egyszerre sok ivástól nagyon hirtelen ki tudnak ürülni az ásványi anyagok a szervezetbõl, és ájulást is okozhat. Ne egyszerre igyál sokat, hanem oszd be az egész napra egyneletesen. Magztatvízre nem sok hatással van.
ennél nagyobb baj ne legyen a gyermeked egészsége ezerszer fontosabb hidd el.
Ja, hogy nem kutyád van. Figyelmesen olvastam, egybõl láttam, hogy állatot írtál, de azért kíváncsi lennék, hogy egy tengerimalactól, görénytõl, haltól vagy bármilyen bogártól mikor kapsz annyi szeretetet mint egy kutyától! Teljesen természetesnek vettem, hogy kutyáról beszélsz, ha annyira tudod, hogy milyen kapcsolata lehet a gazdival.
1, nem kutyám van, olvass figyelmesebben! 2, és meg tudod indokolni, a bogár miért ér kevesebbet?
:) )) Sajnálatos ha egy kutyát egy bogárhoz hasonlíthatsz. :) ) Nagyon szerethet téged a kutyád.
Örülök, hogy meglett, de azért ha valakinek majdnem olyan fontos a kutyája, mint a gyereke, ott baj van. Nem egészséges. Nekem is van állatom, lehet õket szeretni, tilos bántani, de akkor is CSAK állat. De aki vitatkozni akar, az simogasson egy svábbogarat is, legyen következetes :-))
A kérdező hozzászólása: Koszonom!:)
Az elsõnek üzenem, hogy nem kívánom neki, hogy megtudja, hogy milyen érzés az, amikor a kutyád majdnem olyan fontos, mint a születendõ gyereked. Nekem 2 kutyám van, 4 ill. 3 éve, babát szeretnénk évek óta, most szerencsére összejött, de még mindig annyira fontosak, hogy tuti belebetegednék, ha eltûnnének. Szóval ne mondjon ilyet, hogy ennél nagyobb baj ne legyen!!! Kedves Kérdezõ! Örülök, hogy meglett a kutyus, szeretgesd meg õt ha hazavittétek! :)
A kérdező hozzászólása: Kepzeljetek, ma reggel hivott egy no, hogy nem-e hianyzik Ancsika?Meglett!!!A szomszedos faluba koborolt at...este megyunk erte:) )))))Koszonom az egyutterzeseket!
Nyugodj meg, mert az idegeskedés nem tesz jót a babának és Neked sem, és attól hogy kiborulsz, még nem fog elõkerülni a kutyus. A mi kutyusunk 1 hete elment az örök vadászmezõkre úgy, hogy semmi elõjele nem volt annak, hogy baj van. Én is tiszta ideg voltam, de muszáj volt valamennyire megnyugodni. De még ma is sírtam, maikor megláttam az udvaron azt a helyet, ami a kedvence volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap tunt el videken-de o pesti kutya-vegigjartuk az utcakat...Holnap kirakunk egy par , szorolapot!Sose volt ejszakara szabadon...Riasztottunk par embert.Igaz a telefonszamom a nyakaba van...Koszonom az erdeklodest...
Elõször is nyugodj meg, mert az tényleg nem tesz jót, bár tudom ezt könnyû mondani, én is biztos nagyon ki lennék borulva. Mikor tûnt el? Szórólapoztatok már? Hívtad a kutyapanziókat, menhelyeket? Legtöbbször elõkerülnek, velünk is volt már ilyen, nálunk elõkerült! Ugyhogy fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Nyugi csajok Ancsika meglett, es ez a lenyeg:) ))

A túl sok (főleg hüvelyi) ultrahang nem árt a babának?

Nekem még a1 2. héten is azt csináltak és szerintem a következ?n (15.hét) is azt fognak.

Legjobb válasz: Szia! Ez a fajta Ultrahangos sugárzás nem árt nekik! Ha árta nem csinálnának! Nekem is hüvelyi volt 12 hetesen de azért mert úgy jobban látszodik a baba mint hasin mert akkor még elég kicsi. És az is befolyásolja hogy az anyuka mennyire "szigetelt":DD mert ha több van rajta a hasfal vastagabb kevésbé látszodik. Szerintem a következõ már nem lesz hüvelyi. Amúgy nekem nem csináltak 15 hetesen majd 20 hetes lesz megint genetikai UH-az kötelezõ. minden jót egy 17 hetes kismama:)

Szia! Ez a fajta Ultrahangos sugárzás nem árt nekik! Ha árta nem csinálnának! Nekem is hüvelyi volt 12 hetesen de azért mert úgy jobban látszodik a baba mint hasin mert akkor még elég kicsi. És az is befolyásolja hogy az anyuka mennyire "szigetelt":DD mert ha több van rajta a hasfal vastagabb kevésbé látszodik. Szerintem a következõ már nem lesz hüvelyi. Amúgy nekem nem csináltak 15 hetesen majd 20 hetes lesz megint genetikai UH-az kötelezõ. minden jót egy 17 hetes kismama:)
Én márnégyen voltam, és most megyek az ötödikre, de ez még csak a 12 hetes lesz. így hozta a helyzet, de inkább így legyen.

21+2 hetesen 508 gramm volt a babám becsült súlya. Mások szerint ez túl sok és azt mondják hogy 4-5 kg-s baba lesz. Nem lesz túl nagy a babám?

Legjobb válasz: Ez alapján nem lehet arra következtetni, hogy túl nagy lesz. Szerintem ez teljesen normális súly ennyi idõsen az az oldal, ahol én szoktam nézni a súlyadatokat erre a hétre, amelyikben ti vagytok kb 500 grammos-ra írja az átlag súlyt. Nekünk 19 hetesen 5 naposan tippeltek 470 grammot, ha jól emlékszem, ebbõl lett kereken 28 hetesen 1260 gramm, kerek 29 hetesen pedig 1500 gramm, most a 36. hétben vagyok, azóta nem készült uh, nem tudom hol tartunk. Szerintem a te babád is ekkora lesz kb és nálunk 3700 grammra tippelték a születési súlyt, ha a 40. héten jön. Egyébként sem fejlõdnek egyformán már ennyi idõsen, arról ne is beszéljünk, hogy az uh-s súlybecslés elég sokat tévedhet.

Ez alapján nem lehet arra következtetni, hogy túl nagy lesz. Szerintem ez teljesen normális súly ennyi idõsen az az oldal, ahol én szoktam nézni a súlyadatokat erre a hétre, amelyikben ti vagytok kb 500 grammos-ra írja az átlag súlyt. Nekünk 19 hetesen 5 naposan tippeltek 470 grammot, ha jól emlékszem, ebbõl lett kereken 28 hetesen 1260 gramm, kerek 29 hetesen pedig 1500 gramm, most a 36. hétben vagyok, azóta nem készült uh, nem tudom hol tartunk. Szerintem a te babád is ekkora lesz kb és nálunk 3700 grammra tippelték a születési súlyt, ha a 40. héten jön. Egyébként sem fejlõdnek egyformán már ennyi idõsen, arról ne is beszéljünk, hogy az uh-s súlybecslés elég sokat tévedhet.
Én 37 hetes vagyok, és 3, 2 kg babám....úgyhogy 4 kg körül számolunk. Az orvos szerint a nagyobb babákat gyorsabban meg lehet szülni, mert erõsebbek... Úgyhogy fel a fejjel! :-)
Szia. Leírnád az adatokat is, amiket mértek? Mert az alapján könnyebb lenne válaszolni, sajnos a súlybecslés nem mindíg pontos.
A súlybecslés nagyon nem pontos.Nekem mindenki 4-5 kilós babát jósolt, egy idõben az ikrekkel is riogattak, és erre szültem egy 3120g-os gyereket.Ne emészd magad ilyeneken! Persze ismerek olyat is, akinek azt mondták, h nagy baba, és tényleg 4 kiló fölött lett.De ezeket a becsléseket is csak 36-38. heti UHn érdemes egy picit komolyabban venni.Addig nem.
Szia! Én 20 hetesen voltam 4D-uh-on, ott 500g becsülték, 36 hetesen közölték, hogy csak 2200g a baba ami kevés, és infúziós kezelést kapok, most 38 hetesen 2400g! Tehát nem jelent szerintem semmit, a mostani állapot, a vérképedtõl függ! Nyugodj meg, inkább nagy legyen, mint pici, gyenge!....szerintem

Ha 30 hetes terhesen 1560g a babám az nem baj? Nem lesz túl nagy baba?

Legjobb válasz: Túl nagy?:) Az én fiam volt 3000 gramm a 33 hetes uh-n és õ született 37 és fél hetesen 3960 grammal. Egyáltalán nem nagy a babád. De amúgy a súlybecslés mind lefelé, mind pedig felfelé 30 százalékot eltérhet. Ez csak becslés. A baba pontos súlyát nem tudják megmondani.

Túl nagy?:) Az én fiam volt 3000 gramm a 33 hetes uh-n és õ született 37 és fél hetesen 3960 grammal. Egyáltalán nem nagy a babád. De amúgy a súlybecslés mind lefelé, mind pedig felfelé 30 százalékot eltérhet. Ez csak becslés. A baba pontos súlyát nem tudják megmondani.
Ajjajj, hat ez e vedono... Nyugi, az rh-osszeferhetetlenseg nem ritkasag es ma mar rutin dolog...
Ne aggódj, nem lesz semmi baja:) Én is besárgultam, vércserét is kaptam, de még itt vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Valami ilyesmit mondott a dokim. Meg, hogy sûrûbben fogunk találkozni.Elméletileg kapok egy csomó vizsgálatra beutalót.Ez még nem is zavar, csak a védõnõ meg ilyeneket mondott, hogy befog sárgulni a baba, koraszülés, meg teljes vércserét kell kapnia majd a babánknak.De inkább nem is sorolja, mert nem akar megiyeszteni.Hát pedig sikerült neki......
Ha az anyuka RH-, az apuka pedig RH+, akkor a baba lehet, hogy RH+ vércsoporttal fog rendelkezni. Elsõ terhességnél nem gond, ha ellenanyagot termel a szervezeted, de a másodiknál ezt kezelni kell majd. Ilyenkor csak figyelnek rátok. RH összeférhetetlenségnek hívják a jelenséget.
35 hétben vagyok most....csak lemaradt a vagyok szó. 32 heressen 2550 grammot saccoltak uh-n
Nekem nem volt még ilyen ellen anyagos valamim. Abban viszont választ tudok adni hogy 32 hetesen becsültek 2550 grammot az ultrahangon, most 35. hétben.
Nekem mem vilagos, h milyen ellenanyagrol van szo! Mert lehet pl rubeola, toxoplazma stb, azon a vervetelen amikor a vercsoportot nezik, neznek egy csomo ilyet... Elso babanal meg nem lehet (elvileg) rh-osszeferhetetlenseg (vagyis majd szuleskor alakul ki), de ez ma mar nem problema, majd a kov terhessegnel idoben kapsz ra valami szert es akkor meg van oldva... Ha meg valamilyen betegseg ellen van ellenanyagod, az meg csak jo hir, mert vedett vagy. Szoval en nem igazam tudom, mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: És ez az ellenanyagos dolog?Ez mit takar volt valakinek már ilyen?
Nem hinném, hogy túl nagy lesz , lányom a 29.hetet töltve 4d-n volt 1693-ra becsülve és 40+2-re született 3400grammal.
Nekem 30 hetesen 1600 grammra becsülték. 39+4 napra született 3900 grammal. Bizony, lehet ebbõl nagy baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Azért kérdeztem, mert a dokim azt mondta, hogy nagy lesz.Én meg aggódtam, mert az elsõ babánk és nem tudtam, hogy normális-e.Abban tud valaki segíteni, hogy megállapították, amikor a vércsoportot nézték, hogy ellenanyagot termel a szervezetem.Ez mit takar?, Eddig mindenki csak rémizgetett....
abszolút nem nagy.
Nagy semmiképpen nem lesz:) Fiam 32.héten 2220gramm volt.Született 3900grammal.
Sztem pont jo! Itt is ezt irja: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg-hetrol-hetre/a-terhesseg-30-hete/44/ Amugy nekem 30+6 1600g-ot becsult a gep, ma 31+5 1780g-ot. Ha tovabbra is heti 200g-ot gyarapszik, akkor a vegere 3400g lenne az enyem. Latod, ez is pont jo. Persze mindez csak becsles. Aztan amikor kibujik, lehet, h meglepodunk... :-)
Nem nagy a babás sõt... nekem a 30 hetes ultrahangon 1900 gramm volt.
32 hetesen 1900 gr volt a fiam, 3kg-mal született. Szerintem se nem kicsi, se nem nagy a babád. Pont jó.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam.Csak nem értem, hogy miért jó a védõnõnek, hogy folyamatosan rémizget.Az elején azt kaptam minden alkalommal, hogy nem hizok és biztosan hanytatom magam!Hiába mondtam, hogy folyamatosan zabálok, a fejébe vette.És ha x kg nem hizok x idõ alatt akkor beutal kórházba.....Na??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!