Találatok a következő kifejezésre: Nem túl a (3803 db)

Minden magyar felsõoktatási intézményre jellemzõ, hogy az oktatóknak nem túl a hozzáállása és hogy kaotikus az ügyintézés? Mitõl lehet ez?

Elég rossz hírû fõiskolába járok, elõször ennek tudtam be, h az oktatók nem válaszolnak az ímélekre, h az ügyintézés nevetséges, és h az tanszéki koordinátor csak cigizésben jeleskedik. De ELTE-re járt ismerõsöm is hasonló dolgokat mondott a saját iskolájáról. Szívesen olvasnám mások tapasztalatait, és más "rémtörténeteket" is.

Legjobb válasz: KRE-re jarok, de jartam a DE-re is. Mindket helyen irto cuki oktatok voltak/vannak, szinte azonnal valaszolnak az emailekre, sot, fb-n is vevok az ugyintezesre :D a tanulmanyi osztalyon nyilvan van nehany birka noszemely, de rajuk szoktam piritani, aztan utana egy darabig normalisak.

KRE-re jarok, de jartam a DE-re is. Mindket helyen irto cuki oktatok voltak/vannak, szinte azonnal valaszolnak az emailekre, sot, fb-n is vevok az ugyintezesre :D a tanulmanyi osztalyon nyilvan van nehany birka noszemely, de rajuk szoktam piritani, aztan utana egy darabig normalisak.
Detto ugyan ez nálunk. Félóránként negyed órás cigiszünet, leszarok mindent hozzáállás. Ha kérdez az ember fel vannak háborodva, h csinálni kell valamit. Persze ha meg a szabályzatból okosodtunk volna és esetleg már nem úgy lenne, mert nem hatályos akkor meg ismét puffog, mert miért nem kérdeztük õt!:) Mintha az önkormányzaton lennék, ott is ez megy.
Én az ELTE-re járok, ennek ellenére nincsenek ilyen panaszaim. Azért a legtöbb egyetemen a karok viszonylag külön állnak egymástól, így inkább kar-, esetleg szakfüggõ a dolog. De ha rossz hírû fõiskolára jársz, nem tudom, min csodálkozol.
SZTE-ÁOK-ra járok. Nekem az oktatókkal és tanulmányi felelõsökkel sosem volt gondom ilyen szempontból, mikor bármi problémával kerestem õket, mindig kaptam választ/megoldást. A tanulmányi osztály már neccesebb. Elsõ 2 évben borzasztó volt a TO-s néni, volt, hogy konkrétan hülyeséget mondott. Harmadévben tûrhetõ volt, negyedévtõl pedig egy tündéri nõszemély:) Mindig kedves, segítõkész.

Hogy lehet az, hogy a gyönyörű csajok, azt mondják egy szerintem nem túl szép srácra hogy jóképű?

egyáltalán nem egy Brad Pitt nem értem... am rám is azt mondják hogy jól nézek ki jókép? vagyok, pedig ha belenézek a tükörbe nem azt látom

Legjobb válasz: nem túl szép helyett nem túl jóképût akartam írni

A kérdező hozzászólása: nem túl szép helyett nem túl jóképût akartam írni
jah am velem is ez a helyzet mint veled én se vagyok egy szöke herceg:Dde aért meg vagyok elégedve én is...
kedves kérdezö bocsi ha bunkó voltam ak máshogy közelitem meg: ilyen a NÖI logikaxD
Õk jobban értenek hozzá :)
Akkor visszavonom :D
A kérdező hozzászólása: véletlen volt :)
A nõk rögtön abba fogják hagyni a dicséretet, ha "cukin" írsz és kihagyod az R betûket :) Ez jó tanács :)
A kérdező hozzászólása: étem :D
Mert a szépség szubjektív. Az én férfi ideálomra azt mondták a barátnõim, hogy elhányják magukat. Hát ez van :) Nekem akkoris õk tetszenek :)
A kérdező hozzászólása: nem savanyú.... :D miért lenne az? én ki vagyok békülve magammal amúgy.. csak nem értem :)
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom :D
savanyu a szölö barátom mi????
Ízlések és pofonok...
Amy Lee sem egy csúnya nõ attól, hogy nem egy Pamela Anderson...

(Nem túl gyakori kérdés) Ha van itt olyan lány aki szereti orálisan kielégíteni a párját? (Az olvassa el az alábbit)

Az érdekelne, hogy van itt olyan "fanatikus" lány, aki annyira szereti a párja produktumát, hogy azt nem csak [email protected]'ssal "fogyasztja", hanem valamilyen extrém módon.

Legjobb válasz: milyen filmet neztel? japan volt? :) lehet, hogy ilyenek elofordulnak, de azt hiszem, nem tul gyakori lehet.

milyen filmet neztel? japan volt? :) lehet, hogy ilyenek elofordulnak, de azt hiszem, nem tul gyakori lehet.
hát én max tejszinhabot nyalnám le vagy sz*pnám le a barátom [email protected]áról.
könyv is van receptekkel [link]


Túl sok
Szerintem is sok, 200 bõven elég.
400 Ft szerintem sok, én max 200-at szoktam. 10%-ot ételfutároknak sosem adok, neki kb ugyanakkora meló kihozni egy 28 centis pizzát, mint 4-et, míg éttermi felszolgálásnál azért költségekkel arányosan nõ az általa elvégzendõ munka.
nyugi, nekem egyszer volt olyan véletlen, hangsúlyoznám, hogy véletlen; 700at kellett volna fizetnem és 1500ból nem kértem vissza, mert 1200 körüli összeget számoltam, hogy annyit kell majd fizetni csak kapásból a pincér kezébe nyomtam, és mondtam hogy köszönöm, õ majd tátott szájjal nyújtja a blokkot.. megjegyezném, hogy ez egy egyszerû kis cukrászda volt, nem valami briliánssal kirakott hely, ahol normális, ha veszel egy rágót, és a húszezresbõl nem kérsz vissza
10% köröl van a Trinkgeld.
Adhattál volna 500-at, hogy kerek legyen az összes. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Legalább ha legközelebb is rendelek, nem fognak beleköpni tutira a pizzába :D
Igen, ezen a bakanizmuson is jó volna már változtatni...
" ez egy egyszerû kis cukrászda volt, nem valami briliánssal kirakott hely" Hát ez briliáns. :) ))) Ma is megérte bejönni ide!

Tudnátok ajánlani egy jó minőségű de nem túl drága tápegységet ehhez a konfighoz?

HD 7770 videó kártya,Intel Core i3 processzor,8GB RAM,250GB Winchester

Legjobb válasz: Mit értesz nem túl drága alatt? 10-20 ezer?

Mit értesz nem túl drága alatt? 10-20 ezer?
Ezt nyugodt szívvel ajánlom. Tudom hogy megbízható és erõs táp. https://ipon.hu/webshop/product/chieftec_iarena_500w_gpa_500..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagy az esélye hogy ezt a tápot választom.

Szerintetek nem túl lányos ez a telefon?

Sony Ericsson Xperia Neo, fehér színben

Legjobb válasz: Hát... Nem túl férfias. Ha nem lenne fehér... De ha egyébként tetszik, akkor szerintem vedd meg, max veszel rá egy tokot vagy ilyesmi!

Hát... Nem túl férfias. Ha nem lenne fehér... De ha egyébként tetszik, akkor szerintem vedd meg, max veszel rá egy tokot vagy ilyesmi!
Nem túl lányos.
ha túl görbe ak használják pajszernek...
nekem hosszú és görbe ( az orrom !!) és elsõre zavarja a lányokat, de aztán elmondom nekik, hogy így legalább ha elfárad a kezem akkor ujjazás helyett orrozni is tudok és az megnyugtatja õket
köszönjük Ahmed
Pl. ott van Owen Wilson, odavannak érte a csajok, pedig nem túl szép az orra (nekem mondjuk nem jön be, de nem az orra miatt:) Én kifejezetten bukom a nagyorrú pasikra. Ne kérdezd miért, pár éve vettem észre magamon, 70%-ban azokra a pasikra mondom, hogy szexi, vagy jóképû, akiknek szép hosszú orruk van :D Szóval nem az orrtól függ, hogy bejössz-e a csajoknak vagy nem, sõt lehet éppen szexepiled is, a lényeg, hogy ne parázz rá, ne kérdezgesd a csajokat, hogy zavarja-e õket, legyél magabiztos, szeresd meg önmagadat, az a siker kulcsa:)
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszonak köszi aranyos vagy:) nekem igazából volt egy balesettem 2honapja amiben megsérült és heges meg kicsit nagyobb lett(csunyább) de észrevehetõ ..de egy lányse szólt eddig érte.mert nem annyira nem foglalkozok vele.
Másodiknak üzenem, hogy az orral való hüvelyi izgatástól ne várjon ORRGAZMUST :D Amúgy nekem is nagy orrom van. Volt már aki azt mondta, hogy a krumplit szatyorba kéne hordani... Nem zavar igazából, csak néha belelóg a látómezõbe, de már megszoktam. A lányok egy igen jelentõs részének még így is tetszem.
Én nagyon szeretem, ha egy férfinek szép orra van, de ez a szép nagyon is relatív. Jártam már olyan sráccal, akinek picit görbe volt, és volt olyan, amelyiknek krumpli orra volt és tetszett mindkét nózi. Igazából, az egész az arc függvénye, szerintem =)

Hogy tanítjátok meg 3 év körüli gyermeketeknek a pont megfelelő viselkedést? Nem túl tartozkodó, nem túl barátságos?

Kislányom mindig köszön, elköszön, ha megyünk valahova, valahonnan. Ennek nagyon örülök! Viszont képes lenne vadidegenhez is odarohanni köszönni neki, akár puszit is adni! Aranyos volt egy darabig h minden embernek köszön, de ez már túlzás szerintem. Hogy magyarázzam h kell köszönni, de mégsem mindenkinek, f?leg nem a nyakába ugorva puszilni

Legjobb válasz: Hát ez érdekes lehet, jó közvetlen a kislányod! :o) Szerintem ez még mindig jobb, mintha túl félénk lenne. Elsõ körben a saját példáddal tanítod (bár nyilván Te nem ugrasz ismeretlenek nyakába), de mégis fontos, hogy Rajtad lássa, hogyan kell, emellett 3 évesnek már el lehet magyarázni szépen, hogy csak azoknak adunk puszit meg ölelést, akiket jól ismerünk stb. Szerintem többször beszélgess vele errõl, elsõ sorban nem akkor, amikor "helyzet van", hanem pl. otthon vacsora közben, ilyesmi. Aztán szép lassan majd elmarad. Kicsit még érik, és maga is érzékelni fogja az emberek reakciójából, hogy most olyat csinált, amit "nem szokás".

Hát ez érdekes lehet, jó közvetlen a kislányod! :o) Szerintem ez még mindig jobb, mintha túl félénk lenne. Elsõ körben a saját példáddal tanítod (bár nyilván Te nem ugrasz ismeretlenek nyakába), de mégis fontos, hogy Rajtad lássa, hogyan kell, emellett 3 évesnek már el lehet magyarázni szépen, hogy csak azoknak adunk puszit meg ölelést, akiket jól ismerünk stb. Szerintem többször beszélgess vele errõl, elsõ sorban nem akkor, amikor "helyzet van", hanem pl. otthon vacsora közben, ilyesmi. Aztán szép lassan majd elmarad. Kicsit még érik, és maga is érzékelni fogja az emberek reakciójából, hogy most olyat csinált, amit "nem szokás".
Sehogy :) :) Engedd, hogy köszönjön mindenkinek. Az utca embere szereti. és késõbb se lesz belõle hátránya. Az egy szívtelen vagy nagyon elbambult ember aki egy aranyos ismeretlen kisgyereknek nem köszön vissza ha az köszön neki. Az én fiamnál az volt a szabály, hogy mindenkinek kell köszönni. Aztán a Blahán mentünk valamerre és csak az tûnt fel, hogy az én gyerekem folyamatosan motyog valamit. Mire leesett, hogy szegény gyerek kitartóan köszön mindenkinek ahogy én azt kértem tõle. :) Aztán módosítottuk, hogy csak annak kell köszönni, akinek anya is köszön. De valahogy a mindenkinek köszönni kell dolog maradt meg benne. Kisebb városkában lakunk nem zavar, mert ott nem olyan fárasztó, mint a Pesten.
Persze csak puszta köszönésrõl írtam!
Úgy mint ahogy értelmes ember elmagyarázza az értelmes embernek. Mesélj neki arról, hogy ÖRÜLSZ ANNAK, hogy ilyen illedelmesen viselkedik, és dicsérd meg érte. Utána viszont térj rá arra, hogy olyan embereknek, akiket nem ismer, nem kell köszönni, nem kell a nyakukba ugrani, hiszen anya sem tudja, hogy kik azok, és nehogy baj legyen belõle. :D Csak okosan. A gyerekek NAGYON NAGYON OKOSAK! Csak õszintén!! :)
A kérdező hozzászólása: A puszta köszönés engem sem zavar, aranyos. De az ölelgetés, puszilgatás az igen! És értetlenül néz mikor mondom neki, h ne adjon puszit elég ha köszön
Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy hogy tud puszit adni valakinek, ha az nem akarja, mivel a felnõttnek kell lehajolnia az õs szintjéhez, azt meg furcsállanám, ha az idegenek egybõl leguggolnának egy puszira, ha a lánykád köszön nekik. Szóval nem teljesen tudom elképzelni a szitut.
Hát igen, a másik meg, hogy elvben ugye kézen fogva sétálunk, meg a lehajolás. Szóval kezelhetõ a dolog.
Enyém is köszönt mindenkinek (3 éves lesz novemberben) az utcán. :) De mára már tudja, hogy "akit nem ismerünk, annak nem kell köszönni és integetni". csak akit ismerünk". És úgy látom alkalmazza is :) Vagy ha üzletben kérem, hogy köszönj (vissza) az eladó néninek, akkor neki is köszön.
nem túl jó.
Ha te is lány vagy, akkor nem túl nagy. :P
Szerintem ha elég érett vagy hozzá, örülj neki :) Elmesélnéd, légyszí, hogy hogy ismerted meg?
Woww...en a csajon csodalkozok, hogy leallt veled.:P
nálam is volt hogy 15 évesen egy 20 éves csajjal kavartam :D szerintem nem gáz ha vagy elég férfias már
A kérdező hozzászólása: A lányt úgy ismertem meg, hogy nem rég költöztem Budapestre, nem nagyon ismertem a várost, és egyik ismerõsömmel találkozóm volt, de nem tudtam hogy lehetne eljutni oda, ezért teljesen hátsó szándék nélkül megkrédeztem az elsõ embert aki közelmbe volt (a lányt), hogy merre van pontosan a hely, õ elmagyarázta, amit én nem értettem meg, erre mondta, hogy pont arra van dolga, elkísér. Majd amikor odaértünk, én megköszöntöm neki, mondta ha segítség kell, szóljak bármikor, elkértem az msn címét és mobil számát, majd pár nap múlva hálából elhívtam moziba, és innen már ment minden magától
én 23 évesen ismerkedtem meg a 15 éves pasimmal akivel 1 évig jártunk :) sajnos még mindig szeretem:(
A kérdező hozzászólása: @ 19:01 És mi történt? Szakítottatok? ÉS hogy?
igen szakítottunk 1 éve...de a mai napig is talizgatunk..(szex)...fiatal volt és nem élte ki magát. A mai napig is azt mondja h bánja h ennyi idõs de még élni akar de engem se akar elveszíteni.Tudja h ez lehetetlen mert h találni fogok vkt magamnak. De én úgy érzem h nem:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!