Találatok a következő kifejezésre: Nem túl Tegnap (57 db)

Szóval. Megtetszett valaki az elözö munkahelyemen, ahol tegnap volt az utolsó napom. Az érzés nyilvánvalóan kölcsönön, neki is tetszem. De hogy hívjam el egy 'randira'? Facebook üzenet? Nem túl személytelen?

A sztorihoz hozzá tartozik, hogy egyébként egy lassan 3 éve tartó kapcsolatban élek, szeretem a párom és el tudom képzelni vele az életemet...de valami hiányzik...nem akarom elhagyni, de a kapcsolatunk kissé ellaposodott mostanság és kell egy szikra... Ez a szikra a másik pasi, viszont a párom és ô is ismerik egymást...igazából nem tudom még, hogy mit akarok ettôl a másiktól, talán csak egy flörtölôs sörözés is elég lenne, hogy az egóm ismét nônek érezze magát... Na...Ki mit tenne? :D Köszi!

Legjobb válasz: Nem túl személytelen. Idézlek: Szia! Lenne kedved eljönni <ide> <ekkor>? Jó buli lesz blablabla, szerintem ott a helyed, hozd barátaid is ha szeretnéd <ha olyan helyre viszed>

Nem túl személytelen. Idézlek: Szia! Lenne kedved eljönni <ide> <ekkor>? Jó buli lesz blablabla, szerintem ott a helyed, hozd barátaid is ha szeretnéd <ha olyan helyre viszed>
A kérdező hozzászólása: Szóval, ha mondjuk azt irom: 'Szia, mit szólnál, ha meginnánk valamit jôvô héten?'

Tegnap az LH tesztemen a T csíkból semmi nem látszott, csak a C jelent meg nem túl erősen. Mikor csináljak újat? Hagyjak ki egy napot?

Legjobb válasz: Javaslom a tesztet a gyanított teherbeesés napjától számított kb 3 hétig fölösleges elvégezni mert nem mutat még ki semmit nekem is negatív volt mert túl korán néztem.Nézd meg a reggeli elsõ vizeletbõl kb 3 hét eltelte után.

Javaslom a tesztet a gyanított teherbeesés napjától számított kb 3 hétig fölösleges elvégezni mert nem mutat még ki semmit nekem is negatív volt mert túl korán néztem.Nézd meg a reggeli elsõ vizeletbõl kb 3 hét eltelte után.
A kérdező hozzászólása: Ez még sajnos csak a Corex, ovulációs teszt. Bár már ott tartanák, hogy terhességtesztet csinálok...
ez hanyadik nap neked?
Igen várj, akár két napot is, mert fokozatosan nõ a szervezetedben az LH-szint. Ne aggódj, ha még nem pozitív, lehet egyébként, hogy neked is közvetlenül a mensid után, vagy elõtt van PÉ-d. Sok sikert!
Mi is most probalkozunk- vagyis keszulunk- de en az ovulacios mikroszkopot valasztottam ajanlas alapjan. A vegtelensegig ujra hasznalhato, nem eldobhato, csak egyszer kell megvenni. Igazabol nem tudom, mit jelent a T meg a C csak azert batorkodtam irni, hogy felhivjam a figyelmed erre a mikroszkopra. NAgyon nyilvanvalo mit mutat: ovulalsz, vagy sem. Erdeklodj utana! Nekem tobb ismerosom is ennek hasznalataval lett babas.

A rottweiler kiskutyánkat holnap hozzuk el a tenyésztőtől, szerdán múlt 7 hetes, de a testvéreit már tegnap elvitték. Nem túl kicsi még? Nem lesz nagy baj ebből?

Legjobb válasz: szia! 8hetesen szokták a kiskutyát elhozni,de sztem nem olyan nagy baj ez az 1 hét! fokozatosan szoktak átálni másik tápra,de ha egybõl acanázol ami sztem a legjobb választás az sem baj, hisz még pici ez a kutyus.nem szokta meg az eddigi tápot! nem fontos vizzel áztatni,te döntésed baj nem lesz belõle(én nem szoktam),akkor szokták ha nagyon száraz a táp és ne dagadjon bele a gyomrába.de ha van vizes tálja is, érzi õ és ugyis iszik utánna, ha kedve van ha nincs akkor meg nem!emiatt ne fájjonn a fejed.remélem segíettem. szia

szia! 8hetesen szokták a kiskutyát elhozni, de sztem nem olyan nagy baj ez az 1 hét! fokozatosan szoktak átálni másik tápra, de ha egybõl acanázol ami sztem a legjobb választás az sem baj, hisz még pici ez a kutyus.nem szokta meg az eddigi tápot! nem fontos vizzel áztatni, te döntésed baj nem lesz belõle(én nem szoktam), akkor szokták ha nagyon száraz a táp és ne dagadjon bele a gyomrába.de ha van vizes tálja is, érzi õ és ugyis iszik utánna, ha kedve van ha nincs akkor meg nem!emiatt ne fájjonn a fejed.remélem segíettem. szia
Szia! Szerintem kb. 1 hét alatt állj át az Acanára, fokozatosan egyre többet kapjon a régi mellett, úgy biztos nem lesz baj. Örülj, hogy ilyen elõrelátó a tenyésztõ, és ilyenre is gondol.Elvileg minden tenyésztõnek így kellene tennie. Eléggé megviselheti a környezetváltás, meg az anyjától, és testvéreitõl való elválás.Nehogy hasmenés is legyen belõle. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Illetve másik kérdésem, hogy a tenyésztõje Belcando táppal etette, mi viszont Acanat vettünk neki. mennyi idõ alatt kell átszoktatni? Én minél elõbb szeretném. A prémium tápokat is be kell áztatni egy kis vízbe, a könnyebb emészthetõség miatt? Jutalomkekszet kaphat már ilyen kicsin? A válaszokat elõre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: igen, sokat segítettél:) Amugy én is minél elõbb acanával akarom etetni, de a tenyésztõ erõsködött, hogy 4-5 kg-ot hozzunk el...Am meg 4 nap mulva lesz 8 hetes, de a tesói már nincsenek vele:(
A kérdező hozzászólása: Kicsit túl elõrelátó is, hisz 15 kgot akart pénzért eladni, de én mondtam h mivel az acana jobb minõségû ezért szeretném minél elõbb azt etetni vele, persze minimum 1 hét kell az átszoktatáshoz, de õ többet akart...
Elég ha 1-2kilót hoztok neki a tenyésztõ által ajánlott tápból. Úgy 3-4nap alatt simán át tudtok állni az Acanára. Az elsõ nap még ne adjatok neki Acanát, mert a környezetváltozástól egyébként is lehet hasmenése, ahogy a gyors tápváltástól is. Érdemes elõször csak a táp egynegyede helyett Acanát adni. Majd már a fele helyett, és a háromnegyede helyett adj neki ezt. És végül kaphat csak Acanát. Kutyakekszet természetesen már kaphat, de ha tanítani szeretnétek, akkor jobb ha párizsit, virslit, sajtot használtok erre a célra. Azonban ha semmi ilyesmit nem kapott eddig a kutya, akkor azzal is nagyon óvatosan kell bánni! Attól meg ne ijedjetek meg ha elsõ nap nem eszik majd a kutyus, mert hiányolja a régi otthonát. Mást akkor se kapjon enni, csak a szokott tápot, mert utána nem lesz hajlandó mást megenni, csak azt, amivel kényeztettétek.
Fogadd meg az utolsó tanácsát...


7 hónapos kisfiam tegnap óta köhög, nem túl durván, de néha megsiratja. Volt egy kis megfázása, ami már majdnem elmúlt, most viszont köhög. Mit tegyek?

aba, köhögés, beteg, enyhe

Legjobb válasz: Szerintem minnél elõbb menj el egy gyermek orvoshoz. Mert lehet hogy komoly és jobb megelõzni mint hogy késõ legyen gyógyítani.

Szerintem minnél elõbb menj el egy gyermek orvoshoz. Mert lehet hogy komoly és jobb megelõzni mint hogy késõ legyen gyógyítani.

Ma voltam dokinal, tegnap volt peteeresem es repedt meg a tuszom. Azt mondta, hogy ma mindenkepp legyunk egyutt. Nem tul keso?

van itt kozottetek olyan, aki peteeres utan esett teherbe?

Legjobb válasz: Tüszõrepedés után 12-24 órán át termékeny.

Tüszõrepedés után 12-24 órán át termékeny.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt! :-) akkor probalkozunk...
12- 18 órán belül a biztos. Tûszõrepedés elõtt mikor voltatok együtt? Mert a spermiumok 72 óráig is életképesek, így valóban esélyesebb tûszõrep. elõtti együttlétbõl teherbe esni. De mivel órára pontosan nem tudja a doki megmondani utólag, hogy mikor repedt meg a tûszõd, mindenképpen akciózzatok ma, minél elõbb.
A kérdező hozzászólása: sajna ma csak keson este tudunk egyutt lenni. vasarnap reggel voltunk utoljara egyutt.
A vasárnap reggelibõl lehet baba, ha tegnap volt tûszõrepedésed. (Ma reggelig életképesek voltak.) Ha meg késõbb volt a tûszõrepedés, akkor a mai együttlét lehet nyerõ. Úgyhogy ne aggódj, teljesen jó esélyetek van a babára. :) )
Én úgy tudom a petesejt 3 napig az ondósejtek 5 napig termékenyek. Viszont elõfordul, hogy a petesejt sérült, ezért nem jön létre a fogamzás, vagy az ondósejtszám kevés.ill. életképtelenek, ezért is lehetséges, hogy hiába vagytok pont jó idõben együtt, mégsem jön létre terhesség. Én mindkét gyermekemet hõmérõzés alapján "idõzítettem", az elsõ 4-ik hónapban jött össze, a második már a 2-ik próbálkozásra .
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat! :-)
Mindenképpen legyetek együtt, hátha, nekem annak idején úgy fogant meg a kisfiam, hogy peteérés után - bár csak naptári módszerrel számítottuk ki, de minidg szabályosan pontos, 28 napos ciklusaim voltak - egy nappal voltunk együtt! Hajrá! :)

HELP! Hova menjünk bulizni ma Pesten? Tegnap üres volt ZP, Park, Romkertbe meg nem mehetünk be, mert mindenki 20 "csak". Ma valahol van ezen a környéken normális buli, ahova nem túl drága a belépő és jó a hangulat?

El?re is köszönöm a normális válaszokat!!!

Legjobb válasz: mi a bp parkot szeretjük. sok az akció.és ott 18ig van a korhatár a facebook oldaluk szerint. https://www.facebook.com/parkofficial

mi a bp parkot szeretjük. sok az akció.és ott 18ig van a korhatár a facebook oldaluk szerint. https://www.facebook.com/parkofficial
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Morri liget. Mostanában nagyon jó.
Club D1 Budán a Déli pályaudvar épületében! Nemrég nyitott újra, régen chachacha volt a neve. Ingyenes a belépés és mindig vannak piaakciók is. A korosztály attól függ milyen buli van, de a zene mindig jó és nincs tömegnyomor.. Érdemes megnézni!

30 hkm vagyok a tegnap es a mai nap a bal mellembol valami folyadek cseppent ez normalis vagy nem? Nem tul korai az ilyesmi es kivetelesen a babam aktivabb mint maskor 5napja voltam dokinal de minden rendben volt

Legjobb válasz: Elõtej, tök normális :-) Nekem kb. egy hete van (36 hetes vagyok), de annyira örültem neki!! Már az 1. trimeszterben is jöhet.

Elõtej, tök normális :-) Nekem kb. egy hete van (36 hetes vagyok), de annyira örültem neki!! Már az 1. trimeszterben is jöhet.
szia!Ez normalis!Nekem körül belül 3 hete van es meg csak hetfön töltöm a 24.hetem!Nem azt mondom hogy folyik de ha megnyomom eleg rendesen jön belöle, ezert nem is nyomkodom!Nagyon boldog babavarast mindednkinek!:)
megnyugtatlak, nem korai :) elsõ babás vagyok, nekem már a 16. hét óta folyik folyamatosan, remélem azért akkor is lesz valami ha már a babú is kibújt :D
Szia! Én csak elõ-elõtejnek hívom, hiszen a melled most gyakorol a szoptatásra, kezdenek a mirigyek dolgozni, ennek köszönhetõ a csepegés, van olyan aki ázik is ilyenkor. És nem korai! Nekem 2. babával már úgy a 26. hét tájékán kezdõdött, néha-néha foltosodtam :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat mindenkinek boldog baba varast kivanok
Nekem is már a 16.héten is volt.A baba meg van hogy aktivabb, van hogy nem.A lányunk 3napig alig mocorgott, tegnapelõtt estétõl kezdve meg meg se állt.Kötekedett az ággyal, a kezemmel, ha ültem megállás nélkül húzta a részeit ide-oda, a fürdökádban is ugyanez.Meg újabban a vakbelemet mozgatja, ami nem valami kellemes.És sajnos még mindig farfekvéses a 32.héten...

Hogy lépjek túl ezen? Szerintetek homár, vagy nem homár? Tegnap a pasim felvette a legfrankóbb pink ruhámat, és abban pörgött a tükör előtt, vagy 10 percig!

El?ször röhögtem rajta, de aztán ledöbbentem. Én kislány korom óta nem csináltam ezt!

Legjobb válasz: Most vagy a pasid extra vékony, vagy te vagy egy bálna :D

Most vagy a pasid extra vékony, vagy te vagy egy bálna :D
Egy kis bohóckodástól így meg tud változni a véleményed? Azért ez kemény...
Nem meleg szerintem, hanem inkább tranzi vagy legalábbis van benne rá valami hajlam. Nézz utána, mert annyi féle ven belõlük, hogy én nem tudom számon tartani (van, aki csak nõi ruhát hord, van aki meleg is mellette, van, aki nõ akar lenni, van akinek elég a ruha, van, aki csak nõi ruhában lép fel, van, aki az utcán is hordja - és mindnek más neve van).
Szerintem csak hülyülni akart veled semmi komoly..:D ne reagáld túl a dolgokat
Szerintem kamu a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: Mindent megadnék, hogy kamu legyen. Amióta láttam a ruhámban nulla a libidóm!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cérna, de ez egy olyan ruha, ami egy 10 éves kislányra is jó, és egy felnõtt nõre is! Hallottál már az elasztikus anyagról? Vagy újat mondtam neked... Másrészt a kérdés nem a testalkatomról szól!
Lehet látta hogy milyen jót nevetsz rajta ezért kicsit bohóckodott még benne hogy téged szórakoztasson.
A kérdező hozzászólása: Mivel nem az elsõ ruhám, amit felpróbált, ezért igen...kezd túl feminim vonásokat mutatni felém, ami engem taszít.
A kérdező hozzászólása: de láttam már bugyiban, fürdõruhában, melltartóban, szõrme mellényemben, hálóingemben, stb....
szerintem h.lyéskedik :D az én pasim is beöltözött már kalóznak, felvette a béna parókámat, meg botladozott az egyik selejtes magassarkúmban a tükör elõtt és csücsörített ez nekik játék, persze hogy piszkálja a kíváncsiságukat milyen lehet ilyen cuccokban járni mert egy csajt mindent felvehet amit egy pasi de fordítva nem ne vedd ilyen tragikusan, szerintem ehhez nincs humorod, ennyi mondd meg neki hogy ez neked nem vicces, azt kész :D
Férfi ilyet nem csinál. Selejtezd szerintem.
Hagyd, hadd szeresse. Az én palotapincsim lány létére egy játék kenguruval csinálta.
http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. A párzó mozdulatokat végez a családtagjainkon mondat arra is vonatkozik, ha ezt más állatokon vagy tárgyakon csinálja a jelenlétetekben.
Ez dominancia. Tiltsd!

Nem túl korai? Kalkulátor szerint ma vagyok 6+2 hetes! Tegnapi teszt pozitív!

Félek mert a medd?ségin petevezeték átjárhatóságit akartak csinálni,de nem engedtem,most spontán sikerült teherbe esnem,remélem nem méhen kívüli terhesség!Illetve a vizsgálatok során kiderült,hogy egy tucat vírus van a szervezetemben többek közt toxoplasma,cytomegalo ......stb.Ezeket újra meg kellene nézni még id?ben!Szerintetek is korai mennem?

Legjobb válasz: Szia! Én 9 hetesen mentem elõször, de nem voltak a tiédhez hasonló problémáim. Szerintem a Te esetedben nem korai.

Szia! Én 9 hetesen mentem elõször, de nem voltak a tiédhez hasonló problémáim. Szerintem a Te esetedben nem korai.
Nyugodtan menj el, én az elsõ babámmal 5+0 voltam, amikor dokihoz mentem. Petezsákot már kell látnia, de lehet, hogy szívhang is lesz már. Menj el, legalább megnyugszol.
Én is annyi voltam, amikor elõször mentem. Napra pontosan 5 hetesen teszteltem, másnap hívtam a dokit, és õ a rá következõ hétre rendelt be. Éppen 6+2 hetesen. Szóval menj nyugodtan, nekünk már szívhang is volt akkor. :) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy ilyen hamar válaszoltatok!Péntek este minden kiderül!Szorítsatok!
Semmiképp nem korai, én 5 hetesen, 4 naposan voltam és már látszott szív pulzálása. Minél elõbb mész, annál hamarabb kiderül, hogy nem méhen kívüli-e? Bár valószínûleg annak lennének tünetei. A toxoplazma most van a szervezetedben, vagy kimutatták, hogy átestél rajta? Sok sikert, írj majd! 18h km
A kérdező hozzászólása: Januárban átestem rajta(6 vírust találtak), de a doki akkor azt mondta, amint terhes leszek újra meg kell nézni és beállítani, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Ma elmentem orvoshoz, mert elkezdtem barnázni.6, 5 mm a babóca, jó helyen van, pihennem kell és szedni a vitaminokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!