Találatok a következő kifejezésre: Nem túl és lapos a (3 db)

Nem túl rövid és lapos a ciklus második fele az alábbi diagrammon?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2f0d30cd053dc9e103a62a..

Legjobb válasz: Ha ilyen rövid a ciklusod, és még vérfolt is van, szerintem akkor meg fog jönni. Amúgy jó szerintem a görbe, csak az utolsó hõleesés nem kellene oda:( Kívánom hogy legközelebb fenntmaradjon nagyon-nagyon magasan!

Ha ilyen rövid a ciklusod, és még vérfolt is van, szerintem akkor meg fog jönni. Amúgy jó szerintem a görbe, csak az utolsó hõleesés nem kellene oda:( Kívánom hogy legközelebb fenntmaradjon nagyon-nagyon magasan!
edzés gond lesz, valamit nem jól csinálsz vagy másik edzés program kéne tricepszre.
Genetika.
Igen, vagy genetika vagy nem szabályosan csinálod.
Mit csinálsz tricepszre?
A kérdező hozzászólása: Izomlázat se erzek benne, nagyon ritkán..
A kérdező hozzászólása: Köteles letolás Koponyatörõ Egykezes tricepsznyújtás kezisulyzoval Letolás/tolódzkodás két pad között súllyal
Pontosan. Felveszi a szék alakját, a test alkalmazkodik.
A kérdező hozzászólása: Találtam neten egy 8perces gyakorlatsorozatot. Ha minden nap megcsinálom, eredményes lesz? http://www.youtube.com/watch?v=2Gd1GMWb6aM
Hát ez igazából fost sem ér, ha nem kajálsz mellé rendesen. Nem tudom, hogy te már a lapos fenék státuszban vagy, vagy csak megelõzni szeretnéd a problémát.
A fenékformád alapvetõen nem változik (alkatilag értem), de jelentõs zsírpárnácskát termelhet az ülõmunka, amitõl igen, olyan "tepsi forma" alakulhat ki. A legjobb lenne, ha napközben fel tudnál állni és megmozgatni a tagjaidat egy kicsit... De amit linkeltél az jó, csak 8 óra ülést nem nagyon fog tudni ellensúlyozni, mert az ülõmunka nem csak a feneket formálja át. Derekat (szép úszógumi), gyengül a gerinced melletti tartoizom, hasad pöttyedté válhat...sajnos.
A kérdező hozzászólása: Még nem lapos, de érzem, hogy eltunyultam.:S Az étkezésre figyelek, csak a mozgás hiányzik az életembõl. :S Sajnos nincs idõm több mozgásra, mint minden izmomat 20percben átmozgatom, és a fenékre szánom pluszba ezt a 8 percet. Azok akik ülõmunkát végeznek, hogy tartják karban testüket?
A te esetedben az úszás lenne a legjobb, mert mindent átmozgat... Este 9-ig nyitva vannak az uszodák...legalábbis a legtöbb..
este munka után lemegyek és futok 5 km-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!