Találatok a következő kifejezésre: Nem túl és (2071 db)

Ha egy héten 2x gyaloglok kb 15km-t és 2x-3x Norbi-kikboxozom, megpróbálok 5x enni egy nap és nem túl hízlaló dolgokat, akkor kb mennyi idő míg lefogyok?

Most vagyok 160cm és 87kg (26/L).Szerintetek nem sok ez a testmozgás egyszerre?

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani hogy fogyni fogsz e, nemhogy azt hogy milyen gyorsan. Az hogy szerinted nem túl hízlaló dolgokat eszel, de még te se tudod mennyit, nem túl konkrét. A mozgás jó, és jóeséllyel ez így eléglesz hogy normális ütemben elkezdj fogyni, de ez bárhogy elsülhet, nagyon nem mindegy hogy konkrétan mit és hány grammot eszel.

Ebbõl nem lehet megmondani hogy fogyni fogsz e, nemhogy azt hogy milyen gyorsan. Az hogy szerinted nem túl hízlaló dolgokat eszel, de még te se tudod mennyit, nem túl konkrét. A mozgás jó, és jóeséllyel ez így eléglesz hogy normális ütemben elkezdj fogyni, de ez bárhogy elsülhet, nagyon nem mindegy hogy konkrétan mit és hány grammot eszel.

Lányok, mekkora nektek az ideális méret? Ami nem túl nagy és nem is túl kicsi (? )

a kérdés adott:)

Legjobb válasz: Minden lánynak más az igénye, de vedd figyelembe, hogy a nõi hüvely 10-11 cm-es, körülbelül addig feszítsd a húrt és minden oké lesz ;) Ha meg esetleg mondjuk valaki túl nagynak találja, és nem mer lefeküdni veled, akkor azt feltételezi rólad, hogy durva leszel vele, gyõzd meg az ellenkezõjérõl :)

Minden lánynak más az igénye, de vedd figyelembe, hogy a nõi hüvely 10-11 cm-es, körülbelül addig feszítsd a húrt és minden oké lesz ;) Ha meg esetleg mondjuk valaki túl nagynak találja, és nem mer lefeküdni veled, akkor azt feltételezi rólad, hogy durva leszel vele, gyõzd meg az ellenkezõjérõl :)
20 cm az nem gáz mert: " A punci az érdekeinek megfelelõ méretre képes tágulni és szûkülni!"
17-18... :) ))
Sztem a 20 centiddel ne aggódj, mert amekkora egy ribanc mostanság minden csaj(tisztelet a kivételnek), egy tátongó ûr lehet ott már nekik.
nincs ilyen.
jaj 6ot akartam írni. :P
16-17 cm :)
min.15 cm, felsõ határ:25 cm DE! az a lényeg, h sokáig bírd;-)
Nekem például a 20 cm nagynak tûnik, én az arany középutat szeretem!xD
18 15-ös! Mármint a barátnõid melyik méretû pasikat kedvelik?
bennem volt rengeteg méret s a meglepõ az hogy most ami van az 12-14 cm merev állapotban s ez a legjobb ami eddig volt, a nagyok ügyetlenek s nem hatékonyak viszont fájdalmakat tudnak okozni. barátnõim is az ilyen hapsikat kedvelik nagyon, javaslom mindenkinek a kipróbálásukat s biztos hogy megszeretitek ezt a méretût.
Ahogy olvastam valaki nem érti az átmérõ jelentését. :D 3cm? 6 cm? :D:D
Kicsit téves adatokat írnak itt, a nõi hüvely 7-9 cm (én legalább is Szentágothainak hiszek), szóval hosszra a 10-12 cm is elég. Nekem pl. a barátom 16 centise is fájdalmat tud okozni bizonyos pózokban, úgyhogy valószínû, hogy egy 20centistõl megijednék kicsit. Jól írta valaki feljebb- gyõzd meg róla a partnert, hogy tudod jól használni, és használd is jól, akkor nem lesz belõle baj :)
Nem szeretem, ha valaki azzal jön, hogy mekkora az ideális méret....mert a nõi hüvely eleve csak 10-12 cm hosszú, ennek fejében pedig tök mindegy, hogy mekkora van a srácnak...Csak jól kell tudnia használni. Ennyi az egész.
17:52 Ló volt?
Na, 28cm és 3cm átmérõ? -az kissé extrém hosszúnak tûnik, és nem valami vastagnak.
nekem minden bejön, akivel csináltam egyszer 28 cm-s volés 3 cm átmérõjû...
A kérdező hozzászólása: értem:) hát köszönöm, remélem is hogy nem lesz vele gondom:D
ágyúgolyófutam

Kb 2 hete berendezett 400 literes közép és dél amerikai sügeresemben, minden rendben volt eddig de 3-4 napja bujkálnak és riadtan menekülnek a halak. Mi lehet a probléma? Most egy nagy teljessen üres biotóp díszeleg a szobában, nem túl látványos.

Etetés naponta 1x. Csapkodva felúszva fröcskölve. Már amelyik..

Legjobb válasz: Nálam már fordult elõ hasonló, a sügerekhez kimondottan nem értek, lehetséges okok, túl hideg a víz, erõs lámpa, agresszív hal, 24 c.fok alatti hõnél bármilyen erõs is a szûrés ammónia többlet, jó biológiai szûrés 24c.fok vagy felette van, a baktériumok nem túl aktívak 24-alatt. (persze lehet simán 24 c.fok alatt is akva de csak hatalmas szûrõfelülettel, az ajánlott szûrõfelület duplájával.

Nálam már fordult elõ hasonló, a sügerekhez kimondottan nem értek, lehetséges okok, túl hideg a víz, erõs lámpa, agresszív hal, 24 c.fok alatti hõnél bármilyen erõs is a szûrés ammónia többlet, jó biológiai szûrés 24c.fok vagy felette van, a baktériumok nem túl aktívak 24-alatt. (persze lehet simán 24 c.fok alatt is akva de csak hatalmas szûrõfelülettel, az ajánlott szûrõfelület duplájával.

Montenegróba valami szép helyre, ami közel van a homokos parthoz és nem túl drága valaki írjon már vagy linkeljen már címeket!?

Legjobb válasz: Szia, Montenegro legszebb (azt hiszem egyetlen) homokos tengerpartja Ulcinj. Egyben a legszebb és a leghosszabb part is.Kozel van az albán határhoz is, ami szerintem egy plusz. Maga az árak az egész országban nem tul nagyok. Esetleg ajánlani tudom Bar városát, ott tudom, hogy jo árak vannak. A városon bévul Sutomore rész a legszebb. Bár ott kavicsos part van, egy gyonyoru hely, és ha homokos partra vágynátok, Ulcinj sincs busszal tul messze.

Szia, Montenegro legszebb (azt hiszem egyetlen) homokos tengerpartja Ulcinj. Egyben a legszebb és a leghosszabb part is.Kozel van az albán határhoz is, ami szerintem egy plusz. Maga az árak az egész országban nem tul nagyok. Esetleg ajánlani tudom Bar városát, ott tudom, hogy jo árak vannak. A városon bévul Sutomore rész a legszebb. Bár ott kavicsos part van, egy gyonyoru hely, és ha homokos partra vágynátok, Ulcinj sincs busszal tul messze.

A gyömbért lehet túlzásba vinni? Nagyon megszerettem a gyömbérteát (nem túl sűrűn, jól oldva) és olvastam is, hogy ezeregy dologra hasznos. Ugye nem lehet belőle túl sokat fogyasztani, ami ártalmas lenne O. O

Bocsi, ha rossz kategória... nem tudom, hova kéne :S

Legjobb válasz: SZia! En is szeretem, mezzel es citrommal foleg.Idonkent felroppen a hir egy egy gyogynovenyrol, hogy rakot okoz, vgay trombozist meg ilyenek. Ennek lehet az az oka amirol volt szo mostansag a mediaban is, hogy leakarjak jaratni a gyogynovenyeket, hogy gyogyszereket vegyenek az emberek, meg minden sz.rt amitol csak rosszabbul lesznek. Viszont az is teny hogy a gyogynovenyek erosek, es nagy mennyisegben semmi sem tul jo. Ha jolesik idd, de tarts szunetet is!meg fontos hogy igyal teak utan eleg vizet.

SZia! En is szeretem, mezzel es citrommal foleg.Idonkent felroppen a hir egy egy gyogynovenyrol, hogy rakot okoz, vgay trombozist meg ilyenek. Ennek lehet az az oka amirol volt szo mostansag a mediaban is, hogy leakarjak jaratni a gyogynovenyeket, hogy gyogyszereket vegyenek az emberek, meg minden sz.rt amitol csak rosszabbul lesznek. Viszont az is teny hogy a gyogynovenyek erosek, es nagy mennyisegben semmi sem tul jo. Ha jolesik idd, de tarts szunetet is!meg fontos hogy igyal teak utan eleg vizet.
1-2 hónap folyamatos fogyasztás után tarts 1-2 hét szünetet.Egyébként nyugodtan igyál egy nap többször is.

Nagyon kevés, és világos színű szemöldököm van. Mit lehet vele kezdeni? Kozmetikus kiszedi, beszinezi? Ha beszinezi, akkor a bőröm is olyan lesz? Az nem túl mű?

Legjobb válasz: Ha nagyon kevés szemöldököd van,ne nagyon szedesd ki,és nem,nem túl mû,rengetegen hordják úgy.:D nekem(ne nevess ki)nõvérem úgy hordja amikor már kikopott,hogy a szempillaspirált ami már kifogyott,de az ecseten még van egy nagyon kicsi festék,azzal végigfésüli a szemöldökét,és úgy valamivel sötétebb is lesz.:)

Ha nagyon kevés szemöldököd van, ne nagyon szedesd ki, és nem, nem túl mû, rengetegen hordják úgy.:D nekem(ne nevess ki)nõvérem úgy hordja amikor már kikopott, hogy a szempillaspirált ami már kifogyott, de az ecseten még van egy nagyon kicsi festék, azzal végigfésüli a szemöldökét, és úgy valamivel sötétebb is lesz.:)
Nekem nagyon ritka szemöldököm van, szemceruzát használok. Nem hat mûnek, természetes, szép formája van és legalább látszik , hogy van szemöldököm.
Nyugodtan menj el kozmetikushoz.A festék egy napig marad a bõrön.
A szemceruza azert se jo mert sok embernek kihullik tolle a szemoldoke

Pénteken színházba megyünk az Abigélt nézzük meg és nem tom mit vegyek fel egy farmer miniszoknya fekete harisnya és a fölsőt azt nem tom és 13 vagyok szóval nem akarok túl felnőteset?

Legjobb válasz: Ha nem akarsz nagy ugyet csinalni belole, akkor a fekete nadrag, szep mintas felso/ing tuti tipp. Egy szep kardigannal (fekete/feher/pasztell lehetoleg) es szep kendovel a nyakban/vagy kardigan helyett a vallon, lehetsz egyszerre diszkret, nem tul oltozott, de a poloval/kendovel hangsulyozhatod a kislanyossagod.

Ha nem akarsz nagy ugyet csinalni belole, akkor a fekete nadrag, szep mintas felso/ing tuti tipp. Egy szep kardigannal (fekete/feher/pasztell lehetoleg) es szep kendovel a nyakban/vagy kardigan helyett a vallon, lehetsz egyszerre diszkret, nem tul oltozott, de a poloval/kendovel hangsulyozhatod a kislanyossagod.

Tatán vagy környékén tervezzük az esküvőnket. Olyan helyszínt keresnénk ami nem túl drága. Gondoltunk pl: 1 nagyobb teremre 50 főre ahol van konyha is. Az ételeket egy szakáccsal megfőzetni és az italokat is magunk megoldani. Tudtok ilyen helyet?

Bármilyen költséghatékony megoldást szívesen fogadok!

Legjobb válasz: mi a nem túl drága?ket éve a gottwaldban 11ezer ft volt fejenként korlátlan italfogyasztassal,szuper kajakkal és kiváló szervezéssel(zenesztol,viragosig mindenben segítettek) ja és ami nem mellékes nagyon szép a hely,és kaptunk egy szobát az esküvõ napjára. szerintem ez nem volt drága,pláne úgy,h a tbanyai 3tolgyfaban,ami a gottwaldhoz képest elég lepukkant 7500+italfogyasztas lett volna az ár...én javaslom,h jarjatok körbe az éttermeket,kerjetek ajánlatokat.

mi a nem túl drága?ket éve a gottwaldban 11ezer ft volt fejenként korlátlan italfogyasztassal, szuper kajakkal és kiváló szervezéssel(zenesztol, viragosig mindenben segítettek) ja és ami nem mellékes nagyon szép a hely, és kaptunk egy szobát az esküvõ napjára. szerintem ez nem volt drága, pláne úgy, h a tbanyai 3tolgyfaban, ami a gottwaldhoz képest elég lepukkant 7500+italfogyasztas lett volna az ár...én javaslom, h jarjatok körbe az éttermeket, kerjetek ajánlatokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, utána fogunk nézni. 50 fõre gondoltunk és úgy összesen 300-400bõl szeretnénk megoldani az esküvõt.

Hol tudnék venni jó márkájú és nem túl drága körömlakokat? És melyik a legjobb körömlakk márka szerintetek?

Legjobb válasz: én az essence márkájúakat szoktam a legsûrûbben megvenni, mivel nem túl drága(sõt:D), és nagyon jó színeik vannak, és tartósak.

én az essence márkájúakat szoktam a legsûrûbben megvenni, mivel nem túl drága(sõt:D), és nagyon jó színeik vannak, és tartósak.
Hát mindegyiknek más ára van de szerintem elég olcsó és nagyon jó. Én az elõzõ Lovely lakkom 500Ft.-ért vettem, de elég sok van az üvegben és gyorsan is szárad.:D
A kérdező hozzászólása: és a lovely mennyibe kerül ??
Lovely.*--* és a rossmanba vagy a dm-be lehet venni.:D
Moyra, essence és Lovely-szerintem a Lovely tovább bírja, mint az essence. Nekem most a lábamon az van, már több, mint 1 hete maiküröztem és még sehol nem pattant meg, nem kopik, pedig strandoltam is vele többször. Annyi a hátránya, hogy ici-picit nehezebben szárad.
a lora az 1eurosban 145 ft/db
lora szokott lenni eurósboltban is asszem de nagyon olcsó
a kallos is jó, fodrász kellékes boltban van.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van moyrám de sajna hamar besürösödik:/ De a lorat hol veszed és mennyiért??
én is az essencet szeretem.
én is moyrát mondom.
én lora-t szoktam venni mert az nem kopik olyan hamar és olcsó és a közelben tudok venni :D
Moyra a legjobb, nálunk az egyik boltban pár száz forint egy. Nagyon sok és szép színei vannak, én meg vagyok vele elégedve.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
A Lovely a Rossmann saját márkája. Szerintem a Miss Sporty, és az Avonos lakkok nagyon jók. Oriflame nekem még nem volt, de unokatesómnál próbáltam, állaga és tartóssága jó! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!