Találatok a következő kifejezésre: Nem szokott a menzeszem. Most két (2 db)

Nem szokott késni a menzeszem. Most két napja késett. A teszt a menstruáció elmaradását követő napon nem negatív lett. Más jelek voltak: édesség-éhség, sértődékenység, hányinger, szédülés stb. Most vérzek egy kicsit. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Szerintem reménykedhetsz. A barátnõmnek 4 !! db negatív tesztje lett, majd a nõgyógyász állapította meg a 8 hetes terhességét. :)) (Clear Blue teszt volt, dm-es)

Szerintem reménykedhetsz. A barátnõmnek 4 !! db negatív tesztje lett, majd a nõgyógyász állapította meg a 8 hetes terhességét. :) ) (Clear Blue teszt volt, dm-es)
Elképzelhetõ, hogy a véred Hcg szintje nem elég magas, hogy ezek a tesztek kimutassák, nekem a 6. héten mutatta ki elhasználtam vagy 10-et.
Kicsi barnás folyás, vérzés gyakran elõfordul a terhesség elején az elmaradó menstruáció ideje körül. Még akár köv. hónapban is, ettõl nem kell megijedni, ha nem erõs és rövid ideig tart.

Nagyon elkeseredtem. Nem szokott késni a menzeszem. Most két napja késik és a hőm is fent maradt. Nagy lelkesen csináltam ma du egy tesztet, de sajna negatív lett. Miért? Esetleg reménykedhetek még?

.. kérdezem magamtól. Miért éppen nekünk nem sikerül? Gondolom sokan és sokszor tettétek már fel ezt a kérdést. Amúgy most kezdtünk bele egy komolyabb kivizsgálásba, eddig nálam nem találtak semmit, a páromnak a jöv?héten kell mennie. A h?met még csak két hete mérem, így nincs igazából mihez viszonyítanom, de azért ide teszem.

Legjobb válasz: Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.

Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.
A görbéd alapján tényleg nem sok minden derül ki, viszont ha a nyákodat nézem, akkor elképzelhetõ, hogy csak 12 napja volt pé-d, vagyis még korai a teszt. Nekem csak a harmadik napon lett pozitív a késés után, úgyhogy ez alapján még lehet baba. Várj szombatig, és reggeli vizeletbõl tesztelj 10-el, akkor már biztos kimutatja, ha ott a baba:) Majd drukkolok!
Nekem terhesen sem volt magasabb a hom 36.8-nal, ez alapjan siman lehetsz terhes, de igaza van az elozo hozzaszolonak, hogy minden viszonyitas kerdese. A gorbed alapjan en remenykednek!
Szia!Csatlakoznék az utolsó hozzászólóhoz, nekem sem ment feljebb a hõm terhesség alatt és ráadásul 9 nap késésnél teszteltem halvány pozitívat.Egyszerûen csak nem középidõben fogant a kisfiam!Amíg nem jön meg van remény!! Megy a drukk! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!