Találatok a következő kifejezésre: Nem szokott a menzeszem. Most (6 db)

Soha nem szokott késni a menzeszem, most pedig 2 napot is késik. Ez mit jelenthet?

köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: 2 nap semmi, nem kell megijedni, bármi - idõjárás, stressz, bulizás, stb. - okozhatja. Ha van okod terhességtõl tartani, néhány nap múlva érdemes egy tesztet csinálni. Ha pedig negatív teszt ellenére sem jön meg 1-2 héten belül, menj nõgyógyászhoz.

2 nap semmi, nem kell megijedni, bármi - idõjárás, stressz, bulizás, stb. - okozhatja. Ha van okod terhességtõl tartani, néhány nap múlva érdemes egy tesztet csinálni. Ha pedig negatív teszt ellenére sem jön meg 1-2 héten belül, menj nõgyógyászhoz.
és szeretkeztél védekezés nélkül? mert nem mindegy. csinálj tesztet. ha negatív és még mindig nem jön meg ismételd meg pár nap múlva. ha negatív bármitõl késhet, 2 nap késés még nem késés. ha már 1-2 hete nem jön meg akkor érdemes elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: bulizás is? mert voltam szilveszteri bulin és ittunk meg minden... még szûz vagyok és a barátom próbálkozott de nem engedtem, de lehet h 1 centire bennem volt de csak egy pillanatra mert megijedtem és ellöktem magamról.
na drágaságom az épp elég... elõfordulhat a stressztõl is...de ettõl aztán biztosan! Megtudhatnám, hogy hány éves vagy?
10:13 vagyok Háááááát, az egy centi is bent van és a pillanat is számít, bár kétségkívül nem nagy az esélye, de ennyi is pont elég egy babához, ha éppen adva volt egy érett petesejt is. Nagy felelõtlenség, ami történt, de azért reméljük, hogy nem lett gyümölcse. Holnap vegyél egy tesztet és holnaputáni, reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg, vagy egyszerûen menj el azonnal nõgyógyászhoz. És tessék elgondolkozni a nektek kényelmes, megfelelõen biztonságos védekezésen (nõgyógyász ad neked tanácsot).
A kérdező hozzászólása: megjött, de azért elmegyek orvoshoz

Nem szokott késni a menzeszem. Most két napja késett. A teszt a menstruáció elmaradását követő napon nem negatív lett. Más jelek voltak: édesség-éhség, sértődékenység, hányinger, szédülés stb. Most vérzek egy kicsit. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Szerintem reménykedhetsz. A barátnõmnek 4 !! db negatív tesztje lett, majd a nõgyógyász állapította meg a 8 hetes terhességét. :)) (Clear Blue teszt volt, dm-es)

Szerintem reménykedhetsz. A barátnõmnek 4 !! db negatív tesztje lett, majd a nõgyógyász állapította meg a 8 hetes terhességét. :) ) (Clear Blue teszt volt, dm-es)
Elképzelhetõ, hogy a véred Hcg szintje nem elég magas, hogy ezek a tesztek kimutassák, nekem a 6. héten mutatta ki elhasználtam vagy 10-et.
Kicsi barnás folyás, vérzés gyakran elõfordul a terhesség elején az elmaradó menstruáció ideje körül. Még akár köv. hónapban is, ettõl nem kell megijedni, ha nem erõs és rövid ideig tart.

Nagyon elkeseredtem. Nem szokott késni a menzeszem. Most két napja késik és a hőm is fent maradt. Nagy lelkesen csináltam ma du egy tesztet, de sajna negatív lett. Miért? Esetleg reménykedhetek még?

.. kérdezem magamtól. Miért éppen nekünk nem sikerül? Gondolom sokan és sokszor tettétek már fel ezt a kérdést. Amúgy most kezdtünk bele egy komolyabb kivizsgálásba, eddig nálam nem találtak semmit, a páromnak a jöv?héten kell mennie. A h?met még csak két hete mérem, így nincs igazából mihez viszonyítanom, de azért ide teszem.

Legjobb válasz: Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.

Nos, jól látod: az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani a hõdet. Ennyi adat még ahhoz is kevés, hogy azt mondgassuk: fent van a hõd. mert mi van, ha lent van? :-( Innen nézve elég lapos görbének tûnik, sajnos. Én mindig szájban mértem, hüveyben soha. Eléggé kényelmetlen lett volna, meg fertõzésveszélyes is lehet. Szájban is nagyon pontos görbét lehet mérni.
A görbéd alapján tényleg nem sok minden derül ki, viszont ha a nyákodat nézem, akkor elképzelhetõ, hogy csak 12 napja volt pé-d, vagyis még korai a teszt. Nekem csak a harmadik napon lett pozitív a késés után, úgyhogy ez alapján még lehet baba. Várj szombatig, és reggeli vizeletbõl tesztelj 10-el, akkor már biztos kimutatja, ha ott a baba:) Majd drukkolok!
Nekem terhesen sem volt magasabb a hom 36.8-nal, ez alapjan siman lehetsz terhes, de igaza van az elozo hozzaszolonak, hogy minden viszonyitas kerdese. A gorbed alapjan en remenykednek!
Szia!Csatlakoznék az utolsó hozzászólóhoz, nekem sem ment feljebb a hõm terhesség alatt és ráadásul 9 nap késésnél teszteltem halvány pozitívat.Egyszerûen csak nem középidõben fogant a kisfiam!Amíg nem jön meg van remény!! Megy a drukk! :)
lehet terhesség is esetleg vmilyen rendellenesség.
Ha tabit szedsz, lehet attól. Ha nem szedsz, akkor lehet terhesség vagy vmi rendellenesség.
nem késik? mert ha késve jön meg lehet atol....
A méhen kívüli terhességnek ha jól tudom, nincs tünete.
Minden terhesség más!Sok egészséget a babahoz!
Nem muszály, hogy legyen hányingered, ha babát vársz.Ez nem utal problémára, esetleg méhenkívüli terhességre.Gratulálok!
Gratula!Nekem is így kezdõdött, aztán apró tompa, szúrás szerû görcsökké alakult, nagyon aggódtam, de kiderült hogy a terhesség kezdetén a méhbe ágyazódás miatt éreztem ezt.
Nekem csak egy napja késik, pozitív teszt! :) Nekem sincs semmi más tünetem, a hasam fájdogál, ennyi. A hányinger nem mindig van, de én tuti nem úszom meg.

3hétre szokott megjönni a menzeszem, és most 4napja késik, a barátommal szombaton feküdtünk le, és használtunk óvszert, ami nem volt lyukas. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Minden lehet, de szerintem nem valószínû a terhesség. Bármitõl késhet.... Mégis a legbiztosabb: IRÁNY A DOKI!

Minden lehet, de szerintem nem valószínû a terhesség. Bármitõl késhet.... Mégis a legbiztosabb: IRÁNY A DOKI!
szia! nagyon örülök, bíztam benne(d)!!!:D:D
A kérdező hozzászólása: antibiotikumot szedek jelenleg, mert hólyaghurutom van, és ezelõtt egy héttel meg megfázás miatt szedtem antibiotikumot, esetleg ennek köze lehet ehhez?(ezt elfelejtettem beleírni a kérdésbe)
igen, ez elõfordulhat... majd, írd meg, h mi lett! szorítok (az elõzõ válaszadó)
A kérdező hozzászólása: megjött 5nappal késõbb:) de köszi nagyon:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!