Találatok a következő kifejezésre: Nem szokott a menzeszem (25 db)

Amikor az első nuvaringet teszem fel életemben a ciklus első napján (előtte nem használtam semmit), akkor ennek a menzesznek kb mikor lesz vége, ha amúgy 7 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.

Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.
számold ki.:) 3 hétig lesz fent..

Soha nem szokott fájni a hasam alja, és a köldököm körül. Szóval nem szoktam menzesz előtt görcsölni. Csak a menzesz 2. napján. Ma pedig délelőtt óta fáj. Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Ez mit jelenthet? Baba?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Soha nem szokott késni a menzeszem, most pedig 2 napot is késik. Ez mit jelenthet?

köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: 2 nap semmi, nem kell megijedni, bármi - idõjárás, stressz, bulizás, stb. - okozhatja. Ha van okod terhességtõl tartani, néhány nap múlva érdemes egy tesztet csinálni. Ha pedig negatív teszt ellenére sem jön meg 1-2 héten belül, menj nõgyógyászhoz.

2 nap semmi, nem kell megijedni, bármi - idõjárás, stressz, bulizás, stb. - okozhatja. Ha van okod terhességtõl tartani, néhány nap múlva érdemes egy tesztet csinálni. Ha pedig negatív teszt ellenére sem jön meg 1-2 héten belül, menj nõgyógyászhoz.
és szeretkeztél védekezés nélkül? mert nem mindegy. csinálj tesztet. ha negatív és még mindig nem jön meg ismételd meg pár nap múlva. ha negatív bármitõl késhet, 2 nap késés még nem késés. ha már 1-2 hete nem jön meg akkor érdemes elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: bulizás is? mert voltam szilveszteri bulin és ittunk meg minden... még szûz vagyok és a barátom próbálkozott de nem engedtem, de lehet h 1 centire bennem volt de csak egy pillanatra mert megijedtem és ellöktem magamról.
na drágaságom az épp elég... elõfordulhat a stressztõl is...de ettõl aztán biztosan! Megtudhatnám, hogy hány éves vagy?
10:13 vagyok Háááááát, az egy centi is bent van és a pillanat is számít, bár kétségkívül nem nagy az esélye, de ennyi is pont elég egy babához, ha éppen adva volt egy érett petesejt is. Nagy felelõtlenség, ami történt, de azért reméljük, hogy nem lett gyümölcse. Holnap vegyél egy tesztet és holnaputáni, reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg, vagy egyszerûen menj el azonnal nõgyógyászhoz. És tessék elgondolkozni a nektek kényelmes, megfelelõen biztonságos védekezésen (nõgyógyász ad neked tanácsot).
A kérdező hozzászólása: megjött, de azért elmegyek orvoshoz

Tegnap kellett volna megjönnie a menzeszemnek, és nem jött meg. Idegeskedés miatt mennyi ideig szokott késni?

Az elmúlt egy hétben idegesebb voltam a kelleténél.Mostanra kezdek lenyugodni viszont a menzeszem nem igazán akar megjönni.Terhességi tesztet csináltam az negatív lett.

Legjobb válasz: szija!nekem késett már,azt hittem terhes vagyok,és még nem akartam az lenni.Nagyon ideges voltam,5 napot késett.vagy nem lehet esetleg,hogy korán csináltál tesztet?

szija!nekem késett már, azt hittem terhes vagyok, és még nem akartam az lenni.Nagyon ideges voltam, 5 napot késett.vagy nem lehet esetleg, hogy korán csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagyon korán csináltam, így ha késõbb sem jön meg megismétlem.
Szeretnél babát?..amugy késhet átlagosan 6-7 napot, nekem ma kellett volna megjönnie, de még csak a hasam fajdogál néha meg fehér folyasom van.Remélem megjön és ha még nem akarsz babát, akkor neked is!
A kérdező hozzászólása: Nem zavarna egy baba, örülnénk neki mind a ketten, nincs betervezve, de ellene sem vagyunk.
akkor szerintem ne parázz rajta, várj egy kicsit és tesztelj:)

Az párommal kb 42 napja voltunk együtt, aznapmég volt egy kis vérzésem, 2hétre rá megjött, tehát a menzesz első napjától számítva 17 napra, annyi amennyi szokott, de (nem túl szabályos nekem) 26naponta kéne jönnie. Azóta nem jött meg. Lehetek terhes?

Azt, hogy nem jött meg újra a 26napos számítással néztem, és aszerint 4napot késik már.Létezhet az , hogy most hozza be a menzeszem a múltkori késését?Õ csak a volt párom,nem voltam azóta senkivel.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél tesztet.

Szerintem vegyél tesztet.
Szerintem tesztelj, ez lehet terhesség jele és mensié is.
Szerintem nem vagy terhes.
A két menzesz vége és a következõ eleje közti idõszakot számolod, vagy a két menzesz elsõ napja közötti eltelt idõt? Elvileg így kell számolni és ha Te is ezt mondod, akkor el kellene menned kivizsgálásra, mert ez nagyon sûrû. Valami gond lehet a hormonokkal, nem?
A kérdező hozzászólása: az ikreim 15 hónaposak és még nem szabályozódott eléggé a ciklus
lehet terhesség is esetleg vmilyen rendellenesség.
Ha tabit szedsz, lehet attól. Ha nem szedsz, akkor lehet terhesség vagy vmi rendellenesség.
nem késik? mert ha késve jön meg lehet atol....

14napja késik a menzeszem! 3nappal ezelőtt csináltam tesztet ami negatív lett sajnos! Nem védekezünk! Azt hozzá teszem, hogy soha nem szokott késni! Lehetek terhes? Várom a válaszokat! Köszi!

Késik a menzeszem

Legjobb válasz: Gratulálok, 14 napos késéssel védekezés nélkül több mint valószínû hogy terhes vagy! :) Remélem hogy terveztétek a babát....

Gratulálok, 14 napos késéssel védekezés nélkül több mint valószínû hogy terhes vagy! :) Remélem hogy terveztétek a babát....
Egy tesztet csináltál csak? Na mindegy, ha pozitív, ha negatív azonnal menj el orvoshoz: ha terhes vag, akkor azért, hogy minél elõbb elkezd a terhesgondozást (már 6-7 hetes is lehetsz). Ha pedig nem vagy terhes, akkor azért menj, hogy kivizsgáljon. Nehogy valami nagyobb baj legyen. De esküszöm, nem is értem, hogy 14 napos késéssel mire vársz?
A kérdező hozzászólása: Akkor neked még tényleg korai lenne!:)
áá nincs. szerencsére.:) még csak 18 leszek, szóval eléggé korai lenne.:) de drukkolok, hogy minél elõbb sikerüljön.:) elõzõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Szia!:) Konkrétan nem mondott semmit, hogy mi lehet az oka!Már van egy 3éves kisfiam, és nagyon szeretnénk mèg 1-et!:) Nem èrzem korainak azért màr van tapasztalatom!:) Neked van kisgyereked?:)
sajnálom.:( de fiatal vagy bármikor lehet gyereked.:) egyébként tényleg szeretnél? nem érzed még korainak? (nem szemrehányásként értettem.) elõzõ vagyok. egyébként a doki mit mondott, mitõl marad ki a menzeszed?
A kérdező hozzászólása: Szia!:) Sajnos nem vagyok terhes!:( Gyògyszert ìrt fel a doki ami megdogja hozni a menzeszemet!Kicsit csalòdott vagyok!:(
na mik voltak a hírek? :)
A kérdező hozzászólása: Oksi, mindenképp megìrom!:)
Jajj de jó lenne akkor... Mé nem gratulálok, de holnap szólj, hogy mit mondtak!
A kérdező hozzászólása: 25éves vagyok!:) Igazibòl én nagyon remélem hogy terhes vagyok!:) Mindenképp megyek dokihoz, holnapra kaptam idõpontot!A jò kívánságaidat pedig nagyon köszönöm!:)
bnõmnek közel egy hónapot késett, mire csinált tesztet, és pozitív lett, persze õk nem tervezték. mindenképp menj dokihoz, õ tud csak pontosat mondani. ha pedig sikerült, akkor sok boldogságot és egészséget!:) hány éves vagy egyébként?:)
Véletlenül se csinálj még egy tesztet!!! Nõgyógyászhoz meg eszedbe se jusson elmenni!!!!!
A kérdező hozzászólása: Egyértelmûen akartuk, persze!:) De akkor miért nem mutatja ki a teszt??
Igen, ennek ellenére lehetsz az
A kérdésem csak az, hogy akartok gyereket? Ha igen, akkor nagy eséllyel lehet örülni :) Ha nem, akkor miért nem védekeztek?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek a nõgyògyàszhoz!Nem csak 1tesztet csinàltam, ezèrt nemis értem, hogy mièrt negatívak a tesztek!:( Ennek ellenére lehetek az??
Na majd legközelebb...

Lehetek terhes ha a 34. nap meg nem jott meg a menzeszem? 28 napos szokott lenni a ciklusom.

Felek tesztelni a sok csalodas miatt! Amugy nem erzek semmi kulonoset! Nem faj a mellem, csak kicsit nyugos vagyok!

Legjobb válasz: Hát,mi ezt így neked nem fogjuk tudni megmondani:( tesztelj és megtudod.

Hát, mi ezt így neked nem fogjuk tudni megmondani:( tesztelj és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Maj megirom mi lett ha metudom, majd te is ird meg! ;)
en vagyok az elso aki ugyan igy van mint te.. en delutan teszteletem negativat... de meg reggel is foggok..
A kérdező hozzászólása: Remelem reggelre pozitiv lesz neked, majd ird meg, szoritok!!!!
Kedves kerdezo, hogy birod ki, hogy ne tesztelj? En mar nemvart elott teszteltem annyira turelmetlen voltam. Igaz negativ lett es el is keseredtem picit de aztan a nemvart utanni reggelen amikor nem jott meg ujra teszteltem es mar pozitiv lett :)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most az elobb, de negativ. :(
nekem megjött :(
nekem is megjott
A kérdező hozzászólása: Nekem meg nem, szinte biztos vagyok benne, hogy hormonzavar, kesoi peteeresem volt.:(
ugyanebben a helyzetben vagyok én is, nekem sincs 35 napja menzeszem. én is félek tesztelni
Hát, Neked kötélbõl vannak az idegeid...:D Drukkolok, majd írd meg mi lett!
jajj tesztelj gyorsan:)
A kérdező hozzászólása: Nincs tesztem, de a torkom is kezd nagyon fajni! :( Varok jovohetig es ha akkor se jon meg, akkor tesztelek!
A torokfájásnak nem sok köze van a mensihez. Én biztos nem bírnám ki, hogy ne csináljak azonnal egy tesztet.
en is ugyan igy vagyok 34 napnal jarok es 28 napos a cikluson semmit nem erzek. meg mesi elotti panaszaim sincsenek . nem ertem ezt teszteltem es nega.. de akkor meg miert nem jonn meg : S
Pontosan tudod, hogy hány napos szokott lenni a ciklusod, és lassan 1 hetes késéssel még nem teszteltél? Áhh, én már régesrég teszteltem volna. Nyugodtan tesztelj, ha baba van, már ki kell mutatnia. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Regota szeretnek gyereket, mindig ugy jartam, hogy ahogy teszteltem , negativ lett, es ra 1 napra megjott! :( Ezert nem tesztelek, ha kesik meg 1 hetet lehet elmegyek a dokihoz, es o majd megmondja mi a helyzet! Mar nagyon kiabrandultam a sok negativ teszttol, ha megint az lenne, csak elszomoritana, igy legalabb van meg bennem egy kis remeny!
Lehet, hogy éppen most lesz pozitív. Honnan tudhatnád, ha nem végzed el a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Csinalok majd egy tesztet, de csak jovoheten, ha nem jon meg addig!
A kérdező hozzászólása: Nekem is ma megjott! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!