Találatok a következő kifejezésre: Nem szokott a (1263 db)

Van itt olyan lány aki nem szokott a szoknya alá bugyit venni?

Ha igen, miért??

Legjobb válasz: hát szerintem aki nem vesz alá az nagyon buta.. higiénai szempontbol es etikai szempontbol is aki normális az vesz fel bugyit

hát szerintem aki nem vesz alá az nagyon buta.. higiénai szempontbol es etikai szempontbol is aki normális az vesz fel bugyit
Szerintem igénytelen, aki nem vesz föl.
Otthon bugyi nélkül slattyogok, néha mãshol is.Az oka pedig az, hogy a tanga kidörzsöl, a nagyobb bugyiktól meg klausztrofóbiám lesz.
Naná. Hát van, hogy nem veszek fel alá, mert pl. a barátommal találkozom, és mindig nagy a meglepi, ha észreveszi, hogy nincs rajtam, olyankor alig várja, hogy hazaérjünk. : D Meg ilyenkor melegben tök jó, szellõs, szabad érzés.
A kérdező hozzászólása: De komoly.:D De szerintetek sokan nem vesznek fel??
Nagyon kevés az, aki nem vesz fel.
Hát én bugyi nélkül biztos nem indulnék el!:D
nem-e te is azon gondolkozol hogy hippi leszel és nem veszel bugyit semmi alá ?:D
A kérdező hozzászólása: nem-e..:D
3. vagyok. Miért lenne igénytelen dolog? Attól még én is ugyanolyan ápolt nõ vagyok és szeretek adni magamra, de élvezem, ha van egy ilyen kis perverz titkom, ami nem mellesleg kényelmes is. Szerintem ebben nincs semmi. :D
Én nyáron nem szoktam, mert jobban szellõzök.

Ha egy 17 éves fiú azt mondja nekem hogy "kívánlak de nagyon" és nem szokott a szexre gondolni akkor mire gondoljak én?

már kimondta hogy szeret és be is bizonyította, de ilyet még sosem mondott nekem.15 éves vagyok egyébként értelmes véleményeket kérek, ha lehet

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy vallásos, nem jelent semmit. Te is jól tudod, hogy a szexre gondolt, mert egy 17 éves srác másra nem gondolhat, ha ilyen mondatot mond.

Az egy dolog, hogy vallásos, nem jelent semmit. Te is jól tudod, hogy a szexre gondolt, mert egy 17 éves srác másra nem gondolhat, ha ilyen mondatot mond.
Szerintem pedig a szexre gondolt.
Nagyon kiván, de nem gondol a szexre? Azt hogy csinálja? Vagy hazudik vagy hülye! Az elöbbi a valószinûbb!
nincs olyan 17éves fiú aki nem gondol a szexre...:D
Olyan nincs, hogy egy pasi nem gondol a szexre. http://blog.lib.umn.edu/meyer769/myblog/male_brain.gif
Akkor meg akar enni. Vigyázz vele!
Most? Szilvásbuktát.
A kérdező hozzászólása: ez nem kamu!
17 évesen nem gondol a szexre? Olyan kamu ez az állítás, mint a huzat.
Olyan nagy az ellentmondás a kérdésben, hogy nem is lehet normális válaszokat adni, bármennyien is próbálják.
Melyik az a 17 éves fiú, aki nem gondol a szexre? Csak 1 mutassál kérlek és akkor meghajolok elõtted. Amikor már 13 éves lányok is csak a szexre gondolnak. Csak gyámoltalan kakas a fiúd.
Ha így célozgat rá, akkor lehet, hogy hamarosan erre is sor kerül. Mielõtt megtörténne a dolog, mindenképpen beszéljetek róla, és ne csak két mondatot. :)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja járunk és elég szoros a kapcsolatunk sokat szoktunk beszélgetni és nem olyan témákról mint a szex
Mit tegyél? Semmit. Ha van eszed, akkor nem jössz össze vele, nem fekszel le vele, és így egy csomó rossz dologtól megkíméled magad. De azt neked kell tudnod, hogy mit akarsz.
A kérdező hozzászólása: mit tegyek most? segítsetek
Nekem ha valaki kijelentené, hogy nagyon kíván, és még együtt sem vagyunk, akkor csak arra tudnék gondolni, hogy a szexen kívül másra nem kellek neki. Mivel nem ismerem a srácot, így nem tudom, hogy valóban szeret-e téged, vagy csak mondja.
A kérdező hozzászólása: de hát akkor is most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: nagyon vallásos és nem olyan a gondolkodása mint az átlagos 17 éveseknek. csak most nagyon meglepett
Hát mivel nagyon vallásos, ezért a "kívánlak de nagyon" kijelentés eléggé visszahúzódó volt és szerintem biztos elszégyelte magát, de lehetséges hogy valóban gondolt a szexre, mert szeret és hát egy párkapcsolatban elõbb-utóbb lesz testiség, lehet akármilyen vallásos valaki.
Ugyanúgy le lett fárasztva, mint eddig ?
A kérdező hozzászólása: Le van fárasztva , igen!
Nem tudom, a mi kutyánk is ezt csinálja, bár a miénk szerintem csak unatkozik. Egyszerûen nem tudjuk lefárasztani, õ is 1, 5 éves, de beagle. Biztos nem az az oka, hogy csak túl sok az energiája? Milyen fajta, napi hány órát foglalkozol vele?
Mármint lehet-e tudni, hogy milyen keverék?
Milyen fajta, és milyen nemû? Nem lehet, hogy fázik? :S
Nem lehet pl., hogy sündisznók járkálnak a kertben? Most az õszi lombhulláskor keresnek maguknak téli alvóhelyet

35 hetes terhes vagyok.5napja leallitottak a beindult vajudast.2napja itthon pihenek. Ma szinte folyamatosan enyhe menzesz szeru fajdalmat erzek. Kemenyedni nem szokott a pocakom. Tapasztalat?

Eppen ezert nem hinnem hogy megint beindult a szules. Aggodok a lepeny miatt mert olvastam hogy levalas miatt is elofordul hasonlo tunet. A lepennyel ugyanakkor eddig semmi gond nem volt: hatso falon magasan tapad. Ctgm jo volt, a baba aktiv. Epp most is csuklik. Valakinek tapasztalat?

Legjobb válasz: Mérd az idõt. Nem az számít, milyen erõsen fáj, hanem milyen sûrûn jön. Hidegfront van, azt is érezheted. A 36.hétig szedj 3x2 magnéziumot és pihenj sokat.

Mérd az idõt. Nem az számít, milyen erõsen fáj, hanem milyen sûrûn jön. Hidegfront van, azt is érezheted. A 36.hétig szedj 3x2 magnéziumot és pihenj sokat.
Nekem napi 4x500 mg Mg-ot adtak, kellett is, mert igy is folyamatosan görcsöltem. 34. héten indult be elõször, de végül benn maradt és a 39. héten született, 2 óra alatt :D Bõ 2 ujjnyira már nyitva voltam elõtte hetekig. Pihenés és sok! Mg.
36. Hétig magnézium. De ne magneB6-öt... Az orvosom mondta. Én 33 hetesen kerültem kórházba nekem is elkezdõdött ill sokat kemenyedett a hasam. Leàlítottàk. 40. Hetes +'5 naposan született meg :)

Aki nem szokott a gyermeke babakötvénybe befizetni, neki mennyi pénz gyűlt össze benne? Hány éves a gyermek?

Nekünk majd 7,5 év alatt 55 ezer Ft .

Legjobb válasz: Ha nem fizetsz semmit bele, akkor mi gyûlik? A kamat? Azért kérdezem, mert nekem fogalmam sincs errõl. 6, 3 és 2 éves gyerekeim vannak, de mi nem foglalkoztunk a babakötvénnyel, nem rakattuk át bankhoz vagy ilyesmi. Akkor is gyûlik nekik?

Ha nem fizetsz semmit bele, akkor mi gyûlik? A kamat? Azért kérdezem, mert nekem fogalmam sincs errõl. 6, 3 és 2 éves gyerekeim vannak, de mi nem foglalkoztunk a babakötvénnyel, nem rakattuk át bankhoz vagy ilyesmi. Akkor is gyûlik nekik?
A kérdező hozzászólása: Mi egybõl nyitottunk banknál számlát, de ez szerintem alapjáraton kamatozik az államkincstárban is, így tudom. Szóval mi semmit nem tudtunk eddig befizetni rá, és így ennyi van rajta a gyerek számláján. Akkor ti semmilyen (egyenleg) értesitõt sem kaptok a babkötvényekkel kapcsolatban?
Nem, még születése után jött egy levél róla, de azonkívül azóta semmi. De mi nem tettük át bankba, vagy nem is tudom mi a pontos menete. Semmit nem intéztünk vele. A gyerekeknek van saját számlája külföldi banknál, de az más, a kettõ között semmi kapcsolat.
Tavaly kaptam értesítõt, akkor valahol 47ezer környékén járt ha jól emlékszem.De nem esküszöm meg rá. Azt tudom hogy jót nevettünk hogy akkor 4 év alatt még 1000Ft-ot sem kamatozott. :) Banknál van
Az új babakötvény konstrukcióval lehet, hogy jobban jártok. Mi 6, 5 éves lányunk babakötvényét most vittük át az állami start számlára.2007. márciustól 2013. decemberig a letéti számlán 70, 042 Ft- lett a kezdeti 42.500-ból. Itt van egy cikk, melyben szerepel, hogy érdemes a banki start számlát felülvizsgálni! http://gyermek-megtakaritasok.hu/babakotveny/uj-babakotveny-..
Teszel is be görbét?
Negatív :( és meg is jött... Új hónap, új remény :)
A kérdező hozzászólása: Na, milyen a teszted?
Hû, szuper! Sztem ez megfelel a 9-10 dpo-s pozi tesztnek! Én holnap tesztelek, szeretném én is ezt látni :)
A kérdező hozzászólása: Úristen terhes vagyok! :D:D:D:D:D:D:D Ezt nem hiszem el, már akkor láttam a csíkot, mikor még csak végigfutott rajta a pisi, azt hittem káprázik a szemem, még most sem hiszem el!Nem erõs a csík , nem is értem hogyan láthattam, de ott van!!!!Akkor most mikor készülhetett a baba? 9 napja és már ilyen erõs pozitívat tesztelek?? http://kepfeltoltes.hu/130625/P1010174_www.kepfeltoltes.hu_... Ez ahhoz képest erõs:) Nagyon boldog vagyok:D:D:D
Az elsõ terhességemmel én is elvetéltem, és a második újrapróbálkozós hónapban fogant meg a lányom :) Majd írd meg, ha tesztelsz másnak is segítség lehet, ha erre téved! És én is kíváncsi vagyok rá :)
A kérdező hozzászólása: Összességében 1 éve próbálkozunk, tavaly 3. hónapban már terhes lettem, de elvetéltem és most májusban kezdtünk el megint próbálkozni.1 sikertelen hónap áll mögöttem, remélem ez így is marad!
Sok olyan görbét láttam, ahol a 2., 3. napon leesik a hõ, aztán felmegy (http://babatervezok.otthona.net/), itt rengeteg példagörbét találsz :) Ha holnap a hõd legalább ennyi lesz, vagy több, akkor én a helyedben csinálnék tesztet :) Azért majd írd meg az eredményt! Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy a mikorszkópom is a 12. napon volt páfrányos
A kérdező hozzászólása: Hát én is azt gondoltam elõször, igazából nem is tudom , lehetséges, hogy 12. napon volt ovu és 2 napra rá meg leesik a hõmérsékletem és csak aztán emelkedik jobban?mert akkor már a 12. dpo-n lennék, talán már tesztelhetnék is :)
16:47es vagyok. Nézegetem a görbédet :) Nem lehet, hogy az ovud a 12. ciklusnapon volt és rossz helyre húzza a rendszer az x-et? Mert ha 2 pozi lh teszted van, akkor a 2 között van az lh csúcs és onnéttól ált 12-24 órán belül megtörténik a tüszõrepedés(90%), nagyon kevés nõnél 48órán belül (10%). Vagy rosszul gondolom? Nálam is rossz helyre húzta a gép...
Nem vagyok szakértõ, de sokat olvasok a témában, mert mi is babát tervezünk. Egy nappal vagyok késõbb a ciklusomban, mint te, majd csatolom a végén, de az enyém nem ilyen. Amit tudunk, h megvolt a pé, jókor voltatok együtt, elvileg bármi lehet. A dpo 7-8 körüli hõesés normális, de nem lehet ebbõl terhességre következtetni, hacsak utána feljebb nem ugrik mint eddig volt (ez jelentheti a több progeszteron termelõdését beágyazódás miatt/után). Ha a luteális fázis félidejétõl a hõ kezd leesni, akkor nagy valószínûséggel nem áll fent terhesség, mert ez a megszûnõ progeszteron termelést mutathatja. Persze mindig vannak kivételek, szóval akkor a tuti, ha megjött, vagy ha már van pozi teszt! Drukkolok! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b35f571b3609a81573de5a..
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7f75cd9c045632184c2809.. Bocsi, az lemaradt! El vagyok varázsolva :)
Megnézném... küldöd, vagy feltöltöd?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! Viszont így van, pozitívan kell felfogni! Új hónap, új remény! Remélem sikerülni fog! Majd írj, hogy mi a helyzet!!! Drukkolok!

Fiúk! Nektek nem szokott a péniszeteken a bőrön ilyen hajszál vékony repedés lenni ha mondjuk hirtelen húzzátok le a bőrt amikor áll?

amikor áll akkor alig tudom lehúzni a bőrt anélkül h el ne repedne másnak is van hasonló tapasztalta?ha igen mit lehet tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Körülmetélés ?

Körülmetélés ?
A fitymaszûkületre tippelnék, ha be is vérzik már néhol a bõr a repedésnél , fordúlj urológushoz, korrekciós mûtéttel eltávolítanak a szûk bõr részedbõl. Egy napos program estére otthon vagy 1-hét múlva használhatod..
fitymaszûkület mûtétet szoktak javasolni, de próbálhatod otthon is tágítani. csak egyszerûen ki kell feszítened és visszaengedni(ne feszítsd túl)
A kérdező hozzászólása: a bõr feszül a fitymámon és ha áll akkor nem tudom lehúzni anélkül h a bõr ne repedjen el
Menj orvoshoz. Urológushoz. Nem kell beutaló sem.
Nekem egy idõben a kamillás teafõzettel való borogatás , begyógyította, aztán évekkel késõbb mégis meg kellett mûteni , nem bántam meg csajoknak jobban bejön.
Fitymaszükületed van. Nem vészes, rutinból megoldják. Pár napig kicsit csíp pisilésnél, egy-két hét után már szexelhetsz is vele. Irány az urológia.
A baratomnak is ez volt, mert gombas fertozese lett, Canesten
Pár nap múlva ismételd meg.Ha nem védekeztél, minden lehetséges.

Van itt olyan fiú, akinek nem szokott a szex eszébe jutni?

Én olyan vagyok. Na persze ha lehajol el?ttem egy csinos lány akkor én se tudok nem arra gondolni. Ha viszont dolgozol, tanulsz vagy bármi olyat csinálsz amikor elvileg nem vagy kitéve szexuális stimulációnak, olyankor eszedbe szokott jutni valami szexuális gondolat? Nekem nem... Gondolkozok megnézessem-e a tesztoszteron szintem, bár az agresszivitásommal nincs baj :D

Legjobb válasz: Ne legyel hulye, semmi baj nincs veled, az egyaltalan nem baj hogy nem jut eszedbe percenkent a szex valamilyen formaban. Ha megnezed a csajokat az utcan es eszedbe jut hogy "szurnam a fosojat" akkor semmi bajod nincs.

Ne legyel hulye, semmi baj nincs veled, az egyaltalan nem baj hogy nem jut eszedbe percenkent a szex valamilyen formaban. Ha megnezed a csajokat az utcan es eszedbe jut hogy "szurnam a fosojat" akkor semmi bajod nincs.
Fiúk, nektek nincs barátnõtök/feleségetek, hogy egy elmenõ nõre ne azt gondoljátok, hogy "meghúznám"? Basszus a pasik mekkora qrvák te yo ég:D
Érdekes. Nekem egy nap sokszor eszembe jut akár tanulás közben is. Fõleg, ha olyan idõszakom van mikor nagyon kívánom. Olyankor szinte megõrjít, állandóan csak a pasikra tudok akkor gondolni. Olyankor furcsa perverziók jutnak eszembe, amiket nagyon szégyellek. Úgyhogy ez sem jobb. :S
Nekem soha nem jut eszembe. Most is csak a kérdés miatt.
21 (ha tõlem kérdezted 17:15).
Van, de már rég meghalt!
Hány éves vagy?
Állandóan a szex jár a fejemben. Õrjítõ tud lenni, az elõadások alatt nem tudok figyelni rendesen.
van de az értelmi fogyatékos. egészséges ember kívánja a szexet!
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Negyedik, te úgy tûnik pont az ellentettem vagy :D Nekem akkor jut eszembe a reszelés ha csajokat látok, neked meg olyankor nem. Nekem viszont nem "szokott" néha, csak úgy eszembe jutni, neked meg igen... Érdekes...
Mi számít annak? Persze, hogy eszembe szokott néha jutni, hiszen nekem még nem volt, ami nem valami jó érzés(mondjuk van olyan dolog, ami befolyásolja, hogy nem volt még...). Viszont ha lehajol elõttem egy lány, akkor egyáltalán nem jut eszembe, mint sokaknak, hogy "de meghúznám", meg ha ott egy nagymellû lány, akkor nem kezdek el azon gondolkozni, hogy "megb.asznám nagyon" meg ilyenek(különben is a kis mellek jobban bejönnek)...
van, de az meg drogozik
ha van olyan akinek nem jut eszébe naponta legalább 1x a szex akkor ott már gondok vannak feltéve ha még nem gyerek az illetõ.
Nem vagyunk qrvák. Csak nekünk férfiaknak az a feladatunk, hogy minél több nõben elvessük a magjainkat a fajfentartáshoz. Az ösztönök még mindig megvannak:) Egyébként ha lenne barátnõm/feleségem akkor is megfordulna a fejemben egy nekem tetszõ nõ láttán, hogy "de megdugnám".

A számított mensim előtt vagyok 6 nappal. Fájnak a melleim. Eddig nem szokott a mensi előtt. Lehet Ez baba?

Legjobb válasz: lehet. van kinek ez az elsö jele. csinált tesztet párnap mulva,. 32

lehet. van kinek ez az elsö jele. csinált tesztet párnap mulva, . 32
Ez ugyanannyira lehet baba, mint az, hogy meg fog jönni és azért fáj!6 nappal a mensi elõtt szerintem még kár keresni a "jeleket"!
Szia! Én is 6 nappal vagyok a menzi elõtt és nekem is fáj a cicim, én már múlt héten éreztem, remélem babánk lesz!!! Szurkolok Neked! És mindjárt megjön érzés... :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!