Találatok a következő kifejezésre: Nem szeretném a cicámat, de (9 db)

tegyél oda kétoldalú ragasztót
Van macskatávoltató spray a Fressnapfban. Befújod, nem megy oda. Másik lehetõség a kétoldalú ragasztó, ennél az a gond, hogy ha olyat veszel, a nagy melegbe beleivódik a kárpitba, és azt onnan kiszedni...
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi szépen, és ez a spray nem árt a bõr kanapénak ? köszönöm elõre is!
szia! nem árt a bútornak én is használtam, de 1: van egy jellegzetes szaga amit én nem szeretek :/ 2: az én cicámnál nem is használ, kifejezetten szereti ami nem a kívánt hatás . azért mindenképp próbáld ki :) remélem segítettem Judit

Nem szeretném ivartalanítani a cicámat, de fogamzásgátlót sem szeretnék neki adni, van-e valami más módszer?

Legjobb válasz: hát emberi fogamzásgátlót semmiképp se!!! Ha a hetedik hónapban nem végezi el az ivartalanítást macskáján, az megviselheti õt. ha nem ivartalanítja, arra az idõre zárja el a többi macskától, de ez macerás. inkább ivartalanítsa.

hát emberi fogamzásgátlót semmiképp se!!! Ha a hetedik hónapban nem végezi el az ivartalanítást macskáján, az megviselheti õt. ha nem ivartalanítja, arra az idõre zárja el a többi macskától, de ez macerás. inkább ivartalanítsa.
Állatorvos tud felírni gyógyszert, de az én tapasztalatom az, hogy csak kitolja a tüzelés idejét!Néhány alkalommal adtam a macskának, utána szinte 2hetente tüzelt.3 éves korában lettek elõször kölykei, utána ivartalaníttattam.Tökéletes megoldás volt!
Az ivartalanítás mellett voksolok én is! :) Nekem is van két cicám, egy kandúr (náluk szinte "semmmi" az ivartalanítás) és egy kislány, akit egy kicsit jobban megvislet, de egy hét- 10 nap alatt el is felejtettük az egészet. Azóta nincs az elviselhetetlen sírás, ami tüzeléskor hallható, fõleg, ha bezárod. A tabletta nem a legjobb meoldás szerintem sem, úgyhogy én is ivartalanításra szeveznék- ha kellene :-)
persze!zárd be! :D
Szerintem ne tarts macskát! ;-) Vagy zárd be! Vagy marad az ivartalanítás, vagy a fogamzásgátló. Ha az utóbbi mellett döntesz, szétroppantva és a kajájába belekeverve észre sem veszi azt a heti egy tablettát ;-) Persze kifejezettem macskáknak valót kell adni neki.
Hát ninc más választás. A gyógyszerbõl egy idõ után elegük lez és nem is olyan jó megoldás. Ivartalanítasd ki. Ne félj csak azon a napon amikor viszed mûteni akkor az nap ne adj neki kaját!!! Ez nagyon fontos Azért ne adj neki kaját mert mûtét idején a torkára akadhat a kaja, é megfulladhat. Mûtét után elõfordulhat hogy hányni fog.És letört lesz. Biztosíts neki csöndes, ötét helyet és hagyd pihenni. 1-2 nap után olyan lesz mint volt:)
Ezt sem, azt sem akarsz vele csinálni, akkor viszont kiscicákra számíthatsz (márha a cica lány, más esetben mások a gondok...). Én az ivartalanítást ajánlom!
Én is az ivartalanítást ajánlom. Nekem volt egy cicám, akit nem ivartalanítottunk.Elõszõr is borzasztó volt látni és hallani a tüzelés idõszakában. Szinte könyörgött a szemével, hogy segítsünk rajta. Aztán úgy 6 éves kora körül kapott egy epilepsziás rohamot. A visszafogott nemi élet volt az ok. Ritka, d elõfordulhat. Azóta minden cica ivartalanítva van nálunk. A kandúroknál egyébként is érdemes, mert õ az ivaréretség után rendületlenül jelöl, és annak elég erõs szaga van.

A cicim méretét szeretném kicsit csökkenteni, de nem tudom mi a legjobb megoldás?

15/F vagyok, húsos tipus vagyok, már egy fél éve kb fogyókúrázom, 16kg-t fogytam eddig, a hasam elég szépen eltűnt de ciciből szeretnék még kicsinyíteni van valami ötletetek hogy tudnám elérni a kisebbedését? valami hatékony megoldás?

Legjobb válasz: F és cici? Fogalomzavar! Ha gyno-s vagy, azon mûtét segít. Diéta amúgy továbbra is, de fektess hangsúlyt a mellizom gyakorlatokra. Fekvõtámasz, fekve nyomás, tárogatás.

F és cici? Fogalomzavar! Ha gyno-s vagy, azon mûtét segít. Diéta amúgy továbbra is, de fektess hangsúlyt a mellizom gyakorlatokra. Fekvõtámasz, fekve nyomás, tárogatás.
jah, az jó alapot adna, de remélem a fogyással így normálisan tisztában vagy, 15 évesek (meg 30asok se) nem szoktak. builder.hu alapismeretei, ez alap irodalom edzés/fogyás témában.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok, 182 cm, most 90kg ( utoljára mikor mértem ennyi voltam ). 70-75 a célom. bicepsz, tricepsz, tárogatás, fekvõ, hátizom gyakorlatok, felüléseket csinálok. és ma újra kezdtem futni, bár elég hideg van de muszály.:)
kemény vagy, de hát 15 évesen lehetsz is. de nem véletlen nem az edzésedet firtatom, elhiszem hogy az tök jó, örülök hogy súlyzós, de a kaján múlik hogy fogysz, lehetõleg ne izomból hanem zsírból (na jó, kaján ÉS edzésen). de ha eddig fogytál 16 kilót, akkor hasonlóan menni fog a többi is. annyi esetleg, hogy eddig elég volt ha mondjuk elhagytad a sütiket, cukros üdítõket. a további fogyáshoz lehet jobban oda kell figyelni mit/mennyit eszel, ezért ajánlottam a builder.hu alapismereteket.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: mindketten?:O egyedül vok xd
A kérdező hozzászólása: ja értem, igen mind2-t én irtam:)

Mit vegyek a barátnőmnek 19. születésnapjára? Szereti a cuki aranyos dolgokat, főleg a cicákat! Olyat mondott hogy szeretné ha rajzolnék neki, de hát nem vok benne jó, hogy oldjam meg?

Legjobb válasz: Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod,akkor kiemelheted tûfilccel,de,ha ezt nem szeretnéd,akkor valami cicás cuccot vegyél neki

Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod, akkor kiemelheted tûfilccel, de, ha ezt nem szeretnéd, akkor valami cicás cuccot vegyél neki
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet! köszi!
Papirboltban lehet kapni ilyen fekete lapot amihez adnak egy "ceruzát". Ez ilyen szinezõ ugymond amivel le kaparhatod a megadod helyen.S a minta alatta vagy szines vagy ezüst vagy aranyszinû.Kell hozzá kis kézügyesség de hamar belejön az ember.A boltban el is mondják hogy kell csinálni.Veszel hozzá egy szép keretet, ráirod hogy szeretettel XYnak vagy tõled dátummal S szerintem egy ilyennek tuti örülne. S mellé egy kis plüss cica:) Az mindig nyerõ ajándék.
A kérdező hozzászólása: Húhh ez nagyszerû! És a boltban hogy kérjem? :)
Sajnos nem tudom mi a neve:) Ilyen kartonban van benne és ilyen fekete az alap szine, amin valamilyen szinnel van rajta a minta ahol le kell kaparni. S egy mûanyag ceruza szerûség van hozzá..Általában fel van akasztva.
Nekem pont ilyen van macskásbanXD Nekem ezüst színû a mintája, de nem nagyon kell hozzá kéz ügyesség
egy cicát....
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! Megpróbálom beszerezni! :)

Szilikoncicis lányok nem bántátokm meg a mütétet? és a férjetek a család mit szolt a változáshoz? Szeretném megcsináltatni de félek mi van ha nem lesz szép csak nagy. Amugy nagy a seggem pici a cicim ezert szeretnem megcsinaltatni

Legjobb válasz: Egyes esetekben nem elég, hogy a kívülállók elfogadnak, hanem kell az az érzés, hogy jól érzem magam a bõrömben, nõies vagyok, nem szégyenkezem, stb. Ha valaki úgy érzi, szilikonnal lenne kerek a világ, megvan a környezete támogatása és a pénz, akkor miért ne? Én nem a saját példámat hozom fel, csak a húgomét tudom: extrém kicsi mellekbõl szép, átlagos, kerek melleket kapott, azóta szárnyakat kapott, sugárzik róla az önbizalom. Ezért mindenképp megéri :)

Egyes esetekben nem elég, hogy a kívülállók elfogadnak, hanem kell az az érzés, hogy jól érzem magam a bõrömben, nõies vagyok, nem szégyenkezem, stb. Ha valaki úgy érzi, szilikonnal lenne kerek a világ, megvan a környezete támogatása és a pénz, akkor miért ne? Én nem a saját példámat hozom fel, csak a húgomét tudom: extrém kicsi mellekbõl szép, átlagos, kerek melleket kapott, azóta szárnyakat kapott, sugárzik róla az önbizalom. Ezért mindenképp megéri :)
*kérdés
"ha az kész úgy is lesz más ami nem tetszik, ilyen az ember" Hát ez így van, de ez meg másik tészta :) És már miért ne rohanhatnánk mûteni magunkat? Ahogy írtam: ha valakinek ez oké és megengedheti magának, akkor ugyan ki mondja, hogy nem lehet? Senki. A döntés is az övé, a következmény is, hogy mi lesz 60 évesen. Kérdezõ: azért arra kíváncsi avgyok, hogy ha a férjed nem hozná szóba a melled, neked eszedbe jutott volna a mûtét? Fontos kérdés, hogy nem õ ültette-e a füledbe a bogarat. És hogy miért nem jó neki úgy, ahogy van. Mert ha valaki maga miatt csinálja, támogatom, megértem, de mások miatt szerintem necces ilyesmibe belemenni.
"Meg ha valakinek tényleg ennyi hiányzik a boldogsághoz gratulálok....." Nyilván sosem voltak komplexusaid. Nos, ezesetben boldog és szerencsés ember vagy, és nem kívánom, hogy megtudd, milyen bénító lehet egy ilyen állapot. És nem, ez nem azt jelenti, hogy a mûmell kell neki a boldogságához, hanem az önbizalom, amit adna. Nem ugyanaz azért.
Kérdezõ: azért arra kíváncsi avgyok, hogy ha a férjed nem hozná szóba a melled, neked eszedbe jutott volna a mûtét? Fontos kérdés, hogy nem õ ültette-e a füledbe a bogarat. Na ez tényleg nagyon igaz és jogos kérés..... Meg biztos neki is van valami hibája vágj neki vissza hátha észreveszi magát....
Hát nekem jobban tetszik a kicsi .....ráadásul ne a mellemmel foglalkozzon már...egy házasságban ne ez legyen a napi téma... Én félék a komplikációtól é az eseteges késõbb fellépõ "bakiktól". nem szeretném így leélni az életem.. Meg ha valakinek tényleg ennyi hiányzik a boldogsághoz gratulálok.....
Én személy szerint nem adnék ki ilyenre pénzt, fõleg ha már van családom, és elfogadott a párom olyannak amilyen vagyok.....
Mindenkinek vannak komplexusai ez alap....de nem rohanhatunk és mûttethetjük magunkat agyba fõbbe, ha az kész úgy is lesz más ami nem tetszik, ilyen az ember..... Késõbb 50 meg 60 évesen pedig szenvedhet miatta, vagy ne adja isten komplikáció következtében daganatos is lehet...utána meg sírhat és jajonghat, mert fiatalon ez kellett a boldogságához, amit valami miatt nem elégített ki a családja.....
Szerintem csináltasd meg, akkor is, ha a férjed nem akarja! Ha kis mellel is szeret, akkor nagyobbal(nem nagy lufikra gondolok!)És Te jobban fogod utána szeretni magad! És ha ez tényleg komplexust alakított ki benned, akkor meg sem kellene kérdezned, egyértelmû! (Egyébként teljesen ugyan ez van velem is... már fiatalabb koromban is rejtegettem, szégyelltem és semmit sem javult a helyzet) Nekem semmi mellem, és formás, nagyobb fenekem van, hamarosan kés alá fekszem(magam miatt). Volt már hosszú kapcsolatom is, szeretett "ahogy vagyok" de ha én nem szeretem így magam, akkor soha senki nem fog... elõször magammal kell megbékélni, így lesz egészséges a lelked, ezáltal a tested is, és ha egészséges a lelked, akkor a mellráknak eszébe sem jut majd beléd költözni ;) sok-sok sikert kívánok :)
Erdekes hogy egyetlen egy szilikonos sem irt csak normalis melluek.az elottem szolohoz irom , nekem is mindig kicsi mellem volt.amikor megszuletett a fiam szupi nagysagu lett, imadtam es remenykedtem hogy igy marad...a francokat marad igy!!ugy lement hogy megkisebb lett mint volt.le sem merek vetkozni a parom elott aki mellesleg nem erti meg az olyan noket mint mi.ellenzi a mutetet de viszont megbamulja a szep melleket..a kerdezonek:csinaltasd meg ha a parod engedi.legyen szerencsed!
Szerinte ne csináltasd meg, ezekért a dolgokért: 1. Ha szülsz egy-két gyereket fájni fog, és mûttetheted meg újra, mellesleg a gyereknek sem tesz jót, ha szilikonos mellbõl szoptatják 2. Akármikor elrákosodhat, 3X akkor a mellrák esélye mint amúgy 3.Szülés után ígyis-úgyis meg fog nõni! Legalább nem lesz olyan löttyedt, mint a nagy mellûeknek. Hidd el akkor lesz pont jó! 4. Mindenkinek el kell h tudja fogadni magát úgy ahogy van, és ezen két db mûmell nem tesz eleget! Remélem ezzel felnyitottam a szemedet! :)
Csinaltasd meg, ha a ferjednek tetszene a nagyobb mell. De amikor megcsinaltattad, akkor mond a ferjednek hogy amikor randiztatok azt gondoltad hogy egy kicsit vastagabb, es nagyobb a szerszama.Kivancsi vagyok mit mond majd ra.
szerintem is csináltasd meg. Én is meg fogom, nekem is kicsit nagyobb a fenekem és nagyon pici a mellem és nagyon-nagyon zavar.Ez meg, hogy rákot okoz meg ilyenek ez egy hülyeség....csináltasd meg
Nekem is kicsi mellem van, és szerintem egy kicsit nagy fenekem. A võlegényem úgy szeret, ahogy vagyok, és ezt rendszeresen hangoztatja is. Ettõl én is jobban érzem magam. Ha látok az utcán vagy TV-ben, újságban szép mellû nõket, akkor persze irigykedem egy kicsit, de kezdem elfogadni, hogy nekem ilyen jutott és kész. Én egészségesen biztosan nem feküdnék kés alá!
Én a helyedben nem tenném! Van egy két ismerõsöm aki megcsináltatta és berákosodott tõle a melle. Egyáltalán nem gáz a kis mell. A fenekeden meg tornával is tudsz változtatni. Attól nem fog nõni az önbizalmad ha megplasztikáztatod a melled. Sok ismerõsöm csak megbánta. A pasiknak meg egyáltalán nem tetszenek a mû dolgok! Csak egy-két hülyének, de azokkal ne foglalkozz. Én biztos nem szabatnám át magam, semmi pénzért!
Szerintem vállald be, nem kell attól félni, hogy elszúrják, ha jó orvosnál végezteted a mûtétet. Nekem még nincs megcsináltatva a mellem, de én is tervezem a jövõben. Amúgy javaslom a hoxa mellplasztika fórumot, ott rengeteg mellmûtéten átesett hölgy írja le a tapasztalatát, azt, hogy melyik orvosnál voltak, milyen lett a végeredmény (van, hogy képet is feltesznek) stb.
A kérdező hozzászólása: mivel a medemcemhez aranyos a fenekem ha leszivatnam akkor meg lapos seggem lenne. szoval az nem jo. a derekam vékony szerintem jol neznek ki nagy mellel.
Szia! Szerintem ha tényleg boldogabb lennél nagyobb mellekkel és telik rá, akkor igenis csináltasd meg! Aki elítéli, az gondolom elégedett a melleivel. De nem is ezen van a hangsúly, hanem ahogyan elõttem szólóak mondták: sok nõnek önbizalomhiányt és komplexust okoznak a mellei, fõleg a mai világban, ezek mellett az elvárások mellett... Talán az jobb, ha nem mer kimenni a strandra bikiniben, vagy fél levetkõzni a párja elõtt? Nem, ez nem normális, és ha van rá lehetõsége akkor mért ne?
Miért nem szivarod le a fenekedrõl a zsírt? Én csöcsös vagyok (75C kb) és utálom. Kis mell kis fenék sokkal szebb mint a nagy csöcs-nagy segg.
A kérdező hozzászólása: gyerekkorom ota komplexusom van a nagy fenék kis mell arány miatt. sokszor bántottak is miatta. más pasi is szóvá tette már.én is látom. de ugy formára nem rossz a mellem ha kisfenekü lennék talán nem zavarna ugy. a mütétet én mondtam a férjemnek nem ö találta ki. amugy azt mondta hogy szerinte ugy jo vagyok egészében kár lenne hozzányulni de sztem csak a pénz miatt mondta. meg kiugrattam a nyulat a bokorbol mondom megcsináltatnám a számat stb (nem akarom csak a reakcioja érdekelt, a szám tényleg szép) és felcsattant ki volt akadva hogy ahhoz aztán nem engedi hogy hozzányulassak mert az milyen tökéletes..nos ebböl is tudtam hogy örülne a szilikonos cicnek és utána arrol beszélt milyen lenne azokat megfogni. és azt mondta ugy is tetszenék neki és láttam hogy felcsillant a szeme...
A kérdező hozzászólása: hát igen elvett feleségül de sokszor hallom hogy picit nagyobbnak gondoltam a melled mikor meg randiztunk, meg jó a melled abban a felnyomos melltartoban..., meg a feneked jobb mert azon van mit fogni
Az a gond, hogy a te esetedben is elsõsorban a partnered miatt csináltatnád. Az meg úgy nem túl jó. Szerintem is próbáld meg szembesíteni az õ hibáival. Persze ez nem járható út, ha egy adonisszal vagy együtt, de erre kicsi az esély...
mit jelent, hogy az õ érdekében?
A kérdező hozzászólása: Azt h rosszul érzem magam hogyha nem adhatom meg neki a maximumot. Kaja meg egyebek.
szerintem nem az tesz boldoggá egy cicát, hogy milyen jó tápot eszik. nálunk pl mindig anya egy csomó nyalánkságot ad a cicámnak, én csak tápot adok neki, mégis imád, együtt alszunk :) meg sokszor meglepõdök, hogy a virslit, sonkát rántott husit nem eszi meg, de különféle gusztustalanságokat (csirkebelsõség) meg imád. szerintem ne add el, hanem szeresd :)

Szoptatás után, miért kell kiüríteni a cicit? Nekem szopi után kevés jön csak. De az is csak kézzel fejve. Géppel nem jön, csak alig. Urtica Urens 5CH-t szedek. Szeretném ha még több lenne a tejem. Javaslatok?

Legjobb válasz: Ha több tejet szeretnél, akkor erõltesd a fejést!Ha elég a babának, akkor ne fejj, ha csak pár csepp marad!Én szopiteát ittam, és sok narancslevet!Az is nagyon jó tejserkentõ! (100%-os)

Ha több tejet szeretnél, akkor erõltesd a fejést!Ha elég a babának, akkor ne fejj, ha csak pár csepp marad!Én szopiteát ittam, és sok narancslevet!Az is nagyon jó tejserkentõ! (100%-os)
Szia! Én este fejek fél órán keresztül utolsó szopi után így: 7-7, 5-5, 3-3 perc. Esetleg sûrûbben szoptathatnád.
A 3 órás "etetés" már régóta nem ajánlott, érdemes lenne ennek utánaolvasni! Mindennel baj van benne: a 3 óra a több hónapos babákra vonatkozik és még így is csak egy átlag, amit nem minden baba "üt meg" (az enyém se ütötte soha). A szoptatás nem etetés, hanem jóval több.. A tejtermelés mindig a szükséglethez igazodik, ha tehát több tej kell, többet (vagyis gyakrabban) kell szoptatni - ha mindig csak x óránként kap, akkor a termelés nem fogja tudni követni az igényeket. Bizonyos összefüggések figyelembevételével(!) nyugodtan lehet akár félóránként is szoptatni, ha a szükség úgy hozza; a pocaknak se lesz tõle semmi baja (pláne, hogy csak átmenetrõl van szó, pl. serkentés idején). És még sorolhatnám... Nem véletlen, hogy az idõhöz kötötten szoptatott babák körében sokkal több probléma van a tejmennyiséggel és általában hamarabb is apad el a tej (tisztelet a kivételnek). Kérdezõ, miért akarsz több tejet? Nem elég, hogy a babád igény szerint szopik? Ha gyakrabban szoptatod, biztosan nõni fog a mennyiség. (Ha szopás után már nem tudsz fejni, az azt jelenti, hogy beállt a kereslet-kínálat, ami teljesen rendben van, ez a cél.:)
Jó az ha igény szerint szopik??Nálad ez mit takar??Óránkét??Szerintem a 2 óra minimumot ki kellene várni a megfelelõ tejtermelás miatt.Régi jó bevált módszer nem véletlenül a 3 óránkénti szoptatás.Ha rendesen eszik akkor ki kell bírnia legalábbis nekem ez mûködik.
Ha viszont elfelejtesz este fejni, reggelre durranásig lesz a cici.:)
A kérdező hozzászólása: Segít, mert azóta mióta feltettem a kérdést, megpróbáltuk újra a gyakoribb szoptatást, és sikerült is. Több lett. De vásároltunk More Milk kapszulát, és szerintem fölöslegesen. Segít az is, de korántsem olyan jó, mint amilyennek mondják. Szóval majdnem csak azt mondhatom, hogy kidobtam az ablakon 10 000 forintot. De hát a hülyeségbõl tanul az ember. Ha elfogy, veszek görögszénamagot vagy mi az, és az csak 700, ami állítólag megindítja a tejet, mint az állat :) De egyébként én is ilyen céllal szeretnék fejni, pluszba, hogy el tudjam tenni a fagyasztóba.
Ja még annyit hagy kérdezzek: miért nem segít most a több szopi?
Második vagyok. Én este fent maradok, és fejek, ha jön, ha nem, fél órát. Így minden este el tudok rakni általában 80-at, amit vagy odaadok másnap (ha kevés a tejem), vagy lefagyasztom. Papit hígítani jó késõbb, vagy néha elfogadja felmelegítve is .
Értem. Így szerintem akkor próbálj meg fejni, amikor érzed, hogy még van benne valamennyi: ez általában a reggeli, délelõtti szopi után szokott lenni, amikor az éjjeli bõséges termést egyszerre nem eszi ki a baba. Napközben viszont én nem javaslok több fejést, mert ekkor folyamatosan csökken a termelt mennyiség, úgyhogy pár cseppnél többet nem tudnál kipréselni. Vannak, akik az esti "utolsó" szopi után még fennmaradnak 2-3 órát és akkor fejnek egy adagot, ez is egy megoldás - én este mindig hulla voltam, úgyhogy a saját módszeremmel fejtem és az is hatásos volt. Végül, ha van rá módod és erõd, akkor pár napig éjjel is felkelhetsz 1-2x fejni, bár ez eléggé fárasztó tud lenni. (Éjjel a legmagasabb a prolaktin hormon szintje, ezért az éjjeli szopi/fejés igen hatásos serkentõ.) Ha szopi után közvetlenül úgy érzed, hogy még lehet benne tej, akkor nekieshetsz a fejõvel; de ha nem érzed vagy nmégse jön semmi, akkor várj fél-1 órát és utána próbáld meg. Lehet, hogy a mellnek szüksége van egy kis pihenõidõre; a kiürülés után már több idõbe telik, amíg jön egy következõ tejleadó-reflex; kb. ennyi idõ alatt már összegyûlik a mellben egy "fejésre alkalmas" tejmennyiség. Sok sikert! :)
Ha tudsz, feküdj, amikor a baba alszik. Nekem ez is sokat segített. Esetleg cicin altasd, akkor alvaszopik.:)
A kérdező hozzászólása: Igény szerint szopik. Mindenképpen több tejet szeretnék. Olvastam a More Milk kapszuláról. Szerintem kipróbálom, mert az Urtica nem hozza meg a hatást. És a laktoherb sem.
Nuláti, a természet ingyé elvégzi a dógot. ;) Gratula!

Megharapott a kislányom szopi közben, kivérzett a bimbóm. Nem akarok ezért újra cicit adni neki, mert rettentően harap- fogzás miatt. De nagyon szeretne, kéri. Most mit csináljak? Adni- Nem adni? 13hónapos.

Legjobb válasz: Ha csak egyszer harapott meg véletlenül, akkor add oda neki nyugodtan. A fiamnak volt ebben a korban egy idõszaka, hogy direkt harapott meg és vigyorgott hozzá, akkor mindig kirántottam a szájából, mondtam hogy nagyon fájt, azonnal eltettem, és nagyon szigorúan beszéltem vele, hogy nincs több cici ha harap. Mielõtt odaadod neki, figyelmeztesd, hogy óvatosan cicizzen, mert anyának fáj. Mást nem tudsz tenni. Hacsak nem szünteted be végleg - de annak nem éppen a fogzás az optimális idõszaka...

Ha csak egyszer harapott meg véletlenül, akkor add oda neki nyugodtan. A fiamnak volt ebben a korban egy idõszaka, hogy direkt harapott meg és vigyorgott hozzá, akkor mindig kirántottam a szájából, mondtam hogy nagyon fájt, azonnal eltettem, és nagyon szigorúan beszéltem vele, hogy nincs több cici ha harap. Mielõtt odaadod neki, figyelmeztesd, hogy óvatosan cicizzen, mert anyának fáj. Mást nem tudsz tenni. Hacsak nem szünteted be végleg - de annak nem éppen a fogzás az optimális idõszaka...
Bimbó védö????
Próbáld ki a bimbóvédõt vagy fejd le és úgy ad neki.
A kérdező hozzászólása: Nem fogadja úgy el, az a "vacak" nem kell neki. Most neomagnormonnal kentem le, hogy gyógyuljon, nagyon fáj:S
Nekem iszonyúan sebes lett a mellem szoptatás elején curiosa krém segített!Kitartás ha éhes nem fog harapni majd csak ha már megtelt a pocak!
Esetleg másik mell? abban is van valamennyi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!