Találatok a következő kifejezésre: Nem szeretném a cicámat, (23 db)

A herélés nem változtatja meg a macskám személyiségét? Nagyon aktív, bújós, vidám cica, nem szeretném ha ez változna. És meg fog hízni utána? Egyáltalán feltétlenül szükséges a herélés (kijáró cica)?

Legjobb válasz: Hát ha kijárós, akkor pláne ajánlott. Sok mindent megelõzhetsz vele, pl. különféle betegségeket, és hogy a cicád gyarapítsa a környék macskaállományát. A cica személyisége nem fog megváltozni. :)

Hát ha kijárós, akkor pláne ajánlott. Sok mindent megelõzhetsz vele, pl. különféle betegségeket, és hogy a cicád gyarapítsa a környék macskaállományát. A cica személyisége nem fog megváltozni. :)
De valószínûleg meg fog változni egy kicsit. Ilyenkor egy picit lenyugodnak a cicák, fõleg a hímek. De ez macskafüggõ, lehet, hogy semmi változás nem is lesz. Igen, ajánlott, mert jelölhet, ami nagyon büdös, meg nem kell több kóbor cica.
A meghízás általában a nõstény cicákra jellemzõ ivartalanítás után. Az sem meghízás, csak picit megereszkedik a hasa. De nekünk 3 herélt hím macskánk volt, õk nem híztak meg. elõzõ voltam.
Azért is jó ha kiherélteted, mert akkor nem fog verekedni a többi fiú macsekkal és nem lesz tele karmolásokkal. Herélés után általában még hízelgõsebbek lesznek a cicák :)
Az enyémet nem változtatta meg olyan csintalan mint volt és a 4kg-ot is alig éri el.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Hogyan altassam el? Szeretném lassan leszoktatni a cicivel valo altatásrol. Másfél éves a kisfiam és semmi hajlandoságot nem mutat.

Tudna egyedül aludni mert volt már rá példa de nagyon ragaszkodik hozzám, a nappali egy alvásánál is. éjjel sokszor felkel és olyankor nem tudok mást csinálni mint megszoptatom. Félek hogy már alig van tejem de ö akkor is cickézni akar majd ha teljesen elfogyott. Ha énekelni vagy mesélni kezdek, játéknak veszi vagy figyel, de hamar elunja és kéri hogy feküdjek mellé. Szoptassam és akkor perceken belül el is alszik. Nagyon félek hogy örökre elrontottam az alvását. Köszönöm ha tanácsot adnak. A drasztikus megoldásokat nem tudom elfogadni

Legjobb válasz: nincs tapasztalatom, csak ötletem, hogy mi lenne, ha néhány este valaki más altatná. Egy ismerõsömnek bejött az, hogy pár napra a nagymamánál hagyták a gyereket, ott persze nem volt cici, aztán valahogy otthon sem kérte. Többeknél pedig egyszerûen a gyerek fordult már el egy idõ után a cicitõl. Amúgy fogalmam nincs, a lányom még fél éves, de cicivel alszik, és sokszor ébred, úgyhogy engem is foglalkoztat a dolog. :)

nincs tapasztalatom, csak ötletem, hogy mi lenne, ha néhány este valaki más altatná. Egy ismerõsömnek bejött az, hogy pár napra a nagymamánál hagyták a gyereket, ott persze nem volt cici, aztán valahogy otthon sem kérte. Többeknél pedig egyszerûen a gyerek fordult már el egy idõ után a cicitõl. Amúgy fogalmam nincs, a lányom még fél éves, de cicivel alszik, és sokszor ébred, úgyhogy engem is foglalkoztat a dolog. :)
elsõ vagyok. Egyébként napközben vagy reggel szopizik még? Egy ágyban alszotok? Nekem ritkán sikerül az, az éjjeli felébredésnél, hogy a cumit a szájába teszem, és szorosan mellé fekszem.
Ez nálunk is így volt.Többször megprobáltam leszoktatni, de mindig kegyetlen sírás lett a vége, én pedig mindig megsajnáltam.Csak cicivel tudott aludni.És 23hónapos korában ujra megprobáltam.Elsoroltam neki melyik kis barátja nem szopizik már régen, ügyesek nagy kislányok, nagy kisfiuk.Mondtam neki anyának már kellemetlen és a tej is megromlott benne.Megértette.Én sem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerû lesz.Nem tudom mennyire drasztikus de be is kenhetnéd valamivel a melled.Körömrágási elleni kenõccsel vagy sokan szokták ecettel.És mondod megromlott a tej.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) elképzelhetetlen de bizom benne hogy beletörödik majd.az nagyon jo ötlet hogy elmagyarázzam neki hogy már nem friss a tejecske.és valameik nap egy varázsmondoka csodát müvelt:) hihetetlen volt kikerekedett a szeme ugy figyelt rá és amikor elérkeztem az eggyikhez, egyik percröl a másikra elaludt. müködnek cime:ciroka maroka(társ kiado)

Hogyan szoktassam rá a 3 hónapos cicámat a macskaalomra? Sajnos legtöbbször össze-vissza végzi el a dolgát a lakásban, és elegem van már, hogy mindennap kapok egy "csomagot". Nem szeretném, ha ezt az állapotot szokná meg!

Takarítom a tálcáját ha oda végzi a dolgát (ami ritka),szóval szerintem ezzel nem lehet gond.

Legjobb válasz: Etetés után pár perccel rakd az alomba a cicát. Lehetõleg ne engedd ki onnan, míg el nem végezte a dolgát. Az én cicám már egy hónapos korában szobatiszta lett, még ott, ahol született. De barátnõméknél sok kiscica volt már, és õk mindig beletették a macsekokat az alomba kaja után.

Etetés után pár perccel rakd az alomba a cicát. Lehetõleg ne engedd ki onnan, míg el nem végezte a dolgát. Az én cicám már egy hónapos korában szobatiszta lett, még ott, ahol született. De barátnõméknél sok kiscica volt már, és õk mindig beletették a macsekokat az alomba kaja után.
Olyan problémája is lehet a cicádnak, hogy "túl tiszta" az alomtálcája. Nem érzi benne a saját szagát, csak a sok fertõtlenítõszagot, vagy egyebet.
A kérdező hozzászólása: Mikor idekerült ott végezte a dolgát, így tényleg nem értem, hogy most mi lehet a gond. :/ Köszönöm a válaszokat, remélem sikerül beleszoktatnom! :)


Hamarosan lesz egy kölyök labradorunk nem tud esetleg valaki mondani valamit? Szeretném, ha minél hamarabb válaszolna valaki mert napokon belül, azaz holnap, vagy holnap után megérkezik. És összetudnak majd szokni a cicáimmal?

Ezeket tudom: Nagyobb növés?, nem csak inni szereti a vizet, hanem úszni is szeret benne. Ja és napokon belül itthon lesz! (Holnap/holnap után legkés?bb kedden? Nem tom biztosan...) Az oltásokkal is tisztában vok!

Legjobb válasz: Semmi extrát nem igényel, a lakás legyen kutyabiztos, legyen megfelelõ étele és egyéb felszerelése. A cicával összeszoktathatóak. Nagy mozgásigénye van, így készülj fel napi több órás (min 2) sétára a késõbbiekben.

A kérdező hozzászólása: köszi :) Ami kutyánk is folyton megugatja õket.....
Semmi extrát nem igényel, a lakás legyen kutyabiztos, legyen megfelelõ étele és egyéb felszerelése. A cicával összeszoktathatóak. Nagy mozgásigénye van, így készülj fel napi több órás (min 2) sétára a késõbbiekben.
A kérdező hozzászólása: Hát nem nagyon.... Majd fölhívjuk a volt gazdiját és megkérdezzük.... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) már am 6-7 hónapos, és naon ugatja a cicáinkat mert van 2 kisebb, de azok meg fújnak rá meg minden, nem is nagyon látom õket lehet h a mamájuk elköltöztette õket.... :/ És név kiválasztásban tud valaki segíteni? :) ha igen nagyon megköszönöm! :) ^^
Már jó ideje a netet kellene bújnod, hogy valamit +ismerj a leendõ kutyádról.
És mi a kérdés?
Szerintem készülj fel két évnyi aktív tombolásra. Az én kutyámat 2 éves kora elõtt nem lehetett megsimogatni, mert örömében lefejelte az embert. Játék mindenképpen legyen különben szétszedi a berendezést. (Nálunk lerágta az utánfutóról a hátsólámpát.)
A cicáiddal össze tud szokni, de ne legyél olyan biztos benne, hogy jól meglesznek!A mi 3 hónapos tacskónk is már megugatja az idõs, és a fiatal cicákat!
Lehet pontosan tudni, mikor született? Talán egyidõs az enyémmel.
Vannak akik 1-2nap alatt tökéletesen beilleszkednek az új otthonukba, de ha nem érte valami tragédia (pl verték és ezért extra félõs...) akkor 2héten belül teljesen otthon fogja érezni magát nálatok is. Ha már fél éves lesz, akkor most készülj a nagyobb sétákra -persze szép fokozatosan, nem kell azzal indítani, hogy mindjárt egybõl túrázni mentek-, mert unalmában rombolhat és lassan kamaszodni is fog.
Ja, hogy már nagyobbacska???
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ! És ha nem baj mit tudtok errõl a kutya-honvágyról? Mert azért fél évesen kerül hozzánk és, h mikor múlik el a honvágya? Tudtok errõl valamit?
Ja és 1000 %, hogy összeszokik a macsekokkal!
Szia! Ne aggódj! Helyes, bájos kis mézeskalács lesz! Kertben lesz vagy lakásban? Legyen egy kis vacka, rongya vagy kutyafekhelye, ha lakásban van, bár nem biztos, hogy odamegy, legyen pár kis játék, de az se baj, ha nem mindent a legelsõ nap szerzel be, kutyakaja ami puppy vagy junior és nem a legolcsóbb, mert az nagyon hulladék. Egyébként örömmel látunk a labis fórumunkban, itt még minden kutya kölyök, szívesen várjuk az új kutyásokat, nagyon ajánlom Nektek is, sok tanácsot, fényképet és élményt megosztunk egymással. Ha érdekel a fórum, írj privátot és megírom, merre vagyunk! Nyugodtan kérdezz!
http://parkallatorvos.hu/index.php?option=com_content&view=a.. A fajta maga nem igényel semmi extrát a többiekhez képest. Õ is ugyanolyan kölyök, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Hidd el bújom is..... Vagy 100 oldalt megnéztem de egyik sem nagyon ír ilyen "hazaköltöztetés"-rõl... nem írja, h mi mindenre van pluszba szüksége mint egy átlag kutyának meg ilyenek......
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A cicim méretét szeretném kicsit csökkenteni, de nem tudom mi a legjobb megoldás?

15/F vagyok, húsos tipus vagyok, már egy fél éve kb fogyókúrázom, 16kg-t fogytam eddig, a hasam elég szépen eltűnt de ciciből szeretnék még kicsinyíteni van valami ötletetek hogy tudnám elérni a kisebbedését? valami hatékony megoldás?

Legjobb válasz: F és cici? Fogalomzavar! Ha gyno-s vagy, azon mûtét segít. Diéta amúgy továbbra is, de fektess hangsúlyt a mellizom gyakorlatokra. Fekvõtámasz, fekve nyomás, tárogatás.

F és cici? Fogalomzavar! Ha gyno-s vagy, azon mûtét segít. Diéta amúgy továbbra is, de fektess hangsúlyt a mellizom gyakorlatokra. Fekvõtámasz, fekve nyomás, tárogatás.
jah, az jó alapot adna, de remélem a fogyással így normálisan tisztában vagy, 15 évesek (meg 30asok se) nem szoktak. builder.hu alapismeretei, ez alap irodalom edzés/fogyás témában.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok, 182 cm, most 90kg ( utoljára mikor mértem ennyi voltam ). 70-75 a célom. bicepsz, tricepsz, tárogatás, fekvõ, hátizom gyakorlatok, felüléseket csinálok. és ma újra kezdtem futni, bár elég hideg van de muszály.:)
kemény vagy, de hát 15 évesen lehetsz is. de nem véletlen nem az edzésedet firtatom, elhiszem hogy az tök jó, örülök hogy súlyzós, de a kaján múlik hogy fogysz, lehetõleg ne izomból hanem zsírból (na jó, kaján ÉS edzésen). de ha eddig fogytál 16 kilót, akkor hasonlóan menni fog a többi is. annyi esetleg, hogy eddig elég volt ha mondjuk elhagytad a sütiket, cukros üdítõket. a további fogyáshoz lehet jobban oda kell figyelni mit/mennyit eszel, ezért ajánlottam a builder.hu alapismereteket.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: mindketten?:O egyedül vok xd
A kérdező hozzászólása: ja értem, igen mind2-t én irtam:)

Mit vegyek a barátnőmnek 19. születésnapjára? Szereti a cuki aranyos dolgokat, főleg a cicákat! Olyat mondott hogy szeretné ha rajzolnék neki, de hát nem vok benne jó, hogy oldjam meg?

Legjobb válasz: Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod,akkor kiemelheted tûfilccel,de,ha ezt nem szeretnéd,akkor valami cicás cuccot vegyél neki

Nyomtass ki 1 fehér-fekete cicás képet arra tegyél 1 átlátszó lapot és rajzold át ceruzával és ha akarod, akkor kiemelheted tûfilccel, de, ha ezt nem szeretnéd, akkor valami cicás cuccot vegyél neki
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet! köszi!
Papirboltban lehet kapni ilyen fekete lapot amihez adnak egy "ceruzát". Ez ilyen szinezõ ugymond amivel le kaparhatod a megadod helyen.S a minta alatta vagy szines vagy ezüst vagy aranyszinû.Kell hozzá kis kézügyesség de hamar belejön az ember.A boltban el is mondják hogy kell csinálni.Veszel hozzá egy szép keretet, ráirod hogy szeretettel XYnak vagy tõled dátummal S szerintem egy ilyennek tuti örülne. S mellé egy kis plüss cica:) Az mindig nyerõ ajándék.
A kérdező hozzászólása: Húhh ez nagyszerû! És a boltban hogy kérjem? :)
Sajnos nem tudom mi a neve:) Ilyen kartonban van benne és ilyen fekete az alap szine, amin valamilyen szinnel van rajta a minta ahol le kell kaparni. S egy mûanyag ceruza szerûség van hozzá..Általában fel van akasztva.
Nekem pont ilyen van macskásbanXD Nekem ezüst színû a mintája, de nem nagyon kell hozzá kéz ügyesség
egy cicát....
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! Megpróbálom beszerezni! :)

Szilikoncicis lányok nem bántátokm meg a mütétet? és a férjetek a család mit szolt a változáshoz? Szeretném megcsináltatni de félek mi van ha nem lesz szép csak nagy. Amugy nagy a seggem pici a cicim ezert szeretnem megcsinaltatni

Legjobb válasz: Egyes esetekben nem elég, hogy a kívülállók elfogadnak, hanem kell az az érzés, hogy jól érzem magam a bõrömben, nõies vagyok, nem szégyenkezem, stb. Ha valaki úgy érzi, szilikonnal lenne kerek a világ, megvan a környezete támogatása és a pénz, akkor miért ne? Én nem a saját példámat hozom fel, csak a húgomét tudom: extrém kicsi mellekbõl szép, átlagos, kerek melleket kapott, azóta szárnyakat kapott, sugárzik róla az önbizalom. Ezért mindenképp megéri :)

Egyes esetekben nem elég, hogy a kívülállók elfogadnak, hanem kell az az érzés, hogy jól érzem magam a bõrömben, nõies vagyok, nem szégyenkezem, stb. Ha valaki úgy érzi, szilikonnal lenne kerek a világ, megvan a környezete támogatása és a pénz, akkor miért ne? Én nem a saját példámat hozom fel, csak a húgomét tudom: extrém kicsi mellekbõl szép, átlagos, kerek melleket kapott, azóta szárnyakat kapott, sugárzik róla az önbizalom. Ezért mindenképp megéri :)
*kérdés
"ha az kész úgy is lesz más ami nem tetszik, ilyen az ember" Hát ez így van, de ez meg másik tészta :) És már miért ne rohanhatnánk mûteni magunkat? Ahogy írtam: ha valakinek ez oké és megengedheti magának, akkor ugyan ki mondja, hogy nem lehet? Senki. A döntés is az övé, a következmény is, hogy mi lesz 60 évesen. Kérdezõ: azért arra kíváncsi avgyok, hogy ha a férjed nem hozná szóba a melled, neked eszedbe jutott volna a mûtét? Fontos kérdés, hogy nem õ ültette-e a füledbe a bogarat. És hogy miért nem jó neki úgy, ahogy van. Mert ha valaki maga miatt csinálja, támogatom, megértem, de mások miatt szerintem necces ilyesmibe belemenni.
"Meg ha valakinek tényleg ennyi hiányzik a boldogsághoz gratulálok....." Nyilván sosem voltak komplexusaid. Nos, ezesetben boldog és szerencsés ember vagy, és nem kívánom, hogy megtudd, milyen bénító lehet egy ilyen állapot. És nem, ez nem azt jelenti, hogy a mûmell kell neki a boldogságához, hanem az önbizalom, amit adna. Nem ugyanaz azért.
Kérdezõ: azért arra kíváncsi avgyok, hogy ha a férjed nem hozná szóba a melled, neked eszedbe jutott volna a mûtét? Fontos kérdés, hogy nem õ ültette-e a füledbe a bogarat. Na ez tényleg nagyon igaz és jogos kérés..... Meg biztos neki is van valami hibája vágj neki vissza hátha észreveszi magát....
Hát nekem jobban tetszik a kicsi .....ráadásul ne a mellemmel foglalkozzon már...egy házasságban ne ez legyen a napi téma... Én félék a komplikációtól é az eseteges késõbb fellépõ "bakiktól". nem szeretném így leélni az életem.. Meg ha valakinek tényleg ennyi hiányzik a boldogsághoz gratulálok.....
Én személy szerint nem adnék ki ilyenre pénzt, fõleg ha már van családom, és elfogadott a párom olyannak amilyen vagyok.....
Mindenkinek vannak komplexusai ez alap....de nem rohanhatunk és mûttethetjük magunkat agyba fõbbe, ha az kész úgy is lesz más ami nem tetszik, ilyen az ember..... Késõbb 50 meg 60 évesen pedig szenvedhet miatta, vagy ne adja isten komplikáció következtében daganatos is lehet...utána meg sírhat és jajonghat, mert fiatalon ez kellett a boldogságához, amit valami miatt nem elégített ki a családja.....
Szerintem csináltasd meg, akkor is, ha a férjed nem akarja! Ha kis mellel is szeret, akkor nagyobbal(nem nagy lufikra gondolok!)És Te jobban fogod utána szeretni magad! És ha ez tényleg komplexust alakított ki benned, akkor meg sem kellene kérdezned, egyértelmû! (Egyébként teljesen ugyan ez van velem is... már fiatalabb koromban is rejtegettem, szégyelltem és semmit sem javult a helyzet) Nekem semmi mellem, és formás, nagyobb fenekem van, hamarosan kés alá fekszem(magam miatt). Volt már hosszú kapcsolatom is, szeretett "ahogy vagyok" de ha én nem szeretem így magam, akkor soha senki nem fog... elõször magammal kell megbékélni, így lesz egészséges a lelked, ezáltal a tested is, és ha egészséges a lelked, akkor a mellráknak eszébe sem jut majd beléd költözni ;) sok-sok sikert kívánok :)
Erdekes hogy egyetlen egy szilikonos sem irt csak normalis melluek.az elottem szolohoz irom , nekem is mindig kicsi mellem volt.amikor megszuletett a fiam szupi nagysagu lett, imadtam es remenykedtem hogy igy marad...a francokat marad igy!!ugy lement hogy megkisebb lett mint volt.le sem merek vetkozni a parom elott aki mellesleg nem erti meg az olyan noket mint mi.ellenzi a mutetet de viszont megbamulja a szep melleket..a kerdezonek:csinaltasd meg ha a parod engedi.legyen szerencsed!
Szerinte ne csináltasd meg, ezekért a dolgokért: 1. Ha szülsz egy-két gyereket fájni fog, és mûttetheted meg újra, mellesleg a gyereknek sem tesz jót, ha szilikonos mellbõl szoptatják 2. Akármikor elrákosodhat, 3X akkor a mellrák esélye mint amúgy 3.Szülés után ígyis-úgyis meg fog nõni! Legalább nem lesz olyan löttyedt, mint a nagy mellûeknek. Hidd el akkor lesz pont jó! 4. Mindenkinek el kell h tudja fogadni magát úgy ahogy van, és ezen két db mûmell nem tesz eleget! Remélem ezzel felnyitottam a szemedet! :)
Csinaltasd meg, ha a ferjednek tetszene a nagyobb mell. De amikor megcsinaltattad, akkor mond a ferjednek hogy amikor randiztatok azt gondoltad hogy egy kicsit vastagabb, es nagyobb a szerszama.Kivancsi vagyok mit mond majd ra.
szerintem is csináltasd meg. Én is meg fogom, nekem is kicsit nagyobb a fenekem és nagyon pici a mellem és nagyon-nagyon zavar.Ez meg, hogy rákot okoz meg ilyenek ez egy hülyeség....csináltasd meg
Nekem is kicsi mellem van, és szerintem egy kicsit nagy fenekem. A võlegényem úgy szeret, ahogy vagyok, és ezt rendszeresen hangoztatja is. Ettõl én is jobban érzem magam. Ha látok az utcán vagy TV-ben, újságban szép mellû nõket, akkor persze irigykedem egy kicsit, de kezdem elfogadni, hogy nekem ilyen jutott és kész. Én egészségesen biztosan nem feküdnék kés alá!
Én a helyedben nem tenném! Van egy két ismerõsöm aki megcsináltatta és berákosodott tõle a melle. Egyáltalán nem gáz a kis mell. A fenekeden meg tornával is tudsz változtatni. Attól nem fog nõni az önbizalmad ha megplasztikáztatod a melled. Sok ismerõsöm csak megbánta. A pasiknak meg egyáltalán nem tetszenek a mû dolgok! Csak egy-két hülyének, de azokkal ne foglalkozz. Én biztos nem szabatnám át magam, semmi pénzért!
Szerintem vállald be, nem kell attól félni, hogy elszúrják, ha jó orvosnál végezteted a mûtétet. Nekem még nincs megcsináltatva a mellem, de én is tervezem a jövõben. Amúgy javaslom a hoxa mellplasztika fórumot, ott rengeteg mellmûtéten átesett hölgy írja le a tapasztalatát, azt, hogy melyik orvosnál voltak, milyen lett a végeredmény (van, hogy képet is feltesznek) stb.
A kérdező hozzászólása: mivel a medemcemhez aranyos a fenekem ha leszivatnam akkor meg lapos seggem lenne. szoval az nem jo. a derekam vékony szerintem jol neznek ki nagy mellel.
Szia! Szerintem ha tényleg boldogabb lennél nagyobb mellekkel és telik rá, akkor igenis csináltasd meg! Aki elítéli, az gondolom elégedett a melleivel. De nem is ezen van a hangsúly, hanem ahogyan elõttem szólóak mondták: sok nõnek önbizalomhiányt és komplexust okoznak a mellei, fõleg a mai világban, ezek mellett az elvárások mellett... Talán az jobb, ha nem mer kimenni a strandra bikiniben, vagy fél levetkõzni a párja elõtt? Nem, ez nem normális, és ha van rá lehetõsége akkor mért ne?
Miért nem szivarod le a fenekedrõl a zsírt? Én csöcsös vagyok (75C kb) és utálom. Kis mell kis fenék sokkal szebb mint a nagy csöcs-nagy segg.
A kérdező hozzászólása: gyerekkorom ota komplexusom van a nagy fenék kis mell arány miatt. sokszor bántottak is miatta. más pasi is szóvá tette már.én is látom. de ugy formára nem rossz a mellem ha kisfenekü lennék talán nem zavarna ugy. a mütétet én mondtam a férjemnek nem ö találta ki. amugy azt mondta hogy szerinte ugy jo vagyok egészében kár lenne hozzányulni de sztem csak a pénz miatt mondta. meg kiugrattam a nyulat a bokorbol mondom megcsináltatnám a számat stb (nem akarom csak a reakcioja érdekelt, a szám tényleg szép) és felcsattant ki volt akadva hogy ahhoz aztán nem engedi hogy hozzányulassak mert az milyen tökéletes..nos ebböl is tudtam hogy örülne a szilikonos cicnek és utána arrol beszélt milyen lenne azokat megfogni. és azt mondta ugy is tetszenék neki és láttam hogy felcsillant a szeme...
A kérdező hozzászólása: hát igen elvett feleségül de sokszor hallom hogy picit nagyobbnak gondoltam a melled mikor meg randiztunk, meg jó a melled abban a felnyomos melltartoban..., meg a feneked jobb mert azon van mit fogni
Az a gond, hogy a te esetedben is elsõsorban a partnered miatt csináltatnád. Az meg úgy nem túl jó. Szerintem is próbáld meg szembesíteni az õ hibáival. Persze ez nem járható út, ha egy adonisszal vagy együtt, de erre kicsi az esély...

Szerintetek nem olyan mintha ez a cica beszélni szeretne?

emberi nyelven. :)

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
A kérdező hozzászólása: Ilyesmire gondolok : http://www.youtube.com/watch?v=SWmNSJzUi2Y :D
Szerintem ez csak a modern technika.
Szerintem nem olyan, mintha beszélni szeretne, õk egyszerûen így nyávognak. 2.: ez nem modern technika, ezek világhírû videók, nem fake. Nem utolsósorban a szomszédunk macskája is ilyen "beszélõs", sokszor kiszökik a lépcsõházba és pontosan úgy hangzik, mint a 2. videóból az elsõ macska. Vannak ilyenek, ennyi.
Szerintem sem olyan, mint az emberi nyelv, de tuti eredeti. Nekem is van cicám és szokott hasonlóan dumálni. És ezekre a hangokra extrán felfigyelnek ilyenkor, ha nem lenne igazi, akkor õk sem figyelnék ennyire ezt a hangot. Én ezért is imádom õket, annyira kis idétlenek tudnak lenni, kár, hogy nem értem mit mondanak, pedig jó lenne. Cukik ezek a dumás cicák is.

A kóbor kandúrok folyton megverik az én kandúr cicámat, mivel tarthatnám őket távol? Bántani nem szeretném őket.

3-4 idősebb kandúr rendszerint megveri az én egy éves fiú cicámat. Félek, hogy elüldözik.

Legjobb válasz: Mi ezért ivartalanítottuk.

Mi ezért ivartalanítottuk.
Ivartalaníttasd. Sokkal nagyobb baj is történne, mert a kandúrok simán élet-halál harcot vívnak 1 nõstényért. Néha itt is olvasni sztorikat, hogy fél szemmel, vagy kilátszó bordával ment haza a macska. Az ivartalanítással kétszeresére nõ a várható életkora és megkíméled õt a verekedéstõl (na meg a pénztárcádat egy sor gyógykezeléstõl, ha komolyabb baja lesz egy verekedéstõl)
Szerintem meg ne engedd ki, mert ilyen verekedések során kap macsaka aids-t, és rövid úton elpusztul...
mit jelent, hogy az õ érdekében?
A kérdező hozzászólása: Azt h rosszul érzem magam hogyha nem adhatom meg neki a maximumot. Kaja meg egyebek.
szerintem nem az tesz boldoggá egy cicát, hogy milyen jó tápot eszik. nálunk pl mindig anya egy csomó nyalánkságot ad a cicámnak, én csak tápot adok neki, mégis imád, együtt alszunk :) meg sokszor meglepõdök, hogy a virslit, sonkát rántott husit nem eszi meg, de különféle gusztustalanságokat (csirkebelsõség) meg imád. szerintem ne add el, hanem szeresd :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!