Találatok a következő kifejezésre: Nem szereti pasim ha (172 db)

Normális ha 15 évesen nem szeretnék pasit és nem szeretnék lefeküdni senkivel? (bővebben lent)

Már majdnem minden barátnőmnek volt fiúja (többis mint 1-2) és már vagy túl vannak a szexen vagy nagyon akarják és hamarosan túl is lesznek rajta..igaz ők egy évvel idősebbek de ez szerintem nem jelent semmit...szóval normális, hogy én még nem szeretnék lefeküdni senkivel? Még olyan igazi barátom nem volt, szeretek jóban lenni a fiúkkal, meg van akinek tetszem, de én egyenlőre nem akarok komolyabbat...

Legjobb válasz: teljesen normális,még nagyon ráérsz!

Ez a "minél korábban veszíted el a szüzességed, annál menõbb vagy" dolog nem tudom miért lett mostanában a kislányoknál olyan nagy divat, de szerintem nem csak nem helyénvaló, hanem kifejezetten káros is lehet. Az embernek vannak életszakaszai és azokhoz köthetõ tevékenységek. Ez a rendszer totál fel tud borulni akkor, ha egy lány mondjuk már 14-15 évesen szexel. Az ilyen lányok nem csak kiégnek 18 éves korukra - mivel nagyon valószínû, hogy az igaz szerelmet csak késõbb, 18-20 évesen találják meg - mire mire arra kerülne a sor, hogy lefeküdjön valakivel, aki tényleg a szerelme, addigra a szex csak hétköznapi dolog lesz, ami nagy újdonságot, különlegességet nem fog jelenteni a lánynak. Nem azt mondom, hogy nem szabad szexelni, csakis az igazival, csak azt, hogy ha az ember túl korán kezdi, akkor könnyebben elveszítheti a dolog varázsát. A másik dolog, amit már az elõbb említettem: az emberek életszakaszai. Van kisgyerekkor, iskoláskor, kamaszkor stb. stb. Aki 14-15 (de akár 16-17 évesen) már szexel az átugorja a gyerekkort és kissé a kamaszkort is. Ez késõbb hiányozni fog az életébõl, és felnõttként visszagondolva úgy érezheti, hogy számára kimaradtak évek és a velük járó élmények. Az intim dolgokkal való menõzés pedig primitív és gyerekes dolog, mint ahogy az is, hogy divatból, vagy akár csak dacból ilyen fiatalon szexelni. Szóval, kedves kérdezõ, az, hogy még nem vágysz a szexre nem kislányos vagy furcsa gondolkodás, sõt, éppen emiatt vagy érettebb a társaidnál! (azért az ártatlan diákszerelem, az jó dolog, de, ha nem vágysz rá, erõltetni semmit sem szabad) 22L
Az lenne a normális, ahogy te gondolkozol. Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled, hanem amikor megértél rá. Akár 18-20 évesen is bõven ráérsz, nyugi.
Van ilyen... (De attól még nem kell elítélni, akinek vannak ilyen jellegû vágyai, esetleg meg is valósítja... Nem a kérdezõre gondolok konkrétan, csak errefelé ez nagyon divat...)
teljesen normális, még nagyon ráérsz!
Persze, hogy normális, én is így voltam vele ebben a korban, és voltak lányok, akik lenéztek emiatt, de nem foglalkoztam vele, és hát megérte! :) Inkább várj, a saját tempódban haladj a dolgokkal, ne a környezetednek akarj megfelelni.
"Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled" Komolyan van, aki azért szexel, mert xy elvárja tõle? (tõlem aztán senki nem várta el soha, én éreztem rá késztetést:-))
Nyugi, nincs semmi gond! De vigyázzál, mert elkaplak a lakodalomba!!!
nem, igen.
Teljesen normális. Amúgy az az egy év, majd meglátod, rengeteget jelent. 15 évesen én sem akartam semmi ilyesmit, 16 évesen majd meghaltam, hogy pasizhassak. Ilyenkor gyorsan fejlõdik az ember.
ja
Teljesen normális. Egyébként a szex más formája sem foglalkoztat? PL.: maszturbálás, tények stb?
Még akár 5 évet is ráérsz ezzel az egésszel. Én sem értem, mi ez mostanában, valami verseny?
szia. bõven ráérsz még és nem kell másokat utánoznod az õ dolguk. olyannal feküdj le akit tényleg szeretsz. én 14 évesen vesztettem el .most 17 éves vagyok és nem bántam így vissza gondolva és a varázs sem szûnt meg . 2 éve komoly kapcsolatban vagyok egy másik férfival

A pasik nem szeretik azt, ha egy nő túl nőies? (lent)

Ezt most arra értem, ha pl. sz?ke a csaj haja, imádja a rózsaszínt, meg a hello kitty-t, és a fodrászat, m?köröm, szép ruhák, ilyesmik érdeklik, és képtelen pl. a forma1 iránt érdekl?dni, ilyesmi:D...szal nagyon csajos, de nem hisztis, v. kényesked?.

Legjobb válasz: Az ilyesfajta nõ nem a nõiesség, henem a divatmajom benoymását kelti. Megkérdezheted, hogy miért? Egyszerû: amiket itt leírtál, azok nagy részét sok lány csinálja, akik úgymond nõiesnek gondolja magát. Ettõl pedig egy divathullámá válik az egész. Vagyis, ha egy nõ ilyen, akkor azt a benyomást teszi a férfiakra: na, ez is csak divatból olyan, amilyen, nem azért, mert nõies akar lenni. Érted?

Az ilyesfajta nõ nem a nõiesség, henem a divatmajom benoymását kelti. Megkérdezheted, hogy miért? Egyszerû: amiket itt leírtál, azok nagy részét sok lány csinálja, akik úgymond nõiesnek gondolja magát. Ettõl pedig egy divathullámá válik az egész. Vagyis, ha egy nõ ilyen, akkor azt a benyomást teszi a férfiakra: na, ez is csak divatból olyan, amilyen, nem azért, mert nõies akar lenni. Érted?
Ne keverjük a dolgokat egymással összeele. Annak amit leírtál, annak a fele nem nõies, hanem gyerekes. Ha gyerek vagy még, akkor ez nem gond, de ha már nem, akkor nõies legyél, ne pedig gyerekes.
A barbi sem nõies, a cumi sem, és a csörgõ sem. Nõies a szép, mértéktartó igényes ruci, és a normális észjárás, és elsõsorban a viselkedés tesz nõiessé. Egy igazi nõ meztelenül is nõ (sõt) a sivatag közepén is az, minden kacat nélkül...
Szerintem a nõiesség a kisugárzásnál kezdõdik, a ruhák csak rádobnak az égészere egy pluszt. Egy igazi nõre ráadhatsz egy krumplis zsákot, akkor is nõies marad. Olyan szánalmas, hogy sokan azt gondolják, hogy magukra kapnak egy miniszoknyát és egy magassarkút és attól lesznek nõiesek... Én például mindig lapos talpút hordok és nem majmolom az aktuális divatot, nincs mûkörmöm (sõt, rövidek a körmeim, de legalább az enyémek), és a hajam sem sejmes és csillogó (raszta vagyok)mégsem jutna eszébe rólam senkinek, hogy nem vagyok nõies, mert ez nem a külsõségeken múlik. L/23
Ez nem nõiesség, hanem felszínesség. Sokkal többet foglalkozik a külsõségekkel, mint amennyit kellene, már másnak nem is jut esetleg hely az agyában. Nem feltétlenül a Forma 1 hiányzik onnan a legjobban :)
A nõiesség nem a bõröd felett van, hanem fejben, viselkedésben, stb. A rózsaszín hellókitti, meg a mûköröm nem nõies, hanem plázaribis. Teljesen komolytalan, áligényes lányok ismertetõjelei. A Forma1 és a fiús dolgok nem kedvelése sem tesz nõiessé. Ez a felfogás kicsit el van tévedve...
Tudod mi a nõies? Az én koromban(16) a barátnõm. Fél évvel idõsebb nálam. Szünetben nem azt csinálja mint a többi hogy vinnyog, röhög meg ordibál hogy g.ci . Nem rózsaszín ruhája van , hanem sima farmer és póló.. nem kell túlzásba vinni.. Gyönyörû arca van. Ha azt mondom neki, hogy szép vagy a válasz: ugyan de hogy.. Pedig nagyon sokan megfordulnak utána...Nem barbibaba 65 kilós és kb 175 centi.. tökéletes .. a SZÁMOMRA!
Amit leírtál, az nem nõiesség, hanem hülye p.csaság.
A kérdező hozzászólása: én is raszta voltam...am. csak kíváncsi voltam, tetszenek-e az ilyen csajok. Nem azokra gondoltam, akik rihegnek-röhögnek, meg nyafognak, ha letörik a körmük, hanem arra, ha valakinek ilyen rózsaszínos stílusa van, meg érdekli a külseje, de én nem a plázar*bikre gondoltam, hanem azokra, akik inkább fõzöcskélnek 1 focimeccs nézés helyett, meg igen, vásárolgatni is szeretnek :D...mert egyik barátnõm ilyen, és külsõre azt gondolnád, h divatsznob, de különben nem.
Nincs olyan , hogy valaki "túl" nõies!
Szia! Az elsõ válaszolóval értek egyet. 16/L
10:53 ejj bameg ruci....RUHA EMBER NEM ruci....s még te osztod az észt a divatról....
en szeretem
hát, az a helyzet, hogy egy meglehetõsen buta kérdésre nagyon okos válaszokat kaptál amiket remélem lesz türelmed végigolvasni, és elgondolkozni rajta. hány éves vagy , esetleg megkérdezhetem? 12-15közé saccollak, de lehet hogy tévedek. ugyan azt tudom mondani amit eddig is mondta. a "nõiesség" az nem attól függ, hogy szõke-e valaki, szeret e fodrászhoz járni, vagy mûkörmöt viselni vagy sem. nõies lehet egy lány megjelenése, viselkedése, mozdulatai, beszéde és még sok minden más(öltözködése is természetesen), de mondjuk ha már te hoztad szóba a (helókittis felszerelések nem tartoznak a nõies elemek közé, sokkal inkább a kislányos, vagy a plázap×csások közé). lehetsz nõies akár (ahogy elõbb írták) raszta hajjal, farmerban, pólóban is, lapos talpú cipõben, kevésbé divatos ruhában, és igen akár rózsaszínben, szõke hajjal, mûkörömmel, (helókittis táskával ha már neked az a kedvenced). de még egyszer mondom, nem ettõl leszel nõies, hanem a kisugárzásodtól, és amiket elõbb már részleteztem. remélem segítettünk .szép napot
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.e-baby.hu/imag.. amiert meg nem erdeklodik f1 vagy foci irant attol meg lehet valaki noies, amiket te leirtal az mar tulzas, azok a hisztis kenyes gyerekes lanyok, te meg olyan nore gondolsz aki a kepen van, nem oltozik fel ugy mint egy tini, hanem valami egyszeru ruhakba belebulyik, nem sminkeli ki magat annyira hogy ne lehessen raismerni, nem viselkedik gyerekesen
dehogynem szeretik, én szeretem
De.
11. Nem is vettem észre, de így utólag visszaolvasva nagyon vicces. :D :)
Jesszus de elütüttem a 2. mondatot, bocsi javítom; én is mozgok, heti 3 edzés...
Azért nem mindegy, mit értesz aktív sport alatt. Én is motgok geti 3 edzés meg önszorgalomból még kocogok, hetente eljárok teniszezni, de nem mondanám magam sportolónak. Volt sportoló pasim és egytem mellett tényleg kicsit nehéz volt, hogy a 3. helyre szorultam de én anno vállaltam. Megértem azokat akik azt mondják, hogy ne menjen az együtt töltött idõ kárára. És lehet ami neked aktív sport az másnak már fanatizmus és fordítva.
Szerintem csak már túl flegmák. Unalmas nekik minden...szánalmas sokuk.
hát sport után jön a punnyadás meg a bulizás:D
Egyes lányok miért nem szeretik, ha egy pasi aktívan sportol? <- Ez így nem általánosítás. Akik nem szeretik, szerintem azért nem, mert aktív sport mellett nem jut idõ a másikra, legalábbis annyi, amennyit a másik önzõségében elvár.
en imaaadom :D eddig csak sportolo pasiaim voltak, inkabb sportoljon vki mint h punnyadjon v bulizzon egesz nap..:@
szeretni szeretik, de már nem vágják magukat hanyat. no meg õszintén, nem olyan nagy dolog ez.
Dehogynem
Hogyne szeretnénk.
De, szeretjük.
Legalább feldobtam valaki napját :D akkor megérte véletlenül elütni.

Lányok miért nem szeretik nézni ha egy pasi maszturbál?

Legjobb válasz: Huuu én imádom!Engem felizgat. Lehet kivétel vagyok ezzel!

Huuu én imádom!Engem felizgat. Lehet kivétel vagyok ezzel!
Szerintem azért, mert ennyi erõvel õt is kielégíthetnéd.. :D vagy nem tudom.
2es, van akinek a duci, szõrös a kedvence. Tudom, mert az vagyok, és szinte mindíg van csajom... Na jó, annyira duci nem vagyok...csak egy kicsit. A kérdésre válaszolva, nem szeretik, mindíg közbe avatkoznak. Vagy segítenek, vagy át alakítják szexeléssé, vagy szólnak, hogy ott vannak. Kivéve a vebkamos csajok, õk szeretik nézni.
Sztem pazarlásnak gondolják...
Mert undorító... na jó, néha vicces, de inkább undi. Minden, csak nem erotikus, vonzó és szexi.
Szeretik nézni, csak nem mindegy, hogy ki a pasi. Ha mondjuk a barátjuk az, azt nem nézik, hanem csinálják neki. Ha egy idegen jó pasi, azt szeretik. De mondjuk egy szõrös, duci ápoltatlan pasira hadd ne izguljanak már be..
azért mert akkor mi nõk kimaradunk az élvezetbõl :) minek nézzem, hogy elégíti ki magát, ha én is kielégíthetem :) gondolom egy férfinak is jobb ha egy nõ elégíti ki, és nem csak ott nézi tétlenül :)
Volt valaki, aki kérte, hogy mutassam meg neki! Utána azt mondta, sokat vesztenek azok a nõk, akiknek a férje vagy a barátja nem mutatja meg.
Igen, egy ideig szexi nézni, de ne úgy fejezze be, ha már ott vagyok... Mert ha már ott vagyok, akkor inkább én csinálom neki, és akkor már kölcsönös lesz az élvezet ;)
az én párom kifejezetten szereti nézni, ha csinálom....felizgatja
2! ezt mindenki döntse el, amúgy jó a szõrös, nem gyerekes, ja és vékony sem legyen, szóval mindenkinek más az ízlése miért ne lenne jó nézni, közben szemben a csaj is masztizik, tök jó N
Bocsánat! Az 5-ös válaszolónak címeztem és a 2-es voltam! Huuu most nagyon szõkének tûnök... :)
Kedves 6-os! Összetévesztesz az 1-es válaszolóval. És maximálisan egyetértek veled. Szeretünk beleavatkozni a végén. :)
Attól függ, ki az a hím, aki éppen elvan magával. Egy tök random webkamerás majmot nem szívesen néznék meg, verik az ilyenek még akkor is, ha a nézõjük egy hetvenéves öregember. Viszont ha pornóban támasztja fel egy színész a lelkesedését aktus elõtt, vagy után, azzal nincs problémám, feltéve ha még tetszik is az eljátszott karakter. Akik közterületen, vagy tömegközlekedési eszközön reszelik a répát, azokat meg ösztönlénynek tartom, nem tudom õket komolyan venni, ugyanis azt sem bírják megvárni, hogy hazaérjenek, azt' a kényelmes, biztonságos kuckójukban legyenek egyedül...

Miért nem szeretitek csajok ha egy pasi megdug egy éjszaka alatt és utánna továbbáll? XD

végül is ett?l még nem volnátok ribancok csak kielégitenétek a vágyaitokat mit kell sz*rozni állatok vagyunk nem??:D

Legjobb válasz: mert egy dugás nem elég azé

mert egy dugás nem elég azé
hát te lehet, hogy állat vagy...
helyzettõl függ.. ha nem ígérsz többet a csajnak és elmondod neki akk vagy korrekt, am midigis taszítottak ezek a balfszok mint amilyen te lehetsz
Mert ilyen csak az csinál, akinek farka van, és semmi egyéb köze nincs a "férfi" szóhoz. Nézd meg a szótárban mit jelent. Bár neked fölösleges... Neked tetszene ha én pl eltörném az ujjadat? Csak kielégítem a szadista vágyaimat, neked meg úgyis összeforr, nem? :)
ilyen kérdést ember nem tesz fel, kedves állat.
Magad nevében beszélj, lehet te állat vagy, de más nem feltétlenül.
nem véletlenül van 2x.
ilyen kérdést ember nem tesz fel, kedves állat.
nem 13-14 évesek sztem az itt válaszolók és nem ribancok szal elõbb olvasd át az összes bejegyzést és aztán komizz.. csodálkozol h egy ien kérdésre hõdörögnek a nõk? kb az egójukat sérti, ha vki így kihasználja õket(ez arra az esetre értendõ ha a pasi kábítja a csajt aztán másnap reggel kidobja a paplannal együtt, a másik fair eset sztemis rendben van)te mit tennél ha a férfi egódat sértõ kérdést tenne fel egy csaj, sztem ugyanezt... nézzetek már magatokba 18L
De sok képzett pszichológus van itt! Mert gondolom az a sok 13-14 éves kis ribanc színtiszta, mindent elsöprõ szerelembõl mászik rá náluk sokkal idõsebb srácokra és azért szopják le õket a parkolóban, mert ez nekik annyira, de annyira rossz.
hát ha 1 pasi dugna meg téged 1 éjszaka alatt akkor gondolom megértenéd 1.Szerintem se a pasinak se a csajnak nem tart 1 egész éjszakán át a "dugás" 2.Szerintem 1 csajt se zavar ha téged valaki megdug 1 éjszaka alatt mert gondolom ezt akartad kérdezni hogy téged mért nem dugnak a pasik... 3.A legtöbb pasinak miután orgazmusa volt és már vége az aktusnak...Akkor le szokott lankadni nekik... Érdekel még valami?Kérdez bátran válaszolok
Tõlem aztán megdughat téged egy éjszaka alatt, és aztán tovább állhat. :D ((Figyelj az igékre legközelebb)) Amúgy pedig: mert a nõk ->többségének<- a szex mellett másra is szüksége van.
Tényleg a válasz érdekel, kérdezõ? Akkor jó, ha tudod: azért, mert régen ahhoz, hogy az embergyerek életben maradjon, a férfinak legalább 10-15 évig ott kellett maradnia a megtermékenyített nõ mellett, és védeni + etetni mindkettõjüket. Az a nõ, amelyik nem volt képes a farokkal ellátott majmok közül kiválasztani azt a férfit, aki ezt így gondolta - simán meghalt a gyerekével együtt. Tehát te olyan férfiak utóda vagy, akik OTT MARADTAK a nõ mellett. Ha te nem ilyen vagy, akkor selejt vagy.
A kérdező hozzászólása: szerintem ennek igen is van értelme csak áthatol azon a határon amit már nem szivesen vállaltok fel
Mi vagyunk udvari bolondok? Mégis te teszel fel ilyen eszement értelmettlen kérdéseket.
Mert a férjem nemcsak a pasi fejét rúgná le, hanem az enyémet is. :)
A kérdező hozzászólása: ti igazi procedurális hormonzavaros udvari bolondoknak valók vagytokXDértelmezzétek a kérdést!!!min3x olvasás ehhez nem kell egyetem!:D
ne minden nõ nevében beszéljmár...úristen
Rossz élményeid lehetnek.Igenis szeretik az ilyet.
bár kicsit nárcisztikus a kérdezõ...
szerintem ez egy jó kérdés és már meg is válaszolta a 2.
úúúristen te barom álllaaaaaattt, a válaszodból kiderült, h PONT NEKED nem szabadna beszélned pszichológiai dolgokról, Freud valszeg nem úgy értette, h akkor ezentúl csak szexelj orrba szájba, mert úgyis "állatok" vagyunk...ha lenne agyad, talán tudnád nem csak ez van a világon, attólmég h egy fontos alkotórésze a dolgoknak
ha tanulnál pszichológiát, akkor tudhatnád, hogy az agresszió sem betegség. ha tanultál volna biológiát, akkor azt is tudnád, hogy az agresszió és a szexközpont elvileg az agy egyazon területén van. és ha már állatnak tartod magad, igen tenyérbemászó gyökérnek tûnsz, és az állatvilágban vagy az erõsebb, vagy az okosabb gyõz. mivel nem illik az utóbbi rád, és attól tartok, az elõbbi sem, ezért tégy a társadalomnak egy jófajta szívsséget: likvidáld magad.
A kérdező hozzászólása: jól van már nem okoskodjálXD az életet élvezni kell!
A kérdező hozzászólása: Freud is megmondta az embereknek egy vágyuk van a SZEX csak valaki leplezi de potyára mert egyszer ugyis kijön:D csak álltatják az emberek magukat elfojtják a vágyakat és itt nem a szadizmusról van szó mert az betegség:D olvass pszichológiát te mamut fogász:D
amúgy tuti szûz a kérdezõ:D

Mit lehet tenni egy ilyen pasival? Szakítani nem szeretnék, csak ha nagyon muszály.

Szóval: a barátommal hétvégenként szoktunk találkozni. Ilyenkor ott alszom nála. Már 2 esetben magamra hagyott ott nála, mert mennie ,,kellett" a haverokhoz. Szívni szoktak. Az engem nem érdekel, ha néha beszív, de azért ne legyen rendszeres. Az a gond, hogy én mindig alig várom a talikat, és elmegyünk hozzájuk, szeretnék beszélgetni, ellenni vele, erre bejelenti, el kell mennie, majd siet. Kb. 1-1,5 óra múlva jön vissza. Ráadásul bódult állapotban, vigyorogva, és ha valami olya teszek vagy mondok ami neki nem tetszik, lehurrog. Olyankor nem kedves, nem figyelmes, mintha nem is a barátn?je lennék. Egyszer, féléve már szakítottam vele a haverok és a szívás miatt, aztán jött 1 hónap múlva, béküljünk ki, mert hiányzom neki, rájött. Aztán eddig tényleg tök normális volt, éreztem, hogy szeret, a haverok pedig ejtve voltak. (Most nem a régi társaság miatt hanyagol, hanem újak miatt.) Mit tegyek? Tudom, hogy szeret, amúgy jól megvagyunk, csak ez a bibi... Mit tegyek? Arra gondoltam, ha megint magamra hagy, nem alszok vele, hanem átmegyek másik szobába. Vagy ha elis megy, mondjam kedvesen hogy ne menj, vagy ha mész is, tényleg siess van valami meglepim (akármi) ami neki tuti tetszene? Hogyan vezessem rá a jó útra? Ha felhozom a témát mérges, hogy mit szólok bele. Ezért nem is akarok hárpiáskodni tudom nem lenne az, de ? annak venné. Valami ultimátum? Vagy most ha azt mondom ha nem hagyja abba egyb?l zsarolásnak veszi. Ismerem. Mit tegyek? Segítsetek! Kérlek ne azt írjátok ,,nem járnék ilyen füves pasival", meg hogy szakítsak stb. KÖSZÖNÖM.

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Számomra nem kérdéses :LAPÁTRA VELE!!!!!!

Hány évesek vagytok? Számomra nem kérdéses :LAPÁTRA VELE!!!!!!
Hallod ne hagyd magad! Nekem ugyanez volt csak nem füvezni ment hanem bulizni. Törd be a srácot. Nekem sikerült már nem jár el a haverjaival és 7 éve már együtt vagyunk.
Tudod mikor anno megismerkedtem egy lánnyal szórakozóhelyen és megtudta, hogy füvezek meg egyéb.., rögtön mondta:hogy velem nem kezd, mert az elözõ barátja is drogos volt.., és inkább bele se vágjunk!Ennyit errõl a drog témáról.., ha van egy csepp eszed, otthagyod.., és kersel egy normális srácot, mert igy MINDIG te leszel az utolsó a szemébe.., elsõ a haverok és a drog!Én tudom mert én is csináltam, tapasztalatból beszélek, és sokat vesztettem a drog miatt, többek között az elöbbi esetemben a leányzót is!Inkább szállj ki vagy szivjál vele együtt, mást nem tudok javasolni!
lehet h szeret, de a drogot jobban ;)
Ész osztàs? Hàt hallod ràd fér. Ha eddig newm mondott le érted a drogrol, ezek utàn fog?
Drogossal egy percet se lennék együtt.Kell ez neked?
Ne járj szenvedélybetegekkel. Tönkre fogják tenni az életed.
Elismerésem, hogy ennyire megakarod tartani ezt a kapcsolatot, legalább te próbálsz harcolni érte! Lehet meg kellene próbálni azt, hogy nem mész hozzá egy hétvégén, mellékesen megjegyezve, hogy úgy se fog törõdni veled. Egyébként miért nem hívod többször hozzád aludni? Akkor már csak nem lép le, hogy bocs hívtak a haverok... Ha mégis akkor légy határozott, mondd, hogy akkor vissza se jöjjön már este! Bánj vele keményebben, ha érzi, hogy úgyis mindent megtehet akkor meg is fogja tenni... Kell egy kis bünti neki! Az a meglepis dolog is jó ötlet! Vagy amikor hívják a haverok próbáld elcsábítani, vesd be magad, teperd le, kényeztesd, izgasd fel, hogy csak veled legyen elfoglalva még pár óráig!:P Hátha elfelejti a buta haverokat! :) Egyébként nekem is volt egy füves barátom, õt is mindig hívták a haverok, amikor velem volt, hogy menjen már... Látta, hogy bánt a dolog, de mégis ment... Szerencsére én idõben kiszálltam a kapcsolatból, megismerkedtem mással, akivel 2 éve jól mûködik minden. Sokkal jobb vele. A volt barátom sírva könyörgött, hogy ne hagyjam el, megváltozik, de nem hatott már meg! Ha sokáig így folytatódik a kapcsolatotok és nem változik semmi, akkor lehet el kellene gondolkodnod, hogy biztos vele szeretnél maradni? 23 éves pasinak már érettebben kellene gondolkodni, más elképzelése kellene hogy legyen az életrõl. Nem gyerek már! Na és te sem vagy az már, hogy csak úgy menjenek az évek a "semmire".
Nem gúnyolódok, egyébként én irtam a 18:42-es drogos példáimat, csak Te nem értesz itt semelyik válaszból mert elborit a rózsaszin köd!
Sztem te ehhez kevés vagy, mármint egy barátnõ sem tehet semmit. Neki kell akarnia, belülrõl kell, hogy jöjjön a szándék! És ha választásra kerül a sor, akkor is a drogot fogja választani, ha még titokban is tartja.
Szerintem hagyjátok majd mikor elmúlik a "rózsaszín köd" rájön õ is, hogy egy csomó felesleges idõt töltött egy ilyen senkiházival! Nekem az a véleményem, hogy ha szeret akkor veled van vagy magával visz!!!
A kérdező hozzászólása: 19:19: köszönöm szépen! Látom te jobban megértesz! Persze, ha ez nem fog változni szakítok! Nem akarok még hosszú hónapokig, évekig így együtt lenni vele! Nem vagyok mazoista, csak próbálok menteni amíg lehet, van remény! Utolsónak: szokott engem is hívni, szinte mindig. De nekem nincs kedvem menni.
Vagy állitsd döntési helyzet elé, ha ilyen szitu adódik, h. hivják a haverok..!Mond azt neki, hogy:" Vagy én vagy a drog és a haverok.." Ha az utóbbit választja akkor meg azt vágd a szemébe, hogy"Akkor most láttál utoljára!!!" és tipli!Akkor jönne rá , hogy kit veszitett el a drog miatt ha elhagynád...
én voltam ugyanebben a helyzetben. szerintem ez miatt ne szakíts vele. de õ "ilyen", nem tudod megváltoztatni. fel a fejjel, nincs remény. :)
Ne akard megmenteni, ez a pasi nem fog megváltozni. Te mindig csak a második leszel nála a rangsorban. Felesleges még több idõt, energiát pazarolnod erre a kapcsolatra, amely csak neked fontos, neki nem.
Szerintem ilyen emberrel nem érdemes leállni, mert tönkretesz emberileg és az érzéseiddel sem törõdik. Akkor is ha most nehéz megtenned, jobb ha most szakítasz vele, mintha még x évig húznád.
Sehogy nem lehet rávezetni. Én jártam ilyennel kidobtam a fenébe, mert elõször ígérgetett a végén meg még neki állt feljebb, hogy engem zavar, hogy vagy be van bszva vagy be van szívva, mert nehogy már minden jóról lemondjon.
Sokan elmondták már elõttem a lényegét, amit én is akarok, de én a saját példámon keresztül teszem. Amikor annyi idõs vooltam, mint te, nekem is füves pasim volt. Eleinte nem zavart, sokszor együtt is szívtunk, de aztán nekem elegem lett ebbõl (kinõttem belõle szerintem), õ viszont egyre mélyebbre sûllyedt. Minden nap szívott, elsõk voltak a haverok, persze azok is kivétel nélkül füveztek. A végére már nem is tudott normálisan gondolkozni, bármit mondtam, annyi volt csak a válasz: nem értem, mi a problémád. Adtam én is ultimátumot, hogy legalább akkor aznap ne szívjon, mikor találkozunk. Arra már nem emlékszem, hogy meddig sikerült ezt tartania, de végül beszívva jött elém egy nap. Nem sokkal késõbb elegem lett és kiraktam. Õ nem tartotta gondnak a füvezést, és nem értette, hogy nekem mi a bajom ezzel. Amit ebbõl ki akarok hozni az az, hogy nem fogsz tudni változtatni a helyzeten. Ez kb olyan, mint egy alkoholistánál: amíg õ nem akar változtatni, addig senki és semmi nem fogja õt rávenni erre! Fenygetõzhetsz, sírhatsz, adhatsz ultimátumot, sírhatsz... ideig-óráig talán mûködhet. De egy biztos: ebben a "versenyben" te a vesztes vagy. Sajnálom.
Én hozzátennék még valamit a teljes igazság kedvéért. Igen, hallhatsz olyan esetekrõl, amikor valaki megváltozott egy nõ mellett ilyen téren. DE! Ennek nem a nõ az oka, hanem hogy õ is belátta, hogy ez nem jó, érezte, hogy ez nem mehet tovább, és a barátnõ csak segít ebben. de nem miatta változik meg, csakis kizárólag maga miatt. Aki enm látja be, hogy ez az életmód nem jó, illetve nem tudj, hogy mi benne a rossz, az csak ideig-óráig fog megvátozni.
Te maximum annyit tehetsz, hogy megpróbálod ráébreszteni, hogy ez mennyire nem jó, és miért. Ha nem fogja fel, akkor sajnos a praktikákkal sem fogsz elérni semmit.
Te egy nagyon buta lány lehetsz ha ilyen pasival vagy együtt. Észosztást nem kérsz? 21 évesen még van lehetõséged jobb mederbe terelni az életed. Késõbb már nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, azért gúnyolódni nem kéne. Még te is kerülhetsz ilyen helyztbe, ami nagyon nehéz, ha szereted az illetõt...
Akkor kivánunk sok kitartást a batárodhoz, hogy szokjon le a drogról, hátha sikerül...!Ha meg nem igy jártál!:P
A kérdező hozzászólása: Kösz. Csak tudod, több mint 2 év után, szerelmesen ezt nem könnyû ám megtenni! Ezért írtam a kérdést, kedves válaszoló! én 21 õ 23
A kérdező hozzászólása: Basszus, odaírtam hogy nem észosztást kérek hogy kivel járjak meg kivel ne! Mások véleménye alapján (fõleg iedegenek) nem fogok szakítani! Abban kértem tanácsot hogy hogyan vezessem rá hogy megváltozzon, mert szeretem és õ is engem! Én tudom hogy milyen ez a kapcsolat, milyen emlékeim vannak, nem pedig mások!
A kérdező hozzászólása: Na jó, hagyjuk. Nem kell válaszolni senkinek erre a k.urva kérdésre.
Nem fog sikerülni neki, mert a drog erõsebb ezt fogd fel!!!Ha még nem próbáltad nem tudod..
A kérdező hozzászólása: De hogy , , törjem be"? Segíts! :S
18:42-esnek irtam!
Készülj az ottalvásra úgy, mintha pár percre ugranál be, de feltûnõen. Mondd, hogy úgyis csak ennyi idõre fogod õt látni.
Nem fogod tudni. Sehogy. Nem azért írom, mert nem tudok válaszolni erre a k*rva kérdésre. Én is írtam ki ilyen kérdéseket erre az oldalra, talán meg is találod még õket. Füves volt a pasim. Ugyanígy. Tisztában vagyok vele, hogy szeretett, amennyire tõle telt, de sosem lehettem én az elsõ, a fû mindig fontosabb volt. Én próbáltam észérvekkel meggyõzni, leülni értelmesen, próbáltam csábítóan, hogy mi az, aminek nem fog ellenállni, próbáltam zsarolni, próbáltam arra rájátszani, hogy szeret és nem teheti ezt velem. MInden megpróbáltam. Minden pici lehetõségbe belekapaszkodtam. Nem mondom, néha sikerült. Elértem, hogy jobb lett. Pár napig. Vagy egy hétig. Aztán kezdõdött elõröl. Évekig ment ez. Sokszor szakítottunk, majd újra kibékültünk, mert láttam, hogy szenved nélkülem. Nem igaz, hogy nem szeretett. Nem. Aki ezt mondja, hazudik. Szeretett, nagyon is. De ezt nem lehet csinálni. Ha csak nem szívsz te is, bele fogsz õrülni.
És ezt nem azért írtam, mert "osztom az észt". De attól még, hogy neked nem tetszik, egyszerûen nem tudsz mit csinálni.
Szia! Tudod, én jártam egy sráccal, aki füvezett.Azt, hogy hogyan bánt el velem, inkább nem részletezem.Tudod, nem fog sikerülni a , , betörés".Nem fog megváltozni.Ha fejre állsz, akkor sem.Alkoholista barátom is volt.Õ sem változott meg, akkor sem, ha fejen álltam.Gondolkodj el, megéri-e Neked ez a kapcsolat.Mielõtt még habzó szájjal ki kérnéd magadnak, közlöm, hogy itt senkit nem hat meg, hogyan rontod el a saját életed.Csak óvni akar mindenki, de úgy látom, Te túl szûk látókörû vagy.Hát egészségedre!
Utolsónak van a legnagyobb igazsága, szemellenzõs vagy, lássuk be!! Nem akarod belátni, hogy nem TE vagy az elsõ számára hanem a fû, ha tetszik ha nem...
A kérdező hozzászólása: De, belátom! Ezért szeretnék ezen változtatni!
Igen. És nagyon szép abban a hitben ringatni magad, hogy szeret és megváltozik vagy bármi. Szeretni szerethet. De sosem leszel elsõ. Aztán azt csinálsz, amit akarsz. Lehet, hogy nem hiszel nekünk, akik már végigcsináltuk. Én sem hallgattam senkire. Azt mondtam, majd nekem sikerül. Hát nem sikerült. De ha gondolod, pazarolj el éveket, törj meg lelkileg, feküdj le minden este sírva, hgy nem tudod elérni. Hát ahogy akarod.
18:42-es vagyok Én tudom hogy milyen a drog mert nem egyfélét próbáltam.Én is voltam így mint a barátod hogy folyton eljártam haverokkal. Engem errõl kitartással leszoktatott a barátom. Rá 1-2 évre meg ugye jött amit már írtam hogy õ járt el bulizni folyton.
A kérdező hozzászólása: Nagyon buta? Te engem egyáltalán nem ismersz, úgyhogy ne mondj ilyeneket, jó? Köszi, kedves.

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, hogy 16évesen még nincs pasid. Ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Nincs szeretethiányom, mert nem csak egy pasi tud szereteni, hanem a család is mega barátok is, ettõl függetlenül szeretnék barátot
Na kb. én is ilyen vagyok 15L és nem szeretek bulikba járni, de még is szeretnék egy pasit..Mondjuk nekem nem az ilyen diszkós emberkék jönnek be..
de jó neked hogy nincs szeretethiányod :D f17
egyáltalán nem ciki
A kérdező hozzászólása: :)
Nem gáz, Sõt!Örülök, végre egy komoly csajszi.Semmit nem kell siettetni, mindennek eljön az ideje.
A kérdező hozzászólása: pár napos*
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) szeretnék pasit, de nem szeretem az ilyen pár kavarásokat...szóval inkább várok
gaz helyett gáz :)
Egyáltalán nem gaz, csak ha te annak érzed. Szerintem nem az.
én sem járok buliba. Nem tudom gáz-e, de ha nincs kedvem minek menjek?

A pasik szeretnek nyalni? Vagy csak "kötelességből" csinálják? Miért van az, h én nem szeretem, ha nyalnak?

Túl szégyenl?s vagyok? Az lehet a baj? Attól nem tud izgatni a dolog? :(

Legjobb válasz: Dehogy csinálják kötelességbõl. SZeretik. Legalábbis a legtöbben, és a párom biztosan. Ugyanúgy ahogy én is szeretem õt orálisan kényeztetni. Szerintem te még nem vagy érett a szexre. Akkor kell csinálni, ha már megbolondulsz annyira akarod. És akkor akarni fogsz mindent.

Dehogy csinálják kötelességbõl. SZeretik. Legalábbis a legtöbben, és a párom biztosan. Ugyanúgy ahogy én is szeretem õt orálisan kényeztetni. Szerintem te még nem vagy érett a szexre. Akkor kell csinálni, ha már megbolondulsz annyira akarod. És akkor akarni fogsz mindent.
Én imádok nyalni...Annál egyszerûen jobb nincs...Ujjazni is szeretek, de a nyalás valahogy nagyon jó...Megõrülök érte, és nem tudom miért...nagyon jó érzés, hogy a csaj tõllem megy el, attól amit csinálok. F17
Valószínû, ha már régóta leszel együtt a pároddal akkor majd lassan eltûnnek az ilyen gátlások nálam is így volt!De már 2 éve együtt vagyunk és gátlások nélkül tusok minden ilyen örömet élvezni!Csak hagy idõt magadnak!
Lehet benne valami, hogy még "éretlen" vagy. És ezt nem lealacsonyítónak vagy ilyesminek szánom. Én 17 voltam, amikor elõször éltem át ilyet, és én sem élveztem, sõt... Valahogy "soknak" éreztem vagy nem tudom, nem volt jó érzés. Nem is erõltettük a dolgot az akkori párommal. De ahogy telt-múlt az idõ, változtak a dolgok, és a végén már én magam kértem, hogy csinálja, és nagyon-nagyon élveztem :) Szóval nyugi, ez még változhat :)
Jah, és itt az éretlent nem úgy értettem, hogy abszolút nem szabad még semmiféle szexuális dologgal foglalkoznod, hanem hogy szép fokozatosan, és az idõ múlásával egyre jobban és jobban fogod élvezni a dolgokat :) elõzõ válaszadó voltam
"Erre is rá kell tanulni" hogyan élvezheted, én megõrülök azért, ahogy a pasim csinálja, fenomenális.Ki kell tapasztalni hogy jó neked, lehet hogy ehhez idõ kell, de utána meghalsz érte.Ahogy én is.
Valaki itt írta, hogy az elsõ nem volt jó élmény neki. Ezzel én is így vagyok. Amikor elõször volt benne részem, leállítottam a srácot, vagy inkább õ állt le magától, mert látta rajtam, hogy nem tudom magam elengedni. Hiába gondoltam azt az eszemmel, meg talán a testemmel is, hogy akarom, a lelkem nem volt kész rá. Azóta annak a kapcsolatnak már vége lett, és nem is nagyon próbálkoztam azóta újra vele. Most fél éve vagyok együtt a Kedvesemmel, tõle már szeretném, csak még nehezen lehet megoldani, mert messzi lakunk egymástól... Szóval szerintem neked is egy kis idõ kell még hozzá. :) De persze lehet, hogy te azon kivételek közé tartozol, akik nem élvezik, akkor sem kell kétségbeesni! :) 22.l.
Én úgy gondolom ha egy férfi nem szeret puncit nyalni, nem fogja kényszerböl kinyalni. az én férjem például imád nyalni, 14-éve boldog házasságban élünk két tündéri csemetével, talán ezért is erõs a szerelmünk mert szájjal is szeretjük ki elégíteni egymást. ez heti több alkalom is, ha nagyon fáradtak vagyunk este munka után , akkor is kényeztetjük egymást... ez kell mind kettõnknek.

Szeretnék pasit, de sajnos senkinek nem kellek nem is próbálkoznak, leszámitva a részeg egyéjszakás kalandra vágyókat ha néha elmegyek bulizni. Járnak más lányok/pasik hasonló cipőben? Vagy van ötlet?

Legjobb válasz: Utolsó vagyok ismét. És te mit gondolsz magadrol, nem tartod magadat elég szépnek, vagy nem vagy magaddal megelégedve olyan szinten, hogy kitárulkozz és azt mutasd a világnak, hogy én is ugyanolyan lány vagyok mint "TI"? Vagy neattán, nem olyan jeleket küldesz ki magadbol véletlenül a környezeted felé, hogy kopj le, vagy, hogy ha megfelelsz annak a mércének amit felállítottam akkor elfogadlak? ---- Ezt általában érzik az emberek ha valaki totál megközelíthetetlennek tûnik, és nem tudnak sehogy odaállni eléd, mert attol tartanak, hogy neked úgysem jó senki sem....

Én is hasonló cipõben járok, csak a férfi oldalról. Ráadásul már 32 vagyok, ezért erõsen elgondolkoztam, hogy be merjek-e írni, de ez van, nincs mit szépíteni rajta. Max. leégetem magam. A kérdés második részére válaszolva, ötlet? Semmi nem jut most eszembe, az ember már annyit próbálkozott és reménykedett. De azért nem adom fel, és Te se tedd!!
Egyszerûen érezd jól magad, akár bulin, akár suliban vagy bárhol...ne folyton akarj szerelmes lenni, csak légy boldog úgy ahogy vagy. És egy idõ után, lesz kisugárzásod, s majd kerül neked is pasi...(én is így vagyok, azért tudom ilyen jól)
Utolsó vagyok ismét. És te mit gondolsz magadrol, nem tartod magadat elég szépnek, vagy nem vagy magaddal megelégedve olyan szinten, hogy kitárulkozz és azt mutasd a világnak, hogy én is ugyanolyan lány vagyok mint "TI"? Vagy neattán, nem olyan jeleket küldesz ki magadbol véletlenül a környezeted felé, hogy kopj le, vagy, hogy ha megfelelsz annak a mércének amit felállítottam akkor elfogadlak? ---- Ezt általában érzik az emberek ha valaki totál megközelíthetetlennek tûnik, és nem tudnak sehogy odaállni eléd, mert attol tartanak, hogy neked úgysem jó senki sem....
Lehet hogy ez a válasz nyersnek és érzéketlennek tûnhet. De lehet hogy nem vagy vonzó, esetleg túlsúlyos vagy, vagy van valami látható testi rendellenességed? Járj olyan helyekre ahova normális pasik járnak, esetleg próbálkozz te, úgyértem ha nem kezdeményeznek, kezdj te ;)
Kérdésedre válaszolva, sokat gondolkoztam rajta, de nincs igazi okom, miért tartok itt. A külsõmmel nincs baj. talán az lehet, hogy nem vagyok vagány, picit szerényebb típus, de ahogy olvasgatom a fórumot, valakinek viszont ez a típus jön be. Szóval nem tudom, lehet, nekem ez van megírva, bár reménykedem, hogy ez nem így van...
Ötletem csak annyi lenne, hogy próbálj meg lazulni, és nem görcsölni ezen a dolgon, és hidd el, akkor fog betoppanni életedbe a nagy õ, amikor nem is számítasz rá. De ne forduljál be, hanem keltsd egy magabiztos nõ benyomását, aki meg van elégedve önmagával, mert a pasik nem szeretik a hisztiseket. 27L
Én is ugyanilyen problémával "küzdök", alapvetõen visszahúzódóbb, csendes típus vagyok, de az utóbbi években nagyon sokat változtam, nyitottabbá váltam új dolgokra és az emberekkel is szívesebben veszem fel a kapcsolatot, mindemellett önmagamat tudom adni. Mégsem változott a dolog, ugyanúgy nem találok senkit, pedig nem csak otthon punnyadok ... ez van, a mai trendi világnézetbe nem illik bele az én alapvetõen konzervatív életszemléletem... 23F
A kérdező hozzászólása: Nekem is konzervativ a szemléletem.
Az manapság ritka, megkérdezhetem hova valósi vagy?
Én is így vagyok vele :( Mindig csak barátként jövök szóba :S F19
A kérdező hozzászólása: 32 éves érdekelnél. Te miért vagy ilyen helyzetben.
Privizz rám :)
bocsi csak késõbb írtam azt , hogy utolsó ÉN a 15:41-es és a 15:49 es vagyok. De akár késõbb megbeszélhetjük ott is. Valami tapasztalatom van már szerencsére. Küldj privátba e-mailt, meg ezt a kérdésedet zárójelbe , hogy tudjam ki vagy.
A kérdező hozzászólása: ha gondolod msnen beszélhetünk amúgy lehetséges az lehet a baj amit irtál
A kérdező hozzászólása: Talán visszahúzódó vagyok de az egyik barátnõm is félénk mégis van pasija
Elõször is te szerinted miért nem próbálkoznak nálad józan ép eszû pasik?
A kérdező hozzászólása: Budapest

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!