Találatok a következő kifejezésre: Nem szereti pasim (452 db)

Normális ha 15 évesen nem szeretnék pasit és nem szeretnék lefeküdni senkivel? (bővebben lent)

Már majdnem minden barátnőmnek volt fiúja (többis mint 1-2) és már vagy túl vannak a szexen vagy nagyon akarják és hamarosan túl is lesznek rajta..igaz ők egy évvel idősebbek de ez szerintem nem jelent semmit...szóval normális, hogy én még nem szeretnék lefeküdni senkivel? Még olyan igazi barátom nem volt, szeretek jóban lenni a fiúkkal, meg van akinek tetszem, de én egyenlőre nem akarok komolyabbat...

Legjobb válasz: teljesen normális,még nagyon ráérsz!

Ez a "minél korábban veszíted el a szüzességed, annál menõbb vagy" dolog nem tudom miért lett mostanában a kislányoknál olyan nagy divat, de szerintem nem csak nem helyénvaló, hanem kifejezetten káros is lehet. Az embernek vannak életszakaszai és azokhoz köthetõ tevékenységek. Ez a rendszer totál fel tud borulni akkor, ha egy lány mondjuk már 14-15 évesen szexel. Az ilyen lányok nem csak kiégnek 18 éves korukra - mivel nagyon valószínû, hogy az igaz szerelmet csak késõbb, 18-20 évesen találják meg - mire mire arra kerülne a sor, hogy lefeküdjön valakivel, aki tényleg a szerelme, addigra a szex csak hétköznapi dolog lesz, ami nagy újdonságot, különlegességet nem fog jelenteni a lánynak. Nem azt mondom, hogy nem szabad szexelni, csakis az igazival, csak azt, hogy ha az ember túl korán kezdi, akkor könnyebben elveszítheti a dolog varázsát. A másik dolog, amit már az elõbb említettem: az emberek életszakaszai. Van kisgyerekkor, iskoláskor, kamaszkor stb. stb. Aki 14-15 (de akár 16-17 évesen) már szexel az átugorja a gyerekkort és kissé a kamaszkort is. Ez késõbb hiányozni fog az életébõl, és felnõttként visszagondolva úgy érezheti, hogy számára kimaradtak évek és a velük járó élmények. Az intim dolgokkal való menõzés pedig primitív és gyerekes dolog, mint ahogy az is, hogy divatból, vagy akár csak dacból ilyen fiatalon szexelni. Szóval, kedves kérdezõ, az, hogy még nem vágysz a szexre nem kislányos vagy furcsa gondolkodás, sõt, éppen emiatt vagy érettebb a társaidnál! (azért az ártatlan diákszerelem, az jó dolog, de, ha nem vágysz rá, erõltetni semmit sem szabad) 22L
Az lenne a normális, ahogy te gondolkozol. Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled, hanem amikor megértél rá. Akár 18-20 évesen is bõven ráérsz, nyugi.
Van ilyen... (De attól még nem kell elítélni, akinek vannak ilyen jellegû vágyai, esetleg meg is valósítja... Nem a kérdezõre gondolok konkrétan, csak errefelé ez nagyon divat...)
teljesen normális, még nagyon ráérsz!
Persze, hogy normális, én is így voltam vele ebben a korban, és voltak lányok, akik lenéztek emiatt, de nem foglalkoztam vele, és hát megérte! :) Inkább várj, a saját tempódban haladj a dolgokkal, ne a környezetednek akarj megfelelni.
"Nem akkor kell szexelni, amikor mások elvárják tõled" Komolyan van, aki azért szexel, mert xy elvárja tõle? (tõlem aztán senki nem várta el soha, én éreztem rá késztetést:-))
Nyugi, nincs semmi gond! De vigyázzál, mert elkaplak a lakodalomba!!!
nem, igen.
Teljesen normális. Amúgy az az egy év, majd meglátod, rengeteget jelent. 15 évesen én sem akartam semmi ilyesmit, 16 évesen majd meghaltam, hogy pasizhassak. Ilyenkor gyorsan fejlõdik az ember.
ja
Teljesen normális. Egyébként a szex más formája sem foglalkoztat? PL.: maszturbálás, tények stb?
Még akár 5 évet is ráérsz ezzel az egésszel. Én sem értem, mi ez mostanában, valami verseny?
szia. bõven ráérsz még és nem kell másokat utánoznod az õ dolguk. olyannal feküdj le akit tényleg szeretsz. én 14 évesen vesztettem el .most 17 éves vagyok és nem bántam így vissza gondolva és a varázs sem szûnt meg . 2 éve komoly kapcsolatban vagyok egy másik férfival

Lányok! Járnátok dolgozni nem szerető pasival?

Legjobb válasz: Nekem pasiként égne a pofámról a bõr, ha a páromnak nem próbálnék meg anyagilag jobb életet biztosítani

Nekem pasiként égne a pofámról a bõr, ha a páromnak nem próbálnék meg anyagilag jobb életet biztosítani
Ha gazdag, akkor igen.
Ha notórius munkakerülõ, akit majd nekem kell eltartani, akkor nem. Nekem nõként is nehezemre esik néha felkelni reggel és nyûglõdöm melóba indulás elõtt. Ettõl függetlenül csinálom ezt is és otthon a háztartásra is jut energiám. Ha a kiszemelt férfinek is csak ennyi problémája lenne, akkor semmi kifogásom nem lenne.
Há jáj de szíp a csigány serelem, lálálááá, a segíjke is gyühet ínnekem trálálááá
Én se szeretek de csinálom mert pénzbõl élünk.
Kivéve, akiket sztahanovista proletárnak neveltek.
Ha nincs pénzed egy nõ sem fog járni veled. Ha befektetéseidbõl meg tudsz élni, akkor nincs az a nõ, aki ne állna le veled.
A kérdező hozzászólása: elmennél vele a munka temetésére?
Nem!
Akár szereti, akár nem, csinálnia kell, mert én nem fogom eltartani.
Miért ne? Sajnos nem mindenki végzi azt a munkát amit szeret. De azért a lustaság nem jó pont.
Ha azért nem dolgozik mert lusta, akkor nem. Ha azért, mert megteheti, mert amúgy tele a bankszámlája, akkor sem. Összegezve nem. Bármilyen okból is nem dolgozik. :D
Sokan nem szeretnek dolgozni, de a többség ennek ellenére is megteszi.
az én férjem is meg én is egyszerûen azért dolgozunk mert muszáj. (jobban szeretünk együtt lenni) ennyi... de olyannal nem kezdtem volna aki lustaságból nem dolgozik illetve annyira karrierista, hogy inkább 3-4 órát túlórázik csak úgy....mert az az élete...nem pedig a családja. 27/N

Irigylem a 14-19 lányokat. Nem szeretek pasi lenni. Volt, már valaki igy?

Mielött valaki félreértené, nem került homok a gépezetbe, egyszerüen amikor azt látom, hogy 14-16 évesek egymást ölelgetik, elfog az irigység, hogy mennyire szeretik egymást. Nekünk pasiknak meg mi van, vagy volt? Általános iskola: focin csak az egymás anyázása (ugyanúgy mint egy lan partin), középsuliban 100% fiúosztály: egymás csesztetése, elnyomása.

Legjobb válasz: Ja... Én csak azt irígylem, hogy villantanak valamit és elérnek bármit. Ha én villantok valamit, mehetek bíróságra szexuális zaklatásért...

errõl tudnék mesélni... legyen elgé annyi, hogy máris nem irigyelnél minket ha tudnád milyen szintû kétszínûség folyik az ölelgetés és nevetgélés mögött. hihetetlen mennyire gerinctelen p*nák vannak ám a kedvesen, ckin mosolygó aranyosnak tánõ arcocskák mögött. Már egy ideje próbálom magam távol tartani a társadalom nõi részétõl (persze néhány kivétellel akikben megbízok) és pasikkal barátkozni. õk nem ölelgetnek, de kevesebbszer is szúrnak hátba.
Ja... Én csak azt irígylem, hogy villantanak valamit és elérnek bármit. Ha én villantok valamit, mehetek bíróságra szexuális zaklatásért...
Én meg épp a fiúkat irigyeltem, hogy õk mennyire lazák tudnak lenni, ihatnak, szexelhetnek (ettõl õk nem ribik, hanem menõk), nem menstruálnak sosem, nem fognak sose szülni és bármikor bárkinek le tudnak kenni olyan pofont, hogy az többet ne tegyen nekik keresztbe.
Én csak akkor irigykedtem a csajokra közép suliban (épitész) amikor rajzbeadás volt , és egy megfelelõ dekoltázzsal bármilyen szar rajzot beadhattak és ötös lett én meg szívtam ezerrel :) Tény hogy sokkal jobban megtanultam a mûszaki részét , de kicsit irigyeltem ezt .
Egyet ne felejts el: a nagy ölelkezés csak arról szól, hogy a többiek azt lássák, milyen nagy barátok. Aztán 2 perc múlva már kibeszélik egymást, és keresztbe tesznek, ahol tudnak. A nõi barátságok sehol sincsenek a férfi barátságokhoz képest, mert az legalább õszinte.
Sajnálom, ha ezt látom :) Végülis lehet sulifüggõ. De az osztályomba kivételesen egysem akad, aki nagyszájú de normális. - ebbõl is gondolom olyan kevés, mint aki normális. Egyébként nyugi a fiúkat nem is elemeztem.:D Úgy õszintén akkor is rohadt nehéz kapcsolatot így teremteni, ha fiúk közül is 10-bõl legalább 8 emos félrevasalt hajú lógógatyájú kis b.zi. Még múlthéten másik osztályban voltunk, és semmit nem lehetett hallani csak azt, hogy hogy itták le magukat és hogy mit hánytak ki. Erre aztán nagyon büszkék lehetnek :) és még röhögtek is rajta :D Gratula. Csak ilyenkor vajon hol lehet a szülõ..
Azt még leírom, hogy azzal nincs gondom, ha valaki mértékkel iszik.
borzalmasan sztereotíp vagy. mielõtt félreérted, nem azt az életstílust védem hogy igyuk le magunk sárga földig aztán röhögjünk hogy milyen alakot hánytunk, én sem ilyen vagyok. még csak emos se vagyok, mielõtt... de attól hogy valaki pl emos, már biztos tutifi hogy rosszarc és b*zi?:D és attól hogy valaki nagyszájú már biztos hogy rosszindulatú? nem lehet hogy csak egyszerûen nem ismered õket? persze lehet hogy neked épp a sav jutott és tényleg õk olyanok. de nekem úgy tûnik te túl gyorsan, elhamarkodva itéled meg az embereket.
Nem ítélem el az embereket. És még mielõtt valaki azt írná, hogy szakmunkásba vagy egyéb ilyen sulikba járok...Elárulom, hogy középiskolába járok. Lehet, hogy tényleg sulifüggõ, de akkor ezek szerint én a [email protected]@bbikba járok :D Arról már nem én tehetek, hogy a velem szembejövõ emos gyerek kiröhögi a másikat, meg cikizi, hogy te nem vagy emos, meg discos. meg stb. Arról sem én tehetek, hogy a legtöbb ilyen discos kva elvan szállva magától LÁtványosan, és a másikat szintén kineveti, akinek van némi külsõ problémája, vagy teljesen másképp öltözködik, mint õ. És ahogy végigmegyek az utcán ott is szintén ezt látom. Persze volt már szerencsém normális emberbe is beleakadni, aki ugyan emo volt de kedves volt és nem lenézõ a másikkal szemben. Meg olyannal is aki ugyan nagyszájú, de tudja, hogy nem mindenki olyan, mint õ. Ez nem sztereotípia, ez a tény. Nem biztos, hogy bu.zi. De kb úgy néz ki. a selyemfiú viselkedével együtt :) Sajnos azt látom, hogy ez a fiatalság egyre rosszabb és rosszabb lesz.
12:09, az a jó.. Így legalább közelebb lehet kerülni a barátságra való törekvés látszatával. ;)
Volt.
13:54 akkor közelebb kerül, de ha én csak barátként gondolok rá akkor akkor sem fog megd*gni ha fejen áll és nyakonf*ssa magát =) rádásul aki a barátom az ezt tudja is rólam.
A kérdező hozzászólása: jaj de aranyos volt, álltam a buszmegállóban, egyik lány sirt (valami olyasmi volt, hogy elsõ bulija, és megijedt a tömegtõl), ott ölelgettég a barátai. Ha pasik lennénk, még egymásba is rúgnánk, hogy "ez miez"...
ma 13:02 olyan szépen beállítottad a nõket két csoportba: a bulizós nagyszájúak - akik nyilvánvalóan r*bancok, és a normálisak. :D azért ezzel így nem értek egyet, de leeht azért mert bulizós nagyszájú vagyok, és mellé még annyira egoista is hogy mégis a normális kategóriába sorolom magam :) pedig a nõk valóban nem sûrûn szeretnek... ez kölcsönös, a fentebb említettek miatt.
Nehogy azt hidd, hogy azok az ölelések õszinték. :) A mi osztályunkban is megy a jópofizás, aztán meg kibeszélik rendesen a hátuk mögött a másikat. És ezt leginkább csajok közt van így. Ha tehetném inkább fiúkkal barátkoznék. És velük is fogok legközelebb. Nem kell még egy kétszínû "barátnõ"- akirõl ugye azt hittem, hogy milyen jó barátnõ aztán meg õ is átvág. Legalább kiismertem ezzel :) . Nehogy azt hidd, hogy most így nagyon jó felnõni. Akik nem tartoznak a birkacsoportba azok meg kivannak közösítve, vagy...velük is jópofiznak de közbe hazugságokat hordanak össze a hátuk mögött.Egyáltalán nem jó így. Én sokszor inkább azt kívánom éltem volna régebben, mint most. De szerintem nem csak én vagyok ezzel egyedül...Most, ha visszahúzodóbb vagy csendesebb, akkor egy pasi sem fog egy ilyen lánnyal szóbaállni. :) Tapasztalom.Hiába vagyok ápolt, jól öltözött stb..Ha nem vagyok a mai elvárásoknak megfelelõ. Ne azokról beszéljünk akik nagyszájúak , bulizósak ( lányok közül ) , mert azok biztos, hogy minden szünetbe más pasit ölelgetnek(ami nekem nem hiányzik ugye, de rossz látni, hogy milyen könnyûvérûek ). A normális lány/pasi meg vagy nem találnak egymásra, vagy észre sem veszik õket. És akkor még mi érezzük magunkat sz.rul , mert nem isszuk le magunkat a buliba hányásig, meg nem fekszünk össze mindenkivel minden második héten. :) De ezt még lehetne sorolni, de tök mindegy. Én meg sokszor nem szeretek nõ lenni :) De én úgy gondolom, hogy mindkét nemben megvannak a hátrányok és a pozitívumok.
sosem akartam lány lenni, a gimis idõszakombol viszont kimaradtak a csajozós élmények, azt néha irigylem hogy sokaknak összejön, de mindegy az már elmult, inkább arra figyelek hogy még az egyetemi éveim jók legyenek :) az se tart már sokáig :( bár ha a mai zh t is elbuktam, akkor lehet még ittleszek pár évig :S
Ne irigykedj, mert megkapják õk is. Fiatalon még a csajok azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ. Ami igaz is, mert mindenki a fiatal és jó csajokra bukik. De, majd mikor elérik a 28-30-at akkor jön nekik a hidegzuhany, hogy a pasik cserélik le õket a fiatalabbakra. Egy pasi mindig tud-ha akar- szerezni magának egy fiatalabb csajt. De egy elált ill. szingli harmincasra senki sem kíváncsi. Örülj, hogy pasi vagy így legalább érted, hogy a fingások viccesek. :-))))
ma 11:51 ne rombold le bennem a szép rózsaszín világképet: én még hiszek a nõ-férfi közti barátságban :D
11:39, nem is hátba akarnak szúrni... ;)
na, szóval az elsõ 11.30-asnak
11.30 viszont nem tudod milyen, mikor úgy istenigazából tökönrúgnak:D
Ez is igaz. A legjobb haverom 8 éve mellettem van bármilyen segítség kell, vagy bármi. A nõk meg állandóan kibeszélik egymást, ha van 5 percük egymás nélkül, rögtön szídják a másikat... 16F
volt már ilyen (a nem szeretek pasi lenni rész kivételével, mindig is pasi akartam lenni és az is vagyok :) ), de elmúlt. járj társaságba, ne irigykedj másra, ne foglalkozz azzal, hogy milyenek a mai fiatalok, mert ezzel csak azt éred el, hogy rosszkedvû leszel. mindig az jut majd eszedbe, hogy miket hagytál ki régen, pedig azt már úgysem tudod visszahozni. inkább elõre gondolkodj és lásd meg azt, hogy mit nem hagyhatsz ki a jövõben.
pedig lánynak lenni SZAR!!! fõleg minden hónap egy hetében... neked para hogy nehogy teherbe ess szex közben, neked kell majd egy 3 kilós gyereket kitolnod egy kis lyukon...ááá bárcsak pasi lehetnék :D

Miért van az hogy általában a pasik nem szeretik vagy nem akarják az előjátékot?

Csak durr bele a közepébe aztán kész is, de egy csajnak más mert neki fel kell izgulnia nem úgy mint a pasinak mert neki feláll azt kész is. És általában ezért nem szokott olyan jó lenni a sex. Pasik ,csajok tapasztalatok?Vélemények?

Legjobb válasz: Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.

Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.
Rossz pasikat fogtál ki! Én kifejezettem imádok játszani!!! Mindenféle módon, ha érted mire célzok! ;) :) 29 F
én szeretem az elõjátékot szeretem ha a barátnõm kellõen fel van izgulva :)
én is kifogtam pár olyat aki magasról tett rá hogy kb csont szárazan próbált belémhatolni, mert nem csinált velem semmit.. sok pasi azt hitte hogy a két szép szemétõl majd benedvesedek. az ilyenek mind önzõ disznók szerencsére a férjem nem ilyen. imád nyalakodni, és azt is amikor én játszom vele:) bár ha pl 2 nap kimarad mert fáradtak vagyunk akkor harmadnap lényegesen türelmetlenebb!!! viszont ettõl még tekintettel van rám és sose okozna fájdalmat szándékosan. így aztán teszi amit kell, amíg én is kész nem vagyok:) 27/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod :) meg fogom tenni
Én már 30 éves vagyok, tudom, hogy mit szeretek, tudom, hogy mit várhatok el a másiktól. És mindenféle partnerem volt már. 18-20 évesen még sehol sem volt ez a magabiztosságom a szex terén. Ehhez idõ kell. De! Egy beszélgetéstõl nem kell félni, említsd meg neki, hogy szeretnéd, ha kényeztetne, beszélj arról, hogy mi esne jól. És amikor megteszi, akkor ne rejtsd véka alá, hogy mennyire élvezed. A legtöbb férfinak ugyanis nincs nagyobb bók, mint a nagy sóhajtások és a görcsbe ránduló nõi test látványa. :)
A kérdező hozzászólása: 10-es válaszoló akkor te nagyon határozott vagy nekem is ezt kéne tennem
nõ voltam, egyébként. az én tapasztalatom ez, én ezt láttam eddig minden férfinál. de kívánom neked, meg neked, hogy ne legyen igazam. :)
én szeretném az elõjátékot is F19 szûzike :d
Nekem mások a tapasztalataim. A legtöbb szexpartnerem jobban igényelte az elõjátékot, mint én. Igazából általában már nedves vagyok, mikor nekiállunk, volt olyan, hogy mire a randira értem, nedves voltam, mert visszaemlékeztem az elõzõ alkalomra. :) És mivel én a durvább, vadabb szexet szeretem, unom a hosszas elõjátékot. Ehhez képest, mindig nekem kell véget vetni az elõjátéknak, mert mindegyik nyújtja, mint a rétestésztát. Te egy kezdõ fickót fogtál ki, és valszeg a saját szexuális tapasztalataid is hagynak kívánnivalót maguk után. Ahogy rutinosabb leszel, mersz majd szólni, ha valami nem tetszik, vagy irányítod a pasit. Én pl ha nyalást akarok, letolom a fejét, és kész.
A kérdező hozzászólása: 13 55 hát igen kicsit durva volt.. de ez egyáltalán nem igaz nem csak szexelni járunk össze. igen beszélni kellene vele.. már próbáltam de nem nagyon veszi a lapot
13, 55 fú haver, szerintem nem kellene ennyire leegyszerûsítened a képletet. Na ebbõl is látszik, hogy egyes pasik csak egy alternatívában gondolkodnak... Erre példa az általad bírált személyek is. Akik lehet, szeretik a nõt, csupán mivel nekik nincs igényük a nagy elõjátszadozásra, feltételezik a párjuknak sincs, azt hiszik a másiknak is azonos igényei vannak (természetesen amíg fel nem világosítják õket az ellenkezõrõl).
nem szeretik? fú haver, nagyon rossz pasikkal találkoztál. egyébként elárulom miért: mert nem szeretnek téged. ha szeretne, fontos lenne neki, hogy neked is jó legyen. ha csak dugni jártok össze, akkor minek veszõdjön?.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Örömmel hallom hogy vannak olyan pasik akik szeretik az elõjátékot:P
Nekem is ez a tapasztalatom, eddig 2 pasival ugyanaz... Ettõl még nem mondom, h általában.
Nem minden pasi csap bele a közepébe. Amúgy tévedsz. A pasinak is szüksége van arra, hogy izgassa a csaj, nem csak hipsz hopsz elvárja, hogy durr álljon mint a cövek.
Én nagyon is szeretem, a fura viszont az, hogy nekem elõzõ barátnõm volt olyan aki nem nagyon szerette (max egy kis csókolózás, simi). 26F

Lányok! Gazdag pasi, de nem szereted vagy szegény pasi, szereted? Melyiket választanád?

Legjobb válasz: de most az mit foglal magába, h szegény pasi? h mindig otthon csücsülünk? akkor nem..

de most az mit foglal magába, h szegény pasi? h mindig otthon csücsülünk? akkor nem..
A kérdező hozzászólása: A pasik egy része meg full nyomorék akkor :)
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:51 elsõ õszinte válasz!
szegény pasi ugy h szeretem. most is igy vagyok:) hasonlo a helyzetem mint a 16:33-nak. bár én még fiatal vagyok stb.. szoval a pénznek nem annyira van jelentösége mert nem én keresem meg. felnött koromban nem tudom h döntenék mert most megismertem a körülményeket és hát nem tudom h ha felnött leszek h viselném + ha gyerekeim is lennének.. de valoszinüleg felnött koromban sem jönnék össze valakivel csak mert pénze van:S nem tudnék élni vele és neki gyereket szülni, márpedig én nagyon szeretnék gyereket:) 15L
gazdag pasi, feltéve ha szimpi..vagyis nem undorodom tõle.nem akarok számla gondokat életem során
ha így bele gondolok akkor a szegényt választanám akit szeretek. de ha ez a szitu megtörténne velem, akkor jó sokat kéne gondolkoznom ezen..és valószínû h a gazdagot választanám... báár...nemtom :S
Röhej hogy manapság, a fiatalok java a gazdag pasit választaná...utálom hogy a mai világban mindenkit csak a pénz érdekel..összejönnek egy pasival, csak mert gazdag..."szegényekkel eleve nem foglalkozom"miért kell lenezni a szegenyebbeket?..A penz s a vagyon a mai vilagban jobban elhatalmasodott mint a szeretet ereje és ez nagyon szomorú...dehát kinek mi a fontos na hát hogy a kerdesedre valaszoljak a szegeny pasit, akit szeretek:)
utolsó, azért mert vmibõl meg is kell élni.. a szeretetbõl, szerelembõl MEGÉLNI elég nehéz.
22:50 ne csodálkozz nézd mennyi pornós, playmate k*rva van
én nem vok se pornós, se playmate k.rva.. de azért az is sok, h a pasik nyavalyognak, és nekik szinte csak a playmate-k jönnek be.. egyszer meg is mondta nekem a pasim.. :(( amugy meg kell azért a pénz, nem jó, ha nincs.. már leirtam fent, h miért..
A kérdező hozzászólása: a pornósoknak és a playmateknek azért fut ilyen jól a szekerük mert az ÁTLAG pasik kapták, kapják fel õket. akik sosem kaphatják meg õket pedig. buta férfiak. :)
23:11 hidd el hogy nem te leszel a világ legboldogabb embere, ha csak pénzed van... a pénzes gazdag pasik nagyképûek, f*szok stb..azzal sokra nem mész..kihasználod minden értelemben.ez a célod.értem ;) na de tényleg nem vitatkozni akarok..kell pénz de nem kell gazdag legyél hogy boldog légy... de mondom, mindenki másképp látja a dolgokat 22:50 voltam
nem ismered te a férfiakat ha szerinted csak az átlag pasik kapják fel õket, menj inkább szopkodj vmi öreg csókát.
A kérdező hozzászólása: az nem átlag férfiak ebbõl élnek akár... ezekre a nõkre van kereslet. ha másra lenne, mást helyeznének elõtérbe. szimpla piacgazdaság az egész.
Én egy 18 éves pasi vagyok és épp ez az oka annak, hogy nem járok csajozni.mert szégyellném magamat, ha a csajt el kéne hoznom mihozzánk, úgyhogy számomra a hosszútávú kapcsolat halott örökre:((((((
mert szegény vagyok azt kihagytam
jönnek majd a valótlan álszent válaszok:)
miden nõ k*rva...úgyhogy egyértelmû a válaszuk.
A kérdező hozzászólása: a pénz maga nem, de amit veszünk belõle, az annál inkább... :D azok a boldogsághormonok vásárláskor (L)
szegény pasi, ha szeretem. ha nem akkor tökmindegy, hogy van-e pénze vagy nincs, kidobom és szakítunk.
Tök8, hogy szegény-gazdag...ha a kettõ közül kell: utóbbit. Nem a pénz számít...
szegény pasi de szeretem. Volt választási lehetöségem. Azt választottam akit szerettem. És jól döntöttem, mert nagyon boldog vagyok:) 22/L
na, azért ezzel vitatkoznék, h nem a pénz számit.. pl. az én barátomnak tényleg nincs nagyon pénze, és soha, sehova nem megyunk.. ez igy megy kb. 2 éve.. vagy csak nagyritkán. mindig csak itthon ülünk, vagy szex, és ennyi.. mondhatom, élménydús. azt meg nem akarja elfogadni, h én fizessek.. és ilyenkor meg már hiába van nagy szerelem.
a szerelem a lényeg és nem a pénz.
utolsó, megnézném bizonyos szitukban, h mi a lényeg.. amikor még a fogamzasgatlótabimba se tud belefizetni.. és nem, nem vok pénzéhes ribanc.
szegény pasi inkább:) de csak ha szeretem.másképp nem.nemjátszok ilyen jajjszegénykém milyen rossz neki akkor járok veled-feelinget..:D ja és ha a szegény annyi h nincs pénze de küül jófej, eljár otthonról, vicces, szeretem akkor a szegény:)
Tök mindegy csak szeressem. Olyannal sosem lennék akit nem szeretek.
hat igen, errõl van szó.. nekem se luxusvilla, meg kocsi kell, csak legalabb annyi, h kéthetente bulizgassunk..
A kérdező hozzászólása: azért ez durva... sosem lennék olyannal, akivel sosem mozdulnának ki, szexelnénk, de még a védekezési módszerbe sem ad pénzt :S
na, ezért kérdeztem, h ezt a szegény pasi dolgot h érted..
gazdag pasi, de úgy hogy szeretem. szegényekkel eleve nem foglalkozom, tehát nem is szeretek beléjük. 19L
Fekete fehér ki vagy te. Szinte bármi helyzetet kell választaniuk, akit szeretnek. Gazdag vagy szegény pedig fejben vagy.
Szegény pasi, de szeretem. Hadd éljek egy közhellyel: a pénz nem boldogít...
^már akit nem...
hát nem tudom kit mi tesz boldoggá, viszont én sokkal boldogabb vagyok akkor amikor valami drága dolgot veszek/csinálok mint amikor szerelmes vagyok. Szeretem azt hogy vannak jó cuccaim (ruha, telefon, stb), hogy jó környéken szép lakásban lakunk... és ezeket semmiképp nem adnám fel a szerelem kedvéért. A pasim után/helyett meg nem fogok fizetni, ha õ esetleg nem tudná megfizetni a lakást...

Van olyan pasi aki nem szereti kinyalni a párját?

Vagy azt minden pasi szereti a nyalást?

Legjobb válasz: Van olyan pasi, aki nem szereti csinálni, de az ne is várja el, hogy õt leszopják... Ha pedig neked sok, ahogyszor csinálja a pasid, mond meg neki, hogy legyen kevesebbszer.

Van olyan pasi, aki nem szereti csinálni, de az ne is várja el, hogy õt leszopják... Ha pedig neked sok, ahogyszor csinálja a pasid, mond meg neki, hogy legyen kevesebbszer.
Én nem szeretek nyalni, bár néha megteszem a barátnõm kedvéért...
Kinyalni csajt akkor gázos, amikor nem adja vissza. Ilyen téren sajnos vannak tapasztalataim. Szerintem ilyenkor is le lehet kurvázni õket.
Telljesen igaza van az elõzõ hozzászóló elõttinek. Hamár kinyalom a csajt akkor mi az, hogy nem adja vissza? Persze csak ha rendszeresen van ilyen mert egyszer mindenkit átbaszhatnak...ha ez rendszeres akkor a pasi vagy egy 50-es méretû papucs vagy buzi. Amúgy ha tiszta és ápolt akkor imádom nyalni. Imádom az ízét és a látványát, mindent. Nade egy túrós mosdatlan puncit..phuj :S
Igen van olyan pasi. Például Én, bár kissé meleg vagyok lehet azért. Mindenesetre jópárszor hallottam már a barátnõimtõl hogy xy nem volt hajlandó rá :)
A kérdező hozzászólása: A pasiknak az a dolga hogy nyaljanak ameddig csak lehet.De a nöknek nem kötelezö szopni!Egy pasi a dugástól is eltud menni.Visszont egy nö nem biztos.!!!!!!
utálom, amikor a pasik azzal jönnek, ha õk megteszik, akkor a csaj is tegye meg...
Igen, van olyan pasi aki nem szereti, ettõl függetlenül elvárja hogy a lány leszopja. Nem csak olyan lányok vannak, akik nem viszonoznak, hanem ugyanúgy fiúban is van ilyen.
A túrós témákat meghagyom a Rudinak (hahaha) Én srác vagyok, szeretek nyalni, de a barátnõm nem szertei viszonozni és mégse négyelem fel érte. Buzinak nem érzem magam, akkor 50-es helyett 46-os papucs vagyok? Szerintem nem, csak megértem, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. Ennek ellenére én élvezem, õ élvezi egyébként pedig annyi benne a tûz, hogy szopás nélkül is észveszelytõ a nem életünk...
Minden a szülõk felelõssége: Ha nem nevelik Lányukat, Fiukat a rendszeres tisztálkodásra - kölönös tekintettel a menzesz idején - azzal dupla hibát követnek el: !! Mert ha egy fiú egyszer találkozik 1 fehértúrós, több napja mosott pinával, vagy 1 lány 1 hasonlóan mosatlan penissel, nagyon sok idõnek kell eltelnie, hogy azt el tudják felejteni ! NAPONTA tisztálkodj - és nagy wc után, és szex elõtt, és után IS minden alkalommal - nem csak egészségesebb, kellemesebb is. Szóval egy jóízû, jóillatú puncit orgazmusig nayalogatni, nos, ez nagyon kellemes és hasznos! ( De ha nõ nem viszonozza, azt el kell hajtani, és az önzését mindenkivel tudatni kell !! )
Fujj, eza túrós dolog nagyon gusztustalan volt, épp éhes voltam, de mostmár... :P Amúgy van olyan pasi. Én sem nyalnék ki egy túrósat... böe
A kérdező hozzászólása: nem fúj az nem soha.csak ha tiszta akkor.
nekem nem volt még ilyen... tapasztalataim szerint szeretik... max nem elég ideig... DE: képzelj el egy büdös túrós faszt... te a szádba vennéd?
nemtudom.én annyira nem vagyok oda érte, de jó.ez olyan nekem, mint a kutyapóz
A kérdező hozzászólása: Kedves elözö válaszadó te pasi vagy vagy nö?
Én nagyon szeretek szopni, de a párom nem szeret nyalni... De csinál helyette mást... :-)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Tényleg ez a Liam Hemsworth tipusu pasi az etalon, az alap a mai tizen es huszoneves lanyok korében (nem a gyks lanyoknal, mert ok nem szeretik az ilyesni helyes pasikat erdekes modon)?

En nem ismertem a pasit, csak ma volt egy kerdes, ahol egy gyks lany ezt a tipust irta le alappasinak, hogy ez alatt a szint alatt nem szivesen kezd egy pasival, akarmilyen jo is masban. Vagyis aki ez alatt a szint alatt van testileg es arcilag nem meltk egy lanyhoz sem? Persze majd jonnek s?t ozonlenek a kommentek, hogy nekem nem is tetszik, nem is az esetem ez a srac, (dehogyisnem) de szerintem ha a a lanyok 90%a a kezet a szivere teszi, akkor az a helyzet, hogy ez a srac es ez a kek szemu tipus nagyon bejon nekik. Meg amugy is ha az utcan vegifmegyek akkor kb 50lany bol 45 mellet ilyesmi tipusu kek szemu, helyes srac feszit. Persze majd jonnek ide is az ellenkommentek, hogy az en pasim, nagyon ronda, stb. (persze, persze). De tenyleg azt latni, hogy aki ez alatt a szint alatt van kulsoleg, annak pokoli nehez part talania. Miert?

Legjobb válasz: És most akkor sajnáltatod itt magad? Nekem is kék szemû, sötétszõke hajú pasim van, magas is, de egyáltalán nem ez a lényeg. Volt már olyan pasim is, aki egy magasságban van velem (168cm) és barna hajú, barna szemû volt... Különben meg lehet felõlem a legjobb pasi, ha a belsõje egy nulla, akkor nem kell. 21l.

És most akkor sajnáltatod itt magad? Nekem is kék szemû, sötétszõke hajú pasim van, magas is, de egyáltalán nem ez a lényeg. Volt már olyan pasim is, aki egy magasságban van velem (168cm) és barna hajú, barna szemû volt... Különben meg lehet felõlem a legjobb pasi, ha a belsõje egy nulla, akkor nem kell. 21l.
A kérdező hozzászólása: http://images.google.hu/search?num=10&hl=hu&site=&tbm=isch&s..
nekem tetszik, én nem álszerénykedek, tök jó pasi annyi kék szemû helyes srác nincs is, amennyit te írsz, neked mániákus kisebbségi érzésed van :D Szerintem sajnálgasd magad, nyiss még pár kérdést ugyan e témában (félóránként engedi a rendszer), aztán mindenki örül....
A kérdező hozzászólása: Bravo. Egy bevalotta hofy neki a szepfiuk tetszenek. De majd jonnek 50en akik azt mondjak, hogy nem is tipikus szepfiu, nem ezek jonnek be a lanyoknak, egyik baratnomnem sem.ilyen pasija van stb.
A kérdező hozzászólása: hogy
Nekem inkább a barna szem tetszik. Ez a Liam meg nem jön be. Az arca nem tetszik. Nem mondom, hogy ronda, de teljesen más az etalonom. Ettõl persze még nekem is nagyon számít a külsõ, de ne hidd, hogy mindenkinek ugyanaz kell. Ez a srác pl. nekem sokkal jobban bejön: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&client=firefox-a&sa=N..
hát már sem tizen-, sem huszonéves nem vagyok, de nekem nem jön be ez a srác kinézetre, bár nekem mindig is inkább az jött be, ha valaki intelligens és vicces és nem túlzottan szépfiú.. 34/N
:-D Vicces vagy, hogy így elõírod kinek ki tetszik. Hadd mondjak valamit, ne csodálkozz, hogy nem jössz be senkinek, sajnáltatod magad, ami gáz, nem tudsz írni, az is gáz. ;-) És tessék, csak, hogy idegesítselek kicsit: NEM JÖN BEEEEE!!!!!
Sík hülye vagy öcsém :D Most igen sok lánynak bejön. Nekem is, ÉÉÉÉÉSSSS??? Hova sza*rjak? Olivia Wilde is bejön kb. minden pasinak. Na tessék. Attól még NEM Olivia Wilde-okkal fog mindenki összejönni mivel nincs mindenki azon a szinten és mivel nincs ennyi jó csaj. És igen valóban egy kevésbé jóképû, izmos srác egy kevésbé szép csajjal fog összejönni (persze vannak ki vételek oda-vissza) Úgy utálom ezeket a kérdéseket... https://www.google.hu/search?hl=hu&noj=1&biw=1163&bih=622&q=.. 15/L
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, hogy 16évesen még nincs pasid. Ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Nincs szeretethiányom, mert nem csak egy pasi tud szereteni, hanem a család is mega barátok is, ettõl függetlenül szeretnék barátot
Na kb. én is ilyen vagyok 15L és nem szeretek bulikba járni, de még is szeretnék egy pasit..Mondjuk nekem nem az ilyen diszkós emberkék jönnek be..
de jó neked hogy nincs szeretethiányod :D f17
egyáltalán nem ciki
A kérdező hozzászólása: :)
Nem gáz, Sõt!Örülök, végre egy komoly csajszi.Semmit nem kell siettetni, mindennek eljön az ideje.
A kérdező hozzászólása: pár napos*
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) szeretnék pasit, de nem szeretem az ilyen pár kavarásokat...szóval inkább várok
gaz helyett gáz :)
Egyáltalán nem gaz, csak ha te annak érzed. Szerintem nem az.
én sem járok buliba. Nem tudom gáz-e, de ha nincs kedvem minek menjek?

Bisex lennék? Mitől van az h szeretem a pasikat, van barátom mégis titokban csajokra izgulok, nem mintha pasira nem menne de valahogy jobban leköt a női test. Arra szoktam masztizni is.

Szeretem a barátom mégis túl nagy a sexuális éhségem. Amit vele nem tudok kielégíteni ha megy akkor ahhoz is sok id? kell. Lánnyal még nem voltam de szeretnék, mit tegyek?

Legjobb válasz: "Lánnyal még nem voltam de szeretnék, mit tegyek?" Keress egy lányt, aki belemegy ebbe,

"Lánnyal még nem voltam de szeretnék, mit tegyek?" Keress egy lányt, aki belemegy ebbe,
ugyanezt gondolom magamról, hiszen ugyanebben a cipöben járok, szeretem a párom, de a csajokra jobban felizgulok. talán mégis biszex vagy, és talán én is
Pároddal próbáltad már megbeszélni? Persze elõször csak óvatosan puhatold ki hogy mi a véleménye, de ha abba a 99 százalékba (nem reprezentatív) tartozik amibe én is akkor imádni fogja. Onnantól fel lehet vezetni az elõjátékot némi közös leszbipornó nézéssel, vagy el lehet gondolkodni az édeshármason. Amúgy nincs azzal semmi baj ha van egy kis hajlam egy lányban, abszolút érthetõ, végtére is, nekem is a csajok jönnek be. (pláne ha ketten vannak)
Én is szeretnék csajjal lenni... 21/L
próbáld ki lányokkal is.
lány-nyal, tehát próbáld ki :) meg tudlak érteni, számomra is nagyon izgalmasak a lányok, igaz én pasi vagyok :)
Ugyanez van velem is... :S Egy menetet? ;)
Semmi gond nincs ezzel. A lányok szebbek mint mi, pasik. Elõfordul, hogy egy nõ saját magának is nagyon tetszik. Szerintem megvagy egy kicsit zavarodva, de van erre megfelelõ módszer. Nem szeretnék a részletekbe túlságosan belemenni, mert az már nagyon pornográf tartalom lenne, de annyit azért tanácsolnék, hogy próbáld meg a testreélvezõs nyalakodást. Remélem ebbõl mindent értesz;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!