Találatok a következő kifejezésre: Nem szeretem tejet, se (3 db)

Nem szeretem a tejet, se hidegen se melegen nem tudom meginni. Mivel pótolhatom, mit egyek helyette?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy kakaó formájában sem? Magát a tejet én sem tudnám meginni, a kakaót viszont igen. Pl. reggeli pelyhet, müzlit is mindig csokisat veszek, így kakaó lesz a tejbõl.

Nem írtad, hogy kakaó formájában sem? Magát a tejet én sem tudnám meginni, a kakaót viszont igen. Pl. reggeli pelyhet, müzlit is mindig csokisat veszek, így kakaó lesz a tejbõl.
Én sem szeretem, és a védõnõm azt mondta, nem is baj, ha nem iszom tejet. Egyél joghurtokat, kefírt, sajtot. Mindenféle tejtermék jó. Boldog babavárást! 25 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A kakaóért sem vagyok oda. Eddig is kb havonta ha egyszer ittam. A madártejet viszont szeretem de azt gondolom ne egyek mindennap?
A joghurt-féálékkel tökéletesen tudod pótolni.
Miért kell pótolni? még csak nem is egészségesek a mai bolti tejek, használható kalcium sincs bennük, sõt még ki is vonhatnak a szervezetedbõl. Egyél joghurtot, sokkal jobb, vagy sajtokat (az "ehetõket"). Esetleg kalciumtablettát.
Igaza van az elõttem szólónak!A mai bolti "tejek" nem egészségesek.Csak a bio tejek.Én speciel rizstejet szoktam inni, mert egészségesebb és jobb is az íze.

MIt adnál 20 hónaposodnak lefekvés előtt, ha sem a tejitalt (tejpépet se), sem a tejet, sem a kakaót nem szereti?

Legjobb válasz: Carmen22 akkor mit és mikor kap vacsorára a gyerkõcöd? (nálunk fürdés után van a vacsora, eddig ment a tejital, de már azt sem szereti)

A kérdező hozzászólása: Carmen22 akkor mit és mikor kap vacsorára a gyerkõcöd? (nálunk fürdés után van a vacsora, eddig ment a tejital, de már azt sem szereti)
nalunk fel8- kor van vacsora , fel9kor furdes majd 9 kor tapszer a lefekvesnel.
nálunk fürdés után már nincs evészet.. ihat mézes teát meg vizet de mást nemigen és egy pohár vizet szokott fõleg a melegben. szóval tejitalt nem.
Tejberizst, tejbegrízt, joghurtot krémtúrót kenyérrel, majd tea vagy gyümölcslé!
este 5 kor van vacsi meleg étel aztán desszert utánna fél órával fürdés és fogmosás aztán már nemigen szokott éhes lenni de ha igen akkor gyümölcsöt kap. és vizet iszik. igy szokta meg....

Légyszi 1 hónapos babám felváltva szopizik tejet és tápot 120 ml kap eleinte 3 óránként kapta de már van úgy hogy 1 óránként is éhes lesz, nem sok ez neki? ! Aggódok, hogy nehogy sokat egyen, de közbe keveset se szeretnék adni neki Mi a véleményetek?

éjjel 6 órát is végig alussza de napkozbe csak rövidebb időre alszik el.

Legjobb válasz: Szerintem óránként nem.lesz éhes. Vmi más lehet. Inkább csak a közelségedre vágyik. Ha óránként eteted, akkor a gyomra folyamatosan dolgozik, hasfajas is lehet belõle.

Szerintem óránként nem.lesz éhes. Vmi más lehet. Inkább csak a közelségedre vágyik. Ha óránként eteted, akkor a gyomra folyamatosan dolgozik, hasfajas is lehet belõle.
na-én is pont ezt akartam irni-nem lehet ilyen sûrûn éhes.ha egy baba sir, nem kell mindig arra gondolni, hogy éhes.minek a "TÁP"-ha van tejed?-de-valóban sok, egy egy hónaposnak 3óránként kellene enni-és közben, jobb esetben aludnia-ha ennyit sir, biztos a pocak fáj.-vagy más baja van
az én két hónapos kisfiam 3 óránként eszik 100 at.õ sajna tápszeres.ha van tejed miért adsz neki tápszert? ha nagyon nagyon sír és nyitogatja a száját akkor lehet hogy szomjas mert a tápszertõl lehet az nagyon is.tedd cicire és ne adj neki tápszert mert csak elapad a tejed.most van amugy is abban a szakaszban hogy több tejet igényel.gabim is így volt, négy hetesen óránként kéredzkedett cicire akkor még volt tejem.
ja és akkor cs.esztem el mert hozzátápláltam táppal és így szépen lassan elfogyott a tejem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!