Találatok a következő kifejezésre: Nem szeretem barátnőm, csak is (24 db)

Nem szeretem a barátnőm, csak is a testéért vagyok vele. Egyszerűen nem tudok beleszeretni, de a teste nagyon jó. Mostanában kezd erre rájönni, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hogy lehetsz ilyen szemét? Hogy tudsz a szemébe nézni, amikor õ meg lehet, hogy szerelmes beléd? Milyen ember vagy te? Szegény lány...

Hogy lehetsz ilyen szemét? Hogy tudsz a szemébe nézni, amikor õ meg lehet, hogy szerelmes beléd? Milyen ember vagy te? Szegény lány...
Megis mit te szerinted?Hat hagyd ott hogy lehetsz ilyen szivtelen alak Jezusom!Kihasznalod pfuuj .... nem erdemelsz meg egy not sem.Minnel elob szakits vele!Mondd azt hogy mar nem szereted.Jajj istenem hogy tudsz ilyen lenni!
Mondd meg neki az igazat.Legalább most legyél õszinte vele, ha már eddig nem mondtad meg neki, hogy miért is vagy vele.
Volt pofád ezt leírni ide?szemét állat vagy, magadra kellene hagyni téged a kezeddel, simogasd azt. én már rég kiadtam volna az utadat. miért nem mész el kurvázni?az való ilyennek!!
szerintem finoman írd neki körbe hogy nem szereted de azt ne ecseteld neki hogy eddig csak a teste miatt kellett.keress olyat akit szeretsz...majd õ is talál;)
Ha a lány igazán szeret téged elég nagy csalódás lesz neki hogy csak khasználtad meg csúnyám becsaptad.Ugyhogy mond meg nek az igazságot.
Mekkora hímsoviniszta balfasz vagy gyerek, ha a csaj helyében lettem volna én tuti felpofoználak!
Szegény lány....legalább most legyél õszinte vele és mondd el neki az igazat, vagy mondd azt h.már nem szereted, lehet h akkor nem szenvedne annyit, mint ha azt mondod, hogy eddig sem szeretted...nem érdemel meg téged!minél hamarabb hagyd ott õt, és keress olyat akit esetleg tudsz szeretni(ha létezik olyan...)
A szeretet szó nem a tesnél kezdõdik. Az elõttem szóló is egy szemétláda.
Nem lehet mindenkit az eszéért szeretni... mindenkinek más erényei vannak. Miért baj az, ha valaki csak a testéért szereti? :)
ha nem vagy belé szerelmes, ne használd ki. Dobd. Bár ha ezt õ is tudja, és hagyja is , akkor vagy szerelemes, v hülye......szerintem.
kivetelesen ne magadra gondolj, hanem RA! Mindenkeppen serulni fog, ha szeret teged...ezert igen is az o erdekeben tessek elmondani neki ...finoman...hogy sajnalod...lehet hogy nem kellene a teljes igazsagot...hogy csak a testeert...de engedd el hogy megtalalhassa az igazi parjat, aki tenyleg szereti ot ugy ahogy van...testestul-lelkestul!
Ennyi sok érzékeny lelkû kispöcs/pina jár ide? Jézusom...na mind1. Sztem dugd amíg lehet aztán ha megunod akkor dobd és ennyi. Felesleges az érzelmekkel törõdni ilyen kapcsiba mert elvakítanak. Ne legyél vele bunkó de csak a te érdekeidet nézd. Álltalában 2-3 ilyen csajt is tarthatsz, de ahhoz azért már kell pofa :)
Dögölj meg
Nem a kérdezõ.Hanem az intelligens embereket puhapöcsnek tituláló barom.Õ dögöljön meg elsõsorban.
Ijááá elég buta nõd lehet aza véleményem:S:D

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Van egy pasi egyidősek vagyunk! Én szeretem őt. És az egyik barátnőm beszélt vele régebben és azt mondta hogy ő is szeret engem. De nem lép semit csak úgy szimplán barátok vagyunk! Néha úgy érzem csak kerülgrtjük a forró kását. Mit tegyek?

14/L De én sajnos többet akarok.(Amúgy nyiltan amikor valaki azt mondaj össze illünk mindketen hevesen elenkezünk)A maga módján annyira szexi hogy úgy érzem néha neki tudnék esni. :D

Legjobb válasz: Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D

Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D
Hát mondjuk 14 évesen inkább "srác" az a pasi. :) Amúgy meg nem tudom... ha a srác tényleg ezt mondta volna a barátnõdnek, hogy szeret, akkor nincs komoly probléma. A mai világban már a fiúk egy része eléggé b*szari az udvarláshoz, nincs mese kislány, neked kell megtenni az elsõ lépéseket.
14 éves pasi. beszarás.
A kérdező hozzászólása: Kössz mindent emberek:)
Tudsz kuldeni egy kepet? :) 15/L
Úgy, hogy ehelyett a kérdés helyett kimész az utcára és keresel.
Elõször is tanulj meg helyesen írni és fogalmazni. :D Én pl. tuti nem járnék veled, mert buta vagy. Nem túl férfias tulajdonság. 15/l
A kérdező hozzászólása: Az jó úgy ítélsz el valakit hogy azt sem tod hogy ki az az úgy jó
A kérdező hozzászólása: És amúgy sokat szoktam elmenni itthonról mert nem szeretek itthon dögleni

Normális, ha barátnőm nem szereti, nem akarja az aktust csak az orális szexet? Pasik, ezt ti hogy bírnátok így, vagy fontos az aktus is?

Párom csak orális szexet szereti, azt mondja az aktus nem jó, sose szerette.

Legjobb válasz: Egy férfi nem szólít más férfiakat pasinak.Te vagy az a barátnõ?

Egy férfi nem szólít más férfiakat pasinak.Te vagy az a barátnõ?
Tehát gyakorlatilag csak leszop téged? És ezt milyen gyakran teszi? Önszántából teszi? Õ kezdeményez? Azt élvezi ha kinyalod?
Akkor úgy látszik ez neked tökéletesen megfelel, mert akkor már rég tettél volna valamit. De most õszintén, tõlünk mégis mit vársz?
A kérdező hozzászólása: adni és világéletembe igy ismerem 2 éve egyszer volt aktus
Eddig még sosem dugtad meg, vagy csak az utóbbi idõben lett ez a mániája? Mert ha korábban volt hagyományos, csak mostanában lett ez a mániája, akkor erõsen gyanakodnék, hogy mással dug, esetleg összeszedett valamit és fél, hogy így lebukik. Mellesleg ez nem normális dolog. Volt egy nagy vitát kirobbantó kérdés, ahol a csajok nem akartak szopni. Állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy ez neked nem pálya, vagy ha nem hajlandó széttenni a lábát, akkor lesz, aki megteszi.
Miért érdekel pasi létedre, hogy más pasi mit gondol? Nem az számít, hogy te hogy dolgozod fel?
És kapni vagy adni szereti inkább?
Akkor dugjad a száját olyan mint a punci!
Lehet hogy egyszer nagyon durván megcsinálta egy nagy farkú.. komolyan mondom nem trollkodás
A kérdező hozzászólása: 31 éves!!!!
Mond meg a csajodnak, hogy elõszõr .... vagy inkább ne mondj semmit, inkább várd meg, amíg serdülõ korba lép....
A kérdező hozzászólása: nem, én sajnos szoktam , ezért kapom is az ívet férfi barátaimtól
Ja és mióta vagytok együtt?

Nagyon szeretem a barátnömet. Csak aza baj hogy nem akar orálisan kielégiteni pedig ez ez álmom meg elég unalmas vele a szex is nem valami aktiv. Menjek el prostihoz h teljesüljön az álmom? Pedig én mindent megteszek érte a szo szoros értelmében.

Legjobb válasz: Mindent megteszel, de kényszeríteni senkit sem lehet. Ha emiatt meg elmész egy prostituálthoz, akkor megérdemled, hogy a barátnõd megtudja, és kirúgjon. Ennyi. Ha meg unalmas a szex, meg kéne beszélni.

Mindent megteszel, de kényszeríteni senkit sem lehet. Ha emiatt meg elmész egy prostituálthoz, akkor megérdemled, hogy a barátnõd megtudja, és kirúgjon. Ennyi. Ha meg unalmas a szex, meg kéne beszélni.
Szinte majdnem biztos, hogy minden nõt rá lehet erre venni. Nekem volt kb. 15 barátnõm és mind megtette. A kérdés csak azon van hogy hogyan tálalod! Nem csak testileg, de szellemileg is tudni kell egy nõt kielégíteni, megnevettetni. Legyél lazán homoros! Néha rafináltnak kell lenni. Nem lehet 1 nõt sem lerohanni ezzel, hogy annyira vágyom rá, meg mások is csinálják már. Nem kell ehhez a dologhoz annyira görcsösen ragaszkodni, jobb néha kicsit jópofára, viccesre fogni a dolgot. Ja, és türelem. Minden nõt hódítani kell, és éreztetni fogják veled, hogy mikor jött el a megfelelõ pillanat!
Mindenképp beszélj vele errõl, hogy egy kicsit újíthatnátok a szexen. Ne az a feszengõs "üljünk le mert beszélnünk kell" beszélgetés legyen, hanem csak úgy spontán mondd neki, hogy kipróbálhatnátok új dolgokat. Dobj fel néhány új pózt, akár szex közben is mondhatod neki hogy ezt most ki szeretnéd próbálni és ha neki nem jó abbahagyjátok. Célozgass arra is, hogy szeretnéd ha a szájával is csinálná. Ne egybõl azt várd, hogy kielégítsen, mondd hogy néhány kis csókkal is beérnéd. Szépen fokozatosan vedd rá, elõször az új dolgok kipróbálására aztán az orális szexre. Legyél mindig laza, ezzel segíthetsz, hogy õ is könnyebben ellazuljon. Nekem is idõ kellett míg "megbarátkoztam" a párom szerszámával, lehet hogy ez még neki sem sikerült teljesen. Legyél hozzá türelmes és csak szépen lassan. A 69-et is felhozhatod neki, de ne egybõl hanem mikor már kicsit kapható a dolgokra és nem érzi magát feszélyezve szex közben..
Ja a prostit meg felejtsd el ha tényleg szereted, nem is tudom hogy jutott eszedbe. Ha ez neked tényleg ennyire fontos keress egy olyan lányt aki szívesen csinálja és hagyd el azt a lányt akit szeretsz aztán gondolkozz hogy megérte-e, de ne csald meg a barátnõdet.
Barátok közt alatt állj be a tévé elé és told le a gatyádat. Valami majdcsak történik!
nagyon egyszerû: romantikus vacsi , jó este, egy kis iszogatás és máris összejöhet
Kössetek kompromisszumot. Vagy cumizik, vagy mész prostihoz.
Szerintem meg kéne ezt vele beszélned... Mert azért elég fontos a szex is egy kapcsolatban és ha ez nem múködik, oké, egy ideig még tûri a másik fél, de egy idõ után sajnos ezek miatt csalják meg egymást az emberek, mert nem kapják meg a másiktól, amit akarnak... Szóval mindenképp beszélj vele :/ egyébként szerintem , ha egy lány szerelmes akkor akármennyire is nem szerette elõtte szájjal csinálni, valahogy akkor ezt elfelejti, mert annyira szereti a másikat, h megteszi ezt neki... vagy hogymoondjam ez hülye szó rá... de remélem érted mit mondok:D Remélem sikerrel jársz :P
15:11 - ott a pont! tökéletesen leírtál mindent. :)

Érdeklödni szeretnék barátnöm 6 hetes terhes és múlt héten nem láttak embriót uh-val csak szikhólyagot, de azóta is mensis görcsei vannak h nem lenne embrió akkor nem akarn nöni a méh ugye?

Legjobb válasz: Szia, nekem 5 hetesen látták a petezsákot, 7 hetesen látták a szívhangot! Pihenjen sokat a barátnõd! üdv. 25 hetes kismama

Szia, nekem 5 hetesen látták a petezsákot, 7 hetesen látták a szívhangot! Pihenjen sokat a barátnõd! üdv. 25 hetes kismama
Szia!Szerintem nincs ok az aggodalomra.Nálunk is csak a 7-ik hét után vált bizonyossá, hogy van élet!Az is elõfordulhat, hogy csak egyszerûen nem látszódott az uh-on az embrió.Pihenjen sokat a barátnõd!
Szia! Nyugodjatok meg! Épp egy ismerõsöm volt így! HA kicsit vastagabb a zsírréteg a pociján máris nem látni! Késõbb fogják! Lehet csak 8 hetesen:) !Bizti ott van a baba:) !
Legyél óvatos .
Szia! Nekem is van anyajegyem, mondjuk nem a bajszomon hanem az államnál és az arcomon több helyen. Mennyire dudorodik ki? ha nem vészes akkor nyugodtan rámehetsz villanyborotvával. Nekem ami alig azon átmegyek és nincs semmi baja, ami kidudorodik eléggé rendesen azt pedig óvatosan körbeborotválom, és szemöldökcsipesszel kiszedegetem a szõrt! Remélem tudtam segíteni! :)
Bõrgyógyásztól kérjél tanácsot.

Van 2 barátnőm, de egyik nem akar mindig csak smárolni! A másik szereti a szexet is, melyiket válasszam?

Legjobb válasz: Én a Magyar Helyesírási Szabályzatot választanám a helyedben.

Én a Magyar Helyesírási Szabályzatot választanám a helyedben.
F á r a s z t ó v a g y !
szerintem a sexelni kedvelot:P. nem azert mondom de ha a masik csak smarolni akar akkor az azt jelenti hogy, eleg szereny es szuzies...nem masert de nem talalnatok. a szexet kedvelo olyan lehet amilyen, hogy lefekszik egy ilyen muveletlen emberrel, aki meg a magyar helyesirasi szabalyok alapjait sem tudja..(hulye ly-al). Hagyd meg azt a szegeny lanyt valaki olyannak aki tenyleg szereti es a lany is annyira szereti, hogy kepes lefekudni vele. 13/L
"ijen hujeseg" Csoda hogy ennyi iqval smárolni tudsz.
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Basszus ha hujskedni tamad kedvetek menjetek es tomboljatok ki magatokat ok?en kerdeztem valamit kimeljetek az ijen hujsesegektol es ertelmetlen valaszoktol!!!!
a harmadikaat.
Primitív vagy.
szerintem a smárolóssat
:DDD

Volt regebben egy baratnom, (idosebb, 20/18) oszinten szerettuk egymast, csak en akkor nem vettem tul komolyan a dolgot, es mire raebredtem mit is szeretnek, talalt valaki mast. Mit kellett volna tennem akkor?

Legjobb válasz: Elmondanod neki,hogy mit érzel és hogy szereted.De h tényleg õszintén szerettétek egymást,akkor még biztos nem hunyt ki a láng!! Próbáld meg elmondani neki,hogy még mindig szereted.Ha nem haraggal váltatok el akkor biztos megérti és õ is elmondja mit érez.Kiröhögni tuti nem fog.

Elmondanod neki, hogy mit érzel és hogy szereted.De h tényleg õszintén szerettétek egymást, akkor még biztos nem hunyt ki a láng!! Próbáld meg elmondani neki, hogy még mindig szereted.Ha nem haraggal váltatok el akkor biztos megérti és õ is elmondja mit érez.Kiröhögni tuti nem fog.
A kérdező hozzászólása: Hat igen, sajnos mar nem lehet, mindkettonk kialakitotta sajat eletet, nem tudom milyen lett az ove, nalam csak a szurke atlag jott be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!