Találatok a következő kifejezésre: Nem szeretem barátnőm, csak (67 db)

Mit gondoltok róla, ha csak emiatt nem szeretnék barátnőt?

Nagyon szeretnék barátnőt, de nem merek és ebből a szempontból nem is akarok barátnőt, mert viszonylag szegény vagyok. Nem szeretném, hogy lássa, hol élek. Semmi különösebb okom nincs rá, csak úgy gondolom, megváltozna rólam a véleménye és talán el is hagyna. Nem tudom elképzelni, hogy elhívjam magamhoz a lányt. És itt még a családomra is gondolok. Anyum elég gáz helyzeteket tudna teremteni, talán be is égetne a lány előtt. Előfordul, hogy mikor pl egy ismerős jön, túl kedves akar lenni, mindig magára vonja a figyelmet, így nem lehet normálisan ellenni mellette. Mindig beleszól abba, amiről xy-nal beszélek, holott hozzám jöttek, velem akarnak beszélni. Ezek miatt nem akarok barátnőt, pedig már nagyon vágyom rá, hogy legyen valaki, akiről elmondhatom, hogy szeret és én is szeretem őt. Mit gondoltok erről? 17/F

Legjobb válasz: ha egy lány tényleg szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy mennyi pénzed van

ha egy lány tényleg szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy mennyi pénzed van
A kérdező hozzászólása: Olyannak tartom magam, aki nagyon tud kötõdni ahhoz, aki szereti. Remélem ez elég lesz, ha úgy alakul. Köszönöm a válaszokat!
ha elmagyarázod a miértet, nem fog tiltakozni, hidd el. nem a te hibád, nem a te felelõsséged. ezt egy normális lány megérti és tolerálja.:)
A kérdező hozzászólása: És ahhoz mit szólna, ha mondanám neki, hogy nem szeretném, hogy eljöjjön hozzám de én szívesen elmegyek hozzá? Biztos nem esne jól neki. Ez a bajom.
na akkor induljunk ki abból, hogy te mehetsz a barátnõdékhez és neki van külön szobája.:) ha a balatonig nem juttok el, ott a velencei tó, az még olcsóbb, mint a balaton. igaz, sokkal egyszerûbb is. de ha amúgy se kifejezetten szórakozni mentek, tökéletes. tudom, eltántorítják az embert az anyagi problémák, de azért nincs katasztrófa, hidd el. anyunak meg magyarázd el nyugodtan, hogy nem kell automatikusan mindenbe beleszólnia, nyugodtan lehet tekintettel rád is. és arról még nem is beszéltünk, hogy nem kell feltétlen mindent neked fizetni.:)
A kérdező hozzászólása: hát nem hiszem, max egy étcsokis :) Persze a balaton csak egy példa volt, nem azért akarok barátnõt, hogy valakit elvihessek oda. :)
télen nem lesz balaton...:D
A kérdező hozzászólása: A Balatont úgy gondoltam, hogy ha nagyon ügyes vagyok és egy olcsó sátorozással megelégedne, akkor el tudnánk menni fürdeni, ott aludnánk és másnap hazajönnénk. Lehet, hogy akkor nem ennénk és nem innánk, mert nem lenne rá pénz, de elmondhatnánk, hogy a Balatonon voltunk. Nem vagyok tisztában túlzottan az árakkal, ezt is csak hallottam haveromtól, hogy nem túl drága. :)
A kérdező hozzászólása: Nem maga a pénz a baj! Hanem az én itthoni környezetem. A régi típusú házunk, hogy a családom viszonylag szegény, és az, hogy ezek mellé még nem is tudnék nyugodtan kettesben lenni a barátnõmmel, mert mindig ott lebzselne mellettünk valaki. Anyum elég gyerekes tud lenni, ha például adna a lány egy puszit, felfújná a dolgot. Nem akadna ki vagy ilyesmi, csak hallgatnám napokig, hogy így puszilkodunk meg úgy smacizunk. Elõtte még egymás kezét se tudnánk megfogni, mindent szóvá tesz szó szerint! Lényeg, hogy nem maga a pénz a bajom.
max a balatonra 2 napra...? én a városi strandra a belépõjét ki tudtam fizeni, de én már úgy lógtam be, szendvicset-üdítõt otthonról vittünk, de sose volt gond....:)
Nem tudsz diákmelózni?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ha lenne külön szobám, akkor nem lenne baj, de sajnos nincs. Régebbi típusú házban lakom egy kisvárosban. Azért annyira hála égnek nem vagyok szegény, egyszer-egyszer el tudnánk menni pl moziba vagy valahova, csak nem túl gyakran, havonta egyszer, max kétszer. De pl, hogy nyaralni elvigyem egy hétvégére, vagy külföldre elhívjam, olyan egyáltalán nem lehetne. Max a Balatonra két napra.
saját szobád csak van, ahova félre tudtok húzódni anyu elõl, nem? akkor nagy baj nem lehet. fiatal koromban mi sem álltunk fényesen, de azért mindig akadt lány, aki engem szeretett, nem a körülményeinket. azon annyira nem volt mit.:)
énis ezért nem akarok barátot, meg ezért nincs nincs normális ruhám, ki venne észre? tesóm ötéves fiúbakancsába, meg a 8 éves kabátomban aminek már rég kinõttem az ujját... kb. keresztülnéznek rajtam a pasik. ha nagyon nyomulok és én megyek oda ismerkedni akkor leveszik egy idõ után hogy jóarc vagyok és akarnának valamit... de kinek voonzó a csóróság? meg hogy sehova nem lehetne velem menni mert 100 Ft-om sincs néha és nem várhatom el örökké azt hogy a pasi fizessen mert akkor meg az lesz a baj, fel lesz hánytorgatva + nekem sem esik jól. haz meg nem vihetnek mert az én anyám meg ellenséges mindenkivel, az se megy hogy örökké a pasinál lebzseljek. kreatív vagyok ingyenprobramokból, de azért erdõt járni piknikezni sem épp a legkellemesebb télvíz idején, vagy örökké a horgásztónál ülni szóval... lesz pasim... egy másik életben :) totál megértelek, [email protected] helyzet
ha szeret akk nem érdekli semmi más csak te!!!;)
Beszélgettél már errõl anyukáddal?
Lehet benne valami. Amikor volt 2-3 hónap hogy nem volt munkám és le voltam égve. Én sem akartam randizni se meg barátnõt se. 21/F

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egy buli után kicsit ittasan barátnőm huga kiverte a farkam én meg megújjaztam. Bűntudatunk van mindkettőnknek. Megbocsájtható dolog ez? El merjük mondani? Nem akarok a hugától semmit. Szeretem a barátnőmet, csak így alakult.

Legjobb válasz: Amit nem tud az nem fáj. DE ha hugicának csak egyszer is lelkizös mindent elmondunk egymásnak percei leszenk, téged úgy kipenderít a barátnöd mint a huzat. most ha elmondod, lehet megbocsájt stb... (habár szerintem ha nem valami szuper mély kapcsolat akkor nem fog) de késöbb derül ki akkor nagy botrány lesz. kérdezd meg a hugicát mit akar.

Amit nem tud az nem fáj. DE ha hugicának csak egyszer is lelkizös mindent elmondunk egymásnak percei leszenk, téged úgy kipenderít a barátnöd mint a huzat. most ha elmondod, lehet megbocsájt stb... (habár szerintem ha nem valami szuper mély kapcsolat akkor nem fog) de késöbb derül ki akkor nagy botrány lesz. kérdezd meg a hugicát mit akar.
Ha fontos számodra barátnõd, akkor legyél vele annyira õszinte, hogy elmondod. Amúgy is vállalnod kell, ha hibáztál.
Ez nagy hiba volt. Azt, hogy elmondod e, neked kell eldönteni, vállalva az esetleges jogos szakítás lehetõségét. Én elmondanám. Legalább a lelkiismeretem legyen tiszta.
Ha nem lesz ismétlés, akkor nem mondanám el. Ha lenne, akkor meg azért nem mondanám el.
Ha szereted õt, akkor mondd el neki... ennyit mindenképp megérdemel. Te pedig inkább vállald fel, ha már "így alakult" - hogy a te szavaiddal éljek... De, hogyha én a helyébe képzelem magam.. Ha az én barátom bármit csinálna a hugommal, én biztos beleroppannék.. Számomra az rosszabb lenne, mintha vmi idegen csajjal tenné ugyanazt. Szóval teljes mértékben igazat adnék a barátnõdnek, ha elküldene ezek után.
Miért teszel fel kérdést, ha tudod, hogy nem akarod így se úgy se elmondani neki? Megerõsítést vársz? Lehet, hogy ittatok, de ha te szeretted volna annyira a barátnõdet, akkor ez nem történik meg. Hugica is hibás, mert minek csinál ilyet, de neki családon belül kell lerendeznie. Én úgy érzem, nem tartod annyira érdemesnek a barátnõdet, hogy elmondd neki, szóval kb. mindegy is, hogy elmondod-e, ennek a kapcsolatnak nem sok van hátra.
Szerintem kár várni vele. Inkább mondd el, minthogy hugitól hallja vissza. Elég nagy esély van rá, hogy el fogja mondani. Ha más nem, egy testvéri veszekedés alkalmával simán elõkerülne. Ha értékeled annyira a barátnõdet, akkor beismered a hibát. Meg fog bocsátani, ha szeret õ is téged annyira. Biztos nem lesz jókedve tõle, de kinek lenne. Képzeld magad a helyébe és úgy mondd el neki!
Lehet, hogy valakinek a lelkiismerete tiszta lenne az õszinteségtõl, de arra gondolj, hogy a párodnak mennyire fájna, ha megtudná. Ne mondd el, pláne, ha egyetlen alkalom volt. Ne bántsd ezzel. Sose bízna benned többé.
Hát ha tényleg szeretted a nõvérét, akkor igenis tudnod kellett volna nemet mondani.. akármilyen jól néz is ki a húga, vagy akármennyire rámenõs volt...
Ez az, teeee.. Józanul is egy szarfas*ú vagy. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Csak elõbb jól megdugom a húgát. Mostmár úgy is mindegy.
mikor? mert ezek szerint 2 hetet már így is vártál
A kérdező hozzászólása: El fogom mondani.
mondok én neked valamit: ha annyira, de annyira be lettél volna állva, akkor még csak fel sem állt volna, sõt, arra nem lett volna erõd, hogy megujjazd. tehát azért eléggé magadnál voltál. amúgy meg miért arra pályázik mindenki a mai világban, hogy megússzon mindent? köcsög dolgot tettél, de ha akkor nagyfiú voltál, most is legyél az, és valld be a lánynak. és megérdemelnéd, ha kidob. de ha szeret, akkor lehet felfogja, hogy nem színjózanon tetted, plusz a húga egy lotyó. de szerintem akkor lennél egyenes, ha elmondanád neki.
Pff. Ilyen húgom lenne... Meg mi a fas*ért kellett lecsillapítani? Hagytad volna ott a pic*ába. Gyenge vagy, embeeeer :D
well done....
Ez olyan mint egy szappan opera.
"Nem akarok a hugától semmit. Szeretem a barátnõmet, csak így alakult." mégis megdugod a csajt? most akkor hogy is van ez? igazi ótvaros, gerinctelen kis köcsög vagy, tönkreteszed szegény barátnõd, és akkora lelki sebet okozol neki, hogy sajnálom a következõ pasiját (és mikor azt mondjátok, h egyes lányok milyen szemetek: lehet, hogy egy hozzád hasonló görény tette azzá.)
Remélem elkapsz a hugától vmi fincsi kis fertõzést :P annak biztos van egy pár betegsége, ha ekkora k*rva... meg is érdemlitek egymást
Hagyd ott a barátnõd és járj a hugával.
Így van, én is megdugnám :D Sõt húzzad csak a dolgot és toljad mindkettõt felváltva :D
Utolsóval értek egyet, most már úgyis mindegy, hozd ki az egészbõl a számodra legjobbat! A végén még bepróbálhatsz egy hármast is a tesókkal! Ez csak nagyon kevés férfinak sikerül, beléphetsz a halhatatlanok közé!!! :-)
na, mi történt? fäszra húztad a ribancot?
A kérdező hozzászólása: Szakítottunk. Nem mondtam el neki, hogy miért. A huga barátnõjét viszont meghúztam.
A húga tuti elfogja neki mondani valamikor, veszekedések vagy testvéri lelkizések alkalmával. Ha elmondod neki van rá ( egy nagyon nagyon pici ) esély, hogy megbocsájt, csak kevésbé bízik benned. Ha a hugica szólja el magát akkor viszont meggyûlöl, kidob téged és nagyon szomorúlesz elég sok ideig. A lánytestvérek között mindig van versengés, ki a szebb stb. és így hogy a saját húgával " csaltad meg " az önbizalma is csak romlani fog
Azt nem ertem hogy miert nem dugtad meg a hugat? Ha mar egyszer felkinalkozott es eljutottatok odaig hogy megujjazod, onnantol mar tokmindegy, erezted volna legalabb jol magad. En a helyedben kezelgetnem a hugicat is, mostantol meg zsarolhatod is vele hogy ha nem csinalja ahogy kered akkor elarulod :) Elvegre te talalsz masik baratnot, de o nem masik novert )
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ember legyen a talpán aki ennek a nõnek ellenáll, ha a farka közelébe kerül.
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg õ akarta hogy megdugjam és csak úgy csillapodott le, hogy megújjaztam, erre le akart szopni, de eltoltam magamtól. Ezután mikor lefeküdtem aludni mellém bújt és félkómában kiverte. Nem mondom, hogy tiltakoztam, de nem voltam 100%-os.
Ne mondd el...
hát szerintem egy ilyenhez nem kicsit kell ittasnak lenni. Tuti, hogy elõbb utóbb megtudja, és tuti hogy szakít. Legalábbis én egy ilyen után garantáltan szakítanék. És mi lesz a kapcsolatával a hugával....:S:S:S
Ha tényleg szeretnéd a barátnõdet, akkor szerintem biztos, hogy nem tudtad volna ezt megtenni vele...
Végülis teljesen mindegy, hogy elmondod-e. Elõbb-utóbb úgyis megtudja. Alapból látszani fog rajtatok (rajtad és a húgán) az, hogy van/volt köztetek valami, és észreveheti a barátnõd. Vagy ahogy már írták, a húga fogja elmondani családi veszekedés során, minden családban elõfordulnak botrányok, a tesók féltékenyek egymásra stb, és ilyenkor már sokszor nem gondoljuk át mielõtt kimondunk valamit. Vagy ha nem is a barátnõdnek, de valakinek elmondja a húga, mert könnyíteni akar a lelkiismeretén, akkor is visszajuthat a barátnõdhöz. És még sok ilyen lehetõség van... Szerintem túl nagy a rizikófaktor, hogy megtudja. De látszik a kommentedbõl is, hogy nem akarod elmondani neki, pedig csak idõ kérdése mikor derül ki.. Mégis hogy tudsz egyáltalán a szemébe nézni? Tartozol neki annyival, hogy elmondd szerintem..
Hát... a húga szerintem vagy buta mint a s*gg, vagy egyszerûen egy kis k*rva, és csak saját maga érdekli... nekem ne mondja senki, hogy egy egészséges ember, akinek van egy nõvére - aki fontos neki (merthogy ez lenne az alap), "kicsit ittasan" képes ilyet csinálni a nõvére ellen... és azt se mondja nekem senki, hogyha az ember szeret valakit, és "kicsit ittas" - akkor az már elég, hogy ne hajtson el egy másik csajt a farka környékérõl...
A kérdező hozzászólása: Két hete másra sem gondolok, csak hogy mekkora barom voltam. Ez a kis k.rva meg csak egyfolytában azt suttogta, hogy senki nem tudja meg, csak simogatjuk egymást. Gyenge voltam.
Miért nem hagytad, hogy leszopjon? A bûntudat miatt most már úgyis mindegy lenne (így is bûntudatod van, úgy is az lenne)!
Én mindkettõt jól megd_gnám utoljára aztán lelécelnék :-) Ebbõl már úgy sem jössz ki jól.
Amit két ember tud, az már nem titok:D És nem sokára több is tudni fogja.. A hugica úgyis el fogja mondani valakinek, ha máskor nem is, hát "kicsit ittas" állapotában...olyankor úgyis sok dologra képes ahogy azt már észrevehetted..
Szerintem mondd el neki... így neked se jó, mert csak rágod magad miatta.. neki is az a "legjobb", ha nem mástól, hanem tõled tudja meg.. mert úgyis megfogja tudni, ha nem most, akkor késõbb.. de szerintem ne hazudj neki tovább. a hugát meg ásd el valahol... -.-"
Szerintem nehogy elmondd... már bocs de miattad is na meg nekik is örökre szar lenne a kapcsolatuk :S nekem kiábrándító lenne ha testvéremrõl ilyet tudnék meg és rányomná a bélyegét a további dolgokra is :(
Szerintem meg jobb lenne, ha tisztában lenne azzal a barátnõd, hogy milyen ember is a huga. Elképzelhetõ, hogy ha esetleg más barátja lesz a mostani barátnõdnek, akkor azzal is meg fogja tenni, mert állítólag úgy van, hogy aki egyszer, az már többször is...
A kérdező hozzászólása: Ez a liba már többször ránk nyitott szex közben, vagy mikor zuhanyoztam, most esett le hogy rám van gerjedve. Lehet, hogy késõbb is próbálkozni fog. Jobb lenne elmondanom.
Gaz ha az ember a baratnojet a csaj hugaval csalja meg. Mondd el neki a\ztan meg lepj ki az eletebol, gusztustalan dolgot csinaltal... Szted a hugaval hogy fog ezek utan viselkedni? Ha kiderul hugi ugyis azt mondja hogy te masztal ra, egyertelmu, de elobb vagy utobb szakitani fog.
Szerintem annyit minimum érdemel a lány, hogy tudja, mire számítson a hugától. És azt is megérdemli, hogyvégre találjon maga mellé egy olyan fiút, akiben 100%ig megbízhat, és tényleg szereti is õt.
A kérdező hozzászólása: A huginak esze ágában sincs elmondani. Jobban idegesíti a dolog mint engem.

A barátnőm szakítani akar, ezt még nem monta el csak anyit hogy lehet hogy szakít, már én sem szeretem de én nem akarom őtt meg bántani mert szeretem de el múlt a szerelem 1 éve járunk Mit tegyek?

Legjobb válasz: a szerelem nem tart örökké.. átalakul vmi mássá:) talán épp azzá amit te most érzel.. erre nem gondoltál? csak hát kissi elvan b*szva a kapcsolat ezért érzel kétségeket.

a szerelem nem tart örökké.. átalakul vmi mássá:) talán épp azzá amit te most érzel.. erre nem gondoltál? csak hát kissi elvan b*szva a kapcsolat ezért érzel kétségeket.
Ha õ is szakítani akar, meg te se szereted, akkor mi a baj? Beszéljétek meg, hogy ennek már nincs értelme és kész.
Furcsán van megfogalmazva :) De ha nincs szerelem akkor hagyd nem fogod megbánatni pláne így hogy õ is szakítani akar...

A barátnőmnek szeretnék küldeni a születésnapjára egy BFF-es nyakláncot, de nem szeretnék nagy csomagot feladni hanem csak egy sima borítékot. Megoldható?

Én Szegeden ő pedig Kecskeméten lakik és 11-én lesz a születésnapja. Csak egy sima nyaklánc lenne, de külön annak nem szeretnék még fizetni, hogy egy hatalmas csomagot feladjak. Megoldható-e a postán, hogy csak egy kicsi borítékot adjak fel? 13/L

Legjobb válasz: Persze egy nyaklánc belefér egy sima kis borítékba. Sosem voltál még postán anyukáddal?

Persze egy nyaklánc belefér egy sima kis borítékba. Sosem voltál még postán anyukáddal?
A kérdező hozzászólása: De voltam, anyukám postán kezdett dolgozni.:) Csak mondta, hogy a biztonság kedvéért kérdezzem meg itt is.
Tanács: A nyakáncot rögzítsd jól a borítékba, hogy ne csúszkáljon és én a helyedben ajánlva adnám fel, nehogy lenyúlják. Fõleg, ha nagyon látszik hogy nem levél van benne. Az ajánlásnál a sima feladási díjra jön még +250 Ft. Hogy a lánc ne sérüljön, vehetsz kicsi, buborékkal kibélelt borítékot is.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm az eddigieket.
Én már cipõt is adtam fel levélként. Inkább az lenne fura, ha egy nyakláncot akarnál csomagként feladni :)

Nem szeretem szájjal kényeztetni a barátnőm az íze miatt, ilyen csak velem van?

Nem volt ilyennel soha problémám, ám a mostani barátnőm nagyon be tud nedvesedni és nem tudom elviselni az ízét... Kicsit ilyen savanyú íze van. Van ezzel így más is, esetleg ez utalhat valamilyen nemi betegségre? Kérem az unatkozó egyéneket ne itt éljék ki magukat mert nincs túl sok igényem rájuk! A normális válaszolóknak meg köszönöm, megy a zöld mancs!:) 20/F

Legjobb válasz: Az a normális, ha savanykás. A savas kémhatás miatt. De ez csak az alap íz, minden nõ más és más. Ha nincs fura szaga (pl. halszag), színe (pl. zöldes), állaga (pl. túrószerû) - bocs, ha undorító vagyok, de hát ez van....- akkor a barátnõd valószínûleg egészséges. Valószínûleg. Nyilván ezt így nem lehet megmondani, csak tippelgetni, orvosi vizsgálat ad erre hiteles választ. Próbáld megszokni. Egy próbát megér: csak a kevésbé nedves részeken kényeztesd a nyelveddel. Pl. elöl a csikló környékén, lejjebb inkább a kezeddel simogasd. Vagy: személyes tapasztalatom ugyan nincs, de azt mondják, egyes ételek (pl. ananász) megváltoztatják az ízeket odalenn. Olvass utána. Szerintem ne hozd fel neki a témát. Egy nõ enélkül is sok gátlással küzd, és ezen meg úgysem tud változtatni.

Az a normális, ha savanykás. A savas kémhatás miatt. De ez csak az alap íz, minden nõ más és más. Ha nincs fura szaga (pl. halszag), színe (pl. zöldes), állaga (pl. túrószerû) - bocs, ha undorító vagyok, de hát ez van....- akkor a barátnõd valószínûleg egészséges. Valószínûleg. Nyilván ezt így nem lehet megmondani, csak tippelgetni, orvosi vizsgálat ad erre hiteles választ. Próbáld megszokni. Egy próbát megér: csak a kevésbé nedves részeken kényeztesd a nyelveddel. Pl. elöl a csikló környékén, lejjebb inkább a kezeddel simogasd. Vagy: személyes tapasztalatom ugyan nincs, de azt mondják, egyes ételek (pl. ananász) megváltoztatják az ízeket odalenn. Olvass utána. Szerintem ne hozd fel neki a témát. Egy nõ enélkül is sok gátlással küzd, és ezen meg úgysem tud változtatni.
Én úgy tudom, hogy a hübelyflórák miatt az a normális, ha picit savanyú. Mondjuk ha olyan mintha citromot nyalnál, akkor lehet, hogy van valami a háttérben. Tudom, ezt irtó nehéz finoman közölni, de próbált valahogy megbeszélni vele.
A kérdező hozzászólása: Értelmes gyerek vagy. Téged is sok csaj dobhatott ki a kis farkad miatt, -ettõl függetlenül nem hiszem higy ezt ki kéne vetned másra
Hát szenvedj. Vagy mégse. Inkább szakíts vele. Adj eséjt az olyan pasiknak akik odaadnák akár a fél kezüket is csak hogy kinyalhassák a lucskos pináját.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem várom el tõle.:) Meg amúgy most nincs probléma, nem könnyezik a szemem meg csomagolódik össze a végbelem annyira savanyú, -csak kicsit kellemetlen de ennek ellenére attól még én is tevékenykedek lent.:)
kinek a pap, kinek a papné. Vannak csajok akik szintén nem tudnak farkat szopni. Csak vigyázz, mert néha azért marad el a másiknál az orál, mert õ sem kapja. Szóval ha a csaj igényli, és te is viszont akarod kapni, akkor ki kell bírnod. Legalább petting szinten, itt-ott nyalakodással.
A kérdező hozzászólása: Haha, nem vagy normális...:DD
Teljesen normális, hogy ilyen az íze. Ha nem ízlik, akkor képzeld el, hogy citromos fagyit nyalsz :D (remélem szereted a citromos fagyit)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Neked meg végképp utolsó, a szagával nincs gond meg az állagával sem, és nem szeretnék neki szólni.:)
Egyetek elõtte gyümölcsöt, mondjuk ananászt! :D
Mi innen nem tudhatjuk, van e valami baja... Lehet fertõzés, ami nem súlyos, õ észre sem veszi, vagy tudja, hogy valami nincs rendben, de nem szól.... :S Lehet hogy neki ez a természetes. Végül is, az vagy amit megeszel, ahogy mondani szokás... A férfiaknál is függ a sperma íze az étkezéstõl, cigitõl, életmódtól...
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ barátnõimnek is hasonló ízük volt, de talán õk nem is voltak annyira nedvesek soha mint a mostani barátnõm. Ezért betudom annak hogy mivel õ tényleg nagyon nedves tud lenni ezért lehet ilyen az íze. Csak ugye mi van ha ez butaság...?
Alapjáraton savas kemhatasu a huvely valadek trhat savanykas ize van....az elozo csajaidnak milyen ize volt?
A kérdező hozzászólása: Nem, jó illata van.:)
A kérdező hozzászólása: Mindent meg tudunk beszélni, de ezt valahogy nem tudom felhozni... Köszi a választ!
bûzös is?
:-O Egy újabb kérdést tettél fel. Hogy függ össze a farok mérete a pina nyalással?

Ha hotelbe csak a barátnőmmel egy együttlétre szeretnék menni, de nem szeretnék ott aludni. Az kivitelezhető?

Legjobb válasz: Szia! Mondjuk én ismerek (szegeden) olyan hotelt, amit akár pár órára is ki lehet bérelni. Az, h más városba is van e ilyen, arról nem tudok nyilatkozni, de szegeden itt ez 100%!!!!!! Nagyot néztünk, amikor a portán megkérdezték tõlünk, h pár órára, v éjszakára vesszük ki a szobát....

Szia! Mondjuk én ismerek (szegeden) olyan hotelt, amit akár pár órára is ki lehet bérelni. Az, h más városba is van e ilyen, arról nem tudok nyilatkozni, de szegeden itt ez 100%!!!!!! Nagyot néztünk, amikor a portán megkérdezték tõlünk, h pár órára, v éjszakára vesszük ki a szobát....
Pécsett, tudok olyan hotelt! El is tudom intézni, 5ezer / alkalom.
Persze, kivitelezhetõ. Csak szólni kell a recepción, hogy gyors vendégek vagytok. Nálunk igy hivják és 8000 Ft/alkalom. Pest megye, Bp-hez közel.
Mindegyik hotelban van ilyen, ugyhogy kivitelezheto! Tudod, mindenhol orulnek a vendegeknek!
Ha kifizetitek az egész éjszakát, akkor akár fél óra múlva is eljöhettek bármelyik szállodából vagy motelból. Kisebb panzióban egy egész éjszaka ára is talán 8-10 ezer forint kettõtöknek. Ilyet pedig szinte bárhol találtok.
Én Budapesten tudom megoldani ha szükséges, tudok segíteni, haverom recepciós egy kisebb szállóban. 5000 óránként. A nagyobb szállodákban ez az opció csak a recepciósokkal már eleve szerzõdésben lévõ lányokkal mûködik a pár órás szoba.
A kérdező hozzászólása: jah és 17 éves vagyok..:)
kifogás
Egyáltalán nem olyan élvezetes. Kb olyan, mintha lenne egy csokifagyi, amit celofánnal bevontak, de vannak rajta lyukak, ahol érzed az ízét is.. a gumi nélküli meg amikor mindenféle bevonó nélkül nyalod a csokifagyit. :) Amúgy mi is gumiztunk, most amikor férjhezmentem, elhagytuk, igaz nem csináljuk mindig megszakitással, de legtöbbször úgy, és ég és fold a különbség. 2O, l
Számomra érzésre ugyanolyan, de a tudat mégis jobb ha a barátomon nincs óvszer. Meg olyan rossz, amikor már eléggé belemerültök a dolgokba, és olyankor meg kell állni felhúzni a gumit... Tabival sokkal jobb.
nekem gumival csak nagyritkán volt orgazmusom. gumi nélkül mindig. Szóval szerintem igen nagy a különbség. De minden ember más.
Szerintem jobb gumi nélkül ( persze ha máshogy védekeztek mellette ). Eddigi barátim mind utálták.
Van akinek bejön van akinek nem. De azt nem ajánlom, hogy akkor most szedj gyógyszert. Egy pasi ennyit viseljen el és ne nyafogjon.
Utolsó, a barátnõje nem akar gumit használni, nem a pasi!
Sokkal jobb gumi nélkül úgy lehet csak igazán érezni egymást

A barátnőmmel 1, 5 éve vagyunk együtt, egyre több a veszekedés, és úgy érzem hogy már nem szeretem. De ő még szeret engem, mit csináljak? Nem akarom megbántani, de attól félek azt hinné, hogy 1, 5 évig csak hitegettem.

Legjobb válasz: Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel

Sajnos mindenképpen szakitanod kell vele mond meg neki hogy elmult a szerelem amit éreztél és hogy sajnálod nem tudod ezt csak ugy visszahozni. Kénytelen lesz megérteni és elfogadni idõvel
Ha már nem vagy belé szerelmes akkor szakíts vele. De ne durván, hanem magyarázd el neki, hogy már kiszerettél belõle.
beszélj vele õszintén, máshogy ez nem megy.elhiszem, hogy kellemetlen, de ilyen az élet.
A kérdező hozzászólása: Basszus, tudom hogy ezt kéne tennem, de annyira sajnálom :( én még mindig szeretem, de ez már nem szerelem, ha ezzel a béna szöveggel jönnék hogy maradjunk barátok, gondolom elküldene a pi*-ba :S
Ebben az esetben sajnos nincs helye a sajnálatnak, õ is megérdemli, hogy ne sajnálatból legyen vele egy fiú. Ha most rossz is lesz neki, õ is be fogja látni késõbb, hogy ilyen kapcsolatban nem érdemes élni.
sajnálatból ne maradj együtt senkivel, nem lesz jó neked se , meg a csajnak se.ami elmúlt az elmúlt, megérdemli az õszinteséget!majd feldolgozza, az már nem a dolgod lesz, te csak légy vele õszinte.
Ha lenne eszed, akkor már nem erõltetnél egy olyan kapcsolatot, aminek nem lesz semmi értelme.

Az a problémám hogy a barátnőm ritkán akar szeretkezni! Azt mondja azért mert nincs orgazmusa szexel és tudja hogy nekem rosszul esik ez! Pedig nem esik rosszul! Szeretjük egymást csak nem értem miértr kerüli a szexet?

Szerintem ez nem kifogás mert ha akarná a szexet akkor szeretkezne velem ennek ellenére is én 19 éves vagyok ? pedig 16 éves 7 hónapja vagyunk együtt!!!!ÉS amikor kérdezem tölle miért nem akar szeretkezni azt mondja hogy ? se tudja!

Legjobb válasz: na ezt utálom a pasikba h mindig csak a szexet akarják...

na ezt utálom a pasikba h mindig csak a szexet akarják...
Szóval nem esik rosszul, hogy a párodnak nem jó a szex, és csak a saját élvezeted keresed, teljesen mindegy, hogy neki mik az igényei? Ha ki tudnád elégíteni, akkor több szexet is akarna, de ha ez neki csak kötelességteljesítés, de semmi élvezet nincs benne, akkor nem várhatod el, hogy csinálja. Dolgozz az õ élvezetén elõször.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem a szexen jár az eszem csak amikor megkíváûnom a szexet akkor õ nem akarja és már sokat beszélgettünk a problémájárol és azt szeretném hogy neki is jó legyen én sose eröltetem a szexet ha nem akarja! CSak azt nem értem hogy ha szeretné élvezni a szexet akkor miért nem akar próbálkozni
A kérdező hozzászólása: Vaol olyan hogy 1 hónapba 1 x szeretkeztünk :(
Nem kívánja, sok nõnek van ilyen problémája. A szex önmagában is jó, nem kell feltétlenül az orgazmusig eljutni. Lehet, hogy csak egy kifogás. Vagy nem figyeltél eléggé rá szex közben..
Utolsó! Sok nõnél van ilyen? Lehet, de azért mert semmi jót nem kapnak a szextõl. Elkezdik 13 évesen diszkóba, részegen, bárkivel. Miért is kívánnák?
Próbálkozz néha önzetlenül, úgy, hogy a nadrágod fenn marad, így nem lenne gond, hogy te mikor élvezel el.
Nálunk is ez a helyzet...Nekem nem túl gyakran van hozzá kedvem, és a barátomat ez eléggé zavarja. Azt hiszem, mi nõk sosem fogjuk annyiszor akarni, mint a pasik. Mert pl ha egy nõnek problémája van, csak összebújni akar, érezni a párja szeretetét. Ezzel szemben a pasiknak akármilyen gondja van, szerintük mindenre a szex a megoldás. Nálunk is van olyan hónap, mikor csak egyszer van, pedig szeretem a barátomat. Egyszerûen csak ha ezer más gond nyomaszt, nem esik jól szexelni. Két választás van: elfogadni, vagy keresni olyat, aki lehet h fele annyira se szeret majd, de többet szexel. Ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!