Találatok a következő kifejezésre: Nem szeretem barátnőm, (464 db)

Miért nem szeretek barátnővel/potenciális barátnővel MSN-en beszélgetni?

Egyszer?en nem tudok neki(k) mit írni. Haverokkal, barátokkal nincs probléma, akármilyen nem? is legyen az illet?. Persze face to face semmi probléma nincs a társalgással, csak kicsit kellemetlennek érzem, hogy másra simán ráírok és dumálunk, viszont az említett emberekre direkt nem...

Legjobb válasz: Hja, igen és persze õk elõbb-utóbb rámírnak, én nem válaszolok, miközben többiekkel dumálok rendesen, és elég genyóságnak érzem ezt...

A kérdező hozzászólása: Hja, igen és persze õk elõbb-utóbb rámírnak, én nem válaszolok, miközben többiekkel dumálok rendesen, és elég genyóságnak érzem ezt...
Én is így vagyok ezzel.:/
ismerõs szitu, de élõbe sztem jobb társalogni, utálom az msn-t
mértnem szerecc beszéni potenciális barátnõkkel ? honna a francból tudjuk ? :) szerintem ha nem tucc vele beszélni akkor nem lesz a barátnõd se mert az kell hozzá... :( ;b <---
A kérdező hozzászólása: "Persze face to face semmi probléma nincs a társalgással, ..." A "face to face" kifejezésen akadtál fenn? idióta...

Mit gondoltok róla, ha csak emiatt nem szeretnék barátnőt?

Nagyon szeretnék barátnőt, de nem merek és ebből a szempontból nem is akarok barátnőt, mert viszonylag szegény vagyok. Nem szeretném, hogy lássa, hol élek. Semmi különösebb okom nincs rá, csak úgy gondolom, megváltozna rólam a véleménye és talán el is hagyna. Nem tudom elképzelni, hogy elhívjam magamhoz a lányt. És itt még a családomra is gondolok. Anyum elég gáz helyzeteket tudna teremteni, talán be is égetne a lány előtt. Előfordul, hogy mikor pl egy ismerős jön, túl kedves akar lenni, mindig magára vonja a figyelmet, így nem lehet normálisan ellenni mellette. Mindig beleszól abba, amiről xy-nal beszélek, holott hozzám jöttek, velem akarnak beszélni. Ezek miatt nem akarok barátnőt, pedig már nagyon vágyom rá, hogy legyen valaki, akiről elmondhatom, hogy szeret és én is szeretem őt. Mit gondoltok erről? 17/F

Legjobb válasz: ha egy lány tényleg szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy mennyi pénzed van

ha egy lány tényleg szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy mennyi pénzed van
A kérdező hozzászólása: Olyannak tartom magam, aki nagyon tud kötõdni ahhoz, aki szereti. Remélem ez elég lesz, ha úgy alakul. Köszönöm a válaszokat!
ha elmagyarázod a miértet, nem fog tiltakozni, hidd el. nem a te hibád, nem a te felelõsséged. ezt egy normális lány megérti és tolerálja.:)
A kérdező hozzászólása: És ahhoz mit szólna, ha mondanám neki, hogy nem szeretném, hogy eljöjjön hozzám de én szívesen elmegyek hozzá? Biztos nem esne jól neki. Ez a bajom.
na akkor induljunk ki abból, hogy te mehetsz a barátnõdékhez és neki van külön szobája.:) ha a balatonig nem juttok el, ott a velencei tó, az még olcsóbb, mint a balaton. igaz, sokkal egyszerûbb is. de ha amúgy se kifejezetten szórakozni mentek, tökéletes. tudom, eltántorítják az embert az anyagi problémák, de azért nincs katasztrófa, hidd el. anyunak meg magyarázd el nyugodtan, hogy nem kell automatikusan mindenbe beleszólnia, nyugodtan lehet tekintettel rád is. és arról még nem is beszéltünk, hogy nem kell feltétlen mindent neked fizetni.:)
A kérdező hozzászólása: hát nem hiszem, max egy étcsokis :) Persze a balaton csak egy példa volt, nem azért akarok barátnõt, hogy valakit elvihessek oda. :)
télen nem lesz balaton...:D
A kérdező hozzászólása: A Balatont úgy gondoltam, hogy ha nagyon ügyes vagyok és egy olcsó sátorozással megelégedne, akkor el tudnánk menni fürdeni, ott aludnánk és másnap hazajönnénk. Lehet, hogy akkor nem ennénk és nem innánk, mert nem lenne rá pénz, de elmondhatnánk, hogy a Balatonon voltunk. Nem vagyok tisztában túlzottan az árakkal, ezt is csak hallottam haveromtól, hogy nem túl drága. :)
A kérdező hozzászólása: Nem maga a pénz a baj! Hanem az én itthoni környezetem. A régi típusú házunk, hogy a családom viszonylag szegény, és az, hogy ezek mellé még nem is tudnék nyugodtan kettesben lenni a barátnõmmel, mert mindig ott lebzselne mellettünk valaki. Anyum elég gyerekes tud lenni, ha például adna a lány egy puszit, felfújná a dolgot. Nem akadna ki vagy ilyesmi, csak hallgatnám napokig, hogy így puszilkodunk meg úgy smacizunk. Elõtte még egymás kezét se tudnánk megfogni, mindent szóvá tesz szó szerint! Lényeg, hogy nem maga a pénz a bajom.
max a balatonra 2 napra...? én a városi strandra a belépõjét ki tudtam fizeni, de én már úgy lógtam be, szendvicset-üdítõt otthonról vittünk, de sose volt gond....:)
Nem tudsz diákmelózni?
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ha lenne külön szobám, akkor nem lenne baj, de sajnos nincs. Régebbi típusú házban lakom egy kisvárosban. Azért annyira hála égnek nem vagyok szegény, egyszer-egyszer el tudnánk menni pl moziba vagy valahova, csak nem túl gyakran, havonta egyszer, max kétszer. De pl, hogy nyaralni elvigyem egy hétvégére, vagy külföldre elhívjam, olyan egyáltalán nem lehetne. Max a Balatonra két napra.
saját szobád csak van, ahova félre tudtok húzódni anyu elõl, nem? akkor nagy baj nem lehet. fiatal koromban mi sem álltunk fényesen, de azért mindig akadt lány, aki engem szeretett, nem a körülményeinket. azon annyira nem volt mit.:)
énis ezért nem akarok barátot, meg ezért nincs nincs normális ruhám, ki venne észre? tesóm ötéves fiúbakancsába, meg a 8 éves kabátomban aminek már rég kinõttem az ujját... kb. keresztülnéznek rajtam a pasik. ha nagyon nyomulok és én megyek oda ismerkedni akkor leveszik egy idõ után hogy jóarc vagyok és akarnának valamit... de kinek voonzó a csóróság? meg hogy sehova nem lehetne velem menni mert 100 Ft-om sincs néha és nem várhatom el örökké azt hogy a pasi fizessen mert akkor meg az lesz a baj, fel lesz hánytorgatva + nekem sem esik jól. haz meg nem vihetnek mert az én anyám meg ellenséges mindenkivel, az se megy hogy örökké a pasinál lebzseljek. kreatív vagyok ingyenprobramokból, de azért erdõt járni piknikezni sem épp a legkellemesebb télvíz idején, vagy örökké a horgásztónál ülni szóval... lesz pasim... egy másik életben :) totál megértelek, [email protected] helyzet
ha szeret akk nem érdekli semmi más csak te!!!;)
Beszélgettél már errõl anyukáddal?
Lehet benne valami. Amikor volt 2-3 hónap hogy nem volt munkám és le voltam égve. Én sem akartam randizni se meg barátnõt se. 21/F

Van 1 fiú. Aki udvarló nekem már régóta. És már nekem is régóta tetszik. De a barátnőmnek is tetszik az a fiú. És nem szeretnék össze jönni a fiúval a barátnőm miatt. De szeretnék össze jönni vele, mert szeretem. De a barátnőm fontosabb. Mit tegyek?

most akkor a barátnőm érdekeit figyeljem? vagy gondoljak magamra,és jöjjek össze a sráccal?

Legjobb válasz: Ha neki nem tetszik a barátnõd,akkor miért ne jöhetnél vele össze?

Ha neki nem tetszik a barátnõd, akkor miért ne jöhetnél vele össze?
attól függ milyen barátnõ, ha tényleg egy nagyon lávollak öribari akkor beszéljétek meg szerintem. Akkor a barátnõ a fontosabb. Ha meg az a barátnõ amibõl még 5000 másik van, a csávó voks
Fake! Szándékosan megcsavargattad a megfogalmazást hogy összezavard az emberek egy részét.
Ahogy a mondás tartja "Háborúban Szerelemben mindent szabad" Vagyis én ezen az elven vagyok eme téren

Az egyik barátnőm megírta hogy nem szereti azt a bandát amit én nagyon imádok, erre rendesen kiakadtam vagy a barátnőm volt bunkó?

Van egy banda amit nagyon szeretek és mondta a barátnőm hogy ő nem anyira szereti..küldtem neki egy linket róluk amint épp techno-san énekelnek mert tudom hogy a barátnőm szereti a techno-t. Erre írta hogy:hová [email protected]? Nagyon mérges lettem és majd megakartam folytani :O Nem tudom mi ütött belém mert sohasem gondolok ilyesmire,hanem elfogadom a barátaim érdeklődési körét! Most velem van a baj?kérjek tőle bocsánatott? talán túlságosan szeretem azt a bandát?

Legjobb válasz: Kitalálom, lehettek vagy 11-12 évesek? :D Nem szereti. Valószínûleg azért mondta, mert nem szereti õket, és nem szeretné hallgatni az ömlengésed, linkeket se kér. Szerintem korrekt azért. Nem a közös ízlés határoz meg egy barátságot, és óvatosan a rajongással, könnyen szánalmassá válik, és felidegesíti azokat az embereket, akik nem rajonganak a témáért. :D Kicsit vegyél vissza te is, bocsánatot kérni meg szerintem nem kell senkinek, csak lépjetek túl a dolgon. Most gondold végig... tényleg olyan fontos ezen a hülyeségen rágódni? :)

Kitalálom, lehettek vagy 11-12 évesek? :D Nem szereti. Valószínûleg azért mondta, mert nem szereti õket, és nem szeretné hallgatni az ömlengésed, linkeket se kér. Szerintem korrekt azért. Nem a közös ízlés határoz meg egy barátságot, és óvatosan a rajongással, könnyen szánalmassá válik, és felidegesíti azokat az embereket, akik nem rajonganak a témáért. :D Kicsit vegyél vissza te is, bocsánatot kérni meg szerintem nem kell senkinek, csak lépjetek túl a dolgon. Most gondold végig... tényleg olyan fontos ezen a hülyeségen rágódni? :)
Ha megmondta, hogy nem szereti, akkor minek linkelgetsz neki a bandától? Igazából a barátnõd is bunkón reagált és te sem tartottad tiszteletben, hogy õ ezt nem nem szereti.Lényegében mindketten hibáztatok.
A barátnõd egy bunkó, én ha tudom, hogy valakinek teszik valami, nem ilyen gyökér módon reagálok rá. Miért kérnél tõle bocsánatot? Mondjuk engem alapból kiakaszt, ha egy nõ/lány rondán beszél, meg ilyen stílusban
mindketten lehetnétek egy kicsit több figyelemmel egymás iránt, ez miden emberi kapcsolat alapja. :)
A barátnõd megírta hogy nem szereti azt a bandát amit te!Ez miért bunkóság?Nem kell mindenkinek ugyan olyannak lennie.Fogadok nála is van olyan valami amit te nem szeretsz...Minek akkor linket küldeni?Jógos volt amit írt, bár lehet hogy nem kellett volna így kifejezni azt amit szeretne, de ha nem szereti akkor nem szereti.Ez nem bunkóság kérdése...
De szeretném ha nekem is ez lenne a legnagyobb problémám.. Jesszusom nõjetek már fel! Egy [email protected] bandán összevitatkozni..
Szerintem nincs baj azzal hogy egy linket küldtél neki, azzal lenne ha folytonosan linkelgetnél neki annak ellenére hogy õ nem szereti. (habár gondolom, ezek után nem fogsz...) a barátnõd reakciója viszont rendesen bunkó volt :OO Egyébként bocsi az offért, de megkérdezhetem melyik bandáról van szó??:)

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Mit tegyek ha nem szeretem a baratnom es csakis a regi baratnom jar a fejemben?

Elhagyott mert megcsaltam, rosszul bantam vele. Bosszubol rogton osszejottem egy masik lannyal, de nem szeretem. Mar vele vagyok 4 honapja. Az elejen jo volt, mert segitett kiverni ot a fejembol, de most ujra hianyzik. Az elejen tenyleg jo volt, azt hittem szerelmes vagyok de nem. Mikor osszejottem az uj lannyal direkt megirtam a volt baratnomnek hogy boldog vagyok az ujjal, de o nem valaszolt. Azota se. Tudom ezzel meg jobban megbantottam. Most itt vagyok egy uj alnnyal akit nem szeretek, de legalabb elmegy vele az ido, van szex, a regit meg mar nem tudom utolerni. egy balfek voltam:(

Legjobb válasz: Szakíts a mostani barátnõddel - nagyon nem szép, amit csinálsz vele! Gondold csak el, 4 hónapja hitegeted h szereted, miközben nem... Ugyanakkor szerintem a régi barátnõdet is elfelejtheted. Nem fogadna vissza ezek után. Egy idõre hagyd a csajozást, van más is a földön, találkozz a barátaiddal, vagy szenteld az idõdet a hobbijaidnak. Elõbb-utóbb a szerelem is rád talál, de erõltetni nem kell semmit! 23/L

Szakíts a mostani barátnõddel - nagyon nem szép, amit csinálsz vele! Gondold csak el, 4 hónapja hitegeted h szereted, miközben nem... Ugyanakkor szerintem a régi barátnõdet is elfelejtheted. Nem fogadna vissza ezek után. Egy idõre hagyd a csajozást, van más is a földön, találkozz a barátaiddal, vagy szenteld az idõdet a hobbijaidnak. Elõbb-utóbb a szerelem is rád talál, de erõltetni nem kell semmit! 23/L
Szakíts a mostani barátnõddel, mert ez nagyon nem tisztességes. Egyébként a volt barátnõd helyében biztosan nem fogadnálak vissza: megcsaltad, szarul bántál vele, aztán felszedsz valami luvnyát és a képébe dörgölöd. Kellenél ezek után a francnak... Kicsit gondolkozz el azon, hogy bánsz az emberekkel, mert azt kapod majd vissza.
Szakíts a mostanival.
Ha igazán szeret, még megbocsáthat, hidd el : ) Szakíts a mostani lánnyal, és írj az elõzõnek. De ne támadd le azzal, hogy vissza akarod õt kapni, csak mondd azt, hogy szeretnéd, hogy beszéljetek, és félretegyétek a sérelmeket, mert gyerekesen viselkedtetek. Nem fogod 1 hét alatt visszaszerezni, de ha kitartasz (akár több hónapig is, ezt vedd figyelembe ..), még bármi megtörténhet. Csak ügyesen : )
A kérdező hozzászólása: nem fog bocsajtani, szoba se all velem, nem is lattam azota es messze is lakunk egymastol....telefonra nem valaszol, smsre nem valaszol. ha privat szamrol hivok nem veszi fel. mailra nem valaszol. ez a potlek lany nekem foleg szexre kell es arra hogy lassa a volt baratnom hogy jol elvagyok nelkule is...pedig hianyzik:( ha most egyedul leszek akkor szerencsetlen hulyenek fog nezni, aki erte szenved...az egom fogva tart.. amig a csajjal vagyok minden jo, de amint egyedulmaradok 5 percre..mar hianyzik a volt baratnom...:( az uj lanyhoz kezdek kotozdni, de nem szeretem...csak azert kotodom, mert hozzaszoktam. Nem is az esetem, direkt a volt baratnom ellentete.alkat es szinekben is... a volt baratnom kedves volt de nagyon belevalo, talpraesett...az uj meg ragad ram es elveszett(nincs munkaja, allandoan maszik ram.

Barátnőm elszólta magát: A párja nem szereti a halat, a puncira emlékezteti, olyan a szaga :-S Valami baja lehet a barátnőmnek?

Nem tudtam reagálni erre, nem akartam megsérteni, de én úgy tudtam, hogy az a szag gondot jelent. Õ meg nevetve adta el?.

Legjobb válasz: a baratja a puncit se szereti? szerintem nincs komoly baja, viszont a baratja kifogta parszor egy mosakodastol tavolabbi idopontban....

a baratja a puncit se szereti? szerintem nincs komoly baja, viszont a baratja kifogta parszor egy mosakodastol tavolabbi idopontban....
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hát csak szereti :-) De akkor az a szag nem jelent feltétlen fertõzést?
Halszagú váladék A baktériumos hüvelygyulladás egymagában is kellemetlenséget okoz a nõnek, nagyobb gond azonban, hogy növeli más bajok kockázatát. Például hajlamossá teszi a pácienst a terhességmegszakadás vagy -megszakítás utáni medencebeli gyulladásra, méhbelhártya-gyulladásra (ez tizenötször gyakoribb a baktériumos hüvelygyulladást kapók, mint az ilyen betegségben nem szenvedõk körében), valamint a méheltávolítást követõ fertõzésre. A terhesség során pedig a hüvelyben föllelhetõ kórokozó baktérium a magzatvíz befertõzõdését, magzatburok-gyulladást, a magzatburok megrepedését, következésképp koraszülést, azaz kis tömegû magzat világrajövetelét idézheti elõ. Minthogy a baktériumos hüvelygyulladásnak hüvelyi folyás a leggyakoribb tünete, az a nõ, aki ilyet észlel magán, okvetlenül forduljon orvoshoz. A megfelelõ kezeléshez ugyanis az orvosnak tudnia kell, hogy milyen kórokozó kelti a bajt. A baktériumos eredetû hüvelyi váladék híg, egynemû, fehér, szürkés vagy sárga színû, kellemetlen halszagú, s viszketést idézhet elõ. Jellemzõ a vegyhatásának módosulása is. Míg a rendes (egészséges) váladék – merthogy ilyen mindig van a hüvelyben – pH-ja a tejsavat kiválasztó baktériumoktól 4, 5-nél savasabb, addig kórokozó baktériumos fertõzés hatására a pH 4, 5-nél nagyobb, azaz a semleges vegyhatás felé tolódik el. Az orvosok ezenkívül sejttani vizsgálatra is sort kerítenek, amelynek során ellenõrzik a hüvely faláról levált hámsejteket. Rendesen e sejtek sima felszínûek, ám a kórokozó baktériu- mok hozzájuk tapadhatnak, s ilyenkor olyanok (szemcsések) lesznek, mintha parányi golyócskák sorakoznának rajtuk. A hüvelyváladékban levõ fehérvérsejtek száma baktériumos fertõzés hatására rendszerint nem nõ meg, ezért a kelleténél több fehérvérsejt többnyire valamilyen társfertõzésre (például az egysejtûek közé tartozó Trichomonas vaginalis okozta kártételre) utal.
Nekem pl a haltól tud halszagú lenni másnap.

A barátnőm mondta, hogy mikor nincs velem akkor úgy érzi, hogy nem szeretem. Én is így vagyok vele. Hogyan orvosolhatnánk ezt a problémát?

Én 16 vagyok (F) Õ meg 14 (L). Az utóbbi 1 hónapban érezzük így magunkat, és cseszegettük egymást mindenféle féltékenységi dologgal. Már lassan 8 hónapja vagyunk együtt. A lényege az egésznek, hogy mind a ketten nagyon féltékenyek tudunk lenni, még akkor is ha csak sokáig szemkontaktust létesítünk más emberrel.

Legjobb válasz: Nézd, ezt az érzést nem lehet erõltetni. Vagy szeretitek egymást, és azt mindig érzitek, vagy nem szeretitek egymást, csak szexuális vonzalom van köztetek. Feltéve persze, hogy volt már köztetek valami. Amúgy meg 2 év korkülönbség nem hiszem, hogy sokat számít. A lányok kicsit érettebbek a korukbeli pasiknál. A lényeg, hogy szerintem kár erõltetni a dolgot, keressetek mind a ketten valaki mást magatok mellé. Az ilyen helyzetekbõl majdnem mindig az lesz, hogy próbálkoznak ezzel, meg azzal, aztán jól összevesznek. Az meg egyikõtöknek sem lenne jó szerintem. Remélem elég értelmes volt a válasz.

Nézd, ezt az érzést nem lehet erõltetni. Vagy szeretitek egymást, és azt mindig érzitek, vagy nem szeretitek egymást, csak szexuális vonzalom van köztetek. Feltéve persze, hogy volt már köztetek valami. Amúgy meg 2 év korkülönbség nem hiszem, hogy sokat számít. A lányok kicsit érettebbek a korukbeli pasiknál. A lényeg, hogy szerintem kár erõltetni a dolgot, keressetek mind a ketten valaki mást magatok mellé. Az ilyen helyzetekbõl majdnem mindig az lesz, hogy próbálkoznak ezzel, meg azzal, aztán jól összevesznek. Az meg egyikõtöknek sem lenne jó szerintem. Remélem elég értelmes volt a válasz.
Nekunk is igy volt baratommal, legfokeppen o erezte ugy, aztan szakitottunk mert nem mukodott a kapcsolat, ugy nem erdemes folytatni...tapasztalatbol mondom...

Vn egy fiu aki tetszik de o a baratnomet szereti de abartnomot nem szereti es azt szeretnem kerdezni hogy vane eselyem h ossze jovok azzal a fiuval? Mert en nagyon szeretnem. Nagyon varom a valaszokat mert nagyon szeretem

Legjobb válasz: Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.

Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.
Most hagyd még mert ha összejönne veled akkor max. csak azért tenné hogy pótolja a barátnõdet mondjuk veled. Várj amíg a gyerek kiszeret a barátnõdbõl és csak aztán közeledj felé.
gratulálok
Várj, mert most elõ kell vennem a kódfejtõ programomat. 10 perc múlva jövök.
én se tok vmi jól irni de ennyire..XD ez überelhetetlen
Mi lenneha osszejonnetek egyharmas partira? Tuti mindenkinek jolenne.
Próbáljátok oldalt fekve!
én ugyanúgy vagyok, ahogy az elsõ válaszoló írta..nekem valahogy olyan mintha totál ráülnék a fejére(igen, így is van) és megfulladna xD tudom ez most így vicces, de nekem fura a pozicíó, viszont oldalra fekve imádom csinálni :) a Párom eleinte mindig mondta, hogy rendesen csináljuk, de rájött, hogy fölösleges erõltetni, csak akkor jó, ha mindketten élvezzük.
énsem szeretem, de barátom imádná, nekem olyan fura, mintha beteríteném a fejét a fenekemmel, nem egy túl kényelmes póz sem, jó nektek pasiknak jó mert jó a kilátás, de nekünk nõknek ez gyakran okoz feszültséget. 27/N
én sem szeretem annyira (lány vagyok) mert én nem tudok így egyszerre az élvezetre is koncentrálni meg az én "dolgomra" is... jobban szeretem külön-külön... szeretem kényeztetni a barátomat és azt is imádom amikor õ engem... csak épp nem egyszerre :)
te vagy felül? akkor lehet hogy nagyon lenyomod a torkán a férfiasságod, ami elég kellemetlen tud lenni. az is lehet hogy nem tud úgy koncentrálni sem az érzésre, sem arra amit csinál
Én sem szeretem.Vagy arra koncentrálok 100%kosan amit én csinálok a barátomnak, vagy élvezem amit velem csinálnak .Megosztott figyelemmel nem olyan jó. l/18
Szerintem a meleg levegõ felfelé áramlik.. :D És lehet, hogy nem kellemes szagokat hoz magával.. :) De ez csak tipp..:P (23/F) KG
A kérdező hozzászólása: nem, én alul vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!