Találatok a következő kifejezésre: Nem szedem gyógyszeremet április (3 db)

Mit tegyek? Április óta nem szedek gyógyszert, mert babát szeretnénk. Mivel eléggé kevés, és kis ideig tartó vérzéseim voltak, elmentem a nőgyógyászhoz, aki vérvételt javasolt. Valószínűleg nincs PÉ-m.

Kétszer is voltam, de nem mentem vissza a dokihoz a 2. után, mert közbejött hogy mégis várunk még a babával, mert lehet hogy kimegyünk külföldre dolgozni. Én most 25 éves vagyok, Párom 31. Inkább szedessem rendbe magam, és vállaljuk a babát? Szeretném is.

Legjobb válasz: Most ezt nektek kell eldönteni, hogy vállaljátok-e a babát, de attól még mondhatod a dokinak, hogy szeretnéd ha helyretenné a PÉ-det, mert nekem ez volt 2 és fél évig kezeltek, majdmegint 6 hónap mire összejött a baba, mert PCOs lettem. Ilyenkor nem tud a pete megérni és betokosodik, majd tornyosul a petefészekben, így akadályozva a terhességet. Mivel neked ez március óta tart könnyen helyrehozható, de én a sok év után tele voltam ilyen tokos cysztákkal és azt nehéz volt megoldani, ráadásul a rá szedett gyógyszerektõl folyton rosszul voltam. Szóval bárhogy isdöntesz tapasztalatbólmondom, ne hanyagold el, mert utánanagyon keservesen fog sikerülni a baba. Amúgy én most 27 vagyok és két nap szülésig, de nem bánom, hogy végre sikerült, mert halesz második akkormég idõben leszek hozzá egészségileg, ugye mert a nõk így öregszenek ki a gyerekszülésbõl, a körülmények és a szervezet miatt.

Most ezt nektek kell eldönteni, hogy vállaljátok-e a babát, de attól még mondhatod a dokinak, hogy szeretnéd ha helyretenné a PÉ-det, mert nekem ez volt 2 és fél évig kezeltek, majdmegint 6 hónap mire összejött a baba, mert PCOs lettem. Ilyenkor nem tud a pete megérni és betokosodik, majd tornyosul a petefészekben, így akadályozva a terhességet. Mivel neked ez március óta tart könnyen helyrehozható, de én a sok év után tele voltam ilyen tokos cysztákkal és azt nehéz volt megoldani, ráadásul a rá szedett gyógyszerektõl folyton rosszul voltam. Szóval bárhogy isdöntesz tapasztalatbólmondom, ne hanyagold el, mert utánanagyon keservesen fog sikerülni a baba. Amúgy én most 27 vagyok és két nap szülésig, de nem bánom, hogy végre sikerült, mert halesz második akkormég idõben leszek hozzá egészségileg, ugye mert a nõk így öregszenek ki a gyerekszülésbõl, a körülmények és a szervezet miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Utolsó válaszoló! Teljesen igazad van! Nem szabad elhanyagolnom magamat, mert akkor jobban bánom, ha miatta nem lehet baba.
én azért utánajárnék, még ha halasztjátok is a babakérdést, pláne ha már belekezdtél. de természetesen te tudod.
Én is PCO-s voltam nagyon sokáig próbálkoztunk, míg nem elmentem egy akupunkturistához aki egyetlen kezeléssel helyretette a hormonjaimat és teherbe estem :) Most 6 hónapos a kicsi. Én kételkedtem ebben, de ez meggyõzött.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Igazatok van az utánajárással kapcsolatban. Januárban el is megyek a dokihoz, hogy helyretegyen. :S
Szia! Így van, jobb ha tudod , hogy rendben vagy, még ha most nem is lesz baba, hanem csak késõbb vágtok bele, de akkor már tudod, hogy veled minden rendben van, nem kell annyit görcsölni rajta. Jobb lesz ez így! SOk sikert!!!

Március 5 óta nem szedek gyógyszert, azóta nem is jött meg, áprilisban csináltam tesztet de - lett. A gyógyszer miatt leállt a peteérésem vagy útközben lehet hogy megtermékenyült?

2hete 1napig kicsit véreztem aztán 2-3napig barnáztam,1hete megint 2nap barnázás és aztán azóta semmi, a pasim szerint n?ttek a melleim, most lassan tesztelek de félek a csalódástól, most a gyógyszer miatt leállt a peteérésem vagy útközben lehet hogy megtermékenyült?

Legjobb válasz: Szia erre én csak azt tudom nekid irni hogy bármi elofordulhat én szoritok neked hogy baba legyen sok sikert és vigyázz magadra 22 hetes kismama

Szia erre én csak azt tudom nekid irni hogy bármi elofordulhat én szoritok neked hogy baba legyen sok sikert és vigyázz magadra 22 hetes kismama
Szia! Én november végén, vagy december elején hagytam abba a gyógyszert, elõtte Yadint szedtem, és nekem eddig csak kétszer jött meg. Kell idõ az orvosok szerint, hogy visszaálljon a normális ciklus. Hát én már nem tudom, hogy meddig vájrak. Elõzõ hónapban megjött, de most megint lassan egy hetet csúszik, bár néha görcsöl a hasam, de nem jön meg. Másfél hete beleuntam a várakozásba, és elkezdtünk próbálkozni. Nem tudom mi lesz, de szerintem próbálj meg te is orvoshoz menni.
van hogy a gyogyszer igy bekavar . de pár honap és rendbejön a menzi
bár csak pár hónap lenne... Nekem már egy fél éve, hogy nem állt vissza.

Nem szedem a gyógyszeremet április 18. -a óta, voltam a párommal azóta már egy párszor 1 -ütt. Utána volt barnázásom most meg fehér átlátszó fojásom van. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ja és azt olvastam épp ma hogy a gyógyszer kiürülésére nem kell várni szinte azonnal az elsõ menzivel kiürül. Én szeretném a babyt csak félek, hogy nem jön össze most aggódom, meg szurál néha a jobb oldalam alul.

A kérdező hozzászólása: Ja és azt olvastam épp ma hogy a gyógyszer kiürülésére nem kell várni szinte azonnal az elsõ menzivel kiürül. Én szeretném a babyt csak félek, hogy nem jön össze most aggódom, meg szurál néha a jobb oldalam alul.
szia, én március 16 óta nem szedem a gyógyszert, sajna múlt hónapban megjött, ez most a második gyógyszermentes hónapom, és most a napokban volt peteérésem. "akcióztunk" is, és remélem, hogy összejön a baba minél hamarabb. De nekem nincs semmi folyásom, sosem szokott lenni. Ha kimarad a menzid, akkor tesztelj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!