Találatok a következő kifejezésre: Nem szedek nem is szeretnék, (18 db)

A ciklus 11. napján barnás folyás? Mitől lehet? Okt. óta nem szedek gyógyszert, babát szeretnék. Gynoflort írt fel a nőgyógyász, heti 1x. Nincs semmi bajom, egy hete voltam, csak azért írta, hogy ne is legyen se fertőzésem, semmi.

Legjobb válasz: Szia,meg azért is írta fel,hogy valamit felírjon.Írj privát és tudok küldeni prezentációkat e-mailben amik ezzel kapcsolatosak,és csak hormonmenetes és természetes kezelésekrõl szólnak :)

Szia, meg azért is írta fel, hogy valamit felírjon.Írj privát és tudok küldeni prezentációkat e-mailben amik ezzel kapcsolatosak, és csak hormonmenetes és természetes kezelésekrõl szólnak :)

A süllyedésem a vérképvizsgálaton a normális 1-2o tartomány helyett 8o volt. Hetente egyszer szedek csak terhesvitamint, nem is szeretnék többször. Mit lehetne rá szedni?

Legjobb válasz: Hát ezt a védõnõdek kéne megmondania, õ ért hozzá. Az, hogy mennyi terhesvitamint szedsz a te dolgod, de a terhesség 24. hetéig szokták javasolni a mindennapi szedést, mert addigra fejezõdik be a genetikai fejlõdés, utána elég a heti 1.

Hát ezt a védõnõdek kéne megmondania, õ ért hozzá. Az, hogy mennyi terhesvitamint szedsz a te dolgod, de a terhesség 24. hetéig szokták javasolni a mindennapi szedést, mert addigra fejezõdik be a genetikai fejlõdés, utána elég a heti 1.
A vérsüllyedést nem lehet terhesvitaminnal szabályozni, sem semmilyen vitaminnal..teljesen más okai vannak . A nõgyógyásztól kérdezd meg , hogy nincs-e szükség valami gyógyszerre, mert az ilyen vérképelváltozás csak vényköteles gyógyszerrel szabályozható, mivel belsõszervi okai vannak, ami nem feltétlenül jelent bajt.. A gyógyszerfelírástól és a süllyedés elváltozás függhet a terhességi kortól, de ne aggódj, gond esetén az orvos köteles szólni és kezelni. Pláne ne szedj rá semmit egyénileg és a szomszédnéni gyógyszereibõl, mert az nem biztos hogy jó. Ilyen esetben csak orvosra bízd magad.

Életuntság, motivációhiány. Egyedülálló nö vagyok és nem szeretem a munkámat sem. Ezen nem tudok jelenleg változtatni. Viszont szeretnék kilábalni a depressziómból. Szedek antidepresszánst is. Szerintetek sikerül?

mi adhatna új eröt? amivel elviselhetöbb lenne az életem.

Legjobb válasz: Én is egyedülálló nõ vagyok (35) és értem mit érzel. Én sem szerettem a munkám, bár márciusban elbocsátottak 16 év után. Most nincs munkám. Nekem a sport segített sokat, eljártam futni, addig amíg jó idõ volt, az pörgeti a hormonokat és arra a napra vidámmá tesz. Most bent a lakásban sok jó pörgõs zenét hallgatok, arra tornázom az is sokat segít. Segít még a zene, most gitározni tanulok, és a netrõl nyelvet tanulok, angolul nézek mesét, filmet, az is nagyon izgi. Álmodozásképp olvasok egy Rómáról szóló útikönyvet. Nem is tudtam milyen jó "fejben" utazni. Ja és még sokat segített a savtalanító kúra, az elûzte a lehangoltságomat (errõl írok ha érdekel). A lényeg hogy ne hagyd el, magad. Most olyan dolgokat kell csinálni, amit társ mellett, gyerek mellett nincs idõ. Asztrológiai tanfolyamra is járok három éve. Na a lényeg,hogy csinálj valamit... Amúgy néha én is, mindennek ellenére depressziósnak érzem magam, de küzdök.

Én is egyedülálló nõ vagyok (35) és értem mit érzel. Én sem szerettem a munkám, bár márciusban elbocsátottak 16 év után. Most nincs munkám. Nekem a sport segített sokat, eljártam futni, addig amíg jó idõ volt, az pörgeti a hormonokat és arra a napra vidámmá tesz. Most bent a lakásban sok jó pörgõs zenét hallgatok, arra tornázom az is sokat segít. Segít még a zene, most gitározni tanulok, és a netrõl nyelvet tanulok, angolul nézek mesét, filmet, az is nagyon izgi. Álmodozásképp olvasok egy Rómáról szóló útikönyvet. Nem is tudtam milyen jó "fejben" utazni. Ja és még sokat segített a savtalanító kúra, az elûzte a lehangoltságomat (errõl írok ha érdekel). A lényeg hogy ne hagyd el, magad. Most olyan dolgokat kell csinálni, amit társ mellett, gyerek mellett nincs idõ. Asztrológiai tanfolyamra is járok három éve. Na a lényeg, hogy csinálj valamit... Amúgy néha én is, mindennek ellenére depressziósnak érzem magam, de küzdök.
Még annyit, ha nem szereted a munkád, mi lenne ha keresnél mást, vagy elvégeznél egy Okj-s képzést. Fontos hogy olyan munkát végezzünk amit szeretünk. Most én is valami mást próbálok, bár még nem tudom mit. De kéne egy új szakma... Úgy nem megy az élet, hogy se társ, se gyerek, se munka ami éltet. Tehát lépni kell.
Hány éves vagy különben?
Ha szeretsz filmet nézni, itt van néhány ami nekem rengeteget segített a depis idõszakomban.A szereplõiknek olyan problémákkal kell szembenézniük, feldolgozniuk ami mellett a mieink nagyon eltörpülnek. Az õ hozzáállásuk segíthet neked is, ahogy segített nekem is. http://www.youtube.com/watch?v=Oj_cAMMxyBU&feature=player_em.. http://vimeo.com/26099813 http://vimeo.com/26078309 http://vimeo.com/25603577 Ha ezek tetszettek, írj és küldök linket ahol sok hasonlót találsz. Én már kaptam új erõt és az életem több mint elviselhetõ, több mint 1 éve nem voltam még csak lehangolt sem. Ezt kívánom neked is.
Nekem a depresszióból a következõ dolgok segítettek kijönni: sok mozgás (eleinte semmi kedved nincs hozzá, mégis egyre jobban érzed majd magad tõle), Dr.Lenkeis B1-vitamin + C-vitamin. - én ezek nagy dózisú szedését javasolnám az antidepresszáns helyett.( Fölösleges gyógyszerekkel tömnek minden embert, mert a természetesebb megoldást a gyógyszeripar nem csípi. ) Engem végleg az szedett ki a lelki gubancból, hogy megismertem a párom. Ha már valamennyire összeszedted magad, irány a netes társkeresõ. Esetleg, még önsegítõ könyvek olvasása is sokat segíthet. (pl. A Titok)
Ha már a vitaminoknál tartunk, depresszió ellen jó a halolaj kapszula is. Nézd meg ezt: http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/depresszio-es-..
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszaitokat!!! Kipróbálok mindent!! :)

Antibiotikumot szedek, mert középfülgyulladásom van de 6 nap múlva születésnapom lesz, és el szeretnék menni bulizni és alkoholt is szeretnék fogyasztani. Az antibiotikum szedése után mennyi ideig nem lehet alkoholt fogyasztani?

az már biztos hogy a bulit halasztani kell mert 6 nap múlva lenne de 7 napig kell szednem a gyógyszert. csak az a kérdés h mennyivel kell halasztani

Legjobb válasz: de gondolom szedése után 2 nappal már kiürül nem?

A kérdező hozzászólása: de gondolom szedése után 2 nappal már kiürül nem?
énis sokat szedtem régebb, sõt mostis szedek (mûtét volt), ez alapján mondom: én ittam mellette többször is hétvégén alkoholt, semmi bajom nem lett. annyiból nem tanácsos, hogy mellékhatásokat felnagyíthatja, meg ilyenek. DE! eeelvileg sztem ha befejezted a szedést, rá 2-3napra már ihatsz alkoholt!!addigra biztosan már felszívódott és kiürült aminek ki kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! de azért nem iszok antibiotikumra mert egyszer csak egy sört ittam rá és azt is megéreztem úgyhogy nemkívánatos dolgok elkerülése végett megvárom míg kiürül :D
felerpõsítik egymás hatását, de sztem ha egyik nap beveszed, másik nap azmár nincsen benned.
Attól függ, milyen antibiotikumot szedsz. Vannak köztük olyanok, amikre TILOS inni, mert gátolják az alkohol lebontását, és így mérgezéses tünetek jelentkezhetnek. Nagyon kellemetlen!

Nem szedek fogamzásgátlót, nem is szeretnék, idegenkedem tőle. A barátom viszont nem hajlandó óvszert használni. Ezért is nem voltunk eddig még túl sokszor. Milyen más fogamzásgátló szert használjak?

Legjobb válasz: Kedves a barátod mit ne mondjak... Az enyém is utálta az óvszert, viszont nem volt más választása az elején, aztán mi is áttártünk a tabira. Mondd meg neki, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex sem... nem hiszem, hogy örülne egy babának. Amúgy még vannak a kúpok meg a krémek, de ezekkel sok a macera, már itt is olvastam ezekkel kapcsolatos tapasztalatokat, nézz utána itt te is. Szerintem elõször próbáld meg rábeszélni az óvszerre, és ha tényleg nem akarja, akkor egy ideig ne engedj neki semmit, majd ha így sem akarja használni a gumit, akkor felvetheted a krém/kúp gondolatát.

Kedves a barátod mit ne mondjak... Az enyém is utálta az óvszert, viszont nem volt más választása az elején, aztán mi is áttártünk a tabira. Mondd meg neki, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex sem... nem hiszem, hogy örülne egy babának. Amúgy még vannak a kúpok meg a krémek, de ezekkel sok a macera, már itt is olvastam ezekkel kapcsolatos tapasztalatokat, nézz utána itt te is. Szerintem elõször próbáld meg rábeszélni az óvszerre, és ha tényleg nem akarja, akkor egy ideig ne engedj neki semmit, majd ha így sem akarja használni a gumit, akkor felvetheted a krém/kúp gondolatát.
17 éves lány vagyok..a pasimmal 2 éve járok..nem szeretnék terhes lenni ezért gyógyszert szedek, , van egy sport amit imádok üzni az tánc elösször félek attól h majd elhízok és nem lesz jó alakom, aztán elgondolkodtam rajta h mi lenne a jó egy baba vagy kicsit molletebnek lenni..Sztem, szedd a gyógyszert mert sokkal biztosnágosabb kényelmesebb mint a gumi..nekem ez a véleményem:)
az elöttem hozzászólóval kapcsolatban anynit mondnaék, hogy a mai fogamzásgátlók már alacsonyhormontartalmúak igy nem valószínû az elhízás.
Nem tudom, miért idegenkedsz a tablettától!? Pedig hidd, el bármelyik módszernél biztonságosabb! Az én párom sem volt hajlandó óvszert használni, nem bírt benne elmenni és nekem sem volt valami jó, így mi már az elejétõl tablettával védekezünk! Én még akkor tanultam, én õ felajánlotta, hogy fizeti, de megállapodhattok úgy is, hogy felesbe fizetitek!
Jo genya egy barátod van:S miért nem birja felhuzni azt a nyomvadt gumit... Am mi ovszerrel védekeztünk, majd tablettát szedek már egy joideje. De ha nálatok ez a kettö nem müködik, akk van olyan kup, krém amit ha felraksz szex elött biztonságot nyujt. Biztonságos;)
Van még egy lehetõség: a pesszárium. Jól alkalmazva, zselével együtt elég biztonságos és nem túl zavaró. Fiataloknak való, akik nem akarnak tablettát.
Hát én a c.lével kapcs. nem halottam még róla.Rakj be egy tampont, és ha nem napra pontosan jön meg akkor még nyert ügyed is van.
a citromleves dolgog hatásos.Szülésznõ vagyok, hallottam már párszor ezt a kérdést...És nekik olyan 80 százalékban hatásos volt.Van, akinek ettöl 1héttel is késõbb jön meg, van akinek2, 3 nappal..de ez esetedben pont elég is lenne.szerintem mindenképp próbáld ki, nem veszithetsz semmit, max kellmes meglepetés lesz hogy fürdözhetsz, stb:) remélem neked is bejön.
Hello. Azt nemtudom mivel tudod elhúzni hogy ne jöjjön meg, de azt tudom hogy mit NE csinálj semmiképpen. 1. Ne gondolj rá egy percig se, mert akkor "bevonzod" magadnak a problémát. 2. NE fürödj meleg vízzel.. inkább kicsit hidegebbel. 3. Ha valamilyen ételt-italt kifejezetten megkívánsz, akkor ne edd meg. 4. Tudom kicsit brutális de a pálinkák nagytöbbsége visszafogta nagyon sok ismerõsömnél... Kb. 1-2 nappal... Sok sikert. Szurkolok :D
sztem sem ér semmit a citromlé...és ha stresszelsz még elõbb is fog megjönni...hát ezért nagyjából tudhattad hogy mikorra várható, mért ilyenkor mentek?:/
Ha 12-13 körül szeretkeztek, akkor az eltölhatja pár nappal (nekem kb 2-3mal elszokta). A citromlérõl is hallottam, de még soha nem probáltam.
Hallottam már az agykontrollról, hogy ha lemész alfába és parancsot adsz az agyadnak, hogy nem szabad megjönnie 14-én, 15-én vasárnap indítsd el csak!Ha cak erõsen koncentrállsz akkor is mûködik!Nekem bejött amikor késett a menzeszem és lehet terhes voltam!Azt a aparncsot adtam hogy azonnal el kell hoyg indítsd, nem lehetek terhes, közben zokogtam és ordítottam!Tiszta sokkban voltam!És éreztem a melegséget ahogy elindult!Sikerült!Neked is fog, mert ez mûködik!Ne azon görcsölj, hogy ja Istenem nehogy megjöjjön, hanem mondd meg az agyadnak hogy nem jöhet meg aznap!!!!
A hormonális módszerek biztosabbak...
azaz belõle
Citromlérõl én sem hallottam?Mennyit kell inni beéûlõle és mikor?
A kérdező hozzászólása: A meleg vizest én is hallottam!A pálinkát nem szeretem!:) Köszönöm!!!:)
A kérdező hozzászólása: Rendben megpróbálom!És nagyon köszönöm a gyors válaszokat!:) Esetleg ha valakinek van más ötlete is, amivel kiegészíthetném a citromleves dolgot, szívesen fogadom!És még egyszer nagyon köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: Azért 14-én megyünk, mert akkor lesz Valentin napi rendezvény a fürdõben!És úgy emlékeztem, hogy utána héten kell megjönnie, de ma utána számoltam és 13-án!:(Ráadásul mindig pontos szokott lenni!Én is agykontrolloztam anno, majd megpróbálom, köszi az ötletet!Esetleg valami tea vagy ilyesmi?Nekem a szeretkezéstõl sem szokott késni!Mindig napra pontosan jön meg!:(
A kérdező hozzászólása: Hát nem fogom a hormonrendszerem tönkretenni egy kis fürdõzés miatt!

A baratommal eddig csak ovszerrel csinaltuk. Fogamzasgatlot nem szedek, es nem is szeretnek. Viszont ki szeretnenk probalni milyen gumi nelkul. Arra jutottam, hogy mivel ma jott meg a menstruaciom ki szeretnem igy probalni. Lehetek terhes?

Szoval, mivel regota egyutt vagyunk a nemi betegsegektol nem felek, nem is csaljuk egymast. viszont ki szeretnem probalni ovszer nelkul, menstruacio kozben, mert ugy hallottam ilyenkor kisebb a teherbe eses eselye.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes és készülj fel, hogy az abortusz tönkretesz lelkileg. Nem vicc.

Lehetsz terhes és készülj fel, hogy az abortusz tönkretesz lelkileg. Nem vicc.
Az injekciót nem ismerem... hallottam róla jót is és rosszat is... Az én lányom még 14 éves, nála még nem került szóba a fogamzásgátlás, mint gyakorlati probléma.... De ha elõkerül, én az implantátum felé próbálom majd terelgetni. 3-5 évig hatékony, bármikor eltávolítható... nincs az, hogy elfelejti bevenni, vagy hogy hasmenéssel ürül... 30 ezer körüli az ára.. tehát gyakorlatilag kb mint 2-3 évi fogamzásgátló tabi ára. http://www.hotdog.hu/szex/szex/fogamzasgatlo-implantatum-mi-ez
A kérdező hozzászólása: Es a fogamzasgatlo 3 honapos injekciorol mi a velemenyetek?
8-as: a naptármódszer nem fogamzásgátló módszert, hanem a babát akaró nõknek segítség... Teszem azt a ciklus második felében vagytok együtt... rá két napra van egy spontán rendkívüli peteérésed... a spermiumok ugyebár 3-5 napig lazán életképesek... sehogy se tudod kiküszöbölni... Az, hogy te így nem estél teherbe, az csak a szerencsének köszönhetõ.
Olvass utána a naptár-módszernek, stabil párkapcsolatban kb. azonos hatásfokkal küszöbölhetõ ki a nem kívánt terhesség, csak épp nincs gumi, meg hormon stb. Oda kell figyelni, észnél kell lenni, de mûködik teljesen jól :) Én a kezdetektõl, 18 éves korom óta így védekezek, plusz a kritikus napokon gumizunk. Most 27 vagyok, és soha semmilyen probléma nem merült fel. Meg kell ismerned a tested, ennyi. És ez abban is segít, hogy idõben észreveszed, ha valami máshogy mûködik (mert pl. elkaptál egy fertõzést vagy valamit).
Egy nõnél bármikor lehet rendkívüli peteérés... így soha nem kizárt a terhesség... Ha nem akarsz gyógyszert szedni, 3 lehetõséged is van: 1. Pharmatex + megszakítás. Hátránya: az orál majdnem kizárt... 2. Hüvelygyûrû: sokkal alacsonyabb a hormontartalma, mint a gyógyszernek, mert közvetlenül a hüvelyben szívódik fel. 3. Lea.. gyakorlatilag hasonló, mint a pesszárium, de mégse ugyanaz... http://lea-fogamzasgatlas.hu/
Ha ma jött meg, és ma csináljátok simán lehetsz terhes. Nem kisebb az esélye. Csak a méhen kívülinek lesz kicsit nagyobb. Menzesz esetén a pharmatex (hüvelytbai, hüvelykúp, krém, hab) nem tudom mennyire jó, utána kéne olvasnod. Inkább várd meg míg vége lesz, és hüvelytabi (10 perccel az aktus elõtt, azaz az elõjáték során fel kell helyzeni mélyen a méhszájhoz), majd 10-15 perc után mire feloldódott lehet csinálni. A biztonság kedvéért legyen megszakításos és mondjuk cicire fejezze be, de akkor elég kicsi az esélye annak, hogy terhes légy. Tapasztalatból mondom, használtam már ilyet és mûködik.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztosan szeretne. Sokat hezitaltam magamban erre a kerdesre, es mivel nem szeretnek gyereket 19 evesen, nem fogom igy megtenni vedekezes nelkul. Es koszonom mindenkinek :)
Azon kívül menstruáció alatt én nem szexelnék. Fiú vagyok. Biztos, hogy a barátod szeretné? És lehet terhesség belõle.
jól mondod, kisebb az esélye, de ebben simán benne van az hogy teherbe esel, mert mondjuk most nem fogsz, de akkor ó eddig nem estem teherbe nyomassuk gumi nélkül, és újabb tini anyuka sok sikert
Ha annyira érezni akarod, akkor minimum pharmatex+megszakítás.
Implantatumot es injekciot egyik orvos sem ajanlja, nem veletlen. Rengeteg mellekhatas, injekcio eseteben 3 honapig el kell viselned oket. Van, aki 3 honapig menstrual... Implantatum pedig nem egy no testeben "tunt mar el". Kerdezo, menses alatt is teherbe eshetsz, raadasul nagy a fertozesveszely is.

Szűz vagyok és a barátommal le szeretem volna feküdni, de nem ment, nem szedek fogamzásgátlot és nem is használt gumit. A péniszét a hüvelyhez tette, de nem hatolt be, csak egy nagyon nagyon picit. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!

Ha elment akkor igen. de sok mindennek kell öszejönnie ahhoz, hogy teherbe ess. ha nem hatolt beléd teljesen, akkor elég kicsi az esélye. de ha nagyon félsz, keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi tiniambulanciát, és kérd meg az ügyeletes nõgyógyászt, hogy írjon fel neked esemény utáni tablettát, amennyiben még nem haladta meg a dolog a 72 órát. Akkor tutira nem lesz semmi baj!!! Bátorság a dokihoz!
Nem nagy, de van rá esélyed! A"csak oda tette"dologbó születtek már gyerekek! Nem kell"elmennie"ahoz hogy sperma kerüljön a hüvelyedbe. Nem tudhatod mennyire életképesek az ivarsejtjei, igy simán eljuthatnak a petéhez ha már bent vannak a hüvelyben.Márpedig ha picit betette akkor elég az elõváladék is! Mért játszotok a tûzzel ha nem akartok gyereket?
Ha egy kicsit már betette, és volt elõfolyása, akkor van rá esély. A szûzhártyán vagy egy kis nyílás, szóval simán be tudnak oda evickélni a kis gazfickók! Amúgy a szex a felelõségvállalásról szól! Mindig kell védekezni, hogy ne aggódj miatta. Nem csak a terhesség miatt, hanem a nemibetegségek miatt is! Ha ezt nem tudod felvállani, akkor fiatal vagy még a szexhez! Szóval: gumi mindig legyen nálatok! Javaslom, csinálj tesztet, és ha nem jön meg irány a doki! Vagy ha nem telt el azóta a 72 óra, akkor meg menj most, kapsz gyógyszert. És legközelebb figyeljetek oda. Az elõfolyástól is tehebe lehet esni.
ugyanilyen helyzetbe kerültem nemrég, de nekem kicsit több volt mint hogy "kicsit betette"...de nem ment el bennem, megszakítottuk...nem irtad h a ciklusod hanyadik napján történt, attol is függhet h mennyi esélyed legyen a teherbe esésre! én megilyedtem és elmentem orvoshoz, felirattam az esemény utánit, 2 nap mulva bevettem, és most már menstruálok, nincs gond. Javaslom, ha félsz, s nem szeretnél babát, irány az orvos!!!
Mind igaz amit elöttem leirtak. valszeg tapasztalatlan vagy , NAGYOn, ughogy az orvos tudná megmondani, hogy mi is a hejzet. Senkit nem akarok leszidni, de azt kéne a fital lányokkal/fiukkal megértetni, hogy a sex nem csak az élvezetekbõl áll. Hanem igen nagy felelõsség vállalásról. Az, hogy a péniszét ODA tette, lehet hogy tönkretettétek az életeteket. kemény vagyok? lehet, csak körül kell nézni a világban, és meglátjátok, hogy az élet is kemény. nem csak arra a pillantra kell gondolni, hanem az egész elöttetek álló jövõre. Sajnálom, hogy most ijen hejzetbe kerültél, de sajna csak magatoknak köszönheted. Remélem nincsen semmi gond és tanulsz a dologbõl, és remélem más lányokkal is megérteted, hogy NEM játék a sex, közel sem az...ott az AIDS, meg millió fertõzés nemi betegség, Ja, és egy gyerek is becsúszhat ha felelõsség nélkül cselekszel.
Újat én sem tudok mondani, de azt megkérdezném, hogy mi a fenének nem lehet védekezni? VAgy kezdjem onnan, hogy magyarországon miért nem lehet megfelelõ felvilágosítást adni a gyereknek? Akár a suliban , akár a szülõktõl... Borzalmas, hogy némelyik-mert azért hál isten van kivétel-mennyire felelõtlenek és nem törõdöm módon kezelik a dolgokat. A fene egye meg, tessék már védekezni!!!!!! Megfelelõen!!
Mély egytértésem!
ha van barátnõje, hagyd békén
Milyen magabiztos vagy. Honnan tudod, hogy egyáltalán kellenél neki? Szállj le a földre.
Ha majd nem lesz barátnõje, lépj. Mert igenis, neked kell majd nyitni. Persze csak ha addig nem lesz más neked. Amíg van barátnõje, addig viszont hagyd békén, jól mondják.
Kidobod, amid van, letérdelsz elé, és imádkozol a szent falloszhoz.
hehe

Már 8 napja szedem a reductil 15mg, és erös székrekedésem van! Szedhetek ellene valami gyögyszert? De mit? Hashajto teát nem szeretnék, de nem is tudom, lehet innom? és meddig tart ez a székrekedés? -a szedés végéig?

Legjobb válasz: Csokkent a taplalek bevitel,emiatt a szervezeted szinte mindent felhasznal.Ezert alig lesz salak ami tavozik.Kesobb atall a szervezet es normalizalodik az emesztesed.

Csokkent a taplalek bevitel, emiatt a szervezeted szinte mindent felhasznal.Ezert alig lesz salak ami tavozik.Kesobb atall a szervezet es normalizalodik az emesztesed.
Szerintem ne szedj ilyen [email protected], mert nem jó neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!