Találatok a következő kifejezésre: Nem sok folyásom van. Terhes vagyok (8 db)

Nem sok barnás folyásom van. Terhes vagyok vagy beteg leszek?

már 5 napja nem jöt meg a mensim van egy két tünetem hasamnál szurkálás,melleim fájnak.söt este óta hányinger is.csak már nagyon beleéltem nagyon szeretném a babát remélem ezek a tünetek azok.

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg,ha nem tudsz tovább várni, tesztelj,van rá esély hogy babó legyen,nekem már nebsi elõtt egy nappal kimutatta a teszt,szval reggeli vizeletbõl tutibb,de nem feltétel,ha elegendõ a HCG-d.Sok sikert!

Elõször is nyugodj meg, ha nem tudsz tovább várni, tesztelj, van rá esély hogy babó legyen, nekem már nebsi elõtt egy nappal kimutatta a teszt, szval reggeli vizeletbõl tutibb, de nem feltétel, ha elegendõ a HCG-d.Sok sikert!
Tesztelj!Lehet baba!

4-5 hetes terhes vagyok és most lenne a menszim ideje. A teszt pozitív lett. Normális az enyhe barnás folyás, nem sok, de van?

Legjobb válasz: Igen, fõleg mensi idején, van akinél végig tapasztalható ez a barnázás. Amíg nem élénkpiros vér jön, nem görcsölsz és nincs lázad, addig semmi gond, de a dokinak azért szólj, ha mész hozzá.

Igen, fõleg mensi idején, van akinél végig tapasztalható ez a barnázás. Amíg nem élénkpiros vér jön, nem görcsölsz és nincs lázad, addig semmi gond, de a dokinak azért szólj, ha mész hozzá.
Szia!Én természetesnek nem mondanám!Igaz lehet nincs jelentõsége, de ezt az orvosnak kell eldöntenie!Kórházban dolgozok, ezért tudom mit beszélek.Nem kell megijedni, mert ez valóban olyan dolog amin lehet segíteni, pihenéssel, gyógyszerrel.Sokan vannak így vele, nyugodj meg!De az is lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled!Viszont ez nem a találgatás idõszaka az életedben.BESZÉLJ AZ ORVOSODDAL!puszi
én az elsõ 2 hónapban voltam így a terhesség alatt. ezért nem is gyanakodtunk hogy van egy kis pocilakónk.:) és amikor orvoshoz mentem nem mondta hogy nem természetes dolog vagy hogy valami bajra utal.szerintem korai terhességnél elõfordul.de azért menj el orvoshoz

Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).

Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni. Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó. Legtöbbször bõ vizes folyás van menstruáció elõtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni. Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Húh, köszönöm a válaszokat! Hát akkor erre nem alapozom.

16+4 hetes terhes vagyok, 3 napja elég sokat görcsöl a hasam. Nem folyamatosan de naponta többször is görcsöl szúr, feszül húzódik és enyhe fehér folyásom is van. Rosszat jelent-e?

Legjobb válasz: A folyással és a szúrkálással nincsen semmi gond, teljesen normálisak. A görcsök viszont nem. Szedsz magnéziumot?

A folyással és a szúrkálással nincsen semmi gond, teljesen normálisak. A görcsök viszont nem. Szedsz magnéziumot?
Ha nem vérzel, nincs egyéb panaszod akkor csak a méhszalagok nyúlását érzed, nõ a méhed, emelkedik ki a kismedencébõl, ez okozza a görcsöket. Magnézium segíteni szokott, ajár 1500-2000 mg-t is lehet bevenni egy nap.
Szedj magneziumot, csokkenti az osszehuzodasokat.
A kérdező hozzászólása: Szedem a magneB6-ot napi kettot, ma meg nem gorcsoltem, de ha meg ma is lesznek akkor elmegyek dokihoz nezzen meg. legalabb ha nincs is semmi baj megnyugszom
A magneB6-ra azt mondta az orvosom, hogy ha szenteltvízzel veszem be, talán használ ;) Csak összehasonlítás képpen: a magneB6-ban 48 mg magnézium van, a magnesii citriciben 500. És az utóbbiból lehet napi 3-4 szmet is bevenni. Az árát meg se említsük...
A magneB6 nekem sem használt. Én magnerotot szedek, 3x2-t és még így is vannak keményedéseim, de sokkal kevesebb és kevésbé intenzívebb is. Nyugodtan szedj másikat és többet, nagy szüksége van rá a babádnak is, meg neked is. Túladagolni állítólag nem lehet, legfeljebb hasmenést okoz.
Én is úgy tudom h nem túladagolható a magnézium, viszont érdekes, h egyik orvos ajánlja, a másik meg azt mondja h semmit se ér, mármint a görcsökre nem jó. Na voltál dokinál, mi volt?
A kérdező hozzászólása: Na voltm orvosnal, azt mondta semmi bajra utalo jelet nem lat, a gorcsok nem jelentenek rosszat csak novekedik a baba es csinalja a helyet maganak, akkor van baj ha verzes is van. Szedjem a magneB6ot tovabb, nekem hasznalt mar alig van gorcsom neha napjan. Megnezett alulrol is a mehszajjal is minden rendben van.
Azt mondják, ha a nyákdugó távozik az nem folyás szerû, hanem véres, kocsonyás. ( Ezt csak olvastam, nem tapasztalat.)

Fáj a derekam fehér tejszerü folyásom van és elég sokat vagyok álmos 21. én nem vártam nem is jött meg. Lehetek terhes mert a tesztek negativak voltak?

Legjobb válasz: Kérdés, mikor teszteltél utoljára illetve mennyire szabályos ciklusaid vannak. 10 napos késés esetén már illene valamit mutatna a tesztnek, lehetnek kivételek, de nem lehet biztosra mondai, hogy Te is az vagy.

Kérdés, mikor teszteltél utoljára illetve mennyire szabályos ciklusaid vannak. 10 napos késés esetén már illene valamit mutatna a tesztnek, lehetnek kivételek, de nem lehet biztosra mondai, hogy Te is az vagy.
A kérdező hozzászólása: 15-16 volt peteérésem Az alapján még csak most kéne mutatnia valamit.De én arra gyanakszom holnap megyek dokihoz.Remélem baba van

32 hetes terhes vagyok. Kb.2 hete reggel amikor felkelek eleg eros feher-sargas folyasom van (mintha kizudulna belolem). Napkozben is van de mar nem sok; panaszom nincs. Ez normalis?

Legjobb válasz: Szerintem menj el egy STD rendelésre. Ne a nõdokidhoz, ez egy másik szakma! Lehet hogy összeszedtél egy kis fertõzést, de ezt majd eldöntik ott! Minden bõrgyógyászaton találsz ilyet, de ha pesti vagy tudok adni egy telefonszámot is! 06208288868, dr Várkonyi Viktóriához kérj idõpontot! már a telefonba mondd, hogy babát vársz, soronkívül fogadnak majd!

Szerintem menj el egy STD rendelésre. Ne a nõdokidhoz, ez egy másik szakma! Lehet hogy összeszedtél egy kis fertõzést, de ezt majd eldöntik ott! Minden bõrgyógyászaton találsz ilyet, de ha pesti vagy tudok adni egy telefonszámot is! 06208288868, dr Várkonyi Viktóriához kérj idõpontot! már a telefonba mondd, hogy babát vársz, soronkívül fogadnak majd!
Szerintem meg ne menj sehova, ugyanis ez teljesen normális. Ilyenkor már nagy a baba, és a normális mértékû folyást az éjjel során megakadályozza, mivel elnyomja az útját... Ezért van, hogy reggel, amikor megmozdulsz, felkelsz, és a pici máshová rendezõdik, jön ki belõled az összes cucc (meg másból is. Szerintem sokan vagyunk így a terhesség utolsó harmadában.) Ez csak a szülés után fog változni. Nagyon jó erre a célre a DM tisztasági-betét mértû inkontinencia-betétje. Ha aggódsz, persze, menj el dokihoz, de ha nincs más panaszod, akkor fogad el ezt testeddel járó változásnak... Nem sokára vége!!! Addig is szép babavárást.
nekem is van ilyen...és semmi bajom, most voltam kenet vételen, semmilyen fertõzésem nincs.... 32 hetes kismama
Gyógyszertár-->500ft-->teszt-->lepisálod-->eredmény
terhes éppen nem hiszem, de egy jó tripper beficcenhet, vagy akármi. nem gondolkodtál még hogy nõgyógyászhoz kéne fordulni?
Gombás fertõzést kaptál ott lent, már milliószor hallottam ilyet, és sokat olvastam róla.Biztos kellemetlen szaga is van.Nõgyógyászhoz kéne menned, hogy megnézze, mennyire nagy a baj.Amúgy a gyógyszertárban is tudnának rá valamit adni, de az orvos biztosabb.Nem vagy terhes, legalábbis ennek ahhoz semmi köze nincs, nyugi. 16/L
A kérdező hozzászólása: De holnap megyek
Na, mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Ma megyek de nem hiszem h véresen meg vizsgál de amúgy meg akkor nem tok elmenni mert mindig vérzek
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál és aszt mondta hogy majd ha elmúlik ez mennyek vissza xD Ja meg hogy amivel védekeztünk az defektes volt az az a koton...tiszta hülye volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!