Találatok a következő kifejezésre: Nem sok 2-3 (143 db)

3 hetes kisfiam 36 dkg-ot hízott egy hét alatt, nem sok? 2 hetesen mértem először, akkor volt 3400, most pedig 3760.3 óránként szopizik, éjszaka van hogy többször felkel, akkor adok neki cicit. Nem duci baba, de aggódom hogy sok ez a hízás.

Legjobb válasz: Ne izgulj, a tejtõl nem tud elhízni! Egyáltalán nem sok a gyarapodás, nekem naponta hízott 80-100 dkg között. Egy ideig gyarapszik, de szépen be fog állni, le fog lassulni ez a rohamos fejlõdés.

Ne izgulj, a tejtõl nem tud elhízni! Egyáltalán nem sok a gyarapodás, nekem naponta hízott 80-100 dkg között. Egy ideig gyarapszik, de szépen be fog állni, le fog lassulni ez a rohamos fejlõdés.
Bocsi elõzõ vagyok, visszanéztem a füzetbe amit vezettem. 3 hetesen a napi súlygyarapodása 30 és 100 gramm között volt. A heti gyarapodása pedig 200 és 350 között volt. Ez teljesen változó. Csak anyatejes volt õ is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Sikerült megnyugodnom:)
Örülj hogy hízik, ez a dolga, 3 hónapos korára megduplázzák a babák a születési súlyukat. Nálunk volt olyan hogy 1 hónap alatt 2 kg-ot hízott, nõtt egy hatalmasat a lányom, és azóta megált a nagy hízás 10 dekákat hízik havonta.
Bocs, fél éves korára duplázza a súlyát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Szia Nekünk az elsõ hónapban 1340, majd a másodikban 1370 grammot hízott a babánk. Se a védõnõ, sem pedíg az orvos nem mondta, hogy sok lenne ez a hízás... És nekünk sem duci a babánk! Sõt...Nagyon is formás baba! :) Biztosan a tied is az lesz! További jó babázást neked! :) üDV., egy 3 hónapos baba anyuja :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó! Aranyos vagy!

Van más is, akinek a pár hónapos babája nem alszik túl sokat? 2-3 hónaposan mennyit kéne aludnia?

Már újszülöttként sem aludt annyit nappal,amennyit kellett volna,most meg már képes egész nap fel lenni,és ráadásul az éjszakát sem alussza végig.

Legjobb válasz: Igen, vannak ilyen babák. A nagyobbik fim minta gyerek volt, hihetetlen sokat aludt. A kisebbik gyerkõc 9 hónapos, de napközben hónapok óta nem aludt egyben 2 óránál többet. Napközben 3x30 percet alszik. Kicsinek sem aludt, sõt az éjszakát se alussza végig. Van, hogy 6 órát is fent vn alvás nélkül.

Igen, vannak ilyen babák. A nagyobbik fim minta gyerek volt, hihetetlen sokat aludt. A kisebbik gyerkõc 9 hónapos, de napközben hónapok óta nem aludt egyben 2 óránál többet. Napközben 3x30 percet alszik. Kicsinek sem aludt, sõt az éjszakát se alussza végig. Van, hogy 6 órát is fent vn alvás nélkül.
Az én fiam 2-3 hónaposan szinte semmit nem aludt napközben.Nagyon fárasztó volt, már megijedtem ha 1x1x tovább húzta 1 óránál, hogy valami gond van. Ma sem nagy alvó, kb 1-2órát alszik ebéd után.Most 14 hós.

Tényleg sokkal tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a felek hosszú idő után jöttek össze, nem 1-2-3 hét után?

Nektek melyikre volt már példa és hogy végz?dött? :)

Legjobb válasz: Többször volt olyan, hogy hónapokig ismerkedtem nõkkel, akikkel végül nem jött össze semmi, mert hónapok után döbbent rá hogy valami még sem stimmel, de még azelõtt hogy összejöttünk volna. Akikkel hamar összejöttem, csajok, velük utána sok ideig együtt voltam, ha valami probléma merült fel, akkor könnyebben kiküszöbölhettük, mert nem lehetett azt megtenni, mint ismerkedéskor, hogyha nem tetszik valami, akkor odébbállunk, ahogy azt a sokáig ismerkedõs lányok is tették.

Többször volt olyan, hogy hónapokig ismerkedtem nõkkel, akikkel végül nem jött össze semmi, mert hónapok után döbbent rá hogy valami még sem stimmel, de még azelõtt hogy összejöttünk volna. Akikkel hamar összejöttem, csajok, velük utána sok ideig együtt voltam, ha valami probléma merült fel, akkor könnyebben kiküszöbölhettük, mert nem lehetett azt megtenni, mint ismerkedéskor, hogyha nem tetszik valami, akkor odébbállunk, ahogy azt a sokáig ismerkedõs lányok is tették.
Ezt nem lehet sablon szerûen konstatálni! Én eddig csak olyan lányokkal jöttem össze akik vagy közben vagy már elõtte a legjobb barátaim lettek/voltak. És mind közel egy esztendeig vagy tovább tartott. De épp elég volt mindig. Nem sínylettem meg a szakítást... Viszont szerintem simán találkozhatsz olyas valakivel akit azelõtt soha nem láttál, de egybõl kiderül, hogy valahogy nagyon hasonlítotok egymásra és még kisülhet valami jó is a dologból és akkor nem kell hosszú idõket ismerkedni a start elõtt!
Szerintem ez azért lehet, mert a párok jobban megismerik így egymást és nincs akkora csalódás, ha felszáll a rózsaszín köd.
Mindhárom eddigi válasz életszerû és tanulságos, de mégis, azt hiszem, a harmadikkal értek egyet, a hosszú ismerkedés jó alapokat ad, nincs tévedés. Végsõ soron az elsõ válasz sem mondta, hogy hosszú ismerkedés után rövidebb lett volna egy kapcsolat, csak hogy neki az nem vált be az életében. Mindenesetre nem ezen múlik egy kapcsolat kimenetele, hanem az érintettek személyiségén, érzelmi intelligenciáján, azon, hogy mennyire hajlandóak egymással foglalkozni, egymásért erõfeszítést tenni, problémáikat megoldani. Nekem amúgy több, kb. 3-4 hónapos ismerkedés után lett kapcsolatom, 7+ éve tart.
2 hosszabb kapcsolatom volt:) az egyikkel hónapokig ismerkedtem a másikat pedig már 5 éve ismertem és úgy jöttünk össze Az összes "ismeretlennel" pár hét után kudarcba fullt..
Úgy tapasztalom h NEM!! 32/N
az elsö szerelmem 8 honapig tartott.aztán jöttek kisebb kapcsolatok ismerösökkel, de nem müködött.majd egy év szünet.késöbb megismertem ismerösök által az exem.vele 3évet éltem le, 4honap után összeköltöztünk 8 honap lakást vettük és igy éltünk két évig, majd félre léptem kiléptem a kapcsolatbol.aztán megismertem a jelenlegit.neten keresztül..és már 6 honapja tart.igaz nem tulságos komoly, mondjuk ugy testben lélekben ismerkedünk még csak több izgalmakkal:) 22L
Nekem az 1. barátom 3 éve osztálytársam volt, így jól ismertük egymást. Vele 1, 5 évig voltam együtt. A mostani barátomat csak névrõl ismertem régebb óta, de a rendes megismerkedésünk után 3 héttel már nagyban dúlt a szerelem, és azóta is tart- már 3 éve :) Én a 3 hét alatt megismertem annyira, hogy tudtam, nekem pontosan ilyen fiú kell, mindig is ilyenre vágytam, és teljesen belezúgtam. Ebben nagy szerepet játszott, hogy egyszer 6 órát együtt töltöttünk és végigbeszélgettünk, plusz elég hevesen udvarolt. Aztán a kapcsolatunk alatt persze jobban megismertem, de csak még szerelmesebb lettem belé, és folyamatosan azt érzem, hogy egyre jobban szeretem. Nálunk mûködött ez a pár hét alatt megismerkedõs dolog, pedig sosem hittem az "1. látásra szerelem"- ben, de ez valami hasonló volt. És emellett az elejétõl kezdve közös jövõt tervezünk, pl. 1, 5 éve voltunk együtt, mikor jártunk egy templomban, és közölte, hogy Õ ott fog feleségül venni :D Remélem együtt is maradunk. Csak azért írtam le a sztorinkat, hogy legyen ellenpélda is, hogy a rövid ismertségbõl is lehet hosszú kapcsolat. Szóval szerintem ez teljesen változó, ahogy írta is itt valaki, ez nagyban függ a 2 ember személyiségétõl is. 20/L
Nekem nincs sok tapasztalatom ezen a téren. Jól megvagyunk az 1. a szerelmemmel. 15/L vagyok, már egy hónapja vagyunk együtt. Szeptemberbe találkoztunk a közép suliba, mivel osztálytársak vagyunk, de a szakmánk teljesen más, vannak külön óráink. Mindketten szeretnénk sokáig együtt lenni. Lehet, hogy ha általánosban nem mentem volna másik suliba, akkor semmi se lenne a mostani kapcsolatunkból, de ez nem lényeg.
En is igy tapasztaltam eddig
Ez a rendszeresség már alkoholizmusnak számít. Abba kell hagyni, olyan sok minden másra is rászokhat az ember.
Próbáld meg, hogy amikor iszol mindig egyre kevesebbet és, ha utána esetleg kívánod vagy bármi, akkor egyél. Próbáld meg elterelni róla a gondolatod.
Ez egyáltalán nem alkoholizmus! 8-10 feles 10 sörrel, vagy 1-2 L borral! Az , ár igen! Egészségedre válik még ennyi!Nincs mirõl le szoknod!
Ez igenis alkoholizmus már. Nem a mérték, hanem a rendszeresség számít egy függõség esetében, és ez az. Kérdezõ, esetleg nekem az jutott eszembe, hogy ne állj meg 2-3 felesnél, hanem igyál többet, amíg rosszul leszel (de azért óvatosan, ne a detoxban köss ki, csak a wc-n...). Hátha ez elveszi a kedvedet.
Ittam, abbahagytam, nem ittam. Dohányoztam, abbahagytam, nem dohányoztam. Nem heroin egyik se, hogy fizikai fájdalmat érezz az elvonásakor. Alkoholnál elõfordul, de az már a nem evõs, beszarós-behugyozós stádium után, és akkor is inkább az van, hogy elmúlik a tompaság, tehát fáj, ami károsodott. Rájössz, hogy nem te vagy, és vége. Engedd magadnak átlátni a valós helyzetet, szánj rá idõt! Az se baj, ha a horgászatra kapsz rá közben, az legalább "természetfüggés", ami igencsak tiszta technológia.
Akaraterõ kell! Sok szerencsét!! Ha igazán akarod akkor sikerülni fog. :)
Ne izgulj emiatt. Ha belemegy a szexbe, akkor biztos tisztában van azzal, hogy nem fogod sokáig bírni! :)
Ha izgulsz a csajra akkor nem kell felned, mert a masodik menet hamar fog jönni. Az meg tuti tovabb tart. Csak ne vagj egyböl a lecsoba, ha lehet elöjateknal sülj el elsönek, tudatosan nem pedig "hoppa, ilyen meg nem törtent velem", aztan keszülj mert hamar jön a masodik. (addig sem kell ülni es varni, addig jöhet a lanynak a kenyeztetese) Amugy szerintem ha egy ilyen idös csaj akar töled valamit akkor bizony elvezi, hogy te vagy a kezdö kisfiu, es hogy egy erintesetöl is el tudsz sülni.
Mit vársz magadtól? Nekem is 15 évesen 24 éves barátnõm volt, még szép hogy kis kezdõként nem bírtam sokáig..itt éppen ez a lényeg hogy õ majd szépen megtanít mindenre, ne parázz :)
Hát 2-3 perc tényleg kevés, én ha kell órákat is bírok.:) vár nem ide tartozik) Vannak ejakulációt késleltetõ síkosítók. Ezekben olyan anyagok találhatóak, amelyek megakadályozzák a korai magömlést.
a bak nyúl eleve sötétebbet pisil...olyan narancsárgásat
A kérdező hozzászólása: de nem az egész volt olyan hanem tényleg csak foltok mikor kicsit megvágod magad hozzáérsz valamihez és akkor is csak egy kis folt marad .. bocsi h ilyen példával illusztráltam csak aggodom h mitõl van.. :/
Próbált átvizsgálni, hogy honnan származhat, ha eddig nem tetted.
Ha nõstény nyúl lenne, sem lehetne véres, ugyanis õk nem tüzelnek, mint a kutyák. Úgyhogy vizsgáld meg alaposan a nyuszit, hogy nem sebesült-e meg, vagy valami ilyesmi. Mindenképpen más oka kell, hogy legyen!

Német? A mondatokat kéne lefordítanom: 1) Évának két kutyája van, mert õ nagyon szereti az állatokat.2) A gyerekek fáradtak, mert õk sokat tanultak.3) Apukámnak sok munkája van, mert külföldre fog utazni.4) Az anyukám miatt sokat kell tanulnom.

Köszönöm.:D

Legjobb válasz: 1: Éva hat 2 hund denn er mag sehr tiere (nem tökéletes, de tökéletesen megértik) 2:Die kinder ist müde denn er lernt viel! (szintén nem tökéletes, de megértik!) 3:fú es weiß ich nicht! Entschuldigen sie bitte! 4: Es weiß auch nicht! Entschuldigen sie bitte!

1: Éva hat 2 hund denn er mag sehr tiere (nem tökéletes, de tökéletesen megértik) 2:Die kinder ist müde denn er lernt viel! (szintén nem tökéletes, de megértik!) 3:fú es weiß ich nicht! Entschuldigen sie bitte! 4: Es weiß auch nicht! Entschuldigen sie bitte!
Az elsö hármat...:)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ négyet weil-al az utolsót wegen-nel
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
1, Eva hat zwei Hunde, weil sie die Tiere sehr lieb hat. 2, Die Kinder sind sehr müde, weil sie viel gelernt haben. 3, Mein Vati hat viel Arbeit, weil er ins Ausland fahren wird. 4, Meiner Mutter wegen muss ich viel lernen.
Jah tényleg! :D jólvan, nem véletlenül vagyok 2-es németbõl! A nyelvtant nem tudom! :D de köszi! :) És bocsi igazad volt! :)
#7 Erre a mondatodra gondolsz? Die kinder ist müde denn ihr lernt viel! Nos, ebben még mindig ott van a nagy hiba, ugyanis nem raktad többesszámba az igét. Az ige nem ist lesz, hanem sind. Nézd: das Kind: egyesszám, hozzá a létige ragozott alakja ist die Kinder: többesszám, hozzá a létige ragozott alakja sind De leírom neked a létige ragozását ich bin, du bist, er/sie/es ist, wir sind, ihr seid, sie/Sie sind.
Utolsó ha tovább olvasnád akkor láthatnád, hogy kijavítottam! :)
egyébként az elsõ hozzászóló második mondatában van egy orbitális ragozási hiba, úgyhogy hagyd figyelmen kívül... azt azért elárulod, hogy a denn vagy a weil kötõszót kellene használni? Mert nem mindegy a szórend miatt.(mármint esetleg ha csak az egyiket tanultátok még)
Bocsi 2.! :D
Csaksikerült elrontanom! Tehát 2-es: Die kinder ist müde denn ihr lernt viel!
na közben lényegtelenné vált a mondatom.
Négy egyszerû mondatról van szó, próbálkozz meg vele, írd le az általad fordított mondatokat és ha valami hibás, akkor segítünk :)
A kérdező hozzászólása: Ja igen :)

1 milyen vízipipa keramiat vegyék ami nem fogyaszt sokat? 2 lehet keverni a shiazo köveket és az elements izesitőket? 3 55 cm piros top mark ez jo pipa?

Nekem kaya phunnel keramimam van az jo? Ha az jo akkor elég rá 3 fél cocobrico? Ha irtok még keramiakat akkor a szén mennyiséget is írjátok oda. Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Húú, milyen sok kérdésed van! 1 ('nem fogyaszt sokat') (mintha egy autóról beszélnénk :D) mini Phunnel kerámia nagyon takarékos 2 Lehet keverni õket. 3 A Top Mark gyenge pipa, a legrosszabb Magyarorszégon. Én a Nargilem/Narikela-t, Mya-t, valamint az Aladint ajánlanám. A kaya Phunnel jó kerámia. 3 fél Cocobrico elég. Mérettõl függõen döntsd el miilyen szén jó!

Húú, milyen sok kérdésed van! 1 ('nem fogyaszt sokat') (mintha egy autóról beszélnénk :D) mini Phunnel kerámia nagyon takarékos 2 Lehet keverni õket. 3 A Top Mark gyenge pipa, a legrosszabb Magyarorszégon. Én a Nargilem/Narikela-t, Mya-t, valamint az Aladint ajánlanám. A kaya Phunnel jó kerámia. 3 fél Cocobrico elég. Mérettõl függõen döntsd el miilyen szén jó!

T-home 10 megás netem van, ha még 2-3 gép felmegy rá, sokkal lassabb lesz? Nem filmletöltésre, csak böngészni, levelezni.

Legjobb válasz: "Nem filmletöltésre, csak böngészni" És a jutubozás, mi a fene? A levelezés nem sok, meg idõszakos dolog, és a sima böngészés is eloszlik, de a streamelt videók nézegetése már több sávszélt kíván. 10Mbit nem túl sok. 2 még csak hagyján, de 3 gépnél már vszeg észrevehetõ lesz.

"Nem filmletöltésre, csak böngészni" És a jutubozás, mi a fene? A levelezés nem sok, meg idõszakos dolog, és a sima böngészés is eloszlik, de a streamelt videók nézegetése már több sávszélt kíván. 10Mbit nem túl sok. 2 még csak hagyján, de 3 gépnél már vszeg észrevehetõ lesz.
nekünk 5 megás netünk van csak , 3 gép van rajta, de semmi lassulást nem lehet észrevenni, a böngészésnél sem, meg a levelezésnél sem,

2 hetes babám 3 óránként 100 ml-t eszik. Ennek nagy része sajnos tápszer. Nem etetem túl? Nem sok ez neki? Egyébként jó kedélyű, nem sírós baba. Szinte csak eszik-alszik.

Legjobb válasz: Enyém is anyatej + tápos volt anno, de 100 ml két hetesen picit soknak tûnik, de ha nem bukja vissza?! :) Nekem 2 hetesen olyan 60-akat evett, igaz 2 óránként, õ nem bírta ki 3 óráig :)

Enyém is anyatej + tápos volt anno, de 100 ml két hetesen picit soknak tûnik, de ha nem bukja vissza?! :) Nekem 2 hetesen olyan 60-akat evett, igaz 2 óránként, õ nem bírta ki 3 óráig :)
A kérdező hozzászólása: Nem bukja vissza. Köszi a választ!
Akkor kedves egészségére a Picurnak, és jó babázást Neked! :)
Az en babam is ennyit eszik 3 orankent 2 hetes, sot volt hogy 120 is. A lanyom(elso baba) 4 honaposan evett ennyit:-) A doktornom szerint semmi baj ha nem sir utana.
az en babam 1 hetesen evett ennyit:) , 2 hetesen mar 120 at is most 5 hetes es 160-180 kozott eszik, ebbol alt 60-80 az anyatej csak. ne aggodj vannak etkesebb babak:)
Ne haragudj a kérdésért, de felteszem: miért kell a tápszer? Feltûnt, hogy nagyon pici még. Szinte be sem indult a tejed, gondolom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!