Találatok a következő kifejezésre: Nem sokára szülök A szülés (5 db)

Nem sokára meg szülök? A szülés kalkulátor pontosan kiadja h mikorra vagyok kiirva vagy legalább közel van hozzá?

36 hetes vagyok. Már vannak joslo fájásaim de olyanok h este már meg mozdulni se tudok. Volt olyan szülés elött mint ha a gyerek a nemi szerveteket rugdosná? Nekem olyan érzésem van de fáj meg szuro érzés.

Legjobb válasz: szia, én a 35.hétben vagyok, és nekem is vannak joslófájásaim, a szeméremdombomnál rugdos a babóm:Snem kellemes, tényleg szinte fáj. már biztos ilyen lenn van.nekem aug.elején kellenne szülnöm.

szia, én a 35.hétben vagyok, és nekem is vannak joslófájásaim, a szeméremdombomnál rugdos a babóm:Snem kellemes, tényleg szinte fáj. már biztos ilyen lenn van.nekem aug.elején kellenne szülnöm.
Szia! Szintén 36 hetes vagyok én is szenvedek 2 napja esténként. Tegnap már sirásig fajult a dolog annyira nem birtam. A kalkulátor nekem pontosan akkorra jött ki mikorra ki vagyok írva, mához 1 hónapra. Cervixem 2100 ami azt jelenti hogy megrövidült méhnyak és nyitott külsõ méhszáj. Szülési fájási tünetek lehetnek: derékfájás menstruációs jellegû fájásokkal, hasmenés, hányinger, stb.

Van olyan közületek aki az 1. számú Sote Klinikán szült és nem volt fogadott orvosa? Ugyanolyan ellátásban részesültél? Sokat kellett várnod az éppen ügyeletes orvosra? Mennyi pénzt adtál a szüléskor?

Legjobb válasz: szia.Én ott szültem igaz már 4 és fél éve, de nekem sem volt fogadott orvosom.Az ügyeletes orvosnál szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve, a szülésznõk is nagyon segitõkészek és aranyosak voltak velem.Szerintem nem szenvedtem semmiben hiányt.Én a dokinak egy 5 ezrest a szülésznõnek meg egy bonbont amibe becsusztattam egy ezrest. könnyû szülést kivánok!

szia.Én ott szültem igaz már 4 és fél éve, de nekem sem volt fogadott orvosom.Az ügyeletes orvosnál szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve, a szülésznõk is nagyon segitõkészek és aranyosak voltak velem.Szerintem nem szenvedtem semmiben hiányt.Én a dokinak egy 5 ezrest a szülésznõnek meg egy bonbont amibe becsusztattam egy ezrest. könnyû szülést kivánok!
Én ott szültem, igaz volt dokim, de a másodiknál biztos nem lesz. Egy fogadott szülésznõ sokkal jobb, és többet is segít a terhesség alatt is. Ügyeletes dokinak max egy tízezrest adnék, de azt is csak akkor, ha nagyon meg vagyok vele elégedve. A férjem szerintem egy fillért sem. Ez a dolga.
Én ismerem a klinikát, és azt gondolom, hogy egy nagyon lelkiismeretes és professzionálisan mûködõ orvosgárda dolgozik itt. A szülésznõk is tök aranyosak. Nekem nincs is közöttük olyan, aki ne lenne szimpatikus. Egy hátránya lehet, ha nem fogadsz orvost magad mellé. A klinikán dolgozó rezidensekhez kerülhetsz, akiknek igazából még minimális szakmai tapasztalatuk van, és bizonytalanok lehetnek abban, amit csinálnak, vagy éppenséggel túl óvatosak, vagy ijedõsek, ezt nem lehet tudni. Ha nem fogadsz egyébként dokit, akkor nem is fognak tõled pénzt várni.
Én 4 hónapja szültem ott és nem volt sem fogadott szülésznõm sem fogadott orvosom.Hosszú lenne leírni a történetem, ezért ha érdekel írj privit és elküldöm a telcsi számom és ha gondolod telefonon elmesélem :)
én nem ott szültem de ha nincs fogadott doki akkor nem értelek h milyen lapon adnál neki pénzt!!nem miattad megy be hanem már ott van ez a dolga!!Viszont ha fogadott doki nincs is, szem egy jó fogadott szülésznõ elengedhetetlen, inkább neki adja majd 10-15e et ha fogadott!!de az fontos
bocsi, lemaradt hogy "adtam"

Megváltozhat a gonosz anyós, ha gyűlölködő természete van, de unokát szül neki a gyűlölt menye? 6 hetem van szülésig, de még nem is tud a baba érkezéséről. A fiát is elveszítette a sok gonoszsága miatt. Lehet vajon nagymama belőle? Félünk tőle.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de általában a baba érkezésével minden csak rosszabbá válik. Az ilyen gonosz emberrel jobb megszakítani a kapcsolatot. Adjatok neki még egy esélyt és ha úgy látjátok, hogy a picihez nem úgy áll, ahogy illene, akkor ne engedjétek be. Gratulálok a babádhoz!

Elõször is, ne anyósnak akarj unokát szülni, hanem magadnak és a férjednek gyereket azért, mert ti vágytatok rá. Ha ennyire rossz a kapcsolat vele, akkor kár is reménykedni bármiben.Persze lehet egy esélyt adni, de sajnos nem szokott semmi jól kisülni belõle.Ahogy elõttem is írták már, biztosan nem tudnál tudnátok semmit jól csinálni, hogy az neki is tessen.Kár lenne miatta idegeskedni.Neked meg fõleg.A családi konfliktusokat oldja meg mindenki a maga családjában, szerintem bízd a férjedre, hogy Õ mit akar, Te ne erõltess semmit.Biztos nem, véletlenül vannak ilyen kapcsolatban.Egy olyan családban, ahol szeretet megértés van egymás iránt ez nem fordulhatna elõ.Ha meg tudod is, hogy gonosz, örülj ha nincs semmilyen kapcsolatotok vele.csak bonyolítaná nehezítené az életeteket.Nem beszélve arról, hogy nagyon sok házasság ment már tönkre gonosz áskálódó anyós miatt.Koncentráljatok most egymásra, és legyetek nagyon boldogok a babátokkal.
Nem akarlak elkeseríteni, de általában a baba érkezésével minden csak rosszabbá válik. Az ilyen gonosz emberrel jobb megszakítani a kapcsolatot. Adjatok neki még egy esélyt és ha úgy látjátok, hogy a picihez nem úgy áll, ahogy illene, akkor ne engedjétek be. Gratulálok a babádhoz!
Egyetértek az utolsó hozzászólóhoz. Egy de tényleg csak egy utolsó esélyt szabad neki adni.Akkor minden kiderül róla. Bár szerintem, ne sok reményt fûzetek hozzá.Megváltozni ebben a korban? Lehetetlen jó irányban!A gyerek nevelésébe is bele fog szólni, te semmit nem fogsz jól csinálni stb... A vége úgyis megint vita lesz, neked meg elapad a tejed a sok idegeskedéstõl, a pároddal nekiálltok veszekedni, szóval semmi jó nem fog belõle kisülni. Kívánom még idõben sikerüljön jól döntenetek! Gratulálok, sok boldogságot, egészséget és örömet a picurhoz!
Hát Több szerencsét neked!!!Nekem is hat hetem van hátra, engem is gyûlöl az anyós egyszer láttam életemben! Viszont a párom az anyját választotta és elhagyott! Télleg tiszta szívbõl kivánom hogy szerencsésebben alakuljanak a dolgaid!Ha a párod kiáll melletted hátha rendezõdik a kapcsolat ha a baba megszületik, hátha megenyhül...Hány éves az anyóspajtás?:)
van megoldás hogy az anyós KEZES LEGYEN A recept a következõ!!!az én anyóssom is nyafogott de rá jöttem hogy hiányzik neki valami mert özvegy volt..ki terveltem azt ha az asszony megy dolgozni én meg meg környékezem a mamit. és be jött elkeztdtem taperolni, stb, stb, és meg zsaroltam hogy elhagyom a lányát.de akkor már benne turkáltam és be indult a pina...egy gyors tusolás eggyütt és leszopott a zuhany alatt és utánba irány a dikó. és keféltem vele egy hatalmasat és ki is békültünk és a szex mai napig is megy közöttünk.való igaz hogy a lányát is kefélni kell de az öreg pina hetente kétszer bele fér.a 69-es pózt imádja a legjobban szopás nyalás minden bele fér...
Ez a mi családunkban történt:-az apósom egy buta vita után kb.7évig nem beszélt a sógornõmmel.Próbálkoztak mindennel, hogy béke legyen de az apósom hajthatatlan volt.Egyszer azt is kitalálták, hogy azt mondják az apósnak, hogy terhes arra számítva, hogy hát ha megenyhül, na de erre még jobban kiakadt és azt mondta-ne is várják, hogy szeresse az unokát mert úgy is az anyját(sógornõm)látja majd benne...(nem jön össze nekik a baba, lehet hogy nem szabadott volna ezzel a baba témával hazudni.Nekem azóta megszületett a fiam és õk a kerszt szülõk és csak immel-ámmal szól a sógornõmhöz az apósom, de a háta mögött úgyanúgy fikázza.Tehát ha valaki gonosz nem biztos hogy megenyhül a gyerek-téma miatt.De ami ennél is roszabb az-az álszentség meg kétszinûség.Szerinted az normális, hogy téged utál a gyerekedet meg szereti?Én ebbe nem hiszek.
Elõször is, ne anyósnak akarj unokát szülni, hanem magadnak és a férjednek gyereket azért, mert ti vágytatok rá. Ha ennyire rossz a kapcsolat vele, akkor kár is reménykedni bármiben.Persze lehet egy esélyt adni, de sajnos nem szokott semmi jól kisülni belõle.Ahogy elõttem is írták már, biztosan nem tudnál tudnátok semmit jól csinálni, hogy az neki is tessen.Kár lenne miatta idegeskedni.Neked meg fõleg.A családi konfliktusokat oldja meg mindenki a maga családjában, szerintem bízd a férjedre, hogy Õ mit akar, Te ne erõltess semmit.Biztos nem, véletlenül vannak ilyen kapcsolatban.Egy olyan családban, ahol szeretet megértés van egymás iránt ez nem fordulhatna elõ.Ha meg tudod is, hogy gonosz, örülj ha nincs semmilyen kapcsolatotok vele.csak bonyolítaná nehezítené az életeteket.Nem beszélve arról, hogy nagyon sok házasság ment már tönkre gonosz áskálódó anyós miatt.Koncentráljatok most egymásra, és legyetek nagyon boldogok a babátokkal.
küldjed el hozzám tanfolyamra lelesz vetkóztetve egy dugás és korbács utána mint irta az elõttem iró kezes lesz
A nagyanyám nem változott meg.
Az utolsó írónak, mert embernek nem igen nevezném:Rossz helyen kezdtél el írni!!!! Meglátszik nem nõ vagy!!
valóban nem nõ vagyok mert mint irtam ez kell tenni egy anyóssal ha nyugtalan és forr a vére. az enyém nem kapta meg ami ki járt volna neki mivel az apóssom mindig a poharakat részesitette elõnyben de én meg adtam neki és meg is nyugodott..
"Az anyós csak akkor jó, ha porhanyós" Én azzal adnék neki esélyt, hogy nem megkötözve, hanem csak simán dobnám máglyára; úgy még lehet, hogy ki tudna menekülni.:DDD
Szia! Náluk odáig fajult a helyzet, hogy mikor picim haza hoztuk anyós akarta meg mondani, ki mikor foghatja, és tõlem a baba édesanyjától is féltette a picit.Ha nem úgy volt ahogy Õ akarta akkor kiverte anyós hisztit.Nálam ez nem nyerõ, mindenkinek meg van a családba a maga helye, ha ezt a szabályt nem tartja be sajnálom.Most lapátra került.Én több esélyt nem adok neki minek.Arra számíthatsz ha meg lesz a kicsid még rosszabb lesz.Ezek a boszorkák mindenre képesek!Üdv:Egy édesanya
Elõzõ vagyok: Bocsi, még kicsit álmos vagyok. Gondolom nem vele laktok, mert akkor nyilván tudná, hogy babát vársz. Így már jobb a helyzet, csak nem kell beengedni. :)
Pont 4 hónapja mentem át ezen, és tapasztalatból írom: NEM FOG MEGVÁLTOZNI, ÉS LEGKEVÉSBÉ FOG SZERETNI! Minden lehetõséget meg fog ragadni, hogy bizonyítsa: rossz anya vagy. Ne is törtd magad, és fõleg ne idegesítsd magad miatta, sõt az a legjobb, ha nincs a közeletekben. Nekem tönkretette a legszebb hónapokat, és a legszebb elsõ heteket a picimmel, de akkor megfogadtam: még egy ilyen nem lesz! Most az én szabályaim szerint játszunk: vagy azt csinálja amit mondok, vagy húzás a kicsi közelébõl! Ja és egy percre nem hagyom vele egyedül. Rá meg pláne nem! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ, igyekszem megfogadni õket!Bár sejtettem, hogy nem sok esély van a változásra, nem is vágyom rá!Sõt!

Tapasztalatok? Nálatok hogy volt? Sokan azt mondják hogy szülés elött lelassulnak a babák, vagyis nem mozognak már anyit. Az kis törpim nagyon aktív, ezek szerint még nem szülök? Pedig már itt lenne az ideje.

Legjobb válasz: Az en fiam sem lassult le, sot, meg vajudas alatt is mocorgott (mar amikor nem volt kokemeny a mehem es ereztem). Ket hettel szules elott volt ket nap, amikor nagyon le volt lassulva es kevesebbet csuklott, akkor azt hittem, hogy talan ez a szules jele, de nem az volt, ismet beindult es meg bent maradt.

Az en fiam sem lassult le, sot, meg vajudas alatt is mocorgott (mar amikor nem volt kokemeny a mehem es ereztem). Ket hettel szules elott volt ket nap, amikor nagyon le volt lassulva es kevesebbet csuklott, akkor azt hittem, hogy talan ez a szules jele, de nem az volt, ismet beindult es meg bent maradt.
Nos, nekem sem lassult le a lányom, sõõõõõt!Szülés elõtti nap este az nst-t körbeállták a nõvérek, mert egyfolytában rugdosott, mocorgott a kis drága odabent...persze a szobatársaimnak mind belassultak a babái 2 héttel a szülés elõtt.Szerintem babája válogatja.A lányom most 10 hós, és azóta sem állt meg a mocorgással, max.akkor, ha épp alszik:)
bocs, nem okoskodni akarok, de ha rákeresel erre a témára, több tucatnyi találatot dob ki az oldal...minden nap szerepel legalább egyszer ez a kérdés...csak a tapaszatalatok miatt mondom...egyébként nálam is aktív volt a fiam még a szülés napján is. Szerintem ebbõl nem feltétlenül lehet arra következtetni, hogy mennyi van még a szülésig... M.

Miért mondják sokan, hogy az ½úrinők½ szülnek császárral? Hogy az nem olyan rossz mint a rendes szülés?

Van aki direkt ezt válassza?Miért?

Legjobb válasz: Szia Ez hülyeség, és akit császároznak utána olyan fájdalma van, hogy még akkor is a falat kaparja/aki elhagyja magát/. Én császáros voltam, de csak a tolófájásokat nem várták meg, zöld volt a magzatvíz és még 4 órát vártak minden jón, amin kell átestem/magzatvíz vizsgálat, tágítás, burokrepesztés/semmit nem úsztam meg! Nem tudom miért nézik le a császáros anyukákat, mi is megkínlódtunk érte, sõt veszélyeztetett terhesen állandóan vérvételre és orvoshoz kellett járni és mégis beteg lett a babám!

Azért mondják ezt, mert van, aki elõre idõpontra, császárral szül, kap egy érzéstelenítõt, és vajúdás nélkül hamarosan a kezében van as gyerek. Igaz, a felépülés sokkal rosszabb, mire a seb begyógyul, de a szülés lényegesen könnyebb. Ne félj tõle.
Szia! Nekem is császár lett a vége, magas vérnyomás miatt! Én örülök, nem tudom ki mennyire szenvedett, de nekem hiába indították be nem tágultam és fájás sem volt! Ha kérdeznék a következõnél erre szavaznék, igaz a császár után alig tudtam leszállni az ágyról, azt hittem szét szakadok. Igy is, úgy is fizettünk volna a dokinak!
A kérdező hozzászólása: Már pedig van ilyen. Valóban lehet kérni a császározást. Valószínûleg azért mondják, mert olyankor nem kell órákig-napokig vajúdni, hanem meg van elõre beszélve, hogy mikor lesz a mûtét. 32 h km Szerinted ez a válasz hasznos. Ez a válasz 80%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 14:00 Privát e-mail a válasz írójának Nem pontoztalak le.
13.57-es vagyok igen sajnos van ilyen ebben a világban pénzzel mindent el lehet érni én is azért kerültem az utolsó pillanatban a mûtõbe, mert foglalt volt!
Én is császáros voltam mindkét gyerekkel, mert az elsõ farral volt, a második arccal elõre, és egyiknél sem engedték a sima szülést. Hallottam a kifejezést, talán azért mondják, mert azt hiszik nekünk nem fáj semmikor, és nem gondolják a szülést követõ napokat végig.A sima szülés után volt aki 2-3 órával már "sétált", én még 24 óra múlva is csak botorkáltam./Én erre gondoltam, amikor nekem is mondták, hogy " de jó neked, nem is tudod milyen az igazi szülés"/ Nem fájt mindig, de felülésnél, lefekvésnél, ajajjj és még vagy 3 hétig utána. /nekem még hosszanti vágásom van:(/ De ne aggódj, azért nem olyan vészes:) Boldog babázást.Jó egészséget!
Szia Ez hülyeség, és akit császároznak utána olyan fájdalma van, hogy még akkor is a falat kaparja/aki elhagyja magát/. Én császáros voltam, de csak a tolófájásokat nem várták meg, zöld volt a magzatvíz és még 4 órát vártak minden jón, amin kell átestem/magzatvíz vizsgálat, tágítás, burokrepesztés/semmit nem úsztam meg! Nem tudom miért nézik le a császáros anyukákat, mi is megkínlódtunk érte, sõt veszélyeztetett terhesen állandóan vérvételre és orvoshoz kellett járni és mégis beteg lett a babám!
Már pedig van ilyen. Valóban lehet kérni a császározást. Valószínûleg azért mondják, mert olyankor nem kell órákig-napokig vajúdni, hanem meg van elõre beszélve, hogy mikor lesz a mûtét. 32 h km
Szia! Akkor én biztos "úrinõ" vagyok. Az elsõ babámat császárral szültem. Tudtuk, hogy nagy baba, de a doki szerette volna normál úton megszületni. A kisfiam másképp gondolta...41+2 naposan vették ki, de addig megpróbálták oxitocinra, méhszájérlelõvel is, hogy induljon, de semmi...egy fájásom sem volt, még jósló sem. Nem rajtam múlott:( 3 hónapja szültem a másodikat, szintén császárral...a doki megkérdezte, hogyan szeretnék szülni. Mondtam csak császár...nem vitatkozott megcsinálta. Programozott császár volt, én választottam dátumot...szóval ha innen nézzük, akkor úrinõ vagyok. De ugyanúgy fizettem, mintha normál úton szültem volna és ugyanannyit kapott.
Szia! Én még sosem hallottam ezt... A barátnõm azért szült császárral, mert olyan csípõficama volt, hogy a szakorvos a terhesség elején kiadta a paprít a nõgyógyásznak, hogy csak császáral szülhet. Választási lehetõsége sem volt. Amúgy sem lehet megválasztani, hogyan akarok szülni...eléggé nézik ezt a mai gazdasági helyzetben. Szóval, csak indokolt esetekben császároznak. Amúgy a kolleganõm is végigvajúdta, amit kell, csak tolófájása nem volt, így muszáj volt császározni. Nem tudom, mi ebben az "úrinõi". Olyan nincs, hogy befekszel, vágnak kettõt, aztán kinn a gyerek, és az egészet letudják 5 perc alatt. Minden jót! 39 h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én decemberben szültem császárral primer fájásgyengeség miatt. Bár utána sírni tudtam volna a fájdalomtól, az mégis sokkal jobban fájt, hogy csak másnap ölelhettem meg a kisfiamat.
A kérdező hozzászólása: Engem legalábbis ezzel próbáltak vigasztalni...hogy az úrinõk szülnek így.
A kérdező hozzászólása: Ja....és nem is írtam!!!! Ma azt mondta a dokim, hogy befordult a babám, és nem kell császározni! Hihetetlen! 38.hétig várt vele a babóka! :-)
Szerintem ez a közhely régebbrõl ered, amikor szinte tényleg csak az szült császárral, akinek vagy protekciója vagy pénze volt. Akkoriban a komplikált szüléseket is megpróbáltk levezetni, ma viszont írány a mûtõ. Az én kisfiam is császárral született, én sme tágultam, nem voltak fájásaim, 2 hetes túlhordásom volt, nagy volt a baba, és ráadásul faros is. Velem nem sokat vacakoltak, vajúdás nélkül toltak a mûtõbe. Pár hétig iszonyú kemény, de aztán szinte napról-napra egyre jobb. És ha megkérdezik, hogy a következõ babát hogy szeretném szülni, megint a császárt választanám én is. (járt utat....)
Én normál úton szültem az elsõt, remélem a másodikat is így fogom. Én rettegek a császártól, fõleg, hogy már egy nem császárt átéltem... Sokan hiszik, hogy az kevesebb fájdalom, de szerintem sokkal több, és sokkal nehezebben gyógyul... De kinek a pap, kinek a papné...
2 hete szültem császárral mert hosszú és fájdalmas szülés után nem bírta a baba szíve epidurállal megbrtam volna szülni de mire megkaptam a fájdalomcsillapítót komplikáció lett rohantak velem a mûtõbe hát nem mondom nem volt kellemes napokig bepisiltem mert roszul rakták föl a katétert a asi fájdalomról nem is beszélve jobb lett volna simán megszülni így hogy altattak elmaradtak a nagy érzelmek csak a lábadozás fájdalom ha választhattam volna a sima szülést választom dehát azt mondhatom nekem az sem volt piskóta
14:00-es vagyok. Nem értem mi rosszat írtam, amiért így le kellett pontozni??!! Csak közöltem, amit tudok errõl a dologról, senkit nem bántottam meg, na mindegy....Egyébként én is császáros esélyes vagyok....
A kérdező hozzászólása: Járt utat a járatlanért el ne hagyd! Kb. így lehettél vele nem? :-)
A kérdező hozzászólása: Nekem rossz fekvés miatt lesz...még barátnõm is mondta, (2 császár után) hogy örüljek neki.Nem tudom, hogy csak nyugtatni akart e, vagy tényleg könnyebb. Persze a baba az elsõ szempont, csak rá akartam kérdezni a második szempontra is .:-)
Szia! Elõször is örülök, hogy a babád meggondolta magát és természetes úton akar kibújni. :) Másodszor, én nem hozzád címeztem a lepontozásos sorokat, hanem egyszerûen nem értem miért nem tudják elfogadni az emberek, ha v.ki más véleményen van, vagy esetleg mást hall bizonyos dolgokról. Ennyi az egész. Remélem az én babóm is megfordul ( ugyanis faros a Drágám ), még van kicsivel több mint 7 hete. Könnyû szülést kívánok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!