Találatok a következő kifejezésre: Nem soká fog jönni (10 db)

A kérdező hozzászólása: Mérmint sok sperma fog jönni?
Nem
Pont ugyanannyi mint bármikor máskor. Ez ettõl nem függ.
Ha jól rémlik amúgy is 72óra az élettartalmuk, utána a szervezet feldolgozza Szóval édes mindegy, hogy 5 nap vagy 50
Ja..igy igaz.Semmi jelentõsége!
Nem feltétlen, de k..va hamar el fogsz menni. :D
Több jön, mintha épp most verted volna ki, 2x. De szerintem max 1 hét után telítõdik a zacsi.
Igen, rendbe fog jönni. Normális, hogy egy darabig nem érzed ott az ízeket. Kellemetlen az ilyesmi, de gyorsan gyógyul.
5 percig azért nem kellett volna öblögetni. Én is megégettem már párszor a nyelvem, de ilyen még nem jutott eszembe a fájdalom enyhítésére. Rendbe fog jönni a nyelved persze, de az még jó pár nap. Máskor azért ezt ne csináld :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm..megnyugodtam:)

Össze fogok jönni egy olyan sráccal, akinek rendkívül sok egyéjszakás kalandja volt. Az a baj, hogy úgy érzem, hogy ő már mindent kipróbált, nekem meg nagyon kevés tapasztalatom van, és nem fogok tudni neki megfelelni az ágyban. Lehet ebből gáz?

Arról van szó, hogy ugyan éltem az el?z? párkapcsolatomban rendszeres szexuális életet, de az kicsit egysíkú volt, legalábbis nem vad. Nem érzem úgy, hogy határozott tudnék lenni, pedig ehhez a sráchoz tényleg egy vadmacska kéne... Tudom, hogy a szex nem minden, meg egyéb közhelyek, de nem szeretném, hogy emiatt inogjon meg egy olyan kapcsolat, ami jó is lehetne...

Legjobb válasz: ne aggódj meg fogsz neki felelni, attól hogy sok nöje volt még nem biztos,hogy a vad szexet kedveli. lehet hogy mostanra igazi bújós simogatós együttlétre vágyik. de ha vadabbra vágyik majd megtanulod azt is, szerintem még javadra is válhat, tanulsz vmit. nekem is volt ilyen pasim, aki annyi kaland után nagyon nagyon gyengéd volt, és iszonyúan szerelmes,amit senki nem hitt volna róla. sokat adtunk egymásnak. de azért arra is gondolj, hogy nem biztos hogy meg akar változni és ezután is keresi majd a kalandokat, meg persze kérdezz rá hogy védekezett e, mert lehet hogy ennyi kaland után betegséget is összeszedett.

ne aggódj meg fogsz neki felelni, attól hogy sok nöje volt még nem biztos, hogy a vad szexet kedveli. lehet hogy mostanra igazi bújós simogatós együttlétre vágyik. de ha vadabbra vágyik majd megtanulod azt is, szerintem még javadra is válhat, tanulsz vmit. nekem is volt ilyen pasim, aki annyi kaland után nagyon nagyon gyengéd volt, és iszonyúan szerelmes, amit senki nem hitt volna róla. sokat adtunk egymásnak. de azért arra is gondolj, hogy nem biztos hogy meg akar változni és ezután is keresi majd a kalandokat, meg persze kérdezz rá hogy védekezett e, mert lehet hogy ennyi kaland után betegséget is összeszedett.
Nem lesz baj:) Magam is rengeteg egyéjszakás kalandon vagyok túl... Hidd el, azok nem azt jelentik, hogy mellé tapasztalt partner kell:) Sõt, én ha komolyabbra vágyok, akkor tapasztalatlanabbal (de hosszú szó ez:D) kezdek, õt úgy formálom, alakítom ahogy jólesik:D Egy "tapasztaltnak" megvannak a szokásai, tudja hogy mit szeret, így elveszik a felfedezés varázsa... Úgy már semmi izgalom nincs benne...:S Úgyhogy csak nyugi van:) Viszont a kalandokkal tényleg vigyázz, a magunkfajta gyorsan félrelép... Csak ha tényleg biztos vagy benne, hogy csak a tiéd lesz, akkor vállald el, különben nagyot eshetsz! 23/F
Az én férjem egy tipikus csajozós volt... Mindig más nõvel láttam.Ezért nem is vettem komolyan amikor közeledett.Ugyan ezt gondoltam+kiegészíteném azzal, hogy nem vagyok model alkat...167 cm. és 65 kg.Szóval kicsit sportos alkatom van.6 hónapig ostromolt.Aztán megadtam magam.:-D Már 11 éve vagyunk együtt.Van egy 8 éves lányunk és most jön a második babánk.Azt mondja, hogy soha nem volt ilyen jó senkivel...(elõtte nekem is csak egy fásult tingli-tangli kapcsolatom volt).Szerintem az érzések és az odaadás sokat számít...Ja és ami fontos:Azok a barátai akik nem voltak nõcsábászok fiatalabban azok mind most csajoznak..Õ meg szerintem kiélte magát.Nagyon boldogok vagyunk és imádjuk egymást a mai napig!!Remélem ez mindig így lesz. 31 éves anyuka
Annyira átlátom a helyzeted!
)Bocs itt folytatom) Én is pont ugyanebben a helyzetben voltam 2 éve!A jelenlegi párom mielõtt összejöttünk már jó sok csajjal volt és igen sok tapasztalattal rendelkezett, ezzel szemben pedig én még szûz voltam(még rosszabb mint neked)!Én is félte megy kicsit, hogy nem tudom majd azt teljesíteni ami neki jó lenne de nem volt vele probléma, türelmes volt és mindenre szépen megtanított.Abban volt szerencsém, hogy õ már nem aa kaladot kereste hanem komoly kapcsolatot.Ahoz képest, hogy elõttem miylen csapodár életet élt mára már teljesen lenyugodott, sokkal bújósabb, szorult belé egy kis romantika is :D Ne aggódj, ha komolyan gondoljátok mind a 2en nem lehet gond!!! :)
Ne aggódj, ennek a srácnak úgy is csak egy éjszakára kellesz...szal ha egy istennõ lennél az ágyban akkor is csak azt érnéd el vele, hogy max 3-4 alkalommal feküdne le veled...szal no para!!
elõzõ vagyok:L/19
Szia!Akér csak a régi önmagamat látnám.Én is voltam ilyen helyzetbe, egy hosszan tartó kapcsolat után amibe elvesztettem a szüzeségemet megismerkedtem egy nálamnál 8 ével idõsebb fiúval.Akinek persze nem kevés nõje volt elöttem.Azt hozzá teszem hogymár az elsõ randin leakart fektetni, de nem hagytam maga.Na de 2 hét után sikerölt neki mert már én sem bírtam várni.Az hogy õ tapasztaltabb volt nálam csak elõnyömre vált hisz ugy tudott alakitani sexuális téren ahogy neki jó.Nagyon élveztünk minden együtt létet.Ennek már 5 éve és azóta a férjem:) Ugy hogy ne parázzminden oké lesz
Ha még nem érzed biztosan, hogy mikor jön meg, akkor betehetsz betétet és ha hirtelen lepne meg, akkor sem lesz gond.

Nem soká meg fog jönni. Ilyenkor érezhetek már terhességi tüneteket?

Hányingert, én már érzem, melleim nagyon érzékenyek. S?r? fehér folyásom van. Volt barnás is. Estéként ég a gyomrom felvagyok puffadva. mostanában többet eszek. Tudom ez a jelek alapján terhesség. Csak nagyon korán van még. 6 nap van még hogy megjöjjön.Szerintem még nem lehetnek terhesség tünetek.

Legjobb válasz: Nekem ma kellett volna megjöjjön,de semmi!Nekem is fehér folyásom van,ugyan ezekkel a tünetekkel.Csinálj tesztet 1hét mulva.Sok sikert!!

Nekem ma kellett volna megjöjjön, de semmi!Nekem is fehér folyásom van, ugyan ezekkel a tünetekkel.Csinálj tesztet 1hét mulva.Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Te csináltál tesztett és sikerült? Én most olyan rosszul vagyok. Nem bírtam menni boltba sem. Nehéz a fejem meg tiszta sápadt vagyok. Mindjárt lecsukódik a szemem olyan fáradt vagyok. (pedig nem rég keltem fel):)
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is jártam igy. Már félidõtõl éreztem a hányingert, szédültem, fájtak a melleim. Aztán rendes idõben megjött. Amikor aztán tényleg sikerült teherbe esnem csak a 6. hét után volt hányingerem és nagyon fáradékony lettem. A terhességi tünetek "általában" az elmaradt mensi után jelentkeznek. Azért tettem zárójelbe mert azért vannak kivételek.
Ha nem csíp a puncid, és nem viszket, akkor hamarosan menstruálni fogsz.
Elõzõ vagyok: Kifelejtettem, hogy nagyon vékony és magas vagyok, talán emiatt van ez, hogy nem jön meg? 156 cm és 35 kg. Ami furcsa, hogy olyan oszt. társamnak is megvan már, aki csak kb. 1 évvel idõsebb nálam. Ráadásul szõke hajú, meg olyan "világos", és elég késõn érõ típus. Én meg barna hajú, barna szemû vagyok, tehát elvileg korabban érek. ???
Nekem kb. 10 éves korom óta minden megvan. Szõr, mellnövés (mondjuk nem valami nagy, mert vékony testalkatú vagyok), fehérfolyás. A fehérfolyás mostanában néha nagyon világosbarna színû, picit sárgás, de ez ritkán van. Nem csíp, nem éget ott lent. Sötétbarna folyások még nem volt. Most akkor ez mi?
én 12 éves voltam amikor megjött szintén, és ez már az, holnapra valószínûleg már piros lesz, gratulálok, nõvé értél!(: 16/L
Erre még csak tisztasági betétet kell használni. A barna folyás tulajdonképpen véres folyás, úgyhogy ez egy nagyon gyenge menstruáció volt. Nekem is sokáig barna folyás képében jelentkezett a mensim. Lehet, hogy holnapra már vérezni fogsz, de lehet, hogy csak egy hónap múlva, viszont az is lehet, hogy egy fél év múlva. Sajnos ezt nem lehet megmondani pontosan.
Pontosan nem lehet tudni mikor fogsz menstruálni, lehet, hogy már holnap, de lehet, hogy csak hónapok múlva. Elsõ voltam megint.
Elsõ vagyok. Betétet használhatsz, tampont még nem!!!
A tampont késõbb sem ajánlom, mivel nagyon egészségtelen!
A kérdező hozzászólása: hát jó, majd elmondom, amikor megint erõsebb lesz a barna folyás. Ebbõl következtethetõleg, hogy már alig van 'erõs barna', mikorra lesz erõs megint? (nem mintha várnám).
Nyugodtan mondd el Anyukádnak is és Apukádnak is, hogy menstruálsz. Nem kell ezt szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga. Így készül fel a szervezeted, hogy felnõtt korodban kisbabád lehessen. És ezt Apukád is tudja.
A kérdező hozzászólása: de végülis nemcsak apa miatt maradt abba aneszélgetés, hanem, mert mar nem szoltam semmit.
Apukád elõtt sem kell szégyellni, hiszen õ is tudja, hogy mi a menstruáció, és tisztába van vele, hogy Te is menstruálni fogsz.
A kérdező hozzászólása: hát ma mondtam neki, h fáj a hasam, és erre azt mondta: na, még a végén bedögölsz, (de persze elõtte megmutattam neki hol fáj). Aztán megkérdeztem fél perc után: miért, az baj?½ azt mondta erre, h term. folyamat és szorít, h minél késõbb jöjjön meg. :/ aztán jött apa., és nem szoltam semmit.
Akkor állj elé(vagy hívd fel telefonon ha nincs otthon) és mond azt neki, hogy 'Anyu, menstruálok.'
A kérdező hozzászólása: a-a, még nem szóltam :/
Sajnos azt nem lehet tudni, mikor lesz erõsebb a barna folyásod, de így is szólhatsz a szüleidnek.
A következõ mensidnél. Ha ugyanis megint gyenge barna folyásod van, akkor hamarosan eláll. Hogy mikor jön meg a következõ, azt nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! :)
A kérdező hozzászólása: tegnap megint megjött. Akkor ez így normális?
Igen, teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: akkor jó :)
Szüleid tudják már? :)
A kérdező hozzászólása: nem xD
Én a helyedben elmondanám anyukámnak. Mert gondolom nem akarod mindig te venni a betétet, meg ez tényleg olyan dolog amirõl tudnia kéne.
Tartozol annyival Anyukádnak, hogy õszintén elmondd, hogy menstruálsz. Ha véletlenül jön rá, és nem Te mondtad meg Neki, akkor az nagyon rosszul fog Neki esni, amit meg is értek!
Gratulálok nagylány lettél! :) Gndolom anyukádnak már szóltál.
A kérdező hozzászólása: okés. :( :)
Elõzõ vagyok. Nem kell ezt szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga. Anyukád is nõ, Õ is menstruál.
A kérdező hozzászólása: holnap a 4. Nap lesz, amióta a barna folyásom van. Amugy tampont nem is akarok, és nem is fogok Soha használni! :)
A kérdező hozzászólása: akkor most nekem megjött???
Szerintem megjött, igen. Ez jó, de ha a mostani magasságoddal nem vagy megelégedve, akkor valószínûleg nem is.leszel soha, mert a menstruáció megkezdõdése után az ember már csak nagyon keveset és azt is nagyon lassan nõ. :( Tehát én pont ezért várom is meg nem is. Amúgy a tampon nem egészségtelen, jó, nem a legnagyobb mérettel kell kezdeni, hanem a minivel. Az kényelmes, nem is érzed. Nincs baj azzal, hogy a betétnél akarsz maradni, de mi lesz ha pl. strandra vagy úszni mész, és akkor pont meglesz? Nem valami higiénius ott is betétet használni. Gondolj bele: békésen úszogatsz a medencében, amikor egyszerre a víz pirosas lesz körülötted, és egy használt betét bukkan fel a felszínen? Ennyi nedvességet egy betét nem bír el, a ragasztó is feloldódik. Igaz, hogy a tampont óránként cserélni kell, de ilyen helyzetben, mint amit mondtam, még mindig sokkal praktikusabb ez, mintha az úszómester egy csomó ember elött megkérne, hogy "na kislányom, takarítsd ezt innen a vízbõl..." Persze nem akarlak rábeszélni semmire, csak felhoztam egy példát.
A kérdező hozzászólása: 1. menstruáció ótán már alig növünk?!? Hát ém akkor örökre 141cm maradok? (kicsit kiakadtam ezen :) )
Nem azt mondtam, hogy KAMPEC, nem nõsz tovább, csak annyit, hogy a növés folyamata lelassul kissé, ha megjön. De ettõl függetlenül a magasságod a génjeidbe vannak írva, szóval simán nõhetsz még vagy 10-20 centit is. Ha megnézed a szüleidet, akkor nagyjából olyan magas leszel te is, mint anyukád, apukád. Valahol a kettõ között. :) Kedves utolsó válaszoló! Lehet, hogy te nem értesz egyet azzal, amit írtam, ettõl függetlenül kultúráltan is ki lehet nyilvánítani a véleményedet. De mondjuk, ha vennéd szépen a fáradságot és utánaolvasnák a dolognak, láthatod, hogy amit írtam, általánosságban igaz. (Mondom: általánosságban!)
A kérdező hozzászólása: háát kapásból már nagyobb vagyok mint anyám, ugyhogy max.150cm leszek. :/
Én az elsõ mensim óta kb. 15 cm-t nõttem. És ebbõl 10-et nagyon hirtelen. Nem mindenkinél van ugyanúgy ez.
A kérdező hozzászólása: mostmár nagyon sok és sötétbarna :s
A kérdező hozzászólása: elfog múlni ez a barna izé? És ha igen, akkor kb. Mikorra?
Ha már sötét barna, akkor az alvadt vér, tehát tekinthetõ menstruációnak. Ez is teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez mikorra áll el?
Azt sajnos nem tudom megmondani, mikor áll el, de ha 10 napnál tovább tart, akkor el kell menni orvoshoz. Elõzõ voltam.
3-4 napon belül el fog állni. Még csak a negyedik napon vagy. :)
A kérdező hozzászólása: remélem hamar eláll :) Amugy köszönöm! ;)
A kérdező hozzászólása: ajajj!!! :'( asszem megjött! :( :/ piros a wc papír, amikor kitöröltem! Xuganyzásután nagyon PIROS ÉS fOLYÓS MIT MONDJAK ANUUMNAK?? És HOGY MONDJAM SEGÓTSÉG KÉTSÉGBE ESTEM!!
Egyszerûen mondd azt, "Anya, menstruálok!"
A kérdező hozzászólása: mikor van az a hamarosan? Minél több idõ, annál jobb.

Mik a legbiztosabb jelei az első menstruációnak Amiről már télleg tudjuk hogy nem soká meg fog jönni? (barna folyáson kívül?

Legjobb válasz: Az elsõ havi vérzésed nagyjából akkor várható, ha •a melled már kb. 2 éve elkezdett fejlõdni •nemrég elkezdett nõni a nemi szõrzeted •észrevettél némi hüvelyváladékot a bugyidon Vannak lányok, illetve nõk, akik szinte semmi kellemetlenséget nem éreznek a havi vérzés alatt. Másoknak úgynevezett "menstruációs görcseik" lehetnek. Ez nagyjából 1 napig tart, és a következõk a tünetek: •fájdalom vagy görcs a has alsó részén •hátfájás •fájdalom a combok belsõ felén http://tiniktoltiniknek.mindenkilapja.hu/html/18045626/rende.. találsz még itt mást is.. olvasgass.

Az elsõ havi vérzésed nagyjából akkor várható, ha •a melled már kb. 2 éve elkezdett fejlõdni •nemrég elkezdett nõni a nemi szõrzeted •észrevettél némi hüvelyváladékot a bugyidon Vannak lányok, illetve nõk, akik szinte semmi kellemetlenséget nem éreznek a havi vérzés alatt. Másoknak úgynevezett "menstruációs görcseik" lehetnek. Ez nagyjából 1 napig tart, és a következõk a tünetek: •fájdalom vagy görcs a has alsó részén •hátfájás •fájdalom a combok belsõ felén http://tiniktoltiniknek.mindenkilapja.hu/html/18045626/rende.. találsz még itt mást is.. olvasgass.
A kérdező hozzászólása: pár héten vagy napon belül
Szerintem ez egyénfüggõ, mert én ha jól emlékszem nem nagyon éreztem semmi furcsát mégis megjött egyszer csak :) Talán a hangulatingadozás, enyhe hasfájás..
Derékfájdalom, hasfájdalom, édesség utáni vágy, esetleg szomjúság, vagy enyhe fejfájás, levertség érzet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :D és szeritetek nekem nem soká megjöhet mert (amit a második válaszoló leírt azokmár meg vannak)a fehérfolyásommal eggyütt valami apró piros cseppek jönnek(inkább pontok)
Teljesen biztosan senki nem tudja megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni.

Barna folyásom van. Nem sok csak pecsét. Meg fog jönni? Kedden kéne mensziznem de holnap csak hétfő. Pontosan 29. napra jött meg eddig. Vélemény?

Legjobb válasz: Én minden mensi elõtt 5 nappal elkezdtem barnázni. Most januárban 4-ére nem vártam és most is elkezdtem pecsételni, már dec 27-én, ami tartott 6 napig, teljesen elkeseredtem, mondtam is a férjemnek, hogy megint mensi lesz, mert itt ez a barnázgatás már megint. Aztán csodák csodája a nem várt elõt egy nappal meg semmi folyásom nem volt már, amire már egy kicsit kezdtem gyanakodni, aztán jött a nem várt napja és csak nem jött, másnap pozitív lett a tesztem. Ez teljesen kétesélyes ez a dolog, lehet mensi lesz, de lehet hogy a beágyazódástól van. Kívánom hogy az utóbbi legyen. Szorítok!

Én minden mensi elõtt 5 nappal elkezdtem barnázni. Most januárban 4-ére nem vártam és most is elkezdtem pecsételni, már dec 27-én, ami tartott 6 napig, teljesen elkeseredtem, mondtam is a férjemnek, hogy megint mensi lesz, mert itt ez a barnázgatás már megint. Aztán csodák csodája a nem várt elõt egy nappal meg semmi folyásom nem volt már, amire már egy kicsit kezdtem gyanakodni, aztán jött a nem várt napja és csak nem jött, másnap pozitív lett a tesztem. Ez teljesen kétesélyes ez a dolog, lehet mensi lesz, de lehet hogy a beágyazódástól van. Kívánom hogy az utóbbi legyen. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet és halvány pozitiv de annyira halvány hogy csak fehér háttérrel olvasható ki jól.a barnázásom csak tegnap este volt ma már semmi sincs.terhes vagyok akkor?
Nekem minden pecsételés mensivel végzõdött. Mint kiderült nem volt kielégítõ a peteérés emiatt pecsételtem...
Szia! Utolsó válaszoló vagyok, úgy tûnik, hogy igen. A halvány pozitív is pozitív! Gratula, vigyázz magatokra!
Az elsõ vagyok. Dejó, ezek szerint másképp mûködsz mint én, legyél boldog és vigyázz magatokra :-)

Ti mit tennétek hogyha egy sokkal domborzatúbb ember jönne felétek és látszana h. nem fog kikerülni?

Legjobb válasz: Sokkal domborzatúbb??? Mármint fák lógnak ki a fejébõl????

Sokkal domborzatúbb??? Mármint fák lógnak ki a fejébõl????
A kérdezõ úgy érti, hogyha egy nagydarab fickó jönne veled szembe a szûk utcán és nem állna félre mit csinálnál. Ha keménygyerek vagy te sem álsz félre és vállal nekikoccansz, de normál esetben jobb eggyel oldalra lépni, mert különben jönne a "Nem látsz b*zmeg'?!" szöveg. Én így tapasztaltam:)
A biztonság kedvéért félre állnék.
A kérdező hozzászólása: Jól teszitek

Van egy csaj, aki tetszik. Sokat lógók vele mostanában, egyszer be is rúgtunk, és megöleltem, de nem lett több. Át fog ma jönni hozzám, szerintetek megpróbálhatom átölelni? Haverként tekint rám. én kicsit többet szeretnék.

Nem az van, hogy meg d ugni és kész... szeretem... de mi van a elutasít? Az rohadtul fájna... Egy koliban lakunk, mindig átjön hozzám. 21/f

Legjobb válasz: hogy sikerült kijárnod az általános iskolát?

hogy sikerült kijárnod az általános iskolát?
A kérdező hozzászólása: Megdugtam anyád és átengedett.
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj, de ha ilyen választ tudsz csak kipréselni magadból, akkor inkább ne válaszolj vagy tégy egy szívességet a világnak...
Szerintem õ is lehet többet érez már irántad, mint sima haverság.Ha már átmegy hozzád.Ha meg már megölelted (ez nálam nem fordul elõ haveroknál), akkor biztos van nála esélyed.Mond meg neki, h te többet szeretnél. 16/L
barátok nem ölrlik meg egymást?hmm ez nekem új, csakmert legjobb lánybarátommal amikor találkozok megöleljük egymást..
olvasd vissza a kérdésed, öcsike így a nyolcévesek írnak
És nincs pasija?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!