Találatok a következő kifejezésre: Nem soká a (8450 db)

Nem sok.Ha jóban vagytok biztosan nem fogja zavarni
Szerintem sem sok. Legalább tapasztaltabb (de nem biztos):-) Ha tetszel neki, akkor nem fogja zavarni a korod.
Nem sok a korkülönbség, és nem hiszem, hogy zavarná a szûzséged. Mikor már ott tartotok, hogy szóba kerül ez a téma, akkor egyszerûen mondd el.
nálunk 30 év a korkülönbség; abszolút nem zavar, csak néha, ha hülyének néz (pedig õ az idõsebb :) )
sztem ne mondd el neki. de csak akkor feküdj le vele, ha nem csak átb***ni akar. én pont az akció elõtt kb 10 perccel mondtam el, de onnan már nincs visszaút. :)

Az 1.67 cm magassághoz nem sok a közel 100 kg testsúly egy 30 év körüli nõnél?

A KÖZEL 100 kg,az olyan 96

Legjobb válasz: Dehogynem, nagyon sok.

Dehogynem, nagyon sok.
167cm=50-58 kg szerintem a normális. +/-pár kg. De te nem érzed, hogy ez sok??
15: Na, ne ess túlzásba!:) A másik véglet is kóros.
167 cm-nél ennek a fele is bõven elég lenne, ez rettentõen sok.
34 feletti BMI ertek... [link] konkretan kover.
Elég sok. De valószínûleg érzed is. én 160 cwntihez vltam ugyanennyi, alig kaptam levegõt, nem tudtam megkötni a cipõfûzõm, a vérnyomásom az egekben volt. És persze iszonyatosan néztem ki. Légyszíves, próbálj fogyni egy kicsit. Én lassan két éve sportolok, húsz kilót adtam le, bevállaltam egy hasplasztikát, és a mostani kinézetemet és külsõmet - noha bombanõ nem lettem - össze sem lehet hasonlítani a korábbival.
Én nem tudom elhinni, hogy valaki komolyan gondol egy ilyen kérdést :D
Rettenetesen sok, ez már súlyos elhízás. Lehet hogy van olyan nõ akinek ez nem okoz lelki problémát, de az életét ez már 5-10 évvel megrövidíti. Magára adó ilyen magas nõ már 70 kilónál érezné hogy fogynia kell.
b.sszus, feleennyi kg vagyok...hogyne lenne 100 kg sok!!
Ilyen butaságot hogy lehet kérdezni? A legjobb a 8-as válasza.
Még az 1.67 méterhez is. Hát még az 1.67 cm-hez!!
Szerintem hízhatna még egy keveset, mert a 100kg szép kerek szám.
Hogyne lenne már sok, ezt most komolyan kérdezted???
De sok. Nagyon.
Kapásból egy 30kg mínusz jól jönne.
1.67 cm-hez nagyon sok. Kb. úgy nézhet ki, mint egy hatalmas palacsinta! :D
Brutálisán sok.
Kb 65 lenne a jó

Nem "sok" a két macska lakásba?

Van egy cicánk,és szeretnénk neki egy társat. Mivel a mostani cica benti, az új se mehetne ki. Leginkább,az alomtól félünk,hogy az "öregebb" cicát be fogja zavarni az új alom. Ez lehetséges,vagy alaptalan félelem ?

Legjobb válasz: Nekunk van ketto és nagyon jól elvannak.Sokat játszanak,puszilgatják egymást. Az újat nemrég hoztuk, egy hónap alatt teljesen ôsszeszoktak.

Nekunk van ketto és nagyon jól elvannak.Sokat játszanak, puszilgatják egymást. Az újat nemrég hoztuk, egy hónap alatt teljesen ôsszeszoktak.


Nem sok a két év?

Olyan kérdésem lenne hogy megbeszéltünk egy találkozót egy lánnyal ? 13 én 15 mind a ketten akarjuk a kapcsolatot de ha összejönnék vele tudom hogy kicinkelnének vele hogy egy 13évessel vagyok eggyütt nemigazán tudom mi legyen.Szerintetek?

Legjobb válasz: Ugye csak viccelsz? Nem sok.

Ugye csak viccelsz? Nem sok.
Nem kell adni mások véleményére
Semmiség.

Nem sok a 3mg-os folsav ha azt szedem?

Legjobb válasz: Nem sok.

Nem sok.
Nekem napi 2x3 mg-ot rendelt el a doki :)
Mire kell szedned a folsavat?Mert ha hiánybetegségben szenvedsz nem sok, de pl. ha a szervezetedet szeretnéd feltölteni babavárás elõtt, szerintem sok.Napi 1/2 vagy 1/4 bõven elég, bár vizben oldódó vitamin lévén nem tudod túladagolni.

Egy 14 éves lánynak nem sok a 6-7, esetleg 8 cm-es magassarkú ballagásra?

Vettünk egy cip?t.Anyukám azt mondja,hogy csinos csak nagyon magas.Igazából nem tudom hogy honnan is kell ezt mérni 8 cm vagy attól kisebbnek mértem.

Legjobb válasz: nem sok.Fõleg egy alkalomra.Kibírod.:)

nem sok.Fõleg egy alkalomra.Kibírod.:)
szerintemnem, én alkalmakra mindig olyat veszek fel:) ballagásra is akkorát fogok:)
Otthon próbálgass benne járni! :)
Ballagásra, valamilyen alkalomra nem, de hétköznap ne, vagy csak ritkán hordd, mert most alakul a tested, eldeformálhatja a gerinced!!! 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Nem venném fel hétköznapra semmiféleképpen.Hiszen alkalmi cipõ meg stb...Csak erre az egy alkalomra vettük:) Vagy persze ha van valamilyen ünnepség vagy esküvõ (kb. 1 évben kétszer) akkor azokra venném fel.

Nem sok a 200 ml egy 2 honapos babanak?

Egy par napja a babam 200 ml szopik, ritka amikor 150-180 ml-vel megelekszik

Legjobb válasz: Mennyi ideig elég neki? Ha 3-4 órát kibír 2 szopi között, akkor sztem nem sok.:)

Mennyi ideig elég neki? Ha 3-4 órát kibír 2 szopi között, akkor sztem nem sok.:)
Lehet, hogy fejlõdési ugrása van + vannak nagyobb étkû babák is. De ne feledd, a mérleg is tévedhet. Mi ezért vittük vissza pont akkor, amikor elmúlt 2 hónapos, mert már nem lehetett rendesen megmérni, mert mozgott, lelógott...és egyszer 140-et, rá fél percre meg 170-et mértünk.
A kérdező hozzászólása: Eppen 3-4 ora telik el a ket szopi kozott, amugy akarhogy merem, felig alszik, nem mozog, 200 at mutat a merleg, igaz eddig is jol evett, csak most mar soknak tunik a 200.
Nem sok. Különbözõ étküek a babák, ha így elvan 3-4 órát, akkor az jó.
Az enyem is ennyit szopizott 8 hetesen.
Az enyém 9 hónapos és nem eszik ennyit még most se :D Õ 2 hónaposan tuti 100 alatt evett, rengeteget bukott és mégis nagyon szépen gyarapodott. 2, 8-ról 5 felett volt 2 hónaposan. Úgyhogy ahány gyerek, annyi féle :) Ha nem bukja vissza, akkor szerintem nem gond.

Kisfiam étrendje: 8: szopi 10: gyümölcs gabonapehellyel, kölessel, szopi 13: fõzelék, szopi 17: rizspép, vagy tejpép gyümölccsel (ide tervezem bevezetni a tejtermékeket), szopi 20 szopi/tápszer. Nem sok a gyümölcs egy napra?

Ti hogy csináljátok? Nem tervezem még a kiváltást.

Legjobb válasz: Nem sok.Miért lenne sok.A gyümölcs az egészséges és ha szereti akkor pláne.Ne aggódj ezen.

Nem sok.Miért lenne sok.A gyümölcs az egészséges és ha szereti akkor pláne.Ne aggódj ezen.
Szerintem ez így tökéletes.De valamit nem értek, ha ennyi tejed van miért pótlod este tápszerrel?Én kb ugyan így adom ilyen elosztásban de a 20 órás illetve én inkább 19 órásnak mondanám akkor fõzeléket kap és utána folyadéknak a szopit.Tehát napi két fõzelék van.Gyümölcsbõl egyen amennyit csak bír!
A kérdező hozzászólása: Kb. 60 ml tápszert még kap, vagy amennyi még szükséges neki, mert láthatóan nem elég a tejcsi mennyisége estére, kevesebb a tejem. Ha van lefejt tej, akkor azt kap.
ne várj túl sokat
utolsó válaszoló te jó nagy [email protected] vagy. Attól mert téged mindenki csak megdugott, attól még vannak rendes fiúk is, akik nem csak a szexet akarják. Ne általáníts köszi. Én is 18 éves fiú vagyok, és 2 évet biztos nem várnék egy 15 éves lányra de egy évet lehet. attól függ mennyire különleges. Én személy szerint járnék 15 éves lánnyal az a 3 kor nem számít .
14. 1.Nem tudsz értelmezni. 2.Pasi vagyok.
tudnék értelmezni ha értelmesen írnád le
értelmesen írtam le.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem vagyok érett a szexhez. Ezt belátom..én is szívesen csinálnám vele, de nem állok még rá készen. Nyilván minden fiú leakar feküdni a barátnõjével..ezzel tisztába vagyok. :D Hát ez van..majd lesz valahogy.
Nem édes.Te a kapcsolatra nem vagy érett. A szex az már egy fokkal jobb dolog.
A kérdező hozzászólása: Miért ne lennék érett a kapcsolathoz?
Ne hallgass ezekre az idiótákra. Ha szereted és õ is szeret akkor próbáljátok meg. Ne másokra hallgass hanem amit te szeretnél. Gondolom normális lány vagy és nem fogsz vele járni ha látod rajta hogy csak a szexre kellesz neki. Ha normális és ismered is akkor miért ne? az a 3 év nem nagy dolog.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom! :) Veszteni valóm nincs..szóval megpróbálom, ha meg nem jön össze..akkor se lesz semmi.
Bakker.Jobb ha senkivel se kezdesz. Minden fiú aki kezdeni akar veled. 120%hogy el akar veled feküdni!!!!! A kérdés:Mikor? Vár rád?Vagy nem? Ahogy elnézem még nem vagy érett ehhez.
Nekem 12 évesen volt egy 15 éves barátom . Jó tudom ez más , de az a lényeg hogy ha szeretitek egymást akkor ez a 3 év szerintem nem számít. Ha tényleg szeret akkor várni fog rád. Adj egy esélyt szerintem:) és sok sikert nektek!:)
A kérdező hozzászólása: De tudom milyen és biztos, hogy szeretné, hogy lefeküdjek majd vele.
szexet, együtt alvást, kirándulgatásokat... megtudod neki adni?!
az a gond ezzel, h a fiú igányli a szexet, amit egy ilyen fiatal lánytól nem kap meg
A kérdező hozzászólása: épp ez az, hogy még szûz vagyok..
Mindenki más.Õ lehet várna rád 1-2 évet a szexszel.Más viszont nem. Lehet már dolgozik és egyáltalán nem fogja érdekelni az, hogy te arról mesélsz mi történt a suliban.. ezerféle módon alakulhat a dolog
A kérdező hozzászólása: Most végzõs.. Szóval nem dolgozik még.
Akkor majd fog.De a lényeget megértetted nem?
A kérdező hozzászólása: Igen..megértettem..de szerintem nem sok 3év.. vagy nem tudom.. :(
lehet, hogy nem a legcélravezetõbb, hogy gyk-n érdeklõdsz ilyenekrõl. majd meglátod, várni meg úgyis mindenkitõl azt vár az ember, amit szeretne.
Épp ezért írtam.. -.-" 3 év lehet sok de lehet jó is.A sráctól és tõled függ minden!
Épp azért vagy éretlen.Az utolsó teljesen jól fogalmazta meg. Próbáld meg.Ha jónak gondolod akkor vesd bele magad. Ne azt kérdezd másnak milyen.Hanem NEKI MI KELL!

Jó ez így? Nem sok a rizs? 98kg vagyok szálkásítás a cél, olyan 10-15 kg-t szeretnék fogyni persze izomba.

98kg vagyok szálkásítás a cél,olyan 10-15 kg-t szeretnék fogyni persze izomba.Az étrendem a következ?: Reggel:25g protein+50gzabpehely vízzel. Tízórai:100g barna kenyér+5dkg csirke m.sonka+1pari,paprika Ebéd:125g rizs+200g csirke mell Edzés után:100g rizs+200g cs.mell.+100g brokkoli+25g protein Vacsora:50g rizs+200g cs.mell+100g brokkoli. Ezzel 1 bajom van:az hogy jól lakok.... Szerintem le kellene felezni a rizst...

Legjobb válasz: Szerintem ezzel nincs baj, csak mozogj sokat:)

Szerintem ezzel nincs baj, csak mozogj sokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket! Aki még tud az írhat! :D
A kérdező hozzászólása: Súlyzós edzés megy persze talán beszorítom az aerobot is. Ez az alap étrend a rizs helyett ha unom akkor helyetesítem vmivel
én tízóraira 250g túrót pár szem diót és banán v almát ennék ebédhez áttenném a zöldségeket vacsorára pedig a rizs helyett omlettet csinálni 2db tojásból, brokkoliból és csirmellfalatokkal de nem hangzik rossznak csak sztem egy picit uncsi mindennap csirkemell helyett jó a párolt citromos halfilé, pulykamell, megpróbálkoszhatsz rakottbrokkolival, zöldbabbal is, zöldségleves májjal és csirkemellkockákkal cottage cheese paradicsommal vacsorára
Heti 0, 5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni. Kéne heti 4-5 aerob edzés is és, hogy még jobban csökkentsed az izomvesztést, ezért mehetne aerob mellé súlyzós edzés is. Túl sok a ch, azt lejjebb kell vinni. Itt találsz minta étrendeket: http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: Valaki még esetleg ha tud jókat írni az írjon!
A kérdező hozzászólása: Elírtam!!! szeretnék fogyni persze NEM izomba... Köszönöm a válaszokat
Azt viszont kihagytam hogy a tízórainál is mehetne a 200g csirke.
Túl sok a szénhidrát, nem számoltan ki pontosan, de ez legalább 3, 5 g/kg vidd le legalább 2g-ra. Fehérje hellyel közel jónak tûnik. Izomba fogyni? Ezt nem értem viszont.
Rizs helyett akár mehet gersli, lencse is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!