Találatok a következő kifejezésre: Nem sikerült a dolog a (19 db)

pfujjj...
Alapból az ondónak cukros íze van mert kell neki a mozgáshoz(ondófolyadék) szóval ízesíteni nem nagyon lehet
vhol a válaszok közt
sok-sok ananászlé javallott...egy idõ után változik az íze. tesztelve.
Nem egyszerûbb belekeverni? Gyorsabb is.

Kérdés a következő mit tegyek ha szeretem a lányt most voltam vele elöször valahogy sikerült a dolog (sex) de nem akartam ágaskodni ha bármit mitcsinált lehet az ön ki elégités miatt ez? Normális választ várok 20 F

még le is Sz...pott és nem akart állni bármit csinált 3napi együtlét után utolsó nap jött össze a dolog

Legjobb válasz: Elõfordul,lehet,hogycsak izgultál mert elõször voltatok úgy együtt és jól akartál teljesíteni.Önkielégítéstõl sztem nem lehet.

Elõfordul, lehet, hogycsak izgultál mert elõször voltatok úgy együtt és jól akartál teljesíteni.Önkielégítéstõl sztem nem lehet.
Szerintem csak a teljesíteni akarási kényszer blokkkolt, ez velem is sokszor elõfordul. Ha jól veszem ki a szavaidból a végére össze jött a dolog, meglátásom szerint addigra sikerült feloldódnod. 23f
Szerintem is féltél, de mitõl?Lehet elsiettétek a dolgot.Elõsször vagy nõvel? F/23
nemigazán értem. most akkor meghúztad vagy sem? mert lankadt fütyival ugye elég nehéz...
Lehet, hogy túl sok pornót nézel. Nem vicc.
A kérdező hozzászólása: örülök hogy irtatok igen néha nézek pornót söt gyakran és mivel távkapcs elég sörü az 5perc ha értitek lehet ettöl is van ? és megvolt a lány de nem tudtam mindjárt talán kezdjem elõ játékkal legközelebb? irjatok sokan
Igen kezd elöjátékkal. És ne "siess".Pont azért mert táv kapcs.élvezz ki minden percet és nyugi. 18/L.Remélem nem gond h csajkén irtam:)
A kérdező hozzászólása: thx mindenkinek és minden nemtõl várom h irjanak nem csak fiuk:) ésmégsookválaszt várok :)

Miért nem sikerült randira hívni a hölgyet? Kölcsönös a szimpátia köztünk, de az első meghívásnál azt mondta az a dolog neki később lenne aktuális (egy közös vásárlásra hívtam) a második meghívásnál az mondta sok a dolga. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne hívd többet,a labdát feldobtad,tudja,hogy nyitott vagy ,de nem akar,lehet hogy csak idõ kell neki,lehet,hogy csak társaságnak lennél jó neki.Hagyd hogy most már õ lépjen.

Ne hívd többet, a labdát feldobtad, tudja, hogy nyitott vagy , de nem akar, lehet hogy csak idõ kell neki, lehet, hogy csak társaságnak lennél jó neki.Hagyd hogy most már õ lépjen.
én sem hívnám többet a helyedben. majd ha kíváncsi rád ne félj keresni fog.
Ne hívd többet, mert az már szánalmas lenne. A nõk nem szeretik az ilyet. Keress mást. Ennek két oka is van. 1. Lehet, hogy a másik jobb lesz. 2. A mostani nõ is jobban fog irántad érdeklõdni, ha látja, hogy más nõ sem közömbös irántad.
Megtetted az elsõ lépéseket, most már neki kell lépnie, hagyd a dolgot, majd keresni fog, ha érdekled.
Agree fentiekkel, két hívást elutasít utána az õ oldalán van a labda. Ne csinálj magadból hülyét, mert abból sehogy sem jösz ki jól. Mond neki hogy akkor majd szóljon ha rádér.
Hagyd a fenébe, lehet hogy csak kamu volt az égész. Sok internetes társkeresõ oldalon nõnek adják ki magukat a fiúk, hogy így ismerkedjenek, vagy azon röhögnek, hogy másokból hülyét csinálnak.
talán töbre vágyik mint egy közös vásárlás nem?:D

Volt, akinek 1 hétig nem igazán erősödött a poz. Teszteken a másiodik csík és mégis sikerült a dolog?

Most eléggé rágörcsöltem erre, próbálok nem gondolni arra, hogy baj van, de persze juszt is eszembe jut minden percben. Ha hányingerem van kb. délt?l egész nap, meg puffadok mindent?l, megjön érzésemvan, de semmi, csak fehér krémes folyás, akkor csak van valami, nem? Vagy csak bebeszélem magamnak? Ha már baj lenne, attól még lennének tüneteim? Csak holnap megyek dokihoz,kb. 6 hetes lehetek...

Legjobb válasz: Nekem az elõzõ terhességemnél minimálisan erõsödött csak, és még amikor az utolsó tesztet csináltam (kb. 6,5 hetesen, szerettem volna egy erõs tesztet emlékbe eltenni, hát nem jött össze), akkor is halványka volt, ez a One Step teszt volt, zöld dobozos, smiley van rajta. Minden rendben volt a terhességgel. Most a Facelle tesztcsíkon nagyon szépen látszik az erõsödés, mensi szerint holnap leszek 5 hetes (de szerintem 2 nappal késõbb volt ov mint a középidõ, szóval fiatalabb a terhesség), és már 3 napja erõsebb volt a tesztcsík rajta mint a kontroll. Tesztfüggõ is szerintem, mennyire lesz erõs a tesztcsík.

Nekem az elõzõ terhességemnél minimálisan erõsödött csak, és még amikor az utolsó tesztet csináltam (kb. 6, 5 hetesen, szerettem volna egy erõs tesztet emlékbe eltenni, hát nem jött össze), akkor is halványka volt, ez a One Step teszt volt, zöld dobozos, smiley van rajta. Minden rendben volt a terhességgel. Most a Facelle tesztcsíkon nagyon szépen látszik az erõsödés, mensi szerint holnap leszek 5 hetes (de szerintem 2 nappal késõbb volt ov mint a középidõ, szóval fiatalabb a terhesség), és már 3 napja erõsebb volt a tesztcsík rajta mint a kontroll. Tesztfüggõ is szerintem, mennyire lesz erõs a tesztcsík.
Én az elsõ babámat várom. Nem várt napján nagyon gyenge pozitív a párom mondta hogy ne reménykedjek...én éreztem hogy ott van ezért elrohantam egy clearblue digitális tesztért az egyértelmû volt már :) Utána betegesen nézegettem hogy erõsödik-e a csík 1 hét utána nagyon picivel lett erõsebb utána ez folytattam a 7 hétig amíg dokihoz nem mentem :) Párom mondta hogy ennyi pénzt kidobni fölöslegesen.. Ma már 10+3 naposak vagyunk és minden rendben vele tegnap voltunk dokinál :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked! Tudod én már felhagytam a reménykedéssel, pesszimista alkat vagyok, picit reménykedem hogy egy hét múlva még esetleg örülhetek, de ma reggel is negát teszteltem, pedig aug. 22.én volt az elsõ poz, 25-én a másik, szóval nem sok esélyt látok rá... Azóta rengeteg idõ eltelt, már bármilyen tesztnek a nap bármely szakában virítania kellene szerintem... Valszínleg elhalt, vagy nemtom. :(( Még egy hét múlva teszek egy próbát, ha addig nem jön meg, aztán orvos, megnézi, és kérek vmit, amitõl megjön...
A kérdező hozzászólása: Jaj, te kis kedves, elõször is gratula! Másodszor: végre valaki megnyutatót ir: az utolsó nekem is One Step! Én pont azért csináltam , mert a nagylánykámmal is azt csináltam egy halványka tesztcsikos után két nappal, és az egész jó erõs lett, most meg tessék.. A tiednek is a másik felén volt a lepisilõs részen a lukak, mint amelyik lapján a tesztablakok? MÁsodik baba? Nekem harmadik (remélem már tényleg ott van és semmi gond). 2lányosAnyuka
Köszönöm! :) Még csak óvatosan örülök, mert vérezgettem múlt héten, úgyhogy még nem merem beleélni magamat, pár naponta doki, de azért reménykedem, 2. baba. Úgy emlékszem, hogy a 2 évvel ezelõttieknek még azonos oldalon volt az ablak, de múlt hónapban is vettem egy One Step-et, és azon már fordítva volt.
A kérdező hozzászólása: Ó, jaj, remélem elmúlik a vérezgetés, és minden rendben van/lesz a babóddal! Nekem a másodikkal volt 9. héten barnázás, de nem lett piros, és 4 nap után elmúlt. Tudom, mit érzel! Nagyon nehéz, de próbálj csak a pozitiv oldalra gondolni, és hogy egészséges és "hamarosan" a karodban tarthatod! Neked is gratulálok, és hát persze, én is mondhatnék hasonlót a férjemrõl:) Ma az volt az elsõ gondolatom, amikor megtudtam, hogy ma már nem férek be a dokihoz, csak holnap: akkor veszek egy tesztet. Férjem nem mondott semmit, de válasz az arcára volt irva. Erre én: vagy inkább megvárom, holnap mit mond a doki :D
A kérdező hozzászólása: És persze az lemaradt: köszönöm a válaszokat! Valamelyest megnyugodtam. :)
Sziasztok, nekem az elmaradt napján kongó negativ teszt, 3 nappal késõbb halvány pozitiv, azután 2 nappal újra negativ, szóval kész voltam.Vártam 5 napot, és akkor már határozottan erõs 2.csik, mindez a ciklusom 37.napjára sikerült csak.Azóta kiderült, h késõbb volt pé-m, és csak a ciklus végén fogant a 25.nap körül...doki a 8.hétig csak üres petezsákot látott, és csak a 8.-on látta meg az embriót szivhanggal.Ekkor ´minõsitett át´ minket 6 hetessé :) Szóval szerintem van remény!!

Van itt olyan ember aki kísérelt már meg öngyilkosságot? Hogyan csinálta, most hogy tekintesz vissza a dologra, keserűséget érzel amiért nem sikerült vagy pont, hogy örülsz neki? Változott azóta a világnézeted/hozzáállásod a dolgokhoz?

Legjobb válasz: Igen, egyszer megpróbáltam, kb 3 éve. Belevágtam az erembe. Amint elkezdett ömleni a vér, eszembe jutott a hugicám arca, ahogy megtudja, hogy meghaltam... Egybõl készítettem nyomókötést. Egy kicsit megbántam, és örülök, hogy nem sikerült, igaz, azóta még rosszabb lett az életem. Van amiben változtam, van amiben nem.

Igen, egyszer megpróbáltam, kb 3 éve. Belevágtam az erembe. Amint elkezdett ömleni a vér, eszembe jutott a hugicám arca, ahogy megtudja, hogy meghaltam... Egybõl készítettem nyomókötést. Egy kicsit megbántam, és örülök, hogy nem sikerült, igaz, azóta még rosszabb lett az életem. Van amiben változtam, van amiben nem.
nem, de most nagyon ekörül forognak a gondolataim...azt hiszem, ha nem sikerülne, kapnék egy jó nagy pofont a szüleimtõl...szóval, ha megcsinálom, sikerülnie kell
én külföldön akarom megölni magam, jövõhéten úgyis kapok fizetést, azt csá!

Az én gyönyörü Micimnél most volt fedezökandur. Ha összejött a dolog, akkor ez a 3. hét. Mikor lesznek látható jelei a vamhességnek (mert nem tudom h sikerült e a dolog)?

gondolok itt cicimegnagyobbodás, hasgömbölyödés.

Legjobb válasz: Elsõsorban a viselkedésén fogod észrevenni. Le fog nyugodni, nem lesz olyan mozgékony, és kezdõdik a tejtermelõdés, majd a hasgömbölyödés.

Elsõsorban a viselkedésén fogod észrevenni. Le fog nyugodni, nem lesz olyan mozgékony, és kezdõdik a tejtermelõdés, majd a hasgömbölyödés.
már a 3. hettõl simán érezhetõ. ha egyépkent is simogattad a hasát akkor egy kicsit lehet már ilyenkor érezni hogy feszesebb. de egyépkent az 5 héttõl már szemmel látható lesz.
A cicijét is érdemes figyelni, pár hét múlva megduzzad, és rózsaszínné válik. Ezen kívül a viselkedésében nagyon látványos változások állnak be: sokat alszik, kedveskedõbbé válik, stb. (Az én cicám az elsõ idõszakban hányt is, mint mi emberek...)

Ha az elsõ benyomás, vagyis az elsõ randi nem sikerült valami jól ti lányok/fiúk adnátok mégegy esélyt a dolognak?

Fiúk títeket zavar ha egy lány lemondja a 2. randit? Úgy érzem nincs köztünk vonzlom, vélemények errõl a dologról. Melyen típusú lányok tetszenek: szeleburdi kislányok, komoly nõk?

Legjobb válasz: nekem volt 1 aki segg hulye volt mindent en kellet meg magyarazzak..... legyen kedves de ne legyen mar segg hulye

nekem volt 1 aki segg hulye volt mindent en kellet meg magyarazzak..... legyen kedves de ne legyen mar segg hulye
Nem.
Nem.

Volt már veletek olyan, hogy nagyon szerettetek volna dolgokat, gyerekkori vágyakra gondolok pl, és másoknak körülöttetek sikerült az a dolog, csak nektek nem?

Pl nagyon vágytam gyerekkorom óta egy akváriumra, az volt a hobbim, nagyon szerettem. De nem lehetett sajátom, végül lett egy 10 literes. Barátn?mnek megtetszett a dolog, és anyukájától kapott egy 100 litereset.. Én segítettem neki amikor tisztítani kellett. Ez csak egy buta példa, meg gyerekkori dolog, de most is vannak vágyaim, amiket nagyon szeretnék, de nem jön össze, a barátaimnak pedig igen, épp ezek a dolgok. Itt ny?gl?döm, nem tudok kitörni pedig anno gyerekkoromban tehetségesnek mondtak, már ebben sem hiszek. Vannak ilyen dolgok a ti életetekben is?

Legjobb válasz: Voltak,vannak lesznek. Csak ilyennek van tele az életem.

Voltak, vannak lesznek. Csak ilyennek van tele az életem.
A kérdező hozzászólása: Hát, én is úgy érzem, hogy egy semmi a eddigi életem, de szeretek élni, és ez tartja bennem a lelket.
Igen, nem csak gyerekkoromban. Az volt az egyik legborzasztóbb periódus az életemben, mikor mindenki dolgozott én meg munkanélküli voltam, persze a többiek protekcióval kerültek be mindenhova, csak nekem az nem volt. Nagyon szar érzés volt, hogy bár formálisan mind ugyanúgy, ugyanonnan indulunk de mégsem... Azért az anno elég nagy arcon csapás volt nekem, hogy akartam is dolgozni, késõbb ki is derült, hogy jól dolgozom, és még sem kellettem senkinek...
At egész életem ezzel van tele :)
Ha égõnek tartod, hogy odamenj egy lányhoz bármilyen körülmények közt, akkor még várj egy pár évet. :)
Korábban itt javasolták ilyen témában azt, hogy ismerõseitõl, barátnõitõl kérd el a számát aztán hívd fel, vagy tudd meg a nevét és keresd meg iwiwen, vagy mailcímet, vagy valamit... aztán már lehet privátban ügyködni. De egyébként nyugodtan odamehetsz, a bátorságod még imponálhat is. És hogy mirõl kéne beszélni? Tudd meg, hogy mirõl lehet. Kérdezd arról, hogy õt mi érdekli, mit szeret csinálni, mivel szeret foglalkozni a szabadidejében, milyen könyveket, zenéket, filmeket szeret. Minél több az egyezés a saját kedvteléseiddel/érdeklõdési köreiddel, annál jobb, annál több a témátok. Ha viszont minimális az egyezés, vagy szinte nincs is, akkor valószínûleg érdemesebb lesz másnál próbálkoznod.
Figyelj, kezdd azzal ami közös pont, és ez nyilván a sport. Ha együtt sportoltok eleve értelmetlen a kérdés h mivel kezdd! naná hogy ezzel! :D Hisz ez tökéletes! Szerintem abszolút van esélyed a csajnál ha találsz még pár közös pontot ezek közül a legfontosabbak általában: zene, szabadidõ, általános érdeklõdési kör, a legfontosabb pedig a közös téma, ha együtt vagytok de nincs mirõl beszélni az már régen rossz.
Hát mindegy csak kerülj olyan helyzetbe, hogy beszélgethess vele valamirõl. És aztán majd rájössz, hogy tényleg tetszik-e. Mert ha még nem beszéltél vele, akkor max külsõleg tetszhet, úgy igazából még nem ismered.

Mit tennétek, ha 4-5 helybeli "roma" el akart vinni K. nak, de sikerült megúsznotok és most az összes teljesen rátok áll, mert nem hagyja őket nyugodni a dolog (félnek h el mész a rendőrségre) és bújkálnotok kell, mert figyelnek?

Legjobb válasz: Elõször is, hogy kerültél ilyen bizalmas viszonyba ezekkel a romákkal? Nem hiszem hogy csak úgy kipécéztek maguknak. Megoldás: Én biztos elköltöznék jó messzire, ha feljelenteni nem merném õket.

Elõször is, hogy kerültél ilyen bizalmas viszonyba ezekkel a romákkal? Nem hiszem hogy csak úgy kipécéztek maguknak. Megoldás: Én biztos elköltöznék jó messzire, ha feljelenteni nem merném õket.
A kérdező hozzászólása: NEM TEHETEM MEG H ELKÖLTÖZZEK..EZ PEDIG ÍGY VOLT KIPÉCÉZTEK:( CSAK PÁR SZÓ VOLT A KONTAKTUS
feljelentettem volna õket.
Ha nem bántanak akkor semmit se csinálj. Kerüld el õket jó messzire.
A kérdező hozzászólása: Feljelentés nem oké mivel a rendõrség sem tesz "ellenük" ; Az hogy elkerülöm meg megy kb. addig amíg el nem kapnak??? Mert ha valamit elterveznek szerintem nem nagyon nyugszanak amíg végre nem hajtják, nem bírják el viselni ha valami nem úgy van ahogy õk akarják!!
Ha elkapnak, mondd nekik, hogy ügyvédi letétbe helyeztél egy levelet, és ha veled bármi is történik, felnyitják a levelet és ott van leírva, kikek kell keresniük.
Számomra családom és persze a saját biztonságom a legfontosabb dolog a világon. Megkérdezhetem, hogy miért nem teheted meg hogy elköltözz? Mi az ami fontosabb a saját biztonságodnál? Mi az amit ne tudnál magaddal vinni, az új otthonodba?
Miért nem mész el prostinak ? jól keresel vele, ha szerencséd van élvezed is. én ha csaj lennék megfontolnám. bár a "romák" nem lehetnének stricik. a prostitulció legális, de a lányok futtatása már illegális tevékenység. Ami törvényileg le van fektetve, hogy a lányok az autópálya mentén nem állhatnak, meg van határozva hogy kissebb településeknél lakott területtõl számított 500 méteren kívül lehet állni az út szélén bájologni, Nagyobb települések esetében pedig kijelölnek "türelmi zónákat" Törvénybe van iktatva a kéjjelgés reklámozási módja is, tehát stricinek lenni már nem túl legális, a csaj saját magát áruhatja, azomban rajta kívüli személy nem fojtathat reklámtevékenységet, nem futtathatja a lányokat. Kivételt képez az internet, ha valaki igényes csajt akar az interneten rengeteg apróhirdetés van. Teljesen legális dolog, azonban a monogám begyepesedett konzervatív társadalom óckodik ettõl a fajta szolgáltatásól. Sokan elítélik. de sokan ûzik. Magyarországon a 30 év feletti férfiak 30-40%-a kipróbálta már prostituálttal, rengeteg olyan férfi van aki a szüzességét így vesztette el. Erre a "szolgáltatásra" nagy igény van, fõleg az emancipáció óta, és a nõk egyenjogúságának fennhangoztatása óta. Ha vállalod a szakmát készülj fel bizarr kérésekre, speciel análszexet azt egyik prosti se vállalja be, de van sok láb és harisnyamániás, de egy kuncsafton akár 5-10-15ezret is kereshetsz. A másik gond lehet a Droghasználat. hogy a lányok télen lenge cuccban is bírják a hideget a "romák" drogokkal tömik, így ha nagyon rád akarják tukmálni akkor névtelen feljelentést tehetsz drog tevékenységért ellenük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!