Találatok a következő kifejezésre: Nem rontok valamit, ha (7 db)

Most volt ovum! Voltunk is együtt a párommal! Rontok az teherbe esés esélyén ha ezekben a napokban eljárok fallabdázni? Elég megmozgató sport nem okozhat valami gondot ott bent a keudeti szakaszban?

Legjobb válasz: Nem nem okoz. Csak mozogj bátran! Majd ha pozitívat tesztelsz, akkor érdemes gondolkozni az adagokon, de sportolni még akkor is lehet...

Nem nem okoz. Csak mozogj bátran! Majd ha pozitívat tesztelsz, akkor érdemes gondolkozni az adagokon, de sportolni még akkor is lehet...

Nem rontok el valamit, ha cumit adok a 3 hetes babámnak mivel már mindennl próbálkoztunk és csak sír. Se cici, se kaja, se dajkálás nem segít?

Legjobb válasz: Nagyobb a valószínûsége, hogy nem lesz gond, mint az hogy igen (nem fog majd szopizni. Az sem biztos hogy tudja majd használni, lehet kiköpi... Én is kipróbáltam, néha segitett!!! de nem rakom állandóan a szájába, csak ha nagyon muszáj.

Nagyobb a valószínûsége, hogy nem lesz gond, mint az hogy igen (nem fog majd szopizni. Az sem biztos hogy tudja majd használni, lehet kiköpi... Én is kipróbáltam, néha segitett!!! de nem rakom állandóan a szájába, csak ha nagyon muszáj.
Nekem az elsõ kisfiam nem nyugodott meg csak ha cumizhatott. Így õ cumis volt. A második néha igényli csak. Amire figyelj majd oda idõben le szoktatni õt a cumiról. Ez legyen mondjuk kb 2-3 éves korában. Mire ovis lesz ne kelljen neki. Ugyanis ha túl sokáig cumizik és meg fog látszani a harapásán és fogszabályzó lesz a vége. MI így jártunk.
Szia! Az enyém 1 hónapos és nagyon szeret szopizni, ezért ha már jólakott és elkezd sírni, ha leveszem a cicirõl, ekkor cumit adok neki. Cumizik pár percet majd kiköpi, elalszik. Így csináljuk már a 2. héttõl, mert volt hogy nem tudtam letenni egy percre sem, mindig cicin akart lenni, fõleg amikor fájt a hasa. Ettõl függetlenül nagyon is szereti a cicit és eszik is rendesen, semmi változás vagy gond e téren!
Egyet értek az elõtem szólóval, mi is ha már csak cumizni akar cicin kicserélem a cicit cumira, és pár percig szívja elalszik majd kiköpi, és ettõl nem kell neki kevésbé a cici. A másik dolog én azon vagyok inkább cumi mint az ujja. Mert a cumit elviheti a cica.. :) de a kezét nem :) )
Az ujjacska viszont bármikor kéznél van. Ha a cumit szétrágja vagy eltûnik, akkor gond lehet. Mind a két változatnak meg van a hátránya illetve elõnye!
Vegyél fogszabájzós cumit.Az nem árt a fogainak hanem használ.Én úgy vagyok vele, hogy inkább azt szopja, mint a kezét.Egyrészt arról könnyebben le lehet szoktatni majd, másrészt a fogainak is jobb.A kezétõl ugyanis kifelé állhatnak majd.A biztonság kedvéért legyen 2 cumi, így ha valami történik az egyikkel ott a másik.A cicirõl nem szokik le ettõl.Ha cici kell neki, akkor kiköpdösi nálunk a pici és jelzi, hogy ebbõl nem jön semmi.
Nincs. A jó hír viszont hogy normális diéta is létezik.
A kérdező hozzászólása: Földi mogyoró? 27, 5g fehérjét ír 100 gramm csomagolásban.
Ja és mennyi zsírt? Jó fajta zsírok vannak benne, viszont a fehérje nem teljes értékû. Mekkora zsírbevitelt ír elõ a diétád? Az utolsó étkezésednek valami magas fehérjetartalmúnak kéne lennie, soványtúró, fehérjeturmix , tojás vagy hús zöldségekkel.
ja és az utolsó étkezésednek 1-2 órával lefekvés elõtt kéne lennie.
Vagy az étrended rossz, vagy nem csinálod jól. Nem lehetsz farkaséhes este 6 után.
A kérdező hozzászólása: Zsír 51, 5g ebbõl telített zsírsav 8, 9g. Az utolsó étkezésem párolt zöldség csirkemell hússal plusz egy fehérje turmix ami 87%-os.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok farkas éhes csak jól esne valami kaja.
Tökély. Csak ezt az este hatozást nem értem, magaddal szúrsz ki. valami maja naptár tanulmányozásából jött ki ez a bûvös szám?
Szerintem hagyd el a fehérjeturmixot és csirkemell helyett egyél combot. Locsold le a salátádat olivaolajjal. Azzal hogy lecsökkented a zsírt és megemeled a fehérjét (gondolom tejsavó), adsz egy lórúgást az inzulinnak, amitõl éhes leszel.


A kérdező hozzászólása: *Bármit
Írj le példákat hogy kivel és mit csináltál vagy mondtál
A kérdező hozzászólása: Általában mindig anyummal fordul elõ, naponta többször is veszekedünk kis dolgok miatt. :( Pl, tegnap a barna batikolt szoknyáját vette fel, mire mondtam, hogy a múltkor láttam egy ehhez illõ fölsõt, ami pont így nézett ki. Aztán megkérdezte, hogy hol, amire nem tudtam felelni, mert elfelejtettem. Erre õ: Akkor miért mondod? Inkább maradtál volna csöndben! Nem tudom, szerintem abban nincs semmi rossz, hogy csak megjegyeztem, hogy láttam valamilyen ruhát. Vagy van? Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de ha még lesz valami, akkor majd leírom.
csak vele fordul elõ? csak õ reagál így ? vagy te vagy általában figyelmetlen, indiszkrét, bunkó, stb, és mások se szeretnek. vagy semmi ilyesmi, csak te vagy érzékeny a reakciókra.
A kérdező hozzászólása: "csak vele fordul elõ? csak õ reagál így ?" Nos, úgy vettem észre, hogy igen. De lehet, hogy néha mások is, nem tudom. "vagy te vagy általában figyelmetlen, indiszkrét, bunkó, stb, és mások se szeretnek." Szerintem indiszkrét nem vagyok. Sajnos néha bunkó vagyok. Azt, hogy mennyien szeretnek, nem tudom. Ezektõl függetlenül anyum szokta mondani nekem, hogy szeret. 2 barátnõm van, az egyikük nem érzelgõs, de már tett erre utaló megjegyzéseket (mármint arra, hogy szeret... de persze barátilag xd), a másikuk pedig idegeneknek mondogatja a neten, nekem személy szerint nem, de elolvasom. Viszont nem vagyok körülvéve társasággal, de ezt lehet, hogy az alapoknál rontottam el, ugyanis félénk, visszahúzódó vagyok. "vagy semmi ilyesmi, csak te vagy érzékeny a reakciókra." Azt ne tudom, de sajna elég érzékeny típus vagyok. Ui.: Bocsi a megfogalmazásért, de már fáradt vagyok, és ilyenkor nem nagyon fog az agyam.

Ha sorozatosan csalódok magamban és tudom, hogy mit rontok el, tudom, hogy mit kellene csinálnom, de nem teszem, van valami, ami az életben maradást indokolná?

Állítólag van aki szeret, de én azt sem érzem. Én se nagyon tudok szeretni senkit se. Semmi indokot nem látok arra, hogy éljek. Sőt, nagyon is indokoltnak tűnik a nem létem, mivel így mások életét sem keserítem, meg a magamét sem. Voltak időszakok, hogy már kezdtem azt hinni, hogy rendbe jövök, de mindig "vissza esek". Pszichológusnál is voltam már. Régebben elég sokat beszélgettünk, nem csak a gyógyszert írta ki. Most is járok hozzá, de valahogy érzem, hogy ő sem tud segíteni. Igazából én tudnék segíteni magamon, ezt tudom, mégsem érzem magam képesnek rá, mert mindig csalódok magamban. Szinte hallom a nyavalygásom, mert ez az, vagy mit tudom én. Nem látom tisztán a dolgokat valószínűleg. Mostanában gyakran gondolok arra, hogy nem kéne tovább élnem. Itt gyakorin olvastam egy elég fájdalommentes elmenetelt, ami ezekben a mostani nagy hidegekben kivitelezhető, talán ezért is gondolok rá gyakrabban (pedig nem is kerestem rá ilyesmire). De nagyobb valószínűsége van, hogy úgyse teszem meg, mert akkor nem írogatnék itt ilyeneket, hanem már úton lennék. De lehet hogy mégis. Végül is egyszer már megpróbáltam, csak akkor elég béna voltam, és nem ismertem ezt a biztos módszert, amit itt olvastam (pontosabban belinkelték azt az oldalt ahol le volt írva).

Legjobb válasz: Nincs kedved leírni, hogy mi a konkrét probléma? Miért gondolod úgy, hogy mások életét keseríted? Egyébként nem szabad ilyet csinálni, mindig történhetnek az emberrel jó dolgok.

Nincs kedved leírni, hogy mi a konkrét probléma? Miért gondolod úgy, hogy mások életét keseríted? Egyébként nem szabad ilyet csinálni, mindig történhetnek az emberrel jó dolgok.
A kérdező hozzászólása: Hosszú lenne leírni, meg sokáig tartana. Azért gondolom úgy, hogy más(ok) életét keserítem, mert nem egyszer volt már, hogy egy valaki kimondta, hogy én vagyok a hibás azért is, hogy az õ élete olyan rossz, amilyen. Ráadásul elvileg ezzel az emberrel kellene, hogy a legjobb kapcsolatom legyen. De ez általánosságban és egészséges családok esetén van "csak" így. De mondjuk senkivel se tudnék baráti kapcsolatot, vagy csak haverságit se kialakítani úgy érzem. Meg ha az életkoromat nézem, nem itt kellene már tartanom, bár nálam idõsebb nappalisok is vannak az egyetemen. Tudom hogy nem szabad azt csinálni amit írtam. De ha még hiszek is abban, hogy akkor az ember a pokolra kerül, ha azt megteszi, annyira elviselhetetlennek érzem néha azt, hogy nem vagyok képes megváltozni, hogy nem érdekel.

A fejhallgató úgy is rontja a hallást, ha nem hangosan hallgatunk valamit?

Mert azt tudom, hogy úgy rontja a hallást, ha hangosan hallgatunk zenét, de ha normális hanger?vel hallgatunk, akkor is árt?

Legjobb válasz: Nem. De vigyázz, mert a hangos zenehallgatással a "normális" hangerõ fokozatosan feljebb fog kúszni anélkül, hogy észrevennéd.

Nem. De vigyázz, mert a hangos zenehallgatással a "normális" hangerõ fokozatosan feljebb fog kúszni anélkül, hogy észrevennéd.

Van nekem egy Sony Ericsson okos telefonom és ha a gépről próbálok zenét rárakni, akkor sikerül, megjeleníti, viszont nem tudja lejátszani. Minden kiterjesztést próbáltam már. Lehet, hogy a másolásnál rontok el valamit?

Viszont ha egy másik telefonról kapok bluetooth-on számot, azt le tudja játszani. Abban a kiterjesztésben is, amiben az én általam felrakottat nem. :D Ez vajon miért van? Köszönöm el?re is! :D

Legjobb válasz: Olvasd el a készülék használati utasítását. Abban le van írva, hogy a telcsid milyen formátumot tud. Az pedig csak duma, hogy mindent kipróbáltam már. Ez nem igaz. A felét sem. Viszont akitõl át tudod venni Bletoothon, õ igen!

Olvasd el a készülék használati utasítását. Abban le van írva, hogy a telcsid milyen formátumot tud. Az pedig csak duma, hogy mindent kipróbáltam már. Ez nem igaz. A felét sem. Viszont akitõl át tudod venni Bletoothon, õ igen!
A kérdező hozzászólása: Ok, igazad van, lehet hogy nem mindet próbáltam ki... :D Viszont mp3-ban próbáltam és azt sem játsza le, pedig azt már illene szerintem. Amit bluetoothon küldtek nekem, az is mp3 volt. Az egyik mp3-asat le tudja játszani, a másikat meg nem. :D Köszönöm a választ amúgy! :D
Milyen telefonod van b....meeeeegeggg?????? Olyan nehéz lenne leírni?????? Így nem toookkkk segíítennniiiii mert lehet az bármi lehet symbian lehet android lehet csak egyszerû sazr java alapú amire te azthiszed okos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sony Ericsson XPERIA X8.
Köszönöm nos ennek elvileg vinnie kéne esetleg próbáltad már pc rõl usb vel rakni rá számokat? Nemlehet hogy csak küldés után nem találod h. hová rakja a zenéket? Esetleg tölts le egy power amp lejátszót marketrõl és azzal próbáld meg lejátszani õket...
A kérdező hozzászólása: Eddig is úgy raktam és meg is találtam a telefonon a listát... De nem tudom lejátszani õket, mert azt írja, hogy nem megfelelõ fájlformátum...
Másik lejátszót próbáld ki


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!