Találatok a következő kifejezésre: Nem rontok valamit, (19 db)

Volt már olyan, hogy el rontottál valamit a főzés során, de még menthető volt a dolog csak újra tervezett étel lett belőle? Nem az ami eredetileg lett tervezve?

Legjobb válasz: Rengeteg ilyen történt már, ha van valamennyi tapasztalatod a fözésben, akkor majdnem mindig meg lehet menteni az ételt. Egy tanács: ha "át kell alakitanod", akkor ezt ne áruld el a családnak, hanem azt mondd csak nekik, hogy új valamit próbáltál ki. Ugyanis legtöbbször ha azt hallják, hogy elrondtottad és ezért variáltad meg, akkor elöitélük lesz, ha meg újitásként tálalod, akkor kiváncsiak lesznek.

Rengeteg ilyen történt már, ha van valamennyi tapasztalatod a fözésben, akkor majdnem mindig meg lehet menteni az ételt. Egy tanács: ha "át kell alakitanod", akkor ezt ne áruld el a családnak, hanem azt mondd csak nekik, hogy új valamit próbáltál ki. Ugyanis legtöbbször ha azt hallják, hogy elrondtottad és ezért variáltad meg, akkor elöitélük lesz, ha meg újitásként tálalod, akkor kiváncsiak lesznek.
Nincs. A jó hír viszont hogy normális diéta is létezik.
A kérdező hozzászólása: Földi mogyoró? 27, 5g fehérjét ír 100 gramm csomagolásban.
Ja és mennyi zsírt? Jó fajta zsírok vannak benne, viszont a fehérje nem teljes értékû. Mekkora zsírbevitelt ír elõ a diétád? Az utolsó étkezésednek valami magas fehérjetartalmúnak kéne lennie, soványtúró, fehérjeturmix , tojás vagy hús zöldségekkel.
ja és az utolsó étkezésednek 1-2 órával lefekvés elõtt kéne lennie.
Vagy az étrended rossz, vagy nem csinálod jól. Nem lehetsz farkaséhes este 6 után.
A kérdező hozzászólása: Zsír 51, 5g ebbõl telített zsírsav 8, 9g. Az utolsó étkezésem párolt zöldség csirkemell hússal plusz egy fehérje turmix ami 87%-os.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok farkas éhes csak jól esne valami kaja.
Tökély. Csak ezt az este hatozást nem értem, magaddal szúrsz ki. valami maja naptár tanulmányozásából jött ki ez a bûvös szám?
Szerintem hagyd el a fehérjeturmixot és csirkemell helyett egyél combot. Locsold le a salátádat olivaolajjal. Azzal hogy lecsökkented a zsírt és megemeled a fehérjét (gondolom tejsavó), adsz egy lórúgást az inzulinnak, amitõl éhes leszel.

Lehet valami illatosítófélét önteni a fagyálló ablakmosóhoz ami nem rontja a fagyáspontját?

Eszméletlenül de tényleg nagyon büdös folyadékot sikerült vennem, megoldható valahogy hogy "illatosítsam" vagy valahogy ki kell bírnom és soha többet nem szabad vennem olyat?

Legjobb válasz: Inkább szélvédõ mosáskor(elõtte egy picivel) állítsd belsõ keringetésre a fûtésrendszert.

Inkább szélvédõ mosáskor(elõtte egy picivel) állítsd belsõ keringetésre a fûtésrendszert.
A kérdező hozzászólása: Jó tanács erre nem is gondoltam köszönöm!


Most volt ovum! Voltunk is együtt a párommal! Rontok az teherbe esés esélyén ha ezekben a napokban eljárok fallabdázni? Elég megmozgató sport nem okozhat valami gondot ott bent a keudeti szakaszban?

Legjobb válasz: Nem nem okoz. Csak mozogj bátran! Majd ha pozitívat tesztelsz, akkor érdemes gondolkozni az adagokon, de sportolni még akkor is lehet...

Nem nem okoz. Csak mozogj bátran! Majd ha pozitívat tesztelsz, akkor érdemes gondolkozni az adagokon, de sportolni még akkor is lehet...
A kérdező hozzászólása: fertõzést nem pedig ferõzést..
Nem, de várd ki a 3 hónapot mielõtt próbálkoznál.
szia.elõször is , sajnálom ami veled történt.a baj nem jár egyedül, sajna.Szerintem nem rontja az ujabb terhesség esélyét, az rontaná, ha nem gyógyítanák ki a fertõzést.az nagyobb bajt okozna.gyógyulj meg rendesen, aztán ismét mehet a babaprogram.hajra, biztos sikerülni fog.

Nem rontok el valamit, ha cumit adok a 3 hetes babámnak mivel már mindennl próbálkoztunk és csak sír. Se cici, se kaja, se dajkálás nem segít?

Legjobb válasz: Nagyobb a valószínûsége, hogy nem lesz gond, mint az hogy igen (nem fog majd szopizni. Az sem biztos hogy tudja majd használni, lehet kiköpi... Én is kipróbáltam, néha segitett!!! de nem rakom állandóan a szájába, csak ha nagyon muszáj.

Nagyobb a valószínûsége, hogy nem lesz gond, mint az hogy igen (nem fog majd szopizni. Az sem biztos hogy tudja majd használni, lehet kiköpi... Én is kipróbáltam, néha segitett!!! de nem rakom állandóan a szájába, csak ha nagyon muszáj.
Nekem az elsõ kisfiam nem nyugodott meg csak ha cumizhatott. Így õ cumis volt. A második néha igényli csak. Amire figyelj majd oda idõben le szoktatni õt a cumiról. Ez legyen mondjuk kb 2-3 éves korában. Mire ovis lesz ne kelljen neki. Ugyanis ha túl sokáig cumizik és meg fog látszani a harapásán és fogszabályzó lesz a vége. MI így jártunk.
Szia! Az enyém 1 hónapos és nagyon szeret szopizni, ezért ha már jólakott és elkezd sírni, ha leveszem a cicirõl, ekkor cumit adok neki. Cumizik pár percet majd kiköpi, elalszik. Így csináljuk már a 2. héttõl, mert volt hogy nem tudtam letenni egy percre sem, mindig cicin akart lenni, fõleg amikor fájt a hasa. Ettõl függetlenül nagyon is szereti a cicit és eszik is rendesen, semmi változás vagy gond e téren!
Egyet értek az elõtem szólóval, mi is ha már csak cumizni akar cicin kicserélem a cicit cumira, és pár percig szívja elalszik majd kiköpi, és ettõl nem kell neki kevésbé a cici. A másik dolog én azon vagyok inkább cumi mint az ujja. Mert a cumit elviheti a cica.. :) de a kezét nem :) )
Az ujjacska viszont bármikor kéznél van. Ha a cumit szétrágja vagy eltûnik, akkor gond lehet. Mind a két változatnak meg van a hátránya illetve elõnye!
Vegyél fogszabájzós cumit.Az nem árt a fogainak hanem használ.Én úgy vagyok vele, hogy inkább azt szopja, mint a kezét.Egyrészt arról könnyebben le lehet szoktatni majd, másrészt a fogainak is jobb.A kezétõl ugyanis kifelé állhatnak majd.A biztonság kedvéért legyen 2 cumi, így ha valami történik az egyikkel ott a másik.A cicirõl nem szokik le ettõl.Ha cici kell neki, akkor kiköpdösi nálunk a pici és jelzi, hogy ebbõl nem jön semmi.

Mit rontok el, miért nem jön össze vele, valamit rosszul csinálok?

Szoval a kérdésem az lenne, van egy lány, nekem ? a szívemnek a csücske,meglátom és örül a szívem, és hát fordítva szerintem nem így van teljesen. Régen már kérdeztem mi a helyzet, a válasz: de azért legyünk barátok... de ett?l függetlenül, ezután is hívogatott ide oda, meg el?tte is. Szoval ez a helyzet. Most ismét ott tartunk, én kezdtem elfelejteni, de ismét megjelent a színen. Én nekem meg ismétcsak megdobbant a szívem. Én már nem tudom mit csináljak vele. Túl kedves vagyok vele vagy nem tudom, nem tudok neki még csak nemet se mondani. Pedig szinte tapasztalati szintre emelhetném azt, ha nem foglalkozok valakivel, akkor állandóan elkezd keresni, ellenben vele foglalkozok, és lássuk be nem jön össze a dolog, akármennyire is szeretném. Tehát a kérdésem, "nem nyomulok eléggé", nem éreztetem eléggé, hogy nekem ? és csakis ? kell? Bennem van a nagyon nagy hiba? Ja és mindketten diplomásak leszünk hamarosan, szoval már nem a tizenéves korosztály azért. 23F

Legjobb válasz: ha tetszenél neki akkor már lett volna belóõle valami. AZ hogy elõkerül it jelent? Nem lehet hogy az van ha épp nincs senkije téged elõhúz a kispolcról???

ha tetszenél neki akkor már lett volna belóõle valami. AZ hogy elõkerül it jelent? Nem lehet hogy az van ha épp nincs senkije téged elõhúz a kispolcról???
A kérdező hozzászólása: Nem épp nincs, hanem folyamatosan nincs senkije. De hogy mi mit jelent ne kérdezd.
Mivel nem vagytok tizenéves korosztály így én a helyedbe elmondanám azt amit itt most leírtál és vagy lesz belõle vmi vagy nem!És nem vagy nyomulós csak kedves! ! Amúgy a leírtakból szerintem a csaj full hülyének néz!!!:D

Vettünk egy Panasonic DMC-FZ72-t, de valószínûleg valamit nem jól használok rajta, mert nem élesek a képek. Ismeri valaki ezt a gépet? Tudna esetleg segíteni, hogy mit rontok el?

Automatán használtam, mert nem nagyon értek hozzá, de azt reméltem éles képeket csinál.Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: "mert nem élesek a képek" Több oka lehet, ebben az esetben leginkább a felhasználó lehet a gyenge pont. Tegyél fel "életlen" képeket.

"mert nem élesek a képek" Több oka lehet, ebben az esetben leginkább a felhasználó lehet a gyenge pont. Tegyél fel "életlen" képeket.
A kérdező hozzászólása: Csak random kiválasztottam egyet, de mind ilyen, hogy kis méretben élesnek tûnik, de 100%-os nagyításban életlen. Itt a kép: [url=[link] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=[link] Tisztában vagyok vele, hogy valószínûleg én csinálok valamit rosszul, de ezért is használnám az automata funkciót.
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: *Bármit
Írj le példákat hogy kivel és mit csináltál vagy mondtál
A kérdező hozzászólása: Általában mindig anyummal fordul elõ, naponta többször is veszekedünk kis dolgok miatt. :( Pl, tegnap a barna batikolt szoknyáját vette fel, mire mondtam, hogy a múltkor láttam egy ehhez illõ fölsõt, ami pont így nézett ki. Aztán megkérdezte, hogy hol, amire nem tudtam felelni, mert elfelejtettem. Erre õ: Akkor miért mondod? Inkább maradtál volna csöndben! Nem tudom, szerintem abban nincs semmi rossz, hogy csak megjegyeztem, hogy láttam valamilyen ruhát. Vagy van? Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de ha még lesz valami, akkor majd leírom.
csak vele fordul elõ? csak õ reagál így ? vagy te vagy általában figyelmetlen, indiszkrét, bunkó, stb, és mások se szeretnek. vagy semmi ilyesmi, csak te vagy érzékeny a reakciókra.
A kérdező hozzászólása: "csak vele fordul elõ? csak õ reagál így ?" Nos, úgy vettem észre, hogy igen. De lehet, hogy néha mások is, nem tudom. "vagy te vagy általában figyelmetlen, indiszkrét, bunkó, stb, és mások se szeretnek." Szerintem indiszkrét nem vagyok. Sajnos néha bunkó vagyok. Azt, hogy mennyien szeretnek, nem tudom. Ezektõl függetlenül anyum szokta mondani nekem, hogy szeret. 2 barátnõm van, az egyikük nem érzelgõs, de már tett erre utaló megjegyzéseket (mármint arra, hogy szeret... de persze barátilag xd), a másikuk pedig idegeneknek mondogatja a neten, nekem személy szerint nem, de elolvasom. Viszont nem vagyok körülvéve társasággal, de ezt lehet, hogy az alapoknál rontottam el, ugyanis félénk, visszahúzódó vagyok. "vagy semmi ilyesmi, csak te vagy érzékeny a reakciókra." Azt ne tudom, de sajna elég érzékeny típus vagyok. Ui.: Bocsi a megfogalmazásért, de már fáradt vagyok, és ilyenkor nem nagyon fog az agyam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!