Találatok a következő kifejezésre: Nem romlik a (116 db)

Szerintem attól is romlik, csak jelentõsen kisebb mértékben.
A képcsóves monitorok két kép kirajzolása között fekete képet mutatnak, és teszik ezt mp-enként 60-100-szor, ezért bizonyos szinten vibrálnak, ami fárasztja a szemet. Az LCD a meglévõ képre rajzolja rá az újat, ezért ott nincs ilyen jelenség. Ám, ha valaki napi 12 órán ül elõtte, a szem így is jelentõsen terhelõdik. Pl. aki napi sok órát könyvet olvas, idõvel annak is szemüvegre lesz szüksége.
A kérdező hozzászólása: értem ebbe a vibrálásba van vlm én is észre vettem de akkor lcd monitoroknál nem igen romlik :)

Ettől ugye nem romlik a hajam "minősége"?

16 éves vagyok, hosszú, dús és rengeteg hajam van. Eddig 3-4 naponta mostam hajat, most viszont minden 3. nap hajat mosok. Ez már sűrűnek számít? És ugye ettől nem lesz kevesebb, vagy "rosszabb" hajam?

Legjobb válasz: nem számít sûrûnek, nem lesz belõle bajod.

nem számít sûrûnek, nem lesz belõle bajod.
Szerintem sûrûnek számít, de ízlés kérdése. Hosszabb távon szerintem jobb lenne tovább húznod, mert mind a samponban található vegyszerek (akármilyen kímélõ is), mint a csapvízben található klór elég nagy károkat tudnak okozni hosszabb távon.
Azt hiszem tapasztalt vagyok a témában. Volt idõ amikor minden nap mostam hajat és olyan is volt amikor csak hetente kétszer mostam. Egyetlen egy különbséget vettem észre a hajamon, mégpedig azt, hogy amikor minden nap mostam akkor lassabban nõtt. Nem hullott jobban, nem volt kevesebb, egyszerûen csak nem nõtt annyira gyorsan.
Úgy látszik, ahány ember annyi reakció :) Amikor én gyakran mostam egy idõ után megsínylette a hajam és a fejbõröm egészsége is, így le kellett állnom vele. Azóta sokkal gyönyörûbb a hajam. De persze mindenkinek máshogy reagál erre a szervezete.
Én most igyekszem kitolni a hajmosást 2 nap helyett 4 napra, de nem nagyon megy, mert a 3-4. naptájékán már iszonyú zsíros. Viszont észleltem valamit: egyszer hajmosás után viharban nagyon eláztam és hagytam magától megszáradni a hajam. Fényes lett, puha lett, és 5 napig simán kibírta. Valószínû a kemény víz is hozzájárul, a dologhoz, mert az esõ lágy víz. Lehet ezentúl esõvizet fogok gyûjteni és azzal öblíteni :D
3 nap simán belefér. Én 3-4 naponta mosom, attól függ megyek-e valahova. Mostam 5 naponta is télen. Én magamon azt vettem észre, hogyha nem mosom meg 4-5-6 napig, mikor már zsíros sokkal jobban hullik. Régebben 2 naponta is mostam, akkor sem volt baja. Az viszont igaz, hogy a samponra figyelni kell, hogy milyen. Én szulfát- és szilikonmentes sampon használok legtöbbször, ez egyáltalán nem szárít.
üléshuzat, fasza cd-lejátszó, mélyláda
optikai tuning.alu pedál szett, különféle króm biszbaszok.
akkor irány a teszkó!!!!!!
A kérdező hozzászólása: és motorikusan?vagy ami növeli a pacikat esetleg?

Alaska Gyümölcscentrifugarol [vagy hasonlo gyumolcscentrifugarol] lenne kerdesem. Azt irja a papirjain, hogy 3percnel tobbet nem lehet mukodesbe [folyamatosan]. De nem romlik a ki be kapcsolastol?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

8 és fél hetes vagyok. Néha émelygek, fáradt vagyok és nincs étvágyam, de ezeken kívül egész jól vagyok. Van remény, hogy ez így is marad, és nem romlik a helyzet?

Mert jöv? héten részt szeretnék venni egy fontos eseményen, és nem szeretném, ha bármi megakadályozna benne.

Legjobb válasz: Nem akarok benned hamis reményeket kelteni, de szerintem ha eddig nem lett rosszabb, akkor nem is lesz. Szóval ha jól tippelek, akkor nemlesz baj az esküvõn :-) Gratulálok a babához és az eseményhez is és sok boldogságot kívánok. Ha meg tévedtem, akkor ne haragudj!

Nem akarok benned hamis reményeket kelteni, de szerintem ha eddig nem lett rosszabb, akkor nem is lesz. Szóval ha jól tippelek, akkor nemlesz baj az esküvõn :-) Gratulálok a babához és az eseményhez is és sok boldogságot kívánok. Ha meg tévedtem, akkor ne haragudj!
A kérdező hozzászólása: :) tényleg esküvõ, de nem az enyém! :) A nõvéremé, csak én lennék a tanú...
szia!Ha eddig is csak émelyegtál és fáradékony voltál akkor nem hiszem, hogy romlani fog a helyzet!Velem is ugyanez volt!Legyen mindig nálad keksz és víz!Nálam ez vált be!Jó babavárást!20 hetes kismami

Tudtok olyan programot, amivel ISO-t lehet konvertálni olyan formátumba, amit lejátszik a TV USB-je, de nem romlik a minőség?

Legjobb válasz: Az ISO egy lemezkép. Akár ki is lehetne bontani, és megszûnnek a gondok.

Az ISO egy lemezkép. Akár ki is lehetne bontani, és megszûnnek a gondok.
Az ISO egy képfájl, azt nem játssza le semmi. A tartalmát rá kell másolni egy pendrive-ra és ha a Tv a formátumot támogatja, akkor le is fogja játszani. Mivel ISO fájl, nagy valószínûséggel egy DVD film van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, megpróbálom.

Hogy tisztíthatom az e-cigim patronos részét? Melyik a legjobb e-cigi, aminek nem romlik a hatékonysága?

E-healt e-cigaretta készülékem van kb 3-4 hónapos és kicsit gyengült az "ereje". Hallottam, hogy ahova a patronokat ràteszem alkoholba kell rakni és kitisztul! Igaz ez? Vagy van más módszer? Esetleg jobb cigi, ami jó sokàig bírja.

Legjobb válasz: hát alkoholba én nem tenném, a márkát nem ismerem de ha ott a porlasztó akkor kinyirod.... én greemsmoke- ot használok semmi baja ott a patron cserélhetõ tehát nem megy tönkre :)

hát alkoholba én nem tenném, a márkát nem ismerem de ha ott a porlasztó akkor kinyirod.... én greemsmoke- ot használok semmi baja ott a patron cserélhetõ tehát nem megy tönkre :)
Jobb e-cigi! Mindenképpen! Sajnos ilyenkor mutatkozik meg az, hogy mi a különbség egy 17ezres és egy 3ezres készülék között! Egészen addig jó a 3ezres készülék míg kiröhögheted a havert, mekkora marha hogy 17ezret kidobott egy e-cigire. Aztán viszonylag gyorsan vissza is röhög, mikor rájössz hogy mellé nyúltál. Super 808-at ajánlom két aksival, a nyomógombos valamivel intenzívebb ízt ad, de ahhoz hozzá kell szokni! Porlasztó és a patron egyben van, így nem kell tisztogatni, 5-6 újratöltés után kivágod a kukába s veszel új patront. 5 patron 2ezer körül mozog. 2 töltés 1 doboz cigi, ha napi 1 dobozzal szívsz kb. a normálból, akkor 1 hónapban kb. 6.000-7.000 forintot költesz cigarettára (átlag) 25.000 helyett. Vásárlás vagy webshop-ban vagy dohányboltban, a kínai piacot meg a román cigányokat jobb ha az ember messze elkerüli. E-liquid-bõl pedig a mellow dew termékeket ajánlom. A lehetõ legkevésbé édes ízt (analóg ízt) az MD termékek közül nekem az MD555 adta vissza, ízesítettbõl pedig a kávés az amit nem lehet megunni. A Premium Tobacco-ra is azt írják a webshopok, hogy analóg íz, de egy frászt az, õrületesen édes, mézes íze van. Az MBoro pedig olyan messze van a marlboro-tól mint a Munkás.

Ha a húslevest zöldségekkel, hússal tésztával, szóval kompletten lefagyasztom, akkor miután felengedem fogyasztható lesz? Nem romlik a minősége?

Legjobb válasz: Igen fogyasztható lesz : Én úgy szoktam ,hogy a zöldséget,és a levest és a tésztát külön fagyasztom le. 1 hónapig nem lesz semmi baja. Persze minõsége már nem lesz ugyan az mint a friss levesé. De ehetõ és nem rossz.

Igen fogyasztható lesz : Én úgy szoktam , hogy a zöldséget, és a levest és a tésztát külön fagyasztom le. 1 hónapig nem lesz semmi baja. Persze minõsége már nem lesz ugyan az mint a friss levesé. De ehetõ és nem rossz.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ha egybe fagyasztom, szerinted akkor is fogyasztható marad? Kipróbálom az a biztos:) aztán majd megírom milyen lett! Az a bajom, hogy nem tudok keveset fõzni, ketten vagyok párommal, de 20l alatt nincs husileves...eddig elosztogattam, most akarok eltenni belõle.
A tésztát azért tedd külön mert szétfog ázni teljesen. A zöldségek szintén. Ha sok levesed van oszd el 2 személyes adagokra , úgy fagyaszd le. ezeket a leveseket , feltudod használni majd mártásokhoz , vagy más krémlevesek alapjának. Ebben már benne van minden iz :
Azt azért nem értem, hogy miért kell 20!!! liter levest fözni? Ez tényleg lakodalmas mennyiség, és teljesel fölösleges ennyit egyszerre megfözni. Jó levest lehet akár 4-5 litert is késziteni, hagyományosan, marhahússal, levescsonttal, sok zöldséggel.
Én kb. 3, 5 liter levest szoktam vasárnapra fõzni, 3 napig esszük a párommal... és tényleg, miért kell ennyi levest fõzni, ha nem eszitek meg?
A kérdező hozzászólása: Így szoktam meg, nálunk így szokás. Mamám és anyum is ezt a mennyiséget fõzi. Csak mi ketten vagyunk általában, de nem szokott gond lenni, mert szívesen küldök mindig haza belõle, meg azon kívül is van kinek adnom. Mindig elkopik, sosem kell kidobnom :) csak gondoltam most teszek el belõle. Én azt nem értem mi a nagy csodálkozások oka :)
Üresen tedd el a levest, külön a zöldséget, külön a tésztát. Ha együtt melegíted, akkor fura íze lesz. Én még kisebb üvegekben is szoktam lefagyasztani és fõzelékekhez használom, finomabb, mint vízzel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Szerintetek mért van az, hogy az orvosom aszt mondta, hogy nem romlot a Mitrális Bilentyü Prolapsusom még egyre sürüben fájdalmasan szur a szivem és szédülök meg fáj a fejem? Komoly válaszokat várok.

Legjobb válasz: Gondolom rendszeresen jársz ellenõrzésre az MP miatt. EKG, szív UH is készül. Gyakorlatilag, ha nincs a billentyû mellett vér visszafolyás a kamrából a pitvarba, akkor ahogy idõsödik az ember még javulni is szokott, mivel a billentyû megvastagszik és a lazasága megszûnõben van. Ha a mért paraméterek nem romlottak a vizsgálat során nem mondhatja az orvosod , hogy romlott. Más probléma van a háttérben. Nem tudom milyen az alkatod, a tartásod? Nincs-e inkább ott valami rendellenesség / hanyagtartás, gerinc ferdülés,- ez szokott a bordaközi idegek vongálódása miatt szívtáji szúró fájdalmat okozni?/ Milyen az edzettségi szinted? Milyen fizikai terhelést bírsz?

Gondolom rendszeresen jársz ellenõrzésre az MP miatt. EKG, szív UH is készül. Gyakorlatilag, ha nincs a billentyû mellett vér visszafolyás a kamrából a pitvarba, akkor ahogy idõsödik az ember még javulni is szokott, mivel a billentyû megvastagszik és a lazasága megszûnõben van. Ha a mért paraméterek nem romlottak a vizsgálat során nem mondhatja az orvosod , hogy romlott. Más probléma van a háttérben. Nem tudom milyen az alkatod, a tartásod? Nincs-e inkább ott valami rendellenesség / hanyagtartás, gerinc ferdülés, - ez szokott a bordaközi idegek vongálódása miatt szívtáji szúró fájdalmat okozni?/ Milyen az edzettségi szinted? Milyen fizikai terhelést bírsz?
A kérdező hozzászólása: Alkatom 50kg 166cm. Nemigazán tudok sportolni mert fuladok . Epilepsziám, gerincferdülésem meg anyagcsere károsodás ezek a problémáim vanak. Szivultrahangon a dr. aszt monta hogy 2mm-t szükült csak igy most 5mm-re van beszükülve. Évente kell járnom kontrolra. és nem végezhetek komolyab fizikai munkát. köszi a választ.

Olyan süti receptjére lenne szükségem, ami olcsó, és nem romlik meg a melegben. Ötletek?

Inkább édeset szeretnék, de ha van nem túl snassz sós, azt is szívesen várom.

Legjobb válasz: piskótatekercs:) örök kedvenc....1ébként aminek psikóta az alapja az mind jó....meg nem romlik szerintem és csak tojás ill cukor kell bele....

piskótatekercs:) örök kedvenc....1ébként aminek psikóta az alapja az mind jó....meg nem romlik szerintem és csak tojás ill cukor kell bele....
Zebratorta. :) Én néha teszek a tetejére cukormázat is. http://www.nosalty.hu/zebratorta_recept_4536
Linzerfélék is elállnak, meg én mélyhûtõben tárolom a kész almáspitét kockánként, a kakaóscsigát meg egyesével fagyasztva, így mindig friss, mikor elõveszem. :)
Sport szelet!
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
bármilyen muffin kibír három négy napot, akkor sem romklik meg, inkább szárad. de a bögrés tepsis sütik is jól bírják. almáspite is strapabíró:)
Sósnak is a krumplis-baconos-sajtos muffint ajánlom, 4 nap múlva is olyan, mint újkorában. vagy a szezámmagos spirált, de az inkább olyan ropiféle, rágcsa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!