Találatok a következő kifejezésre: Nem rendszeres mensim, (35 db)

Ha valakinek rendszeres a menstruációja, akkor ugye az nem feltétlen jelenti azt, hogy van is pé-e? Vagy igen? Mi számít rendszeres mensinek?

Legjobb válasz: Szia! Igen a rendszeres mensi nem jelenti azt, hogy peteérés is van. Ha figyeled a hõmérsékletedet vagy a hüvelyváladékot abból kiderülhet. Zita West Gyermeket szeretnénk cimû könyve bõvebben foglalkozik a témával.

Szia! Igen a rendszeres mensi nem jelenti azt, hogy peteérés is van. Ha figyeled a hõmérsékletedet vagy a hüvelyváladékot abból kiderülhet. Zita West Gyermeket szeretnénk cimû könyve bõvebben foglalkozik a témával.

M0st oktòber van. Az utolsò menstruáci0m junius elején v0lt. Rendszeres sexuális életem van. Nem v0k terhes. A mensim nem rendszeres pedig 5 éve megvan. A nögyògyász mijen gyògyszert adhat? F0gamzásgátl0t?

Legjobb válasz: A lepontozás terhe mellett írom, nézesd meg a prolaktin szintedet. Kérd meg a nõgyógyászt, írjon neked beutalót vérvételre, és nézesd meg az össz nemi hormonodat. PCOS is lehet, de lehet, hogy a hipofízised rosszalkodik...

A lepontozás terhe mellett írom, nézesd meg a prolaktin szintedet. Kérd meg a nõgyógyászt, írjon neked beutalót vérvételre, és nézesd meg az össz nemi hormonodat. PCOS is lehet, de lehet, hogy a hipofízised rosszalkodik...
a nõgyógyász elküldhet egy PCOS vizsgálatra, szóval keresd fel.
miért nem jött meg azóta???
Nekem is ez van. Az enyém elintézte annyival, hogy fogamzásgátlót írt fel, de igazából majd ha gyermeket szeretnél, szerintem tanácsosabb lenne kivizsgáltatni az okát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat. mi ez a pcos? leirnàd kèrlek!

38 hetes vagyok! Reggel óta görcsölget a hasam alja! Mensi szerü görcsök de nem rendszeresek! Lehet beindul a szülés?

Legjobb válasz: Szia nekem is ekkor kezdõdtek állandóan indultam volna szülni egy idõ után még semmi rendszeres dolog nem történt pár óra múlva ha nem múltak lefürödtem és attól el is múlt a 39.hét 4.napon is így történt igaz akkor már rendszeresebbnek tûntek de nem volt az ismét fürdõkád de csak nem múlt és erõsebb lett nah akkor zuhany borotva 5 óra múlva manó a kezembe

Szia nekem is ekkor kezdõdtek állandóan indultam volna szülni egy idõ után még semmi rendszeres dolog nem történt pár óra múlva ha nem múltak lefürödtem és attól el is múlt a 39.hét 4.napon is így történt igaz akkor már rendszeresebbnek tûntek de nem volt az ismét fürdõkád de csak nem múlt és erõsebb lett nah akkor zuhany borotva 5 óra múlva manó a kezembe
Én is annyi vagyok a helyedben én várnék még, lehet hogy estére redszeresedik. Nekem tegnap elõtt meg az elõtt voltak ilyenek de semmi.

A mensim nem rendszeres. Ismet kesik. Legutobb 13-an volt. Honap kozepen volt pecsetelo verzesem.3 tesztet csinaltam. Negativ. Mellfeszuleses es alhasi erzekenyseg jelentkezett. De ezek a szokasos menstruacio tunetei is. Terhesseg fennalhat?

Legjobb válasz: A középidõs pecsételés lehet ovulációtól. Nekem sem volt soha rendszeres. 28-37 nap között változott. Mikor gyanakodtam, hogy terhes vagyok, elõször a 32. napon teszteltem negatívat, de mivel nem jött meg, a 37. napon újra teszteltem és akkor pozitív lett. A második terhességemnél a 34. napon teszteltem pozitívat. Szóval én azt mondom, hogy ha egy hét múlva még mindig semmi, akkor tesztelj újra. Addigra lehet, hogy már egyéb tüneteid is lesznek.

A középidõs pecsételés lehet ovulációtól. Nekem sem volt soha rendszeres. 28-37 nap között változott. Mikor gyanakodtam, hogy terhes vagyok, elõször a 32. napon teszteltem negatívat, de mivel nem jött meg, a 37. napon újra teszteltem és akkor pozitív lett. A második terhességemnél a 34. napon teszteltem pozitívat. Szóval én azt mondom, hogy ha egy hét múlva még mindig semmi, akkor tesztelj újra. Addigra lehet, hogy már egyéb tüneteid is lesznek.
A kérdező hozzászólása: ma pontosan a 39-dik napnal tartok.legutobb ket nappal ezelott teszteltem reggel, ami negativ volt.soha nem volt rendszeres sot elegge fajdalmas menstruaciom volt, mar egy ideje sejtem , h problemak voltak.kozepidos verzes meg soha nem jelentkezett.igazabol , a oarom ugy gondoljuk , h a terhesseg kizart mivel nem tortent semmi...es ha a kozepidos verzes beagyazodas lett volna akkor azt teszt mar kimutatna!nem?kimaradni, teljesen meg soha nem maradt ki....

Május 2-töl május 7-ég tartott a mensim mikor lessz peteérésem, ha nem rendszeres a mensim? Nagyon szeretnénk babát 2 éve próbálkozunk?

Legjobb válasz: Igy nagyon nehéz megmondani,hogy pontosan mikor van péd,hisz tudni kéne legalább a kb ciklus hosszt,de mondjuk 32napos átlagra,akkor visszaszámolsz 14 napot,s az körül van péd.Ha szeretnéd beállítani a ciklusod,akkor igyál a ciklus elsõ felében málnalevél vagy cickafark teát,annyira beállítja a ciklusod,hogy napra pontosan tudni fogod,hogy mikor van ovud,jelzi a görcsökkel,szurkálásokkal.Fél idõtõl pedig palástfûtea!!!(ne filterest vegyél)

Igy nagyon nehéz megmondani, hogy pontosan mikor van péd, hisz tudni kéne legalább a kb ciklus hosszt, de mondjuk 32napos átlagra, akkor visszaszámolsz 14 napot, s az körül van péd.Ha szeretnéd beállítani a ciklusod, akkor igyál a ciklus elsõ felében málnalevél vagy cickafark teát, annyira beállítja a ciklusod, hogy napra pontosan tudni fogod, hogy mikor van ovud, jelzi a görcsökkel, szurkálásokkal.Fél idõtõl pedig palástfûtea!!!(ne filterest vegyél)
Ha nem tudod, mikor van peteérésed és biztosra akarsz menni, akkor legyetek együtt minden 2. nap. Akkor tuti nem kerülitek el. Mi is igy vagyunk ebben a honapban.

Fél éve nem jött meg .16 éves lány vagyok és nincs rendszeres mensim. Nõgyógyászhoz nem szeretnék menni. Mi lenne a teendõ?

Legjobb válasz: Ha nõgyógyászhoz nem akarsz menni, akkor mégis mit vársz? Neten keresztül ráolvasást? Vagy mit?

Ha nõgyógyászhoz nem akarsz menni, akkor mégis mit vársz? Neten keresztül ráolvasást? Vagy mit?
Ha nem mész el nem tudod meg, ez a legjobb esélyed. De nem foglak erõltetni arra hogy elmenj, mert én se hagynám hogy egy idegen a p*csöm nézegesse még akkor se ha életveszélyes a baj. Szóval megértem a szituációd.
9-es, csak azt írtam, amit személyesen-és ismerõseim is tapasztaltak.
Amúgy olvasva itt a 8. válaszát én is elgondolkoztam azon, hogy vajon miért éppen ezt a szakot választja az a fiú/férfi az orvosin? Nyilván ezt soha nem fogjuk megtudni, mert magáról azért senki sem mond szívesen esetleg kevésbé tetszõ dolgokat. Az tény hogy 1-2 ávvel ezelött beszélgettem egy idõsebb rokon orvossal, aki azt állította, hogy aki nõgyógyásznak megy, annak az átlagnál jóval erõsebb affinitása van a a nõi testhez, mint az átlagnak. Na ezt értse mindenki ahogy szeretné.
Még nem probléma ez, 17 éves korodra illene beállnia. Elõbb utobb el kell majd menned valamikor nõgyógyászhoz, elsõ alkalomra nõi orvost ajánlanék én is, mert éppen elég az a szituáció ott, ne tetézd még azzal, hogy egy férfi elött kell terpesztened. Majd késõbb már nem lesz ez annyira lényeges.
8/8as amikor olvastalaka akkor jutott eszembe, hogy nagyon jó lenne egy net.jogsi:) ) ekkora baromsá.got leirni amit te itt leírtál? elképesztõ. kérdezõnek:a teljes megnyugvást egy általad választott orvos fogja majd nyujtani-és nyugodtan menj el-a munkáját végzi, és azt is hidd el, hogy neki ez a "terület"nerm egy intim zóna hanem egy vizsgálandó része a testednek.nem más. ez a 99% a maradék 1% az lehet, hogy egy perverz baro.m, de ne ebbõl indulj ki. nyugodtan menj-nem gáz.
Megértelek, hogy nem akarsz nõgyógyászhoz menni.De ha probléma veszélye van, akkor muszáj, s ha nõ nõgyógyászhoz mész, nem olyan kellemetlen. Egyébként sok férfi aki elvégzi az orvosi egyetemet azért választja a nõgyógyászati szakot, mert perverz állat.Nagyon sok a férfi nõgyógyász, sokkal kevesebb a nõ nõgyógyász.
Kérdés az, hogy élsz-e rendszeres nemi életet, és védekeztek-e? Nem tudom milyen családban élsz, de Veled majdnem egykorú a lányom. Mindent megbeszélünk Vele... Igaz, hogy férfi vagyok, de szoktam járni nõgyógyászhoz, ugyanis mindig elkísérem a feleségem, és a kislányomat is. Nem láttam még olyan nõgyógyászt, aki harapna... Én mint "felnõtt" azt ajánlom Neked kedves kid257, hogy menj el a nõgyógyászhoz (ajánlom a magánrendelést!), beszélgess vele, had vizsgáljon meg. Azt Rád bízom, hogy egyedül, baráttal, barátnõvel vagy szülõvel mész, de menj el :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek (:
Nekem elsõ (15 évesen) és második(16) vérzés között 11 hónap telt el. Én késõn érõ típus vagyok. Most sem 28, hanem inkább 35-45 naponta jön meg. Én is féltem a nõgyógyásztól, de ha ennyire aggódsz, õ tud legjobban megnyugtatni, hogy nincs baj, ha mégis van valami baj, akkor jobb minél elõbb megtudni. Nem igaz? :) Sok sikert! 22/L
Mit jelent a "nem rendszeres"? Nekem 8 hónap maradt ki annak idején 16 éves koromban, viszont utána rendszeres lett.
A kérdező hozzászólása: 18 éves koromig elvileg beáll....
a nögyogyász tökéletes ötlek menny!
A kérdező hozzászólása: (: koszi mindenkinek

Egész nap össze vissza gyenge mensi szerû görcs és keményedés, zuhanyzás után rosszabb lett, azóta folyamatosan fáj a derekam, a fájások nem rendszeresek, mit csináljak? 39 hkm

Legjobb válasz: Ha van orvosod, akkor hívd föl, hogy mi legyen. Ha nincs, akkor szerintem menj be. Nekem 30 hetesen ugyan így majdnem megindult.

Ha van orvosod, akkor hívd föl, hogy mi legyen. Ha nincs, akkor szerintem menj be. Nekem 30 hetesen ugyan így majdnem megindult.
A kérdező hozzászólása: Nincs fogadott orvosom, férjem dolgozik, de ha felhívom hamar itthon van, nem akarom feleslegesen haza rángatni :(((
39 hetesen ne csinálj semmit sem, csak figyeld a tested. Ha sûrûsödik és rendszeres lesz a fájás, akkor kórház. 5 perceseknél már érdemes bemenni. Könnyû szülést!
ha sûrûsödik, vagy elfolyik a víz, akkor menj kórházba. Ha nem rendszeres, akkor még felesleges elindulni. Nekem 10 percesekkel kellett indulnom, de mi elég messze vagyunk a kórháztól. könnyû szülést kívánok! :)

SOS! Nyáron megyünk nyaralni. A mensim nem rendszeres hol megvan hol nincs. Hogy számoljam ki vagy hogy kellene megoldani mert tengerpartra mennénk és hát nem lenne jó még a tampon se? !

Legjobb válasz: Regisztrálj a www.ciklus.hu -n jegyezd fel mikor jöttek meg es kiszamolja sacper kb hogy mikor jön meg lehet lesz csúszás vagy késés de legalább számìtasz rá

Regisztrálj a http://www.ciklus.hu -n jegyezd fel mikor jöttek meg es kiszamolja sacper kb hogy mikor jön meg lehet lesz csúszás vagy késés de legalább számìtasz rá
Ha még nem rendszeres, nem tudod kiszámolni, Legyen nálad tampon, és ha menstruáció alatt fürödni akarsz, akkor csak tamponnal lehet.
ajaj mi is nyaron megyunk nyaralni SOS, ja megcsak januar van, na mindegy azert jajgatok egy kicsit. Komolyra forditva, irigyelek, hogy nincs mas problemad mint a verzesed. De miattam becezgetheted is mensinek..
Én sem értem mi ebben az SOS...
A kérdező hozzászólása: Talán azert sos mert a szallast le lekellet foglalni nem??!

Szülés /szoptatás után meddig normális, ha nem rendszeres a mensi?

8 hónapig szoptattam, de 6 hónapos volt a babám mikor el?ször megjott. Ennek már9 hónapja és szeptember végén volt utoljára. Terhes nem vagyok. De közben pajzsmirigy alulm?ködésem lett. összefügghet ez a kett??

Legjobb válasz: Lehet, de én ezt orvostól kérdezném. Az én babám 9 hónapos, szoptatok, még mindig nem menstruálok.

Lehet, de én ezt orvostól kérdezném. Az én babám 9 hónapos, szoptatok, még mindig nem menstruálok.

Normális hogy szoptatás alatt az első mensi nem rendszeres? Többi lent

pár napja megjött a mensim!az els? 4 napban volt habár kevés de aztán 1 napig semmi és most megint van egy kicsi vérzés!ez normális?mikor fog beállni?és akkor hogyan számoljam ki a következ? mensit?mert el?tte 21 naponként jött meg.

Legjobb válasz: Igen, normális. Igazából most majd újra be kell állnia a menstruációdnak, de ha eddig 21 naponta jött meg, most is így lesz, kisebb-nagyobb eltéréssel.

Igen, normális. Igazából most majd újra be kell állnia a menstruációdnak, de ha eddig 21 naponta jött meg, most is így lesz, kisebb-nagyobb eltéréssel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!