Találatok a következő kifejezésre: Nem rózsaszín,hanem vagy (6 db)

Nem rózsaszín, hanem fehér vagy színtelen kocsonyás valami jön elég nagy darabokban. Naponta 4-5 alakalommal. Ez a nyákdugó lehet, vagy valami más?

Két napja van ez.Akkor voltam dokinál és megvizsgált.Attól lehet valami folyás féle vagy ez lehet nyákdugó?

Legjobb válasz: Nekem kb ilyen volt a nyákdugó távozása elõtt pár napig,amire én is azt hittem, hogy az. De a nyákdugó tudod, hogy rózsaszínes, barnás, szóval mindenképpen valami vérzés féle kíséri. Van akinek a szülõágyon megy el, emiatt ne izgulj! Biztosan nagyon várod máár a nagy pillanatot, hát nagyon szorítok ám ;)

Nekem kb ilyen volt a nyákdugó távozása elõtt pár napig, amire én is azt hittem, hogy az. De a nyákdugó tudod, hogy rózsaszínes, barnás, szóval mindenképpen valami vérzés féle kíséri. Van akinek a szülõágyon megy el, emiatt ne izgulj! Biztosan nagyon várod máár a nagy pillanatot, hát nagyon szorítok ám ;)
Készülj fel a szülésre!Sok sikert!
Nem akarlak megijeszteni, úgyhogy ne is ijedj meg!Lehet, hogy a nyákdugó(ami lehet színtelen is!)Viszont 40. héten elõfordulhat, hogy a magzatvíz szivárog, fõleg, ha a doki hüvelyi vizsgálatot csinált. A magzatvíz folyékony-kocsonyás, normál esetben színtelen. Ha úgy gondolod, hogy lehet, hogy ez az, menj be a kórházba, vagy hívd fel az orvosod. Semmiképp ne félj attól, hogy hisztisnek néznek, vagy vaklárma lesz, csak magaddal és a babával törõdj most! Egy kalappal...
Szia. Nem lehet hogy a magzatvíz szivárog? Milyenek a fájások? Rendszeresek?
Nekem azt mondta az orvosom, hogy ha a magzatvíz szivárog, akkor szülõszoba. Az elõzõ válaszadó voltam
A kérdező hozzászólása: A váladékozás szinte folyamatos, de a fájásaim nem. Ezért nem tudom hogy mi ez.

Ha nem rózsaszín, hanem inkább vörösesrózsaszín a p*ncim, az izgató vagy undorító egy férfi szemében?

Legjobb válasz: A férfiak csak 16 színben látnak, mint a Windows alapbeállításnál.

A férfiak csak 16 színben látnak, mint a Windows alapbeállításnál.
A punci, az punci, még ha kék is.
A punci az punci.
nálam nem mérvadó, ha odáig jutok h látom a p*nciját akkor már nem hagyom abba csak mert nem olyan a szine
Olyan mint amit elvertek egy strandpapuccsal?
Szép
Valószínûleg veled. De biztos, ami biztos, csináljatok egy "próbajátékot" és akkor biztosan tudni fogjátok, kinek kell orvoshoz mennie.
Nem volt egy kissé durvább az aktus?
Hát, ezt könnyen le lehet ellenõrizni egy kis kézimunkával.:-D Ha nem az övé véres akkor figyelni kell, mert ha többször megismétlõdik az lehet méhszájseb miatt.
A kérdező hozzászólása: Nem volt durvább, nemtudom mi lehetett az oka, csak kicsit megijedtem és utána akartam járni, köszönöm a válaszokat !
Nálam is volt hasonló jelenség, én is beparáztam:( Másnap, amikor kedvesem mondta, hogy élvezzek rá, nem volt semmi vér folt :) Megnyugodtam :) Én is hasonlóra gondolok, ami velem történt, mint ahogy az egyik kommentelõ fogalmazta meg, kicsit durván adtam neki a napi tápot :P
Caesar részek Settlers részek Anno részek SimCity részek Ezek mind ilyen építõs programok.
A kérdező hozzászólása: köszi :D
citromsárga
türkizkék
Citromsárga/kék bármelyik árnyalata, de vehetsz hozzá mondjuk mintás pólot hogy egy fehér alapon például rózsaszín vagy lila színnel ráírnak valamit ilyen általános szövegeket amiket pólókra szokás (:
citrom/narancs:)
lila is :$
A kérdező hozzászólása: köszi :) sárgánál maradok, ahhoz van övem is :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!