Találatok a következő kifejezésre: Nem régen a barátommal, de megbántam, (2 db)

Nem régen szakítottam a barátommal, de megbántam, rájöttem, h nélküle nem tok élni. Tlálkoztunk azt mondta, h nagyon szert, h nem csókol senki úgy ahogy én. Mért nem fogad vissza?

csak az a bökken?, h összejött egy másik lányal. aki nem is annyira szép, nem is jelent neki annyit mint én neki, nem is szerti.Megcsalta a barátn?jét velem és azt mondta, h velem lesz.de még sem.

Legjobb válasz: Szerintem felejtsd el! Nyilván nem véletlenül szakítottatok, a felmelegített kapcsolatokból meg nem sok jó szokott kisülni. Ha meg ráadásul új barátnõje van, és csalja, akkor nem sok jót várhatsz egy ilyen fiútól. Ez gerinctelen dolog.

Szerintem felejtsd el! Nyilván nem véletlenül szakítottatok, a felmelegített kapcsolatokból meg nem sok jó szokott kisülni. Ha meg ráadásul új barátnõje van, és csalja, akkor nem sok jót várhatsz egy ilyen fiútól. Ez gerinctelen dolog.
A kérdező hozzászólása: engem nem csalt meg...azt mondta h arra képtelen lenne.
Na igen, de gondolom, a másik lánynak se mondta, hogy "Téged képes lennélek megcsalni".
Az ember, a nagy szerelmével szerintem bármelyik másik pasiját/barátnõjét képes megcsalni.
ha veled megcsalta a barátnõjét, honnan tudod hogy téged nem csalt meg míg együtt voltatok. Szerintem ne higyj neki..

Szerintettek megérdemelnék még egy esélyt? Nem rég szakítottunk a barátommal, olyan miatt hogy sokszor hazudtam neki mert magamat probáltam védeni de megbántam és bocsánatot kértem.

Õ mindenért engem okol pedig neki is vannak hibái folyton ver, bunkóskodik velem és lehord mindenek.

Legjobb válasz: Kamu kérdés. Ha nem kamu és te kérsz bocsánatot attól a görénytõl aki ver...akkor meg is érdemled. hülye

Kamu kérdés. Ha nem kamu és te kérsz bocsánatot attól a görénytõl aki ver...akkor meg is érdemled. hülye
A kérdező hozzászólása: Nem kamu kérdés igen mert imádom tudod és nélküle nem tudok élni.
Aki pasi léttére egy nõt ver, az bizony elég szégyelni való dolog. Te vagy a pancser hogy vissza akarsz menni hozzá. Egy pasinak a szeretteit védenie kell és nem verni. (F)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!