Találatok a következő kifejezésre: Nem régen a barátommal, de (96 db)

Van 1 lány aki nem túl rég a barátom de azt tudom hogy nagyon szeret/bír barátilag de én többet érzek mit mondjak neki?

egyáltalán hol mondjam fb-n vagy élőben? elég szégyenlős vagyok tehát én a facebookra gondoltam mert ott jobban kitudom fejezni magam. meg mit mondjak ?? kérlek segítsetek:) f/15j

Legjobb válasz: Szerintem fb-n is elmondatod. Lehet õ is könnyebben beszél neten keresztül. Am nem kell többet mindanod a fennt leírtaknál, de kifejtheted kicsit bõvebben is. Remélem menni fog, sok sikert!

Szerintem fb-n is elmondatod. Lehet õ is könnyebben beszél neten keresztül. Am nem kell többet mindanod a fennt leírtaknál, de kifejtheted kicsit bõvebben is. Remélem menni fog, sok sikert!
Én vagyok a Halálcápa, és megeszem a kukidat!
Ezt és igy. Az egyenesség a legjobb ilyen helyzetben.
Azért azt ne felejtsd el, hogy élõben azért látod az arcát, a reakcióját, míg neten keresztül könnyen írhat olyat, amit te 5 perc alatt 10féleképpen fogsz értelmezni. :) Amúgy írd az igazat, az a legcélravezetõbb. Nincs értelme kerülnöd a forró kását. 17/L
Neten soha ne irj ilyet...abból jó nem fog kisülni.. mondd a szemébe, és ahogy az elõttem lévõ mondta látni fogod a reakcióját. Minden bizonnyal azt fogja mondani hogy legyünk barátok, de te erre simán feleld azt, hogy köszi de barátom van sok, nem kell mégegy. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segítettetek:) )))))
végül összejött?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem

3eve vagyok a baratommal de mar nem olyan mint regen, szakitani szeretnek de nem akarom megbantani, mit tegyek?

mar 1 eve utalom ha hozzam er,mar nem erzem jol magam vele, szakitani szeretnek de nem akarom megbantani, es most a napokba megismertem egy sracot beszelgetunk setalgatunk es jol ereztuk magunkat es a bucsuzasnal megcsokolt en nem nagyon elenkeztem 3szor talalkosztunk es mar le akart fektetni a harmadik alkalommal,en persze nem mentem bele, honan tudom hogy csak le akar fektetni?neki is van baratnoje es o is azt alitja hogy nem szereti,honan tudjam hogy igazat mond?mit tegyek?,es buntudatom is van,meg nem csaltam meg senkit.

Legjobb válasz: Hát arról nem tehetsz, hogy külföldön van. Ha "záros határidõvel" hazajön, akkor szerintem várd meg, és személyesen mondd el neki, hogy már nem szereted, így nincs értelme folytatni (másik pasiról ne szólj szerintem ekkor) De ha tényleg nem szereted, és undorodsz tõle, nincs miért folytatnotok... A másik srác: barátnõje van, 3. alkalommal meg akart fektetni - komolyan elhiszed, hogy nem csak szexet akar? Ne legyél ilyen naív! Majd ha szakít a barátnõjével miattad, akkor látok esélyt arra, hogy mást is akarhat, de 3. randis ágybabújásnál kis esélyt látok arra, hogy többet akarna valaki. (Ha nincs barátnõje, akkor is) Persze lehetséges a dolog, de adott körülmények között max 5%-ot adnék rá, hogy komolyabbat is akar. Mondanám azt is, hogy szerintem gáz, hogy ha nem is szereti a barátnõjét, mást csókolgat mellette, mással akar ágyba bújni, de ez rád is majdnem teljesen igaz, ebbõl a szempontból összeilletek.

Hát arról nem tehetsz, hogy külföldön van. Ha "záros határidõvel" hazajön, akkor szerintem várd meg, és személyesen mondd el neki, hogy már nem szereted, így nincs értelme folytatni (másik pasiról ne szólj szerintem ekkor) De ha tényleg nem szereted, és undorodsz tõle, nincs miért folytatnotok... A másik srác: barátnõje van, 3. alkalommal meg akart fektetni - komolyan elhiszed, hogy nem csak szexet akar? Ne legyél ilyen naív! Majd ha szakít a barátnõjével miattad, akkor látok esélyt arra, hogy mást is akarhat, de 3. randis ágybabújásnál kis esélyt látok arra, hogy többet akarna valaki. (Ha nincs barátnõje, akkor is) Persze lehetséges a dolog, de adott körülmények között max 5%-ot adnék rá, hogy komolyabbat is akar. Mondanám azt is, hogy szerintem gáz, hogy ha nem is szereti a barátnõjét, mást csókolgat mellette, mással akar ágyba bújni, de ez rád is majdnem teljesen igaz, ebbõl a szempontból összeilletek.
Ha nem mûködik a dolog szakíts.Ha nem akarod nagyon megbántani ne mondd el a másik pasit neki csak hogy nem mûködik a dolog.Ennyi.Ja a másik pasi hát azt neked kell érezned mit akar, benne van a kockázat hogy nem kellesz csak szexre, de ez minden kapcsolatnál kockázat.
Azzal bántod meg a pasidat, ha még tovább húzod. Hívd fel vagy valami... beszéld meg vele, hogy személyesen ez nem jó, mert akkor talán nem bírod megtenni a dolgot. Ne húzd az agyát.
Most jobb ha megcsalod mint ha szakítasz vele? Melyikkel bántanád meg jobban... Csak gratulálni tudok
hivd fel! mond meg neki igy ö is már félre mehet...

Mit csináljak? Szakítottam a barátommal és nem vagyok képes elfelejteni elvileg van új barátnõje pedig nem rég mentünk szét de lehet hogy csak szívat. Én nekem nagyon hiányzik.

Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):

Legjobb válasz: "Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?

"Bocsánatot kérni akartam már de nem fogja el nem bírok nélküle élni.):" De nem fogja el ? Mi van ?
szar ügy!
Ha már a szopás se segít akkor hagyd békén!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon fogadja el.
Lehet , hogy úgy döntött mostantól olyan lánnyal lesz együtt aki képes a helyes mondatok megfogalmazására és a helyes írásra.
Ha nem tudsz nélküle élni, akkor miért szakítottál vele? Amúgy meg a testiség nem minden. Magyarul nem mindent lehet megoldani a kielégítéssel!
mi a fenenek tepersz erte? nem akar teged, van neki mas. nyilvan azert van mar baratnoje, mert valamivel potolni akarja a szexhianyt. de nem feltekennye akar tenni teged, akkor elfogadta volna azt, hogy visszakonyorgod magad. mit tud ez a srac, hogy ennyit er neked? en nem konyorognek senkinek, hogy fogadjon vissza :)
A kérdező hozzászólása: Nem én szakítottam vele.
Ahol egyszer sas voltál oda ne menj vissza verébnek. Ha nem te szakitottál akkor ne könyörögj mert ha vissza is vesz, ócska kis lábtörlõ leszel. Nem fog tisztelni és becsülni csak alázni. Szerintem jobba jártál, hogy nem vett vissza. Felejtsd el. Nem ok nélkül szakított, nem kellettél már neki. Ezen nem változtat a könyörgés, azzal csak még jobban lealacsonyítod magad. Lépj tovább.

A legjobb Barátnőm nem érzi magát jól a társaságunkban, és a régi barátaival akar lenni, de csak akkor, ha én is megyek vele. Én személy szerint a barátait, de jól érzem magam a barátnőim között. Mit tegyek?

Hagyjam,hogy egyedül menjen,vagy menjek vele?

Legjobb válasz: Figy ha nem akarsz menni nem kell menned de az nem lehet hogy ha nem érzi magát jól nélküled nem megy szerintem te döntsd el

Figy ha nem akarsz menni nem kell menned de az nem lehet hogy ha nem érzi magát jól nélküled nem megy szerintem te döntsd el
Igenember megelõzött :D:D
igen
De.
De meg ám. :P
A kérdező hozzászólása: azért vagyok féltékeny mert kiakadtam, h nem a barátom szólt? meg volt beszélve, h kettesben elmegyünk vhova.
Velem ugyanilyen történt. Megbeszéltük, h jön a párom, és lesz egy szép napunk. Javasoltam neki egy tök jó programot. Erre kitalálta, h jön a legjobb barátja is, és majd hármasban elmegyünk. Mondom jó. Inkább legyünk hárman, mint én egyedül nélküle. És a végén tényleg tök jól szórakoztunk. Bírom a barátját is, õ is engem, szerencsére, és a végén tényleg tökre élveztük az egészet, nem volt sem feszengés, sem féltékenykedés. (Egy múzeumba mentünk.) A különbség talán csak annyi a kettõnk esete közt, h én ismertem már korábbi találkozásból a párom barátját, szóval nem zavart különösebben, h õ is jön. Igazából nekem csak azzal volt bajom, h nem mondta elõre, hanem csak úgy mondta, mint egy légbõl kapott ötletet. De sztem te is próbálj meg megbékélni a sráccal, lehet, h nem is lesz olyan rossz együtt tölteni a napot. Barátoddal lehetsz kettesben eleget, most inkább élvezzétek ki a társaságot, meg ismerd meg õt is. :) Sok lány azért rinyál, mert a párja nem meri/akarja bemutatni a barátainak. :) Szóval no para :) 24L
Ja, ahogy figyelmesebben olvasom a kérdést, látom, h te is ismered már õt. Na mindegy, akkor ennek kivételével vedd figyelembe a többit. :) Szóval h örülj neki, h a haverjaival töltött idõbe is be akar vonni téged, meg próbáld meg élvezni. Tudod, egy párkapcsolatban fontosnak kell tartsd azt, ami a másik számára fontos. (Persze az ésszerû keretek közt.) És tudom, h most az ellen ágálsz, h dehátmegbeszéltük, meg h kettesben szerettél volna lenni vele, de nézd a másik oldaláról. :) Tényleg csomó idõt együtt tölthetsz még vele, most pedig inkább bulizz :) És talán azért nem a barátod szólt, mert így azt remélték, jobban fogod kezelni, meg nem fogod azt érezni, h a barátod csak rád akarja erõltetni a haverját :)
a nõ ne legyen féltékeny a pasi haverjára, max a pasid lehet féltékeny, ha a haverja téged stíröl, vagy ha te az õ haverját :) mert barát rivális az jobban fáj :) én sem féltékenykedni szoktam, mert megbízom a páromban, ahogy õ is bennem, pedig tapadnak rám a pasik, de az a lényeg, hogy nekem csak a párom kell, és büszke rá ha tetszem másoknak is. Szal nem szoktam féltékenykedni, csak örülnék neki, amikor mnidketten ráérünk (ritkán) akkor egymással törpdnénk, tehát ne a haverja miatt ne tudujunk találkozni, vagy akárki más miatt, és szeretnénk néha kicsit kettesben is lenni, a barátok nem pótolják a szerelmemet. Amúgy én is inkább a párommal vagyok de társaságban, minthogy a párom nélkül legyek vagy másokkal, vagy egyedül, holott tudom hogy õ a haverokkal van. Szal örülök, hogy felvállalt engem. Sõt elején zavart, hogy õ nem akart feljönni hozzánk, mindig én mentem hozzá, de belegondoltam ez nem gáz, hisz õ az aki bemutatott otthon, tehát fel mer vállalni, én is bemutattam volna, csak õ nem akart feljönni, de megbeszéltem vele és kiderült, hogy csak fél, hogy mit szólnak õhozzá az én szüleim, ilyen téren nagyon parás. De ez is megvolt, és most lenyugodott. Megismerte az otthonomat, szeretik õt és viszont, és úgy érzem ezáltal mégjobban belém szeretett :) fél éve vagyunk együtt. Sõt mióta nem egy mûszakban vagyunk, hanem õ négyben én háromban, azóta mégjobban hiányzunk egymásnak, de ez csak felfrissíti a kapcsolatunkat, de ha együtt vagyunk, az sem teher :) nem szereti a bulikat, nem is hívtam, de utolsó pillanatban utánam jött, és meg akart keresni, igaz nem talált meg, én meg késõn vettem észre az üzenetet, de barátjával összefutottam, és mondta h engem keresett, másnap korán hívott, és elmentünk vásárolni, egész nap velem volt :) meg folyton csokikat vett nekem, pedig sosem kértem ilyesmire, hogy vegyél nekem ezt meg azt, sõt azt mondta, én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem kért tõle soha semmit, aki nem használja ki, és kainek nem a buli meg a pia a mindene, nem vagyok az a mûkörmös vakolatos cicababa féle meg már õ is megváltozott a szerelem terén :)

Összevesztem a legjobb barátnőmmel, teljesen tönkrement a barátságunk. Néha beszélünk, de már nem olyan, mint régen. A barátaim előtt úgy teszek, mintha minden rendben lenne, de ez nem igaz! Annyira fáj! Sokszor gondolok arra, mi lenne ha feladnám?

Legjobb válasz: én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.

én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már elég közel állok a depresszióhoz!! Csak az a baj, hogy egyre több és több a problémám. Már nagyon nehéz! Amúgy 18 éves vagyok.
szerintem ha igazi barátok vagytok akkor mindent meglehet oldani : ) Próbáljatok több közös programot csinálni stb. 21/L
Min vesztetek össze?
Békítõ szex?
Hát, én is átéltem hasonlót... Mi jól átbeszéltük a dolgokat, megbeszéltük, min hogyan kellene változtatnunk, az helyre rázta a barátságunkat, de még mindig nem olyan, mint volt mittomén 3 éve. Remélem, h idõvel újra elmélyülhet a barátságunk, fõleg, ha többször tudunk találkozni... Teljesen megértelek. Sztem próbálj meg vele beszélni, meg találkozzatok gyakrabban. Ki fogtok békülni.:) Csak nem értem, miért ebbe a kategóriába írtad a kérdésed... 24/L

Nem régen szakítottam a barátommal, de megbántam, rájöttem, h nélküle nem tok élni. Tlálkoztunk azt mondta, h nagyon szert, h nem csókol senki úgy ahogy én. Mért nem fogad vissza?

csak az a bökken?, h összejött egy másik lányal. aki nem is annyira szép, nem is jelent neki annyit mint én neki, nem is szerti.Megcsalta a barátn?jét velem és azt mondta, h velem lesz.de még sem.

Legjobb válasz: Szerintem felejtsd el! Nyilván nem véletlenül szakítottatok, a felmelegített kapcsolatokból meg nem sok jó szokott kisülni. Ha meg ráadásul új barátnõje van, és csalja, akkor nem sok jót várhatsz egy ilyen fiútól. Ez gerinctelen dolog.

Szerintem felejtsd el! Nyilván nem véletlenül szakítottatok, a felmelegített kapcsolatokból meg nem sok jó szokott kisülni. Ha meg ráadásul új barátnõje van, és csalja, akkor nem sok jót várhatsz egy ilyen fiútól. Ez gerinctelen dolog.
A kérdező hozzászólása: engem nem csalt meg...azt mondta h arra képtelen lenne.
Na igen, de gondolom, a másik lánynak se mondta, hogy "Téged képes lennélek megcsalni".
Az ember, a nagy szerelmével szerintem bármelyik másik pasiját/barátnõjét képes megcsalni.
ha veled megcsalta a barátnõjét, honnan tudod hogy téged nem csalt meg míg együtt voltatok. Szerintem ne higyj neki..

Én szeretném letörölni magam myvipről, nagyon megutáltam a lentiek miatt. Régen a barátom szó nélkül mondta hogy ő is letörli magát, ha én is, de most mondta hogy ő nem fogja letörölni magát. Pedig jólesne. Mit tegyek?

Rengeteg gondunk volt régen a myvippel a párommal. Olyan kommenteket írt csajoknak, mint aki csajozni akar. És rengeteg ilyen vitánk volt.Tudom hogy nagyon sok bosszúságot fogok magamnak okozni,ha nekem nem lesz myvipem,miközben neki van,és mégcsak véletlenül se láthatom meg ha ír vkinek...

Legjobb válasz: Attól függetlenül, hogy fent vagytok e mindketten vagy sem, itt van valami probléma. Ha a barátodnak ilyen dolgai vannak, akkor ezt mindenképp fogja csinálni, csak lehet, hogy más felületen. Bizalom nélkül pedig hosszútávon biztos, hogy nem fog mûködni ez a kapcsolat.

Attól függetlenül, hogy fent vagytok e mindketten vagy sem, itt van valami probléma. Ha a barátodnak ilyen dolgai vannak, akkor ezt mindenképp fogja csinálni, csak lehet, hogy más felületen. Bizalom nélkül pedig hosszútávon biztos, hogy nem fog mûködni ez a kapcsolat.
hm... regelj egy álnéven és ugy hátha meglátod ha más csajnak ír... de minek ír egyáltalán más csajnak kommentet??? ha megbeszéltétek akkor bízz benne, h nem fog többet ilyet tenni...
A kérdező hozzászólása: Ezek régebbi dolgok voltak, tavaly nyári, stb...Volt egy szakításunk és utána megbeszéltük, az õígérete volt, h õ soha nem ír többé egy lánynak sem...csak ha nem lenne benne a pakliban h ha én nem vagyok fent, akkor csinálhatná, mert semmi esély nincs rá h meglássam, nem félnék...engem meg, féltékenységemet tekintve tuti megenne a fene ha nekem nem lenne myvipem, neki meg igen!
A kérdező hozzászólása: írjatok még légyszi!
Az én pasim is hasonlóan viselkedett, bejelölgetett olyan csajokat myvipen akiket nem is ismert, aztán következett az msn...Kiakadtam én is, mert letagadott nekik.Elhagytam, jött utánam sokáig, visszafogadtam azzal a feltétellel hogy törli magát az összes ilyen oldalról, letörölte, de sose tudtam megbízni már utána benne.Találsz jobbat is, szakíts vele.
A kérdező hozzászólása: megbízom benne, csak zavartak ezek a dolgok...elhiszem neki h nem csinálja, csak ha letörölném magam, nem lenne az a pici biztonságérzetem..elhagyni nem fogom, mert életem szerelme, egy kis gyerekes feltûnési viszketegséggel, aki nem bírja ha nem figyelnek rá a párján kívül mások!
Nagyapénisze?
Bocsi hogy írok szûz lányként, de pont ma beszélgettem egyik barátnõmmel aki már nem szûz. Õ mondta hogy mikor elveszítette, akkor is elég kellemetlen volt, meg utána 5-6 alkalommal is fájt még neki, nem is élvezte. Szóval ez ilyen...
én sem túl régen vesztettem el és már lassan 3 hónapja rendszeresen csináljuk és most lett az hogy amikor beteszi akkor egy picit néha érzem de már nem mindig, pedig ugyanaddig szokott izgatni, szóval ez már csak ilyen
Nekem ez az elsõ 1 évben így volt... Utána kezdett javulni. Most meg már le sem lehet lõni. Na de ez elég egyedi példa a környezetemben senki más nem volt így, mint én.
Lehet túl fiatal vagy? Nem voltál eléggé felizgulva? Nem tudom nekem 19 évesen már az elsõ is nagyon jó volt.
Szerintem hosszu elöjáték kell.. Az se hátrány ha aktus elöt a lány elélvez legalább 1\egyszer
Hosszabb elõjátéknál valószínûleg tényleg nem fájna.Viszont ha késõbb sem élvezed nyugi nem vagy egyedül.Sok nõ van aki képtelen szex közben elélvezni vagy akár csak a közelébe kerülni.Én sem élveztem soha.Ez egy bizonyos testi felépítés miatt van.Nagyon apró eltérés a többiektõl és mivel a nõknek nem kell feltétlen elélvezniük ahhoz hogy teherbe essenek így nekünk ezt meg kell tanulnunk.De van hogy ez sohasem sikerül emiatt a felépítési eltérés miatt. Interneten googleban biztos olvashatsz errõl bõvebben ha érdekel most nem fejteném ki ezt bõvebben.Ám ezt nem jelenti azt hogy sohasem élveznél el mástól...

Ha kézzel izgatom a barátomat, de hirtelen abba kell hagyni és még merev volt neki, tehát nem élvezett el, gyorsan kivettem a kezem, de majd csak később mostam kezet, addigra ha került is esetleg egy kis előváladék a kezemre már régen elpusztult nem?

(nem nyúltam magamhoz! ) csak kíváncsi vagyok mennyi id? alatt pusztulna el egy spermium a leveg?n, ha esetleg volt is rajta?

Legjobb válasz: Nem egy pillanat - kb. annyi, amíg megszárad.

Nem egy pillanat - kb. annyi, amíg megszárad.
Azt javaslom, most rögtön menj kezet mosni, mert ha múlt héten történt, akkor még mindig ott nyûzsögnek a kis spermiumok a körmöd alatt.
Hidd el, a kezeden pillanatok alatt elpusztulnak.
aztaaa... Egyszerûbben is leírhattad volna..(PL:Ha kezemre megy a sperma hamar elpusztulnak a sejtek? vagy esetleg tehrbe lehet esni tõle?)... KHM nem.. mivel pár perc alatt elpusztulnak még nedves környezetben is max20 perc de levegõn paff esélyed sincs az újjadon élõvel talizni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!