Találatok a következő kifejezésre: Nem régen a barátommal, (207 db)

Elöször szexeltem nem rég a barátommal. Ti milyen gyakran szexeltek/tetek ezután, vagy ez csak úgy jön amikor kedvetek van?

Legjobb válasz: Hétfõn, szerdán és pénteken pontban este 5-tõl 6-ig. Hétvégente maximum egy alkalommal, egy maximum huszonötperces menetet, de csak páratlan heteken.

Hétfõn, szerdán és pénteken pontban este 5-tõl 6-ig. Hétvégente maximum egy alkalommal, egy maximum huszonötperces menetet, de csak páratlan heteken.
Ez mindenkinél változó, nem lehet így megmondani. Mi mondjuk ritkán szexeltünk az elsõ barátommal a legelején, mert nem volt rá lehetõségünk, a szülei nem engedték meg, így csak néha titokban tudtuk csinálni.Késõbb amikor az anyja is beletörõdött, akkor már amilyen gyakran csak tudtunk:) Másoknál nyilván máshogy volt, ti ha lehet csináljátok amikor kedvetek van.
élvezted?ha igen minden nap csináld
ott a pont
én napi 2x, 3x, de van hogy3 napig nulla nincs erre szabály, ahogy jól esik
Mi 3 es fel eve vagyunk egyutt, es sajnos csak heti 1 jon ossze.A pasim mostanaban nem akarja...Nem tom mi lehet a gond....:(
Igenember megelõzött :D:D
igen
De.
De meg ám. :P
A kérdező hozzászólása: azért vagyok féltékeny mert kiakadtam, h nem a barátom szólt? meg volt beszélve, h kettesben elmegyünk vhova.
Velem ugyanilyen történt. Megbeszéltük, h jön a párom, és lesz egy szép napunk. Javasoltam neki egy tök jó programot. Erre kitalálta, h jön a legjobb barátja is, és majd hármasban elmegyünk. Mondom jó. Inkább legyünk hárman, mint én egyedül nélküle. És a végén tényleg tök jól szórakoztunk. Bírom a barátját is, õ is engem, szerencsére, és a végén tényleg tökre élveztük az egészet, nem volt sem feszengés, sem féltékenykedés. (Egy múzeumba mentünk.) A különbség talán csak annyi a kettõnk esete közt, h én ismertem már korábbi találkozásból a párom barátját, szóval nem zavart különösebben, h õ is jön. Igazából nekem csak azzal volt bajom, h nem mondta elõre, hanem csak úgy mondta, mint egy légbõl kapott ötletet. De sztem te is próbálj meg megbékélni a sráccal, lehet, h nem is lesz olyan rossz együtt tölteni a napot. Barátoddal lehetsz kettesben eleget, most inkább élvezzétek ki a társaságot, meg ismerd meg õt is. :) Sok lány azért rinyál, mert a párja nem meri/akarja bemutatni a barátainak. :) Szóval no para :) 24L
Ja, ahogy figyelmesebben olvasom a kérdést, látom, h te is ismered már õt. Na mindegy, akkor ennek kivételével vedd figyelembe a többit. :) Szóval h örülj neki, h a haverjaival töltött idõbe is be akar vonni téged, meg próbáld meg élvezni. Tudod, egy párkapcsolatban fontosnak kell tartsd azt, ami a másik számára fontos. (Persze az ésszerû keretek közt.) És tudom, h most az ellen ágálsz, h dehátmegbeszéltük, meg h kettesben szerettél volna lenni vele, de nézd a másik oldaláról. :) Tényleg csomó idõt együtt tölthetsz még vele, most pedig inkább bulizz :) És talán azért nem a barátod szólt, mert így azt remélték, jobban fogod kezelni, meg nem fogod azt érezni, h a barátod csak rád akarja erõltetni a haverját :)
a nõ ne legyen féltékeny a pasi haverjára, max a pasid lehet féltékeny, ha a haverja téged stíröl, vagy ha te az õ haverját :) mert barát rivális az jobban fáj :) én sem féltékenykedni szoktam, mert megbízom a páromban, ahogy õ is bennem, pedig tapadnak rám a pasik, de az a lényeg, hogy nekem csak a párom kell, és büszke rá ha tetszem másoknak is. Szal nem szoktam féltékenykedni, csak örülnék neki, amikor mnidketten ráérünk (ritkán) akkor egymással törpdnénk, tehát ne a haverja miatt ne tudujunk találkozni, vagy akárki más miatt, és szeretnénk néha kicsit kettesben is lenni, a barátok nem pótolják a szerelmemet. Amúgy én is inkább a párommal vagyok de társaságban, minthogy a párom nélkül legyek vagy másokkal, vagy egyedül, holott tudom hogy õ a haverokkal van. Szal örülök, hogy felvállalt engem. Sõt elején zavart, hogy õ nem akart feljönni hozzánk, mindig én mentem hozzá, de belegondoltam ez nem gáz, hisz õ az aki bemutatott otthon, tehát fel mer vállalni, én is bemutattam volna, csak õ nem akart feljönni, de megbeszéltem vele és kiderült, hogy csak fél, hogy mit szólnak õhozzá az én szüleim, ilyen téren nagyon parás. De ez is megvolt, és most lenyugodott. Megismerte az otthonomat, szeretik õt és viszont, és úgy érzem ezáltal mégjobban belém szeretett :) fél éve vagyunk együtt. Sõt mióta nem egy mûszakban vagyunk, hanem õ négyben én háromban, azóta mégjobban hiányzunk egymásnak, de ez csak felfrissíti a kapcsolatunkat, de ha együtt vagyunk, az sem teher :) nem szereti a bulikat, nem is hívtam, de utolsó pillanatban utánam jött, és meg akart keresni, igaz nem talált meg, én meg késõn vettem észre az üzenetet, de barátjával összefutottam, és mondta h engem keresett, másnap korán hívott, és elmentünk vásárolni, egész nap velem volt :) meg folyton csokikat vett nekem, pedig sosem kértem ilyesmire, hogy vegyél nekem ezt meg azt, sõt azt mondta, én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem kért tõle soha semmit, aki nem használja ki, és kainek nem a buli meg a pia a mindene, nem vagyok az a mûkörmös vakolatos cicababa féle meg már õ is megváltozott a szerelem terén :)
Lehet, hogy megjött.
A kérdező hozzászólása: Nem most kell megjönni, most volt meg 1 hete.
Terhes lettél!
Állítólag van aki érzi az ovulációt. A szex meg kiválthatja, segítheti a petesejt kilökõdést, fõleg ha a ciklus közepén vagy. Ha 1 hete múlt el a vérzésed, akkor lehet ez is, de csak egy ötlet volt, nem tudhatjuk mit éreztél.
az ia lehet hogy csak naguon felnyomta neked...

Összevesztem a legjobb barátnőmmel, teljesen tönkrement a barátságunk. Néha beszélünk, de már nem olyan, mint régen. A barátaim előtt úgy teszek, mintha minden rendben lenne, de ez nem igaz! Annyira fáj! Sokszor gondolok arra, mi lenne ha feladnám?

Legjobb válasz: én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.

én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már elég közel állok a depresszióhoz!! Csak az a baj, hogy egyre több és több a problémám. Már nagyon nehéz! Amúgy 18 éves vagyok.
szerintem ha igazi barátok vagytok akkor mindent meglehet oldani : ) Próbáljatok több közös programot csinálni stb. 21/L
Min vesztetek össze?
Békítõ szex?
Hát, én is átéltem hasonlót... Mi jól átbeszéltük a dolgokat, megbeszéltük, min hogyan kellene változtatnunk, az helyre rázta a barátságunkat, de még mindig nem olyan, mint volt mittomén 3 éve. Remélem, h idõvel újra elmélyülhet a barátságunk, fõleg, ha többször tudunk találkozni... Teljesen megértelek. Sztem próbálj meg vele beszélni, meg találkozzatok gyakrabban. Ki fogtok békülni.:) Csak nem értem, miért ebbe a kategóriába írtad a kérdésed... 24/L

Én szeretném letörölni magam myvipről, nagyon megutáltam a lentiek miatt. Régen a barátom szó nélkül mondta hogy ő is letörli magát, ha én is, de most mondta hogy ő nem fogja letörölni magát. Pedig jólesne. Mit tegyek?

Rengeteg gondunk volt régen a myvippel a párommal. Olyan kommenteket írt csajoknak, mint aki csajozni akar. És rengeteg ilyen vitánk volt.Tudom hogy nagyon sok bosszúságot fogok magamnak okozni,ha nekem nem lesz myvipem,miközben neki van,és mégcsak véletlenül se láthatom meg ha ír vkinek...

Legjobb válasz: Attól függetlenül, hogy fent vagytok e mindketten vagy sem, itt van valami probléma. Ha a barátodnak ilyen dolgai vannak, akkor ezt mindenképp fogja csinálni, csak lehet, hogy más felületen. Bizalom nélkül pedig hosszútávon biztos, hogy nem fog mûködni ez a kapcsolat.

Attól függetlenül, hogy fent vagytok e mindketten vagy sem, itt van valami probléma. Ha a barátodnak ilyen dolgai vannak, akkor ezt mindenképp fogja csinálni, csak lehet, hogy más felületen. Bizalom nélkül pedig hosszútávon biztos, hogy nem fog mûködni ez a kapcsolat.
hm... regelj egy álnéven és ugy hátha meglátod ha más csajnak ír... de minek ír egyáltalán más csajnak kommentet??? ha megbeszéltétek akkor bízz benne, h nem fog többet ilyet tenni...
A kérdező hozzászólása: Ezek régebbi dolgok voltak, tavaly nyári, stb...Volt egy szakításunk és utána megbeszéltük, az õígérete volt, h õ soha nem ír többé egy lánynak sem...csak ha nem lenne benne a pakliban h ha én nem vagyok fent, akkor csinálhatná, mert semmi esély nincs rá h meglássam, nem félnék...engem meg, féltékenységemet tekintve tuti megenne a fene ha nekem nem lenne myvipem, neki meg igen!
A kérdező hozzászólása: írjatok még légyszi!
Az én pasim is hasonlóan viselkedett, bejelölgetett olyan csajokat myvipen akiket nem is ismert, aztán következett az msn...Kiakadtam én is, mert letagadott nekik.Elhagytam, jött utánam sokáig, visszafogadtam azzal a feltétellel hogy törli magát az összes ilyen oldalról, letörölte, de sose tudtam megbízni már utána benne.Találsz jobbat is, szakíts vele.
A kérdező hozzászólása: megbízom benne, csak zavartak ezek a dolgok...elhiszem neki h nem csinálja, csak ha letörölném magam, nem lenne az a pici biztonságérzetem..elhagyni nem fogom, mert életem szerelme, egy kis gyerekes feltûnési viszketegséggel, aki nem bírja ha nem figyelnek rá a párján kívül mások!

Van 1 lány aki nem túl rég a barátom de azt tudom hogy nagyon szeret/bír barátilag de én többet érzek mit mondjak neki?

egyáltalán hol mondjam fb-n vagy élőben? elég szégyenlős vagyok tehát én a facebookra gondoltam mert ott jobban kitudom fejezni magam. meg mit mondjak ?? kérlek segítsetek:) f/15j

Legjobb válasz: Szerintem fb-n is elmondatod. Lehet õ is könnyebben beszél neten keresztül. Am nem kell többet mindanod a fennt leírtaknál, de kifejtheted kicsit bõvebben is. Remélem menni fog, sok sikert!

Szerintem fb-n is elmondatod. Lehet õ is könnyebben beszél neten keresztül. Am nem kell többet mindanod a fennt leírtaknál, de kifejtheted kicsit bõvebben is. Remélem menni fog, sok sikert!
Én vagyok a Halálcápa, és megeszem a kukidat!
Ezt és igy. Az egyenesség a legjobb ilyen helyzetben.
Azért azt ne felejtsd el, hogy élõben azért látod az arcát, a reakcióját, míg neten keresztül könnyen írhat olyat, amit te 5 perc alatt 10féleképpen fogsz értelmezni. :) Amúgy írd az igazat, az a legcélravezetõbb. Nincs értelme kerülnöd a forró kását. 17/L
Neten soha ne irj ilyet...abból jó nem fog kisülni.. mondd a szemébe, és ahogy az elõttem lévõ mondta látni fogod a reakcióját. Minden bizonnyal azt fogja mondani hogy legyünk barátok, de te erre simán feleld azt, hogy köszi de barátom van sok, nem kell mégegy. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segítettetek:) )))))
végül összejött?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem
Védekezés nélkül akármikor teherbe eshetsz!.
Ha nyitott a méhnyakad csak egyet tudok tanácsolni: Járj nyitott szemmel, és keresd meg a megfelelõ embert akinél ott van a kulcs..a méhnyakadhoz..
A kérdező hozzászólása: Ja és amugy nem ment el bennem. Nagyon kevés idõ volt.
Tök mindegy, hogy elmegy-e benned vagy sem, ha nem védekeztek, IGEN, TERHES LEHETSZ! elõváladékról hallottál már? Vagy csak szexelsz ész nélkül? elõbb talán fel kellene nõni... -.-"
Az nem számít. Nem nagy az esély...Védekezz.
Hát az cida.
Hát, így már nem biztos, hogy használni fog... Mi a fenéért nem állítottad be az ébresztõt, hogy ha el is alszol, akkor felébredj???
Akkor ennyire is volt fontos, hogy ne legyen ebbõl baba. Gratulálok a kisbabához!
Mi az h nem védekeztetek? Olyan nincs h nem védekezünk...
pont 12 óra múlva kell bevenni az elsõ után a másodikat. azthiszem max 6-7 óra eltérésed lehet máskülönben nem használ.
amúgy sem 100% hogy segít de így még kevesebb az esély, miért nem lehet védekezni??
Hát ha fogsz menstruálni 10 napon belul akkor hatott a tabletta :D ha nem fogsz akkor sajna nem :D

Megszabad adni egy külföldi, nem rég ismert barátnak a lakcimet?

akar vmit küldeni nekem postán és akkor megadtam a lakcmiememt majd utána mondta h most elkell mennem meghogy holnap dumálunk d enem is jó majd szombaton tud fönntlenni.

Legjobb válasz: add meg a címed és elküldöm neked a választ levélben:D mi bajod lenne ebböl? megkeres és kirabol??

add meg a címed és elküldöm neked a választ levélben:D mi bajod lenne ebböl? megkeres és kirabol??
Te lattad mar ot az o kamerajan keresztul? Ha neked nincs is kamerad, de neki van, akkor neked latnod kellett volna mar ot. Ha nem, akkor - hat nem tudom. Az biztos, hogy nem jo megadni a lakcimet es semmilyen szemelyes adatot, senkinek, akit a neten ismertel meg, ha akar kuldeni valamit, postafiok vagy munkahely cime (ha olyan a munkahely)
A kérdező hozzászólása: jolvan köszi a válaszokat igazatok van. több adat nem is lessz! de hát ez az elsõ nekem. és azota a csávo nem is jelentkezett????
A lakcímmel mit lehet kezdeni?! Bárki felüthet egy tel. könyvet. Viszont, más infókat ne adj meg! Figyelj én is chateltem egy német fickóval aztán egyszer jött, átadott neem 1500eurót, hogy vegyek meg neki egy orvosi eszközt. Aztán eltünt, hetekre. Szerinted??
A kérdező hozzászólása: ja hollnadiában él a csaj..és amit a legutolosó válaszolo irt na az megint elgondolkottatot...jajj h lehettem iylen ididóta?!??!?! mert télleg a mai világban a csalással lehet a legnaygyobb pénzeket kaszálni sztem....már akik csinálják...
ugyan mááár nelegyél már gyerek.ha ez igaz lenne akkor csak egy telefonkönyvet veszek és élek mint hal a vizben
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos csaj, amugy webcamot akar küldeni, de nem ezen van a lényeg. nem tudom hát megadtam a cimemet és aztán hirtelen megirja h neharagudjak nagyon fáj a keze mert egésznap gép elõtt volt és holnap vagy inkább szommbaton tudunk beszélni....na innetõl..lehet ez csak fölösleges para. de oké nem parázok nem tudom belebeszélem magamba a hülyeséget....de hááát a mai világban már midnenhogy átvágják az mebrekjet h csak hasznot huzzanak belõle...de jó nincs para:)
Akár visszaélhet vele, megadhatja saját címeként, mint ahogy elõfordul hogy cégeket jegyeznek be valaki lakcímére. A cég pl adót csal, amikor felszámolják meg ártatlan emberekkel fizettetik ki a büntetést. Mégis mit akart neked küldeni? Én tuti postafiókot nyitottam volna ilyen esetben.
es mit akar kuldeni? melyik orszagbol?
de most komolyan nem értem mit parázol??
A kérdező hozzászólása: egyelek meg titeket miylen aranyosak vagytok!!!!!! köszi a gratulációt!!! és a válaszokat.....ezzzaaaaaa:S:S::S:S
lehet, hogy bombát fog küldeni, vagy aidset... grat!
fuu de hülye vagy, simán kirabolhatnak. vegyél egy viperát amíg nem késõ, és maradj otthon.

Tegnap reggel óta nem láttam a barátom, eltűnt. Nem telefonált és meg kész ideg vagyok. Mit tegyek, vagy hol keressem?

Kicsit hajba kaptunk, de nem annyira, hogy ne lehessen megbeszélni.

Legjobb válasz: szüleit, ismerõseit, szomszédját hívtad? Lehet, hogy csak kikapcsolódott kicsit, átgondolja a dolgokat. Ha 24 óra múlva sem kerül elõ (és senki sem látta), hívhatod a rendõrséget, de 48 órát meg kell várni sajnos :( majd írd meg a fejleményeket. Remélem elõkerül.

szüleit, ismerõseit, szomszédját hívtad? Lehet, hogy csak kikapcsolódott kicsit, átgondolja a dolgokat. Ha 24 óra múlva sem kerül elõ (és senki sem látta), hívhatod a rendõrséget, de 48 órát meg kell várni sajnos :( majd írd meg a fejleményeket. Remélem elõkerül.
Én is csak annyit tudok javasolni, hogy hívd fel a szüleit. Vagy a barátait, hogy nem tudnak-e róla valamit. Egyszer én is megijedtem, aztán kiderült, hogy barátomnak csak haveros hétvégére volt szüksége. Én három napig kerestem a haverjain, végül a szülei nyugtattak meg hogy nincs semmi baja. Szólhatott volna elõtte, hogy ne aggódjak, csak nincs kedve találkozni... Egyszer nekem is sikerült meglepetést okozni, Svédországban voltam két hétig egyedül, és írtam barátomnak hogy nincs a kártyámon pénz. Azzal nem számolt, hogy ha nincs pénzem, akkor õ sem tud hívni ugyebár. Hívott ezerszer, de az én telefonom még csak ki se csörgött. Megijdet, és két nap múlva felhívta anyuékat, hogy valami baj van, nem lehet elérni, aztán õk is hivogatni kezdtek, de aztán feltöltötték a kártyámat és lááám, egycsapásra elõkerültem! :) Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, biztos csak neki is támadt hirtelen "jobb" dolga... majd csak elõkerül :)
Mi a különbség a férfi és a nõi barátság között? Nõk között barátság: Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta, hogy az egyik barátnõjénél. A férj felhívta a 10 legjobb barátnõt, de egyik sem igazolta ezt. Férfiak között barátság: Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál. A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, 8-án igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még ott van.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap este hazajött, de elõadott valami történetet. Ma szakítottunk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!