Találatok a következő kifejezésre: Nem régen a baba (226 db)

Polipeltávolítás méhűri kaparással. Hogyan zajlik? Nagyon fééééélek tőle! Hétfőn reggel lesz. Még nem szültem, több mint 1 éve nem jön a baba.

Legjobb válasz: Nyugi, minden rendben lesz! Ez a beavatkozas pedig segiteni fog a babasodasban is, mivel szep, tiszta, friss nyalkahartyad lesz. En is atestem rajta, szinten reg vartuk a babat, mutet utan 3 honappal teherbe estem. Hozza tartozik az igazsaghoz, h ezzel egyszerre kezdtuk a pajzsmirigyemet is kezelni, nalam biztos az is hozzajarult, de a dokim ugyanezt mondta, amit fent irtam. A mutet reszleteibe felesleges bocsatkozni, elaltatnak, megcsinaljak, felebredsz, verezni fogsz es valamennyire fajni fog, aztan egyre jobban leszel. Fel a fejjel, csak elore nezz! Tul leszel ezen, ez oriasi lepes es megkonnyebbules. Hidd el!

Nyugi, minden rendben lesz! Ez a beavatkozas pedig segiteni fog a babasodasban is, mivel szep, tiszta, friss nyalkahartyad lesz. En is atestem rajta, szinten reg vartuk a babat, mutet utan 3 honappal teherbe estem. Hozza tartozik az igazsaghoz, h ezzel egyszerre kezdtuk a pajzsmirigyemet is kezelni, nalam biztos az is hozzajarult, de a dokim ugyanezt mondta, amit fent irtam. A mutet reszleteibe felesleges bocsatkozni, elaltatnak, megcsinaljak, felebredsz, verezni fogsz es valamennyire fajni fog, aztan egyre jobban leszel. Fel a fejjel, csak elore nezz! Tul leszel ezen, ez oriasi lepes es megkonnyebbules. Hidd el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) ))

Ma megyek első Nst-re 37. hét. Meddig tart egy vizsgálat? Mi van ha nem mozog a baba? Hogyan tudok segíteni h mozogjon többet a vizsgálaton? Az én babám nem nagyon mocorog inkább reggel meg este.

Legjobb válasz: kb fél óra.... kávé, kóla, csoki, édes péksüti, én ilyesmivel bírtam mozgásra babámat:) Vizsgálat elõtt közvetlen megettem egy kis csokit rá egy kv v pohár kóla.. ezek bejöttek mindig.

kb fél óra.... kávé, kóla, csoki, édes péksüti, én ilyesmivel bírtam mozgásra babámat:) Vizsgálat elõtt közvetlen megettem egy kis csokit rá egy kv v pohár kóla.. ezek bejöttek mindig.
Nálunk 20 percig tart.Elõtte egyél egy kis csokit.Ha nem nagyon akar mozogni akkor aki ott van az nst-nél megmozgatja a pocakot, vagy elküld sétálni, hátha attól felébred, és akkor újabb 20 perc.
Kb 10 percet fekszel a gépnél, a folyósói várakozásra készülj. Az én babám mindig aktív volt, ha ettem, esetleg egyél elõtte közvetlenül. Bár nekem attól is beindult, ha lefeküdtem (nehogy tudjak pihenni :) )
Nekem volt hogy csak 20 percig tartott de volt olyan is hogy egy órát ott tartottak. MOzgásra nekem a hideg vagy meleg ételek váltak be, de van aki a csokira, kólára esküszik.
A kérdező hozzászólása: nekem a csoki Kávé nem váll be alszik tõle.. De ez a kóla talán
A kérdező hozzászólása: Meg volt az Nst de nem rúgott csak mocorgott egy kicsit aztán megmozgatták a pocakom és egy nagyot rúgott remélem jövõhéten jobb lesz
Nem lehet, hogy csuklik?
A kérdező hozzászólása: A csuklása kb. olyan utemû mint az én szívverésem. Ez sokkal gyorsabb rezgés jelletû......


A dokimnak olyan UH gépe van, amin nem hallom a baba szívhangját. Látom a képen, hogy dobog, csak nem lehet hallani, gondolom régi a gép. Normális ez?

Minden ok a babával, és velem is. Csak annyira szerettem volna hallani a babó szívhangját, de sajna a dokinak olyan gépe van, amin nem lehet hallani. :((

Legjobb válasz: Ha nagyon aggaszt, akkor menj el magán UH-ra, 4D-re, egyébként meg nem az a fõ, hogy halljuk, hanem, hogy õ lássa minden ok, lemérje kötelezõ elektrokardiogrammon a megfelelõ távolságokat (ilyet biztosan csinál???) és a frekvencia is jó legyen, szabályos stb!

Ha nagyon aggaszt, akkor menj el magán UH-ra, 4D-re, egyébként meg nem az a fõ, hogy halljuk, hanem, hogy õ lássa minden ok, lemérje kötelezõ elektrokardiogrammon a megfelelõ távolságokat (ilyet biztosan csinál???) és a frekvencia is jó legyen, szabályos stb!
En is eddig normalis ultrahangra mentem, mindig lattam a szvet dobogni de nem hallottam, most utoljara doktort csereltem 3D gepe van es itt mar hallottam is.
Szia.Kérd meg a védõnõt, hátha már õ is meg tudja találni.Nekem egybõl megtalálta a saját szerkentyûjével.Igaz én akkor már picit idõsebb voltam.22 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi! Éppen ma megyek a 12 hetes UH.-ra, majd kiderül... :) )

35 hetes vagyok, tegnap óta nem éreztem a baba mozgását ma reggel a védőnő megnézte a szívhangot és rendben volt. Kell e aggódnom?

Azt mondta,hogy biztos úgy fordult h nem érzem nagyon meg már túl kicsi a helye és nem kell aggódnom.Szerintetek? Nektek mik a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)

szerintem sincs gond :) ne aggódj. Ilyenkor már kevesebbet mozognak. én 32 hetes vagyok, de nekem még nagyon is mozog, ami néha fáj is. Kisfiút várok és gondolom fitogtatja az erejét :) Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy majd az idõ elõrehaladtával kevesebbet fog. Gondolom számolod a magzatmozgást és ha nincs meg a napi 10, akkor beszélj az orvosoddal. De én ismerek olyat, aki azt mondta, hogy az utolsó hónapban szinte alig érezte a babáját, már sokszor a legrosszabbra gondolt, de a doki megnyugtatta, hogy csak lusta .... Minden jót. :)
Ne aggódj! Nekem volt olyan napom is hogy nem mozdult, engem már a frász kerülgetett. Egyre kisebb a hely, nem tud már olyan aktívan mocorogni mint eddig és rájöttem az apróbb mozdulatai napközben már fel sem tûnnek nekem. 37 hetes kismama
Tegnap én sem éreztem, este már aggódtam is, mert valamikor egész nap mocorog.Rájöttem, hogy akkor ilyen, ha front van, õneki sem jó!Én is ebéd után 2 órát aludtam, pedig nem jellemzõ rám mostanában. Ma már többet ficánkol, és én is fittebb vagyok. 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ma már jobban érzem, de nagyon tudok ám aggódni.Én is azt figyeltem meg, hogy a kisebb mozgásokra már nem nagyon figyeltem, na de most éberebb vagyok...Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok.

Péntekre nem várom, de ma elkezdtem barnázni, reggel kicsit jelentősebb mennyiség volt, ami már a felére csökkent. Szerintetek ez jót jelent, reménykedhetek hogy sikerült a baba?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt, és nem lett baba. Igaz, rendesen nem is jött meg, de nem baba volt. De még neked lehet akár baba is, és drukkolok hogy legalább neked sikerüljön.

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt, és nem lett baba. Igaz, rendesen nem is jött meg, de nem baba volt. De még neked lehet akár baba is, és drukkolok hogy legalább neked sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy Neked nem sikerült. És kívánom, hogy következõnek sikerüljön:) Köszönöm a választ és a jókívánságot!
Szia! Én is péntekre NEM várom. Nekem csak a melleim fájnak, ahogy szoktak, meg nagyon kicsi testápoló szerû fehér folyás...semmi barnás. De remélem Neked azért van, mert most ágyazódik be. Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó kívánságot! Remélem Neked már összejött a babó :) Nekem ez a második hét, hogy szédülök, hányingerem van, fáj a fejem, gyakran kell mennem wc-re és kívánósabb vagy, sõt elég fáradékony is, képes vagyok délutánonként 3X is aludni. Remélem, hogy ezek a babára utaló jelek, nem csak hormon probléma.

Holnap nem kéne megjönnie, de már napok óta fáj a hasam alul és a derekam is főleg reggel. A hőm lement 36.4-rekét mapig de tegnap és ma reggelre vissza ugrott 36.9-37re. Talán még lehet baba a dologban?

A mellem is két napja kezdett el annyira fájni,hogy alig birom ki míg ferlveszem reggel a meltartót!

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Ma meghalt a hullámosom párja (tojó), nem tudom mi baja lehetett, 2 napja még vidám volt, és semmi baja sem volt. Vegyek neki egy új társat? És az hasonlítson a régire? És mennyit várjak, hogyha hátha neki is baja van?

Legjobb válasz: Várj két hetet, az alatt minden kijön ha lappang valami. Aztán vehetsz neki társat, nem kell, hogy ugyanolyan színû legyen, mint az elõzõ.

Várj két hetet, az alatt minden kijön ha lappang valami. Aztán vehetsz neki társat, nem kell, hogy ugyanolyan színû legyen, mint az elõzõ.
Én is javaslom, hogy várj legalább 2-3 hete, és alaposan moss ki mindent, a kalitkát az etetõ és itató edényeket, mindent, amit lehet. Valami fertõtlenítõ hatású szerrel, de alaposan öblítsd is ki langyos vízzel. Utána vehetsz neki új társat (elvileg azt sem árt külön tartani egy hétig, mert ha esetleg beteg akkor szerencsétlen helyzetben mindketten elpusztulhatnak). Nem kell, hogy hasonlítson a régire, szerintem úgysem lehetne így becsapni.
A kérdező hozzászólása: és nem lesz nagyon magányos a 2 hét alatt? mindig ott vagyok, sokat beszélgetek vele, de nem válaszol vagy csak néha, és nagyon szomorú arcot "vág" :(
Szerintem nem, de eldöntheted, hogy magányos madarat akarsz, vagy halottakat. Nem viccbõl kell kivárni azt az idõt. Esetleg játssz le neki madárcsicsergést vagy a társai hangját (talán ez jobb, mintha bekapcsolnád neki a rádiót). Szerintem Youtube-n is találsz.

16 hetesen már láthatja UH-n a doki a baba nemét, ha meglehetősen régi gép?

Legjobb válasz: Nem igazán, na meg függ attól is hogy fekszik a baba, szét teszi-e a làbàt!? Nálunk 24 hetesen tette szét a lábát, hiába volt szuper gép, nem mutatta a baba mi van ott

Nem igazán, na meg függ attól is hogy fekszik a baba, szét teszi-e a làbàt!? Nálunk 24 hetesen tette szét a lábát, hiába volt szuper gép, nem mutatta a baba mi van ott
Ez leginkább attól függ, hogy a baba mutatja e, hogy mije van :) Utána jön a gép és a doki/szonográfius felkészültsége ill. hogy egyáltalán õ foglalkozik e a kérdéssel. Mert sok dokit úgymond nem érdekel annyira, hogy tüzetesebben megnézze a nemét a babának. Õk természetesen az egészséggel vannak leginkább elfoglalva. Nekem 12, 16, 18. héten különbözõ szonográfusok (4d) lányt mondtak egyértelmûen. 20. héten 2d, nõdoki is egyértelmû lányt látott. Ez volt múlt héten, szóval arra még várnom kell kicsit, hogy bebizonyosodjon az igazuk :)
Nekünk 100%ra megmondta , hogy kislány lesz, és igaza lett! de fiam mindig takarta magát, csak 26hetesen a 4D-n mutatta meg magát de akkor meg az arcát takarta és végig a fütyijét mutogatta :)
A kérdező hozzászólása: Húú, beterpesztett rendesen, ahogy kértem tõle. Ott virított a kis bögyörõje egyértelmûen! XD Köszi a válaszokat! Most lebegek pár méterre a föld felett, csak el ne vigyen a szél. :D
a bögyörõ az kisfiú???
A kérdező hozzászólása: Aha, errefelé legalábbis van egy ilyen idétlen becézése is. :)

Mára nem várom a mensim!? Egyenlőre semmi, de csináltam reggel egy wodfo (25-ös) tesztet, de nega lett . Már tuti nincs baba?

Legjobb válasz: 25-ös teszt gyakran csak az elmaradt mesi után 3-4 nappal mutatja ki a terhességet. Fõleg ha esetleg késõn volt PÉ-d. Szerintem még ne add fel! Ha ma nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva érdemes újratesztelni. Vagy próbálkozz holnap egy érzékenyebb teszttel! :) Szorítok neked, hogy baba legyen! Majd írd meg, hogy mi lett!

25-ös teszt gyakran csak az elmaradt mesi után 3-4 nappal mutatja ki a terhességet. Fõleg ha esetleg késõn volt PÉ-d. Szerintem még ne add fel! Ha ma nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva érdemes újratesztelni. Vagy próbálkozz holnap egy érzékenyebb teszttel! :) Szorítok neked, hogy baba legyen! Majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: ma reggelre megjött :( nem tudom mi van velem. máskor görcsölök, most meg semmi. a melleim ugyanúgy fájnak...
??
A kérdező hozzászólása: még semmi :) semmi jele, hogy meg akarna jönni. Amit érzek, hogy szúrkál a méhem, de inkább a bal oldal, vagy nem tudom, de nem vészes. Ja és a cicim viszont egyre jobban fáj, feszül. Ma reggel arra keltem, hogy ráfeküdtem és üvölteni tudtam volna.
várjuk a fejleményt!:) )
Kérdezõ, mik a fejlemények? :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :) még mindig semmi. de olyan furi, hogy semmi görcs sincs, semmi.
Nem tuti! :) Nekem nemvárt másnapján is negatív volt, majd nemvárt után 3 nappal lett pozitív. (2. napon nem teszteltem) Szurkolok, majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) tegnap úgy éreztem megfog jönni, fájdogált a hasam, stb, de már semmi
Velem is múlt hónapban pont ez volt, és sajnos nekem is megjött.Reméljük mihamarabb sikerünk lesz!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!