Találatok a következő kifejezésre: Nem régen, 1 honapja mentem hazafelé (1 db)

Nem régen, körübelül 1 honapja mentem hazafelé egy buliból és megtörtént az amire nem számitottam! 2 csávó berángatott az autójába és megerőszakoltak! Ráadásul első volt és 15 vagyok. Mit csináljak ezek után? H legyen barátom ujra?

Legjobb válasz: Az a legofonrtosabb, hogy beszélje errõl valakival! Elsõsorban nem a szüleidre, hanem szakamberre gondolok. A szülõk (teljesen jogosan) túl reagálják a dolgokat, ami a jelen helyzetben lehet nem épp a legjobb neked. Fogd magad, és most azonnal menj el alegközelebbi családsegítõ központba. Ha nem tudod, hogyhol van,akkor menj az orvosi rendelõbe, ott bizonyára tudják. Ott tudnak segítteni neked. MOST AZONNAL INDULJ!!!! 4-ig dolgoznak.

Az a legofonrtosabb, hogy beszélje errõl valakival! Elsõsorban nem a szüleidre, hanem szakamberre gondolok. A szülõk (teljesen jogosan) túl reagálják a dolgokat, ami a jelen helyzetben lehet nem épp a legjobb neked. Fogd magad, és most azonnal menj el alegközelebbi családsegítõ központba. Ha nem tudod, hogyhol van, akkor menj az orvosi rendelõbe, ott bizonyára tudják. Ott tudnak segítteni neked. MOST AZONNAL INDULJ!!!! 4-ig dolgoznak.
Ha nem akarod elmondani a szüleidnek, akkor a legjobb, ha tényleg a családsegítõ központot keresed fel. Szekszerû támogatást uótudnak neked adni, és segítenek feldolgozni a történteket, hogy a késõbbiekben legyen normális párkapcsolatod. Sajnoálom, hogy ez történt veled!
Kammunak hangzik. 1 hónapja és nemcsináltál semmit. ugyse hallgatnak igy már meg. és akkor miért nem szóltál? pf..:@
Mond el mégegyszer a történetet hátha halljuk a 3. verziót is. Nem is rét volt hanem, egy elhagyott bánya, és nem is keten voltak hanem 28-an. És van egy barátod, aki nem csak megért hanem fel is izgatja a történet.
Az írásodból itélve fiú vagy.
Hát ez elég kamunak hangzik, és hogy hívnak, Zsanettnek és kik voltak azok - 5 rendõr?
örülj neki, h nem lettél terhes, vagy nem esett nagyobb bajod, aki 15 évesen ennyire pasizik...hát...felnõtt nagykislány vagy már!
Merre volt az eset, milyen autóba? Kamuzz még tovább. És mi van a szüleiddel? Egyáltalán kocsiban hogy lehet megerõszakolni valakit?
A kérdező hozzászólása: õõõ!! ezt a jelenlegi barátomat, már 2 éve ismerem!!! Tehát, nem ugy jöttünk össze pl: szórakozóhelyen vagy hasonlók!! NAgyon régi barátom, csak már másképp viselkedünk, és megmondta h már másképp érez...!! éNIS, de megmondtam h nem lehet semmi, és h mikor lehetne aztsem..:S NEm esett kétségbe hanem támogatott mindnenben!... keveset találkozunk 1 héten egyszer ..multkor pl mondta h aludjak nála, de semmi hátsó szándék!! Én már nagyon sokat aludtam nála anno, hiszem nagyon jo haverok "voltunk"!! De ezek után h már másak az érzések, és közelebb áll hozzám, és az eset után semmiképp sem lesz ottalvás!!
elég jól kezeled az ügyet nem tudom hyo mit higgyek én papírokkal tudom igazolni hogy megtörtént!! csak hátz én 1 évig nem bírtam pasira nézni még haverokka lsem találkoztam!!! magamba fordultam fogytam 10 kilót pszichologushoz jártam folyamatosan idegöszeroppanás meg hasonlók gondolkodj
A kérdező hozzászólása: Hidd el nekem, h nekem sem könnyü!! Énis fogytam..habár ennél soványabb már nem is lehetek... most az irásombol tudom h ugy tünik, mintha tullennék rajta lelkleg, de hidd el h nem!! NAgyon nehéz.. Éppen most beszéltem (tomival) a barátommal h jöjjön át mert egyszerüen hihetetlenül rosszul vagyok, Hánytam egész nap, sápadt vagyok, nem eszek, stb...!!!nem kivánok semmit, az elsõ 2-3 hétben gondolkoztam azon is h a vonat alá ugrok, de mákom volt... a hét elején vettem egy fordulatot, és egy kicsivel jobb lett....:( csak most ma is rengeteget kéne tnaulnom holnapra h ne bukjak meg..még csak az hiányzik:S Szóval énsem vagyok olyna jol mint ahogy ez az irásomból kiderülne..szerintem most meglátnál és megijednél!!:( .....
Én nem bántani akarlak!! de tudom milyen érzés! és tudom hogy a családból milyen az hogyha valakivel találkozol és azt kapod hogy a te hibád meg ezt nem engedné azt nem engedné! mai napig rettegek elmenni a 13. kerületbe! utcára 8 után egyedül nem megyek le!! és fényes nappal történt velem!! szoval tudom mirõl beszélek!
5 éve (11 éves voltam) engem is meg akartak erõszakolni. vagyis, nem tudom, hogy képes lett volna e a pasi megd**ni, de a péniszét elõvette és kényszeríteni akart, hogy fogjam még és vegyem a számba, meg hozzám akart bújni és taperolt. aztán amikor sikerült megszabadulnom, akkor az arcomba vigyorgott és kérdezte, hogy: "hmm.. kicsit piros vagy, mintha zavarba lennél. történt valami, kiscsillag?" . ez nagyon fájt. és egy 11 éves nem egészen úgy éli meg a dolgokat. szóval én sem mondtam el senkinek. 3 vagy 4 évig nem szóltam róla senkinek semmit, csak gondolkoztam. a pasi még néha-néha mindig próbálkozik, de már nekem is nagyobb lett a szám és még anynira sem hagyom magam. és ha megerõszakolna sem mondanám el a szüleimnek... ebbõl azt akartam kihozni, hogy: nem biztos, hogy kamu a kérdés. amúgy, én ugyanúgy nézek a fiúkra most is, mint azelõtt és engem nem tört össze ez az eset. a kérdésedre válaszolva ("hogy legyen újra barátom?") pedig: úgy, hogy ha megkérdezi, hogy "leszel a barátnõm?" akkor azt mondod neki, hogy: "igen" . kb ennyi
Javasolnék nektek valami jó kis önvédelmi sportot. Pl. jiu-jitsu, wing-tsun kung-fu, taekwondo stb. Pár hónap és egy megerõszakolást simán el tudnátok kerülni egy jól irányzott rúgással, fojtással, karfeszítéssel stb.
Sziasztok! Tõled szeretném kérdezi akivel 2 éve volt ez az eset, hogy az elsõ kommentedbe h kerül oda az a mondat h a feleségem megakar ölni?
Szia bocs oda került egy m betû! A válasz írója nyílván túl van rajta már teljesen és van barátja. Életemrrõl írok könyvet és én úgy gondoltam hogy ezt a részt is beleírom és hát ha anyu nincs melletem één szerintem korházban kötök ki nem kaptam levegõt éreztem mindent ugyan úgy ahogy volt
Gondolni kell az ilyen dolgokra! Egyedül sehova! Ha még is megtörténik minimum gáz spray legyen! Arcokat rendszámot esetleg neveket lefigyelni! Ha valaki nemi erõszakért kiskorú megrontásáért jut börtönbe (ha jogsi volt esélyes h 18is elmúlt(pedofil)) szal az ilyen a börtönben több kukit kap mint egy veterán [email protected]! Rohadjon meg az ilyen.. büdös köcs.ögök... Nem kell bántani ha pasizik! Maradjon tán az erõszak az utolsó szexuális élmény 5éven át? Nemhiszem hogy jó. Inkább amennyire lehet, "gyorsan" szerezzen új élményeket amikre jó kedvel tud vissza gondolni! Erre és ehez hasonló fájdalmakra csak az idõ és a pozitív gondolatok lehetnek a gyógymód(ok)! Szerintem legalábbis.
Szia én vagyok az akit megerõszakoltak 2 éve msot olvasom hogy már van barátod de csók se semmi nem volt! nem akarlak bántan ielhiszem hogy megerõszakoltak de 1 hónap után ánm ég pasira sem bírtam ránézni tükörbe sem néztem csak ha nagyon kellet mert MAGAMTÓl is undorodtam nem hogy valakivel JÁRJAK én14 éves voltam mikor megerõszakoltak senkinek nem kivánom azt az érzzést ghogy átélje hogy ül a kádban és zokogva mosná le magáról a szégyent csak azt nem lehet!! Most van már párom élünk nemi életet de múlthét kedden bõgtem és abba kellet hagyni mert beugrott egy kép és utána már az egész szextõl sõt a pasimtól is unorodtam!! Gondolkozz el hogyha csak kitaláltad ha meg nem akkor hogy a picsába lehet pasid? és az ember ha a szüleinek nem mondja el akkro két vadidegennek hogy képes?? hát nocomment
Nos, az akcióterv: Szülõknek, hatóságnak, nõgyógyásznak szólni. Mindenki elvégzi a munkáját, nem vagy terhes, nem fertõzõdtél meg, a támadókat a sitten seggberántja húsz kancigány minden este. Kb. ennyit tehetsz. Ha nem vagy terhes, és nem fertõzõdtél meg, a további partnereidnek a dolog természetesen semmilyen jelentõséggel nem fog bírni. Lévén semmi nyoma nem maradt. Próbálj meg a támadóidon minél véresebb és kegyetlenebb bosszút állni, ez segít a lelki kompenzáció terén.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek:( Hát tény és való h nagyon-nagyon nehéz tullépni, biztos sokáig fog tartani mire rendbejövök lelkileg, de a barátiam mellettem vannak, ha csak az a 2-is!! :) és ez sokta számit, meg a barátom is ugye...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: na hy!! szerintete ilyennel h lehet kamuzni?? Már nem azért.. HA veletek történt volna talán nem igy reagálnátok, a szüleim semmit sem tudnak, csak 2 legfontosabb barátomnak meséltem el, akik mindig mellettem voltak.. Nem az autóba történt!! hanem valami erdõben.. h hol?? itt ahol lakom van egy igazán nagy rét féleség, éd oda mentük el autóval és ott rángattak ki!! és onnan jöttem másnap este egyedül haza..:( :'(:'( Amugy lány vagyok!! 15 éves!! Azért bezsélek már igy rola, mert azota van egy fiu aki udvarol nekem, és elmondtam neki a dolgokat, és mindneben megért, és támogat, és ez nagyon jol esik:) CSak nemtudom hogyha oda kerüünk, akkor h fogok viszonyulni hozzá:S Egyenlõre csókk sem volt, és nem is lesz egy jó darabig:(
A kérdező hozzászólása: mit pasizok ennyire?? volt életembe eddg 1 pasim még a télen ... meg most van alakulóban! hát marhára pasizok hallod4! tényleg!!
Mentél hazfelé a rétrõl a buliból, és berángattak majd kirángattak valami kocsiból és odaértetek a rétre vagy erdõbe. NEem rossz a story de egy kicsit kéne még csiszolni rajta.
ha kamuzik, minek foglalkoztok vele? 15 évesen kinek nem volt pasija vagy barátnõje? biztos nem arra gondolt, h nagyokat dugtak, csak fogták egymás kezét, meg smaciztak. annyira gyökerek vagytok! na, ha udvarol neked a srác, és tudja a dolgot, akkor sztem nincs gáz.
A kérdező hozzászólása: igen tudja..:) Köszönöm:) végre egy normális valaki:) :(
teljesen mindegy hogy kamu vagy nem kamu. lehet valaki rákeres erre a kérdésre akinél nem kamu a dolog és érdemleges válaszokat akar olvasni. ahogy írták igen a családsegítö központba kell ilyenkor elmenni. ez ugye a fiuk részéröl büncselekmény volt, így öket a rendörség keresni fogja, ha esetleg 16 v 18 éven felüliek büntetésük lesz. a kérdés ilyenkor hogy a lány magátol beül a kocsiba vagy tényleg rángatják. én is nö vagyok és mi is 15-16 évesen keztünk buliba, discoba járni, de soha nem egyedül, ha lehetett elkísértek gyerekori barátaink vagy sokan lányok mentünk, apukám azt mondta hogy ha össze is veszünk a discoba a csajokkal akkor sem hagyhatjuk el egymást míg haza nem érünk. aztán a másik eset mikor egy lány addig addig kelleti magát egy teljesen üres fiu bandában míg aztán a fiuk nem bírnak magukkal és hopssz. nincs mentség a fiuk részére, de egy lánynak nem kell kelletnie magát sok sok fiunak. mert lehet olyan dolgot akarnak majd a fiuk amit ö nem akar, lehet egy csok, tapizás még a lánynak is tetszik de a többit nem akarja akkor minek megy bele már a többibe.
Jó, ha így nézzük, hogy elméleti a kérdés. Akkor azonnal szólni kell valami normális rokonnak barátnak, ideális esetben a szülõknek. Nem árt egy pszihológus. Én egyébként ha családtagommal történt volna az eset, testi fenyítésben részesítettem volna a csávókat.
Figyi én hiszek neked, és nagyon sajnálom h.ez történt veled(én is 15vok és csaj, és eltom képzelni milyen lehet:S) Szerintem csak jó lenne szólni a szüleidnek, mert õk csak felnõttek, és hát mégis csak a szüleid. De ha velük tényleg nem akarod megosztani akkor meg vmi segély vonal, v.ilyesmi. És h. ez a srác tudja, és megért ez nagyon jó, mert ezek szerint még fontos is vagy a számár:) Tehát próbálj meg ne a múlttal foglalkozni, és akkor hátha rendbejössz lelkileg(elhiszem h.nehéz, de erõs vagy te, sikerülni fog:) )
Szia engem 2 éve erõszakotlak meg úgy hogy unokatestvérem ott volt és nem hogy segített volna hanem röhögött!! ÉS utána azt hazudta szüleimnek hogy én ezt meg azt csináltam feljelentetük az iletõt tudom ki az! azóta tart az ügy rosszul letem tárgyaláson! nekem akart jönni a srác ha rendõrõk nem lettek volna ott nem biztos hogy ittvagyyok még! a feleségem egakar ölni! a lényeg az hogyha tényleg megtörtlént veled tudom milyen rosz! családsegítõ iylen helyzetben értesíti a szüleid vagy õket jelentik fel! én éjszakákon keresztül nem tudtam aludni mertm indig az eset votl a szemem elött!! Most tudom a komentárok nekem fognak jönni hogy ne kamuzak de VELEM TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT
Szia nem tudom hogy hívnak de én elhiszem neked mert én 13 évesen éltem eszt át és leni lesznek barátaid de nem tudsz velük lefeküdni mivel mindig annak az embernek az arca lessz elõted ha nagyon erõs vagy tul lépsz rajta de nem sok mindenkinek sikerül ez nekem nem sikerült de ne törd a fejed hogy boszut álsz mert az edigi életed elrontja biz benem ez igy igaz :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem szeretik a fiúk ezt sűrűbben csinálni?

Imádom, amikor egy fiú vad smárolás közben erősen izgatja a csiklómat és később mikor kezdek benedvesedni, a kemény farkával izgatja a puncimat és azzal dörzsöli fel-alá. Isteni érzés! 18/L

13

Hogy tudom ezt ujra megcsinálni?

Egyszer szeretkeztünk a b.nõmmel ès annyira ràizgultam hogy ùgy dugtam ahogy csak bìrtam de nem mentem el. Nem èreztem annyira a fáradtsàgot ès egyàltalàn nem mentem el. Van erre valami hogy hogy lehet ezt megcsinàlni???

1

Nekem nagyon tetszenek a tanáraim ti hogy vagytok vele?

Ma is ügye ünneplőbe kellett menni azaz csinosan, és olyan szép volt. de mindig csinosan öltözik és nekem ez tetszik. mármint ő.

5

Miből tudhatom, ha egy férfinak csak a szexre kellek?

Ìrnátok nekem jeleket?

14

Pittman Cristofel homoszexuális?

Most láttam az új "dalát", és hát attól eltekintve, hogy ugye az alkotása kegyetlenül fostos, nomeg a címe is az hogy Melegfront. Jópár jelenet némi gyanakvásra adott okot, hogy a kubai farok elbuzult.

5

Kicsit elegem lett abból hogy: meleg vagyok, és fétiseim vannak. Szeretnék családot, gyerekeket, és szabadulni beteges vágyaimtól. Mit tehetek?

meleg vagyok...

...a nők nem undorítóak számomra, sőt egy szép, vékony lány (nem amelyik befelé horpad), tud esztétikus és szép lenni, sőt, nagyon megtudnék szeretni egy lányt, csak éppenséggel a nemi szerv, a női nemi szerv nagyon taszít. taszít a gondolat hogy a számba vegyem....
23f

25

Fiúk, szexinek tartjátok a fiatal Britney Spears-t?

Nem mintha most öreg lenne :D

3

Ha van egy belső, szájpadlás felőli íz a számban a fogszabályzó miatt ki tudom majd orálisan elégiteni a barátom vagy meg se probáljam nehogy baj legyen belőle?

2

Szopóálarcos videókat szoktatok nézni?

Én felizgulok rá :) Ti?

10

Vannak olyan lányok akik kifejezetten élvezik ha egy pasi "durvábban" bánik vele? Pl. Kiéli rajta minden perverzióját, de azt a lány hagyja mert vmilyen szintem bejön neki. Vannak olyan csajok akiknek ez bejön?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!