Találatok a következő kifejezésre: Nem régen, 1 honapja (37 db)

Sikerülhet a hüvelyi orgazmus, ha nem rég (1 hónappal ezelőtt) már majdnem elértem?

Éreztem,hogy mindjárt elmegyek,de aztán mégsem sikerült,mert valahogy "visszaestem". De még idáig sem jutottam el soha,szóval ennek is örültem. De azóta nem jött újra hasonló érzés. Lehetséges,hogy hamarosan sikerülni fog? Volt már valaki így? 22/L

Legjobb válasz: Szívesen segítünk mi mind!

Szívesen segítünk mi mind!
foglalt vagyok, én nem segítek -.- szerintem próbáljatok ki más pózt... lovaglóban, akkor te irányítod a tested, lehet jobban rá tudnál érezni... vagy tovább izgassátok egymást, még csak szét nem tépnéd :)
próbáld meg felemelni a csípõd picit, amikor közeledsz, vagy szorítsd össze a vaginádat, esetleg próbáljátok olyan pózban, hogy a hátadon fekszel, a lábadat magadra húzod és nekitámasztod a mellkasának... de azt hiszem mindenkinél másként van, kisérletezzetek... a fiú meg igyekezzen tovább birni :)
Pedig tényleg változtatnod kellene magadon vagy le kellene cserélni a pasidat. 22 éves vagy és még sehol sem tartasz a szexben?!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de van barátom és inkább vele szeretnék próbálkozni :)
A kérdező hozzászólása: Lovaglóban szinte csak azt érzem, hogy bennem van, de olyan nagyon jó érzésnek nem mondanám, csak azért csinálom, hogy neki jó legyen. Régebben el tudtam úgy menni, de csak csikló orgazmusom volt, és csak akkor ha elõtte nyalt. De már mostanában ilyen sincs.
A kérdező hozzászólása: Oh, hát köszönöm a kedvességed :S
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem szoktam közeledni soha, ez sajna még csak egyszer fordult elõ. Akkor úgy történt, hogy az oldalamon feküdtem, és õ pedig mögöttem. Nem szerettem ezt a pózt soha, mégis ez tünt jónak. Azóta ezt is próbáltuk már, de nem értem el odáig mégsem.
Ha hozzá nyúltál várható hogy nem lessz olyan mint elõtte....
Mar az elobb is leirtam egy masik "bajvanasimsonnal" kerdesnel, h hajintsd ki a fa.szba aztan vegyel biciklit.
A kérdező hozzászólása: Nem nyultam hozzá szval nem tudsz mást mi lehet a baja ?? hallod te meg magad dobáld !!! azt vegyél magadnak tolószéket !!
Ilyenkor ugye bejáratós a motor, ami azt jelenti, hogy nem szabad hajtani. Ha hajtottad, akkor cseszheted. Akkor ugyan olyan gyenge fog maradni mint most.
A kérdező hozzászólása: de már bejárattam mert ez kb fél éve volt h felújítottam és nem használtam 1 hónapja és most mondom mi ez egy gyûrûzés talán segítene ???
Ha már tényleg bejárattad és közben nem hajtottad szét, akkor célszerû lenne megfúratni és venned hozzá egy új garnitura dugattyút és gyûrût. Az új gyûrû meg a dugó nem garantálja a kompressziót. Fúrasd meg szerintem és jó lesz. Ja és ne kínozd, míg össze nem kopik.
Azért fura, hogy a sok válasz közül egy értékelhetõt találtam...leírom még egyszer, hogy perselyes (és nem nicasilos) hengert SOHA NEM GYÛRÛZÜNK! Nem csak a gyûrûk és a dugattyú kopik, hanem a hengerfal is. Azért van felül válla, mert nem teljesen megy fel a gyûrû, és legfelül nem tudja kikoptatni a hengert. Fúrasd meg, új dugattyú és gyûrûk és lesz benne erõ.
A kérdező hozzászólása: Okés és mi van akkor ha már meg van furva ??

Most komolyan megvettem a Visine szemcseppet 1700 ft-ért és felbontás után 1 HÓNAPIG lehet használni? Régen nem fél év volt?

Direkt azért vettem meg ezt a sz*rt mert úgy emlékeztem, hogy felbontás után fél évig lehet használni (gondoltam azért ilyen drága) erre mikor megláttam, hogy csak egy hónapnyi adag majd kiugrott a szemem..

Legjobb válasz: Nem tudom, mennyire régre emlékszel, de a szemcseppeket mindig legfeljebb egy hónapig lehet felbontás után használni (van két hetes is). Ez azért van, mert fizikailag lehetetlen sterilen tartani felbontás után, és a tartósítószerrel együtt ez a limit, mivel szembe kerül, ott egy bakteriálisan szennyezett szemcsepp igencsak csúnya dolgokat tud csinálni.

Nem tudom, mennyire régre emlékszel, de a szemcseppeket mindig legfeljebb egy hónapig lehet felbontás után használni (van két hetes is). Ez azért van, mert fizikailag lehetetlen sterilen tartani felbontás után, és a tartósítószerrel együtt ez a limit, mivel szembe kerül, ott egy bakteriálisan szennyezett szemcsepp igencsak csúnya dolgokat tud csinálni.
Én a sárga géljét száraz szemre egy éve használom és semmi baja nincs, a szememnek is ugyanolyan jó, mint régen.
Nem szar egyáltalán, de ahogy írták eddig tartható fenn a stabilitása. Bármi ami a szemedbe kerül és gyógyszer sterilnek kell lennie.
Ja és még valami: használhatod a lejárat után is SAJÁT felelõsségre. Ha már ott valami baja lesz a szemednek nem reklamálhatsz a gyógyszergyárnál, hogy jaj begyulladt a szemem...
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat.. mintha valahol azt olvastam vagy hallottam volna, hogy fél év után az ellenkezõjét is kiválthatja a szemcsepp tehát addig jó.. mindegy majd legközelebb az olcsóbbat veszem :)

Már kb 1 hónapja 1, 5% tejet iszik 8 hónapos babám reggel és este ha baja lenne tőle már jelentkezett volna nem?

Legjobb válasz: 10 hónapos volt a babám mikor elhagyta a szopit. Utána tápszert kapott. 1 hét múlva hasmenése lett. Kiderült, hogy laktózérzékeny. De nem mindenkinél van így. Van akinél csak pár hónap vagy év múlva alakul ki tejérzékenység, függetlenül attól, hogy mikor kapott tejet.

10 hónapos volt a babám mikor elhagyta a szopit. Utána tápszert kapott. 1 hét múlva hasmenése lett. Kiderült, hogy laktózérzékeny. De nem mindenkinél van így. Van akinél csak pár hónap vagy év múlva alakul ki tejérzékenység, függetlenül attól, hogy mikor kapott tejet.
Minden rendeben ne aggodj, az en kislanyom 9, 5 hosan elvasztotta magat a szopitol es azt mondtam en mar nem szoktatom ra a tapszerre es 2, 5 honap mulva majd szoktassam a tejre, ugyhogy tejet kap, hazitejet, leszedem a folet es ugy issza.
Elsõsorban nem a laktózérzékenység miatt nem ajánlott adni egy éves kor elõtt tehéntejet, hanem azért, mert a benne lévõ nátrium mennyiségét nem tudja feldolgozni a babák veséje, ezért vesekárosító hatása van. Én még nem adnék neki, és én pl. nem tervezem egy éves kor elõtt bevezetni, de ez mindenkinek a saját döntése.(B)
Nem feltétlen.Sajnos ez majd csak késõbb fog kiderülni...
Szia! Amúgy a dobozos 1, 5 %-os tejnek nincs köze a tehénhez majdhogynem..AZ én babám most 7hós és én is pár napja adok neki tejet tejbegríz formában vagy másképp. De nincs baja tõle.Csak hogy én már adtam neki 3-4 hósan is tejet nem is egyszer meg azóta sok tejterméket nem lett semmi baj!Gondolom ki jött volna már. Mint írtam 3-4 hósan ivott nem egyszer tejet de még is tápszereztem de most már úgy döntöttem legyen tej szép lassan! Szerintem ne aggódj:) !Manapság amúgy is minden felvan fújva. "S"
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én úgy gondolom régen is tejet kaptak a babák rendes tehén tejet nem 1, 5 % os aminek szerintem sincs sok köze a tehénhez ha nem volt anyatej köztük én is 1 hónapos koromtól és nincs semmi bajom ahogy annak a sok más embernek sincs akik tehéntejen nõttek fel.
A kérdező hozzászólása: Tejbõl kb 4decit iszik naponta reggel és este 2-2 decit szerintem azzal nem jut be annyi nátrium hogy baja legyen de utána nézek mennyivel van több nátrium a tehéntejben mint a tápszerben
Egyébként én is felestejet kaptam anno 34 évvel ezelõtt, de azóta az orvostudomány rengeteget fejlõdött, és mivel kutatások igazolják, hogy a benne lévõ sótartalom káros a csecsemõkre, így én inkább kihagyom egy éves koráig. Jelenleg semmi bajom a vesémmel, de honnan is tudhatnám, hogy pl. már nem 100%-os, csak 85??? Sehonnan. Na inkább hagyom a gyerekemét 100%-on mûködni. Attól biztosan nem lesz baja, ha a tej helyett tápszert kap, amiben még vitamin is van? Merthogy a bolti tejben nem sok van, az tuti. (B)

1 hónapja reggel 1 szem convertal gyógyszert szedek. Egész délutánig 120-130 körül van a vérnyoásom. Estére viszont felmegy 140-145/ 90-94 ig Normális ez? Más gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Mindegy, hogy mi a normális, mert neked másfajta adagolásra van szükséged. Én reggel és este is szedek gyógyszert, igaz, más fajtát. fordulj az orvosodhoz, mond el a panaszod, és más adagolást fog beállítani.

Mindegy, hogy mi a normális, mert neked másfajta adagolásra van szükséged. Én reggel és este is szedek gyógyszert, igaz, más fajtát. fordulj az orvosodhoz, mond el a panaszod, és más adagolást fog beállítani.
egyértelmûen növelni kell az adagot például azzal hogy este is egyet vagy más gyógyszerre váltani te még szerencsés vagy én még csak például 18 éves vagyok de akárhányszor megyek dokihoz vagy új gyógyszert ír fel vagy változtat a dózison én speciel már ott tartok hogy 3 féle gyógyszert szedek a vérnyomásomra úgy hogy az egyiket naponta 2-szer 1, 5-öt a másik kettõbõl meg úgy hogy elsõbõl 2-szer felet a másikból meg egyszer felet plusz még az reggeli pajzsmirigy potlót

Nem rég hagytam abba a yasminelle fogamzásgátlót! Elkezdet hullani a hajam ez lehet a gyógyszer abba hagyása miatt. A másik kérdésem: A gyógyszer abba hagyása után a 1 hónapban védekezés nélkül gyorsabban teherbe lehet esni?

A második kérdésre csak véleményre vagyok kíváncsi meg kinek mi a tapasztalata

Legjobb válasz: Én is nemrég kezdtem el szüneteltetni a gyógyszerem és nekem is nagyon hullik a hajam azóta.10 éve szedem és 3 hónap szünetet ajánlott az orvos.A másik kérdésedre nem tudom a választ,mert nem tervezünk babát így védekezünk. Amúgy ugy tudom hogy ezektöl az uja gyógyszerektõl ha abbahagytod nagyon hamar teherbe lehet esni,az már tészta hogy az orvosok nagy része mondja hogy jobb ha vársz egy két hónapot hogy teljesen kitisztulj.A dokim azt mondta hogy 90 nap kell a szervezetnek hogy ujjászülessen"azaz gyógyszermentes legyen.Szerintem ennyit megéri várni még a babára minthogy valami baja legyen,hiába alacsony hormontartalmúak ezek a dolgok,de nem hiszem hogy megérné kockáztatni.

Én is nemrég kezdtem el szüneteltetni a gyógyszerem és nekem is nagyon hullik a hajam azóta.10 éve szedem és 3 hónap szünetet ajánlott az orvos.A másik kérdésedre nem tudom a választ, mert nem tervezünk babát így védekezünk. Amúgy ugy tudom hogy ezektöl az uja gyógyszerektõl ha abbahagytod nagyon hamar teherbe lehet esni, az már tészta hogy az orvosok nagy része mondja hogy jobb ha vársz egy két hónapot hogy teljesen kitisztulj.A dokim azt mondta hogy 90 nap kell a szervezetnek hogy ujjászülessen"azaz gyógyszermentes legyen.Szerintem ennyit megéri várni még a babára minthogy valami baja legyen, hiába alacsony hormontartalmúak ezek a dolgok, de nem hiszem hogy megérné kockáztatni.
Gondolom összezavarta a hormonjaid, attól lehet a hajhullás. Az, hogy ki mennyire lesz termékeny a tabi abbahagyása után, az nagyon változó. Van olyan, akinek hosszabb ideig egyáltalán nincsen peteérése. Nyilván ilyen esetben a baba sem fog összejönni. Van, aki könnyebben teherbe esik utána, mert a petefészek felszabadul a gátlás alól. Olyan is van, akinek csak simán visszatér a ciklusa, így ugyanakkora eséllyel lesz terhes, mint elõtte. Ha arra irányul a kérdés, hogy együtt lehettek-e védekezés nélkül úgy, hogy nem szeretnétek babát, akkor a válasz: NEM. Mindenképpen védekezzetek, mert nem tudod melyik csoportba tartozol. Ha szeretnétek babát, akkor pedig az orvosok azt szokták mondani, hogy 3 hónapot várni kell. Igazából nem történik katasztrófa akkor sem, ha esetleg hamarabb teherbe esel, de jobb kivárni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Kicsit a hajhullás miatt megijedtem. A másik kérdést csak azért kérdeztem mert 2 napja nagyon rám jött a hányinger és a mellfájdalom. Leszakad. Nem is azon gondolkozok hogy terhes lettem, hanem hogy gyógyszer abba hagyás utáni mellékhatás.
szia, elhiheted. gratulálok. nekünk is az elsõ hónap után összejött. most vagyok 6 hetes.
gratulálok. nagy szerencséd van. sok boldogságot 32.
Szia, persze, hogy elhiheted.Nekem van már 2 gyermekem, most vagyok 7 hetes terhes, és mind a 3 az elsõ hónapban összejött.Gratulálok.
Gratulalok! Mi is 1 honapja probalkozun en 30-ara nem varom remelem en is ilyen szerencses leszek!
SZÍVBÕL GRATULÁLOK, DE NE ÉLD BELE MAGAD MERT MÉG BÁRMI LEHET
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszönöm! :-)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok! Köszönöm!
a spam mapába sincs ?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ott sincs semmi, mert folyamatosan nézem a leveimet!
Az Ncore staffja felé jelezd. Valahol meg kell lennie az elérhetõségeiknek.

3 éves mopsz került hozzánk. Családi okok miatt a régi gazdája nem tarthatja meg. Szegény kutyus nagyon kötődik a régi környezetéhez és a gazdájához. Hogyan tudnám beszoktatni az új környezetbe? Mennyi ideig tart, 1 hónapja van nálunk?

A lányom párjáé a kutya.Gyakran jönnek hozzánk látogatóba. Sokat foglalkoznak vele. Intelligens állat, mert már este nem akar velük elmenni, mert úgysem viszik magukkal.Azokon a napokon nehéz vele, mikor nem tudnak jönni a régi gazdái. Egész napja várakozással telik. Hogyan tudnánk elfogadtatni vele az új helyzetet,az új "családját"? Nálunk jó helye lenne, mert az állataink is befogadták a falkába. Nagy kert van, ki-be járnak a házba a 2 kutyám és a 3 cicám.

Legjobb válasz: Várjunk, eredetileg a lányotoké vol a kutya?

Várjunk, eredetileg a lányotoké vol a kutya?
Talán jó lenne, ha eg ideig nem látogatnák.
Én is amondó vagyok, hogy a régi gazdái ne látogassák egy ideig...Hûséges kis állat, volt gazdái példát vehetnének róla....Szomorú, hogy egy ilyen jellemû kutyának ilyen hûtlen falkája van.Van amelyik kutya nagyon hamar és könnyen vált gazdát, van amelyik nehezebben és vannak nagyon hûséges típusú kutyák, mint ez a kis mopsz is....De idõvel, ha nem látogatják, buzerálják a régi gazdák, ugyanolyan hûséges lesz az új falkához is.Most nem tudja, hogy mit csinálhatott, mit ronthatott el, miért nem viszi magával a falka(régi)....Idõt kell adni neki és kutyaként kezelni, kutya szabályokkal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Eredetileg az anyós rúgta ki a kutyát 3 év után. Most jutott eszébe, hogy nem kell oda kutya! A gazdái nagyon szeretik, de nem vihetik haza többet.A látogatást nem tilthatom meg Nekik, mert akkor még lelki betegebb lesz a kutyus.Egyenlõre össze van zavarodva, de annyit már felfogott, hogy a régi helyre nem viszik vissza. A rugalmas elszakadást próbáljuk egyenlõre, hogy ne legyen akkora a törés.Hetente pár napot nálunk fognak aludni a lányomék. Sajnos annyi helyünk nincs, hogy ide költözzenek.
Az a baj, hogy a rugalmas elszakadás 6 hónap szenvedés lesz a kutyának, mert nem érti mi van. Ha nem jönnének 2 hétig, akkor az csak 1 hét szenvedés lenne és utána elfogadná a helyzetet Jobb az 1 hét mint a 6 hónap
Ha fél a kezedtôl, elhúzódik, akkor rakj a kezedbe egy szalámit v. sajtot és megszokja, hogy nem akarsz rosszat!
Nem, nem lesz lelkibeteg a kutya a látigatásuk nélkül! Így lesz az: néha jönnek az igazi gazdái, és mindig otthagyják! Így nem tudja megszokni, hogy az új gazdái ti vagytok. Az örökbeadott gyereket sem látogatja többet a szülõ. Így nem tud úgymond túllépni, mert folytonnazt hiszi, hogy majd most hazaviszik. Az lenne a kegjobb, ha egyáltalán nem látogatnák. A kutya rugalmas, simán hozzátokszokna, de így nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 6 hónapot gondoltam én is a beszoktatásra, addig talán változik a gazdái lakáskörülménye, és magukhoz tudják venni a kutyust, vagy eldõl, hogy végleg itt marad nálunk. Nem akarok mögötte mindent felégetni. A régi gazdái nem mondtak le Róla, ezért joguk van meglátogatni.A lányomnak sem akarom mondani, hogy ne jöjjön ide hetekig, szerintem 1-2 hét távollét nem segít, kevés. Tavaly nyáron elutaztak, 1 hétig vigyáztunk a mopszira. A végére egyre hisztisebben kereste õket, nagyon hiányoztak a gazdái. A kutyus érdekében remélem, csak ideiglenes befogadó vagyok. Nem fél tõlünk, hiszen kölyök kora óta ismer minket. Nem húzódik el. A napi tisztogatást is megengedi.
Kellene valami a régi lakóhelyrõl, amin a szagok ott vannak. Például egy párna, vagy egy takaró, amin a kutyus aludt. Ez segít.

Fájdalmat nem érzek, csak néha kellemetlen érzés van a péniszemben.1 éve benne van a vazelin. Ami kemény benne, demár rég óta kemény (belövés után 1 hónap sem kb)?

El megyek orvoshoz, csak nem tudom mit fognak velem tenni. Lehet az, hogy még semmi bajom sincs és így megyek el akkor ki tudják belölle szedni, hogy nem varják a tökömet a zacsimba? És nem kell 100 ezreket fizetnem?

Legjobb válasz: Már megbocsáss, de ha voltál olyan hülye, hogy töltesd a farkad, akkor megérdemled. Egyébként mindenképp menj el vele dokihoz!

Már megbocsáss, de ha voltál olyan hülye, hogy töltesd a farkad, akkor megérdemled. Egyébként mindenképp menj el vele dokihoz!
Menj orvoshoz.
ezt ledumalatz mar velem menj el dokihjoz ne félj rutin mütét de am kajak mielõbb mert ipotensé válsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!