Találatok a következő kifejezésre: Nem rég voltunk a barátommal (28 db)

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,

Ovu után vagyok 8 nappal. Ovukor együtt voltam a barátommal. Ma reggel iszonyatos mellfájdalommal, és mellbimbó érzékenységgel ébredtem. Ilyent még soha nem éreztem. Ez mitől lehet?

Lehet utaló jel a babára? Mensi elmaradása elött, milyen tünetek lehetnek? Ki mit érzett legelösször?

Legjobb válasz: en is pontosan ugyanigy vagyok, ovu utan 8. nap es ugyanez a tunet, tegnap halvany pozi lett

en is pontosan ugyanigy vagyok, ovu utan 8. nap es ugyanez a tunet, tegnap halvany pozi lett
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy nekem, más tünetem nincs :/
A kérdező hozzászólása: am szivbõl gratulálok a halvány pozihoz :)
Nekem a mensi elmaradása elõtt nem volt semmilyen tünetem. Kb. 5-6 hetes korban kezdett baromira fájni a mellem és jöttek a rosszullétek. Esetleg próbálj ki egy terhességi tesztet.
egyik gyerkõcömnél sem éreztem SEMMI tünetet.. pedig különbözõ nemûek. Mensi elmaradása elõtt 2 nappal már pozitív volt a teszt, csak megérzésbõl (és kíváncsiságból) csináltam meg, meg is lepõdtem :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) reménykedem hátha... de ez a mell / bimbó érzékenység furcsa.. nem olyan mint mensi elött, hanem sokkal rosszabb. bizom benne, hogy ez egy jel :)
1valaszolo nekem msr elso terhessegnel is ugyanez volt, h iszonyat mellerzekenyseg dpo 3. napjatol es 9-en mar pozi volt, igaz az nem maradt meg, remelem ez meg fog
A kérdező hozzászólása: utolsónak: ovu után 9 nappal teszteltél? még most is borzasztóan érzékeny a cicim. remélem igy is marad :)
igen ovu utan 9napon, de lehet h volt egy plusz peteeresem

Tegnapelőtt együtt voltunk a barátommal, de nem ment el, viszont attól tartok, mi van ha terhes vagyok. Ha holnap reggel elmegyek sürgősségi tablettáért akkor még nincs késő... érdemes?

Legjobb válasz: Szia ha gumi nélkül belédhatolt és nem szedsz fogamzásgátlót és nem szeretnél kisbabát akkor menj el tablettáért! Aszthiszem 72 óra a maximum idõ azaz 3 nap.

Szia ha gumi nélkül belédhatolt és nem szedsz fogamzásgátlót és nem szeretnél kisbabát akkor menj el tablettáért! Aszthiszem 72 óra a maximum idõ azaz 3 nap.
Ha nem védekeztetek, akkor érdemes elmenned 72 órás tabiért, ha még nem szeretnél babát, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!
Attól is függ a menstruációd után mennyivel történt, már mint ha közép idõben (vagy elõtte)voltatok együtt, akkor talán nagyobb az esély a teherbeesésre, ha viszont esedékes lenne rövidesen a mensid (kb.1 hét múlva) akkor már nem vagy fogamzóképes. Amúgy én is úgy tudom hogy 72 óráig lehet ezt az esemény utáni tabit bevenni!
A kérdező hozzászólása: a menstruáció elmúlása utáni második napon történt. Akkor is inkább tabletta?
MIndenképp ha nem akarsz babát. Mi sem védekeztünk, nem ment el, és 2 hónapja született meg a kisfiunk. Bár én nagyon örülök neki, te nem biztos, hogy szeretnél még babát.
Az elõzõ terhességemnél mesi után egy nappal voltunk együtt, úgy lett a baba! Jobb ha beugrasz a dokihoz!

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem, azóta háromszor voltam a barátommal, és többször megujjazott. Utána úgy 12 órán belül világosbarna a hüvelyváladékom. Miért?

Sajnálom,ha hülyeséget kérdezek,de ilyenről még nem hallottam,meg persze elég tapasztalatlan is vagyok.

Legjobb válasz: Sajnos hamar el lehet kapni fertozest foleg ha nem tisuta kezel ujazot meg. A higeniara vogyaz. Intim szalanal kell mosakodni.

Sajnos hamar el lehet kapni fertozest foleg ha nem tisuta kezel ujazot meg. A higeniara vogyaz. Intim szalanal kell mosakodni.
Lehet, hogy kicsit megsértett a hüvelyed falát.
Vagy ha még az elején vagytok és oké hogy ez nem az elsõ akkor elõfordul akár 4-5. alkalommal is hogy még vérzel. Illetve nekem volt már olyan hogy elmúlt a menszim, aztán szexeltünk és mivel tabit szedek belém ment el a párom és egy kicsit véreztem (inkább rózsaszín volt), szerintem a kis spermák még kitakarították a maradékot.
ha fájt is közben, lehet fertõzés is.

Nem rég együtt voltunk a barátommal (természetesen védekeztünk) és egy kis idő után szólt hogy hagyjuk abba, mert neki nem jó! Fájt! Ez mitől lehet?

Eddig még nem történt ilyen!

Legjobb válasz: Valószínû száraz volt az óvszer, ha azzal védekeztetek. de ha nem azzal hanem mással, akkor lehet, hogy a hüvelyed volt száraz. vegyetek síkosítót. egy próbát megér a dolog.

Valószínû száraz volt az óvszer, ha azzal védekeztetek. de ha nem azzal hanem mással, akkor lehet, hogy a hüvelyed volt száraz. vegyetek síkosítót. egy próbát megér a dolog.
A kérdező hozzászólása: 13/f
szerintem írhatsz neki egy szerelmes levelet és ha tudod akkor dobd be a szekrényébe vagy a padjába vagy talán kérj meg valakit hogy adja oda neki. Mert ha tényleg tetszik akkor nehéz lenne így elé állni ezzel. ha véletlenül nemtudod hogy mit írhatnál neki akk megkérdezhetsz privátban mert én is lány vagyok csak mondj részleteket :)
Baráti halál? :D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: 13/L
Akkor nincs semmi probléma.Ha nem érzed magad hibásnak abban, hogy nem igazán voltak barátaid, akkor ugyanazt kell csinálnod, mint amit a régi sulidban is tettél, amikor odakerültél.Biztosan lesznek olyanok az osztályban, akik hozzád hasonlóak.
próbálj meg minél kommunikatívabb lenni, akik szimpatikusak neked, ahhoz menj oda beszélgetni, és érdeklõdj, hogy õk mit szeretnek csinálni, talán lesz valami közös témátok :)
Barátkozz. Biztos lesznek olyanok akik haverkodnak veled, csak annyi a dolgod hogy kedves legyél és viszonozd. Ne feltétlenül lépj be olyan bandába, ahol mindig másról megy a téma, mert fordulhat a kocka, és felhasználják ellened.. Remélem érted. Ha valaki nem szimpatikus, azzal egyszerûen nem kell foglalkozni. Legyél segítségnyújtó, lássák, hogy van tartásod, és nem lesz baj. :)
Én is 13 évesen mentem új suliba(gimi), és nekem se volt sok barátom a suliból. Az új sulidban ne próbálj megváltozni, csak magadat add, és hidd el, lesznek barátaid, ez tapasztalat! :D Sok sikert!

Hogy vegyem rá? A barátom még szűz. Elég rég együtt vagyunk már és én szeretnék végre már többet is. Õ ezt tudja, mégsem tesz semmit. Párszor már voltunk úgy hogy kevés választott el attol, de azt hiszem "megijedt". Vagy nem tudom mire gondoljak.

Legjobb válasz: Sajnos rossz hirt kell közölnöm a barátod tipikus 21.szézadi puhap.csû looser...... Na d ekomolyan,ki hallott már ilyet,hogy a nõnek kell körbeudvarolni,még honapok,évek után a férfit? Mitõl férfi akkor õ??hagy ott a p..csába

23:29-es vagyok. (elõzõ) Szerintem most az ideális az idõpont. Nyár van, hõség, és benne is tombolnak a hormonok.. Ha nincs lakás, akkor le kell csalnod a Balatonra nyaralni. Remélhetõleg van annyi pénzetek, hogy egy hétre vagy hétvégére kivegyetek egy szobát.. És akkor ott kell megteremtened egy biztonságos, baráti, kellemes, szerelmi hangulatot, amiben kisebb lesz az ellenállása, és az elõzõ válaszom alapján kell eljárni.. :P (23/F) KG
Azért ez túlzás :D Ha meleg lenne, biztos nem járna egy lánnyal. Szerintem semmi baj nincs vele, egyszerûen késõn érik. Legalább nem tizenéves taknyos kölyökként vesztette el [email protected], ahogy manapság szokás. Vagy nem vallásos? Lehet, hogy csak esküvõ után akarja, csak fél megmondani, mert attól tart, hogy emiatt otthagynád.
Sajnos rossz hirt kell közölnöm a barátod tipikus 21.szézadi puhap.csû looser...... Na d ekomolyan, ki hallott már ilyet, hogy a nõnek kell körbeudvarolni, még honapok, évek után a férfit? Mitõl férfi akkor õ??hagy ott a p..csába
A helyszín nincs odaírva, de ha abszolút biztonságos a hely (például saját lakás) akkor teperd le..:P Szerintem közelítõleg hasonló típus vagyok és szerintem határozottan kell közelítened felé amikor jó hangulatban vagytok. Leteperés alatt nem ráugrást értek persze, hanem fokozatos céltudatos izgatást és "kibontakozást". :) Ha csak szóval ellenkezik, de nem tol el határozottan akkor folytathatod. Mivel fiú ezért nincs túl sok választása ha egyszer elkezdik felizgatni. (Õ nem lesz felkészülve rá, úgyhogy a különbözõ védekezéshez szükséges dolgokról neked kell gondoskodnod pl.: óvszer) (F\23)
Ezt akár az én barátnõm is írhatta volna. Nálunk ugyan ez a helyzet. Tudom, hogy a barátnõm többet akarna már, és én is (ez egyértelmû), de valahogy mindig rossz az idõzítés vagy a hely, ezért gondolhatja õ is ugyanezt rólam. Ne legyél annyira biztos benne, hogy a barátod beijedt. Számos más oka lehet annak, hogy nem mászik rád. Itt gondolok arra, hogy nem érzi megfelelõnek a helyszínt stb.. Mikor már ott vagytok, kérdezd meg tõle hogy "most jó lenne neked?" Ezzel a kérdéssel bátorítanád is, és másrészt módja lenne elmondani, ha nem.. és azt is hogy miért.. Meg is beszélhetitek a dolgot akár. 21/Fiú
Beszéégessetek sokat a szexrõl szexmentes helyzetben, amikor nincs abban a "veszélyben", hogy szex lesz belõle. Egyébiránt azt a problémát kellene átbeszélni és megoldani, amirõl írtad, hogy el van bizonytalanodva. Ha ennél többet nem írsz, nem tudok ennél többet segyíteni, sajnos.
Beszéljeték meg, de semmiféleképp ne erõltesd a dolgot.
Ki mennyi idõs? Mióta vagytok együtt? lehet még nincs felkészülve és még korainak tartja. Vagy mert nincs tapasztalata.
Ha a "barátom" helyett "barátnõm" lett volna írva, akkor érthetõ lenne. De ez így tényleg nagyon furcsa! Irigylem a barátodat hogy ilyen vagy vele! Sajnos a barátnõm pont úgy viszonyul hozzám, mint a pasid hozzád. Megértelek hogy min mész keresztül! Kitartás ;)
A kérdező hozzászólása: Épp akartam is mondani, hogy miért van az hogyha egy lány még nem érzi felkészültnek magát akkor minden rendben, az nem gond "várni kell rá", de ha ez egy pasival van úgy akkor az már egy "21.szézadi puhap.csû looser". Mivel másabb egy lány eseteben mint egy fiunál? A csajt is ott hagynád ha nem akarná még?
általában az elsö mindenkinek furán sül el. lehet ö attól fél h ö is béna lesz pedig te "huu de sokat vársz"... blabla, pedig nem... mivel neki ez lesz az elsö ö is biztos ojat akar nyujtani ami szuper lesz elsöre... és lehet pont ettöl fél... h mégse lesz jó és megbánt vele... persze nem fog, meg gondolom kiábrándulni se fosz belölle, de ugyse fogja megérteni v elhinni... szóval ha ojan hejen vagytok ami "biztonságos" akkor teperd le... vedd át az irányitást, õ legyen csak alul, ojan pozt válasz amitöl nem fog tartani h felsül...ha az elsö után neki igy jó volt, lehet több lesz az önbizalma és majd kezdeményez a másodiknál... bocsi h regény lett:D
A kérdező hozzászólása: És köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen rendben van vele minden azon a téren, tehát a lányokhoz vonzodik XD ez biztos. Velünk is nagyjábol minden rendben (pl orális szex)csak épp a többi nem jön össze. Vagy neki ennyi elég is lenne? Lehet hogy hülye kérdés, de "vonjam meg töle"? S akkor esetleg összejön a többi is?
Bár én találnék egy ilyen csajt, mivel hogy én még szûz vagyok, de nem egy ribivel akarom hogy megtörténjen, és persze nem is azonnal... 20/F
A kérdező hozzászólása: Én nem erõltetek semmit. Azt várom hogy õ kezdeményezzen. Már több mint 1 éve együtt vagyunk és mindketten elmultunk már 18 évesek. Azt tudom hogy el van bizonytalanodva bizonyos dolgok miatt, és nem tudom hogyan segitetnek neki hogy ezeket legyõzze.
Azért az elég gáz, ha a lánynak kell nyugtatgatni egy hasonló korú fiút a szex miatt. Az is gáz, ha ennyi idõ után nem indult be a barátod, nem igazán természetes hozzáállás. Ha te reagálnál így, akkor az elfogadhatóbb lenne, de egy fiú.... Szerintem tuti nem stim vele valami. Biztos, hogy a lányokat kedveli?
Beszélgessetek sokat a szexrõl! Gondolom, attól fél, hogy béna lesz és nem fogod élvezni, nyugtasd meg, hogy ez nem így van! Mondd meg neki, hogy senki sem születik tapasztaltan, mindenkinek tanulnia kell!
hogy sikerült "nyélbeütni" a dolgot?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!