Találatok a következő kifejezésre: Nem rég voltam, háromszor (4 db)

Bizony, gyakorolj sokat. De ne szexet ám, hanem írást magyar nyelven!
Bõ 3 sorban 21 helyesírási hibát számoltam össze. Sztem jelöltesd magad köztársasági elnöknek!
Normális, mert még nincs hozzászokva a szervezeted, minél gyakrabban csináljátok annál tovább fogjátok bírni.
csak egyet tehetsz az idõ javítása érdekében... gyakorolj sokat!
Nálam olyan 23-24 hibája van...
A kérdező hozzászólása: hát el tutátok olvasni ak meg nem kel vergödni....ti csirák
A kérdező hozzászólása: köszi a normális választ

Nem rég fogorvosnál voltam, háromszor tettek idegölöt a rossz fogamban. Az nem lehet, hogy allergiát okozott, égö érzést érzek a számban, napok óta. Mi az oka?

Legjobb válasz: Hogy allergia -e vagy sem? Azt írod már harmadszor tettek bele idegölõt,ha az elsõ kettõnél nem jelentkezett akkor nem az.Egyébként ebben a gyógyszerben szegfûszeg olaj van ami nagyon erõs,nekem is volt ilyen tömésem,eleinte szivárgott az az erõs valami,olyan kicsit zsibi érzést okozott.

Hogy allergia -e vagy sem? Azt írod már harmadszor tettek bele idegölõt, ha az elsõ kettõnél nem jelentkezett akkor nem az.Egyébként ebben a gyógyszerben szegfûszeg olaj van ami nagyon erõs, nekem is volt ilyen tömésem, eleinte szivárgott az az erõs valami, olyan kicsit zsibi érzést okozott.

Reggel óta hasmenésem van. Háromszor voltam ma wc-n. Tegnap este bablevet ettem, de ettől nem biztos hogy bajom lenne. De nem szokott hasmenésem lenni. Tanács? Sok folyadék, és keksz?

Várjam meg a holnapot, és utána menjek orvoshoz? 25hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Fúúúúúú ne is mondd......itt telefonálgatok, hogy mit csinálhatnék. Nem túlzok, reggel óta vagy 10-szer voltam wc-n......már alig bírok ülni. Folyamatosan székrekedésem van, sajnos csak a Guttalax cseppekkel tudok wc-re menni, de mostanában nem vettem be, és nálam is biztos az, hogy nem gyomorrontás. Bízom benne, hogy nem valami vírusos akármi lappang bennünk. 21 hetes km

Fúúúúúú ne is mondd......itt telefonálgatok, hogy mit csinálhatnék. Nem túlzok, reggel óta vagy 10-szer voltam wc-n......már alig bírok ülni. Folyamatosan székrekedésem van, sajnos csak a Guttalax cseppekkel tudok wc-re menni, de mostanában nem vettem be, és nálam is biztos az, hogy nem gyomorrontás. Bízom benne, hogy nem valami vírusos akármi lappang bennünk. 21 hetes km
Nekem is volt egyszer ilyen, én tejszínhabos pudingot ettem, azt a Milli mia piruettet. Másnap már kutya bajom sem volt. Talán mára egy kis diéta renbehozza az emésztésed. Lehet, hogy nehéz volt neki a bableves. Nincs otthon esetleg Normaflorod? Én még azt ittam pár napig.
Szia!Lehet, hogy a babtól van.Nekem a savanyú káposztától nem volt semmi bajom, most meg minden másnap megy a hasam, ha azt eszek.A sok folyadék nem árt, fõtt krumpli, keksz sem tesz rosszat.
Szia! Sok folyadék, kétszersült vagy otthon jól átsütött pirítós. Ha pl. vírusos , akkor se ess kétségbe, 2-3 nap alatt át kell mennie rajtad. Babának nem árt, úgy tudom.
Megnyugtattak a válaszaitok. Én már 3. napja "zürbölök". Délután 1x mindig hasmenésem van, utána estig rossz a gyomrom. Tegnap este már kínomban fokhagymát ettem, meg lilát, mert béltisztító. Én szerintem én elkaptam egy ismerõs gyerekétõl. Nincs annál undorítóbb, mint amikor beteg vagy, tudod is, és mész mindenhová, mint a mérgezett egér. Na mindegy. Szóval nem tudom, mit csináljak, mert még csak 6 heteske vagyok. Viszont vacsizni mind 3 nap normálisan vacsiztam, egész éjszaka semmi bajom nincs, sõt, délelõtt se. Max. "zürbi". Kell gyógyszer? Dokihoz nem akarok menni, mert még több mindent rászedek. Igaz, hogy a H1N1-nek is van ilyen tünete? Már arra is gondoltam, hogy mivel erõs az immunrendszerem, lehet, hogy csak a gyomrom támadta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam kicsit. A folyadékot iszom rendesen. De folyamatosan érzem, hogy kevés. Remélem én is, hogy nem valami vírus. Mindenkinek betegségmentes hónapokat kívánok!


Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem, azóta háromszor voltam a barátommal, és többször megujjazott. Utána úgy 12 órán belül világosbarna a hüvelyváladékom. Miért?

Sajnálom,ha hülyeséget kérdezek,de ilyenről még nem hallottam,meg persze elég tapasztalatlan is vagyok.

Legjobb válasz: Sajnos hamar el lehet kapni fertozest foleg ha nem tisuta kezel ujazot meg. A higeniara vogyaz. Intim szalanal kell mosakodni.

Sajnos hamar el lehet kapni fertozest foleg ha nem tisuta kezel ujazot meg. A higeniara vogyaz. Intim szalanal kell mosakodni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!