Találatok a következő kifejezésre: Nem rég le a (225 db)

Mosogatógépem nem ereszti le a vizet. Mi baja lehet? Whirepool ADP (remélem jól írtam le) típusú, régi fajta eléggé.

Szerel? az csak hétf?n tudna jönni,legjobb esetben.(vidék)De addig bele büdösödik a víz. Valamilyen praktikával ki tudom bel?le üríttetni a vizet? A program végig megy,melegít,elmosogat,csak a vizet valamiért nem engedi el.Elindítottam üresen is,akkor se.Eldugulva nincs.3 program van rajta csak.(áztatás,és két fajta mosogatás,hosszabb és rövidebb)

Legjobb válasz: Lehet panelhibás. Hová ürít egyébként? Ha falba megy az ürítõcsöve, akkor tekerd/húzd le és egy vödörbe vagy lavórba engedd ki. Az a lényeg, hogy lefelé álljon a csõ.

Lehet panelhibás. Hová ürít egyébként? Ha falba megy az ürítõcsöve, akkor tekerd/húzd le és egy vödörbe vagy lavórba engedd ki. Az a lényeg, hogy lefelé álljon a csõ.
Aj-jaj! Eldugult? Akkor elõször próbáld meg lepumpálni a vizet, majd trisóval tudod kitisztítani a lefolyódat. Vigyázz a trisó méreg!
eldugult! szedd ki a csövét a lefolyóról és probáldmeg kifolyatni
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Eldugulva nincs, azt már néztem tegnap is.Közvetlen a mosogató mellett van és a mosogató lefolyóján(szifonján) keresztül eresztené le a vizet.Így meg is tudtam nézni könnyen, hogy nincs-e el dugulva, de nincs.Azt hittem, van valami olyan lehetõség a gépen, hogy mondjuk a program végére állítom és leereszti a vizet.De sajnos ez se jött be. Amúgy meg nagyon kímélem, zsírosakat alig mosogatok vele. Azt csináltam, hogy kimeregettem belõle a vizet, amennyit tudtam, hogy legalább ne büdösödjön bele. Hétfõn megnézi egy szaki, bár lehet, hogy nem érdemes megcsinálni, mert tényleg elég régi. Köszi még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam elindítani, miután kimeregettem belõle a vizet és most jó. Az fene tudja mi baja lehetett, tegnap próbáltam úgy, hogy benne volt a víz, megcsinálta a programot, de nem eresztette le a vizet. Most meg jó... Nem tudom miért csinálta, azt hittem itt vége a dalnak, de ezek szerint (szerencsére) nem :-)
azért pucold át géptisztitóval!
Milyen vezérlõrendszere van? Mikrokontrolleres vagy forgatógombos? Az utóbbi ugyanis analóg, annak szokott olyan hibája lenni, hogy eloxidálódnak az érintkezõk (nem kapcsolt be a leeresztõszivattyú)
az újhoz vidd.. a kikérõt nem neked kell leadni a réginél hanem az új dokinak kell hivatalból kikérnie a gyereked adatait....
A kérdező hozzászólása: Nekem adták oda a kikérõt, hogy adjam oda a régi gyerek orvosnak, és én még nem adtam neki át.
Ha még a régi orvosnál van a kartonja, akkor hozzá kell elmennetek.

Mióta az új pontozási rendszer van ezen az oldalon, nektek nem csökkent le a százalékotok? Nem kevesebb mint a régi toplistán volt?

mert nekem igen :(

Legjobb válasz: Alapvetõen az új pontozás bevezetésével szerintem mindenkinek több pontja lett. De mivel pár héttel ez elõtt "kérdés kitörlési hadjáratot" indítottak itt az oldalon, ezért sok régi vagy olyan kérdés ami nem tetszett nekik ki lett törölve. A kitörölt kérdésekkel együtt pedig elvesztek az azokon belül kapott pontok is. Ennek következtében a legtöbb felhasználónak csökkentek a pontjai.

Alapvetõen az új pontozás bevezetésével szerintem mindenkinek több pontja lett. De mivel pár héttel ez elõtt "kérdés kitörlési hadjáratot" indítottak itt az oldalon, ezért sok régi vagy olyan kérdés ami nem tetszett nekik ki lett törölve. A kitörölt kérdésekkel együtt pedig elvesztek az azokon belül kapott pontok is. Ennek következtében a legtöbb felhasználónak csökkentek a pontjai.
na és ki nem sz*rja le, hogy csökken, vagy növekszik! (nem azért járok ide, hogy sehol be nem váltható pontokat gyûjtsek, hanem azért, hogy ha valami értelmeset találok akkor hasznosítsam, illve, ha a kérdezõt valami komolyan érdekel, (és elsõ benyomás képpen, nem oldható meg a válasz egyszerûen a Google segítségével) és tudok is válaszolni a kérdésére, segítsem.
Hol nõ, hol csökken, nem számit, fõ a szórakozás.
Ha sok a pontod nyersz valamit?ha igen akkor harcolj.


Ha a Pannonnál vettem egy mobilt de nem járt le a 2 év hűségidőm és egy újabbat szeretnék venni, akkor a régi telefon árát is ki kell fizetnem + még az új telefont is? (előfizetésesre gondolok)

A régi telefonom szeretném lecserélni egy újabbra de nem akarom a szüleim az ?rületbe kergetni hatalmas árakkal. Tudok úgy is telefont venni ha a régi beszámítják vagy ilyenek?

Legjobb válasz: Telenornál (volt Pannon) most van ilyen akció. http://www.telenor.hu/akcio/hozd-vissza-regi-mobilod/

Telenornál (volt Pannon) most van ilyen akció. http://www.telenor.hu/akcio/hozd-vissza-regi-mobilod/
Ha nem járt le, akkor csak másik számmal tudsz venni. De ilyen 2-3 hónappal elõbb szokták engedni a telenornál a vásárlást. Menj be, kérdezd meg mennyi van még a hûségbõl. Vagy keress neten, vagy vegyél praktikumba (vagy mi most a neve a feltöltõsnek)
A kérdező hozzászólása: Nah és az lehet hogy ezért fájna ma reggel hátul a derekam? De nagyon ez befolyásolhatja?
Csinálj még egy tesztet a reggeli vizeleteddel, mert lehet hogy baba lesz. Nekem ilyenkor már voltak árulkodó jelek. .A negatív teszt lehet téves, de a pozitív az nem. Szorítok:-))

Szem tapasz nem tépi le a szemöldököt ki tudták régen nyitni a szemtapasz alatt a gyermekek a szemüket?

Régen láttam szem tapaszokat óvodás koromban nem tudtam elképzelni a szem megfelel? takarását. Soha nem estem át ezen szerencsére remélem soha nem is fogok átesni. Szemüveges sem voltam remélem nem is leszek soha az.

Legjobb válasz: Nekem nem a szememet tapasztották le hanem a lencsét.

Nekem nem a szememet tapasztották le hanem a lencsét.
Nem tépi le a szemöldököt! :) Nekem régen mindig letapasztották a jó szememet, úgy emlékszem nem tudtam kinyitni! Nem is tûrtem, anyuék meg nem erõltették annyira! Így sajnos a rossz szememet nem is erõltettem, így arra most alig látok!

Kicsit régi hideggyanta nem jön le, a dobozon elvileg magától kéne lejöjjön mit kell csinálni?

Forróvíz, só semmi nem használ

Legjobb válasz: babaolajjal próbáltad?

babaolajjal próbáltad?
Én is jártam így, még csak régi sem volt a gyanta. Végül gyógyszertáti (96%-os ??)alkohol szedte le
Hideggyanta csíkokhoz jár olajos törlõkendõ. Próbáld esetleg olajon ronggyal eltávolítani.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! :)
Nem lehet hogy kéne rá flash player?
mert szar telefon.nekem is szokott baszagodni.vagy az is lehet lassítják a widgeteid.vannak kitéve?és fõleg oylanok amiket te toltottél le?
attól függ hogy milyen neted van! elõfizettél a telenor netre vagy elõfizus vagy? ha a telenor neted van akkor azért mert ha túl sokat netezel akkor a 100Mega adatforgalmid lecsökkentik 20-ra. ami elég böngészésre + facebook-ra de videót már nem tudsz nézni. Elõfizetés esetén valószínû az internet csatlakozással van gond (wi-fi nél is elõfordulhat). vagy a telefon gyorsaságához képest túl nagy sebességû a film lejátszása

Srácok! Feküdtetek már le lány baráttal? Nem rég felmerült a téma, hogy egyikőnknek sincs kivel, és ment a heccelődés oda vissza. Lehet hogy akarja csak nem mondja? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Én lány vagyok de van 1 olyan fiúbarátom akivel hülyéskedtünk már errõl :p õ nem tudom mennyire vett komolyan de "minden viccnek a fele igaz" és ezt azért mondom mert ha 1x komolyan megbeszélnénk hogy akarjuk akkor én benne lennék vele.. szerintem van esély rá hogy akarja :) 15/L

Én lány vagyok de van 1 olyan fiúbarátom akivel hülyéskedtünk már errõl :p õ nem tudom mennyire vett komolyan de "minden viccnek a fele igaz" és ezt azért mondom mert ha 1x komolyan megbeszélnénk hogy akarjuk akkor én benne lennék vele.. szerintem van esély rá hogy akarja :) 15/L
Te mit gondolsz?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok benne biztos, de szerintem igen, én benne lennék, bízom benne, régóta ismerjük egymást
A kérdező hozzászólása: hát ebben van valami, minden viccnek a fele igaz, köszi a választ :)
Legközelebb ha megint felhozza mondd neki hogy csak akkor vagy hajlandó szexrõl beszélni ha tudod hogy lesz részed valamennyiben. Ha ezek után megint felhozza a témát akkor 100 % hogy megvan a lány :)
Feküdtem már le! 17F
igem. Mi ezt úgy magyaráztuk hogy : legjobb barát, alvópajtás, szeretõ ;)

Tegnap este mértem a lázát 37, 4 volt nem vontam le a fél fokot. Reggel meg 37, 2 méretem. Ez még nem hőemelkedés ugye?

Legjobb válasz: nem, hõemelkedés 37 foktól van, láz 38-tól. ha levonod a fél fokot, akkor az még nincs 37, de azért figyeld...

nem, hõemelkedés 37 foktól van, láz 38-tól. ha levonod a fél fokot, akkor az még nincs 37, de azért figyeld...
Szia! Szerintem ne aggódj, én erre még biztos nem adnék lázcsillapítót. Az a jó, hogy reggelre kevesebb lett. Az a fél fok popsiban mérve sokat számít! Jobbulást:-)
A kérdező hozzászólása: Ha 0, 5 fok levonás után 37 akkor adjak neki lázcsillapítót?
hááát nem feltétlenül kell, ha rossz a közérzete is, akkor inkább doki
Én tudomásom szerint kis babáknál ez a normális hömérséklet.
az meg normal.en 37, 3fokkal voltam olytason, es a doki azt mondta az meg normal.
Babája válogatja, kinek mi a "tûréshatár". A doki azt mondta csak 38 fölött csillapitsunk, én 37.5-nél adtam be Panadolt, mert nagyon nyügös volt. Láz nélkül is lehet fájdalma. De a 36.9 még csak nem is hõemelkedés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!