Találatok a következő kifejezésre: Nem rég össze a barátnőmmel (2 db)

Nem rég jöttem össze a barátnőmmel és már három napja nem beszéltünk de átalában szokot egy-két sms-t küldeni ha nem tudunk beszélni, miért nem irt vagy üzent idáig?

Mi már voltunk együtt 2-3 hétig de akkor nagyon csúnyán befelegzett... és most ? hívott fel hogy megpróbálhatnánk ujra... és mivel én még mindig nagyon szeretem beleegyeztem!

Legjobb válasz: Mivel te vagy a fiú, mindegy, hogy ki akarta újra a kapcsolatot, neked kéne hívnod, pláne a kapcsolat elején... ne gondolj rögtön rosszra, csak hívd fel, hogy hogy van! A többi adódni fog.

Mivel te vagy a fiú, mindegy, hogy ki akarta újra a kapcsolatot, neked kéne hívnod, pláne a kapcsolat elején... ne gondolj rögtön rosszra, csak hívd fel, hogy hogy van! A többi adódni fog.
Hívd fel te õt.Legalább beszélsz vele és megtudod, hogy miért nem írt, hogy mi van vele.
A kérdező hozzászólása: Kösy
Legyél vele többet beszélgess vele úgy mint régen :P De mi történt hogy már nem vagytok lb-k ??
A kérdező hozzászólása: Hát kicsit hosszu az egész ott kezdödik hogy én falun élek ö pedig a szomszéd faluba de egy suliba járunk és a közelembe van a másik osztájtársunkmamája és mikor ö buszozgatni szokott meglátta hogy én vele görkorizok beszélgetek stb de nem tekintettem rá legjobb barátnöként.Holott neki is voltak plussz barátai!
Szóval a legjobb barátnõd féltékeny lett egy másik barátnõdre szentem a legegyszerûbb ha mondod neki hogy:neked is vannak más barátaid és nekem is de ez még nem azt jelenti hogy most már nem is érdekelsz ugyan úgy a legjobb barátnõm vagy csak vannak más barátim mint ahogyan neked is.én valami ilyesmit mondanék neki.mivel azt írtad hogy tudásban is megegyeztek így gondolom meg fogja érteni ha mondod neki :) És újra együtt lóghattok dumálhattok meg minden :)
megoldódott a kérdés???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!