Találatok a következő kifejezésre: Nem rég össze (76 db)

Valahogy nem sikerül egy jó csajt sem találnom!? Van 2 csaj akivel nem rég megismerkedtem össze is szeretnének velem jönni. (jól néznek ki nem azzal van a baj).14/F

Hanem , hogy ha találkozunk akkor, nem lehet vele rendesen beszélgetni, persze a Facebookonn ott mindig rám ír megkérdezi , hogy "járunk?". Nem értem,hogy nem lehet egy jó csajt sem találni aki nem sminkeli magát, nem egy beképzelt ..... és nem azzal kezdi , hogy "Ha, kinyalsz akkor leszoplak" az előző lánynál így volt... és rohadtul nem értem! (nem vagyok homokos), amúgy nem smároltam még az gáz? pedig volt már rá elég sok esélyem..

Legjobb válasz: Én se smároltam még soha am úgyis akkor fogsz rátalálni arra akit keresel amikor nem is gondolnád az én barátnõm is mindig izgult hogy milyen gáz hogy 15 éves és még nem volt pasija aztán amikor nem is gondolta volna pár hét alatt össze jött egy fiúval és mai napig együtt vannak és szeretik egymást.

Én se smároltam még soha am úgyis akkor fogsz rátalálni arra akit keresel amikor nem is gondolnád az én barátnõm is mindig izgult hogy milyen gáz hogy 15 éves és még nem volt pasija aztán amikor nem is gondolta volna pár hét alatt össze jött egy fiúval és mai napig együtt vannak és szeretik egymást.
szerintem semmi gáz nincs ebben az egész helyzetben. manapság az olyan csaj, aki azért akar összejönni valakivel, hogy legyen mit kiírni a facebookra... az ilyenek mint mondtad sminkelik magukat és minden nap teljes pompában jelennek meg a suliban, és szerintem emiatt nem tartogatnak semmi "többet" amit csak ritkán mutatnak meg magukból. ilyenek kellenek a mai kisfiúknak, mert "szépek"... miattuk nem találok én se senkit magam mellé, mert a hozzám hasonló lányok már nem is lányok, csak selejtes lúzerek. bocsi, kicsit elkalandoztam:D
Jézusom.... Ez a kérdés magyarul van?
az nem tojó hanem kotlós
Sasold õket.
Nem. Ez turbékul.
LOL LOL
Na és akkor, hogy jössz össze vele, ha amerikai?
Megtanul amerikaiul xD
Türelem.Türelem.Türelem.
Mit akartok, nekem egy németországi magyar srác tetszik! És én sem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Tud magyarul, csak ebben az a lényeg, hogy az egyéb magyar "facebook"-ok kilõve : D
A kérdező hozzászólása: Itt élnek magyarországon...
Türelem, mást nem tudsz tenni

Ma reggel nyúlós, tejszerű nyákot vettem ki a hüvelyemből, de már a ciklus 33. napján járok, a múlt hónapban 47. napra jött a mensim. Lehet hogy most van ovulációm? Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos 2007 óta nem jön össze.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D

lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D
*bocsánat elírtam, nem 14. héten hanem 14 napon természetesen.
A kérdező hozzászólása: Elmentünk a férjemmel dokihoz, addig pontosan mindíg 33 napra jött a mensi.Csináltak hormonvizsgálatot gyógyszerrel, utána jött elõször ilyen sokára, és úgy nézem most is úgy fog. Egyébként csináltam az elõbb ovu tesztet, és pozitív. Akkor este próba? :D
Próba :)
De igen. Vagy csak régen dugtatok, majd megint hozzászoksz a bránerhez.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!:DD

A barátommal nem rég jöttünk össze. Közeledik a Valentín nap. ( (:mit adhatnék neki? ötletek? : dd

ő 16 én 15

Legjobb válasz: még van egy hónapod, nagyon unatkozhatsz... ha nem rég jártok, akkor nyilván még semmit sem lõttél el. bármit adhatsz, esetleg feküdj le vele, ha még nem tetted. nem tudom milyen régóta jártok és mennyire vagy könnyûvérû. de ha mondjuk tényleg az elején jártok akkor ez szép ajándék lehetne.

még van egy hónapod, nagyon unatkozhatsz... ha nem rég jártok, akkor nyilván még semmit sem lõttél el. bármit adhatsz, esetleg feküdj le vele, ha még nem tetted. nem tudom milyen régóta jártok és mennyire vagy könnyûvérû. de ha mondjuk tényleg az elején jártok akkor ez szép ajándék lehetne.
eh ti is etessétek csak a virágboltosokat...
semmit, aki szereti a párját egy átlagos napon és szereti és meglepi valamivel
szerintem már odaadta magát. DE HA MÉGSEM akkor a házasságig necsináld mert megbánod! eskü.jó?
nehogy oda add magadat. az ilyen meycryokra ne hallgass. egy kis szar valentin nap nem ér ennyit. szenvedjen meg érte.
tedd szét a lábaaaaaad
szerintem, ha nem említed, akkor azt se tudja, hogy mikor van Valentin nap. Szerintem ez az egész tök felesleges, pedig lány vagyok. De ha már mindenképpen venni akarsz neki valamit, akkor én a hobbijához keresnék vmi kelléket/kiegészítõt (ne szívecskés-plüssmaci meg ilyen giccses baromságok), de a legjobb, ha inkább használod a két kis kezed és csinálsz neki valamit (sütsz muffint vagy ilyesmi).
szia! mindenképpen valami apróságot vegyél neki, és ne nagy értékben! még nem vagytok régóta együtt, nem kell nagy ajándék, majd ráérsz azzal akkor, ha komolyabbra fordul a dolog. Valami jelképeset válassz, te tudod, miket szeret. Én az elsõ pasimnak 2 hónapos fordulóra vettem egy képkeretet és beletettem egy képet magamról...sztem ennek is örülne, hisz téged kap!
csumi
Mandarinhéj?
Úúúú bazzmeg megint kezdõdik. Még egy idióta "ünnep" amit túl kell éljek.

Csüt-re nem vártam. Eddig nem is jött. Tegnap reggel teszteltem és-volt. Van értelme pár nap múlva tesztelni mégegyszer? Ez azt jelenti, hogy nem jött össze a baba?

Egy pár órája kezdtem érezni, hogy megjön és elmentem wcre és megjött, de nem ahogy szokott.Rózsaszínes és egy kicsit nyálkás, nekem ilyen nem szokott lenni. Elmentem kés?bb megint wcre és ahogy megtöröltem még mindig barnás-rózsaszínes volt és kicsit kevesebb.Viszont a h?m is leesett.

Legjobb válasz: Szia Én is csütörtökre nem vártam a tesztem reggel mégis - lett nekem is.Pár nap múlva csinálok mégegyett szerintem te is csinálj majd másik tesztet!Drukkolok neked!Majd írj hogy mi a helyzet

Szia Én is csütörtökre nem vártam a tesztem reggel mégis - lett nekem is.Pár nap múlva csinálok mégegyett szerintem te is csinálj majd másik tesztet!Drukkolok neked!Majd írj hogy mi a helyzet
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon elkezdett görcsölni a hasam és meg is jött rendesen. De talán a következõ hónapban sikerül. Neked pedig szorítok nagyon, hogy sikerüljön. Majd írd meg te is! Drukkolok!!

Mit érezhet? Randira hívtam, de nem rég szakított, így a dolog nem jött össze. Részletek lent.

Van egy lány, aki nagyon tetszik. Ugyanabba a tánccsoportba járunk. Egy buliban mind a ketten ittunk egy kicsit (nem túl sokat, de azért megéreztük), és elég közvetlenül viselkedtünk. Tánc közben meglehetõsen érzékiek voltunk, mélyen egymás szemébe néztünk, és volt egy-két kacérkodós témánk, amikor beszélgettünk (eközben is többször megérintett, vállamra tette a kezét). Aztán ma, amikor találkoztunk újra táncon, elhívtam randira. Elõször bizonytalankodott, aztán végül azt mondta, hogy nem biztos, hogy ez jó ötlet, mert most van túl egy szakításon. Ettõl függetlenül elképzelhetõ, hogy vonzónak tart és lehet valami késõbb? Mit érezhet? (örülnék, ha feltüntetnétek, melyik nembe tartoztok. Elõre is köszönöm!)

Legjobb válasz: Hát próbáld meg h késõbb újra elhívod, aztán vagy elmegy, vagy nem. Nem vagyunk jövõlátók h tudjuk elõre el fog-e menni.

Hát próbáld meg h késõbb újra elhívod, aztán vagy elmegy, vagy nem. Nem vagyunk jövõlátók h tudjuk elõre el fog-e menni.
Ismerted a pasiját? Vagy tudtad, hogy járt valakivel? Ha nem, akkor csak hazudott, a második legnépszerûbb duma a nõktõl, hogy most szakítottak.
Tarthat vonzónak, de inkább várj és késõbb próbálkozz. Hogy mit érez azt csak õ tudhatja. 17/L
Elõttem válaszolóval nem értek egyet. Volt már dolgom olyan csajjal, aki engem nagyon vonzónak talált, szeretett velem lenni. Amikor nem volt pasija, akkor persze fûztem ahogy lehetett, aztán valamiért mégis összejött olyannal aki közelebb lakott. Aztán amikor szakított, akkor persze nem jött össze velem, mert "jaj, most szakított". Oké, vártam türelmesen, hogy kiheverje, aztán mire kiheverte, megint valaki máshoz ment, pedig én se laktam messze, pedig nála csak ez a tényezõ játszott.
Hát én nem ismerhetem minden lány viselkedését, de azért nem zárható ki, hogy miután kiheveri lesz e valami utolsoelotti

Kérdezni szeretném:nem régiben tönkrement a kapcsolatom, és a fogamzásgátlót szeretném abba hagyni, vagy szedjem továbbra is? Hogy a hormonjaim nem zavarodjanak össze, tisztuljon az arcom stb.

Legjobb válasz: Ha abbahagyod, akkor 3 hónap szünet. Mindenképp! Amugy is kell Ennyi évente, úgy hogy szerintem használd ki hogy nincs barátod.

Ha abbahagyod, akkor 3 hónap szünet. Mindenképp! Amugy is kell Ennyi évente, úgy hogy szerintem használd ki hogy nincs barátod.
hagyd abba...semmi bajod nem lesz tõle. csak azt a levelet amit elkezdtél, azt már fejezd be
2es vagyok, mármint szedd végig még az utolsót :)
A kérdező hozzászólása: én most elsõ havinál tartottam tegnap kelett volna beszednem a 2 havit, de abbahagytam
Értelmes lehetsz... minek írod ki a kérdést, ha már abba is hagytad? :D
A kérdező hozzászólása: azért írtam ki, hogy biztos legyek a dolgomban és ne csináljak hüjesége

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!