Találatok a következő kifejezésre: Nem probléma, rendszeresen (33 db)

Tisztelt főorvos Úr! 45 éves vagyok, még ilyen problémám nem volt. Rendszeresen minden hónapban meg volt a vérzésem. Május 11-én kellet volna megjönnie, de késett, így 29-én jött meg. Most két napja nagyon vérzem, óránként kell betétet cserélnem, éjszaka

Tisztelt főorvos Úr! 45 éves vagyok, még ilyen problémám nem volt. Rendszeresen minden hónapban meg volt a vérzésem. Május 11-én kellet volna megjönnie, de késett, így 29-én jött meg. Most két napja nagyon vérzem, óránként kell betétet cserélnem, éjszaka is át kellet öltöznöm. Remélem szűnni fog ez az erős vérzés. Kicsit megvagyok ijedve. Mitől lehet ez az erős vérzés? Válaszát köszönöm: Katinka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudom megállapítani a vérzés okát, ehhez mindenképpen szükséges egy nőgyógyászati vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudom megállapítani a vérzés okát, ehhez mindenképpen szükséges egy nőgyógyászati vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt főorvos Úr! 45 éves vagyok, még ilyen problémám nem volt. Rendszeresen minden hónapban meg volt a vérzésem. Május 11-én kellet volna megjönnie, de késett, így 29-én jött meg. Most két napja nagyon vérzem, óránként kell betétet cserélnem, éjszaka

Tisztelt főorvos Úr! 45 éves vagyok, még ilyen problémám nem volt. Rendszeresen minden hónapban meg volt a vérzésem. Május 11-én kellet volna megjönnie, de késett, így 29-én jött meg. Most két napja nagyon vérzem, óránként kell betétet cserélnem, éjszaka is át kellet öltöznöm. Remélem szűnni fog ez az erős vérzés. Kicsit megvagyok ijedve. Mitől lehet ez az erős vérzés? Válaszát köszönöm: Katinka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudom megállapítani a vérzés okát, ehhez mindenképpen szükséges egy nőgyógyászati vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudom megállapítani a vérzés okát, ehhez mindenképpen szükséges egy nőgyógyászati vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nem probléma, ha rendszeresen a jobb oldalamon alszok?

12 hetes vagyok, ás állítólag nem egészséges a jobb oldalamon aludni. Viszont én mindig is így aludtam, és így nagyon jókat szoktam durmolni.

Legjobb válasz: Szerintem semmi baj nem lehet belõle. Én 30hetes vagyok, és a bal oldalamon tudok csak elaludni...Nyugodj meg!!!:D Boldog babavárást!!

Szerintem semmi baj nem lehet belõle. Én 30hetes vagyok, és a bal oldalamon tudok csak elaludni...Nyugodj meg!!!:D Boldog babavárást!!
Bal oldalon azért jobb feküdni, mert jobb a vérkeringés mind neked mind a babának. Amúgy én is jobb oldalon feküdtem és nincsen semmi baj. Lehet hogy az idõ múlásával megváltozik az alváshelyzeted és más pozíció lesz kényelmes. Addig aludj úgy ahogy neked jó.A baba mindig jelzi, ha valami rossz neki.
Én is jobb oldalon alszok, mert ha átfordulok a bal oldalamra, egybõl elkezd böködni a baba.
Én nem is tudok a bal oldalamra feküdni, mert azonnal hányinger kezd el gyötörni! A hátamon és a jobb oldalamon kényelmes egyenlõre nekem is :) Szintén 12 hetes kismama
én mindig a baloldalon aludtam. de szerintem nem nagy gond, hogy a jobb oldalon alszol. Igen én is olvastam, hogy a baloldalon fekve jobb a vérellátás mind a babának, mind a mamának. de kinek hogy kényelmes.

Nem elég a sex amit a párom nyújt, magam kell "megoldjam" a problémám - rendszeresen (heti 2-3 alkalommal) - elég ciki, de nem bírok magammal, nagyon gáz?

A 2. trimeszterben vagyok és meg?rülök annyira kívánom az orgazmust.

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)

Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)
Szia! Egyáltalán nem. Szerintem sokan vagyunk így ezzel a terhesség alatt. Én is csináltam a szex mellett is, pedig az utolsó hétig volt szexuális kapcsolatunk. Nekem mégsem volt ugyanolyan mint terhességem elõtt. Ne szégyeld a dolgot. Egyébként az én párom sem tudott róla.
Szerintem az baj, ha nem tudott róla, de mindenki úgy csinálja, ahogyan a meggyõzõdése diktálja.
Bárcsak már én is itt tartanák., mert egyenlore a szexrol hallani sem birok :) 13.hetes kismami
szerintem az a gáz, hogy a férjed nem veszi észre az igényedet.bár az is lehet, hogy fél kielégíteni nehogy a picinek baja legyen.nálunk ez volt de megbeszéltem, a párommal hogy ez csak jót tesz a babának mert ami öröm a mamának az öröm a babának

25 eves fiatal srác vagyok, és kb 2 hónapja nem rendszeresen, de napi szinten érzek szivtáji fájdalmat, és nagyon ilyesztő. Tudnatok segiteni hogy mit tegyek? Lehet e tényleges problema a szivmmel ennyi idösen?

Legjobb válasz: Vérnyomásoddal nincsenek problémák? Egy EKG-t sem ártana csináltatnod, a háziorvos is megcsinálja. Lehet, hogy nincs semmi szervi probléma, a stressz is furcsa dolgokat tud mûvelni a te korodban, erre gondolok inkább, fõleg ha súlyproblémáid nincsenek. Egy vizsgálat sok mindent kideríthet, szánd rá magad, nem szabad hanyagolni. Jobbulást!

Vérnyomásoddal nincsenek problémák? Egy EKG-t sem ártana csináltatnod, a háziorvos is megcsinálja. Lehet, hogy nincs semmi szervi probléma, a stressz is furcsa dolgokat tud mûvelni a te korodban, erre gondolok inkább, fõleg ha súlyproblémáid nincsenek. Egy vizsgálat sok mindent kideríthet, szánd rá magad, nem szabad hanyagolni. Jobbulást!
nem a szíved fáj ( az állítólag nem tud fájni :) ), hanem inkább valószínûleg szorító érzést érzel ez pedig a stressztõl van sajnos. gondold végig, hogy mikor fáj, pl munkaidõben vagy máskor is? szabadság alatt is érzed? vagy otthon vannak gondok?

Felettem lakó szomszéd zajong az esti órákban, hónapok óta tartó folyamat ez, rendszeres a buli, részegen való dorbézolás. Én szóltam, már rendõrségi ügy is van belõle, de nem szûnt meg a probléma. Megoldás?

Legjobb válasz: Megoldás, ha újra és újra betelefonálsz a rendõrségre, hogy csendhàborítást szeretnél jelenteni. Nem tudom, mit takar az eddigi "rendõrségi ügy" de elsõ 2-3 alkalommal csak becsöngetnek, szépen szólnak, hogy lejjebb kellene venni a hangerõt és annyi. Azután már közlik, hogy akkor innentõl kezdve, ha megint ki kell menni hozzájuk, akkor harmincezer forintos helyszíni bírság lesz. A másik út meg, hogy ha folyamat bulizás van, akkor nappal nyilván nem megy dolgozni, tehát nem az övé a lakás, hanem a szülei bérelték neki, amíg tanul, ezért a közös képviselõtõl kérd el a lakás tulajdonosának a telefonszámát és beszéld meg vele is, hogy ez így nem oké és ha te rendszeresen odacsõdíted a rendõrséget a bérlõire, akkor elõbb-utóbb elkezdik firtatni a tulajdonjogot, márpedig a NAV ott talál hibát, ahol akar... Lakógyûlésen is megemlítheted, mondjuk az ér a legkevesebbet.

Megoldás, ha újra és újra betelefonálsz a rendõrségre, hogy csendhàborítást szeretnél jelenteni. Nem tudom, mit takar az eddigi "rendõrségi ügy" de elsõ 2-3 alkalommal csak becsöngetnek, szépen szólnak, hogy lejjebb kellene venni a hangerõt és annyi. Azután már közlik, hogy akkor innentõl kezdve, ha megint ki kell menni hozzájuk, akkor harmincezer forintos helyszíni bírság lesz. A másik út meg, hogy ha folyamat bulizás van, akkor nappal nyilván nem megy dolgozni, tehát nem az övé a lakás, hanem a szülei bérelték neki, amíg tanul, ezért a közös képviselõtõl kérd el a lakás tulajdonosának a telefonszámát és beszéld meg vele is, hogy ez így nem oké és ha te rendszeresen odacsõdíted a rendõrséget a bérlõire, akkor elõbb-utóbb elkezdik firtatni a tulajdonjogot, márpedig a NAV ott talál hibát, ahol akar... Lakógyûlésen is megemlítheted, mondjuk az ér a legkevesebbet.
ha nagyon durva, önkormányzatnál, jegyzõnél is érdeklõdhetsz, bár nem tudom pontosan, milyen hatáskörük van. de azért javaslok más a rendõrség mellett, mert rossz tapasztalatom van. falun lakunk, és van 1-2 család, akikre ha rájön, akkor hajnalig bömböltetik a zenét nyáron. Nem vittem túlzásba, 10 év alatt 2x-3x hívtam ki a rendõrséget csendháborítás miatt. tudjátok, mi történt? semmi! ki sem jöttek! felvették az adataimat, valamilyen módon bekerültem a nyilvántartásukba, nagyon boldog vagyok... de még véletlenül sem jött erre rendõrautó, és még órákig ment a dorbézolás. Tavaly volt ilyen legutóbb, akkor kerek perec meg is mondták, hogy nincs szabad járõrük, nem tudnak most emiatt küldeni senkit. De ha azzal telefonálok, hogy a szomszédban késelés van, akkor tuti lett volna járõr. Azóta még az is történt, hogy az idõsebbik lány férjhez ment ebbõl a családból, és mit tesz isten, egy rendõrhöz. Egy utcával arrébb laknak, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha nyáron ilyen lesz, és kihívom a rendõrséget, egy pillanat alatt kiderítik, hogy ki volt, és még én húzom a rövidebbet. mi hétvégén is dolgozunk, és ha vki reggel 6-ra jár, hajnal fél 4-kor kell kelni, hogy be tudjon menni a városba dolgozni. ezek meg hajnal 2-ig, 3-ig buliznak, viháncolnak, visítoznak, énekelnek részegen. ilyenkor hogy aludjon az ember, hogy dolgozzon másnap 0 óra alvás után? vágja le a kezét a gép, mert a fáradságtól olyan kómás? én is örülnék, ha vki tudna segíteni, teljesen meg tudom érteni a kérdezõ problémáját.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tegnap este szintén rájuk hívtam a rendõröket, akik szépen szóltak, hogy csituljanak. Nem telt bele 2 perc, itt állt a nõ részegen az ajtó elõtt, ráfeküdt a csengõre, undorító dolgokat ordibált.
A kérdező hozzászólása: Verte az ajtót, hogy "nyisd ki te .....", stb. ismét jöttek a rendõrök, meg akarták bírságolni, de nem fogadta el a csekket, így feljelentést tett a rendõrség, a tanú én lettem...
Jó, ennyit megér.

Tisztelt Doktor Úr! Én használnám rendszeresen a hüvelykúpot, de ez nem befolyásolja a laborleleteket? Rendszeres orvosi felügyelet alatt állok vese problémám miatt (24h gyűjtött vizelet)! Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos nem írta le, hogy melyik hüvelykúpra gondol, ezért kérem tájékoztasson erről, mert csak így tudok véleményt adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos nem írta le, hogy melyik hüvelykúpra gondol, ezért kérem tájékoztasson erről, mert csak így tudok véleményt adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Én használnám rendszeresen a hüvelykúpot, de ez nem befolyásolja a laborleleteket? Rendszeres orvosi felügyelet alatt állok vese problémám miatt (24h gyűjtött vizelet)! Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos nem írta le, hogy melyik hüvelykúpra gondol, ezért kérem tájékoztasson erről, mert csak így tudok véleményt adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos nem írta le, hogy melyik hüvelykúpra gondol, ezért kérem tájékoztasson erről, mert csak így tudok véleményt adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Miért nem jön meg rendszeresen? Lehet egészségügyi problémám ebből?

16 éves vagyok, 14 éves koromban jött meg el?ször, még sz?z vagyok. Az a problémám, hogy nagyon rendszertelen. Nem csak 1-2 hónap marad ki, hanem fél év :S Nagyon félek, hogy ett?l valamilyen komolyabb bajom is lehet :S Lehet, hogy még nem állt be? Mennyi id? kellene neki? Kérlek segítsetek! N?gyógyászhoz nem szeretnék menni, de nagyon félek :S El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: 17:46os: sajnos nem eszek valami rendszeresen, és lelki okokat el tudom képzelni :S sok stressz ér pl. a suliban.:S köszönöm a válaszod!! 17:52es: nem vagyok anorexiás, sõt :)

A kérdező hozzászólása: 17:46os: sajnos nem eszek valami rendszeresen, és lelki okokat el tudom képzelni :S sok stressz ér pl. a suliban.:S köszönöm a válaszod!! 17:52es: nem vagyok anorexiás, sõt :)
elõfordul hogy a petefészek teljesen rendszertelenül illetve egymástól nem összehangolva éri meg a petesejtet, de ehhez ajánlatos nõdokihoz menni, általában fog. gétlót adnak, mivel az beállítja ( haverom bnõjével is ez volt, és én bnõmnek se állt meg rendesen 19 évesen )
milyen szakértõ vagy:D ha még csak 2 éve menstruálsz akkor sztem nem nagy baj. nekem is volt már h 3-4 hónapra kimaradt, de akkor nem ettem rendesen. eszel am rendesen és rendszeresen? az anyagcseréd is jó? és lelkileg minden oké? ezekkel összefüggésben lehet. ha nagyon nem akarsz elmenni nõgyógyászhoz akkor vannak a neten ilyen orvosi lapok, ahol hasonló kérdéseket lehet feltenni, kérdezd meg ott is. vagy gyerekorvoshoz menj el, és neki mondd el h mi a bajod. õ sztem biztosabbat tud mondani mint mi, max elküld vérvételre, ott meg megtudják állapítani hogy van-e komoly bajod. rem segítettem:)
hány kg vagy? ha anorexiás vagy akkor nem csodálkozom

Tisztelt Doktor Úr! 23 nő vagyok, évek óta küzdök azzal a problémával, hogy nem jön meg rendszeresen a menstruációm. Van hogy hónapokat kimarad. Már végig jártam a környékbeli nőgyógyászokat, akik azt mondták, hogy nincs szervi problémám. Fogamzásgátlót n

Tisztelt Doktor Úr! 23 nő vagyok, évek óta küzdök azzal a problémával, hogy nem jön meg rendszeresen a menstruációm. Van hogy hónapokat kimarad. Már végig jártam a környékbeli nőgyógyászokat, akik azt mondták, hogy nincs szervi problémám. Fogamzásgátlót nem szertnék szedni. Nincs valami más gyógyszer/megoldás erre a problémára? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bár az Ön kórtörténetét nem ismerem részletesen, a hormonmentes készítmények közül a Premens tablettát javaslom, amely teljesen gyógynövényalapú. Egyértelmű tapasztalataink vannak arra vonatkozólag, hogy Premens bizonyos esetekben segíthet a hormonrendszer egyensúlyának visszaállításában! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bár az Ön kórtörténetét nem ismerem részletesen, a hormonmentes készítmények közül a Premens tablettát javaslom, amely teljesen gyógynövényalapú. Egyértelmű tapasztalataink vannak arra vonatkozólag, hogy Premens bizonyos esetekben segíthet a hormonrendszer egyensúlyának visszaállításában! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!