Találatok a következő kifejezésre: Nem olyan vesztettem el a (22 db)

16 éves vagyok és nem rég vesztettem el a szüzességem, párommal azóta voltunk együtt már többször is de volt olyan aktus, amikor a behatolás fájt, meg az aktus közben is volt olyan periódusok amikor fájt, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.

Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.
nem voltál eléggé felizgúlva nem csúszott annyira... nekem is volt ilyen..
A kérdező hozzászólása: elõjáték alatt párszor is felizgultam, lehet hogy az lehet az oka, hogy sok az elõjáték?
lehet. használjatok síkosítot
A kérdező hozzászólása: lehet az is hogy szûk még a vaginám?
A kérdező hozzászólása: többet kéne gyakorolnunk?
A kérdező hozzászólása: ez hasznos volt, köszönöm

Van aki buliban vesztette el a szüzességét egy olyan valakivel, akit akkor ismert meg? Ha nem, hol?

Legjobb válasz: Nem tök mind 1 neked, h ki, h veszítette el vagy mikor? Mennyi ki focizni a hideg levegöre jót fog tenni neked, nem fogsz unatkozni, és nem fogsz offolni sem. Egy TONNA ilyen értelmetlen kérdés van nézz meg eggyet, de könyörgöm ne dupla offolj, amit egyszer már megkérdeztek minek még 1 szer? Ha meg szexstorykat akarsz olvasni h h vesztette el a mittoménki arra is rákereshetsz.

Nem tök mind 1 neked, h ki, h veszítette el vagy mikor? Mennyi ki focizni a hideg levegöre jót fog tenni neked, nem fogsz unatkozni, és nem fogsz offolni sem. Egy TONNA ilyen értelmetlen kérdés van nézz meg eggyet, de könyörgöm ne dupla offolj, amit egyszer már megkérdeztek minek még 1 szer? Ha meg szexstorykat akarsz olvasni h h vesztette el a mittoménki arra is rákereshetsz.
A kérdező hozzászólása: Off? Hideg? Hol élsz te, Ausztráliában?
Pacsi az elsõnek! Kérdezõ! Hülye vagy fiam, ülj le, egyes!
azzal vesztetted el, aki elõször feküdt le veled.
Te is addig minek szexelsz, amíg anatómiai dolgokkal sem vagy tisztában... A szûzhártya a hüvelybemenetnél van, mindegy kinek hány centis, azt eléri, a nagyobb péniszét, ha tövig benyomta, akkor az a méhszájadat érte el, ami igen kellemetlen, fájdalmas és veszélyes is mert sérülést okozhat. Ha továbbra is görcseid vannak vagy esetleg vérzésed is azonnal irány az orvos, és addig a szexet is hanyagoljátok, a barátodnak meg mond vigyázzon jobban.
Azt tanácsolom nézesd meg magad nõgyógyásszal, hogy odabent minden rendben van- e. Méhszáj körül... mondjuk.
Nem kell ennyire kisarkítani a kérdést, nem hitte, hogy eddig szûz volt, csak arra gondolt, hogy most szakadt át ténylegesen, erre írta a szüzesség /tényleges, fizikális/ elvesztését. Egyébként - kedves felvilágosult társaim - elõfordul, hogy a szûzhártya annyira rugalmas, hogy csak a sokadik behatolás során szakad, na ez itt is elõfordulhat, de én is inkább arra gondolok, hogy a méhszájadat érte el.
És miért szorított magához? Miért nem szóltál hogy ez fáj? Szerintem nem a szûzhártyád volt. Vigyázzon jobban ez az élelmes fiú, mert felsérti a méhszájad.
Ez annyira .. áh... ha én most megdugatom magam 5 pasival és az egyik se tudja átszakítani a szûzhártyám akkor még szûz lennék? Kedves kislányom, az elsõvel veszítetted el, mert onnantól, hogy pénisz jár a p*nádban már nem vagy szûz...
lehet, csak a méhszájadat ingerelte áll. az elég fájdalams tud lenni...
A kérdező hozzászólása: és a másik kérdésedre válaszolva, máskor azt hiszem nem csinált ilyet...vagyis ilyen erõsen nem húzott magához. és tényleg nagy van neki, 19 centis..
A kérdező hozzászólása: elsõ alkalommal alig fájt. szinte nem is emlékszem rá. nem is vérzett. másfél évig voltunk együtt ezzel a gyerekkel, és nem volt ilyen, csak a mostani párommal. iszonyúan fájt, leírni nem tudom, de akkor sem véreztem. de akkor elõször utoljára volt ilyen és ennek már több hónapja...
hát ha tényleg nagy van neki >17 akkor fájni tud ha teljesen benyomja, rám is rám szoktak szolni, hogy már kicsit fáj mer túl mély :'(
mindezt hány évesen sikerül véghezvinned?:D
Elsõ alkalommal fájt , véreztél ? Mert ha igen, akkor könnyen meglehet, hogy az elsõvel veszítetted el. Lehet, hogy vannak olyanok akiknek még az elsõvel sem sikerült elveszítenie, de az ritkább eset. Másik kérdés: Máskor is csinált ilyet, hogy odaszorított ? Akkor fájt , vagy nem?
A kérdező hozzászólása: de biztos, hogy az elsõvel szakadt át a szûzhártyám? hallottam már olyanról, hogy nem sikerült az elsõ aktussal...és orvosnak kellett eltávolítania.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentelõ, köszönöm! végre egy normális és értelmes ember, nem egy olyan aki egybõl neki esik a másiknak minden ok nélkül...

Van itt olyan, aki nem tini korban vesztette el a szüzességét és ezt megbánta?

Csak 18 éves korodután. Most már így utólag bánod, hogy eddig nem jött össze?

Legjobb válasz: Nem érzem, hogy bármit is vesztettem volna. 19/F

Nem érzem, hogy bármit is vesztettem volna. 19/F
tök mindegy hogy mikor veszíted el a lényeg h olyan személlyel tedd akiben vakon megbízol és az életedet is rábíznád;) ha ezek meg vannak akkor mindegy hogy 16 vagy 19 éves vagy :)
21 évesen. Cseppet sem, abszolút megérte várni, senki másért el nem cseréltem volna x évvel korábbról. :) )
Mi mostmár gáz, ha valaki 18 év fölött veszti el a szüzességét???...
Én 24 voltam amikor elveszítettem, de nem azért mert vártam az igazira, hanem azért mert addig nem volt csajom :) )) 30/F
Én 21 voltam és én sem bántam meg hogy ennyi idõsen vesztettem el és azzal az emberrel akit szeretek és megérte várni!/az egy más dolog hogy mi sem vagyunk együtt már/ 22/L
en 18 éves korom után vesztettem el. és nem bántam meg. van még idõ szexelni, nem kell korán kezdeni. :) )
Én 21 voltam és nem bántam meg, hogy nem 15évesen szexeltem elõször, csak azt, hogy azzal a sráccal, pedig 8hónapja voltunk együtt, mégis vége lett 2héttel azután:S Most 26vagyok és két pasi volt az életemben, a második már a férjem. Nem érzem úgy, hogy bármit vesztettem volna, vagy hogy lemaradtam volna valamirõl:) Most mindent bepótolok:)
21:22 Hogy érted, hogy kényszerítettek rá???
mindegy hány éves vagy a lényeg h ne úgyveszítsd el mint én:( (hogy kényszerítenek rá) 16/L
A kérdező hozzászólása: 21:02 Én is pontosan így gondolom! :) Ja és persze a legfontosabb, hogy egy életre szóló, csodálatos élmény legyen! 16F
Elõzõ vagyok ! Ja és persze megbántam, hogy addig alamuszi voltam !

Vannak olyan lányok, akik 30 éves koruk körül vesztették el a szüzességüket? Nem bántátok meg, hogy olyan későn?

Hány évesek voltatok pontosan? Miért alakult így nálatok? Nem volt nagyon rossz addig?

Legjobb válasz: Én 17 éves korom óta nem vagyok az, és pont megfelelõnek találom! Nem hiszem hogy valaha megbánnám... 18F

Én 17 éves korom óta nem vagyok az, és pont megfelelõnek találom! Nem hiszem hogy valaha megbánnám... 18F
Te is szûz vagy?
Hát, 30 ugyan nem vagyok de tuti nem fogom elõbb elveszíteni mint 30. :D
28 voltam, és nem bántam meg.
Létezik 30 körüli szûz lány?
zárdában egészen biztos.

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem és attól félek h terhes vagyok! A mensimnek máár meg kellett volna jönnie de még nem jött meg! Nagyon félek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)

Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)
Ja, ha védekeztetek, no problem. Amugy én is hallottam, h az elsõ után késik néha, nekem nem késett, igaz én foggátló tablettát szedtem. Mennyi ideje késik, vegyél egy tesztet a bizti kedvéért.
Ha védekeztetek, akkor nem vagy terhes. Ahogy azt elõttem is írták, az elsõ után kicsit összezavarodhat a hormondháztatás: van akinek elõbb jön meg utána, van akinek késõbb. Ha anyudnak elmondtad, hogy megtörtént a dolog, akkor ezt is elmondhatod, biztos segíteni fog. Egy tesztet tényleg vehetsz, vagy bejelentkezhetsz nõdokihoz is.
Szia. legyél biztos. mivel már nem vagy szûz, igy illik elmenni nõdokihoz. de elég egyenlõrre bõve, hogy vársz egy hetet. ha nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. 1000FT-alatt vannak. garantálom.
A kérdező hozzászólása: A tetsztre már én is gondoltam!!A dolog 4.én történt meg, és már azóta is csináltuk!Nem tudom h elszakadt-e. (Sajnos)Ezt a hónapot még kivárom!De ha terhes vagyok akkor az abortuszhoz kell 18 éven felüli aláírása is? És a nõdokihoz csak be kell jelentkezni?? Köszi az eddig segítségeteket!! Csak még ezekre válaszoljatok, mert nagyon megvagyok ilyedve és mág van egy csomó kérdésem!!!

Van itt olyan fiú, aki nem bírta már tovább, hogy egy lánnyal sem tudott összejönni se kapcsolat, se szex neki és prostival vesztette el a szüzességét? Hány évesen vesztettétek el prostival?

Legjobb válasz: Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F

Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F
Én 19 évessen vesztettem el a szüzességem, egy prostinál. 100 ft-ot fizettem érte:D De utána vissza loptam, aztán kipótoltam és ittam rajta egy pohár sört:D De az a poén az egészben hogy rá 3 napra össze jött egy fullos csajjal! Lehet hogy tartogatnom kellett volna. 25/f
Utolsó te hülye troll. Igen én 20 évesen tettem meg.

Van olyan csaj aki egy éjszakás kalandba vesztette el a szüzességét? Nem furcsa hogy velem így volt?

hogy nem ismertétek a srácot csak el?tte pár órával, és a szex után nem is kerestétek egymást 16L

Legjobb válasz: Miért ne emlékezhetne úgy, hogy egyik legjobb szexuális élménye volt? :)

Miért ne emlékezhetne úgy, hogy egyik legjobb szexuális élménye volt? :)
A mai világban ribinek lenni egyáltalán nem furcsa.
nálam ez a r!banc kategória már bocs.
ma 16:51 Ha csak erre kellett, akkor ennyi, így járt. :) Van ilyen. Nem feltétlenül köteles mindig többet akarni egy csaj, mint szex. :)
Nem fura, ha neked külsõleg-teljesítményben megfelelt, és szexen kívül nem kellett másra. A fiúk persze ezt nem nézik jó szemmel, ha néha õk is csak szexre kellenek a csajnak. Akkor rossz, ha bármit megtehetett veled, akkor viszont kifejezetten pozitív is lehet, ha a szex a te igényeid szerint folyt, és nem voltál olyan kapcsolatfüggõ (tegyük fel), hogy CSAK azért összegyere vele, mert lefeküdtetek... ha csapnivaló volt is, mondjuk..
Engem azért elszomorít, hogy a mai lányok ilyen körülményekre vágynak az elsõ szexuális kapcsolatot illetõen. Igaz, én is fiatalon veszítettem el a szüzességem(16 voltam), de mindig úgy fogok rá visszaemlékezni, hogy a leggyönyörûbb élmény volt számomra. Kedves Kérdezõ: Te hogy fogsz erre visszaemlékezni mondjuk 10-20 év múlva??
*Értsd: a tartós kapcsolatban lévõnek néha(!) egyetlen elvárása, hogy tartós kapcsolat legyen. Semmi más. Más téren a pasi azt csinál vele, amit akar, használja, mint egy guminõt. Persze, ez nem törvényszerû! De akkor inkább má' "r.banc" legyen valaki, de igényes! :)
Akkor hulye vagy. Ez paraznasag!!!!!
12-es, azért van egy kis különbség aközött, hogy megismerek valakit, és egy-két óra múlva lefekszem vele, vagy hogy már ismerem egy ideje, és már kialakulóban van valami...nehogy már ugyanaz legyen a kettõ. a kérdezõ effektíve egy vadidegennel feküdt le, marha fiatalon.
15 Nem írtam, hogy ugyanaz. Sok verzió van. - szex a szexért (élvezetért, nem kell többre a pasi) - szerelem, kapcsolat - szex a kapcsolatért (néha kivár a csaj, "eladja" a testét, hogy komoly kapcsolat lehessen) - stb, most nem részletezem
Értem utolsó: te azért nem vagy r.banc, mert kb ugyanúgy vesztetted el, csak "kivártál"- húszon felül voltál, és rávártál egy évet a dologra, a biztonság kedvéért. Szép. :D Hányszor írjam még le nektek: nem ezek számítanak, hanem, hogy "hogyan" szexel valaki. Ha használják a fiúk, ha bármit hagy, ha azt csinálnak vele, amit akarnak, "eladja" a testét- akkor r.banc, még ha mindez tartós kapcsolatban, egyetlen partnerrel történik is. Ha igényes, vannak elvárásai, úgy zajlik a szex, ahogy õ akarja, és csak azzal, akivel õ belemegy- akkor szerintem nem r.banc. Sõt! Néha válogatósabb azoknál, akik tartós kapcsolatban vannak, egy partnerrel.
tényleg ribanc kategória. mert fiatal, és mert így. én se normál kapcsolatban vesztettem el, de egyrészt húszon jóval felül voltam, és nem elõtte pár órával ismertem meg a srácot, hanem majdnem egy évvel, és kerülgettük egymást egy jó ideje. csak nem volt normál kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: ha összejövök egy pasival és rákérdez hogy hogy történt nem fog furán nézni rám?
A kérdező hozzászólása: nem akartam/akarok tõle semmit, csak erre kellett...
A kérdező hozzászólása: nem kamu...
KAMU
kellett volna kapcsolatra, és lett is volna belõle, ha ottmarad a városban. de nem maradt ott, ennek ellenére, mikor néha visszajött, akkor megint lett köztünk szex. szóval, nem egy, hanem több éjszakás volt, csak azért írtam, hogy egyéjszakás, mert ugye, nem volt igazi kapcsolat, nem jártunk. de csak azért nem, mert mire odajutottunk volna, elment, és akkor már kihasználtuk.

Van olyan lány itt aki nem párkapcsolat lévén vesztette el a szüzességét hanem csak egy éjszakás kalandban?

Legjobb válasz: Én ismerek ilyet, semmi baja nem lett belõle. Õ is akarta, a fiú is, de nem volt lehetõségük járni elõtte...

Én ismerek ilyet, semmi baja nem lett belõle. Õ is akarta, a fiú is, de nem volt lehetõségük járni elõtte...
Szia, én így veszítettem el, szilveszterkor a barátnõm bátyjával.Szerintem nincs jelentõsége .

Lehet köze ahhoz hogy pár hónapja vesztettem el a szüzességemet nyáron és még nem vagyok olyan tapasztalt mint aki már több éve csinálja?

Egy jóideje kavarok 2 eléggé szexy sunával ami egy nagy áldás számomra szval minden jó csak állandóan akár pettingelünk,orálozunk vagy dugunk nagyon kevés ideig bírom és szokták ilyenkor mondani hogy ha túl szép,szexy meg túl jól érti a dolgát a lány akkor ez is lehet az oka...lehet emiatt nem bírom úgy vagy azért mert még kezd? szinten vagyok?Kotont azt mindig húzunk fel nekem de ha dugás el?tt épp nincs petting,orál és nem elégülök ki minimum 1x akkor van hogy felhúzzuk nekem a gumit és még be sem gyömöszöltem a farkamat a punciba már elélvezek...annyi az el?ny hogy miután kijött minden cucc a farkamból és legyugodott a testem azután elég hamar újratölt?dök és max 1-2 perc után már ugyanúgy áll azt kis nyalifali majd új gumi és folytathatjuk is csak zavar engem hogy nem tudok megfelel? id?t produkálni pl 25-30 percet.

Legjobb válasz: 12-13 éves vagy?

12-13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 múltam...miért lennék 12-13?:D:D
A kérdező hozzászólása: Az annyi idõsek még legózzanak vagy babázzanak:D
A kérdező hozzászólása: De inkább arra amit írtam arra várnám a válaszokat!
1.Ne kavar 2 csajjal! 2.12-13 már TE SE legóztál!!(bár az agyiszintedhez az illene most is!) 3.Élj normális párkapcsolatot!! 4. ez csak 1 kamu kérdés!(amennyiben nem akkor pedig H.Ü.LY.E. VAAAAAAGY!!!!
A kérdező hozzászólása: 14:27 1.Ez marhára nem válasz a kérdésemre és nem kéne talán belepofázni 2.Honnan tudod mi volt akkor mikor ott sem voltál xD 3.Még 1x nem pofázz bele a nagyok dolgába és amíg fiatal az ember addig élje ki magát a jóféle sunákkal nem 60 évesen errõl ennyit! 4.Nem kamu és aki szeret élni igazán az nem hülye attól még ennyi! Ja és 5 látom savanyú a szõllõ...tudom most a szokásos szöveg "ja persze biztos mikor nekem van normális kapcsolatom" és?:D teszek rá ha nekem így jó az élet ahogy van:) Ennyi:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!