Találatok a következő kifejezésre: Nem olyan vesztettem el (24 db)

16 éves vagyok és nem rég vesztettem el a szüzességem, párommal azóta voltunk együtt már többször is de volt olyan aktus, amikor a behatolás fájt, meg az aktus közben is volt olyan periódusok amikor fájt, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.

Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.
nem voltál eléggé felizgúlva nem csúszott annyira... nekem is volt ilyen..
A kérdező hozzászólása: elõjáték alatt párszor is felizgultam, lehet hogy az lehet az oka, hogy sok az elõjáték?
lehet. használjatok síkosítot
A kérdező hozzászólása: lehet az is hogy szûk még a vaginám?
A kérdező hozzászólása: többet kéne gyakorolnunk?
A kérdező hozzászólása: ez hasznos volt, köszönöm

Van aki buliban vesztette el a szüzességét egy olyan valakivel, akit akkor ismert meg? Ha nem, hol?

Legjobb válasz: Nem tök mind 1 neked, h ki, h veszítette el vagy mikor? Mennyi ki focizni a hideg levegöre jót fog tenni neked, nem fogsz unatkozni, és nem fogsz offolni sem. Egy TONNA ilyen értelmetlen kérdés van nézz meg eggyet, de könyörgöm ne dupla offolj, amit egyszer már megkérdeztek minek még 1 szer? Ha meg szexstorykat akarsz olvasni h h vesztette el a mittoménki arra is rákereshetsz.

Nem tök mind 1 neked, h ki, h veszítette el vagy mikor? Mennyi ki focizni a hideg levegöre jót fog tenni neked, nem fogsz unatkozni, és nem fogsz offolni sem. Egy TONNA ilyen értelmetlen kérdés van nézz meg eggyet, de könyörgöm ne dupla offolj, amit egyszer már megkérdeztek minek még 1 szer? Ha meg szexstorykat akarsz olvasni h h vesztette el a mittoménki arra is rákereshetsz.
A kérdező hozzászólása: Off? Hideg? Hol élsz te, Ausztráliában?
Pacsi az elsõnek! Kérdezõ! Hülye vagy fiam, ülj le, egyes!
azzal vesztetted el, aki elõször feküdt le veled.
Te is addig minek szexelsz, amíg anatómiai dolgokkal sem vagy tisztában... A szûzhártya a hüvelybemenetnél van, mindegy kinek hány centis, azt eléri, a nagyobb péniszét, ha tövig benyomta, akkor az a méhszájadat érte el, ami igen kellemetlen, fájdalmas és veszélyes is mert sérülést okozhat. Ha továbbra is görcseid vannak vagy esetleg vérzésed is azonnal irány az orvos, és addig a szexet is hanyagoljátok, a barátodnak meg mond vigyázzon jobban.
Azt tanácsolom nézesd meg magad nõgyógyásszal, hogy odabent minden rendben van- e. Méhszáj körül... mondjuk.
Nem kell ennyire kisarkítani a kérdést, nem hitte, hogy eddig szûz volt, csak arra gondolt, hogy most szakadt át ténylegesen, erre írta a szüzesség /tényleges, fizikális/ elvesztését. Egyébként - kedves felvilágosult társaim - elõfordul, hogy a szûzhártya annyira rugalmas, hogy csak a sokadik behatolás során szakad, na ez itt is elõfordulhat, de én is inkább arra gondolok, hogy a méhszájadat érte el.
És miért szorított magához? Miért nem szóltál hogy ez fáj? Szerintem nem a szûzhártyád volt. Vigyázzon jobban ez az élelmes fiú, mert felsérti a méhszájad.
Ez annyira .. áh... ha én most megdugatom magam 5 pasival és az egyik se tudja átszakítani a szûzhártyám akkor még szûz lennék? Kedves kislányom, az elsõvel veszítetted el, mert onnantól, hogy pénisz jár a p*nádban már nem vagy szûz...
lehet, csak a méhszájadat ingerelte áll. az elég fájdalams tud lenni...
A kérdező hozzászólása: és a másik kérdésedre válaszolva, máskor azt hiszem nem csinált ilyet...vagyis ilyen erõsen nem húzott magához. és tényleg nagy van neki, 19 centis..
A kérdező hozzászólása: elsõ alkalommal alig fájt. szinte nem is emlékszem rá. nem is vérzett. másfél évig voltunk együtt ezzel a gyerekkel, és nem volt ilyen, csak a mostani párommal. iszonyúan fájt, leírni nem tudom, de akkor sem véreztem. de akkor elõször utoljára volt ilyen és ennek már több hónapja...
hát ha tényleg nagy van neki >17 akkor fájni tud ha teljesen benyomja, rám is rám szoktak szolni, hogy már kicsit fáj mer túl mély :'(
mindezt hány évesen sikerül véghezvinned?:D
Elsõ alkalommal fájt , véreztél ? Mert ha igen, akkor könnyen meglehet, hogy az elsõvel veszítetted el. Lehet, hogy vannak olyanok akiknek még az elsõvel sem sikerült elveszítenie, de az ritkább eset. Másik kérdés: Máskor is csinált ilyet, hogy odaszorított ? Akkor fájt , vagy nem?
A kérdező hozzászólása: de biztos, hogy az elsõvel szakadt át a szûzhártyám? hallottam már olyanról, hogy nem sikerült az elsõ aktussal...és orvosnak kellett eltávolítania.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentelõ, köszönöm! végre egy normális és értelmes ember, nem egy olyan aki egybõl neki esik a másiknak minden ok nélkül...

Van itt olyan, aki nem tini korban vesztette el a szüzességét és ezt megbánta?

Csak 18 éves korodután. Most már így utólag bánod, hogy eddig nem jött össze?

Legjobb válasz: Nem érzem, hogy bármit is vesztettem volna. 19/F

Nem érzem, hogy bármit is vesztettem volna. 19/F
tök mindegy hogy mikor veszíted el a lényeg h olyan személlyel tedd akiben vakon megbízol és az életedet is rábíznád;) ha ezek meg vannak akkor mindegy hogy 16 vagy 19 éves vagy :)
21 évesen. Cseppet sem, abszolút megérte várni, senki másért el nem cseréltem volna x évvel korábbról. :) )
Mi mostmár gáz, ha valaki 18 év fölött veszti el a szüzességét???...
Én 24 voltam amikor elveszítettem, de nem azért mert vártam az igazira, hanem azért mert addig nem volt csajom :) )) 30/F
Én 21 voltam és én sem bántam meg hogy ennyi idõsen vesztettem el és azzal az emberrel akit szeretek és megérte várni!/az egy más dolog hogy mi sem vagyunk együtt már/ 22/L
en 18 éves korom után vesztettem el. és nem bántam meg. van még idõ szexelni, nem kell korán kezdeni. :) )
Én 21 voltam és nem bántam meg, hogy nem 15évesen szexeltem elõször, csak azt, hogy azzal a sráccal, pedig 8hónapja voltunk együtt, mégis vége lett 2héttel azután:S Most 26vagyok és két pasi volt az életemben, a második már a férjem. Nem érzem úgy, hogy bármit vesztettem volna, vagy hogy lemaradtam volna valamirõl:) Most mindent bepótolok:)
21:22 Hogy érted, hogy kényszerítettek rá???
mindegy hány éves vagy a lényeg h ne úgyveszítsd el mint én:( (hogy kényszerítenek rá) 16/L
A kérdező hozzászólása: 21:02 Én is pontosan így gondolom! :) Ja és persze a legfontosabb, hogy egy életre szóló, csodálatos élmény legyen! 16F
Elõzõ vagyok ! Ja és persze megbántam, hogy addig alamuszi voltam !

Van itt olyan fiú, aki nem bírta már tovább, hogy egy lánnyal sem tudott összejönni se kapcsolat, se szex neki és prostival vesztette el a szüzességét? Hány évesen vesztettétek el prostival?

Legjobb válasz: Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F

Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F
Én 19 évessen vesztettem el a szüzességem, egy prostinál. 100 ft-ot fizettem érte:D De utána vissza loptam, aztán kipótoltam és ittam rajta egy pohár sört:D De az a poén az egészben hogy rá 3 napra össze jött egy fullos csajjal! Lehet hogy tartogatnom kellett volna. 25/f
Utolsó te hülye troll. Igen én 20 évesen tettem meg.

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem és attól félek h terhes vagyok! A mensimnek máár meg kellett volna jönnie de még nem jött meg! Nagyon félek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)

Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)
Ja, ha védekeztetek, no problem. Amugy én is hallottam, h az elsõ után késik néha, nekem nem késett, igaz én foggátló tablettát szedtem. Mennyi ideje késik, vegyél egy tesztet a bizti kedvéért.
Ha védekeztetek, akkor nem vagy terhes. Ahogy azt elõttem is írták, az elsõ után kicsit összezavarodhat a hormondháztatás: van akinek elõbb jön meg utána, van akinek késõbb. Ha anyudnak elmondtad, hogy megtörtént a dolog, akkor ezt is elmondhatod, biztos segíteni fog. Egy tesztet tényleg vehetsz, vagy bejelentkezhetsz nõdokihoz is.
Szia. legyél biztos. mivel már nem vagy szûz, igy illik elmenni nõdokihoz. de elég egyenlõrre bõve, hogy vársz egy hetet. ha nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. 1000FT-alatt vannak. garantálom.
A kérdező hozzászólása: A tetsztre már én is gondoltam!!A dolog 4.én történt meg, és már azóta is csináltuk!Nem tudom h elszakadt-e. (Sajnos)Ezt a hónapot még kivárom!De ha terhes vagyok akkor az abortuszhoz kell 18 éven felüli aláírása is? És a nõdokihoz csak be kell jelentkezni?? Köszi az eddig segítségeteket!! Csak még ezekre válaszoljatok, mert nagyon megvagyok ilyedve és mág van egy csomó kérdésem!!!

Miért van az hogy ha maszturbálok mindig elélvezek, de ha szexelek soha nem tudok elélvezni? Pedig a párom mindent megtesz hogy élvezzem. (Hozzátenném nem olyan rég vesztettem el a szüzességem)

Legjobb válasz: Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.

Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.
igaza van az elõzõ hozzászólónak!

Vannak olyan lányok, akik 30 éves koruk körül vesztették el a szüzességüket? Nem bántátok meg, hogy olyan későn?

Hány évesek voltatok pontosan? Miért alakult így nálatok? Nem volt nagyon rossz addig?

Legjobb válasz: Én 17 éves korom óta nem vagyok az, és pont megfelelõnek találom! Nem hiszem hogy valaha megbánnám... 18F

Én 17 éves korom óta nem vagyok az, és pont megfelelõnek találom! Nem hiszem hogy valaha megbánnám... 18F
Te is szûz vagy?
Hát, 30 ugyan nem vagyok de tuti nem fogom elõbb elveszíteni mint 30. :D
28 voltam, és nem bántam meg.
Létezik 30 körüli szûz lány?
zárdában egészen biztos.

Van itt olyan fiú, aki nem bírta már tovább, hogy egy lánnyal sem tudott összejönni se kapcsola, se szex neki és prostival vesztette el a szüzességét? Hány évesen vesztettétek el prostival?

Legjobb válasz: Ma már nem az útszéli ku*va a divat inkább keresnek maguknak valakit a neten. Aki meg nem vágyik érzelmi kapcsolatokra,mert nem kíváncsiak a picsogókra ilyenekhez fordulnak.Elég sokan vannak.

Ma már nem az útszéli ku*va a divat inkább keresnek maguknak valakit a neten. Aki meg nem vágyik érzelmi kapcsolatokra, mert nem kíváncsiak a picsogókra ilyenekhez fordulnak.Elég sokan vannak.
biztos hogy sokan vannak. de nem hiszem hogy elsõsorban azok fordulnak hozzájuk, akik nem vágynak komoly kapcsolatra. ennyi erõvel akármikor lemehetne egy belvárosi szórakozóhelyre és felszedhet valakit egy estére, és még fizetnie sem kell magáért a dologért. még mindig sokkal-sokkal igényesebb jellemre vall, mint egy olyan nõvel csinálni, aki ki tudja milyen göthös öreg emberrel volt pár órával ezelõtt
hát igen ez tény.. de nem csak a külsõ számít, láttam már Romkertbõl távozni kettesben meglehetõsen dekoratív lányokkal olyan fiúkat, akik úgy néztek ki mintha most bányázták volna õket.
de az. én már csináltam anélkül, azaz volt egyéjszakás kalandom, és el sem tudtam menni egyáltalán.. több mint egy óra után mondtam azt hogy hagyjuk abba, arra fogva hogy kifáradtam. és igenis elítélendõ. mit fog majd mesélni amikor valakivel az elsõrõl fog beszélgetni? hogy egy útszéli qrvát jól megrakott azt ott az 1. alkalom?
itt? tele van figyeld meg! ez már tényleg a legalja
Nincs ebben elítélendõ.Ha nem egy legalább szerezze meg a kellõ önbizalmat. Szex érzelmek és lelkizések nélkül annyira nem rossz.
én nem voltam lánnyal még. nem vagyok már 20 éves de prostihoz akkor se mennék ha nekem fizetnének érte.
5-ös válaszoló, nem mindenki néz ki olyan jól mint mi, megeshet hogy szórakozóhelyen nem tud becsajozni soha

Kis mell. A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást és vele vesztettem el de azóta nem mertem levenni a melltartómat előtte mert olyan pici és ráadásul az egyik nagyobb mint a másik. De nem merem. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.

Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.
Mindegy, hogy mekkora a melled, a barátod nem emiatt szeret!
a kiscici is cici! te is jobban fogod magad erezni melltarto nelkul!
Az icike-picike-cicike is nagyon szexi...ne szégyenlõsködj!
VEDD LE A MELLTARTÓDAT!!!! hány éves vagy, hogy ennyire félsz? + amit elõttem írtak :D
A kérdező hozzászólása: jo de a polóba melltartoi van rajtam és az valahogy felis nyomja meg nagyobb is lesz töle...:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ez olyan jol esett :DD
Nincs olyan nõ akinek a melle egyforma lenne :) Minden nõnek egy egyik melle nagyobb mint a másik . Ne félj :) ezzel nincs semmi probléma . Meg a barátod szeret téged ... úgy szeret ahogy vagy :D Pólónál látszik hogy , mekkora egy nõ melle . Ha ezzel problémája lett volna akkor össze se jött volna veled , szóval nyugi ;)
Na nekem ugyanilyen szexpartnerem volt, agyfaszt kaptam már tõle, egyszer nem bírta levenni azt a melltartót, mert neki túl kicsi a melle. Hiába gyõzködtem hogy engem nem érdekel. Kérdezõ vedd le, nagyon undorító dolog melltartóban szexelni, a barátod meg pontosan tudja mekkora a méreted, nem fog meglepõdni.
Ne vedd le ezután se!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!