Találatok a következő kifejezésre: Nem olyan vesztettem (24 db)

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem és attól félek h terhes vagyok! A mensimnek máár meg kellett volna jönnie de még nem jött meg! Nagyon félek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)

Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)
Ja, ha védekeztetek, no problem. Amugy én is hallottam, h az elsõ után késik néha, nekem nem késett, igaz én foggátló tablettát szedtem. Mennyi ideje késik, vegyél egy tesztet a bizti kedvéért.
Ha védekeztetek, akkor nem vagy terhes. Ahogy azt elõttem is írták, az elsõ után kicsit összezavarodhat a hormondháztatás: van akinek elõbb jön meg utána, van akinek késõbb. Ha anyudnak elmondtad, hogy megtörtént a dolog, akkor ezt is elmondhatod, biztos segíteni fog. Egy tesztet tényleg vehetsz, vagy bejelentkezhetsz nõdokihoz is.
Szia. legyél biztos. mivel már nem vagy szûz, igy illik elmenni nõdokihoz. de elég egyenlõrre bõve, hogy vársz egy hetet. ha nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. 1000FT-alatt vannak. garantálom.
A kérdező hozzászólása: A tetsztre már én is gondoltam!!A dolog 4.én történt meg, és már azóta is csináltuk!Nem tudom h elszakadt-e. (Sajnos)Ezt a hónapot még kivárom!De ha terhes vagyok akkor az abortuszhoz kell 18 éven felüli aláírása is? És a nõdokihoz csak be kell jelentkezni?? Köszi az eddig segítségeteket!! Csak még ezekre válaszoljatok, mert nagyon megvagyok ilyedve és mág van egy csomó kérdésem!!!

16 éves vagyok és nem rég vesztettem el a szüzességem, párommal azóta voltunk együtt már többször is de volt olyan aktus, amikor a behatolás fájt, meg az aktus közben is volt olyan periódusok amikor fájt, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.

Szerintem egyrészt még nem vagy eléggé "bejáratódva" és kicsit még tágulnod kell, másrészt ez egy ilyen ördögi kör, hogy minél jobban fáj, annál jobban elmegy a kedved, annál jobban száraz leszel, és annál jobban fáj... ezen sikosítóval segíthettek. Meg próbálj minél jobban ellazulni.
nem voltál eléggé felizgúlva nem csúszott annyira... nekem is volt ilyen..
A kérdező hozzászólása: elõjáték alatt párszor is felizgultam, lehet hogy az lehet az oka, hogy sok az elõjáték?
lehet. használjatok síkosítot
A kérdező hozzászólása: lehet az is hogy szûk még a vaginám?
A kérdező hozzászólása: többet kéne gyakorolnunk?
A kérdező hozzászólása: ez hasznos volt, köszönöm

Miért van az hogy ha maszturbálok mindig elélvezek, de ha szexelek soha nem tudok elélvezni? Pedig a párom mindent megtesz hogy élvezzem. (Hozzátenném nem olyan rég vesztettem el a szüzességem)

Legjobb válasz: Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.

Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.
igaza van az elõzõ hozzászólónak!

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem, azóta háromszor voltam a barátommal, és többször megujjazott. Utána úgy 12 órán belül világosbarna a hüvelyváladékom. Miért?

Sajnálom,ha hülyeséget kérdezek,de ilyenről még nem hallottam,meg persze elég tapasztalatlan is vagyok.

Legjobb válasz: Sajnos hamar el lehet kapni fertozest foleg ha nem tisuta kezel ujazot meg. A higeniara vogyaz. Intim szalanal kell mosakodni.

Sajnos hamar el lehet kapni fertozest foleg ha nem tisuta kezel ujazot meg. A higeniara vogyaz. Intim szalanal kell mosakodni.

Van aki buliban vesztette el a szüzességét egy olyan valakivel, akit akkor ismert meg? Ha nem, hol?

Legjobb válasz: Nem tök mind 1 neked, h ki, h veszítette el vagy mikor? Mennyi ki focizni a hideg levegöre jót fog tenni neked, nem fogsz unatkozni, és nem fogsz offolni sem. Egy TONNA ilyen értelmetlen kérdés van nézz meg eggyet, de könyörgöm ne dupla offolj, amit egyszer már megkérdeztek minek még 1 szer? Ha meg szexstorykat akarsz olvasni h h vesztette el a mittoménki arra is rákereshetsz.

Nem tök mind 1 neked, h ki, h veszítette el vagy mikor? Mennyi ki focizni a hideg levegöre jót fog tenni neked, nem fogsz unatkozni, és nem fogsz offolni sem. Egy TONNA ilyen értelmetlen kérdés van nézz meg eggyet, de könyörgöm ne dupla offolj, amit egyszer már megkérdeztek minek még 1 szer? Ha meg szexstorykat akarsz olvasni h h vesztette el a mittoménki arra is rákereshetsz.
A kérdező hozzászólása: Off? Hideg? Hol élsz te, Ausztráliában?
Pacsi az elsõnek! Kérdezõ! Hülye vagy fiam, ülj le, egyes!
azzal vesztetted el, aki elõször feküdt le veled.
Te is addig minek szexelsz, amíg anatómiai dolgokkal sem vagy tisztában... A szûzhártya a hüvelybemenetnél van, mindegy kinek hány centis, azt eléri, a nagyobb péniszét, ha tövig benyomta, akkor az a méhszájadat érte el, ami igen kellemetlen, fájdalmas és veszélyes is mert sérülést okozhat. Ha továbbra is görcseid vannak vagy esetleg vérzésed is azonnal irány az orvos, és addig a szexet is hanyagoljátok, a barátodnak meg mond vigyázzon jobban.
Azt tanácsolom nézesd meg magad nõgyógyásszal, hogy odabent minden rendben van- e. Méhszáj körül... mondjuk.
Nem kell ennyire kisarkítani a kérdést, nem hitte, hogy eddig szûz volt, csak arra gondolt, hogy most szakadt át ténylegesen, erre írta a szüzesség /tényleges, fizikális/ elvesztését. Egyébként - kedves felvilágosult társaim - elõfordul, hogy a szûzhártya annyira rugalmas, hogy csak a sokadik behatolás során szakad, na ez itt is elõfordulhat, de én is inkább arra gondolok, hogy a méhszájadat érte el.
És miért szorított magához? Miért nem szóltál hogy ez fáj? Szerintem nem a szûzhártyád volt. Vigyázzon jobban ez az élelmes fiú, mert felsérti a méhszájad.
Ez annyira .. áh... ha én most megdugatom magam 5 pasival és az egyik se tudja átszakítani a szûzhártyám akkor még szûz lennék? Kedves kislányom, az elsõvel veszítetted el, mert onnantól, hogy pénisz jár a p*nádban már nem vagy szûz...
lehet, csak a méhszájadat ingerelte áll. az elég fájdalams tud lenni...
A kérdező hozzászólása: és a másik kérdésedre válaszolva, máskor azt hiszem nem csinált ilyet...vagyis ilyen erõsen nem húzott magához. és tényleg nagy van neki, 19 centis..
A kérdező hozzászólása: elsõ alkalommal alig fájt. szinte nem is emlékszem rá. nem is vérzett. másfél évig voltunk együtt ezzel a gyerekkel, és nem volt ilyen, csak a mostani párommal. iszonyúan fájt, leírni nem tudom, de akkor sem véreztem. de akkor elõször utoljára volt ilyen és ennek már több hónapja...
hát ha tényleg nagy van neki >17 akkor fájni tud ha teljesen benyomja, rám is rám szoktak szolni, hogy már kicsit fáj mer túl mély :'(
mindezt hány évesen sikerül véghezvinned?:D
Elsõ alkalommal fájt , véreztél ? Mert ha igen, akkor könnyen meglehet, hogy az elsõvel veszítetted el. Lehet, hogy vannak olyanok akiknek még az elsõvel sem sikerült elveszítenie, de az ritkább eset. Másik kérdés: Máskor is csinált ilyet, hogy odaszorított ? Akkor fájt , vagy nem?
A kérdező hozzászólása: de biztos, hogy az elsõvel szakadt át a szûzhártyám? hallottam már olyanról, hogy nem sikerült az elsõ aktussal...és orvosnak kellett eltávolítania.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentelõ, köszönöm! végre egy normális és értelmes ember, nem egy olyan aki egybõl neki esik a másiknak minden ok nélkül...

Van itt olyan, aki nem tini korban vesztette el a szüzességét és ezt megbánta?

Csak 18 éves korodután. Most már így utólag bánod, hogy eddig nem jött össze?

Legjobb válasz: Nem érzem, hogy bármit is vesztettem volna. 19/F

Nem érzem, hogy bármit is vesztettem volna. 19/F
tök mindegy hogy mikor veszíted el a lényeg h olyan személlyel tedd akiben vakon megbízol és az életedet is rábíznád;) ha ezek meg vannak akkor mindegy hogy 16 vagy 19 éves vagy :)
21 évesen. Cseppet sem, abszolút megérte várni, senki másért el nem cseréltem volna x évvel korábbról. :) )
Mi mostmár gáz, ha valaki 18 év fölött veszti el a szüzességét???...
Én 24 voltam amikor elveszítettem, de nem azért mert vártam az igazira, hanem azért mert addig nem volt csajom :) )) 30/F
Én 21 voltam és én sem bántam meg hogy ennyi idõsen vesztettem el és azzal az emberrel akit szeretek és megérte várni!/az egy más dolog hogy mi sem vagyunk együtt már/ 22/L
en 18 éves korom után vesztettem el. és nem bántam meg. van még idõ szexelni, nem kell korán kezdeni. :) )
Én 21 voltam és nem bántam meg, hogy nem 15évesen szexeltem elõször, csak azt, hogy azzal a sráccal, pedig 8hónapja voltunk együtt, mégis vége lett 2héttel azután:S Most 26vagyok és két pasi volt az életemben, a második már a férjem. Nem érzem úgy, hogy bármit vesztettem volna, vagy hogy lemaradtam volna valamirõl:) Most mindent bepótolok:)
21:22 Hogy érted, hogy kényszerítettek rá???
mindegy hány éves vagy a lényeg h ne úgyveszítsd el mint én:( (hogy kényszerítenek rá) 16/L
A kérdező hozzászólása: 21:02 Én is pontosan így gondolom! :) Ja és persze a legfontosabb, hogy egy életre szóló, csodálatos élmény legyen! 16F
Elõzõ vagyok ! Ja és persze megbántam, hogy addig alamuszi voltam !

Vannak olyan lányok, akik 30 éves koruk körül vesztették el a szüzességüket? Nem bántátok meg, hogy olyan későn?

Hány évesek voltatok pontosan? Miért alakult így nálatok? Nem volt nagyon rossz addig?

Legjobb válasz: Én 17 éves korom óta nem vagyok az, és pont megfelelõnek találom! Nem hiszem hogy valaha megbánnám... 18F

Én 17 éves korom óta nem vagyok az, és pont megfelelõnek találom! Nem hiszem hogy valaha megbánnám... 18F
Te is szûz vagy?
Hát, 30 ugyan nem vagyok de tuti nem fogom elõbb elveszíteni mint 30. :D
28 voltam, és nem bántam meg.
Létezik 30 körüli szûz lány?
zárdában egészen biztos.

Van itt olyan ember aki 26 éves koráig sem vesztette el a szüzességét, és mik azok az okok amiért nem jött össze neki ezidáig?

Legjobb válasz: Én 29 vagyok (és hímnemû, mielõtt még bárki is bombázni kezdene privikkel, bár így meg azért fogok oltogatást kapni, mert a férfinépnek talán még inkább illik tapasztalattal rendelkeznie, de mindegy). Gyerekkorom óta volt depresszióm, csak soha senki nem vette észre, illetve pár éve derült ki. Végtelenül rondának éreztem magam, lúzernak, akire úgyse lenne szüksége senkinek, nem mertem próbálkozni, amikor meg késõbb próbálkoztam, mindig csak kudarcot vallottam. Nagyon szégyelltem magam azért, aki/ami vagyok, és féltem is közel engedni magamhoz másokat, nehogy megismerjék a múltamat. Ja és persze külsõleg se vagyok nagy szám, egyéjszakás kalandba pedig nem szívesen mentem volna bele, igaz, nem is lett volna erre lehetõségem.

Én 29 vagyok (és hímnemû, mielõtt még bárki is bombázni kezdene privikkel, bár így meg azért fogok oltogatást kapni, mert a férfinépnek talán még inkább illik tapasztalattal rendelkeznie, de mindegy). Gyerekkorom óta volt depresszióm, csak soha senki nem vette észre, illetve pár éve derült ki. Végtelenül rondának éreztem magam, lúzernak, akire úgyse lenne szüksége senkinek, nem mertem próbálkozni, amikor meg késõbb próbálkoztam, mindig csak kudarcot vallottam. Nagyon szégyelltem magam azért, aki/ami vagyok, és féltem is közel engedni magamhoz másokat, nehogy megismerjék a múltamat. Ja és persze külsõleg se vagyok nagy szám, egyéjszakás kalandba pedig nem szívesen mentem volna bele, igaz, nem is lett volna erre lehetõségem.
Jelen! Bár azóta már volt egy "kapcsolatom", de én 28 éves koromig voltam az! Itt a "rövid" történetem, egy régebbi levelembõl idézek, csak hogy ne keljen újra leírni az egészet: " Igazából nem is tudom hol kezdjem. Talán a legelején...? De csak nagy vonalakban: kb. 11-12 éves koromban kezdtek el igazán érdekelni a lányok. De mivel amúgy is egy kissé félénk, magamnak való fiú voltam, meg sokszor, sokfelé el-el kalandozott a fantáziám, hol ez, hol az, meg az, meg amaz...stb. is érdekelt, ezen irányú vágyam idõvel kissé lankadni kezdett, majd miután bekerültem egy olyan középsuliba, ahol a szakmai irányultságból kifolyólag szinte csak fiúk tanulnak, így még jobban eltávolodtam a nõi nemtõl. Pechemre. Persze most gondolom jönne a kérdés, miért nem kerestem máshol (szórakozóhelyek, rendezvények stb)?! De sajnos nemvolt olyan a "baráti" kör, hogy ezt lehetõvé tette volna. Sokat (túlontúl is) lógtunk a suli számtech termében, ökörködtünk, olyan helyekre rendezvényekre jártunk, amik hangosságuk és méretük miatt egyáltalán nem alkalmasak ismerkedésre, na és persze nem is azért mentünk, hanem csak pusztán a buli kedvéért... Végül 8 év (érettségi+3 szakma megszerzése) után kikerültünk az ÉLETbe. A régi "barátságok" 1-2 év alatt elhalványultak, és végül nem maradt más, csak a családom, és néhány ismerõs munkatárs, akikkel meg már nem igazán megyünk semerre. Ismerkedõs helyekre meg pláne nem! Így nem maradt nagyon más számomra, csak a netes társkeresés, amirõl eleinte én kis naiv, azt hittem, hogy majd 1-2 hónap, és találok valakit, de valahogy nem így történt... Majdnem 9 hónap telt el, mire végül 2-3 (valószínûleg tapasztalatlanságom miatt) sikertelen randi után rám írt egy 20 éves esztergomi lány (akkor még nem tudtam, hogy még 4 évvel fiatalabb). Én am. pesti vok. Viszonylag hamar, kb 1.5 hét után találkoztunk is, de csak futólag (1 órát kb), mert átutazóban volt, hogy meglátogassa a nagymamáját Debrecenben. Megkapta a virágot, leültünk, elbeszélgettünk kicsit, majd ment tovább. De már akkor láttam, hogy ez most kicsit más, sokkal jobban érdeklõdik irántam, mint az elõzõ lányok. Késõbb beszélgettünk, elég sokat itt neten, majd a következõ találkozó végén mikor a búcsúra került a sor (ugye én, illedelmes úriember módjára csak puszit akartam adni), teljesen váratlanul szákon csókolt. Eléggé zavarba jöttem, és rövid úton elbúcsúztam tõle. Késõbb neten mondta is, h látta rajtam, h nagyon meglepett az a kis ártatlan csók, és h ne aggódjak, nincs semmi baj... Egy kicsit meg is nyugodtam. Illetve adott némi önbizalmat is, h ilyen nyíltan elmondott mindent. Aztán találkoztunk még 1-2 alkalommal, és egész jól összemelegedtünk! :) Majd egy soron következõn alkalommal elhívtam magamhoz. Gondolom nyilvánvaló miért :) Egy kis (néha nevetgélésbe torkolló) kölcsönös bugyiban/gatyában turkálás, elõjáték után, elérkeztünk a témához is. De sajnos (mint az várható is volt, mert elsõ is, meg amúgy is nagyon izgulós vagyok) nem úgy alakult minden ahogy legalábbis kellet volna... Elég gyorsan végem lett (talán 1.5-2 perc), amire még gondolom az is rásegített, hogy õ volt felül. Bár rögtön nem mondta, de ez után valami nagyon megromlott köztünk. Még találkoztunk pár alkalommal, a szilvesztert is együtt töltöttük, még kisit össze is bújtunk, de elég hamar elintézett egy kis "cumival". És nem engedte egyáltalán, hogy én is örömet szerezzek így neki. Próbáltam vele beszélni a témáról, h mi a baj, de folyton kitért a válaszok elöl. Próbáltam a kedvében járni mindennel, de sajnos nem jártam sikerrel egyszer sem. Majd kicsit több mint 1 hónap eltelte után telefonon szakított velem (amit már éreztem, h meg fog tenni). De ezt olyan alpári és érzéketlen módon tette, felhozva az együttléteket is (kb. valahogy így: Te egy szerencsétlen lúzer vagy, aki még baszni sem tud!), hogy komolyan (szégyen v nem) elsírtam magam! Mindez idén február elején történt... Azóta olyan mértékû ürességet, értéktelenséget érzek legbelül, h azt komolyan el sem tudom pontosan magyarázni. Önbizalom (elõtte sem volt sok) = 0 Már nem merek, nem látom értelmét sem élõben, sem neten a pár keresésnek, mert félek, h végül ugyanez fog történni újra! Annyira rossz ez így! Mert közben tudom, hogy ha akadna valaki, akivel kölcsönösen megértjük, megbecsüljük egymást, akkor illene rám a "tenyerén hordozza" kifejezés! Hát nagyjából itt tartok most... " 29 F
Jelen! :) Azért mert ronda vagyok, alacsony és dagadt, és még egy randim sem volt még soha.
Én 25 vagyok, de nem voltam még nõvel. Valószínûleg azért, mert a nõk 99%-a a kigyúrt vadbarmokra bukik.
Kedves 3. hozzászóló! Sajnálom, hogy ilyen lánnyal kerültél össze. Gondolom nem vigasztal, ha azt írom, hogy nem szabad feladni! Ha valaki rosszat tesz valakivel azt visszakapja az élettõl. Ez, hogy így alakult a kapcsolat ugyanúgy a másik fél is felelõs volt. Látom te próbáltál megoldást találni, de sajnos a túl nagy elvárások csapdájába estél. Biztos neki is voltak hibái és erre gondolj, hogy nem te voltál a hibás, hanem õ nem értékelt téged igazán. Na de, hogy a kérdésre válaszoljak. Én 25 éves vagyok és még szûz. Az ok talán a túlontúl nagy elvárások a nõktõl. Valahogy a férfiakkal eldumálok akármirõl és lányokkal is, de ha már ismerkedés céljából kell beszélgetni kicsit leblokkolok. Voltak lehetõségek, hogy megtörténjen a dolog, de azokat a nõket nem tartottam érdemesnek a dologra. Most biztos jönnek majd a szövegek, hogy miért válogatok, de ez nem érdekel. Ha odaadok magamból valamit akár testileg vagy lelkileg azt a másik fél érdemelje ki és tudja értékelni, na persze ez fordítva is így van.
ronda, dagadt, dadogós, mindenki undorodik tõlem. csak 22 vagyok
Én 27 évesen vesztettem el. Az ok pedig az, hogy mindig is egy teljesen torz kép volt a fejemben magamról és a helyemrõl a világban. Valami elmebetegség lehet, én erre gyanakszom: http://hu.wikipedia.org/wiki/Asperger-szindr%C3%B3ma De nem vizsgáltattam még ki, szóval nem biztos.
Van egy ismerõsöm, aki 36 évesen is az. Az ok: gépfüggõ...
én az leszek, ok: puhapénisz viselkedés

Van itt olyan fiú, aki nem bírta már tovább, hogy egy lánnyal sem tudott összejönni se kapcsolat, se szex neki és prostival vesztette el a szüzességét? Hány évesen vesztettétek el prostival?

Legjobb válasz: Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F

Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F
Én 19 évessen vesztettem el a szüzességem, egy prostinál. 100 ft-ot fizettem érte:D De utána vissza loptam, aztán kipótoltam és ittam rajta egy pohár sört:D De az a poén az egészben hogy rá 3 napra össze jött egy fullos csajjal! Lehet hogy tartogatnom kellett volna. 25/f
Utolsó te hülye troll. Igen én 20 évesen tettem meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!