Találatok a következő kifejezésre: Nem olyan baj, hogy a (254 db)

Baj, hogy nem olyan intenzitással érzem a babámat mozogni minden nap? 20 hetes kismama vagyok, már egy hete mozgott erősen is, most mintha gyengült volna. Ez nem gond?

Legjobb válasz: Nem baj!!! Nekem is így volt, 21 hetesen mozdult meg elõször, íés utána több mint 1 hétig nem, illetve mozgott, csak nem éreztem...:-) Folyamatosan csak 25 hetes kor óta érzem, de nincs jó idõ, akkor nyugiban van. szió, jó egészséget!

Nem baj!!! Nekem is így volt, 21 hetesen mozdult meg elõször, íés utána több mint 1 hétig nem, illetve mozgott, csak nem éreztem...:-) Folyamatosan csak 25 hetes kor óta érzem, de nincs jó idõ, akkor nyugiban van. szió, jó egészséget!
Nem baj, ne aggódj! Még most nem olyan erõs a kis lába, vagy keze, hogy minden mozdulatát érezhesd. Hamarosan már mindennap fogod érezni! Nagyon Boldog Babavárást Kívánok! 26h km
Nállam is úgy volt hogy megmozdult elöször kb 17 hetesen azt volt több nap is mikor nem mozgott. Most tartok a 27. hetemben azt még mindig van hogy nem mozog fõként ha rossz idõ van.

A lányok/nők miért nem képesek megérteni, hogy a mai Magyarországon sokszor olyan fiúk/férfiak is sokszor hosszú évekre barátnő nélkül maradhatnak, akikkel egyébként semmi baj nincs?

Amikor szóba kerül a téma, akkor mindig el?kerülnek a szokásos ellenvetések. Tehát akinek nincs barátn?je, az:

Legjobb válasz: -vagy félénk -vagy nem próbálkozott eleget- -vagy nem jár társaságba Nem szabad feladni :)

-vagy félénk -vagy nem próbálkozott eleget- -vagy nem jár társaságba Nem szabad feladni :)
Azért mert ostoba qrvák! Nevelés helyett cosmo-t meg egyéb szennyilapokat kaptak, onnan tanulták. Gyökerek, nincs mit tenni
Jogos, nem értem miért kéne állandó jelleggel kapcsolatban lenni. Most ezt dobta a gép, kész, majd lesz máshogy is.
Ne is haragudj, de ebben a világban ki a sz...t érdekel, hogy van vagy nincs barátod, barátnõd??? Egyébként is lehet nélküle élni.
A kérdező hozzászólása: Lehet, de hosszú távon azért nem érdemes szerintem. Néha jó az, amikor van egy csaj, aki átölel. :)
privi? :D kíváncsi vagyok rád :)

Nem olyan nagy baj, hogy a koleszterinszintem magas (6, 2) nyolc hetes terhesen?

Mostanában a rosszullétek miatt szinte alig eszek, zsírosakat meg f?leg nem eszek, viszont keveset mozgok, talán ez a baj?Mit tegyek? van okom egyáltalán aggódni? Orvoshoz, csak egy hét múlva viszem a leletemet, addig nem bírom ki a bizonytalanságot! valamit tanácsoljatok!

Legjobb válasz: Ne aggódj, a terhesség alatt sokminden megváltozik a szervezetedben. A terhességben egyáltalán nem nagy probléma a magas koleszterinszint és én úgy tudom, a 6,2 a felsõ határ környékén van, tehát még nem is olyan magas. Azonban a sok zöldség ,gyümölcs, hal, sovány tejtermékek ,sovány húsok,telitetlen zsirsavak fogyasztása terhességben is elõnyös és a koleszterinszint is csökken.

Ne aggódj, a terhesség alatt sokminden megváltozik a szervezetedben. A terhességben egyáltalán nem nagy probléma a magas koleszterinszint és én úgy tudom, a 6, 2 a felsõ határ környékén van, tehát még nem is olyan magas. Azonban a sok zöldség , gyümölcs, hal, sovány tejtermékek , sovány húsok, telitetlen zsirsavak fogyasztása terhességben is elõnyös és a koleszterinszint is csökken.

Az mit jelent ha a péniszem erektált állapotban 3-4 cm de erekció közben 18 cm ebben az a baj hogy a spanok nem hiszik és egyszer olyan is volt hogy egy csak kiröhögött Azóta mindig akkor tolom le mikor áll lehet ez elen tenni valamit?

Legjobb válasz: Vérpéniszed van, szerintem ez jobb. Nekem is ilyen van, pl. aki sportol az elõnyt élvez ilyen szempontból szerintem, mert nem lötyög ide-oda, és így kevésbé zavaró.

Vérpéniszed van, szerintem ez jobb. Nekem is ilyen van, pl. aki sportol az elõnyt élvez ilyen szempontból szerintem, mert nem lötyög ide-oda, és így kevésbé zavaró.
A kérdező hozzászólása: Ja meg a 18 centi az elég instabil dolog mer van mikor sokkal kissebb meg van mikor nagyobb egy kicsit tehát érdekes
A kérdező hozzászólása: Vannak elõnyei de alapból nagyon kicsi és vékocs hirtelen meg 5-ször akkorára is megnõl aztmondjak keményabb a vérpénisz de nemtudom hogx igaze nemfogtam még másét
szia! érdekelne milyen is a péniszed erekciós és nem erekciós állapotban!:) bocsi ha zavarlak ezzel, csak nem tudom elképzelni hogy nõhet meg 18cm-esre. nem volt még dolgom vérpénisszel. izgat a dolog.:) 21/L szió
Azt jelenti, egy boldog ember leszel!
A kérdező hozzászólása: Kösz a sok választ megnyugtatook és mikor lankad akkor tényleg 3-4 cm de szerencsére valahogy jól dudorodik a sliccem tehát jó ívy nekem de jólenne ha nagyobb lenne alapból Az erekciómmal elégedett vagyok mer szerencsére nagy
en is igy vagyok vele :D
Vérpénisz. Nekem is ilyen van. Sokkal keményebb tud lenni mint a hús pénisz. :D
homók vagytok? miért nézegetik?
Vérpéniszed van, ami alapból kicsi, és erekció hatására duzzad meg nagyon. De ettõl eltekintve nekem fura, hogy ha 3-4 cm-es alapból és 18-ra megnõ. Rosszul mérheted. Legfeljebb 15-16 cm-re nõhet egy 3-4 centis vérpénisz.
3-4 cm az NEM erektált állapot, gondolom elírtad. állítsd fel és mutasd meg nekik
Kérd meg õket hogy ne cukkoljanjak ezzel, amúgy természetes, és egészséges, nekem is ugyan ilyen, merevedéskor pedig hasonló méreteim vannak mint neked... Hihetetlen de 6-7-szeresére nõ. :D
az erektált az azt jelenti, hogy erekciód van :D un: "vérpénisz" (pestiesen nevezve) Eléggé tájékozatlanok a "spanok". Nekem is az van, nem mondod meg elsõ látásra mekkora tud lenni :)
te tudod hogy nagy ..de persze ciki lehet a heverok elõtt hogy erektáltan kicsi, és az hogyha erekciód van csak akkor mutatsd--nem lehet klassz

Szerintetek nagy baj, hogy a kétéves kisfiam (1 hét múlva lesz) még nem beszél? Olyan szomorúan látom, hogy más tőle sokkal fiatalabb, másfél éves gyerekek szinte már folyékonyan beszélnek, verset mondanak. Valamit rosszul csinálok? :- (

Legjobb válasz: Te? Miért csinálnál rosszul bármit is, nem rajtad múlik a beszédfejlõdése....nem szabad SOHA egymáshoz hasonlítgatni a gyereket, meg mártírkodni ha valamelyik késõbb csinál valamit, mintha ti tehetnétek róla..ez egy hülyeség, hogy mostanában minden gyereket itt gyk-n hasonlítgatnak. Egy rakás gyerek tanul meg kétéves kora UTÁN rendesen beszélni, sõt, a mozgásfejlõdésük is saját ütem szerint halad, nem marad néma, ne aggódj emiatt. Én kisfiam is kettõ lesz, és nem beszél, csak szavakat mond, ha kedve van. Nem aggódtam egy percig sem, és nem is fogok.

Az én kisfiam 2 évesen ment bölcsibe, akkor még nem beszélt, megértett mindent, mutogatott, megértette magát a környezetével, pantomimezett.:) Kb. 2, 5 évesen kezdett beszélni, de akkor már kerek, egész mondatokban.:) Szóval ne aggódj!
Te? Miért csinálnál rosszul bármit is, nem rajtad múlik a beszédfejlõdése....nem szabad SOHA egymáshoz hasonlítgatni a gyereket, meg mártírkodni ha valamelyik késõbb csinál valamit, mintha ti tehetnétek róla..ez egy hülyeség, hogy mostanában minden gyereket itt gyk-n hasonlítgatnak. Egy rakás gyerek tanul meg kétéves kora UTÁN rendesen beszélni, sõt, a mozgásfejlõdésük is saját ütem szerint halad, nem marad néma, ne aggódj emiatt. Én kisfiam is kettõ lesz, és nem beszél, csak szavakat mond, ha kedve van. Nem aggódtam egy percig sem, és nem is fogok.
Lányom elmúlt 2 éves és Õ sem beszél!Mondjuk mi fejlesztésre járunk vele Mert erõsen hypoton volt mikor született és mindent késõbb csinált!Éppen pár hete vizsgálta pszihologus és azt mondta ne aggódjunk mert mindent megért, megérteti magát úgyhogy nincs gond, majd fog beszélni!3 éves koráig ráér utána ha szükséges majd logopédus foglalkozik vele!
A kisfiam egy hónappal múlt 2 éves, nem beszél. NEm hiszem, hogy én csinálnék valamit rosszul, egész nap beszélek hozzá, kérdezgetem, a maga kis nyelvén õ is folyamatosan karattyol. Ki tudja fejezni magát nonverbális gesztusokkal (mutogat, fejét rázza stb) A szomszédnénink már persze kongatja a vészharangot, azt mondja tanítsam meg beszélni, beszéljek hozzá napközben, vigyem orvoshoz. Aha, persze. Én egyenlõre nem izgatom magam, a dokinénink és a védpnéni szerint is minden rendben van a kisfiammal, okos, nagyon mozgékony, majd beszél ha eljön az ideje, erõltetni nem tudom.
Az én kisfiam 27-én lesz 2 mondatokban õ sem beszél, viszont mindent megért.Sok szót ismer, de hogy mondókát mondjon meg verset.Van pár gyerek, aki mondja, de az átlag két éves nem tudja. Pl ma a gyerekorvosnál voltunk és apró kinder játékok voltak kitéve egy magas polcra, de rengeteg. A kisfiam kiszúrta a Thomas-os vonatot és a buszt.Mondta, hogy thomas, busz, jepülõ, kamon (kamion).Az asszisztens, meg az orvos el voltak ájulva:) Elkezdik, hogy milyen jó megfigyelõképessége van.Tud köszönni, de direkt nem köszönt bent.Elõre félek a 2 éves státusztól, de most hogy azért felismeri szépen a dolgokat nem aggódok.Mondatokban nem beszél, de okos és az én kisfiam.Ez számít.Én is késõn kezdtem el beszélni, és azóta is elég beszédes vagyok:) :)
Nem. :) 3 évesen kell tudnia beszélni. Ha megérti, amit mondotok neki, akkor nincs baj. Beszél hozzá sokat, mondókázzatok, olvass mesét, kommentelj mindent, amit csinálsz. És ne nézzen sokat TV-t.
Miért kell folyton összehasonlítgatni a gyerekeket? Felnõttek közt sincs két egyforma. Ki ebben jó, ki abban.
A kérdező hozzászólása: Én nem aggódom, csak a sok szomszéd, és "jóakaró" hozzászólásai és megjegyzései néha telerakják a hócipõmet, és egy-két pillanatra elbizonytalanodom. Egy ilyen pillanatban írtam ki ezt a kérdést is... :-) De már nyugodt vagyok! :-)
Biztos jól csinálod a dolgokat. Van egy könyv, amit beszédindításhoz szoktak használni: "Én is tudok beszélni", és hozzá kapható oktatási segédanyag: "A megkésett beszédfejlõdés terápiája". Nekünk a logopédus ajánlotta. A fiam 2, 5 éves múlt, mond sok szót, de nem fejlõdik túl gyorsan, és ezzel próbálok rásegíteni egy kicsit. Ismerõseim között is van, akinek soká kezdett beszélni a gyerek, és ezt használták.
A fiú gyerekek általában késõbb kezdenek el beszélni. Amúgy sok olyan gyerek van, aki sokáig nem beszél, és utána egyszer csak elkezd folyamatosan beszélni. 3 éves korig amúgy sem probléma! Szóval ne aggódj, és kerüld el a sok mindent tudó vénasszonyt.
Teljes gyári visszaállítás, minden adatod törlõdni fog, visszaáll gyári állapotba, mintha most kaptad volna a telefont.
Nekem nem küld, de én fel se vagyok regisztrálva. Töröld le te is magad, 1 gondal kevesebb. Nem kell majd a képfeltöltés miatt aggódni

Mi történik, ha lejárt gombaellenes hüvelytablettát alkalmazok? (Canesten combi) Nem hinném, hogy bajom lenne tőle, legfeljebb már nem olyan sok benne a hatóanyag. Van valakinek tapasztalata?

Pont egy éve járt le.Hatni fog valamennyire?

Legjobb válasz: Elvileg egy gyógyszernek akkor jár le ténylegesen a szavatossága ha a színe/állaga megváltozik. És a határidõ ami rajta szerepel,az is inkább azt jelzi,hogy meddig vállalnak felelõsséget érte a gyártók. De azért egy év mégis csak egy év. Nekem 4000ftos 5szemes cedax felfázás elleni gyógyszerem maradt meg felbontatlanul. Októberben járt le, 2 hete felfáztam,de már nem mertem megenni. Inkább bírd ki holnapig,és veszel egyet a gyógyszertárban. Szerintem ne kísérletezz... jobbulást!

Elvileg egy gyógyszernek akkor jár le ténylegesen a szavatossága ha a színe/állaga megváltozik. És a határidõ ami rajta szerepel, az is inkább azt jelzi, hogy meddig vállalnak felelõsséget érte a gyártók. De azért egy év mégis csak egy év. Nekem 4000ftos 5szemes cedax felfázás elleni gyógyszerem maradt meg felbontatlanul. Októberben járt le, 2 hete felfáztam, de már nem mertem megenni. Inkább bírd ki holnapig, és veszel egyet a gyógyszertárban. Szerintem ne kísérletezz... jobbulást!
Szia! Ezt érdemes elolvasnod, kérdésedre itt a válasz. Ne használd fel! http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/3215/a-gyogyszerek-.. Üdv!
Lejárt a szavatossága érted? Ki kell dobni! Nem ér semmit, nem fog használni, sõt még nagyobb bajod lehet tõle, venni kell másikat!
A lejárt szavatosságú gyógyszer már nem fejt ki gyógyhatást, viszont a mellékhatások megsokszorozódhatnak és felerõsödhetnek! Ui.: a gyógyszerek szavatossága nem ugyanaz, mint a gyógyszereké!
"Elvileg egy gyógyszernek akkor jár le ténylegesen a szavatossága ha a színe/állaga megváltozik. És a határidõ ami rajta szerepel, az is inkább azt jelzi, hogy meddig vállalnak felelõsséget érte a gyártók." Na neeeee, butaságot már ne írjunk! Amikor a hatóanyag csökkenés mértéke meghaladja az 5 százalékot, azt az idõt nevezik ki lejárati idõnek, ugyanis a lejárati idõn belül nem csökkenhet 95 százalék alá a hatóanyag tartalom.
Én szívesen megadom a választ, mivel egyszer csináltam ilyet.Szóval volt otthon canesten kúpom, viszkettem rendesen, hát feltettem éjszakára, másnap nem jött ki...gondoltam ez milyen jól felszívódott, hiszen máskor mindig kifolyt, hát következõ este még egyet felraktam, az is eltünt.Viszont nem éreztem semmilyen hatást, harmadik nap már nem is volt gyógyszerem, elmentem reggeli szokásos wc-re, egyszer csak látom egészben jön kifele a kúp, kijött egészbe komolyan.Megnéztem a dobozt, pontosan 1 éve járt le a szavatossága.Hát elmentem a dokihoz, hogy felirassak, elmondtam neki mit csináltam, és közölte most azonnal megmût, mert mit tudom én már mi bajom lehetett(bocs, de ez már 8 éve volt).Természetesen nem engedtem hogy megmûtsõn, de finoman fogalmazva is jól lek*rt.Szóval, hanyagold azt az 1 éve lejártat, ha nem akarsz bajt.Hidd el, nem kellemesek a kórházak.

Mit csináljak a hajammal? Az a bajom hogy a hajam nem egyenesen áll hanem úgy mintha most keltem volna ki az ágybó olyan mintha szállna de nem száll hanem ilyen furán áll. rosszul szárítom? Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: Az enyém is ilyen. Régebben azt mondták, hogy azért mert dús és erõs szálú, ám ez a teória megdõlt, mivel a lányomnak is így áll a haja, pedig neki nagyon kevés haja van és vékonyszálú. Én is rengeteget kínlódok a hajammal. Az a tapasztalatom, hogy ha fodrász szárítja be, akkor nem lesz ilyen szétálló, de ha magamnak csinálom, akkor 1, maximum 2 napig jó csak.

Az enyém is ilyen. Régebben azt mondták, hogy azért mert dús és erõs szálú, ám ez a teória megdõlt, mivel a lányomnak is így áll a haja, pedig neki nagyon kevés haja van és vékonyszálú. Én is rengeteget kínlódok a hajammal. Az a tapasztalatom, hogy ha fodrász szárítja be, akkor nem lesz ilyen szétálló, de ha magamnak csinálom, akkor 1, maximum 2 napig jó csak.

Tudtok olyan szoftverről, mellyel tudnék rendszerezni egy mappahalmazt, ami képeket, dokumentumokat, PDF-eket tartalmaz? Elsődleges lenne, hogy kulcsszavakat is tudjak hozzárendelni, és nem lenne baj, ha a mappában lévő képeket látnám a keresés után.

Legjobb válasz: A Windows beépített funkciói is elég hatékony és barátságos lehetõségeket kínálnak erre, ha be van kapcsolva az indexelés és a Windows Search. Fájltípus, fájlkiterjesztés alapján pillanatok alapján listázhatsz, csillagozhatsz és tageket rendelhetsz hozzá a fájlokhoz. http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/add-tags-or..

A Windows beépített funkciói is elég hatékony és barátságos lehetõségeket kínálnak erre, ha be van kapcsolva az indexelés és a Windows Search. Fájltípus, fájlkiterjesztés alapján pillanatok alapján listázhatsz, csillagozhatsz és tageket rendelhetsz hozzá a fájlokhoz. http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/add-tags-or..
A kérdező hozzászólása: Ez a windows-os változat mûködik esetleg mappákkal is ? (Sajnos ha fájlonként kellene megcsinálni, az egy évszázad lenne.)
Használod a keresõt, kilistáztatod a megfelelõ könyvtárakban (alkönyvtárakat is beleértve) azokat a fájlokat, amikhez azonos címkéket szeretnél rendelni, majd Ctrl+kattintással vagy Shift+kattintással kijelölöd az összes olyan fájlt, amit azonos címkével akarsz ellátni. Mappákat is lehet címkézni és csillagozni.
A kérdező hozzászólása: Ez XP-ben is elérhetõ funkció ? Bocsánat, hogy értetlenkedek, de nem találom.. :(
Azt sajnos nem tudom, ezer éve nem használtam XP-t. De ha nem találod mikor egy fájlon jobb egeret nyomsz és a Tulajdonságokra mész, akkor valószínûleg nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azért! Lehet eljött az ideje a váltásnak :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!