Találatok a következő kifejezésre: Nem olyan baj, hogy (309 db)

Teljes gyári visszaállítás, minden adatod törlõdni fog, visszaáll gyári állapotba, mintha most kaptad volna a telefont.

Igazából egy olyan problémám van, hogy mikor a barátnőmmel kettesben vagyunk és smárolunk, akkor rögtön felállok és nem tudom tartani, hogy ondó távozzon a hímvesszőmből. Eléggé kétségbe vagyok esve. Mi lehet a baj?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Gondolom, még szûz vagy, és megvan köztetek a "feszültség". :) Semmi baj ezzel, a lány biztos a világ legjobb nõjének érezné magát, ha tudná. A barátom is ugyanígy volt, nagyon vágyott rám, és szûz volt. Már kézfogásnál is állt neki, volt, hogy a nadrágjába élvezett. Mikor elkezdtük a szexet, pár hónapig nagyon korán elélvezett, pár mozdulat után, aztán helyre jött minden. Most se kell neki sok, hogy orgazmusa legyen, de olyankor lassítunk vagy megállunk picit. Ez azért van, mert szereted õt és nagyon izgat. :) Ne féljél! Mondom, a barátom is így volt, neki csók se kellett, hogy felálljon, és semmi baj a szexben. Ez természetes dolog. Volt olyan, hogy nadrágon keresztül mozogtam rajta, és már ennyitõl elélveztünk...õ 22 volt, én 19, mindketten szüzek. Nagyok voltak a vágyak, veled is ez van. Nem kell félned. 20/l

Gondolom, még szûz vagy, és megvan köztetek a "feszültség". :) Semmi baj ezzel, a lány biztos a világ legjobb nõjének érezné magát, ha tudná. A barátom is ugyanígy volt, nagyon vágyott rám, és szûz volt. Már kézfogásnál is állt neki, volt, hogy a nadrágjába élvezett. Mikor elkezdtük a szexet, pár hónapig nagyon korán elélvezett, pár mozdulat után, aztán helyre jött minden. Most se kell neki sok, hogy orgazmusa legyen, de olyankor lassítunk vagy megállunk picit. Ez azért van, mert szereted õt és nagyon izgat. :) Ne féljél! Mondom, a barátom is így volt, neki csók se kellett, hogy felálljon, és semmi baj a szexben. Ez természetes dolog. Volt olyan, hogy nadrágon keresztül mozogtam rajta, és már ennyitõl elélveztünk...õ 22 volt, én 19, mindketten szüzek. Nagyok voltak a vágyak, veled is ez van. Nem kell félned. 20/l
maradj ülve
Ne gondolj arra hogy mi lesz csak csókolozzatok érezd át a barátnõd és nem baj ha feláll.Én is féltem de mivel sokáig smároltunk egy idõ után így már megszokta a testem és már mnem izgult rá annyira :) . Onnantól kezdve már csak akkor ékeskedett mikor kellett :)
Az nem jó ha ilyen hamar elmész. Próbáld meg azt, hogy mielõtt találkoztok kivered magadnak és nem leszel annyira bezsongva. Vagy eddzed a pc izmodat . http://oromlany.blog.hu/2010/04/18/gyakorlatok_a_pc_izom_ero..
lehet kevésszer önkielégítesz. ha mégegyszer elõfordul gondolj szõrös-ragyás nõkre, vagy akármilyen számodra visszataszító és undorító dologra. 1 perc alatt le fog lohadni:)
Biztos, hogy ondó? Nem lehet, hogy csak elõváladék?
menj le néha prstihoz és egy idõ után nem fogsz mindenre gerjedni az elején én is így voltam de nekem nem kellett prosti csaj elég volt :D

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)


Tényleg olyan nagy baj, hogy nem adok 3 évesem kezébe ollót?

Legjobb válasz: Nem nagy baj, de elõbb utóbb adni kell ollót a kezébe. Felügyelet mellett már használhatná. Nagyon sok féle van, nézz körül melyik az a fajta mit szívesen odaadnál. Én javaslom, hogy lekerekített végû legyen kisméretû , de olyan ami jól vág. Egy rosszul vágó ollóval tuti elvágja a kezét, mert ezek az ócska ollók semmire sem jók. Gondolj csak bele te is mennyit bírsz ügyetlenkedni egy életlen ollóval.

Nem nagy baj, de elõbb utóbb adni kell ollót a kezébe. Felügyelet mellett már használhatná. Nagyon sok féle van, nézz körül melyik az a fajta mit szívesen odaadnál. Én javaslom, hogy lekerekített végû legyen kisméretû , de olyan ami jól vág. Egy rosszul vágó ollóval tuti elvágja a kezét, mert ezek az ócska ollók semmire sem jók. Gondolj csak bele te is mennyit bírsz ügyetlenkedni egy életlen ollóval.
dehogy baj.de az oviba úgyis fognak használni
nem baj. bár nem árt megismertetni vele, mert az oviban nem zárt szekrényben vannak, hanem a ceruzák, szinezõk közé van kitéve :) szóval jó ha tudja, hogy veszélyes, csak ülve használhatja, stb. nehogy ott randalírozzon a "tiltott dologgal" :) amúgy nem baj, te tudod mit miért engedsz avagy nem. én 2, 5 éves kora óta adtam ollót a fiamnak, szeret vágni vele, majd felragaszthatja a cetliket :)
Fiamnak 1, 5 éves kora óta van ollója tompa végû és hullámosan vág, nagyon szereti használni.
én oda adom a lányomnak, nekünk tompa végû és egyenes és hullámosan is vág ha kicseréled az élét.
Én sem adok ollót. A nagyom sem kapott, az oviban használtak, itthon meg az lenne, hogy ha oda adnám a két nagyobbnak, akkor a kicsinek is kellene...

Vettem egy Ps3 Super Slimet, és Projektoros Nagyképernyős Tv-n játszom HD 1080 pixel. Az a bajom hogy mikor GTA 5-el játszom akkor azt veszem észre hogy nem folyamatos a kép, töredezik, olyan mintha szaggatna, de nem mindíg csinálja. Mi lehet a baj?

2 ps3-am van az ezelötti a fat,és az is ugyanezt csinálja, ezért vettem egy újat,akkor ez most normális?A Tv miatt csinálja, HDMI kábellel is megpróbáltam,de ott meg Folyamatosan látszik a képtöredezettség,mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Mi lehet a baj? Mert 2006-os a hardver és egy 2013-as játékkal kifacsarták belõle a maximumot, sõt még annál is többet.

Mi lehet a baj? Mert 2006-os a hardver és egy 2013-as játékkal kifacsarták belõle a maximumot, sõt még annál is többet.
A kérdező hozzászólása: Ne zavarjon hogy a Ps3 Super Slim a legújabb verzió, 2012-2013... A Fat, az igen, az a legelsõ Ps3, de a Super Slim a legújabb, azon akkor miért nem folyamatos a kép azt mondja el nekem valaki?
Nem zavar. Mert attól, hogy olcsóbb kisebb, kevesebbet fogyasztó alkatrészekbõl szerelték össze, attól még a tudása ugyanaz, mint a 2006-os hardvernek. ;) Persze pár mazsolát meg lehetett etetni, hogy az új az jobb :) http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_technical_specifi..
A kérdező hozzászólása: Oksa, köszi a választ :) Akkor magyarán mondva minden ps3 ilyen, és ez normális? Ezekszerint... :)
én 1080i be tolom nekem ilyen nem volt csak olyan h pl gyorsan mész kocsival és befordulsz a sarkon erre felbukkan 1 posta láda v valami
A kérdező hozzászólása: Hát de épp ezaz, másnak érdekes hogy nincsen ilyen, akkor nekem miért van?!?!?! Annyira idegesítõ! Mivan átok van rajtam vagy mi a fuck? De magyarázza már meg valaki, vegyek egy másikat megint, az új helyett, ez tökre röhelyes! Az is ezt fogja csinálni tök mind1 milyen ps-t veszek, érted mit mondook, mondja már meg valaki, miért képtöredezett a kép? Miért megy ilyen furám, és miért csak kb nekem??????
Azért vettél ujat mert szagatott? Próbálj meg új gyorsabb HDMI kábelt venni.Lehet az a baj. Vagy karcos a lemez?
õõõh elárulnád hogyy a Blu-ray lemez hogyan karcolódik? max maszatolódik de azt olyan szépen lelehet róla törölni ezért is szeretem :) hát ha kõrzõbel karcolgatják askkor elhiszem xD
A kérdező hozzászólása: Csak segítségül leírom, ha esetleg ugyanabba a problémába esne mint én, megkérdeztem az egyik haveromat, akinek X-boxja van, és azt mondta hogy Winchester szóval HDD ami nekem 12gb, és ezért szaggat, mert kevés neki, ami normális ezesetben, de ha olyanyira zavar valakit a szaggatás mint engem akkor Nagyobb HDD-re van szüksége, 250 már elég hozzá hogy behozza a nehéz dolgokat :)

Nekem olyan bajom lenne hogy pár billentyűm nem mindig müködik ha gépelni szretnék ( 2, Q, W, S, Y, X) - pont ezek. Mi lehet a baj? Nem öntöttük le semmvel nem ettünk fölötte és a gépem is csak pár hónapos.

Legjobb válasz: Próbáld beállítani a billentyûzet érzékenységét (ha a tiednél lehet). Esetleg még annyi, hogy ha régi a billentyûzeted, kezd elhasználódni, és a gombok érintkezésével gond van. Nálam például ez volt a baj (pedig csak két éves volt a billentyûzetem).

Próbáld beállítani a billentyûzet érzékenységét (ha a tiednél lehet). Esetleg még annyi, hogy ha régi a billentyûzeted, kezd elhasználódni, és a gombok érintkezésével gond van. Nálam például ez volt a baj (pedig csak két éves volt a billentyûzetem).

Fél éves a kisfiam. Baj, ha van olyan nap, hogy egyáltalán nem kakil, van, hogy egyszer, de van, hogy 4-5-ször is akár?

Tápszeres, emellett már pár gyümölcsöt és zöldséget bevezettünk, valamint babakekszet kap.

Legjobb válasz: Nem baj.

Nem baj.
üdv. Az én kisfiam is fél éves.. szerintem semmi probléma nincs ezzel! Mi is tápszeresek vagyunk, nekem is volt, hogy nem volt 1-2 napig kaki, mondjuk mióta bevezettük a hozzátáplálást azóta napi 1 azért van! .. Viszont azt tanácsolom, hogy ha látod, hogy szenved is a kicsi ( általába keményebbet kakiltunk a tápszer miatt) vagy fáj a pocija, akkor csinálj neki egy kis kamilla teát, és kínáld meg.. amennyi jól esik, annyit igyon, nyugodtan.. ( akár a fogzásra is jó egyébként) és utána tuti lesz kaki ! :)
dettó nálunk is ez a helyzet vagyis ez volt, de nekünk segített az biogaya csepp, sajnos nem olcsó. 4100Ft volt, de 3 nap alatt rendbe rakta a dolgokat, azóta napi 1 vagy 2 adagot kapok a peluba, esetleg próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Biogaia cseppeket már újszülött kora óta kap egy fertõzés miatt. Nem szenved akkor sem, amikor nincs neki egy napig, utána sem keményebb.
Lehet, hogy az is vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D
Nekem is nagyon hosszú, teljesene olyan, mintha szempillaspirállal kihúztam volna :) Emiatt nehogy visszafogd magad! Ha egy lány emiatt nem fogad el téged, akkor nem érdemes foglalkoznod vele! Mellesleg nekem ebbõl sosem volt hátrányom a lányoknál, maximum annyi, hogy azt kérték, adjam nekik :) 15/F
Ez marhaság. Ne a szempilláidra fogd azt, hogy nem tudsz csajozni! A legtöbb csaj igenis szereti, ha egy pasinak szép, sötét szempillája van. Ne keress kifogásokat.
Nincs valami képed ilyenrõl? Ha nem is saját, de legalább valami hasonló, mert nem igazán tudom elképzelni :D Am szerintem nem tartaná ez vissza a lányokat...legalábbis az összeset biztosan nem. Magyarul: szerintem lehet olyan akinek tetszene :D 17l
Van. De valószínûleg nem túl sok. Barátnõm többször megjegyezte hogy tetszik neki. Nekem is sûrû fekete szempillám van. Szerencsére egy karakteres szemöldök kompenzálja.
Nekem tetszenek a dús szempillás fiuk :)
én tudom, olyan 'csillagszemûjuhászos' beütésû. szerintem aranyos, nekem tetszik, 15, 5/L
lehet kapni mûszempillát amúgy nem tudom elképzelni milyen lehet
A kérdező hozzászólása: De én a lányokat szeretem.
Nekem nagyon tetszik 16/L

A kisfiam 6 hetes, eddig kevest aludt a kezdetektöl fogva, tegnaptol alszik elég sokat, nem lehet, hogy valami bajt jelez? Lehethogy az a baj, hogy sokat kakil, napi 8-10 kakis pelus, és olyan hig.

anyatejes baba.mondjuk eddig nappal csak 1 szer aludt,fél órát,tegnaptol alszik délelött is meg délután is.éjszaka azért alszik,bár este nehezen szok elaludni.

Legjobb válasz: Szia!Azt csodálom, hogy nem furcsálltad, hogy egy 6 hetes baba ilyen keveset alszik!Úgy látszik, most állt be a normális alvási idõkre, nekik még szükségük van a napi többszöri alvásra.Amúgy ne aggódj, az idõ miatt is aludhat sokat. Lehet, hogy még most tisztul ki rendesen a bélrendszere azért kakil ennyit.De azért figyeld õt.

Szia!Azt csodálom, hogy nem furcsálltad, hogy egy 6 hetes baba ilyen keveset alszik!Úgy látszik, most állt be a normális alvási idõkre, nekik még szükségük van a napi többszöri alvásra.Amúgy ne aggódj, az idõ miatt is aludhat sokat. Lehet, hogy még most tisztul ki rendesen a bélrendszere azért kakil ennyit.De azért figyeld õt.
A kérdező hozzászólása: de furcsáltam, hogy eddig keveset aludt, mondtuk is az orvosnak, nem szolt semmit.és az igaz, hogy 3 hos korig tisztulhat a bélrendszerük?, legalábbis az orvos szerint.
3 hónapig? Hmm, szerintem az sok egy kicsit. Nekünk is akkor állt be az alvása. Addig semmi... Most délelõtt 1 óra utána ebéd után 3-4 órát alszik és még 40 perc késõ délután. :)

2 napja van ám "kirugom a ház oldalát"! Ez nem is baj, örülök hogy ennyira ficánkol! De most már az egész pocakom mozog ide-oda, öröm nézni! Ez nem jelenthet bajt ugye? Olyan buták vagyunk mi emberek tényleg semminek nem tudunk örülni! 36h km

Soha nem volt lusta baba,de ennyire...!?lehet érzi hogy jön a meleg,vagy hogy már nem sok és kint lesz?

Legjobb válasz: én ugy tudom hogy a szülés beindulása elõtt kifejezetten nyugisak a babák. örülj neki h ilyen kis virgonc:) nekem a hasonlóan aktiv,majd épp hogy megmoccanok napok gyakran váltakoznak. ahogy nálunk, ugy a pocakban lévõ babáknál is vannak aktivabb és punnyadtabb napok:) szerintem minden rendben van:)

én ugy tudom hogy a szülés beindulása elõtt kifejezetten nyugisak a babák. örülj neki h ilyen kis virgonc:) nekem a hasonlóan aktiv, majd épp hogy megmoccanok napok gyakran váltakoznak. ahogy nálunk, ugy a pocakban lévõ babáknál is vannak aktivabb és punnyadtabb napok:) szerintem minden rendben van:)
Nekem brutálisan kepesztett, fõleg este 8-10 között, éjjel mindig abbahagyta. Most egy éves mult és valamiért este nagyon aktiv baba, össze-vissza rohangál, éjjrl viszont mindig is jó alvó vokt, ha nem fájt épp a foga. Érdemes figyelni, mikor csinálja, szerintem a szokás késõbb is megmarad:)
Nekem mindkettõvel igy volt az utolsó napig!
A fiam a szülés elõtti 3.4.napon szétszedett, reggeltõl estig, egy percet sem nyugodott, 1.2.napot elvolt, még élek mozgás, aztán a szülés napjám meg sem mozdult, csak az nsts tappancsoknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!